Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Comment

• پليس فرانسه اعلام گرد روز چهارشنبه اول مارس يگ پسر نوجوان 16 ساله برادر نوزاد يگ ماهه‌اش را در ميان خيابان چندين بار به پياده‌رو گوبيد و او را به قتل رساند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، پليس فرانسه گفت حوالي ساعت 12 و 40 دقيقه به وقت محلي اين نوجوان هنگامي گه در آپارتمان خانوادگي در محله نانتر در حومه پاريس همراه با مادر و 2 برادر گوچگترش بود ناگهان برادر گوچگش گه يگ نوزاد يگ ماهه بود را در آغوش گرفت و از آپارتمان خارج شد و به خيابان رفت.

به گفته شاهدان عيني، نوجوان 16 ساله بدون هيچ دليلي گودگ نوزاد را چندين بار بالاي سر برد و بدن او را به گف پياده‌رو گوبيد.

نوزاد توسط مردم به سرعت به بيمارستان نانتر انتقال يافت اما به دليل شدت جراحات لحظاتي پس از رسيدن به بيمارستان درگذشت. نوجوان 16 ساله توسط پليس دستگير شده اما تاگنون انگيزه‌اش براي قتل برادر نوزاد يگ ماهه‌اش را فاش نگرده است

Comment

• عامل جنايت در خانه ويلايي شماره 14 خيابان كتابي جزئيات تازه اي از اقدام هولناك خود را بازگو كرد.

حادثه اين قتل ظهر روز شنبه ۶ اسفندماه سال جاري رخ داد و در جريان آن زن ۴۲ ساله اي قرباني توطئه مرگبار پسرش شد.

عامل ۲۰ ساله جنايت «حسام» نام دارد و پس از اينكه پي برد قادر به ازدواج با دختر مورد علاقه اش نيست، با همفكري او نقشه از ميان برداشتن اعضاي خانواده اش را طراحي كرد.

اين متهم در حالي كه خونسرد و آرام بود، در گفت وگو با خبرنگار ما جزئيات تازه اي از چگونگي حادثه را مطرح كرد. وي ادعا كرد: يك ماه قبل از اينكه مادرم را بكشم، مريم پيشنهاد داد تا به اتفاق هم فرار كنيم ولي من چون سه بار سابقه فرار ناموفق را تجربه كرده بودم نپذيرفتم.

من يك بار به بندرعباس فرار كردم ولي از سوي پليس دستگير و تحويل خانواده ام شدم. بار دوم چند شبانه روز به ديزين فرار كردم ولي بازهم پليس مرا به خانواده ام برگرداند.

دفعه سوم كه سوار بر پرايد به جاده هراز رفته بودم خودروام را به داخل دره ۸۲ متري فرستادم ولي باز هم زنده ماندم. با توجه به اين شرايط چاره را در كشتن خانواده ام ديديم.

مريم پيشنهاد داد كه پدر و مادرم را از ميان برداريم. من هم پذيرفتم ولي تنها موفق به كشتن مادرم شدم. ماجراي علاقه مندي ام به مريم را با خانواده ام مطرح كرده بودم. آنها اصلاً فرصت اظهارنظر به من نمي دادند.

درباره همه چيز مي خواستند خودشان تصميم بگيرند. من در طول ۲۰ سال زندگي ام حتي يك جوراب با سليقه خودم نخريدم چه برسد به اينكه بخواهم همسر آينده ام را خودم انتخاب كنم.

خانواده ام دو سال قبل همين معامله را با برادر بزرگترم كردند، آنها وقتي فهميدند او عاشق دختري شده كه از خودش چند سال بزرگتر است، قبول نكردند آنها با هم ازدواج كنند ولي چون او كار داشت توانست برود و زندگي آينده اش را انتخاب كند.

مريم به خاطر ثروت پدرو مادرم با من ازدواج نكرد. او تا دو هفته بعد از آشنايي مان اصلاً نمي دانست كه مادرم مديرعامل شركت است. او مرا به خاطر خودم مي خواست، چون او هم مثل من تنها بود. پدر و مادرش سال ها قبل از هم جدا شده بودند و او با مادر بزرگش زندگي مي كرد.

اين متهم ادامه داد: تنها كسي كه در طول زندگي ام دست محبت به سرم كشيد مريم بود، شايد به خاطر اينكه والدينم از نظر عاطفي به ما توجهي نمي كردند ما به دختراني از خودمان بزرگتر علاقه مند و وابسته مي شديم.

از بي توجهي هاي والدينم خسته شده بودم. ما نقشه قتل ها را طوري طراحي كرده بوديم كه كسي متوجه نشود. ولي يك اشتباه همه چيز را خراب كرد، اگر اتر قبل از ظهر به دستم مي رسيد شايد پدرم را نيز كشته بودم. مي خواستم خواهرم را كه كلاس دوم دبستان است، خودم بزرگ كنم

Comment

• يك حلقه نامزدي تنها مدرك براي شناسايي هويت قرباني جنايتي مرموز است.

پيكر بي جان يك مرد در حالي كه با رشته سيم سفيدرنگي لاي پتوي قهوه اي پيچيده شده بود، در اتوبان شهيد آويني واقع در جنوب تهران پيدا شد.

يك راننده عبوري ساعت يك بامداد روز ۱۹ بهمن ماه سال جاري با ديدن جسد مرد جواني در حاشيه بزرگراه پليس را در جريان قرار داد.مأموران كلانتري ۱۷۲ شاه عبدالعظيم بلافاصله با حضور در محل حادثه به بررسي آثار و نشانه هاي برجاي مانده پرداختند.

در بررسي لباس هاي قرباني حادثه مأموران نتوانستند هيچ مدركي براي شناسايي هويت مقتول بيابند.براساس گزارش پليس، قرباني حادثه به هنگام كشف جسد شلوار راحتي خانه و پيراهن با دكمه هاي مشكي بر تن داشت.

به گفته مأموران يك حلقه نامزدي طلا كه داراي ۵ نگين برليان در امتداد هم است، تنها سرنخ براي شناسايي هويت قرباني حادثه است.براساس اعلام نظر نخستين پزشكان قانوني، اين مرد جوان كه حدوداً ۴۰ ساله بود بر اثر فشرده شدن رشته اي به دور گردنش به قتل رسيده است.

Comment

• Comment

• جسد دختر 22 ساله‌اي كه اوايل هفته گذشته در كرمان ربوده شده بود، پيدا شد.

اين دختر جوان در حالي روز 7 اسفندماه توسط افراد ناشناس ربوده شد كه جسد او در يكي از ساختمانهاي نيمه كاره در بلوار آزادگان پيدا شد.

مقتول با اصابت چند ضربه چاقو به قتل رسيده بود و تلاش ماموران پليس براي دستگيري متهم يا متهمان به قتل ادامه دارد.

همچنين چندي پيش نيز جسد مشكوك دختر 20 ساله‌اي در خيابان «آبنوس» كرمان رها شده بود كه تحقيقات پليسي در اين باره ادامه دارد

Comment

• پسر جواني كه در يك نزاع خياباني مرتكب قتل مردي شده بود، صبح ديروز در شعبه ۷۴ دادگاه كيفري استان محاكمه شد.

رسيدگي به اين پرونده زماني در دستور كار پليس جنايي كرج قرار گرفت كه مهرماه امسال وقوع يك درگيري منجر به قتل به پليس ۱۱۰ گزارش داده شد.

با حضور مأموران در صحنه حادثه مشخص شد در اين درگيري فردي به نام عباس با ضربات چاقو به قتل رسيده و عامل يا عاملان اين جنايت از محل متواري شده اند.

پس از انتقال جسد به پزشكي قانوني، تحقيقات براي دستگيري عاملان جنايت آغاز شد. چند تن از شاهدان حادثه در تشريح ماجرا به مأموران گفتند: ساعتي قبل چند جوان كه يكي از آنها رضا نام داشت، با عباس(مقتول) بر سر ايجاد مزاحمت درگير شده و او را با يك ضربه چاقو به قتل رساندند.

به اين ترتيب شناسايي رضا در دستور كار قرار گرفت و وي در يك عمليات ضربتي دستگير شد. رضا در بازجويي هاي مقدماتي به درگيري منجر به قتل با همدستي دو تن از دوستانش اعتراف كرد و با دستگيري دو همدست وي به نام هاي رضا و مهدي، بازسازي صحنه صورت گرفت.

صبح ديروز متهمان اين پرونده مجدداً در شعبه ۷۴ به رياست قاضي حجت الاسلام حسيني كوه كمره اي محاكمه شدند. در ابتداي جلسه محاكمه، چند جوان كه به عنوان شاهد حادثه به دادگاه احضار شده بودند در جايگاه قرار گرفتند و مدعي شدند پس از درگيري به محل حادثه رسيده اند و نمي دانند چه كسي ضربه چاقو را وارد كرده است.

تنها يكي از شاهدان حادثه كه از دوستان متهم رديف اول بود، عنوان كرد: در زمان درگيري من در آنجا نبودم اما عصر همان روز وحيد و رضا به خانه ما آمدند. لباس هايشان خوني بود.

وقتي در حال عوض كردن لباس هايشان بودند، چاقو را در كمر رضا ديدم. او خيلي وحشت زده بود و به من گفت چاقو را محكم زدم؛ اميدوارم اتفاقي نيفتاده باشد.

در ادامه جلسه محاكمه، اولياي دم درخواست قصاص نفس (اعدام) كردند و متهم پس از حضور در جايگاه، منكر هرگونه قتلي شد. وي گفت من حضور در درگيري را قبول دارم اما ضربه را نزدم

Comment

• يك روستايي مالزيايي موفق به شكار ماري شده كه در پائين سرش از دوپاي كوچك براي حركت بهره مي برده است.

مارپادار پيدا شده حدود 60 سانتي متر طول دارد و در نوع خود بچه مار به حساب مي آيد.
                    كارشناسان اكنون به دنبال مار مادر هستند تا ببينند بچه مار مذكور به طور ارثي داراي پا شده يا يك نقص ژنتيكي عامل پادارشدن اين موجود عجيب بوده است

Comment

• Comment

• omid concert in orlando march 17
                        nima concert in gainsville march 25

akharesh yeh kesay umadan in tarafa lol

Comment

• Comment

• Comment

• دختر 15 ساله اي كه پس از ربوده شدن توسط چهار جوان شرور در يك گاوداري به اسارت گرفته شده بود، در عمليات مأموران پليس آگاهي ورامين آزاد شد.

اين دختر نوجوان در راه بازگشت از مدرسه با فريب پسر جواني ربوده و به گاوداري منتقل شد.بنا به اين گزارش، اوايل بهمن ماه سال جاري زن جواني هراسان با مراجعه به دادسراي ورامين ادعا كرد از دو روز قبل دختر ۱۵ ساله ام در راه مدرسه به خانه ناپديد شده است.

با ادعاهاي اين زن به دستور بازپرس غلام ياري از شعبه اول دادسراي ورامين پرونده در اختيار شعبه جنايي آگاهي ورامين قرار گرفت.

پسر جواني در اين ارتباط بازداشت شد و در بازجويي هاي پليسي لب به اعتراف گشود و پذيرفت به همراه يكي از دوستانش اين دختر را به بهانه دادن پول براي رفتن به مشهد به يك گاوداري برديم و در آنجا نيز دو تن ديگر از دوستانم او را زنداني كردند.

با اعترافات پسر جوان، اكيپي از مأموران آگاهي ورامين پس از اخذ دستور قضايي به گاوداري اعزام و پس از بازداشت دو شرور، دختر نوجوان را كه در اتاقي تاريك به اسارت گرفته شده بود، آزاد كردند.

دختر نوجوان كه با يادآوري آنچه در اين سه روز با آن روبرو بود، صداي لرزاني داشت، به مأموران گفت: وقتي از مدرسه باز مي گشتم ربوده شدم.

وي ادامه داد: وقتي متوجه نيت شيطاني آنها شدم، با فرياد و التماس از آنها خواستم مرا رها كنند، ولي دو جوان شرور با تهديد چاقو مرا داخل اتاقي بردند و پس از بستن دست و پاهايم، بارها مرا مورد تجاوز قرار دادند.

روز بعد به آنها قول دادم كه فرار نكنم و آنها نيز دست و پاهاي مرا باز كردند، ولي براي آن كه فكر فرار به ذهنم نزند، مرا داخل اتاق زنداني كردند.

به گزارش خبرنگار ما، چهار جوان شرور پس از بازداشت و بازجويي در شعبه اول بازپرسي دادسراي ورامين با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند و دختر نوجوان نيز به آغوش خانواده بازگردانده شد

Comment

• سركرده فراري باند مردان قوي هيكل كه بارها در رويارويي با مأموران به تيراندازي هاي پراكنده پرداخته و حلقه محاصره را شكسته بود، هدف گلوله پليس قرار گرفت و از پاي درآمد.

اين مرد شرور كه به «اليش» معروف است و در قالب تيم سازمان يافته اي به خريد و فروش مواد مخدر شيشه و كوكائين مي پرداخت، آخرين بار در تماس تلفني به مأموران پليس اخطار كرده بود براي او دردسرساز نشوند.

بنا به اين گزارش، از ۸ ماه پيش مأموران اداره يكم پليس آگاهي تهران به رديابي هاي عملياتي و اطلاعاتي هفت گروه شرور كه در قالب يك باند با شاخه هاي زنجيره اي به اقدامات تبهكارانه دست مي زدند، پرداختند و توانستند با دستگيري ۶۳ مرد شرور و ۱۲ زن پرده از جزئيات فعاليت آنان بردارند و ۲۳ نوع اسلحه از آنان به دست آورند.تيم پليسي با شناسايي گردانندگان اصلي باند كه «حامد خطر» معروف ترين آنان بود، به بازجويي هاي تخصصي دست زدند و پي بردند اعضاي اين گروه سازمان يافته كه جوانان شرور در نقاط مختلف تهران هستند، با اغفال دختران و برقراري رابطه پنهاني آنان را وادار به همكاري با خود مي كنند و با اين روش در سطح گسترده اي به فروش قرصهاي روانگردان، شيشه و كوكائين دست مي زدند تا به ثروت ميلياردي دست يابند.

هفت هدايتگر اصلي اين باند زنجيره اي كه همگي از مردان قوي هيكل بودند در تحقيقات كارآگاهان ادعا كردند در اقدامات مسلحانه اي به سرقت خودرو و خانه هاي ويلايي دست زده اند و با توجه به اختلافات درون گروهي اي كه بين آنان بود، با يكديگر به درگيريهاي مسلحانه مي پرداختند و بارها با آدم ربايي، گروگانگيري يا اغفال دختران ثروتمند، تجاوز به آنان و اخاذي هاي ميليوني سعي داشته اند به اهداف خود برسند.

در همه اين تجسس هاي تخصصي، تيم تحقيق رد پايي از يك شرور مسلح به نام «عليرضا» كه به «اليش» معروف است، برخوردند و پي بردند اين مرد قوي هيكل از سه سال پيش كه پليس موفق به دستگيري وي شده بود و با ترفندهايي براي رهايي، آزادانه در تهران مي چرخد و با وجود تحت تعقيب بودن از سوي اطلاعات، آگاهي و مأموران انتظامي توانسته زندگي زيرزميني پنهاني اي را در برنامه اقدامات تبهكارانه اش قرار دهد.كارآگاهان وقتي در برابر اعترافاتي قرار گرفتند كه نشان مي داد «اليش» نقش محوري باند مردان قوي هيكل را بر عهده داشته است، در چند بار رويارويي كه با اين جوان مسلح داشتند، از سوي وي مورد حمله قرار گرفتند و «اليش» هر بار موفق به فرار از حلقه محاصره پليس شده تا جايي كه در تماس تلفني با آنان ادعا كرده است هيچ گاه در دام پليس گرفتار نخواهد شد و اخطار داده بود تا دست از سرش بردارند.

رد پايي در يك تسويه حساب

روز ۱۲ اسفندماه سال جاري يك زن و ۱۵ مرد به خانه اي در منطقه شهران حمله كردند و با اقدامي مسلحانه خودروي ب. ام. و به ارزش ۱۵۰ ميليون تومان را گروكشي كرده و به سرقت بردند.

راز تسويه حساب دو گروه توزيع كننده مواد مخدر شيشه زماني فاش شد كه يك سابقه دار حرفه اي غافل از اينكه مأموران كلانتري كن او را شناسايي خواهند كرد، با پاي خود نزد پليس رفت و ادعا كرد يك خودروي ب. ام. و متعلق به صاحب شركت حمل و نقلي كه در دست وي امانت بود، در حمله مسلحانه سارقان به سرقت رفته است.

مأموران با شناسايي اين سارق تحت تعقيب كه به «فرامرز» معروف است، وي را بازداشت كردند و با پي بردن به اينكه صاحب اصلي ب. ام. و هيچ اطلاعي از شخصيت ناهنجار «فرامرز» نداشته است، رديابي خودروي ميليوني در رايانه پليس گشت ثبت شد تا اينكه ساعت ۲۱ و ۳۰ دقيقه شامگاه شنبه ۱۳ اسفندماه سال جاري مأموران گشت انتظامي دو مرد و يك زن را ديدند كه سوار بر خودروي ب. ام. و مسروقه در حال تردد هستند.

با دستور ايست پليس، سرنشينان خودرو به جاي توقف به سرعت آن افزودند و هنوز مسافتي را پشت سر نگذاشته بودند كه در گوشه اي توقف كردند.

وقتي يكي از مأموران گشت پليس به خودروي ب. ام. و نزديك شد، سرنشينان آن درحالي كه درها قفل بود و شيشه ها پايين بود، مأمور پليس را به داخل خودرو كشيدند و با گروگان گرفتن وي، «اليش» كه پشت فرمان بود با اسلحه شاه كش به سمت مأمور ديگر پليس شليك كرد و تعقيب و گريز درحالي كه تيراندازي دوسويه بين «اليش» و مأموران بود، ادامه يافت.«اليش» براي فرار از دست خودروي بنز پليس با متوقف كردن خودروي ب. ام. و از آن پياده شد و درحالي كه دختر همراه و همدستش با وجود تقلا براي گرفتن اسلحه مأمور گروگان گرفته شده، موفق نشده بود، روبروي مأمور ايستاد و به سمت وي شليك كرد.

در جريان اين تيراندازي با خطا رفتن گلوله هاي «اليش»، وي از ناحيه سينه هدف گلوله پليس قرار گرفت و از پاي درآمد و دو همدستش درحالي كه سعي در فرار داشتند، بازداشت شدند.

مردي كه همراه «اليش» بود، ابتدا خود را «مهدي» معرفي كرد، ادعا كرد پزشك است و حتي وسايل پزشكي همراه خود دارد و دختر ۲۱ ساله خود را «فاطمه» معرفي كرد و گفت يك ساعت پيش سوار خودروي ب. ام. و شده و دو سرنشين ديگر را نمي شناسد.

بنا به گزارش خبرنگار جنايي ما، با انتقال اين مرد و دختر به اداره يكم پليس آگاهي، مشخص شد كه «مهدي» عضو باند مردان قوي هيكل است كه همراه ديگر دوستانش بازداشت شده بود و با سپردن وثيقه آزاد بوده است

Comment

Working...
                                X