Announcement

Collapse
No announcement yet.

Armani's Jokes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

بچه اصفهانيه به باباش: بابايي چرا ما مثل بقيه ادما با کشتي سفر نمي کنيم؟ باباش: خفه شو شنا تو بکن دو ساعت دیگه میرسیم جزیره

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ

تو جبهه چند نفر داشتن شل و ول را میرفتن...ترکه میپرسه اینا چشونه؟
      میگن: اینارو شیمیایی کردن...
      فرداش ترکه گشاد گشاد راه میرفته...
      بهش میگن تو چت شده؟
      میگه : منو فیزیکی کردن...!!!
      ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
      قانون 10 نیوتن:
      اگه 10 برابر وزن خود به جسمی نیرو وارد کنی احتمال گوزیدنت 100%...!!!

يكي جبهه بوده از هر طرف خمپاره مي يومده .يكي داد مي زنه مي گه : سنكر بگيريد .يارو از اون ور مي گه : واسه من بربري بگيريد

مي دوني يه اصفهاني رو چه جوري شكنجه مي دن؟ مي بندنش به تير چراغ برق مي گن كوچه بغلي شام مي دن

یارو ميگوزه بچه هاش ميزنن زير خنده اشك تو چشماش حلقه ميزنه ميگه خدايا اين شاد يو از بچه هاي من نگير

Comment

ترکه ميره خونش ميبينه زنش با 8تا آدمه گردن کلفت نشسته ميفهمه جوکو اشتباه اومده ميره بيرون تا رشتيه بياد

سخت ترين سوال کنکور امسال : سهميه خودروي شخصي دولتي دوگانه سوزي که آمبولانس وانت هست و شبها در آژانس کار ميکند چقدر است؟

زن رشتيه شب دير مياد خونه، شوهرش مي*پرسه: كجا بودي؟ زن: چند تا مرد به من تجاوز كردند! مرد: تجاوز ده دقيقه طول مي*كشه، بقيه*شو كجا بودي؟

به يه پيرمرد ميگن بزرگترين آرزوت چيه؟ ميگه اي کاش زن ها رو مثل اسکناس ميشد خورد کرد.مثلا يه 50 ساله بدي 2 تا 25 ساله بگيري

یه روز تو آبادان مسابقه میزارن که چه کسی صداش مثله داریوشه خود داریوش شرکت میکنه چهارم میشه

دختر و پسره داشتن با هم قايم باشک بازي ميکردند ، دختره به پسره ميگه تو چشم بگذار اونوقت من ميرم قايم ميشم. اگه تونستي منو پيدا کني بغلم کن و بوسم کن و .... ، اگه هم نتونستي منو پيدا کني من زير راه پله قايم شدم

فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت ،آمدم پاک کنم عشق تو را، بدتر شد ...خلاصه گند زدي تو فرشه رفت

ترکه لب دريا همش داد ميزد آفرين، ما شالا .... ،ازش ميپرسن چه کار ميکني؟ ميگه :پسرم 1 ساعته رفته زير آب هنوز بر نگشته ...عجب نفسي داره ها

حضرت يوسف ميگفت که هيچ کس در اين دنيا از من خوشگل*تر نيست... که شيطان مياد پيشش و ميگه زياد مغرور نباش از تو خوشگل*تر هم هست ولي از من زشت تر وجود نداره. دعواشون به جاهاي باريک ميکشه ميرن پيشه خدا براي داوري. خدا به حضرته يوسف ميگه از تو در دنيا خوشگل*تر نيست. حضرت يوسف ميره بيرون شيطان ميره تو بعد از يه مدت شيطان با قيافه*اي گرفته ميات بيرون. حضرت يوسف بهش ميگه چي شده. شيطان ميگه تو رو جون مادرت بگو اين احمدي نژاد کيه؟

يه مرد احمق به يه زن ميگه ساکت باش اما يک مرد دانا به يه زن ميگه نمي دوني وقتي لبهات بسته اند چقدر خوشکل ميشي

عجايب هفت گانه ي ايران:1) ترک عاقل 2) اصفهاني بخشنده 3) رشتي با غيرت 4) تهروني با معرفت 5) يزدي با شهامت 6) لر با شخصيت 7) عرب با تربيت

متلك هاي بسيجي : روزه هاتونو بگيرم جيگر؟ وقت داري واست دعا كنم؟ حيف كه روزم و گرنه جيگرتو ميخوردم خواهر اگه نمازتون دير شده برسونمتون

به پشه ميگن چرا زمستونا پيدات نيست ميگه نيست تابستون خيلي رفتارتون خوبه... زمستونم بيام

ترکه ميره جوراب فروشي و ميگه : آقا من جوراب مي خوام . فروشنده ميگه : مردونه . ترکه هم دستش را دراز ميکنه و دست ميده و ميگه : مردونه

مردي كه در و پنجره مي ساخت رفته بود خواستگاري، پدر عروس پرسيد : آقا داماد چه کاره اند؟ داماد خواست کلاس بذاره گفت : من ويندوز نصب مي کنم

ترکه ميميره به پسرش وصيت ميکنه بعد از مرگم يک ميليون خرجم کن پسرش بعداز مردنش يک ميليون خر جمع ميکنه

Comment

ممنوعه"" رو بخوری، ""شکرانش"" رو به جا نیاری، میری تو ""اغماء""، بعد میری زیر ""یه وجب خاک

از خدا پول خواستم، بانك داد، درخت خواستم، جنگل داد، اتاق خواستم، خونه داد، حالا ميترسم ازش تو رو بخوام يه گله گوسفند بده

اينو براي همه ي گلهاي دنيا که عطرشون رو دوست داري بفرست اگه منو دوست داري براي خودم بفرست، باشه؟

شيوه مدرن!!! زاغکي روي درختي نشسته بود و چيز برگر مي خورد ! روبهي آمد و گفت : ايول ، چه بالي ، چه دمي ، عجب تريپ سياه خفني ، مشکي رنگ عشقه ، يک آواز بخوان حال کنيم ! زاغک ساندويچش را زد زير بغلش و گفت : برو بچه من خودم کلاس پنجمم

كاش دوستي ها مثل رابطه دست و چشم بود. وقتي دستت زخم مي شه چشمت گريه ميكنه و وقتي چشمت گريه مي كنه دستت اشكشو پاك مي كنه

ميدوني چرا تو بهار قزوين خلوت ميشه؟ چون تو رشت فصل برنج كاريه

براي لذت بردن از زندگي ، كافيه كمي احمق باشي . شكسپير

دوتا ترکه تصميم ميگيرن فارسي صحبت کنن اولي ميگه پاشو دومي مي گه نميپاشم اولي جواب ميده نگو نميپاشم بگو پاشيده نمي شوم

ترکه پری دریایی میبینه میگه : وای تو چقدر خوشکلی . زن من میشی ؟ پری میگه: من که آدم نیستم . ترکه میگه : فکر کردی من آدمم !!!

سيگاريه ميره لباس فروشي،*ميگه:*ببخشيد شلوار نخي داريد؟ يارو ميگه:*بعله. طرف ميگه: بي*زحمت دونخ بدين

تست فيزيك كنكور اردبيل: سرعت نور چه قدر است؟ 1- بد نيست 2- خوب است 3- تو خوبي؟ 4- چه خبر؟

يه بار يه تركه خودش تو اينه ميبينه ميگه اين يارو چقدر اشناست . بعد چند دقيقه فكر كردن ............ ...ميگه ها حالا فهميدم اين همون كره خريه كه امروز تو سلموني زل زده بود به من

يارو ميره حرم داد می*زنه : آقايون شلوغ نكنيد! حاجت ها قاطی*می*شه! من پارسال اومدم ، حامله شدم

به ترکه ميگن وقتي حضرت يونس رفت تو دهن نهنگ چي شد ؟ ترکه ميگه : يه سازماني تشکيل شد به نام يونس کو؟

ترکه سر سفره داد مي زنه ميگه : يه تيکه نون بربري بدين .... ميگن : چي شده ؟ مي گه : آب گير کرده تو گلوم

جشنواره فيلم اصفهان:1- يک تکه نان براي دو نفر2-تا حالا موز خوردي؟ 3-ده نفر زير يک چتر 4- من جعفر 15 تومان دارم 5- ديشب پيتزا خوردم ايدا

يه دکتر اصفهاني زنش ميميره روي سنگ قبرش مي نويسه : آرمگاه زري همسر دکتر ر حيمي مختصص زنان و زايمان، مطب: خيابان جلفا کوچه سوم پلاک 20 ساعات پذيرايي: 16 الي 21

اگه خواستي يکي هميشه دوستت داشته باشه . . . اگه ميخواي تنهات نذاره . . بهت وفادار بمونه . . . ازدواج نکن ............ سگ بخر

دوستت ندارم به اندازه اقيانوس، چون يه روز تموم مي شه. دوستت ندارم به اندازه خورشيد، چون غروب مي كنه. دوستت دارم به اندازه روت كه هبچوقت كم نمي شه

به ترکه ميگن : سبز ليمويي رو توصيف كن. ميگه : شما آبي آسماني رو در نظر بگير، جيش كن توش

براي شادي روح بانو هن 10 بار بگو لعنت بر بانو چوهي، اين پيام رو براي 10 نفر بفرست، حتما امشب يانگوم مياد به خوابت

ديرين ديرين ديرين ديرين ديرين ديرييييين ديييريريرين . . . . . . . . . . . بي ذوق با احساس بخون آهنگ پلنگ صورتي

سه راه براي پولدار شدن: بابات برات پول دربياره. باباي مردم رو براي پول در بياري. بابات در بياد تا پول در بياري

سه راه براي پولدار شدن: بابات برات پول دربياره. باباي مردم رو براي پول در بياري. بابات در بياد تا پول در بياري

سبزترين سبزه ها تقديم تو باد......./ سازمان پخش علوفه دامي

در حرکتي جالب و در نوع خود عجيب يکي از مقالات من نيز در رجا نيوز ثبت شد

شهرزاد كشيده پايين احمد رفته روش !! ...آخرين اخبار از بازار چاي

دوستان توي اين روز هاي عزيز بهتره يک سري هم به مفاتيح الجنان بزنيم خدا کند دل آقایمان از ما راضی و خشنود باشه. یا لااقل دل ایشان از ما گرفته و رنجور یا خدای ناکرده زخم خورده نباشه بفرستيد شايد ثوابي نصيبتان گردد

Last edited by abadani69; 10-02-2007, 05:42 PM.

Comment

شرمنده اگه بعضی هاش تکراریه!!

احمدي نژاد: آمريکا عمرا به ايران حمله کنه ، خبرنگار : از کجا ميدونيد ؟ احمدي نژاد : الياس گفته

خيال امدنت ديشب به سرم ميزد -- نيامدي ببيني که دلم چه پر ميزد -- تمام شب به خيال تو رفت و ميديدم -- که پس پرده اشکم سپيده سر ميزد -- دوستدارت ازاد ازادي

به یه ترکه میگن پرچم ایران رو توصیف کن میگه سبزش که مال سید هاست سفیدش هم مال آخوند هاست قرمزش هم که مال شهید هاست میمونه چوبش که نصیب من و شماست

هر صبح فکر کن تازه به دنيا آمدي مهربان باش و دوست بدار شايد که فردايي نباشد

آبي تر از آنيم که بي رنگ بميريم . از شيشه نبوديم که با سنگ بميريم. تقصير کسي نيست که اين گونه غربيم. شايد که خدا خواست که دلتنگ بميريم

يه تركه تو چشمش آشغال ميره جلو اينه ميره تو چشاش فوت ميكنه لره بهش ميگه ديوونه تو فوت نكن بذار اون فوت كنه

رشتيه ميخواسته زنشو امتحان كنه ميگه:* خانوم جان، راستشو بگو، تا حالا چند نفر پيشت خوابيدند؟ زنش ميگه: فقط تو خوابيدي، بقيه بيدار بودند

تركه خواب مي بينه تو بازي كامپيوتري زنشو كشته؛ از خواب كه پا مي شه مي بينه زنش كنارشه ؛ ميگه : اه ! باز خر شدم سيو نكردم

آدمها در حسرت دوری از ستاره بختشان در آسمان می سوزند. من اما ستاره بختم را روی زمین دارم.... افسوس با فاصله ای هزار برابر بیشتر از فاصله زمین تا آسمان.

خدایا اگر بخواهی از ما در گذری ، این گذشت نشانه ی فضل توست، و اگر بخواهی ما را کیفر دهی این نشانه ی عدل توست. پس به رسم نعمت بخشی که داری ، به آسانی از ما در گذر و در سایه ی بخشایشت ما را پناه ده، زیرا که یارای تحمل تو را نداریم و برای هیچ یک از ما بی گذشت تو راه رهایی نیست

به ترکه ميگن تا حالا گول خوردي؟ ميگه آدم که گول نميخوره! گول آدمو ميخور

گرگه بعد از کلي جستجو آي دي شنگول منگول رو گير مياره ، بعد از کلي چت کردن باهاشون قرار مي ذاره . وقتي مي ره سر قرار مي بينه چوپان دروغ گو اومده

ادمک آخر دنياست، بخند. آدمک مرگ همين جاست، بخند. آن خدايي که بزرگش خواندي، بخدا مثل تو تنهاست، بخند. دستخطي که تو را عاشق کرد، شوخي کاغذي ماست، بخند. فکر کن درد تو ارزشمند است، فکر کن گريه چه زيباست، بخند. آنچه به يادت داديم، پر زدن نيست که درجاست، بخند. آدمک نغمه آغاز نخوان، بخدا آخر دنياست، بخند

اصفهانیه در حال مرگ بوده از زنش می پرسه محمد کجاست ؟ زنش میگه : همین جا کنارت نشسته . میگه علی کجاست ؟ زنش میگه اونطرفت نشسته . میگه حامد کجاست؟ میگه اونم همینجاست . یهو داد میزنه میگه پس برای چی چراغ اون اتاق بیخودی روشنه ؟؟؟

اگر می دانی در این جهان كسی هست كه با دیدنش رنگ رخسارت تغییر می كند... و صدای قلبت آبرویت را به تاراج می برد، مهم نیست كه او مال تو باشد... مهم اینست كه فقط باشد؛ زندگی كند، لذت ببرد و نفس بكشد...!

يه روزبه رشتييه ميگن چرادوتازن گرفتي ميگه يه وقت ديدي مهمون اومد

بازار سياه رفتم براي خريدن عشق ولي در ابتداي ورودم روي کاغذي خواندم در غرفه هوس بازان عشق را به حراج گذاشته اند به قيمت نابودي پاک بازان .

بدون نیاز با سیم کارت با عزیزانتان تماس بگیرید.... سیمکارتهای اعتباری الیاس توزیع گردید... . . . روابط عمومی شبکه یک صدا وسیما

روزي تو را ز مستي تشبيه به ماه کردم ... لامپ 60 هم نبودي من اشتباه کردم

زن رشتیه به شوهرش می گه این همسایه قزوینیمون هر وقت تو نیستی نمیاد سراغ من . شوهرش میگه ولش کن بابا این دیوونس هر وقت تو نیستی سراغ من میاد
            به رفسنجاني ميگن: چي شد كه پولدار شدي؟ ميگه والله يه زمين خريديم، ايران افتاد توش

اينجا بمونم واسه چي؟ عشقو بيارم واسه کي؟ روياي تو جاي ديگس برو سراغ زندگيت

Comment

ترکه اسير آدمخورا ميشه.ميندازندش تو ديگ باهاش آش درست كن . ميخنديده.بش ميگن تو داري ميميري چرا ميخندي؟ ميگه شاشيدم تو آشتون

جديدترين فناوري ارتباطات شرکت مخابرات ايران - بدون نياز به سيم کارت و گوشي موبايل - تلفني صحبت نمائيد - === الياس کارت ==== محصول مشترک شبکه اول سيما و سيروس مقدم هيچکس تنها نيست

بر طبق يك اصل قديمي اگر با يك لر دعوا كردي و ديدي لر فرار كرد تو هم فرار كن چون رفته سنگ بياره

خری گم کرده ام با بار کاشی اس ام اس ميزنم شايد تو باشی

به طرف میگن : از چه تيم فوتبالی خوشت مياد ؟ ميگه : قربون جدش برم ! آ سد ميلان

ضرب المثل مکزيکي مي گه: بجز خودت و اسبت به کس ديگه اي اعتماد نکن!! منم بجز خودم و خودت به کس ديگه اي اعتماد ندارم

ادمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشگل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند

ترکه به گارسونه میگه:عرق داری؟گارسونه آروم میگه:آره !ترکه میگه:پس کاپشن تنت کن سرما نخوری!!!!

Comment

برای صرف جویی در مصرف سوخت از خانمهای عزیز خواهشمندیم با اولین بوق سوار شوند

ترکه داشته ميمرده به پسرش ميگه به مردم بگو ايدز داشتم! پسره ميگه چرا؟ ترکه ميگه : هم بيماري با کلاسيه " هم بعد از من کسي ننتو نميگيره

دريا باش كه اگر كسي سنگ به سويت پرتاپ كرد ، سنگ غرق شور نه آنكه تو مطلاطم شوي!!!

شب ها چراغ دلت رو روشن بزار تا فرشته ها راه پاكي رو گم نكند شبهاي بي فرشته سنگين ميگذره مثل شبهاي بي تو

یه روز یه ترکه سرطان بیضه می گیره می ره دکتر دکتر بیضه هاشو بر می داره و به جاش یه بیضه چوبی و یه بیضه آهنی می ذاره. بعد از چند سال خدا به ترکه دو تا پسر می ده یه روز دکتر ترکه رو تو خیابون می بینه وبهش می گه بچه هات چطورن ترکه می گه پینوکیو خوبه ولی ترمیناتوره خیلی اذیت می کنه.

به قزوينيه مگن وصيتت چيه؟ ميگه؟بعد از مرگم بسوزونيدم خاكسترمو پودر بچه كنيد

Comment

Ka mono koshti ba in joka

Comment

Damet jizzzzzzzzz

Comment

یه بسیجی اکس میترکونه میره داخل خیابون به یک دختر میگه افتخار میدید دو رکعت نماز در خدمت باشی

توجه توجه خبر فوری: از روستای پیر بابا خبر رسید که احمدی نژاد سه ساله که مرده !!!

اگه پسرا با جنبه بشن چي ميشه؟؟؟؟؟ 1- بوي ترشي کشور رو بر مي داشت (لذا مشکلات زيادي براي شهرداري پيش مي يومد) 2- ازدواج براي دختران تبديل به ارزو و روياي شبانه مي شد 3- مانتو ها تنگ تر،جوراب ها کوچيک تر،شلوارها کوتاه تر و روسري حذف مي شد 4- شوهر مثل قند و پنير کوپني مي شد و صف هاي طولاني براي گرفتن آن به وجود مي امد پس به اين نتيجه مي رسيم که: پسر ها همين طور بي جنبه باقي بمونن هم براي دخترا بهتره هم براي تمدن

اخونده بعد از ورق بازي ميره با لا منبر وسط صحبتاش يکي از ورقاش از جيبش مي افته ميبينه که داره ضايع ميشه از زمين ور ميداره و ميگه : کي اين ورق و مي شناسه؟ همه ميگن بي بي گيشنيزه..... بعد آخونده ميگه :خاک بر سر همتون!!!!! که بي بي گيشنيزو مي شناسيد ولي بي بي فاطمه زهرا رو نمي شناسيد

جملات رمانتيک ويژه پيچوندن : - آرزوي من خوشبختي توست، با من باشي يا نباشي فرقي نميکنه!! - خودم هم نمي دونم چيکار ميخوام بکنم.نميخوام تو به آتيش من بسوزي!!! - تو هم خوشگلي،هم باهوشي،هم زرنگي.. .آدمهايي خيلي بهتر از من گيرت مياد!! - ما مدلهاي ذهنيمون با هم فرق ميکنه!! هيچ پروسيجري براي تلفيق اين دو مدل نداريم!! - تاکيد مداوم بر برخي جملات شريعتي:"اگر عشق دوام يابد،به ابتذال ميکشد

Comment

از لُره ميپرسن تو شما لُرها آدم مشهور هم هست؟
                        ميگه بله: لره و هاردی ، سوفيا لره ، اليزابت تای لر ، تازه يه شيميدان
                        لُر چيزی کشف کرده به نام : کلر

لره رفت المپيک، گفتند به چه مقامی فکر ميکنی؟
                        گفت : به مقام معظم رهبری

فرق زن اول با زن دوم:
                        زن دوم مثل انرژی هسته ای است که حق مسلم ماست.
                        زن اول مثل آمريکاست که هيچ غلطی نميتونه بکنه.

يه توريست به يه ايرانی ميگه چرا اينجا همه همديگرو خواهر و برادر
                        صدا ميکنن؟
                        ايرانيه ميگه: سال پنجاه وهفت يکی اومد مادر همه رو گ...د همه با
                        هم فاميل شدند.

خبرنگاراز ترکه ميپرسه : چرا محله تون آسفالت نشده؟
                        ترکه جواب ميده: بسم الله الرحمن الرحيم، با سلام خدمت شما و
                        بينندگان عزيز و همچنين پرسنل محترم شهرداری و مقام معظم رهبری
                        و خانواده های محترم شهدای دفاع مقدس و جانبازان و ايثارگران، والا
                        من بچه اين محله نيستم.

از ترکه پرسيدند: اگه حالت تهوع بهت دست داد چيکار ميکنی؟
                        گفت: من باهاش دست نميدم.

از رشتيه پرسيدند شما به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری؟
                        گفت : صد در صد. مثلا من خودم دو سال بعد از مرگ پدرم متولد شدم.

Comment

خروسه به مرغه میگه: نوک میدی؟ مرغه با عشوه میگه نه! خروسه میگه به جهنم با خودکار مینویسمُ

دل من يه روز به دريا زد و رفت? پشت پا به رسم دنيا زد و رفت? زنده ها خيلي براش کهنه بودن? خودشو تو مرده ها جا زد و رفت? هواي تازه دلش مي خواست ولي? آخرش تو غبارا زد و رفت? دنبال کليد خوشبختي مي گشت? خودشم قفلي رو قفلا زد و رفت

پیغام گیر خونه حافظ اینا: رفته ام بیرون ز کاشانه ی خود غم مخور تا مگر بینم رخ جانانه خود غم مخور بشنوی پاسخ ز حافظ گر که بگزاری پیام آن زمان کو باز گردد خانه خود غم نخور

ميدوني بعضي شبا چرا زود صبح ميشه؟ چون خورشيد هم دلش برات تنگ ميش

کتاب هاي پر فروش امسال : 1)افسانه ي بنزين از پائولو بنزيني 2) بنزين ها و حکايات 3) بنزينامه از بنزدوسي 4)خدمات متقابل بنزين و اسلام استاد مبنزيني 5) بنزين زدن يک دقيقه اي ديل بنزيني 6) قطره قطره تا ملاقات "اتمام شارژ" دکترعلي بنزيني

عسلم، گلم، نازم، عمرم، جونم، قشنگم، نفسم، عشقم، قربونت بشم، دورت بگردم. اينا رو تمرين مي کني منو ديدي بهم بگي

تو شيراز مادر رو از دختر نميشه تشخيص داد تو اصفهان گدا رو از پولدر تو تهران دخترو از پسر

كروبي گفت ما آمريكا رو ميگيريم، انگليس رو ميگيريم، اسراييل رو ميگيريم، اروپا رو ميگيريم. مردم جواب ميدادن: ماهواره اي كروبي اينترنتي كروبي عمامتو بچرخون تركيه هم ميگيري

Comment

رفته بوده زیر پتو یه نفر بهش میگه آقا شما ترکی میگه اااااااااااا از زیر پتو هم معلومه؟؟؟؟

تركه صبح از خواب بلند ميشه ميبينه هوا خيلي خوبه . زنگ ميزنه هواشناسي تشكر مي كنه

تركه ميخواسته بره بهشت زهرا، *گل گيرش نمياد كمپوت مي*بره!!!

تركه زنگ ميزنه 118، ميگه: ببخشيد شماره تلفن غضنفر رو دارين؟!
                            يارو ميگه: نه. تركه ميگه: پس من ميخونم يادداشت كنين!!!

تركه داشته راديو پيام گوش ميداده،* گزارشگره ميگفته: راه بهارستان به امام حسين بسته*است، راه انقلاب هم به امام حسين بسته*است...

*تركه ميگه:* باشه بابا بستس كه بستس، ديگه چرا هي قسم ميخوري

سه تا ترک ميرن دزدي- صابخونه بيدار ميشه و دزدا ميرن هر کدوم تو يه گوني قايم ميشن!صابخونه مياد و به گوني اول لگد ميزنه..صداي نون خشک در مياره! به دومي لگد ميزنه .. صداي گردو در مياره! به گوني سوم لگد ميزنه ... هيچ صدايي در نمياد..دوياره محکمتر لگد ميزنه... باز صدا نميده!؟ دفعه سوم که لگد ميزنه ترکه با عصبانيت مياد بيرون ميگه بابا ..آرده ، آرد ..آرد صدا نداره ميفهمي
                            يه ترکه زنش سبزه بوده، سيزده به در از ماشين ميندازتش بيرون

يه روز يه ميخ ميره توپاي يك اصفحاني با چكش مي زن ميره تو تا خونش در نياد .

ترکه نماز قضاش زياد بوده زير جا نمازش کاربن ميذاره.

تركه ميره جوراب بخره توش فوت ميكنه ببينه سوراخه يا نه!

يكبار به يك گربه ميگن مدرك تحصيلي ات چيست ميگه پيش پيش دانشگاهي

شب عيد فطر همه اصفهانيا بيرون خوابيده بودن ازشون مي پرسن چرا بيرون خوابيدين ميگن واسه اينكه پول فطرمون بيفته گردن شهرداري

به دختره مي گن اگه دنيا رو بهت بدن چي كار مي كني مي گه من فعلا مي خوام درسمو ادامه بدم

تركه ميره مرغداري,جو مي گيرتش تخم مي ذاره.

عزيزم خيلي دوست دارم خيلي وقته كه نديدمت بزرگترين آرزوم اينه كه باز هم بيام جلوي قفست بهت غذا بدم!!!

ادم به 6 دليل شانس اورد چون حوا نمتونست ايناو بهش بگه:
                            1-من ادمت كردم
                            2_برو از شوهراي مردم يادبگير
                            3_ديشب كجا بودي؟
                            4_چرا پولاتو ميدي مادرت؟
                            5-چرا به اون زنه نگاه كردي؟
                            6-مي دوني من چند تا خاستگار داشتم؟

Comment

يه روز از يه پايين شهري مي پرسن "زن ذليلي" يعني چي؟ ميگه: همونيه كه بالا شهريها بهش ميگن تفاهم

3 تا پیرزن تصمیم می گیرن شوهر کنن. یه آگهی می دن تو روزنامه:
                              با یکی ازدواج کن... 2 تا جایزه بگیر!

كاشكي علم انقدر پيشرفت كرده بود كه از همين جا با بيل ميزدم تو ملاجت

از ترکه نون می پرسن درد عشق بدتره يا درد دندون؟ می گه هنوز تو اتوبوس شاشت نگرفته که بفهمی کدوم بدتره!

در پي اخذ رتبه ي ششم توسط يانگوم او اعلام كرد از زماني كه زير نظر استاد شين درس مي خوانده از كتاب هاي گاج استفاده مي كرده!

پاسخ اپراتور موبايل در مركز بروجرد هنگامي كه مشترك در دسترس نيست: ًْمشترك مورد نظرنيسا. نه كه نيسا. هسا. دم دست نيسا

اي آفتاب خوبان، مي‏جوشد اندرونم يك ساعتم بگنجان در سايه عنايت غلام همت آن رند عاقبت سوزم كه در گدا صفتي كيمياگري داند

دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکديگــر نگــــاه کنيم

سه تا ترک دير به قطار مي رسن دنبالش مي دون، دوتاشون بالاخره به هر بدبختي که شده سوار ميشن، سومي نميرسه، شروع مي کنه به خنديدن ، ميگن چرا مي خندي؟ ميگه آخه اونا واسه بدرقه من اومده بودن

يه روز يه پير مرده سوار الاغ اش شده بود و چوپوق مي كشيد... چند تا جوون تهراني بهش گير ميدن ميگن عمو جان از چوپوق ات بده الاغ هم بكشه! پيرمرده مكسي مي كنه :ميگه الاغ ام بچه تهرونه چوپوق نمي كشه. وينيستون مي كشه!!!

يه روز به يه تركه ميگن با ماهيچه جمله بساز ميگه: خر در برابره ما هيچه!

به ترکه مي گن با جيش جمله بساز: ميگه غضنفر با آبجيش رفت سينما. مي گن خره منظورمون شاش بود: ميگه خب با داداشاش رفت!

منتظر باش اما معطل نشو.تحمل کن اما توقف نکن.قاطع باش اما لجباز نباش.صریح باش اما گستاخ نباش.بگو اره اما نگو حتما.بگو نه اما نگو ابدا

امیدوارم خدا موانع رو از سر راهت برداره چون خر نمیتونه مثل اسب از روی موانع بپره

غضنفر خودشو دار ميزنه. پزشکي قانوني اعلام مي کنه : دليل مرگ : ضربه ي مغزي. مي رن تحقيق مي کنن مي بينن با کش خودشو دار زده

دوست داشتن را بايد از دختر بچه ها ياد گرفت. آنها در مقابل محبتي كه به عروسك خود مي كنند از او انتظار محبت متقابلي ندارند آنها بدون هيچ توقعي عروسكشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعي يعني همين

بر خاک بخواب نازنین،تختی نیست. آواره شدن ,حکایت سختی نیست. از پاکی اشکهای خود فهمیدم لبخند همیشه راز خوشبختی نیست

افلاطون می گه: اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه

زندگي سخت نيست ما سختش مي كنيم *عشق قشنگ نيست ما قشنگش مي كنيم *دل ما تنگ نيست ما تنگش مي كنيم *دل هيچكس سنگ نيست ما سنگش مي كنيم

گفته بودي که چرا محو تماشاي مني وآن چنان مات که يک دم مژه بر هم نزني مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدني

باز باران بي ترانه***گريه هايم عاشقانه*** مي خورد بر سقف قلبم*** ياد ايام تو داشتن***مي زند سيلي به صورت*** باورت شايد نباشد***مرده است قلبم ز دستت*** فكر آنكه با تو بودم*** با تو بودم شاد بودم***توي دشت آن نگاهت*** گم شدن در خاطراتت****

هيتلر به ناپلئون:ما براي شرف مي جنگيم ولي شما براي پول. ناپلئون:هرکسي براي چيزي که نداره ميجنگه

زيباترين عكسها در اتاقهاي تاريك ظاهر ميشن ! پس هر وقت تو قسمت تاريك زندگيت واقع شدي .. بدون كه خدا مي خواد 1 تصوير زيبا ازت بسازه

هنگاميکه از جاده هاي شب عبور ميکني هرگز در اين انديشه مباش که خورشيد براي تو بيگانه طلوع خواهد کرد و قلبي که به هوس گفت : دوستت دارم بدان که هرگز معني لغت عشق را نخواهد داشت

امیدوارم با آمدن پاییز هر یک برگی که از درخت می افته یه دونه از غم های توی دلت کم بشه و دیگه هیچ وقت ناراحت نباشی.
                              می دونی فرق تو با یانگوم چیه؟ یانگوم جواهری در قصره ولی تو قصری از جواهری!

مثل شقایق زندگی کن، کوتاه اما زیبا
                              مثل پرستو کوچ کن، فصلی اما هدفمند
                              مثل پروانه بمیر، دردنام اما عاشق

Comment

تركه ميره جبهه فرداش بر ميگرده ميگن چرا برگشتي؟ ميگه پدر سوخته ها به قصد کشت تفنگ بازي ميکردن

رشت زلزله مياد رشتيه ميگه واي زنم واي زنم ميگن خوب چرا نجاتش نمي دي ؟ ميگه : از کجا بدونم تو کدوم خونست

ترکه داشت گريه می کرد. باباش پرسيد چی شده؟ گفت: عاشق شدم! باباش گفت حالا عاشق کی هستی؟ گفت: هر کسی که شما صلاح بدوني

Comment

Working...
                                X