Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• رييس شعبه‌ي 1060 دادگاه كاركنان دولت مستقر در مجتمع قضايي شهيد بهشتي، صبح امروز حكم پرونده موسوم به شاكيان هموفيلي را صادر كرد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌، قاضي حسين محمدخاني در اين باره به خبرنگار ايسنا و واحد مركزي خبر گفت: حكم صادره مربوط به 169 فقره پرونده از مجموع 217 فقره پرونده‌ي خواهان‌هاست و بقيه 48 پرونده تا زمان صدور حكم نهايي مفتوح باقي خواهد ماند.

قاضي شعبه‌ي 1060 دادگاه كاركنان دولت، با بيان اينكه راي صادره بيش از 150 صفحه است و شامل 48 عنوان است اظهار داشت: پيش از اين مسووليت مدني در حوزه‌ي خصوصي مطرح مي‌شد اما اكنون به واسطه‌ي اين راي، دولت هم در زمره‌ي گروهي قرار مي‌گيرد كه بايد پاسخگوي مسووليت مدني باشد.

محمدخاني افزود: اگر دولت، كالا‌ها يا خدمات انحصاري ارايه كند كه مردم به سبب آن دچار صدمات يا خساراتي شوند شهروندان مي‌توانند دادخواست ارايه كرده و دولت را ملزم به پرداخت خسارت كنند.

وي، با تاكيد بر اينكه قانون عادي در رابطه با خسارات معنوي ساكت مانده ابراز كرد: اصل 171 قانون اساسي صراحتا اعلام مي‌كند كه خسارات معنوي بايد مورد توجه قضات قرار گيرد، همچنين اصل 167 اين قانون، قاضي را مخير كرده در مواردي كه صلاح بداند بنا به منابع معتبر فقهي و فتاوي راي لازم را در اين رابطه صادر كند كه در اين پرونده دولت براي نخستين بار به پرداخت خسارت محكوم شده است و اين اقدام يك كار جديد تاريخي در دستگاه قضايي است.

قاضي شعبه‌ي 1060 دادگاه كاركنان دولت، با بيان اينكه تحقيقات علمي وسيعي در رابطه با چگونگي ابتلا به ويروس ايدز و هپاتيت در مورد خواهان‌هاي پرونده صورت گرفته است، گفت: مطالعات تطبيقي در ساير كشورها و تحقيقات مبسوط و مباني بين‌المللي بسيار در اين رابطه مطرح شد و سعي كردم با بررسي موارد مشابه در ديگر نقاط دنيا در زمينه‌ي تعيين ميزان خسارت معنوي راي صادر كنم.

وي با اشاره به اينكه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي و سازمان انتقال خون ايران به عنوان خواندگان اين پرونده مطرح بوده‌اند، اضافه كرد: سعي كرده‌ايم در اين راي به حقوق خواهان‌هاي پرونده توجه مطلوبي داشته باشيم و حقوق آنان را كه بر مبناي حقوق شهروندي و قانون اساسي محترم شمرده شده، محقق كنيم.

محمدخاني در پايان خاطر نشان كرد: پرداخت خسارت ديه، خسارت معنوي و عذرخواهي رسمي خواندگان در رسانه‌هاي گروهي طبق راي صادر شده به زودي به اجرا در مي‌آيد، مبلغ خسارت مادي بر اساس اظهار نظر پزشكي قانوني است و تعيين ميزان خسارت معنوي هم بر عهده‌ي دادگاه بوده است، كه پرداخت خسارت معنوي به صورت ريالي و تامين دارو‌ها تا زمان بهبودي كامل براي خواهان‌هاي پرونده از جمله موارد تامين خسارت معنوي است.

Comment

• قاتل فراري پس از ارتکاب 4 فقره جنايت ، هنگامي که 16 نفر ديگر از بستگان مقتولان را تهديد به مرگ کرده بود ، در يک درگيري مسلحانه از سوي ماموران انتظامي نورآباد لرستان دستگير شد.

بعدازظهر ، دهم اسفندماه سال گذشته ماموران انتظامي نورآباد اطلاع پيدا کردند فردي به هويت علي ج پس از مشاجره لفظي با جواني به هويت علي رحيم مبني بر اين که وي بايد با خواهر او ازدواج کند و پس از مخالفت علي رحيم ، وي به هويت علي ج با استفاده از يک قبضه سلاح کلاشينکف به سوي بستگان علي رحيم حمله ور شده و 4 نفر از آنها به نامهاي حاج برار عزيز رئيس کريمي (65 ساله) عزيز بانو (60 ساله) الله رحيم محمد کرمي (22 ساله) و الله مراد محمد کرمي (25 ساله) را هدف اصابت گلوله قرار داد و پس از قتل از محل حادثه در روستاي «مرمنک» متواري شده است.

عزيمت به محل حادثه

به دنبال اين حادثه ، ماموران با عزيمت به محل به تحقيق در اين زمينه پرداخته و متوجه شدند عامل جنايت از چندي پيش مدام علي رحيم و بستگان او را تهديد به مرگ مي کرده و پس از ارتکاب جنايت به منطقه نامعلومي متواري شده است.

با صدور دستور قضايي مبني بر انتقال اجساد 4 قرباني به پزشکي قانوني به دستور سرهنگ داورپناه ، فرمانده انتظامي منطقه يک تيم ويژه عملياتي به سرپرستي سروان رستمي تشکيل و تحقيق در خصوص دستگيري عامل جنايت آغاز شد.

درگيري مسلحانه

بنابر اين گزارش ، پس از بررسي و تحقيقات گسترده ، ماموران اطلاع پيدا کردند متهم پس از فرار از محل حادثه با ارسال پيامي به 16 نفر ديگر از بستگان مقتولان خبر داده است که بزودي آنها را نيز به قتل خواهد رساند.

در حالي که تحقيقات در اين زمينه ادامه داشت ، ماموران مخفيگاه متهم را در روستاي «گرماب» شناسايي و به صورت غيرمحسوس اين روستا را تحت کنترل خود قرار دادند اما مشخص شد متهم با اطلاع از حضور پليس از آنجا نيز متواري شده است.

اين گزارش حاکي است يک هفته پس از محاصره روستا ، ماموران اطلاع پيدا کردند قاتل فراري قصد دارد به اتفاق همسرش به صورت غيرقانوني از کشور خارج شود و او پس از پيغام دادن به همسرش از وي خواسته است در ميدان جهاد شهرستان ملاير او را ملاقات کند.

با به دست آمدن اين اطلاعات ، ماموران با عزيمت به محل ، منطقه را محاصره کردند و متهم با مشاهده پليس ، به سوي ماموران شليک کرد که در ادامه اين درگيري وي از ناحيه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به سمت جاده نورآباد متواري شد.

دستگيري متهم

با فرار قاتل مسلح ، بلافاصله تعقيب و گريز آغاز شد و ماموران در يک اقدام ضربتي پيش از آن که متهم فرصت دوباره اي براي استفاده از سلاح خود پيدا کند او را دستگير کردند.

با انتقال متهم به شعبه اول بازپرسي دادسراي نورآباد لرستان ، بازپرس کرمي تحقيق از وي را آغاز کرد.

متهم در اعترافات خود گفت : وقتي متوجه ارتباط پنهاني علي رحيم با خواهرم شدم از وي خواستم براي جلوگيري از آبروريزي با خواهرم ازدواج کند که وي اين درخواست را نپذيرفت و من نيز کينه او را به دل گرفتم و تهديد به قتل کردم.

روز حادثه وقتي با هم مشاجره مي کرديم ، چند نفر به عنوان واسطه قصد ميانجيگري داشتند که به سوي آنها تيراندازي کردم.

متهم اضافه کرد: از آنجا که من 4نفر از يک طايفه را به قتل رسانده بودم و خانواده ام در معرض تهديد از سوي بستگان مقتولان قرار داشت ، اين بار تهديد کردم که 16 نفر ديگر را خواهم کشت.

عامل جنايت ها تصريح کرد: پس از فرار تصميم داشتم به اتفاق همسرم به صورت غيرقانوني به يکي از کشورهاي همسايه فرار کنم که دستگير شدم. با صدور قرار بازداشت موقت براي متهم ، ادامه تحقيق از وي در پليس آگاهي نورآباد لرستان آغاز شده است.

توهم جنايت

يک مقام آگاه درخصوص اين پرونده به خبرنگار ما گفت : موضوع عنوان شده در ارتباط با خواهر متهم يک توهم است و براساس تحقيقاتي که به دستور سرهنگ داورپناه انجام شده است ، هيچ رابطه اي ميان خواهر متهم و علي رحيم وجود نداشته است و اين فرد به تصورات واهي مرتکب 4 فقره جنايت شده است.

اين مقام آگاه در ادامه افزود: پس از جنايت موجي از وحشت ساکنان روستاي «مرمنک» را فراگرفته بود و از آنجا که متهم با صراحت به قتل اعتراف کرده است ، اين پرونده پس از پايان تحقيقات به دادگاه ارسال خواهد شد تا حکم قانوني آن صادر شود.

Comment

• کودک 4 ساله اي که از سوي مربيان مهدکودک به استخر منتقل و در اين محل دچار خفگي شده است ، موضوع تحقيقات بازپرس جنايي است.

روز گذشته به بازپرس شعبه هفتم دادسراي جنايي اطلاع داده شد، تعدادي از کودکان يک مهدکودک را به استخري حوالي يوسف آباد برده اند که از ميان آنها کودک 4 ساله اي به هويت ماني درون استخر جانش را از دست داده است.

با صدور دستور قضايي بازپرس جنايي و تشکيل يک تيم سه نفره از کارشناسان دادگستري ، تحقيق در اين زمينه آغاز شد.

مرگ کودک 5 ساله

گزارش ديگري نيز حاکي است ، روز گذشته ماموران کلانتري 108 نواب اطلاع پيدا کردند ، کودک 5 ساله اي به هويت پريا ، هنگام بازي در منزل محل سکونت خود به دليل واژگوني کمد ، جان خود را از دست داده است.

با گزارش موضوع به بازپرس ويژه قتل تهران ، دستور قضايي براي انتقال جسد به پزشکي قانوني صادر شد.

بازپرس حسيني درباره اين دو حادثه به خبرنگار ما گفت : در حادثه مرگ کودک 4 ساله درون استخر ، دستور تحقيقات صادر شده با مشخص شدن مقصران حادثه ، با آنها برخورد قضايي خواهد شد.

بازپرس ويژه قتل تهران خاطرنشان کرد: کودکان نيازمند مراقبت هاي خاص هستند و اگر احساس مسووليتي در اين ارتباط وجود نداشته باشد بايد شاهد حوادثي چون مرگ ماني 4 ساله و پرياي 5 ساله باشيم.

Comment

• مرد جواني که با يک پيرمرد در يکي از محله هاي تهران تصادف و بدن نيمه جان وي را اطراف بيابان هاي کرج رها کرده بود ، روز گذشته در شعبه 74 دادگاه کيفري استان تهران مدعي شد ، از ترس مرد مجروح را رها کرده و موجب مرگ او شده است.

عصر روز 26 ارديبهشت سال گذشته يکي از اهالي کرج با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و از پيدا شدن جسد پيرمردي در حاشيه جاده خبر داد. به دنبال اين ماجرا ماموران به محل کشف جسد مراجعه کردند و پي بردند که چند ساعتي از مرگ پيرمرد مي گذرد.

به اين ترتيب جسد مقتول براي بررسي علت مرگ و شناسايي هويتش به پزشکي قانوني انتقال يافت.

تحقيقات ماموران ادامه داشت تا اين که از کلانتري 133 شهرزيبا به مرکز پليس کرج خبر رسيد که پيرمردي با موتورسيکلت فرد جواني ظهر روز 26 ارديبهشت حوالي بلوار فردوس تهران تصادف کرده و راکب موتورسيکلت او را براي درمان با خودروي برادرش به بيمارستان انتقال داده و يکباره در ميانه راه ناپديد شده است.

ماموران که احتمال مي دادند جسد متعلق به مجروح حادثه به نام فيض الله باشد، از خانواده وي خواستند به پزشکي قانوني مراجعه نمايند که بدين ترتيب هويت مقتول فاش شد. در ادامه تحقيقات پليسي مشخص شد که متهم فراري ساعت 24 شب حادثه به کلانتري مراجعه و خود را تسليم پليس کرده است.

سعيد جوان متهم براي تحقيقات به اداره 10 پليس آگاهي تهران منتقل و بصراحت اعتراف کرد و مدعي شد ، از ترس پيرمرد را به بيمارستان منتقل نکرده و وي را در جاده رها کرده است.

روز گذشته متهم به قتل در شعبه 74 دادگاه کيفري استان تهران حضور يافت.

در ابتداي جلسه دادگاه داديار رضوانفر ، نماينده دادستان تهران به دفاع از کيفرخواست پرداخت و براي متهم به قتل تقاضاي مجازات قانوني و اولياي دم نيز تقاضاي قصاص کردند.

Comment

• كشف گور مفقودي در بهشت زهرا (س) و منحل شدن يك خانه فساد پايان يكسال و نيم تلاش پليس براي پيدا كردن مردي بود كه هيچ سرنخي از محل زندگيش وجود نداشت.

سرهنگ خوئيني، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ در تشريح اين پرونده، گفت: مقارن چهاردهم بهمن ماه سال 83، با مراجعه زني به نام «فرشته» به كلانتري 106 «نامجو» و اعلام اين كه همسر 34 ساله‌اش به هويت‌ «آرمين» از 15 دي ماه سال 83 از منزل خارج شده و ديگر بازنگشته است، تحقيقات پليس با ارجاع پرونده به اداره يازدهم پليس آگاهي جهت يافتن مفقودي آغاز شد.

سرهنگ خوئيني افزود: در اين حال بررسي‌هاي اوليه در اين باره نشان داد كه «آرمين» در سال 1380 به اتهام كلاهبرداري در زندان بوده و با سپردن وثيقه از طرف دايي‌اش كه متمول بوده، آزاد شده است.

اين در حالي بود كه بر اساس حكم نهايي دادگاه «آرمين» به پرداخت مبلغ 6 ميليون تومان جريمه و تحمل دو سال حبس محكوم شد.

بدين ترتيب «آرمين» كه خود را در وضعيت بحراني ديده بود، با فرار به محلي نامعلوم، دايي‌اش را در مقابل قانون قرار داد، به طوريكه وي مجبور به پرداخت جريمه شد.

تحقيقات پليس تا جايي پيش رفت كه مشخص شد: تلفن همراه زني به نام «رؤيا» در دست «آرمين» بوده و از آن استفاده مي‌كرده است.

بنابر اين گزارش با انجام اقدامات پليسي و رديابي‌هاي انجام شده، «رؤيا» شناسايي شد و در پاسخ به سوالات پليس، اظهار كرد: تلفن همراه خود را به «آرمين» داده بودم اما از تاريخ يازدهم مهر ماه سال 84، كه او گوشي را به من تحويل داد و من آن را فروختم ديگر وي را ملاقات نكردم.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران با بيان اين كه در مراجعات بعدي مشخص شد: «رؤيا» از منزلش نقل مكان كرده است، اضافه كرد: به اين ترتيب در اقدامات بعدي پليسي، محل سكونت «رؤيا» شناسايي و پس از چندين روز تعقيب و مراقبت و تحقيق در محل مشخص شد كه «آرمين» تا خرداد ماه 85 به منزل «رؤيا» تردد داشته است.

اين در حالي بود، در ادامه بررسي‌هاي صورت گرفته محرز شد كه منزل «رؤيا» تبديل به يك مركز فساد شده و «آرمين» نيز كه در آن محل معروف به «سياه» بوده، از خرداد ماه ديگر مشاهده نشده است.

سرهنگ خوئيني افزود: از اين رو با توجه به اين كه «آرمين» مبتلاء به بيماري شديد تنفسي بود، كارآگاهان پليس به فكر استعلام از سازمان بهشت زهرا (س) افتادند، از اين رو استعلام از بهشت زهرا (س) نيز حكايت از آن داشت كه «آرمين» روز هجدهم خرداد ماه 85 به علت نارسايي تنفسي فوت كرده و توسط زني به نام «رؤيا» به بهشت زهرا (س) منتقل و دفن شده است.

با احراز مرگ «آرمين»، ماموران آگاهي برابر يكم مرداد ماه با اخذ دستور قضايي وارد منزل «رؤيا» شده و سه زن و يك مرد كه در منزل بودند را دستگير كردند.

بر اين اساس در بازرسي از منزل، يك قبضه سلاح كمري با شش تير فشنگ و مقداري مواد مخدر از نوع شيشه ، كراك، ترياك، چند شيشه مشروبات الكلي، انواع شمشير، قمه و وسايل مصرف مواد مخدر و تعدادي اوراق مجعول و شناسنامه كشف و ضبط شد.

با انتقال «رؤيا» به پليس آگاهي تهران، وي در جريان بازجويي‌هاي به عمل آمده، اعتراف كرد: «آرمين» زماني كه از منزلش خارج شده، در منزل من زندگي مي‌كرده است و زماني كه به دليل بيماري تنفسي فوت كرد توسط من به بهشت زهرا (س) منتقل شد.

با اظهارات نامبرده، تحقيقات پليسي در اين باره همچنان ادامه دارد.

Comment

• مرد متهم به همسركشي كه در تاريخ 6/12/84 در شعبه‌ي 71 دادگاه كيفري استان تهران محاكمه شده بود و ارتكاب قتل را انكار مي‌كرد و پسر 9 ساله‌اش به عنوان تنها شاهد ماجرا، پدرش را قاتل مادرش مي‌دانست به قصاص نفس محكوم شد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس كيفرخواست صادره «حسين» 36 ساله كه متهم به قتل همسرش «سهيلا»26 ساله است، در مورخه 8 /11/ 83 با مراجعه به كلانتري 24 كمال‌شهر كرج اعلام مي‌كند كه سه روز پيش در حالي كه در منزل نبودم، همسرم از منزل خارج شده و تا كنون مراجعه نكرده است و تلاش‌هاي من براي يافتن وي بي‌نتيجه مانده است.

در پي اعلام متهم و گزارش كلانتري، جسد زني مجهول‌الهويه در داخل يك چمدان در حوزه‌ي كلانتري 15 ساوجبلاغ كشف شده و مورد شناسايي خانواده‌ي مقتول قرار مي‌گيرد. متهم منكر ارتكاب قتل عمدي مي‌شود و اعلام مي‌كند من و همسرم دو سال است كه با هم دعوا داريم. يك روز كه وارد منزل شدم يك جفت كفش مردانه در منزل ديدم، وقتي بيشتر دقت كردم ديدم كه همسرم مرد غريبه‌اي را در حمام مخفي كرده است. چند سيلي به همسرم زدم و او قبول كرد كه اشتباه كرده و ديگر اين اشتباه را تكرار نمي‌كند.

«علي» فرزند خردسال مقتول و متهم به عنوان تنها شاهد واقعه اظهار داشته از ترس پدرم تا كنون هيچ مطلبي را به كسي نگفته‌ام. وقتي پدرم، مادرم را كشت صبح سر كار رفت و در را بر روي من قفل كرد. من از طريق پشت بام فرار كردم و به دوستم گفتم پدرم با طناب قرمز، مادرم را كشت. پدرم وقتي فهميد كه من ماجرا را براي دوستم تعريف كرده‌ام با سيخ دستم را داغ كرد تا اين‌كه مادرم به خواب من آمد و از من خواست تا ماجرا را براي همه تعريف كنم.

نماينده دادستان در جلسه دادگاه عنوان كرده بود كه پس از اظهارات پسر متهم به قتل پرونده، او هم‌چنان ارتكاب قتل را انكار كرد. با توجه به موارد اعلامي و نظريه‌ي پزشكي قانوني درخصوص علت تامه فوت كه با بازسازي صحنه‌ي جنايت مطابقت دارد و تقاضاي قصاص اولياي‌دم و اظهارات تنها شاهد پرونده، بزهكاري متهم از ناحيه‌ي دادسرا محرز است. لذا با استناد به ماده 206 و 209 قانون مجازات اسلامي، تقاضاي كيفر ايشان را از محضر دادگاه مي‌نمايم.

اولياي‌دم مقتول (پدر و مادر) در جلسه دادگاه تقاضاي اشد مجازات، قصاص قاتل فرزندشان را از دادگاه خواستار شده و اعلام كردند كه چون زير پوشش كميته امداد هستند توانايي پرداخت ديه و حق صغير را ندارند.

به گزارش ايسنا، «علي»، فرزند متهم و مقتول در جلسه دادگاه به عنوان تنها شاهد ماجرا عنوان كرده بود: شب حادثه، خاله سيما به همراه دو مرد و يك زن زشت به منزل ما آمدند. شام منزل ما بودند، وقتي كه رفتند پدرم از مادرم خواست تا برايش گرد و حشيش بخرد اما مادرم گفت به من ربطي ندارد. براي همين پدرم از من خواست تا برايش بخرم اما مادرم مانع اين كار شد. پدرم خودش براي خريد گرد و حشيش رفت و وقتي كه برگشت با مادرم دعوايش شد. پدرم گرد را به صورت خشك خشك به مادرم داد و وقتي كه بي‌حال شد چند بار سر مادرم را به ديوار كوبيد. بعد لباس‌هاي مادرم را درآورد و مادرم را داخل چمدان گذاشت.

تنها شاهد ماجرا در ادامه‌ي توضيحات خود گفته بود: وقتي مادرم را داخل چمدان گذاشت، مادرم هنوز زنده بود و به من نگاه مي‌كرد. پدرم با طناب قرمز مادرم را خفه كرد. پدرم اصلا نفهميد كه من از ماجرا خبر دارم؛ براي اين‌كه من پنهاني شاهد ماجرا بودم. حدود ساعت 3 صبح پدرم با چمدان از منزل بيرون رفت و نزديكي‌هاي صبح برگشت و صبح زود به سر كار رفت و در را بر روي من قفل كرد. من براي خروج از منزل مجبور شدم كه از پشت بام از منزل خارج شوم و ماجرا را براي دوستم تعريف كنم.

وي مدعي شده بود: پدر و مادرم زياد با هم دعوا مي‌كردند و آن شب نيز سر گرد و حشيش با هم دعوايشان شد.

متهم به قتل در دفاع از خود در حضور قضات دادگاه كيفري اظهار داشته بود: من اتهام قتل عمدي را قبول ندارم. هركس كه زنم را كشته حتما از آشنايان و اقوام است و من به كسي مشكوك نيستم. من هيچ‌كدام از صحبت‌هاي پسرم را تاييد نمي‌كنم. ما با هم اصلا اختلاف نداشتيم و من دليلي براي كشتن همسرم نداشتم.

قضات شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران پس از بررسي، متهم به قتل پرونده را به قصاص نفس محكوم كردند.

Comment

• زني كه متهم به معاونت در قتل بود و ادعا داشت كه همسرش مرتكب قتل شده است، با راي اكثريت قضات شعبه 71 دادگاه كيفري استان تبرئه شد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق كيفرخواست قرائت شده در جلسه رسيدگي به اين پرونده، «نرگس» 25 ساله كه با وثيقه آزاد است متهم به معاونت در قتل عمدي «حميد» است. ساعت 11:30 روز 28 /7/ 82 در محدوده‌ي برغان از توابع هشتگرد جسد مقتول توسط زارعي كه در منطقه بوده و جوي آب را تميز مي‌كرده در حاليكه نصف جسد را حيوانات خورده بودند كشف مي‌شود. به همراه جسد، يك كيف حاوي مدارك هويت جسد نيز كشف مي‌شود و موضوع به خانواه مقتول اطلاع داده و روشن مي‌شود كه مقتول از تاريخ 11/7/82 مفقود شده است.

رضوانفر در ادامه قرائت كيفر خواست گفت: خانواده مقتول عنوان مي‌كنند كه در اين تاريخ مقتول به همراه شخصي از منزل خارج شده كه پس از تحقيقات متهمه (نرگس) به دادسرا احضار مي‌شود و عنوان مي‌كند كه مرحوم علي (شوهرش) كه روز قتل بر اثر سكته فوت كرد از تهديدات مقتول نسبت به من اطلاع داشت او را در پاركي حوالي كرج كشته و بعد به منطقه برغان آورده است.

نماينده دادستان با بيان اينكه پس از رفع نقص‌هايي كه دادگاه بر پرونده وارد كرد بازپرس تحقيقات را كامل كرده است‌، افزود: به دليل اينكه مباشر پرونده فوت كرده است و قرار موقوفي تحقيق نيز صادر شده و از جانب محكمه قضايي نيز مورد تاييد قرار گرفته است.بنابراين اين جلسه براي رسيدگي به اتهام معاونت در قتل نرگس تشكيل شده و اگرچه به دليل اينكه نصف جسد توسط حيوانات در لوله آبي كه جسد در آن پيدا شده، خورده شده بود، علت قتل ناشناخته بوده است پس با توجه به اقرار صريح متهم كه اتهام وي مرتبط با ماده 43 قانون مجازات اسلامي به جهت تهديد و ماده 207 و 254 قانون مجازات اسلامي است؛ تقاضاي صدور حكم قانوني براي متهم دارم.

قاضي با تفهيم سه اتهام (تحريك علي، از بين بردن مدارك جرم و رابطه ‌نامشروع) به نرگس از وي خواست تا ماجرا را شرح دهد.

نرگس در شرح ماجرا بيان كرد: حميد به من گفت كه خواستگار خواهرت هستم اما خواهرم قصد ازدواج نداشت و من اين را به حميد گفتم اما چون حميد مواد مخدر مصرف مي‌كرد عنوان كرد كه تو به خواهرت گفته‌اي كه من مواد مصرف مي‌كنم و او پيشنهاد را قبول نكرده از اينجا حميد با ما درگير شد و خط و نشان مي‌كشيد كه زندگيتان را برهم مي‌زنم.

وي ادامه داد: زماني كه با حميد و شوهرم به شمال رفتيم مساله تهديد‌هاي حميد را به شوهرم گفتم و او گفت كه مي‌خواهم او را بكشم.شوهرم تمام نقشه را كشيد.

يكي از وكلاي متهم در جلسه دادگاه گفت: اتهام معاونت مشمول ماده 612 و نه 207مي‌شود همچنين اطلاع‌ دادن اين كه مقتول نسبت به او سوءظن دارد به همسرش نمي‌تواند به معني تحريك تلقي شود.

يكي ديگر از وكلاي متهم عنوان كرد: دادگاه صلاحيت رسيدگي به دو اتهام رابطه نامشروع و اختفاي ادله جرم را كه در كيفر‌خواست آمده ندارد و تنها بايد به اتهام معاونت بپردازد.ضمن اينكه با توجه به محتويات پرونده گفته مي‌شود كه جسد به برغان منتقل شده كه هيچ دليلي براي اين امر وجود ندارد همچنين گزارش ضابطين قضايي كه در بازديد از محل كشف جسد صورت گرفته و به لحاظ وجود شيب تند امكان انتقال جسد به محل كشف آن را منتفي مي‌سازد.

متهم در آخرين دفاع گفت: من شوهرم را تحريك نكردم و همه ماجرا نقشه خود او بوده است.

با نظر اكثريت قضات براي متهم اين پرونده حكم برائت صادر شد.

Comment

• فرمانده انتظامي تهران بزرگ آمار جرايم وقوعي و ميزان كشفيات پليس اين حوزه استحفاظي طي 4 ماه نخست سال جاري را تشريح كرد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار مرتضي طلايي طي يك نشست خبري با اعلام افزايش 4 درصدي وقوع جرم در 4 ماه اول سال جاري، اظهار كرد: به اين ترتيب طي اين مدت، 11 هزار و 601 فقره جرم رخ داد كه اين ميزان نسبت به رقم 11 هزار و 102 فقره سال قبل 4 درصد افزايش داشته است.

وي افزود: از ميان جرايم وقوعي سال جاري، 6 هزار و 718 مورد كشف شد كه اين ميزان در سال گذشته 5 هزار و 264 مورد بوده است كه بنا بر بررسي‌هاي صورت گرفته با كشفيات بيشتري نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شديم.

سردار طلايي در خصوص ميزان وقوع سرقت، گفت: در چهار ماه اول سال 84، يكهزار و 961 فقره سرقت منزل رخ داد كه اين ميزان در مدت مشابه سال گذشته يكهزار و 972 مورد بوده است.

اين در حاليست كه سرقت مغازه در سال جاري با 405 فقره وقوع نسبت به 385 فقره سال گذشته افزايش داشته است.

رييس پليس پايتخت همچنين از وقوع 880 فقره سرقت از اماكن در سال جاري به نسبت 898 فقره سرقت گزارش شده سال قبل خبر داد و اظهار كرد: از سوي ديگر سرقت خودرو و موتورسيكلت طي چهار ماهه نخست سال جاري به ترتيب يكهزار و 563 و 2 هزار و 158 مورد رخ داده كه اين ميزان در خصوص سرقت خودرو در مدت مشابه سال قبل 1450 فقره و در مورد سرقت موتورسيكلت يكهزار و 758 مورد گزارش شده است.

به گفته وي، ميزان سرقت خودرو در سال جاري 16 درصد افزايش داشته؛ حال آنكه ميزان كشف خودروهاي مسروقه در سال جاري با كشف يكهزار و 33 دستگاه خودرو، 28 درصد افزايش داشت.

سردار طلايي افزود: ميزان وقوع جيب بري در چهار ماهه اول سال جاري 870 فقره و در مدت مشابه سال گذشته 799 فقره به وقوع پيوست كه به اين ترتيب با افزايش وقوع در اين نوع جرم مواجه شديم. در اين ميان يكهزار و 814 فقره كيف‌قاپي رخ داده در سال جاري نسبت به سال گذشته 379 فقره افزايش داشته است.

وي با بيان اين كه در سال جاري يكهزار و 149 فقره از كيف‌قاپي‌ها با دستگيري سارقان كشف شده است، گفت: اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 34 درصد افزايش داشته است.

به گزارش ايسنا، فرمانده انتظامي تهران بزرگ در ادامه با اعلام وقوع 65 فقره قتل از ابتداي سال جاري تا كنون در پايتخت، خاطرنشان كرد: اين در حاليست كه در مدت مشابه سال گذشته 89 فقره قتل به ثبت رسيد و به اين ترتيب آمار قتل در سال جاري، 27 درصد كاهش داشت.

به گفته وي، بنا بر آمار به دست آمده، در چهار ماه اول سال جاري، 496 فقره سرقت به عنف در تهران بزرگ رخ داد؛ حال آنكه در مدت مشابه سال گذشته 645 فقره به وقوه پيوسته بود، از اين رو با كاهش 23 درصدي وقوع اين نوع جرم مواجه شديم.

سردار طلايي با تأكيد بر اين كه از ابتداي سال جاري تا كنون هيچ مورد سرقت از بانك گزارش نشده است، از كشف 58 درصد مجموع جرايمي كه طي اين مدت در اين حوزه استحفاظي وقوع يافته خبر داد كه در مقايسه با سال گذشته 28 درصد رشد داشته است.

وي افزود: بر اين اساس ميزان جرايم كشف شده امسال، 6 هزار و 718 فقره بوده كه اين رقم در سال گذشته، 5 هزار و 264 فقره اعلام شده است.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با اشاره به كشف 305 فقره سرقت‌ به عنف در سال گذشته، تصريح كرد: اين در حاليست كه طي چهار ماهه نخست سال جاري 506 فقره سرقت به عنف شناسايي شد كه حكايت از افزايش 54 درصدي كشف سرقت به عنف دارد.

سردار طلايي با بيان اين كه در سال جاري 150 فقره پرونده براي شركتهاي گلدگوئيست تشكيل شده است، خاطرنشان كرد: به اين ترتيب در جريان تحقيقات پليسي 200 تن دراين خصوص دستگير شدند.

وي با اشاره به ورود اقلام قاچاق به تهران بزرگ، توضيح داد: در چهار ماه اول سال 85، 103 دستگاه خودرو حامل اقلام قاچاق و همچنين 33 دستگاه خودرو خارجي كه به طور غير قانوني وارد كشور شده بود، كشف شد و در اين رابطه 200 تن دستگير شدند.

سردار طلايي همچنين از كشف يك ميليون قلم داروي قاچاق در سال جاري خبر داد و گفت: با تشكيل 15 فقره پرونده در خصوص داروهاي قاچاق، ارزش ريالي اين اقلام و جريمه‌اي كه براي كالاي قاچاق در نظر گرفته شده حدود 20 ميليارد تومان است.

رييس پليس پايتخت در خصوص فعاليت پليس امنيت در ارتباط با كشف تجهيزات ماهواره قاچاق با اشاره به اين كه دو هزار و 524 دستگاه رسيور، 3 هزار و 50 ال ام بي، 20 هزار سوئيچر، 1650 فاينر، 74دستگاه پوزيشن‌ياب به دست آمد، اظهار كرد: به اين ترتيب در مجموع 27 هزار و 348 قطعه از تجهيزات ماهواره‌اي در پليس امنيت عمومي كشف شد و تا كنون چهار تن در اين رابطه دستگير شدند.

سردار طلايي از دستگيري اعضاي باند سه نفره قاچاق مشروبات الكلي خبر داد كه مشروبات را در يك خودرو تحت عنوان حمل مواد شيميايي وارد مي‌كردند.

به گفته وي، با دستگيري اين افراد، 3 هزار و 576 بطر و قوطي مشروبات الكلي كه به طرز ماهرانه‌اي جاسازي شده بود، كشف شد.

به گزارش ايسنا، سردار طلايي اضافه كرد: در تير ماه سال جاري در مجموع 13 هزار و 203 قوطي مشروب توسط ماموران پليس تهران بزرگ كشف شد.

در اين ميان كشف حدود 30 هزار انواع آمپول‌هاي ترك اعتياد «افروز» و «تمجيزك» در پي كشف كارگاه تهيه و توزيع اين آمپول‌ها و دستگيري هفت تن در اين رابطه، آماري بود كه از سوي سردار طلايي اعلام شد.

رييس پليس پايتخت در ادامه از دستگيري 286 تن از اراذل و اوباش و اشرار و مزاحمين نواميس خبر داد و گفت: در اين بين 129 تن هم اكنون در زندان بوده و 115 تن با قرار وثيقه آزاد شدند. همچنين 42 تن نيز تحت پيگيرد پليسي قرار دارند.

سردار طلايي در خصوص نتايج به دست آمده از اجراي طرح امنيت اجتماعي و فعاليت گشت‌هاي ارشاد گفت: طي اين مدت به 45 هزار تن تذكر داده شد و بعضا با اخذ تعهد آزاد شدند اما 116 تن نيز به دليل تكرار در وضعيت خود در اختيار مراجع قضايي قرار گرفتند. از سوي ديگر 2 هزار و44 دستگاه خودرو به دليل مزاحمت و ايجاد ناهنجاري‌هاي صوتي توقيف شد و برخورد قانوني با آنها صورت گرفت.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ گفت: بانواني كه توسط سرنشينان خودرو مورد مزاحمت قرار مي‌گيرند مي‌توانند با اعلام مشخصات خودرو به پليس 110 از توقيف اين خودرو اطمينان حاصل كنند.

Comment

• گروگانگيري در خيابان دماوند با حضور به موقع ماموران پليس دقايقي قبل پايان يافت.

سرهنگ حسين خوييني، معاون جنايي پليس آگاهي تهران با اعلام اين خبر افزود: صبح امروز مردي در خيابان دماوند چهارراه آيت با انگيزه اختلافات مالي عابري را با تهديد اسلحه به گروگان گرفت.

وي افزود: اين مرد تهديد به كشتن گروگان خود مي كرد كه با اطلاع موضوع به پليس ماموران در محل حاضر شده و با كارهاي اطلاعاتي و روانشناسي موفق شدند او راضي كنند كه گروگانش را آزاد كرده و خود را تسليم پليس كند.

وي افزود: هم اكنون تحقيقات در اين رابطه و شناسايي انگيزه اصلي مرد گروگانگير ادامه دارد.

Comment

• با مرگ يک پسر و يک زن جوان که قرص برنج مصرف کرده بودند ، تعداد قربانيان مصرف اين ماده شيميايي در چند ماه اخير به 7 نفر رسيد.

بعد از ظهر روز گذشته مسوولان بيمارستان لقمان الدوله به ماموران انتظامي اطلاع دادند يک پسر و يک زن جوان که به صورت جداگانه به بيمارستان لقمان الدوله منتقل شده بودند ، براثر مسموميت شديد جان خود را از دست دادند و مشخص شد علت مرگ آنها مصرف قرص برنج بوده است.

به دنبال اين گزارش و بررسي در اين زمينه ، معلوم شد زن جوان خانه دار بوده و پسر جوان نيز مجرد و بيکار بوده است. با گزارش موضوع اين حادثه به بازپرس جنايي ، دستور قضايي براي تحقيق در خصوص انگيزه هاي مصرف قرص برنج صادر شد.

قرص برنج و مرگ دانش آموزان

در حالي خبر مربوط به مرگ يک پسر و يک زن جوان بر اثر مصرف قرص برنج اعلام مي شود که پرونده هاي مرگ مشکوک به خاطر مصرف قرص برنج از اسفند ماه گذشته و در پي مرگ 3 دختر دانش آموز به نامهاي زهرا ، سمانه و بيتا در منطقه نازي آباد تهران به بازپرس شعبه هفتم دادسراي جنايي تهران گزارش شده بود.

به دنبال تحقيق در اين ارتباط در شعبه 10 پليس آگاهي تهران مشخص شد اين 3 دختر در فاصله زماني کمتر از 2 ماه پس از مصرف قرص برنج دچار مسموميت شديد شده و پس از انتقال به بيمارستان جان خود را از دست داده اند.

بنابر اين گزارش هنگامي که تحقيقات دامنه دار پليس در اين ارتباط ادامه داشت ، دختر ديگري به هويت غزاله 17 ساله در هنرستاني در خيابان مفتح بر اثر مصرف قرص برنج جان باخت.

با مرگ چهارمين قرباني بار ديگر ماموران انتظامي ، اواخر خرداد ماه بازپرس ولي الله حسيني ، بازپرس شعبه هفتم دادسراي جنايي را در جريان مرگ يک دختر نوجوان با مصرف قرص برنج قرار دادند و پس از بررسي در اين زمينه معلوم شد وي قرص برنج را از يک عطاري تهيه و با انگيزه اي که هنوز مشخص نشده ، مورد استفاده قرار داده است.

نيازمند بررسي

بازپرس حسيني درباره اين موضوع به خبرنگار ما گفت : در خصوص استفاده از قرص برنج چندين نگرش و فرضيه وجود دارد که تيمهاي تخصصي و کارشناسي همچنان در حال بررسي موضوع هستند.

حسيني افزود: يکي از موارد مهم در ارتباط با استفاده از قرص برنج که تاکنون 7 قرباني به جاي گذاشته است ، گذشته از فرضيه ها ، موضوع نحوه ارتباط خانواده ها با فرزندان است که بايد به مفهوم واقعي کنکاش و تحليل شود زيرا بر اين باوريم در صورتي که والدين بتوانند با فرزندان خود ارتباط مناسبي برقرار کنند ، به يقين مي توان در اين زمينه نقاط ضعف و قوت را شناسايي و نسبت به حل مشکلات اقدام کرد.

بازپرس ويژه قتل تهران اضافه کرد: موضوع بعدي در خصوص فروش اين قرص هاست که بايد مسوولان جامعه نسبت به ساماندهي فروش آن اقدامات لازم را به عمل آورند و فروشندگان نيز حداقل از در اختيار قرار دادن آن به افراد نوجوان خودداري کنند.

Comment

• مردي که پس از خوراندن ترياک به دختر 10 روزه اش ، او را به قتل رسانده و همراه همسرش يکباره ناپديد شده است ، تحت تعقيب کارآگاهان جنايي شيراز قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار جام جم ، 2 روز پيش يکي از اهالي مرودشت شيراز به کلانتري پاسارگاد مراجعه کرد و از مرگ دختر 10 روزه يکي از همسايگانش خبر داد.

به دنبال اين ماجرا ، ماموران به محل حادثه اعزام و با جسد دختر 10 روزه اي روبه رو شدند که بر اثر مسموميت ناشي از مصرف ترياک جان باخته بود.

ماموران در تحقيقات محلي پي بردند والدين نوزاد به نامهاي حبيب و مهين پس از باقي گذاشتن جسد دختر 10 روزه يکباره ناپديد شده اند.

به اين ترتيب با دستور بازپرس کشيک جنايي ، جسد به پزشکي قانوني انتقال يافت.

در ادامه تحقيقات پليسي مشخص شد پدر نوزاد با خوراندن مقداري ترياک باعث مرگ وي شده است. با کشف اين سرنخ ، والدين فراري تحت تعقيب قضايي پليسي قرار گرفتند تا زواياي مختلف جنايت فاش شود.

Comment

• در ادامه تحقيقات از 2 مرد و يک زن که به صورت مسلحانه اقدام به سرقت از طلافروشي در بومهن کرده بودند متهمان روز گذشته به چند فقره سرقت ديگر از طلافروشي ها با استفاده از چکش اعتراف کردند.

روز 25 تيرماه به دنبال يک فقره سرقت مسلحانه از طلافروشي امين در بومهن که منجر به قتل يک نفر و مجروح شدن يک طلافروش ديگر شد ، متهمان که 2 مرد و يک زن بودند با استفاده از يک خودرو پرايد مسروقه که در اختيار داشتند از محل حادثه متواري شدند.

2 روز پس از اين حادثه ، يکي از بسيجي ها در منطقه مشکين دشت کرج با مشاهده 3 سارق مسلح تحت تعقيب مقابل يک طلافروشي موضوع را به ماموران انتظامي گزارش داد که با عزيمت ماموران به محل و پس از تعقيب و گريز در يکي از بوستان هاي منطقه هر سه سارق مسلح دستگير و مشخص شد زني که آنها را در اين سرقتها همراهي مي کند يک دختر فراري است.

تحقيقات ويژه

بنا بر اين گزارش با آغاز تحقيقات ويژه از متهمان به دستور سردار زارعي ، سارقان مسلح اعتراف کردند زنداني فراري هستند که پيش از اين به اتهام سرقت خودرو و زورگيري در شعبات اول و دوم پليس آگاهي داراي پرونده بوده و پس از ارائه وثيقه از زندان آزاد شده و سپس خود را به زندان معرفي نکرده اند.

به دنبال اين اظهارات ، متهمان اعتراف کردند ، چندي پيش نيز در شهر گلپايگان با حمله به يک طلافروشي ، پس از مقاومت صاحب طلافروشي بدون آن که موفق به سرقت شوند از محل متواري شده اند.

چند سرقت ديگر

به دنبال اين اعترافات مرحله ديگري از تحقيقات پليسي از متهمان آغاز و مشخص شد آنها پيش از حمله مسلحانه به طلافروشي بومهن ، پس از ورود به چند طلافروشي اقدام به سرقت کرده اند. متهمان گفتند ، ابتدا به بهانه خريد انگشتري وارد مغازه طلافروشي شده و پس از درخواست قاب انگشتري در يک فرصت اقدام به انداختن يک انگشتري به پشت پيشخوان کرده اند و زماني که فروشنده درصدد برمي آمد تا انگشتر را از زمين بردارد ، از اين فرصت استفاده کرده و با استفاده از چکشي که آن را هنگام ورود به طلافروشي در زير لباس خود پنهان کرده بودند ضرباتي را به سر مرد طلافروش وارد کرده و سپس اقدام به سرقت مي کردند که اين سرقت 2 فقره در شهرستان ها و 3 فقره نيز در تهران صورت گرفته است.

به دنبال اين اعترافات ، دستور قضايي لازم براي شناسايي محل سرقتها صادر شده است و تحقيق از متهمان ادامه دارد.

Comment

• دو برادر كه با تاسيس شركت ارائه خدمات بانكي از متقاضيان دريافت وام‌, پول گرفته بودند, پس از ارتكاب 112 فقره كلا‌هبرداري سرانجام در تهران شناسايي و دستگير شدند .

محمدتورنگ‌, رييس مركزاطلا‌ع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ , در مورد چگونگي فعاليت اين‌دو متهم و نحوه دستگيري آنها گفت: از حدود 9 ماه پيش با اعلا‌م شكايات متعددي از يك شركت تجاري مبني بر ارتكاب كلا‌هبرداري و متواري شدن فردي به نام مستعار محسن تحقيقات پليس- آگاهي آغاز شد.

وي افزود: در بررسي هاي پليس منزل اين دو برادر در تهران پارس شناسايي شد و تحت مراقبت قرار گرفت و سرانجام‌, هر دو متهم در منزل مجردي خود دستگير شدند.

تورنگ گفت: با اعتراف حسن و محمد به 112 فقره كلا‌هبرداري به شيوه گرفتن مبلغي پول ازمتقاضيان‌, براي‌ارائه وام و خدمات بانكي هر دو متهم روانه زندان شدند

Comment

• پليس آلمان اعلا‌م كرد يك زن آلماني قصد ارسال يك مار پيتون يك و نيم‌متري را داشت كه اين مار در دفتر پست از بسته بيرون آمد و همگان را به وحشت انداخت .

اين زن بيست و هشت ساله كه از طريق اينترنت اين مار را فروخته بود بر روي بسته نوشته بود داخل اين‌بسته شيشه است و بايد براي مالك جديد آن ارسال شود.

طبق اعلام پليس‌, كاركنان دفتر پستي اين بسته را پذيرفتند و آن را درقسمت پشتي دفتر قرار دادند در حاليكه نمي دانستند داخل اين بسته چيست.

وي افزود: كاركنان ناگهان متوجه شدند كه اين بسته شروع به حركت كرد ويك مار بزرگ را ديدند كه از آن خارج شد.

يكي از كاركنان پست كه با مارها آشنايي داشت در حالي كه همكارانش پابه فرار گذاشته بودند مار را گرفت و آن را داخل يك سطل انداخت .

Comment

• محمد تورنگ رئيس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ گفت: عمل نكردن ترمز علت تصادف 2 قطار در متروي دردشت اعلام شده است.

محمد تورنگ رئيس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ افزود : در حادثه برخورد 2 قطار در ايستگاه متروي دردشت 18 نفر زخمي شدند كه 6 نفر از آنها در بيمارستان امام حسين (ع) بستري شدند.

وي افزود: 12 نفر از زخمي شدگان حادثه به طور سرپايي تحت معالجه قرار گرفته و مرخص شده اند.

در عين حال يك منبع آگاه در مترو به خبرنگار فارس گفت: از روز گذشته تعداد قطار اين خط افزايش پيدا كرده بود و امروز بعد از ظهر يكي از قطارها در داخل تونل دچار نقص فني شده و متوقف شده بود كه در همين حال قطار بعدي كه بدون اطلاع از حضور آن به سمت ايستگاه دردشت در حال حركت بود با آن برخورد كرد.

به گفته وي اغلب مجروحان دچار شكستگي شده‌اند.

Comment

Working...
                                X