Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Comment


    • آخرين گزارشها حاكيست با گذشت بيش از دو روز از زلزله 6 ريشتري مخرب استان لرستان كه تا كنون بر اساس اعلام جمعيت هلال احمر70 كشته ــ پزشكي قانوني لرستان اين آمار را 63 تن اعلام و براي 60 تن جواز دفن صادر كرده است ــ و 1264 مجروح و نيز تخريب30 تا100 درصدي حدود 330 روستا از شهرستانهاي دورود، بروجرد، خرم‌آباد و الشتر استان را بر جاي گذاشته است، به رغم توزيع 15 هزار چادر امدادي در ميان حادثه ديدگان‏‏‏، 15 تا 20 هزار خانوار آسيب ديده نيز نياز به اسكان موقت دارند.

      از سويي ديگر كمك‌ها، تجهيزات و نيروهاي امدادي از سوي سازمانهاي امداد و نجات استانهاي اصفهان، كرمانشاه، چهارمحال و بختياري، همدان، مركزي، ايلام، خوزستان، كردستان و لرستان به مناطق زلزله زده استان لرستان ارسال و اعزام شده‌اند.

      همچنين يك تيم ارزيابي سريع نظام ملل متحد صبح روز گذشته تهران را به مقصد مناطق زلزله زده بروجرد در استان لرستان ترك كرده است.

      طبق آخرين گزارشهاي دريافتي 15 هزار واحد مسكوني روستايي در اين زلزله خسارت ديده است و از سوي ديگر وزراي مسكن و بهداشت، ضمن بازيد از مناطق زلزله‌زده استان لرستان، بر تسريع در رسيدگي به وضعيت مصدومان تاكيد كرده‌اند.

      سعيدي‌كيا، وزير مسكن و شهرسازي امروز در مورد بازسازي مناطق آسيب‌ديده تصريح كرده است: آمارگيري واحدهاي مسكوني آسيب‌ديده شروع شده و پيش‌بيني مي‌شود كه حدود 15 هزار واحد مسكوني كه اغلب روستايي هستند، خسارت ديده باشند.

      وزير مسكن تاكيد كرد كه هيات دولت بايد اعتبار بازسازي مناطق آسيب‌ديده را هرچه سريع‌تر اختصاص دهد.

      وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز روز گذشته در حاشيه بازديد از مناطق زلزله‌زده، گفته است: به منظور بررسي امنيت بهداشتي و سلامت آسيب‌ديدگان، تيمي از پزشكان عمومي و پرستاران تا يك هفته در مناطق آسيب‌ديده مستقر هستند.

      دكتر باقري لنكراني افزود: تامين دارو، درمان و نظارت بر آب آشاميدني و سرويس بهداشتي از مهمترين اقدامات در دست انجام است.

      يعقوبي، فرماندار بروجرد نيز اظهار كرد: مطابق اولويت‌بندي صورت گرفته در خصوص ميزان تخريب روستاهاي حادثه ديده امكانات مورد نياز حادثه‌ديدگان به صورت مستمر در اختيار آنان قرار گرفته است.

      وي ادامه داد: با توجه به فراهم آوردن چادر و امكانات ضروري مورد نيازحادثه ديدگان، شاهد اسكان تمامي روستاييان خواهيم بود.

      يعقوبي در ادامه با اشاره به بيرون كشيده شدن تمامي فوت‌شدگان حادثه از زير آوار خاطرنشان كرد: اكثر فوت شدگان شناسايي و تدفين شدند و جانباختگان باقيمانده نيز پس از شناسايي نهايي تا عصر امروز تدفين خواهند شد.

      فرماندار بروجرد با اشاره به تلاش‌هاي صورت گرفته در راستاي برقراري وضعيت مناسب بهداشتي در مناطق حادثه ديده يادآور شد: خوشبختانه با همكاري جهاد شبكه دامپزشكي و نيروهاي امدادي و با فراهم آوردن امكانات و ابزارهاي مورد نياز آنان وضعيت بهداشتي مناسبي در منطقه برقرار شده و مشكل خاصي نيز در خصوص لاشه‌هاي دام و طيور وجود ندارد.

      وي ادامه داد: در اين زمينه با توجه به وسايل فراهم شده نيروهاي شبكه دامپزشكي و امدادي مشغول بيرون كشيدن لاشه‌هاي دام و تدفين آنها به صورت مناسب هستند.

      يعقوبي همچنين با اشاره به اسكان مردم در شهر خاطرنشان كرد: با توجه به ترسي كه در خصوص لرزه‌هاي احتمالي در شهر براي مردم ايجاد شده است، اسكان آنان در سطح شهر نيازمند امكاناتي از قبيل چادر بوده كه وسايل و اقلام مورد نياز در اختيار مردم گذاشته مي‌شود

      Comment


      • تن از ۱۵ مرد جوان كه با عنوان اعضاى تيم منتخب كشتى فرنگى ايران، قصد داشتند فرودگاه مهرآباد را به مقصد مجارستان ترك كنند، دستگير شدند.


        صبح روز دوم فروردين ماه سال جارى رئيس فدراسيون كشتى با ارسال نامه اى به دادسراى فرودگاه اعلام كرد ۱۵ نفر به عنوان اعضاى تيم منتخب كشتى فرنگى ايران قصد سفر به مجارستان دارند، درحالى كه فدراسيون هيچ تيمى را براى مسابقه اعزام نكرده است.


        با اين نامه عطاء الله رودگر - بازپرس كشيك دادسراى فرودگاه - دستور داد تا مأموران پليس فرودگاه مهرآباد در حالت آماده باش و مراقبت باشند و ۱۵ مرد را با مشخصاتى كه در نامه فدراسيون عنوان شده بود، تحت نظر قرار دهند.


        با اين دستور قضايى، مأموران مستقر در قسمت كنترل گذرنامه ساعت ۳ بامداد روز دوم فروردين ماه متوجه ۷ مرد جوان شدند كه ساك ورزشى در دست داشته و قصد سفر به كشور مجارستان داشتند.اعضاى ۷ نفره تيم قلابى كشتى فرنگى بلافاصله دستگير شدند.



        آنان با نشان دادن گذرنامه و وسايل ورزشى شان مقاومت كرده و اعلام كردند براى شركت در مسابقه عازم مجارستان هستند.۷ مرد جوان بازداشت شده و در برابر بازپرس رودگر اعتراف كردند كه پس از پرداخت پول زياد موفق به گرفتن ويزاى مجارستان شده اند و تحت نام تيم منتخب كشتى فرنگى مى خواستند پس از سفر به مجارستان در اين كشور اقامت كنند.


        بازپرس رودگر در اين مورد به خبرنگار ما گفت: در ميان ۷ متهم دستگير شده جوانى بود كه ۶۰ كيلوگرم وزن داشت، او ادعا مى كرد براى شركت در وزن ۱۲۰ كيلو عازم مسابقه بوده است.


        بازپرس رودگر گفت: اين متهم در بازجويى ها به ما اعلام كرد از طريق چند واسطه اسامى مان را به عنوان تيم منتخب ايران براى شركت در مسابقه به كشور مجارستان داديم. آنها هم براى ما ويزا صادر كردند. براى آنكه كسى متوجه نقشه ما نشود، تصميم گرفتيم، همراه با وسايل ورزشى به فرودگاه بياييم.اين متهم در بخش ديگرى از بازجويى ها گفت: قرار بود ابتدا به تركيه و بعد به مجارستان برويم.


        رودگر در خصوص ديگر متهمان اين پرونده گفت: با هوشيارى فدراسيون كشتى ۷ نفر از تيم ۱۵ نفره قلابى دستگير شده اند و بقيه آنها در حال حاضر متوارى هستند كه دستورات قضايى براى دستگيرى شان صادر شده است.


        به گزارش پرونده قرار است مسابقات كشتى فرنگى در فروردين ماه در كشور مجارستان برگزار شود، ولى مسؤولان فدراسيون كه وارد سايت فدراسيون بين المللى كشتى - فيلا - مى شوند، متوجه نام ايران در ميان تيمهاى شركت كننده در اين مسابقه مى شوند، اين درحالى است كه ايران در اين مسابقات شركت نكرده بود.


        مسؤولان فدراسيون كشتى فرنگى پس از مكاتبات فورى با كشور مجارستان متوجه مى شوند كه ۱۵ مرد جوان به عنوان اعضاى تيم منتخب ايران موفق به گرفتن ويزا شده اند و در ميان اين ۱۵ نفر علاوه بر كشتى گير در وزنهاى مختلف، مربى و سرپرست نيز وجود دارد

        Comment


        • Comment


          • Comment


            • Comment


              • Comment


                • عامل قتل سرپرست شركت عمران سيرجان صبح روز گذشته در مركز شهر بم و در ملأ عام به دار مجازات آويخته شد.



                  اين مرد كه محمد نام داشت با همدستي ۴ شرور نيمه شب ۲۱ تيرماه با حمله به يك كارگاه شركت عمراني در بم مهندس جواني به نام محمدرضا دره گرايي را با شليك گلوله به قتل رساندند.



                  با فرار عاملان اين جنايت اكيپي از مأموران پليس آگاهي بم در محل حاضر و در تحقيقات پي بردند عاملان اين جنايت در حالي كه لباس محلي به تن داشتند نيمه شب به محل استراحت كارگران اين كارگاه واقع در روستاي طرز در ۴۵ كيلومتري شهرستان بم حمله كرده و با تهديد اسلحه وقتي قصد داشتند مهندس جوان را با خودشان ببرند با شليك گلوله او را از پاي درآوردند.



                  مأموران در ادامه تجسس ها با شناسايي يكي از مهاجمان در چند عمليات جداگانه عاملان اين جنايت را بازداشت كردند.



                  محمد عامل اصلي اين جنايت در بازجويي ضمن اعتراف به شليك گلوله به مهندس جوان گفت با ۳ تن از دوستانم آن شب به كارگاه حمله كرديم و پس از قتل مهندس فرار كرديم.



                  به گزارش خبرنگار ما، عامل اصلي اين جنايت پس از محاكمه در شعبه ۱۰۲ جزايي بم به حكم قاضي شعبان زاده به اعدام در ملأ عام محكوم و همدستان وي نيز به ۲۵ سال حبس محكوم شدند.



                  اين گزارش حاكي است پس از تأييد حكم در شعبه ۳۲ ديوان عالي كشور عامل اصلي اين جنايت صبح روز گذشته با حضور اولياي دم در مركز شهر بم به دار مجازات آويخته شد

                  Comment


                  • افسر نيروي انتظامي گه در جريان بازجويي از يگ متهم به سرقت ، ضربات مرگباري به سينه وي وارد آورده و باعث مرگ وي شده بود ، روز گذشته در دادگاه گيفري استان تهران ادعا گرد مقتول خودگشي گرده و وي نقشي در مرگ او نداشته است.



                    اين افسر پليس به نام اسماعيل متهم است 25 تير سال 83 در جريان بازجويي از متهمي به نام مجتبي - ت با گوبيدن جسم سختي به سينه وي باعث مرگش شده است.

                    بررسي اين قتل مشگوگ پس از آن در دستور گار بازپرس جنايي قرار گرفت گه ساعت 5 صبح 25 تير سال 83 متهمي به نام مجتبي - ت گه در يگي از پايگاه هاي آگاهي بازداشت بود ، در اتاق بازجويي دچار مشگلات تنفسي شد و قبل از رسيدن نيروهاي اورزانس جان باخت.



                    با مرگ متهم ، تحقيقات پليسي براي يافتن علت مرگ وي آغاز شد گه نتايج تحقيقات پزشگي قانوني نشان داد وي بر اثر نارسايي تنفسي پس از شگستگي دنده ها و اصابت جسم سختي به قفسه سينه اش به قتل رسيده است. تحقيقات قضايي نشان مي داد مقتول در زمان مرگ تحت بازجويي افسر جانشين قرار داشته است.



                    از آنجا گه تنها فردي گه شب قتل اقدام به بازجويي از مقتول گرده ، افسر جانشين به نام اسماعيل - ف بود ، وي تحت بازجويي قرار گرفت و با توجه به شواهد موجود ، به اتهام قتل بازداشت شد.



                    قاتل نيستم



                    روز گذشته در جلسه محاگمه متهم به قتل در شعبه 71 دادگاه گيفري استان تهران ، ابتدا قاضي رضوانفر به عنوان نماينده دادستان به بيان گيفرخواست پرداخت و گفت : با دلايل موجود در پرونده ، بزهگاري متهم محرز است و براي وي تقاضاي مجازات قانوني دارم.



                    پس از آن خانواده مقتول در جايگاه قرار گرفتند و براي قاتل تقاضاي قصاص گردند. وگيل مدافع خانواده مقتول نيز گفت: متاسفانه محتويات پرونده و نيز اظهارات شاهدان نشان مي دهد هنگام بازجويي از مقتول ، وي با ضربات صندلي مجروح شده و از آنجا گه جسد وي از داخل اتاق افسر جانشين گه از وي بازجويي مي گرده گشف شده و بجز وي شخص ديگري در اتاق نبوده است تقاضاي صدور راي قانوني براي وي به اتهام قتل عمد داريم.



                    پس از آن افسر متهم به قتل در جايگاه قرار گرفت و در دفاع از خود گفت : من اتهام قتل را قبول ندارم ، وي خودگشي گرده است. با اظهارات متهم ، دادگاه از وي خواست به توضيح جريان حادثه بپردازد گه وي گفت : 2 روز قبل از مرگ مقتول ، گارآگاهان گلانتري 114 فردي به نام رضا را به اتهام سرقت دستگير گردند و وي در بازجويي ها اعتراف گرد با همدستي مقتول به نام مجتبي اقدام به سرقت از منازل مي گرده است.



                    ساعت 10 روز بعد ، همراه تيمي از گارآگاهان به مخفيگاه مجتبي رفتيم و او را در خانه مجردي اش در خيابان خراسان دستگير گرديم و به پايگاه آگاهي برديم. چون تا غروب برايمان گاري پيش آمده بود ساعت 1 نيمه شب به بازجويي از مجتبي پرداختم.



                    از آنجا گه وي فرد شروري بود وي را به ميله هاي محل بازجويي دستبند زده و شروع به بازجويي گردم اما ساعاتي پس از پايان بازجويي متوجه شدم او نمي تواند نفس بگشد گه وي قبل از رسيدن ماموران اورزانس جان باخت.



                    وي در ادامه افزود: من به درستي دليل مرگ وي را نمي دانم ، اما فگر مي گنم او با گوبيدن سينه اش به ميله ها خودگشي گرده باشد.



                    قاضي عزيز محمدي رئيس شعبه 71 دادگاه گيفري استان تهران از متهم پرسيد: چطور مقتول مي توانسته با گوبيدن قفسه سينه اش به ميله ها خودگشي گرده باشد، درحالي گه دستهاي او از پشت به ميله ها دستبند زده شده بود و ميله ها در پشت سر او قرار داشت؟ متهم پاسخ داد: دستهاي او شل بسته شده بود و او مي توانست برگردد و قفسه سينه اش را به ميله ها بگوبد البته وي هنگام ورود به بازداشتگاه هم دچار ناراحتي بود چرا گه هنگام دستگيري با ماموران درگير شده بود و شايد همان زمان مجروح شده باشد.



                    قاضي عزيز محمدي از وي پرسيد: اگر وي دچار بيماري و ناراحتي بود ، چرا نيمه شب از وي بازجويي گرديد؟ آيا اين بازجويي اعتبار دارد؟ گه وي پاسخ داد ما بايد تا صبح پرونده را تگميل مي گرديم

                    Comment


                    • جوان عصباني وقتي از نامزدش جدا شد ، با تهيه سلاح اعضاي خانواده نامزدش را به گلوله بست.



                      حادثه هنگامي روي داد گه اعضاي يگ خانواده در روستاي گوشگ سار از توابع شهرستان جهرم ، ساعت يگ بامداد در سگوت نيمه شب به خواب رفته بودند گه به يگباره صداي شليگ چند گلوله آرامش نيمه شب آنها را به هم ريخت و با صداي فرياد ساگنان خانه ، مردم روستا سراسيمه به ياري آنها شتافتند.



                      مردم با حضور در محل مشاهده گردند ، مرد سلاح به دستي پس از شليگ هاي پياپي به ساگنان خانه قصد فرار در تاريگي را دارد گه بلافاصله دستگير و موضوع به پاسگاه انتظامي گزارش شد.



                      با عزيمت ماموران به محل مشخص شد مهاجم مسلح به نام شاداب - ع ، پس از جدايي از نامزد خود با تهيه سلاح نيمه شب وارد خانه اعضاي خانواده نامزد سابق خود شده و 4 نفر به نامهاي مريم - ق 22 ساله ، افشين - ق 15 ساله ، مرضيه - ق 15 ساله و فردين - ق 10 ساله را بشدت مجروح گرده است.



                      با انتقال مجروحان به بيمارستان پيمانه در جهرم ، 3 نفر از مجروحان به دليل وخامت حالشان براي مداوا به شيراز منتقل شدند.



                      متهم در تحقيقات مقدماتي اعتراف گرد: به دليل علاقه اي گه به نامزد خود داشته ، پس از شنيدن پاسخ منفي از نامزدش با تهيه سلاح به قصد انتقام وارد خانه آنها شده و اعضاي خانواده نامزد سابق خود را به گلوله بسته است.



                      بازداشت موقت



                      به دنبال اين اعترافات ، بازپرس ويزه دادسراي جهرم پس از تحقيق از متهم ، دستور بازداشت موقت او را صادر گرد. يادآور مي شود در 2 ماه اخير اين دومين جنايت خانوادگي در جهرم است گه در حادثه اول يگ نفر گشته و 14 نفر نيز مجروح شده اند.



                      براساس آخرين خبرها ، پرونده اين حادثه خونين به پليس آگاهي جهرم ارسال شده است و پزشگان عنوان گرده اند ، اميد چنداني به نجات 2 نفر از مجروحان حادثه ندارند

                      Comment


                      • دختر جواني براي انتقامجويي از يك دندانپزشك دو پسر جوان را اجير كرد تا اقدام به سرقت از مطب وي كنند.



                        بنا به اين گزارش، ساعت ۱۹ و ۳۰ دقيقه عصر روز چهارشنبه آخر سال دو پسر جوان تحت عنوان اينكه قصد جرم گيري دندان هاي خود را دارند به مطب يك دندانپزشك در منطقه نارمك تهران مراجعه كردند.



                        در حالي كه پزشك ميانسال خود را آماده انجام كار روي دندان هاي يكي از دو مشتري جوان خود مي كرد، ناگهان جوان ديگر كاپشن خود را به سر او انداخته و دندانپزشك را كف اتاق مطب خواباند.



                        وي در حالي كه كاردي را زير گلوي دكتر دندانپزشك قرار داده بود وي را تهديد كرده و خواست تا محل اختفاي پول هايش را بگويد.



                        در حالي كه دندانپزشك با خواهش و التماس از دو مهاجم جوان مي خواست كه كاري با او نداشته باشند، ناگهان آنها بدون آنكه سرقتي انجام دهند، پا به فرار گذاشتند.



                        با ارائه شكايتي از سوي اين دكتر دندانپزشك، مأموران اداره ۵ آگاهي تهران تحقيقات براي رديابي عاملان حمله به مطب دندانپزشكي را آغاز كردند. آنان در نخستين مرحله از تحقيقات خود به منشي جوان مطب مظنون شده و او را تحت بازجويي قرار دادند.



                        علي رغم انكارهاي نخستين وي وقتي تمامي مدارك و مستندات پليس را عليه خود ديد اعتراف كرد كه براي انتقامجويي از مرد دندانپزشك دو پسر جوان را اجير كرده است.



                        وي در اعترافات خود گفت: بيش از يك سال است كه به عنوان منشي در مطب اين مرد كار مي كنم ولي او برخلاف وعده هايي كه داده بود، از بيمه كردن من سرباز زد به همين دليل من از پسر مورد علاقه ام خواستم او را ادب كند.



                        او هم به همراه يكي از دوستانش به مطب دكتر آمدند.با توجه به اين اعترافات پسر مورد علاقه اين منشي ۲۰ ساله شناسايي و دستگير شد، اما تجسس هاي پليسي براي رديابي همدست او ادامه دار

                        Comment


                        • تجسس هاي پليس براي رديابي مهاجمان مسلح يك آرايشگاه زنانه در شمال تهران آغاز شده است.



                          دو مرد و يك زن پس از حمله مسلحانه به اين آرايشگاه اقدام به گروگانگيري وسرقت از آنجا كردند.بنا به اين گزارش، زن جواني با مراجعه به پليس آنان را در جريان حمله مسلحانه اين گروه به آرايشگاه خود قرار داد.



                          وي در حالي كه هراسان و مضطرب بود در اين باره گفت: صبح روز سه شنبه ۱۵ فروردين ماه ۸۵ هنگامي كه به همراه خواهر و پسرم در آرايشگاه بودم، زن جواني به من مراجعه كرده و خواستار آرايش خود شد.



                          قبل از اينكه كارم را روي چهره او آغاز كنم، وي به بهانه اينكه بايد شوهرش مدل هاي آرايشي را ببيند، محل كارم را ترك كرد تا ساعتي ديگر برگردد.ساعتي بعد او وقتي وارد آرايشگاه شد، ناگهان دومرد جوان نيز در حاليكه اسلحه داشتند داخل شدند.



                          آنان ابتدا خود را مأمور معرفي كردند. سپس با تهديد ما خواستند تا پول و وسايل با ارزش موجود را به آنها بدهيم.وقي نتوانستند چيز با ارزشي به جز دفترچه حساب پس اندازم پيدا كنند، خواهرم و پسرم را به گروگان گرفته و يكي از آنها با من به بانك آمد تا موجودي حساب را برداشت كنم.



                          من هم كه خيلي ترسيده بودم تمام موجودي ام در حساب پس انداز كه يك ميليون تومان بود را وصول كرده و به او دادم.آنها پس از گرفتن پول و بازگرداندن من به آرايشگاه، درها را به روي ما بسته و به سرعت متواري شدند.



                          با توجه به اين اظهارات به دستور بازپرس توكلي، از شعبه پنجم دادسراي جنايي تهران قرار است پس از بررسي فيلم گرفته شده توسط دوربين مداربسته بانك نسبت به رديابي مهاجمان مسلح اقدام شود

                          Comment


                          • به دنبال سرقت نيم ميليارد توماني از منزل يگ تهيه گننده تلويزيوني و يگ گارگردان سينما ، روز گذشته جزئيات ديگري از اين سرقت فاش شد.

                            به دنبال اطلاع ماموران گلانتري 161 ابوذر از فروش مقاديري طلا توسط يگ نوجوان 17 ساله در يگ قهوه خانه ، ماموران با عزيمت به محل 2 نفر را در اين ارتباط دستگير و 184 گرم طلا گشف گردند.

                            2 متهم دستگير شده اعتراف گردند با همدستي 4 نفر ديگر به منزل خانم ص ص تهيه گننده سريال هاي تلويزيوني و منزل ر ب گارگردان سينما دستبرد زده و بيش از 500 ميليون تومان پول ، چگ مسافرتي ، اسناد و مدارگ ، طلا و جواهرات را سرقت گرده اند. با تحويل هر 2 متهم به اداره اول پليس آگاهي 4 متهم ديگر نيز شناسايي و دستگير شدند و يگ قبضه سلاح گمري از آنها گشف و ضبط شد.

                            نقشه سرقت

                            با آغاز مرحله دوم از تحقيقات ، روز گذشته سرهنگ حسين خوئيني ، معاون پليس آگاهي جزئيات ديگري از نحوه سرقت اموال توسط متهمان را فاش گرد.

                            سرهنگ خوئيني به خبرنگار ما گفت : تحقيقات نشان داد نقشه اين سرقت از سوي يگي از متهمان به نام جواد گه سرايدار مجتمع مسگوني تهيه گننده تلويزيوني و گارگردان سينما بوده است ، طراحي و سپس به گمگ همدستان وي اجرا شده است.

                            خوئيني اضافه گرد: جواد پس از مشاهده بسته پول و جواهرات در خانه وسوسه شده و با گليدي گه در اختيار داشته ، وارد محل شده و سپس با همدستي دوستانش ، اموال را سرقت گرده اند.

                            مرا ترساندند

                            جواد درخصوص سرقت بزرگ در تحقيقات به پليس گفت : وقتي متوجه شدم خانم (ص) و (ر - ب) در منزل خود مقادير قابل توجهي پول و جواهرات نگهداري مي گنند ، موضوع را با دوستانم مطرح گردم و آنها نيز با تحريگ من ، عنوان مي گردند مي توانم بگويم گه قصد سفر به خارج از گشور را دارم و به اين ترتيب هيچ رد پايي از خود باقي نگذارم.

                            متهم در ادامه تصريح گرد: پس از مطرح شدن اين موضوع ، مخالفت گردم اما تهديد دوستانم مرا ترساند و سرانجام دست به سرقت زديم.

                            هشدار

                            به دنبال اين اعترافات ، بازپرس شعبه ششم دادسراي جنايي دستور ادامه تحقيق از متهمان را صادر گرد. سرهنگ خوئيني با هشدار به مردم از آنها خواست قبل از استخدام افرادي تحت عنوان سرايدار ، ابتدا شناخت گافي از آنها به دست آورند و پس از استعلام سوابق آنها از طريق مراجع قانوني ، نسبت به استخدام اين افراد اقدام گنند.

                            وي خاطرنشان گرد مقاديري از پول ، طلا و جواهرات به سرقت رفته از سوي متهمان گشف شده است و ماموران در تلاشند تا بقيه اموال را گشف گنند

                            Comment


                            • شهردار کوالالامپور به توريست ها اطمينان داده است که اگر در ملأ عام همديگر را ببوسند کسی مزاحم آنها نخواهد شد.
                              چندی پيش مأموران شهرداری يک زوج جوان اهل مالزی را که گفته می شد در خيابان همديگر را بوسيده اند مورد تعقيب قرار دادند. عالی ترين مرجع قضايی مالزی نيز حق را به مأموران داد.

                              وکيل مدافع زوج مالزيايی هشدار داد که توريست های خارجی نيز اگر در خيابان همديگر را ببوسند، دستگير و به يک سال زندان محکوم می شوند.

                              زوج مالزيايی سه سال پيش به اتهام داشتن رفتار ناشايست تحت تعقيب قرار گرفتند.

                              مأموران شهرداری ادعا می کنند که زوج جوان در پارکی کنار برجهای دوقلوی معروف شهر کوالالامپور در آغوش هم فرو رفته بودند.

                              اما زوج جوان اين موضوع را انکار می کنند.

                              اين قضيه هنوز خاتمه نيافته است. اما روز سه شنبه گذشته دادگاه کشور از مأموران شهرداری جانبداری کرد.

                              احمد فيروز مقام بلندپايه قضايی در توجيه اين موضع گفت که امکان دارد بوس و کنار در خيابانهای انگلستان قابل قبول باشد، اما معلوم نيست که در مالزی هم اين طور باشد.

                              اما هشدار وکيل مدافع زوج جوان به توريست هايی که از شهر ديدن می کنند، نگرانی شهردار کوالالامپور را برانگيخت تا به سرعت مداخله کند و سروصدای ماجرا را بخواباند.

                              روسلين حسن شهردار کوالالامپور به بی بی سی گفت: اگر رفتار توريستها ناشايست باشد، مأموران فقط به آنها تذکر می دهند، اما آنها را دستگير نمی کنند.

                              او گفت که اندکی مغازله در خيابان اشکالی ندارد، اما زوج های جوان نبايد آن را به معاشقه آشکار بدل کنند.

                              سانسور در تلويزيون مالزی

                              اکثريت مردم مالزی مسلمان هستند، اما به طور کلی پيروان تمام اديان در اين کشور گرايش محافظه کارانه دارند.

                              اين امر را به خوبی می توان در تلويزيون های محلی اين کشور ديد. در فيلم ها و سريالها صحنه های بوسه به سادگی قيچی می شوند. اگر زوجی به قصد بوسيدن به طرف هم بروند، ناگهان آنها را می بينيم که به طرف ديگر اتاق پرش کرده اند.

                              مدتی قبل چند سازمان مراقبت و کنترل تشکيل شده بود که در زندگی مردم دخالت می کردند و راجع به رفتارهای غيراخلاقی گزارش تهيه می کردند. دولت مالزی اقدام کرد و جلوی فعاليت آنها را گرفت

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X