Events/Havades

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

نامادري كينه توز همداني با ريختن كتري آب جوش بر روي بدن دختر ۱۷ ساله او را سوزاند

به گزارش پليس، مأموران كلانتري ۱۱ شهرستان «تويسركان» استان همدان در بامداد چهارم دي ماه از طريق تماس تلفني يكي از مسؤولان بيمارستان «وليعصر» از سوختگي مشكوك دختر ۱۷ ساله اي به نام «طيبه» باخبر شدند. در پي اين تماس تلفني، مأموران سريعاً به بيمارستان مراجعه كرده و براي روشن شدن موضوع شروع به پرس و جو كردند.

در اين ميان، «طيبه» كه از درد سوختگي گردن و سينه اش ناله مي كرد به مأموران گفت: خواب بودم؛ داغي عجيبي را در بدنم احساس كردم؛ انگار آهن گداخته اي را روي گردن و سينه ام گذاشته بودند؛ فكر مي كردم دارم خواب مي بينم اما با شدت اين سوختگي باورم شد كه در خواب نيستم؛ چشمانم را باز كردم در كمال ناباوري نامادريم را ديدم كه با كتري در حال ريختن آب جوش روي بدنم است. با ديدن اين صحنه بيهوش شدم و ديگر نفهميدم كه چه اتفاقي افتاد و چه كسي مرا به بيمارستان آورد

iran

Comment

• Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

دختر ۱۷ ساله اي كه در قتل خواهر بزرگتر خود گناهكار شناخته شده است در برابر قضات دادگاه كيفري استان تهران از خود دفاع خواهد كرد. اين دختر از روز شنبه ۵ شهريور ماه سال جاري با به قتل رسيدن خواهرش در باقرشهر تحت تعقيب قضايي قرار گرفت

بنا به اين گزارش، ساعت ۲۰ شامگاه جنايت، دختر جواني نگران خود را به خانه عمويش كه در همسايگي آنان بود رساند و آنان را در جريان درگيري خونين با خواهر بزرگترش قرار داد. وقتي همه خود را به اتاق دختر جوان رساندند با پيكر خون آلود «طاهره» روبرو شدند و او را نيمه جان به بيمارستان هفت تير شهرري انتقال دادند. با مرگ «طاهره» روي تخت بيمارستان مأموران پليس وارد عمل شدند و دريافتند دختر ۲۱ ساله كه معلم حق التدريس بود از سوي خواهر كوچكترش كه «صديقه» نام دارد، مورد حمله قرار گرفته است. كارآگاهان درعمليات دستگيري خواهر فراري «طاهره» پي بردند كه وي با مراجعه به آ?انس خواسته تا او را به زعفرانيه تهران برساند اما وقتي راننده آ?انس نپذيرفته است پس از درد دل با وي، به حرم شاه عبدالعظيم رفته است. بدين ترتيب؛ مأموران دقايقي بعد در حاليكه «صديقه» نمي دانست خواهرش به قتل رسيده است او را بازداشت كردند و وي در بازجويي ها به مأموران گفت: «با هم مشكل داشتيم، روز حادثه پس از جر و بحث ناگهان او با قابلمه اي به سرم كوبيد، عصباني شده بودم يك كارد ميوه خوري برداشتم و به او حمله كردم، نوك كارد به كتف راستش خورد، خون آمد. او وقتي مي خواست از دست من فرار كند سرش به ديوار خورد و بي هوش روي زمين افتاد، من حسابي ترسيده بودم، به سرعت عمويم را در جريان قرار دادم و سپس به طرف شهرري فرار كردم

با اعترافات دلخراش اين دختر كه در انگيزه اش به تناقض گويي پرداخت، پليس پي به حسادت وي نسبت به خواهر بزرگترش برد و اين در حالي بود كه «صديقه» گفت چون خانه نامرتب بود سر تميزي آن با «طاهره» درگير شده است و اورا به قتل رسانده است

iran

Comment

• Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

پدري‌ كه‌ در جنايتي‌ شيطاني‌، دختر هفت‌ ساله‌اش‌ را سر بريد از سوي‌ پزشكي‌ قانوني‌ سالم‌ شناخته‌ شد. بدن‌ نيمه‌ جان‌ و غرق‌ در خون‌ دخترك‌ نگون‌ بخت‌ به‌ نام‌ مرجانه‌ دقايقي‌ پس‌ از حادؤه‌ به‌ يكي‌ از بيمارستان‌هاي‌ كرج‌ منتقل‌ شد اما تلاش‌ پزشكان‌ نتيجه‌ نداد و او بر اؤر پارگي‌ شاهرگ‌ و خونريزي‌ شديد جان‌ سپرد

پدر اين‌ دختر كه‌ غلام‌ نام‌ دارد و نگهبان‌ يك‌ مجتمع‌ مسكوني‌ بود با سرعت‌ عمل‌ افسران‌ كلانتري‌ 18 شاهين‌ ويلا دستگير و براي‌ بازجويي‌ به‌ آگاهي‌ منتقل‌ شد. وي‌ كه‌ خيلي‌ آرام‌ به‌ نظر مي‌رسيد بلافاصله‌ لب‌ به‌ اعتراف‌ گشود و در تشريح‌ جزييات‌ جنايت‌ تكان‌ دهنده‌ اش‌ به‌ كارآگاهان‌ گفت‌: پارسال‌ با توجه‌ به‌ ندايي‌ آسماني‌ كه‌ در خواب‌ به‌ من‌ رسيد صدها جلد قرآن‌ به‌ ارزش‌ يك‌ ميليون‌ تومان‌ خريدم‌، بين‌ مردم‌ توزيع‌ كردم‌ اما چون‌ امسال‌ مشكل‌ مالي‌ داشتم‌ براي‌ اداي‌ نذرم‌، مرجانه‌ را قرباني‌ كردم‌! البته‌ دخترم‌ پاك‌ پاك‌ بود و فقط‌ بخاطر خدا سر او را بريدم‌!! بازپرس‌ شعبه‌ 20 دادسراي‌ عمومي‌ ناحيه‌ سه‌ كرج‌ او را بازداشت‌ موقت‌ كرد

غلام‌ در ادامه‌ بازجويي‌ها مدعي‌ شد جنون‌ دارد، بنابراين‌ پرونده‌ به‌ پزشكي‌ قانوني‌ منتقل‌ شد و كارشناسان‌ با آزمايشهاي‌ دقيق‌ اعلام‌ كردند پدر فرزندكش‌ به‌ هيچ‌ وجه‌ ديوانه‌ نيست‌. بدين‌ ترتيب‌ مرد جنايتكار بار ديگر تحت‌ بازجويي‌ قرار گرفت‌ و اين‌ بار راز كشتن‌ مرجانه‌ را فاش‌ كرد. وي‌ اظهار داشت‌: فقر و بي‌ پولي‌ باعث‌ شد من‌ با دوستان‌ خودم‌ تنها دخترم‌ را قرباني‌ هيچ‌ كنم‌

وقتي‌ مرجانه‌ سه‌ ساله‌ بود اورادر قبال‌ مشتي‌ پول‌ به‌ عقد پسرنوجوان‌ يكي‌ از همشهري‌هايم‌ درآوردم‌ تا وقتي‌ كمي‌ سنش‌ بيشتر شد با هم‌ ازدواج‌ كنند و در قبال‌ آن‌ پول‌ گرفتم‌

غلام‌ ادامه‌ داد: قضيه‌ را به‌ گونه‌يي‌ براي‌ زنم‌ فرزانه‌ گفته‌ بودم‌ كه‌ فكر مي‌كرد شوخي‌ مي‌كنم‌! هر روز كه‌ مي‌گذشت‌ وضعيت‌ زندگي‌ام‌ بد و بدتر مي‌شد

مجرم‌ افزود: به‌ دنبال‌ آن‌ بودم‌ تا پولي‌ را كه‌ بخاطر دخترم‌ گرفته‌ بودم‌ پس‌ دهم‌ اما هيچ‌ چيز نداشتم‌ تا اينكه‌ تصميم‌ گرفتم‌ مرجانه‌ را بكشم‌. به‌ همين‌ خاطر براي‌ فرار از دست‌ وجدانم‌ مدام‌ به‌ زنم‌ مي‌گفتم‌ صدايي‌ به‌ من‌ ندا مي‌داد او را قرباني‌ كن‌ و من‌ همين‌ كار را كردم‌

غلام‌ هم‌ اكنون‌ در زندان‌ قزل‌ حصار كرج‌ بسر مي‌برد، كيفرخواست‌ پرونده‌ صادر شده‌ و قرار است‌ او بزودي‌ در دادگاه‌ كيفري‌ استان‌ تهران‌ محاكمه‌ شود

iran

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

صحنه جنايتي كه در آن «دل آرا»، بخاطر ازدواج با پسر مورد علاقه اش پاي در قتلگاه دختر عموي پولدار پدرش گذاشته است پس از دو سال براي بار دوم بازسازي خواهد شد

اين تصميم كم سابقه قضايي بعد از برگزاري جلسه فوق العاده محاكمه اين دختر در دادگاه ويز اطفال رشت در حالي گرفته شد كه حكم قصاص نفس _ اعدام - «دل آرا» تا مرحله تأييد نزد قضات ديوانعالي كشور پيش رفته است. بنابه اين گزارش؛ ساعت ۲۰ و ۴۵ دقيقه شامگاه هفتم ديماه سال ۸۲ همزمان با افشاي قتل زن ۶۵ ساله اي به نام «مهين» كه در جريان سرقت مرگباري با ضربات چاقو از پاي درآمده بود، مردي با پليس رشت تماس گرفت و ادعا كرد دخترش دست به جنايت زده است.دختر ۱۷ ساله اي به نام «دل آرا» به همراه پسري كه «امير حسين » نام دارد بازداشت شدند در بازجويي هاي پليسي پرده از جزئيات قتل «مهين» برداشتند.در حاليكه «دل آرا» با توجه به نظريه پزشكي قانوني كه نشان مي داد ضربات چاقو عامل اصلي مرگ «مهين » است مجرم اصلي شناخته شد از زندان نامه اي به قاضي پرونده نوشت و ادعا كرد اغفال شده است. اين دختر گفت كه چون «امير حسين» را دوست داشت به خواسته او و با اين تصور كه چون ۱۷ ساله است به قصاص نفس _ اعدام- محكوم نمي شود، قتل را به گردن گرفته است و ادعا كرد «امير حسين به او قرص هايي داده بود كه هيچ اختياري از خود نداشته است

«دل آرا» باوجود اينكه در جلسات محاكمه قتل «مهين» را به گردن گرفت و ادعا كرد تنها تماشاچي قتل بود از سوي قاضي پرونده قاتل شناخته شد و به قصاص نفس _ اعدام _ محكوم شد، «امير حسين» نيز به اتهام معاونت در قتل و سرقت به تحمل ۱۰ سال زندان محكوم شد.بدين ترتيب، با اعتراض «دل آرا» به مجازات مرگ خود، قضات شعبه ۳۳ ديوانعالي كشور با تأييد اينكه وي قاتل اصلي است خواستار رفع نقص در تأثير قرص هايي كه به «دل آرا» قبل، بعد و در زمان قتل خورانده شده است، شدند كه اين بار پرونده بخاطر اينكه دل آرا، در زمان جنايت ۱۷ ساله بود براي بررسي در اختيار شعبه ۱۰۷ دادگاه ويزه اطفال رشت قرار گرفت.از ساعت ۹ و ۳۰ دقيقه صبح تا ۱۴ و ۳۰ دقيقه ظهر پنجشنبه، ۸ ديماه سال جاري قاضي جاويد نيا رئيس شعبه ۱۰۷ دادگاه ويزه اطفال رشت به اداره جلسه محاكمه «دل آرا» پرداخت و جزئيات اعترافات وي در پرونده را تحت بررسي قرار داد.در ابتداي جلسه رئيس دادگاه گفت: پس از دوسال تحقيق، رأي به قصاص «دل آرا» و معاونت «امير حسين» صادر شد، قضات ديوانعالي كشور هم در چارچوب رأي، آن را تأييد كردند ولي با اشاره به نقص در پرونده، آن را به شعبه قبلي ارجاع دادند كه چون قاضي شعبه دهم دادگاه عمومي رشت فاقد ابلاغ ويزه دادگاه اطفال بود، پرونده در اختيار شعبه ۱۰۷ دادگاه ويزه اطفال قرار گرفت. وي افزود: «قضات ديوان عالي كشور خواسته اند در خصوص داروهايي كه توسط «دل آرا» در زمان قتل مصرف شده است تحقيقات بيشتري صورت بگيرد، دادگاه نيز از پزشكي قانوني استعلام كرده است كه آنان اعلام كرده اند براساس معاينات به عمل آمده روي «دل آرا» و اخذ شرح ماوقع، هيچ دلايلي و شواهدي علمي مبني بر اينكه وي به علت مصرف قرص مسؤول اعمال خود نباشد _ چه هنگام وقوع جرم و چه بعد و چه قبل از آن- مشاهده نشده و مورد تأييد نيست

قاضي جاويد نيا با اشاره به اينكه با اين رفع نقص مي شد پرونده را در اختيار ديوانعالي كشور قرار داد، افزود: اكنون علاوه بر نقصي كه ديوانعالي كشور گرفته است يك سري ابهامات ديگري نيز براي من به عنوان اجرا كننده حكم به وجود آمده است كه بايستي بررسي شود.»قاضي جاويد نيا سپس با اشاره به ارزش عفو و گذشت در قصاص وقتي دو دختر قرباني خواستار قصاص نفس _ اعدام _ براي «دل آرا» و اشد مجازات براي «امير حسين» شدند و وكيل اولياي دم تأكيد كرد كه هيچ چيز جز اجراي قانون نمي خواهند، سعيد، «خواستگار قبلي «دل آرا» را به جايگاه خواند. اين پسر كه تحقيقات نشان مي دهد چندين بار بخاطر «دل آرا» دست به خودكشي نافرجام زده است تا جاييكه يكبار نيز خانه اش را نيز به آتش كشيده است وقتي به عنوان مطلع در جايگاه قرار گرفت مورد اعتراض وكيل خرمشاهي قرار گرفت.وكيل «دل آرا» گفت: «سعيد» صلاحيت مطلع را ندارد و بايستي به عنوان متهم محاكمه شود.»اين خواسته وكيل خرمشاهي از سوي رئيس دادگاه پذيرفته نشد و قاضي جاويدنيا گفت: «يكي از اشتباهات دادگاه قبلي اين بوده است كه «سعيد» را مشاركت در قتل شناخته است در حاليكه دادگاه حتي مجاز به تفهيم قتل به وي نيز نبوده است چرا كه اعمال وي مجرمانه نبود و در اين دادگاه نيز حق تفهيم اتهام به ايشان وجود ندارد

سعيد، وقتي اجازه يافت حرف بزند، گفت: «روز حادثه با مادرم قصد خروج از خانه را داشتم كه ديدم شميلا (دل آرا) خيلي پريشان به سمت ما مي آيد، او بي مقدمه گفت كه قتلي انجام داده است و خواست كيفش را كه در محل قتل جاگذاشته، برايش ببرم، تا لحظه اي كه جنازه را نديده بودم باور نمي كردم، «شميلا» گفت كه به همراه «امير حسين»، دست به قتل زده اند از همان ابتدا خواستم خودش را به پليس معرفي كند و يا اجازه دهد ماجرا را به پدر و مادرش اطلاع دهم كه نپذيرفت.»وي افزود: «كيفش را از محل جنايت خارج كردم و به پارك رفتيم، براي آرامش «شميلا» به او قرص دادم از همان قرص هايي كه بعد از خودكشي ام دكتر جهت آرامش اعصاب براي من تجويز كرده بود، به هر حال بعد از جدا شدن از آنها _ كه قول داده بودند حتماً خودشان را به پليس معرفي كنند- به سمت خانه پدر «شميلا» رفتم و پدرش را در جريان قرار دادم.»وقتي اين پسر جايگاه را ترك كرد، «دل آرا» پشت تريبون دفاع قرار گرفت و گفت: «سعيد» دروغ پردازي مي كند، وي يك گناهكار است او و «امير حسين» از قبل با يكديگر دوست بوده اند و تنها براي انتقام از من چنين نقشه اي چيده اند. او حتي وقتي مي خواست برود و كيف را بياورد گفت كه اگر «مهين زنده بود اورا خواهم كشت تا عشقم را به تو ثابت كنم

«دل آرا» وقتي رئيس دادگاه پرسيد؛ آيا اتهام قتل را مي پذيرد، صراحتاً گفت كه قاتل نيست و قاضي جاويدنيا با اعلام اينكه وي تاكنون ۵ بار در كلانتري رشت، در برابر قاضي كشيك، در شعبه دهم دادگاه رشت، در بازسازي صحنه قتل و بار ديگر در برابر قاضي قبلي قتل را به گردن گرفته است از او پرسيد آيا تحت فشار اعتراف به قتل كرده است؟!«دل آرا»، نيز گفت: «هيچ فشار فيزيكي اي نبود اما تحت فشار روحي بودم در آن زمان «امير حسين را دوست داشتم وقتي مي ديدم او تحت فشار است متأثر مي شدم و اعتراف مي كردم.»«دل آرا» وقتي قاضي جاويدنيا در خصوص صحنه جنايت پرسيد، گفت: «مي پذيرم من و «امير حسين» به خانه «مهين» رفتيم و قبل از آن «امير حسين» به من قرص هايي خورانده بود كه كاملاً بي اراده بودم وقتي او خودش را پشت سر مقتول رساند و با چوب بيسبال ضرباتي زد دهانش را گرفت و با تهديد گونه فرياد زد كه چاقويي برايش ببرم، ترسيده بودم رفتم آشپزخانه و براي «امير حسين» چاقوآوردم، او چاقو را گرفت و ضرباتي به «مهين» زد، من هيچ ضربه اي نزده ام.»پس از اينكه «دل آرا» در بخشي از اظهارات خود پذيرفت دوست هاي خياباني زيادي داشته است و قاضي جاويد نيا با اشاره به مسائل غير اخلاقي در حاشيه اين پرونده آن را قابل رسيدگي در دادگاه علني ندانست، وكيل خرمشاهي در جايگاه حاضر شد و به دفاع از «دل آرا» پرداخت.وكيل «دل آرا» گفت: «اولاً «سعيد» بايستي به عنوان متهم در دادگاه حاضر باشد، بعد «امير حسين»، در پرونده به عنوان معاونت در قتل مطرح است كه مورد مخالفت ما است، وي در قتل مشاركت داشته است و بايستي جوابگو باشد

وي بعد از اينكه قاضي جاويدنيا اشاره كرد كه نتيجه اعمال «امير حسين» وي را از مشاركت در قتل عدول كرده است و اتهامش معاونت در قتل است، گفت: «دل آرا» تحت فشار روحي و رواني اعتراف داشته است و با خورانده شدن قرص كلرزپام دو به او بي اراده بود و اين اعترافات صلاحيت ندارد.وي در حاليكه از رئيس دادگاه خواستار بازسازي مجدد صحنه جنايت براي ابهام زدايي در پرونده شد، گفت: در صحنه جنايت طبق اعترافات «دل آرا» و «امير حسين» وقتي اين پسر از پشت سر به مقتوله حمله مي كند و ضربه اي به سرش مي زند، دهانش را مي گيرد تا فرياد نزند و مقتول روي زمين مي افتد و در واقع «امير حسين» پشت سر مقتول بوده است.با توجه به اينكه ضربات كشنده چاقو از پشت سر وارد ريه مقتول شده است بعيد به نظر مي رسد «دل آرا» بتواند با وجود قرار گرفتن امير حسين، پشت سر مقتول اين ضربات را وارد كند و بهترين كسي كه مي تواند چنين ضرباتي را وارد كند كسي جز امير حسين نيست و اين نوع ضربات با ادعاهاي «دل آرا» مبني براينكه «امير حسين» چاقو را از او گرفته و ضربه زده است مطابقت دارد

وي ادامه داد: «دل آرا» چپ دست است و طبق نظريه پزشكي قانوني ۱۴ ضربه چاقو به مقتوله وارد شده است اصل بر اين است كه «امير حسين» حائل بين مقتوله و «دل آرا» بود، ضربه بايستي به سمت راست مقتوله وارد مي شد كه اينطور نيست آيا عقلايي است كه «دل آرا» با دست چپ ۱۴ بار و يا بنابر نظريه ديگري ۱۸ بار به سمت مخالف ضربه بزند كما اينكه هر ۱۴ ضربه عمقي ۲ تا ۳ سانتي متر دارد و بر بدن مقتول فرو رفته است اين دختر مگر چه ميزان توان جسمي داشته كه ۱۴ ضربه به سمت مخالف و با يك شدت زياد وارد كند، بنابر اين خواستار بازسازي مجدد و علمي صحنه قتل هستم.وقتي وكيل خرمشاهي به ايرادات حقوقي و علمي جنايي در خصوص تحقيقات اوليه در پرونده و حتي محاكمات گذشته كه در نخستين جلسه بدون حضور وكيل «دل آرا» برگزار شده بود، اشاره كرد، قاضي جاويدنيا گفت كه «دل آرا» عنوان كرده است ورزشكار بوده است و در رشته رزمي فعاليت داشت پس توان جسمي بالايي براي وارد آوردن ضربات داشته است كه اين گفته رئيس دادگاه در همان لحظه از سوي«دل آرا» تكذيب شد و اين دختر ادعا كرد تنها بخاطر اينكه بين خلافكاران و زندانيان جايي داشته باشم گفته ام كه ورزشكار هستم.» قاضي جاويدنيا پس از جلسه محاكمه ۵ ساعته و در حالي كه فرصتي براي تحقيق از امير حسين به وجود نيامده بود با اعلام اينكه به بازسازي مجدد صحنه جنايت دست خواهند زد تا ابهامات از بين برود ختم جلسه را اعلام كرد و قرار شد ادامه جلسه به روز ديگري موكول شود

iran

Comment

• donsaeid
            Senior Member
            • Nov 2005
            • 28300

bichare kherse,,,

rasti sale 2006 miladi 20 daghigheye pish dar keshvare Norway tahvil shod
            نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

«در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
            صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

يک مار موشخوار سفيد دوسر، که بسيار نادر است در"ای بی" يک سايت حراجی اينترنتی، به قيمت ۱۵۰ هزار دلار به فروش گذاشته شده. اين مار دوسر به مدت ۶ سال در آکواريوم جهانی، که مرکز آن درسنت لوئيز در آمريکا است نگاهداری می شد
              لئونارد سوننچين، رئيس اين آکواريوم می گويد انتظار می رود شمار علاقمندان خريد اين مار موشخوار، کمتر از تعداد علاقمندان خريد يک اثر پر ارزش هنری نباشد. درآمد حاصل از فروش ماردوسر صرف هزينه برنامه های آموزشی و تحقيقاتی خواهد شد

معمولا بيشتر مارهای دوسر بيش از چند ماه زندگی نمی کنند در حالی که اين مار هنگامی که ۶ سال و نيمه بود به قيمت
              هزار دلار خريده شده بود

مار دوسر که قطر آن ۲ و نيم سانتيمتر و طول آن يک متر و بيست سانتيمتر است احتمالا ده تا پانزده سال ديگر عمر خواهد کرد

لئونارد سوننچين می گويد دليل طول عمر اين مار اين است که دارای دوسر است که هر دو به يک معده متصل می شوند

در سال ۲۰۰۴ يک کارگر موزه شهرداری اين مار را سرقت کرد ولی قبل از اين که موفق به فروش آن شود مامورين توانستند آنرا در گاراژ خانه اش پيدا کنند

iran

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

گوشت بسته‌بندی الاغ در تهران می فروخت تا بتواند ازدواج کند
                مرد قصاب که برای تهیه هزینه ازدواجش الاغ‌ها را می‌کشت و گوشت آنها را جای گاو در تهران عرضه می‌کرد، دستگیر شد

به گزارش خبرنگار سرویس حوادث ایسکانیوز، پلیس استان تهران که طی هفته اخیر در جریان عرضه گوشت الاغ در قصابی‌ها و رستوران‌های پایتخت قرار گرفته بود تحقیقات گسترده‌‌ای برای شناسایی مجرم یامجرمان در دستور کار خود قرار داد، سپس دو مرد جوان به نام‌های علی و محمدکه 250 کیلوگرم گوشت بسته بندی شده الاغ رادر پژو قرار داده و از دماوند عازم تهران بودند ردیابی شدند
                مجرم ردیف نخست امروز در بازجویی‌ها اعتراف کرد : چند ماه پیش در یک قصابی تهران کارمی کردم که با احمد –ش توزیع کننده عمده گوشت آشنا شدم این مرد که می‌دانست برای تامین مخارج عروسی‌ام مشکل دارم مرا به فروش گوشت الاغ ترغیب کرد، بدین ترتیب از دو ماه پیش تاکنون هفت الاغ رادردماوند سلاخی کردم و گوشت آنها راکیلویی دو هزار و 500 تومان به رستوران‌ها و قصابی‌های تهران فروختم
                محمد و علی با قرار قانون روانه بازداشتگاه شده‌اند و تحقیقات پلیس برای دستگیری احمد ادامه داد

iran

Comment

• jsmith
                  Senior Member
                  • Oct 2005
                  • 3308

با انتشار اسناد ساواك درخصوص بازجويي از شهيد حقاني، سند تعرض اعضاي سازمان مجاهدين خلق خطاب به روحانيت و به ويژه آيت‌الله طالقاني، به دست آمد.

آيت‌الله طالقاني، شخصيت مبارزي بود كه مجاهدين خلق تلاش مي‌كردند با «پدر» خطاب كردن وي، او را به نفع خود مصادره كنند، اما در پيامي كه موسي خياباني، نفر دوم مجاهدين خلق بعد از مسعود رجوي، خطاب به روحانيون زنداني در اوين داده شد، حتي به ايشان هم اعتراض و بي حرمتي شده است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب» به نقل از كتابخانه تاريخ اسلام و ايران، آقاي حقاني مثل بسياري از طلبه‌هاي مبارز ديگر از مبارزات مسلحانه راضي و از کار مجاهدين خشنود بود تا آن که به زندان رفت. حتي اندکي هم از اوائل دوره زندان با آنان مناسباتي داشت اما به تدريج در اوين و در کنار روحانيون برجسته زنداني مانند آيت‌الله رباني شيرازي و انواري از موضع گذشته دست کشيد و برابر مجاهدين قرار گرفت.

زماني که جمعي از روحانيون در زندان از قبيل آقايان طالقاني و منتظري و انواري و غيره فتوا دادند و سفره‌هاي جمعي ميان مسلمانان و کمونيستها را تحريم کردند مجاهدين از اين کار آنان خيلي ناراحت شدند. در اين باره موسي خياباني که دومين فرد سازمان مجاهدين بعد از رجوي بود از طريق آقاي لاهوتي که در حال انتقال از قصر به اوين بود، پيام زير را از طرف مجاهدين نه خودش به روحانيون اوين رساند:

1. شماها صلاحيت نظر دادن در مسائل اجتماعي را نداريد، زيرا هميشه دنباله رو هستيد.
                  2. حد خودتان را بشناسيد و پا از گليم خود بيرون نگذاريد.
                  3. آقاي طالقاني! شما که هميشه خود را مجاهد مي‌ناميدي و افتخارت شاگردي و پيروي از محمد حنيف نژاد بوده چرا وقتي که عليه مجاهدين فتوا دادند عمامه ات را بر زمين نزدي.
                  4. آقاي غلامحسين حقاني! شما آدم منافقي هستي و تاريخ اسلام از امثال تو زياد به خود ديده است.

اين سند که به عنوان پيام مجاهدين خلق به روحانيون اوين داده شده و مربوط به سال 55 بوده نشانگر ديدگاه‌هاي مجاهدين خلق نسبت به روحانيت و شخص آيت‌الله طالقاني است. آنان ايشان را از شاگردان محمد حنيف نژاد مي‌دانستند!...

در بخش ديگري از يادداشت استاد رسول جعفريان درخصوص كتاب «شهيد حقاني به روايت اسناد ساواك» آمده است: آقاي حقاني در باره اين که چه نوع کتابهاي‌ي مي‌خواند شرحي عريض و طويل داده که جالب است و نشانگر نوع مطالعات عمومي يک طلبه در آن دوره. آثار شهيد صدر مانند «اقتصادنا» و «البنک اللاربوي» و کتاب «مرجعيت و روحانيت» و آثار بازرگان از آن جمله است.

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

مرد جواني به دلايل نامعلوم دو خواهرش را در قطعه ۲۵۰ بهشت زهرا به آتش كشيد و خود را سوزاند

اين حادثه دلخراش صبح ديروز در بهشت زهرا زماني اتفاق افتاد كه مردي كه دو دختر جوان در خودرو و پيكانش نشسته بودند، بر روي خود بنزين ريخته و سپس خود و خودرو پيكانش را با دو سرنشين به آتش كشيد

به گفته شاهدان حادثه، پس از اين اتفاق، مرد جوان خود در آتش سوخت اما با تلاش مردم دو دختر جوان كه «شيرين و محترم» نام داشتند نجات يافتند اين موضوع بلافاصله به پليس اطلاع داده شد و مردم دو دختر جوان را براي مداوا به بيمارستان هفت تير انتقال دادند.بر پايه اين گزارش، حال دو دختر كه خواهران مرد جوان بوده اند، وخيم گزارش داده شده است و تلاش پزشكان براي نجات آنها ادامه دارد. اما هنوز انگيزه اين اتفاق هنوز مشخص نشده است

iran

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

يك دختر فراري كه پسر دوچرخه سواري را با ضربه اي مرگبار به قلبش از پاي درآورده است، در دادگاه كيفري استان تهران از خود دفاع كرد

اين دختر جوان كه به «نازنين» معروف است، در برابر ۵ قاضي جنايي ادعا كرد در جاده خلوت و بين چمنزارها هيچ راهي براي فرار از نيت شوم سه جوان مزاحم نداشت و در دفاع ازخود دست به قتل زده است.بنا به اين گزارش، روز ۹ اسفندماه سال گذشته جوان دوچرخه سواري به نام «يوسف باقري» در اخترآباد مهرشهر به قتل رسيد و دو دختر فراري از خانه كه عمه و برادرزاده بودند، بازداشت شدند.«نازنين» كه در زمان وقوع قتل ۱۷ ساله بود، در تحقيقات پليسي پذيرفت كه ضربه چاقو را او زده است

«نازنين» كه تنها قاتل در اين پرونده شناخته شده است، صبح ديروز در برابر قاضي عزيز محمدي - رئيس شعبه ۷۱ دادگاه - و چهار قاضي مستشار - رحيمي، باقري، شريفي و شهرابي فراهاني - ايستاد و ادعا كرد در جريان دفاع از ناموس خود و برادرزاده اش دست به چنين جنايتي زده است

اين دختر درحالي كه گريه مي كرد، گفت: «صبح روز جنايت همراه «سميه» براي خريد عيد از خانه مان خارج شديم، وقتي كارمان تمام شد، «سميه» با ديدن دو پسر كه او را مي شناختند، از من خواست سوار موتوسيكلتهاي آنان شويم تا سريع به خانه برگرديم.در مسير بوديم كه يكي از دو پسر به بهانه خريد سيگار از موتوسيكلت پياده شد، در همين حين دو پسر موتورسوار ديگري به همراه دوچرخه سواري كه بچه آن محله بودند، ما را حلقه كردند و خواستند همراهشان به خانه آنان برويم.»وي افزود: «وقتي بي اعتنايي كرديم، به سمت ما حمله كردند، دو پسر آشنا خيلي زود فرار كردند، تنها ما مانده بوديم، ابتدا چوبي برداشتم و به آنان زدم، اما فايده اي نداشت. دو تن از پسران كه يكي همان «يوسف» بود، من را گرفتند و ديگري «سميه» را كاپشن روي مانتويم را پاره كردند، حتي دكمه هاي مانتويم پاره شدند، خيلي فرياد زدم، آنجا هيچ كس نبود، يك جاده بين چمنزار و خلوت. چاقويي كه مدتي پيش در خيابان اخترآباد پيدا كرده بودم، در جيبم بود. آن را برداشته و به دست يوسف زدم

اين دختر ادامه داد: «رهايم كردند، دست «سميه» را گرفتم و به سمت خيابان دويدم، اما آنان دست بردار نبودند و ما را دنبال كردند. ديدم تنهاييم و راه فراري نيست. از ترس چاقو را به سمت سه پسر انداختم كه به يوسف خورد، وقتي او به زمين افتاد، دوستانش فرار كردند، باور كنيد اگر مي توانستيم فرار كنيم، اين كار را مي كرديم. از مأموران كلانتري مهرشهر بپرسيد، مي گويند كه مانتو، كاپشن و روسري مان پاره شده بود، خيلي ترسيده بوديم، اصلاً قصدي براي قتل نداشته ام. وي در پايان گفت: «اشتباه كردم، ببخشيد، باور كنيد من يك جاني نيستم، يك اتفاق بود.»بنا به گزارش خبرنگار جنايي ما، ۵ قاضي وارد شور خواهند شد تا با بررسي دفاعيات اين دختر، رأي نهايي خود را صادر كنند

iran

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

جنايت در يك ساختمان نوساز واقع در تهرانپارس خيابان استخر رخ داده بود. به محض ورود آثار خون كه بر روي پاگرد طبقه اول ريخته شده بود ديده مي شد گويي قاتل مجروح بوده و موقع فرار دچار خونريزي شده است. در طبقه سوم جسد حسن در حالي كه پارچه اي صورتي رنگ بر روي او افتاده بود در وسط راهرو قرار داشت. خون اطراف جسد را پر كرده بود. قرباني حسن (۵۵ ساله) نام داشت كه با چهار ضربه چاقو به پهلو و سينه به قتل رسيده بود. موضوع اين جنايت زماني به پليس اطلاع داده شد كه ظهر ديروز ساكنان يك واحد آپارتماني، در جواديه تهرانپارس متوجه فريادهاي يك زوج ميانسال در ساختمان خود شدند. دقايقي از اين واقعه نگذشته بود كه يكي از همسايه ها كه قصد واردشدن به واحد آپارتماني اش در طبقه اول را داشت متوجه شد زن جوان حسن سراسيمه از خانه خود بيرون آمد. او آنقدر آشفته بود كه بدون حجاب از خانه خارج شد و بعد از ورود به خيابان از يك همسايه يك روسري گرفت و به سرعت متواري شد

همسايه جوان موضوع را به پليس ۱۱۰ اطلاع داد. دقايقي بعد مأموران كلانتري ۱۴۴ جواديه تهرانپارس به همراه پسر مقتول در محل حادثه حضور يافتند. به محض ورود به آپارتمان شماره ۳۵ در طبقه سوم با جسد خونين صاحبخانه در پاگرد روبه رو شدند كه با ضربات متعدد چاقو به قتل رسيده بود. موضوع به بازپرس ويزه قتل _ حسين اصغرزاده _ اطلاع داده شد و پس از حضور وي به همراه كارآگاهان دايره ۱۰ آگاهي مركز در واحد آپارتماني تحقيقات از همسايه ها آغاز شد.چند تن از همسايه ها در بازجويي هاي مقدماتي مدعي شدند همسر دوم مقتول به نام زهرا (۲۷ ساله) را كه سراسيمه از خانه خارج شده ديده اند. از طرفي آنها مدعي شدند مقتول با همسر دوم خود كه داراي يك فرزند ۷ ماهه است مشكلات و درگيري هاي زيادي داشت ساعتي قبل از وقوع قتل نيز صداي فرياد و درگيري لفظي را از خانه مقتول شنيده اند.به گفته بازپرس پرونده همسر دوم مقتول اولين مظنون به ارتكاب اين جنايت است. به همين دليل اقدامات مقدماتي براي شناسايي مخفيگاه وي به صورت ۲۴ ساعته آغاز شد

اين گزارش حاكي است، در بررسي هاي مقدماتي از خانه آلت قتاله در مقابل تلويزيون خانه پيدا شد.سفره ناهار هنوز در وسط اتاق به چشم مي خورد. از طرفي بهم ريختگي خانه بيانگر آن بود كه دقايقي قبل از قتل، درگيري شديدي بين عامل جنايت و مقتول به وقوع پيوسته است.پسر همسر اول مقتول كه ساعتي پس از كشف جسد در محل حادثه حضور يافته بود به خبرنگار ما گفت، حدود يك سال قبل پدرم با اين زن، اهل قم، كه از همسر اولش يك دختر ۴ ساله داشت ازدواج كرد. در اين مدت با يكديگر مشكل داشتند و چندين مرتبه با هم دعواي شديد كرده بودند. قرار بود امروز من براي بردن پدرم به خانه مان به اين جا بيايم. پس از حضورم در ساختمان متوجه قتل پدرم شدم

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

جلسه‌ محاكمه دختر 17 ساله‌اي كه با ضربه‌ چاقو پسر 23 ساله‌اي را از پاي درآورده‌ بود، صبح امروز در شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد

در ابتداي اين جلسه علي دلداري نماينده دادستان تهران با قرائت كيفرخواست گفت: مهاباد معروف به نازنين 17 ساله كه داراي سابقه فرار از خانه دارد در اين پرونده متهم به مباشرت در قتل جوان 23 ساله‌اي به نام يوسف در تاريخ 9 اسفندماه سال گذشته است
                          نازنين در اين روز در يك درگيري در اكبرآباد كرج پسر 23 ساله‌اي را با ضربه‌ چاقو مجروح كرد كه پسر جوان پس از انتقال به بيمارستان به علت شدت جراحات جان سپرد
                          نماينده دادستان در ادامه با توجه به اعترافات متهم و تقاضاي اولياي دم براي نازنين تقاضاي اشد مجازات كرد
                          در ادامه دادگاه پسر 18 ساله‌اي به نام حميد به عنوان مطلع در جايگاه حاضر شد و در خصوص روز حادثه گفت: آن روز من، نازنين و دختر و پسر ديگري كنار خيابان ايستاده و در حال صحبت بوديم كه دو نفر به نام‌هاي محمود و سلمان به سمت ما آمدند و خواستند كه از آنجا برويم
                          ما موتور خود را روشن كرديم و قصد داشتيم از محل برويم كه يكي از آنها سنگي به سوي ما پرت كرد.اين كار او باعث شد كه سميه و نازنين با آنها درگير شوند
                          در حين درگيري يوسف نيز وارد ماجرا شد كه در يك لحظه متوجه خونريزي از شكم او شدم
                          سپس جوان ديگري به نام روزبه نيز به عنوان مطلع به جايگاه آمد و با تكرار ادعاهاي حميد اظهار داشت: ما با نازنين در خانه فساد مردي به نام جهانگير آشنا شديم. روز حادثه دو پسر جوان از ما خواستند كه همراه آنها به خانه مجردي‌اشان برويم كه اين موضوع باعث درگيري ما شد
                          قاضي سپس اعلام كرد مادر مقتول در جلسه دادگاه حاضر نشده و قبلا براي متهم تقاضاي قصاص كرده است
                          قاضي عزيز محمدي‌ رئيس شعبه 71 دادگاه كيفري تهران در ادامه جلسه رسيدگي به اين پرونده از متهم خواست كه با حضور در جايگاه به دفاع از خود بپردازد كه او گفت:‌ من اتهام قتل را قبول دارم ولي او را به صورت عمدي نكشتم. روز حادثه همراه برادرزاده 14 ساله‌ام به نام سميه براي خريد لباس عيد از خانه خارج شديم كه در ميان راه او حميد را ديد و خواست كه همراه او برويم. من سوار موتور روزبه‌ شدم و او نيز سوار موتور حميد شد
                          در ميان راه روزبه گفت، مي‌خواهد سيگار بكشد به همين خاطر در محل حادثه توقف كرد. در آنجا دو پسر جوان به سمت ما آمدند و خواستند كه همراه آنها به خانه مجردي‌اشان برويم
                          من از روزبه خواستم كه از آنجا برويم سوار موتور شده‌ بوديم كه يكي از آنها سنگي پرت كرد. سميه به سمت آنها رفت و به خاطر اين موضوع با دو پسر جوان درگير شد
                          من هم در دفاع از برادرزاده‌ام وارد درگيري شدم. در اين هنگام يوسف هم به آن محل آمد
                          او مرا محكم گرفت و لباس و كاپشنم را پاره كرد. من با چاقويي كه براي دفاع از خود همراه داشتم خطي روي دست او كشيدم و همراه سميه فرار كرديم
                          نازنين ادامه داد: يوسف با موتور به دنبال ما آمد كه من در دفاع از خود چاقو را به سمتش پرت كردم. نمي‌دانم چاقو به كجاي او اصابت كرد
                          متهم به قتل كه تاكنون دوبار در زندان خودكشي كرده است در آخرين دفاعش نيز مدعي شد قصد كشتن يوسف را نداشته است

iran

Comment

• khanoomi
                            Senior Member
                            • Sep 2005
                            • 5597

che adamaye ahmaghi peidamishan che jori delesh omade bachasho bekoshe
                            خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

پيرزن 65 ساله‌اي يك ماه بعد از ازدواج خود با پيرمرد 90 ساله، با مراجعه به دادگاه خانواده مهريه و نفقه‌ي خود را مطالبه كرد

دو ماه پيش دختر و پسري براي مراقبت و پرستاري از پدر 90 ساله خود كه به علت سكته‌ي مغزي زمين‌گير شده بود از يكي از روستاهاي شمال همدان پيرزن 65 ساله را به عقد وي درآوردند. بعد از گذشت يك ماه پيرزن به علت سختي مراقبت از اين پيرمرد به دادگاه خانواده مراجعه و اعلام عسر و حرج كرد و خواهان پرداخت مهريه‌ و نفقه‌ي خود شد

كارشناس واحد ارشاد در اين زمينه گفت: اين پيرزن از تمام حق وحقوقش مطلع بوده و بدون كمك گرفتن از ما درخواست خود را ارايه داد. اين زن به كارشناس واحد ارشاد اعلام كرده بود كه اين ازدواج، ازدواج سومش است و همسر اول وي فوت كرده و از همسر دومش نيز به علت اعتياد به مواد مخدر جدا شده است. طي اين دوران زندگي هم از تمام حق و حقوق خود مطلع شده و نيازي به كمك ديگران ندارد

iran

Comment

• Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

قضات دادگاه كيفري استان تهران، مردي را كه ادعا مي كند قاتل همسرش نيست، مجرم شناختند و او را به قصاص نفس - اعدام - محكوم كردند

اين مرد ۲۵ ساله درحالي در يك قدمي مجازات مرگ قرار گرفته است كه در برابر پنج قاضي پرونده اصرار كرد وقتي بيرون از خانه بود، همسر جوانش قرباني توطئه شومي شده است.بنا به اين گزارش، ساعت ۹ صبح پنجشنبه يكم آبان ماه سال ۸۲ وقتي زن ۲۱ ساله اي به نام «پرستو دوستدار» در خانه اش واقع در شهرك وليعصر تهران به قتل رسيد، با توجه به به هم ريختگي اي كه در قتلگاه وي به وجود آمده بود و خواب دختر ۴۰ روزه اش در چند قدمي جسد اين زن، پليس و بازپرس وي?ه قتل، شوهر وي را قاتل شناخت.اين مرد ابتدا دخالت در قتل همسرش را نپذيرفت و ادعا كرد صبح روز جنايت بعد از واكسن زدن به «فاطمه كوچولو»، همسرش به خانه رفته است و او براي خريد دارو و سر زدن به يكي از دوستانش خارج از خانه بود

وي وقتي ديد همه شاخه هاي تحقيقي او را قاتل مي شناسد، با پذيرفتن جنايت گفت كه به خاطر پرخاشگري هاي «پرستو» با او درگير شده است، ابتدا سنگي را كه زير ميز تلويزيون بود به سر وي كوبيده است. وقتي او بيهوش شده با چاقوي آشپزخانه ضرباتي به گردن وي وارد كرده است.شوهر پرستو، در برابر قاضي عزيز محمدي - رئيس شعبه ۷۱ دادگاه كيفري استان تهران - و چهار قاضي مستشار باز بر بي گناهي خود اصرار كرد، اما پنج قاضي وي را گناهكار شناختند و به قصاص نفس - اعدام - محكوم كردند

iran

Comment

Working...