Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afshin Ghotbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

درحالیکه شنبه شب دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون با حضور اعضای آن برگزار شد، ظاهرا خروجی این جلسه انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران بوده است.

بنابر اخبار موثق از منابع نزدیک به فدراسیون فوبتال افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران شده است. در حالیکه شنبه شب دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون با حضور اعضای آن برگزار شد، ظاهرا خروجی این جلسه انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران بوده است.
    بنا به گفته این منبع خبری قطبی دوشنبه به ایران می آید تا رسما به عنوان سرمربی تیم ملی معرف شود. البته این خبر هنوز به طور رسمی اعلام نشده و بنابراین مثل دفعه پیش احتمال تغییر درآن وجود دارد! علی کفاشیان روز گشته گفت که افشین قطبی برای کار در ایران در سه بازی آینده مقدماتی جام جهانی پولی درخواست نکرده است.

درحالیکه شنبه شب دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون با حضور اعضای آن برگزار شد، ظاهرا خروجی این جلسه انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران بوده است

بنابر اخبار موثق از منابع نزدیک به فدراسیون فوبتال افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران شده است. در حالیکه شنبه شب دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون با حضور اعضای آن برگزار شد، ظاهرا خروجی این جلسه انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران بوده است.

بنا به گفته این منبع خبری قطبی دوشنبه به ایران می آید تا رسما به عنوان سرمربی تیم ملی معرف شود. البته این خبر هنوز به طور رسمی اعلام نشده و بنابراین مثل دفعه پیش احتمال تغییر درآن وجود دارد!

علی کفاشیان روز گشته گفت که افشین قطبی برای کار در ایران در سه بازی آینده مقدماتی جام جهانی پولی درخواست نکرده است.

Comment

"افشين قطبي " سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد.

به گزارش ايسنا،* پس از كناره*گيري محمد مايلي كهن و نشست مسوولان فدراسيون فوتبال، امروز "افشين قطبي" به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.

قطبي پس از علي دايي و محمد مايلي كهن سومين سرمربي تيم ملي فوتبال ايران طي يك ماه اخير است.

قطبي در بازي*هاي باقي*مانده تيم ملي در رقابت*هاي انتخابي جام جهاني هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت.

مايلي كهن تنها 15 روز سرمربي تيم ملي بود و بدون نشستن روي نيمكت تيم ايران از كار بركنار شد.

Comment

Qotbi named Iran manager

Afshin Qotbi will steer Iran's national football team in its remaining matches in the 2010 World Cup qualifiers, the IFF has announced.

"Iran's Football Federation (IFF) has appointed Afshin Qotbi as the national team's manager in the upcoming matches," the IFF said in a short statement published on its official website.

Qotbi's appointment comes a day after Mohammad Mayelikohan resigned from his post as Iran manager over the controversies he caused by writing an open letter scorning Iranian football figures.

The former Persepolis manager will have an Iranian and two Dutch assistants, the ISNA news agency reported.

Iran, which is in Group B of the 2010 World Cup qualifiers along with Saudi Arabia, South Korea, the UAE and North Korea, will meet North Korea in its next match on June 6.

South Korea tops the group with 11 points, one point ahead of North Korea and Saudi Arabia. Iran is placed fourth with six points, while the UAE is at the bottom of the group with only one point.
        http://www.presstv****/detail.aspx?id...tionid=3510211
        Vote Mohammad Baqer Ghalibaf

Comment

افشین قطبی وارد ایران شد
          افشین قطبی سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان امشب با استقبال قابل توجه علاقه مندان تیم ملی فوتبال کشورمان وارد تهران شد.
          به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی که پس از جدایی از تیم فوتبال پرسپولیس در امارات اقامت داشت، پس از توافق با فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان عصر پنج شنبه این کشور را به مقصد تهران ترک کرد و ساعت 21:30 وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شد.

قطبی تیم ملی فوتبال کشورمان را در سه دیدار پیش رو مقابل کره شمالی، امارات و کره جنوبی همراهی خواهد کرد.

Comment

Comment

Newly-appointed Iran manager Afshin Qotbi has promised to take his side to a fourth World Cup appearance at next summer's tournament in South Africa, despite their poor qualifying form.

Qotbi became Iran's third coach in the space of a month when he was appointed last Wednesday to replace Mohammad Mayelikohan, whose own reign lasted just two weeks.

Mayelikohan was appointed to try and revive Iran's faltering qualifying campaign after former coach Ali Daei was sacked following the team's 2-1 home defeat against Saudi Arabia on March 28.

"I promise a place in the finals," Qotbi told journalists at his first press conference, as reported by the ISNA news agency.

"I have a lot of self-confidence, maybe too much. If I was not sure that Iran would make it, I would not have accepted the job.

"And if we do not make it, then all of you (reporters) sitting here can blame me," he added. "I will take full responsibility, but in the meantime I need the undivided support of all 70 million Iranians.

"We will have two friendly matches - one with China on their turf and another one in Iran before our game in North Korea," he said, in reference to Iran's next qualifying match in Pyongyang on June 6.

Qotbi previously worked with the US national team and football academy before a long stint assisting successive Dutch coaches Guus Hiddink, Dick Advocaat and then Pim Verbeek with the South Korean national side.

Iran face an uphill struggle to secure a place at the World Cup, with two away matches in South and North Korea and a home match with the UAE to come.

Qotbi, though, is banking on his knowledge of Korean football to give his new charges an advantage when they take on the North in their next game.

"I know North Korean football due to its proximity to South Korea, where I used to coach," he said. "They play like soldiers and they are well-disciplined.

"But of course I have a plan to counter their strategy. It is a very sensitive match, but even losing the match is not the end of the road for us."

Iran are currently in fourth place in Asian qualifying group two.

South Korea top the pool with 11 points from five games, followed by their northern neighbours on 10 points from six games, with Saudi Arabia in third, also on 10 points from six games.

Iran have six points from five games, having recorded only one win and three draws.

Asia has four automatic qualifying berths, with the third-placed teams in the two final qualifying groups playing off against each other for the right to take on Oceania zone victors New Zealand for a place in the finals.

Iran have appeared in the 1978, 1998 and 2006 World Cups. Their best result in the competition was in France 98, when they beat arch-foe the United States by two goals to one.

Qotbi said that he will work with two Dutchmen and an Iranian as coaches and a South Korean as the team's physiotherapist, but did not name them.

The Iranian-American guided Persepolis to the Iranian Premier League championship last year, turning him into an instant celebrity in football-mad Iran.

Despite spending most of his life in the United States, Qotbi has insisted that he is first and foremost an Iranian.

"If you are born in a country and spent your childhood there, you are from that country. I am always an Iranian," he told AFP last year.

Comment

Team Melli coach

"Parazit" show on VOA Persian TV

Comment

سرمربي تيم ملي گفت:من هميشه آرزوي حضور در جام جهاني را داشتم ولي رفتن به جام جهاني خط آخر من نبوده و هدف نهايي من بوسيدن کاپ جام جهاني است. افشين قطبي دراظهاراتش در دومين نشست خبري خود با خبرنگاران، با بيان اينکه هدف من فقط رفتن به جام جهاني نيست، گفت: امکان دارد بسياري از مردم به حرف من بخندند اما مي دانم که ايران پتانسيل حضور در جام جهاني و حتي توانايي صعود به مراحل بعد را دارد. قطبي با اشاره به رضايت از عملکرد فدراسيون فوتبال در طول سرمربيگري خود در تيم ملي گفت: مردم مي دانند که من انسان صادقي هستم و هميشه با صداقت درخصوص مسائل صحبت مي کنم، به صراحت مي گويم که فدراسيون فوتبال تا الان تمام انتظارات من را برآورده کرده است و واقعا انتظار چنين همکاري را نداشتم.
                  قطبي در پاسخ به سوالي درخصوص تاثير نتيجه انتخابات رياست جمهوري در وضعيتش در تيم ملي فوتبال، تصريح کرد: از ته قلب اعلام مي کنم که فقط به خاطر مردم به تيم ملي ايران بازگشتم و تا روزي که آنها بخواهند در تيم ملي مي مانم.
                  سرمربي تيم ملي، تاکيد کرد: هيچ وقت در سياست نبودم و همه زندگي من فوتبال است. برنامه ريزي من براي اين سه بازي بوده و حضورم در تيم ملي بعد از اين سه بازي به تصميمات فدراسيون مربوط خواهد بود.
                  قطبي با اشاره به مصاحبه هاي بازيکنان جدا شده از تيم ملي عليه خودش، اظهار داشت: تعداد بازيکناني که از تيم ملي جدا شده اند زياد نيست و تنها چهار بازيکن اجازه جدايي را از تمرينات تيم ملي گرفته اند و جدايي آنها از اختيارات من خارج بوده است.
                  سرمربي تيم ملي ادامه داد: با پورحيدري صحبت هايي را انجام داده ام و قرار شد از اين به بعد هر بازيکني که از تيم ملي کنار بکشد نامه اي را امضا کند تا نتواند حاشيه اي را براي تيم ملي ايجاد کند.
                  قطبي افزود: متاسفم که در اين شرايط حساس چنين حواشي به وجود آمد و بايد در آستانه اين بازي هاي مهم از خواسته هاي شخصي خود بگذريم.هنوز معتقدم هيچ بازيکني از ما جدا نشده و چهار بازيکني که خواستار کناره گيري موقت شده اند با شخصيت بوده و به آنها با ديد مثبت نگاه مي کنم.
                  وي تاکيد کرد: همه آنها هنوز در ليست من هستند و مي توانند به تيم ملي بازگردند.ما بهترين ها را براي اين سه بازي انتخاب خواهيم کرد و پس از اتمام اين ديدارها دوباره بازيکنان ايراني را براي حضور در جام جهاني بررسي خواهيم کرد.
                  سرمربي تيم ملي در ادامه از رسانه ها خواست که در اين شرايط حرفه اي برخورد کنند و فقط به موفقيت تيم ملي بيانديشند زيرا در اين شرايط تيم ملي ما تنها به حمايت نياز دارد.
                  قطبي با اشاره به صحبت هاي مازيار و ستار زارع بعد از ترک اردوي تيم ملي گفت: ستار زارع در اين رابطه بسيار حرفه اي برخورد کرد و به دليل مشکلاتي که داشت به او اجازه ترک اردوي تيم ملي را دادم. مازيار زارع نيز به دليل بازي هاي حساس پرسپوليس و مصدوميت جزئي که داشت خواستار جدايي شد که با اين امر موافقت کرديم.
                  وي با اشاره به ارتباط خوبش با بازيکنان و باشگاه هايشان تصريح کرد: اين بسيار مهم است که سرمربي تيم ملي در هر دوره با ديگران ارتباط خوبي برقرار کند و تصور مي کنم اين براي اولين بار در فوتبال ايران است که در اين شرايط حساس سرمربي تيم ملي اجازه بازگشت بازيکنان باشگاهي براي ديدار حساس آنها را داده و اين به نوعي احترام به باشگاه ها است.
                  قطبي درخصوص وضعيت کريم باقري، گفت: در جلسه اي که با اين بازيکن داشتيم مشخص شده که به دليل مصدوميت نمي توانيم او را در اين سه بازي در اختيار داشته باشيم اما پس از اين سه بازي، درصورت آمادگي باقري، حتما از وي استفاده مي کنيم زيرا وي يکي از فوتباليست هاي حرفه اي و بي نظير ايران است که به شدت عاشق او هستم.
                  سرمربي تيم ملي با اشاره به صحبت هاي يکي از بازيکنان مبني بر اينکه ليست تيم ملي با نظر قطبي نبوده است،تاکيد کرد: خودم ليست تيم ملي را با کمک همکارانم انتخاب کرده ام و براي اين ليست زحمات زيادي کشيده ام و با قدرت مي گويم که اين ليست انتخاب من بوده است.
                  قطبي در پاسخ به سئوال خبرنگاري مبني بر غير حرفه اي بودن قراردادش با فدراسيون فوتبال ايران،گفت: اين قرارداد به هيچ وجه غير حرفه اي نبوده و بدانيد که من براي وطنم حاضرم هر کاري انجام بدهم و حتي در کوتاهترين زمان قرارداد امضا کنم.
                  وي با اشاره به اختلافاتي که در فوتبال ايران حاکم است يادآور شد: ما بايد فوتبالي هاي ايران را به هم نزديکتر کرده و آنها را با هم آشتي دهيم زيرا اين براي موفقيت تيم ملي بسيار موثر و مهم است.
                  قطبي درخصوص ارتباطش با ساير مربيان ايراني، اظهار داشت: با بسياري از مربيان ايراني مشورت کرده ام ولي دليل ندارد نام آنها اعلام کنم.
                  وي با تشکر از مرتضي محصص، گفت: محصص در اين مدت کمک هاي بزرگي به من کرده است و قصد داريم به همراه او خدمات بزرگي از قبيل آموزش به فوتبال ايران و توجه ويژه به تيم هاي پايه را به فوتبال ايران ارائه دهيم .
                  قطبي درخصوص فاکتورهاي لازم براي موفقيت بازيکنان ايراني، افزود: بازيکنان ايراني بايد تلاش و رقابت کردن را دوست داشته باشند و بدانند که براي موفقيت نياز به اين دو فاکتور دارند.

Comment

هفته آينده تيم ملى ايران به مصاف تيم ملى بوسنى مى رود. افشين قطبى در اين رابطه گفت: بوسنى با همه بازيكنان اصلى رو به روى ما قرار خواهد گرفت و در مدتى كه ما در بوسنى خواهيم بود طبق قرارى كه داشته ايم بازيكنان اروپايى به تركيب تيم بوسنى اضافه خواهند شد، اين تيم مى تواند حريف مناسبى براى آمادگى هرچه بيشتر تيم ملى براى بازى هاى جام ملت هاى آسيا باشد.سرمربى تيم ملى ايران ادامه داد: ليستى كه من انتخاب كردم بر اساس ليگ سال گذشته است. من سعى كردم چهارچوب تيم ملى را در همان ۳ بازى كه در مقدماتى جام جهانى حضور داشت تشكيل دهم اما با شروع ليگ نفرات جديدى به تيم ملى اضافه خواهند شد.او در ادامه افزود: خيلى خوب است كه ليگ برتر تعطيل نمى شود ، بازيكنان در كوران رقابت قرار خواهند گرفت و هميشه در كورس بازى ها خواهند بود، اين مى تواند براى ما خوب باشد و انگار بازيكنان در يك اردوى بلند مدت قرار گرفته اند و ما برنامه مان بر همين اساس تنظيم خواهد شد. سعى مى كنيم با باشگاه ها همكارى ۲جانبه اى داشته باشيم كه بازيكنان در فرم ايده آل باشند و بتوانيم از بهترين هاى آنها استفاده كنيم.

Comment

افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت:* درهاي اين تيم بر روي بازيکنان با کيفيت بين المللي باز است. هدف کادر فني تيم ملي ساختن يک تيم بين المللي است* تا اين تيم در ديدارهاي آينده، نتايج قابل قبولي را بدست آورد. وي ادامه داد: به همين دليل درهاي تيم هاي براي تمام بازيکنان با کيفيت و لايق ليگ برتر باز است به طوريکه هر بازيکني با هر اسمي و از هر باشگاهي که نشان دهد کيفيت بين المللي دارد به اردو دعوت خواهد شد.
                      قطبي تصريح کرد: البته براي کادر فني تيم ملي ، رقابت سالم مهمتر از هر چيز ديگري است که اميدوارم ملي پوشان به اين موضوع توجه وي*ژه اي داشته باشند.
                      وي درباره اعلام اسامي تيم ملي براي ديدار با بحرين گفت: فهرست بازيکنان سه يا چهار هفته قبل از انجام بازي ها اعلام مي شود که در آن تمامي جوانب مانند شرايط انضباطي بازيکنان درنظر گرفته خواهد شد.
                      سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ادامه داد: فهرست دوم تيم ملي نيز در آستانه بازي ها اعلام مي شود تا اسامي تيم ملي مشخص شود.
                      قطبي درباره اعلام فهرست اول تيم ملي افزود: قصد داريم تا بازيکنان با انگيزه زيادي در اردوها شرکت کنند که درصورت مصدوميت بازيکنان اصلي، *بتوانيم بازيکنان جانشين را مشخص کنيم.
                      وي درباره نحوه دعوت از بازيکنان براي ديدار با بحرين اظهار داشت: آنان بر اساس بازي هاي خود در آغاز ليگ برتر به تيم ملي دعوت شده اند، اعضاي کادر فني تيم ملي هر هفته تمام بازيهاي ليگ برتر را ضبط و يا از نزديک ديدارها را مشاهده مي کنند تا بررسي دقيقي از بازيکنان بدست آورند.
                      قطبي خاطر نشان کرد: نظرات مربيان ليگ برتر نيز بسيار سودمند است تا بازيکنان نسبت به بازيهاي آينده تيم ملي به اردو دعوت شوند.
                      وي درمورد ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال ايران برابر بحرين گفت:* تيم حريف را آناليز کرده ايم و قصد داريم با توجه به روحيه خوب ملي پوشان پس از پيروزي برابر بوسني مقابل بحرين به نتيجه دلخواه دست يابيم.
                      تيم ملي فوتبال ايران روز نهم شهريورماه جاري در ديداري دوستانه در منامه به مصاف تيم ملي بحرين مي رود.

Comment

Working...
                      X