Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• با کشف جسد مادر و دختري که در منزل مسکوني خود در غرب تهران به قتل رسيده اند ، تحقيقات گسترده پليس براي کشف راز اين دو جنايت مرموز آغاز شد.
    ساعت 22:45 روز شنبه با فريادهاي مردي که ساکن يک منزل مسکوني در خيابان شاهين شمالي در منطقه جنت آباد بود ، همسايه ها به ياري او شتافتند و مشاهده کردند ، همسر 42 ساله و دختر 22 ساله او به طرز دلخراشي به قتل رسيده اند. با گزارش موضوع اين جنايت به مرکز فوريت هاي پليسي 110 و عزيمت ماموران کلانتري 138 جنت آباد به محل ، مشخص شد زن مقتول به هويت شهناز و دختر او به نام زهرا به فاصله کمي از يکديگر در اتاق خواب خود به قتل رسيده اند.

جنايت مرموز

با گزارش موضوع اين جنايت به بازپرس شعبه هفتم دادسراي جنايي و عزيمت وي به محل ، تحقيق در اين زمينه آغاز شد. مرد صاحبخانه در تحقيقات اوليه گفت : وقتي وارد خانه شدم ، هيچ سر و صدايي به گوش نمي رسيد. ابتدا تصور کردم همسرم شهناز و دخترم زهرا خوابيده اند و زماني که وارد اتاق خواب شدم ، ديدم آنها به طرز دلخراشي به قتل رسيده اند. با ثبت اين اظهارات ، تحقيق از همسايه ها آغاز شد و بررسي تخصصي در محل وقوع جنايت نشان داد ، عاملان جنايت با ضربات متعدد چاقو مادر و دختر را به قتل رسانده و حتي دست زن 42 ساله را قطع و النگوهاي او را سرقت کرده اند. ادامه تحقيقات مشخص کرد ، عاملان جنايت محتويات گاوصندوق و نيز مقاديري اموال را به سرقت برده اند.

جنايت به قصد انتقام

با صدور دستور قضايي مبني بر انتقال اجساد مادر و دختر به پزشکي قانوني ، پرونده در دستور کار ماموران شعبه 10 پليس آگاهي قرار گرفت.
    سرهنگ حسين خوئيني ، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي درخصوص اين حادثه به خبرنگار ما گفت : هر دو مقتول بر اثر اصابت ضربات چاقو به گردن و پهلو و خفگي به قتل رسيده اند. خوئيني افزود: از آنجا که عامل يا عاملان جنايت دست شهناز را قطع کرده اند ، اين فرضيه براي پليس قوت گرفته که قتل از سوي فردي آشنا و با نيت خاص صورت گرفته است.
    معاون پليس آگاهي تصريح کرد: در حال حاضر يک تيم ويژه از ماموران شعبه 10 پليس آگاهي تحقيقات گسترده اي را در اين ارتباط آغاز کرده و گزارش هاي مربوط به تحقيقات به مقام قضايي ارائه شده است.

تحقيق از شاهدان

روز گذشته يک مقام آگاه در ارتباط با اين حادثه به خبرنگار ما گفت : اين مادر و دختر پس از يک هفته مسافرت ، 2 روز پيش به محل سکونت خود بازگشته بودند و تحقيق از شاهدان ، سرنخ هاي تازه اي درباره اين 2 جنايت در اختيار پليس قرار داده است.
    بازپرس حسيني نيز در اين باره به خبرنگار ما گفت : اين جنايت به طرز مرموزي صورت گرفته است و با توجه به سرنخهاي به دست آمده و بررسي دقيق صحنه جرم ، تحقيقات پليس با جديت ادامه دارد

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• متهم: پسرم معتاد بود

پیرمردی كه متهم است پسر ۳۲ساله اش را به قتل رسانده در جلسه محاكمه اتهام قتل پسرش را پذیرفت. بالاخان ۷۵ساله متهم است پسرش به نام داوود را در نهم شهریورماه سال ۸۳ به واسطه خفگی با دست و طناب به قتل رسانده. شامگاه شهریورماه فوت مشكوكی به پلیس منطقه كیانشهر اعلام شد كه بازپرس ویژه قتل در محل حاضر شد. مرد ۳۲ساله به نام داوود در خانه اش در حالی كه مواد مخدر تزریق كرده بود، جانش را از دست داده بود. در اطراف جسد مرد جوان سرنگ آلوده ای مشاهده می شد كه حاكی از اعتیاد او بود و پدر و مادر مرد جوان هم این موضوع را تایید كردند. با اظهارات پدر و مادر داوود در مورد اعتیاد او، آن دو اعلام كردند كه هیچ شكایتی از كسی ندارند اما با مشخص شدن دلیل مرگ كه پزشكی قانونی آن را فشار بر عناصر حیاتی گردن توسط جسم رشته مانند اعلام كرده بود بازپرس پرونده به تحقیق در مورد عامل قتل داوود پرداخت. در بازجویی از پدرش او در نهایت به قتل داوود اعتراف كرد و گفت: پسرم معتاد بود و تزریق می كرد. آن شب به خانه آمدم و دیدم بی حال افتاده. بالای سرش رفتم و دستانم را دور گردنش حلقه كردم تا مرد. او مدت زیادی معتاد بود و حالا كه او را كشتم ناراحتم. بالاخان صبح دیروز در شعبه ۷۴ دادگاه كیفری استان تهران به ریاست قاضی حسینی كوه كمره ای محاكمه شد. پس از آنكه حیدری نماینده دادستان كیفرخواست را قرائت كرد، همسر سابق مقتول به عنوان قیم فرزندش از متهم اعلام شكایت كرد و بعد متهم در جایگاه حاضر شد تا از خود دفاع كند. متهم در دفاع از خود گفت: اتهام قتل را قبول دارم. او معتاد بود و مرا وادار به این كار كرد. داوود دو سه بار با چاقو دنبالم كرده بود. آن شب به خانه رفتم و دیدم بی هوش است، هرچه صدایش كردم جواب نداد. عصبانی شدم و دستم را دور گردنش حلقه كرده و فشار دادم. من اشتباه كردم.

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• محاكمه استاد به اتهام فریب دختران

مرد جوانی كه با ایجاد كلاس های عرفان، زنان را فریب داده بود با شكایت زنان فریب خورده به زودی محاكمه می شود. محسن ۳۲ساله متهم است كه با ایجاد یك دفتر در یكی از میادین تهران اقدام به ثبت نام از افرادی می كرد كه می خواستند كلاس های عرفان او را بگذرانند. این مرد جوان مدعی بود با امام زمان ارتباط دارد و در كلاس های خود به بحث های روانشناسی و مسائل به ظاهر مذهبی می پرداخت. او كه به استاد معروف شده بود در كلاس هایش قرآن را به نفع خود تفسیر می كرد و از شاگردانش می خواست به جای خواندن نماز از ذكرهایی استفاده كنند كه او به آنها آموزش می داد. محسن علاوه بر ادعای ارتباط با امام زمان چند نفر از دختران كلاسش را به بهانه تكمیل حلقه معنوی شان فریب داده و به نیت شوم خود در رابطه با آنها رسیده بود. چندی پیش چهار نفر از دخترانی كه در كلاس های عرفانی او شركت كرده بودند، به اتهام فریب و ارتباط نامشروع از او شكایت كردند. متهم پرونده به زودی در شعبه ۷۹ دادگاه كیفری استان

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• معاون آگاهي نيروي انتظامي با تاکيد بر افزايش ضريب امنيتي خودروهاي توليد داخل براي پيشگيري از سرقت گفت: خودروي پرايد بيشترين آمار سرقت را در ميان ديگر خودروها به خود اختصاص داده است.
          به گزارش خبرنگار جام جم ، روز گذشته سردار جعفري ، معاون آگاهي ناجا در مرکز نظارت همگاني با اشاره به اين خبر گفت : موضوع ناامن بودن خودروي پرايد و لزوم تقويت سيستم امنيتي اين خودرو به وزارت کشور گزارش شده است تا از طريق اين وزارتخانه به مسوولان صنايع منعکس شود. سردار جعفري در ادامه افزود: آمارهاي موجود در سطح کشور حاکي است که به دليل نبود سيستم امنيتي مناسب در خودروهاي پرايد ، سارقان براحتي اين نوع وسيله نقليه را سرقت مي کنند و در حال حاضر خودروي پرايد در مقايسه با ديگر خودروهاي توليد داخل ، بيشترين آمار سرقت را دارد.

افزايش سرقت موتورسيکلت

معاون آگاهي ناجا در ادامه با هشدار به افزايش سرقت موتورسيکلت و لوازم داخل خودرو گفت : متاسفانه اين جرايم در کشور افزايش يافته و ميزان کشفيات نيز در حد پاييني است.
          وي افزود: بر اساس گزارش ها ، خريد و فروش موتورسيکلت هاي بدون سند رواج دارد که در اين ارتباط بايد بگويم ، تمامي موتورسيکلت هايي که بدون سند خريد و فروش مي شوند ، دزدي هستند. سردار جعفري در ادامه با اشاره به کشف 15 ميليون ليتر سوخت قاچاق در قالب برگزاري رزمايش گفت : براي مبارزه با قاچاق سوخت ، تنها برخورد پليسي کافي نيست و بايد تمام دستگاه ها از جمله وزارت نفت به صورت جدي وارد عمل شوند. وي در ادامه افزود: در زمينه مبارزه با قاچاق کالا چندي پيش يک کشتي يوناني که در يکي از بنادر سوخت قاچاق حمل مي کرد ، توقيف شد و پس از رفع توقيف در حال حاضر بررسي در خصوص فرآورده کشف شده ادامه دارد تا مشخص شود آيا اين سوخت يارانه اي بوده و يا به صورت آزاد خريداري شده است.

Comment

• مردي که در پي انتقامجويي از دوست ديرينه اش ، وي را در يکي از خيابان هاي کرج با شليک مرگبار گلوله به قتل رسانده بود ، دستگير شد.
            به گزارش خبرنگار جام جم ، سرهنگ ميرمطهري ، رئيس اداره آگاهي کرج با اعلام خبر دستگيري مردي که با شليک مرگبار ، دوست ديرينه اش را به قتل رسانده بود، گفت : ساعت 19:55 روز 19 مرداد امسال يکي از اهالي خيابان ششم آق تپه مهرشهر کرج با کلانتري 22 تماس گرفت و از درگيري مرگبار در اين منطقه خبر داد. به دنبال اين تماس ، ماموران کلانتري به همراه کارآگاهان جنايي پليس آگاهي کرج به سرپرستي سرهنگ رحماني به محل حادثه اعزام و در بررسي از محل با جسد مرد 35 ساله اي روبه رو شدند که با شليک 5تير به قتل رسيده بود. جسد مقتول با دستور بازپرس زارع براي بررسي علت مرگ و هويت وي به پزشکي قانوني انتقال يافت.
            رئيس اداره آگاهي کرج ادامه داد: کارآگاهان در تحقيق از شاهدان عيني پي بردند که ضارب مردي حدودا 40 ساله است که با يک دستگاه خودروي آلبالويي رنگ از محل جنايت متواري شده است.
            با کشف اين سرنخ ها ، تصوير رايانه اي از قاتل فراري تهيه و تحقيقات براي يافتن وي آغاز شد. سرهنگ ميرمطهري افزود: تحقيقات براي فاش شدن هويت مقتول ادامه داشت تا اين که زني به اداره چهارم پليس آگاهي کرج مراجعه کرد و از گم شدن شوهرش خبر داد. کارآگاهان که احتمال مي دادند جسد پيدا شده متعلق به مرد گمشده باشد ، از وي خواستند به پزشکي قانوني مراجعه کند که بدين ترتيب هويت مقتول به نام داريوش از سوي اين زن تاييد شد.

ردپاي شوهر سابق زن مقتول در جنايت
            همسر مقتول گفت : من از شوهر سابقم - علي اصغر - جدا شده بودم و چند ماه پيش با يکي از دوستان قديمي وي به نام داريوش (مقتول) ازدواج کردم.
            علي اصغر از موقعي که متوجه ازدواج مجدد من شد ، از من و شوهرم کينه به دل گرفت و گمان مي برم او قاتل باشد. ماموران که احتمال مي دادند قاتل ، شوهر سابق اين زن باشد ، تصوير رايانه اي از فرد ضارب را به وي نشان دادند که او بلافاصله بيان کرد تصوير متعلق به علي اصغر است.
            بدين ترتيب علي اصغر به اتهام قتل عمد تحت تعقيب پليس جنايي کرج قرار گرفت.
            رئيس آگاهي کرج تصريح کرد: کارآگاهان پس از کسب نيابت قضايي به محله يافت آباد تهران - مخفيگاه قاتل - اعزام شدند و پس از گذشت 4 ساعت از وقوع جنايت ، موفق به شناسايي مخفيگاه قاتل در يک مجتمع آپارتماني شدند و وي را در پي يک عمليات ضربتي دستگير و براي تحقيقات به اداره چهارم پليس آگاهي کرج منتقل کردند.

اعتراف به شليک مرگبار

علي اصغر- متهم به قتل - در بازجويي هاي پليسي منکر جنايت شد؛ اما وقتي پي برد که راز جنايتش فاش شده است ، بناچار سکوتش را شکست و به کشتن دوست قديمي اش اعتراف کرد و گفت : 10 سال با همسرم زندگي کردم. 4 سال پيش بر اثر اختلافاتي که با هم پيدا کرديم ، از هم جدا شديم و مدتي بعد با زن ديگري ازدواج کردم. با آمدن زن دوم به زندگي ام ، شرايط و وضعيتم بدتر شد. او مدام با فرزندم دعوا مي کرد و بناي ناسازگاري مي گذاشت.
            ديگر تاب و تحمل اين زندگي را نداشتم تا اين که پي بردم زن اولم با دوست قديمي ام به نام داريوش ازدواج کرده است.
            متهم به قتل ادامه داد: خانواده ام مدام بر سر همين مساله مرا مسخره مي کردند تا اين که تصميم گرفتم از وي انتقام بگيرم بنابراين پس از خريد يک قبضه سلاح کلاشينکف ، از 2 ماه پيش نقشه قتل داريوش را کشيدم اما فرصتي براي عملي کردن آن پيدا نکردم تا اين که شب حادثه از محل کارم زودتر به خانه آمدم و چند ساعت بعد به سمت منزل مقتول رفتم. او با خودروي آردي يشمي رنگش وارد محله شد. تعقيبش کردم و در يک فرصت مناسب با خودروام مقابل خودرواش ظاهر شدم و پس از شليک 5 تير به سمت وي ، او را کشتم و فرار کردم.
            بنابراين گزارش ، متهم به قتل روز گذشته با قرار قانوني از سوي بازپرس زارع ، رئيس شعبه 17 دادسراي امور جنايي کرج روانه بازداشتگاه پليس شد و تحقيقات تکميلي از وي ادامه دارد.

Comment

• ختر 16 ساله اي که با يک قبضه سلاح کمري قصد تهديد دوستانش را داشت ، حوالي يک فرهنگسرا دستگير شد.
              به گزارش خبرنگار جام جم ، روز گذشته ماموران انتظامي هنگام گشتزني حوالي فرهنگسراي بهمن در منطقه نازي آباد تهران به دختر 16 ساله اي ظنين شدند و اين دختر با مشاهده پليس قصد فرار داشت که پيش از هر اقدامي دستگير و در بازرسي از وي يک قبضه سلاح کمري با 6 فشنگ جنگي کشف و ضبط شد. با تشکيل پرونده و مشخص شدن هويت دختر 16 ساله به نام سمانه ، وي به دادسراي جنايي منتقل شد و داديار شهرياري تحقيق از وي را آغاز کرد.

تهديد

اين دختر روز گذشته در اظهارات خود به داديار شهرياري در دادسراي جنايي گفت : از يکي از شهرهاي غربي به اتفاق دوستانم براي مسافرت عازم تهران شديم و وقتي احساس کردم از سوي دوستانم تحقير مي شوم ، با سلاح کمري که آن را دور از چشم والدينم از خانه برداشته بودم قصد تهديد و ترساندن آنها را داشتم که پليس مرا دستگير کرد. به دنبال اين اظهارات ، داديار جنايي دستور بازداشت پدر اين دختر را به اتهام تهيه سلاح غيرمجاز صادر کرد. داديار شهرياري پس از صدور دستور قضايي به خبرنگار ما گفت : استفاده و همراه داشتن سلاح مجازات هاي سنگيني در پي دارد و با توجه به کشف سلاح از دختر 16 ساله ، دستور بررسي سوابق وي و پدرش صادر شده تا مشخص شود آنها به چه انگيزه اي سلاح گرم در اختيار داشته اند.

Comment

• شرور سابقه دار شمال شرق تهران که به اتهام سرقت مسلحانه تحت تعقيب پليس امنيت تهران بود، در حوالي دروازه شميران دستگير شد.
                به گزارش خبرنگار جام جم ، 19 تير امسال مردي به کلانتري 114 غياثي مراجعه کرد و از سرقت مغازه اش خبر داد. اين مرد در تشريح ماجرا به پليس گفت : ساعت 14:30 در تعميرگاهم مشغول کار بودم که يکي از اشرار محله به نام رضا وارد تعميرگاه شد و با معرفي خود به عنوان مامور، قصد اخاذي داشت که در مقابل خواسته اش مقاومت کردم و گفتم تو را مي شناسم که او اسلحه اي را از زير پيراهنش بيرون آورد و با تهديد مبلغ 2 ميليون تومان پول نقدم را سرقت و فرار کرد. با اطلاعاتي که اين مرد در اختيار ماموران قرار داد ، جستجوي پليس براي يافتن وي آغاز شد. ماموران در ادامه تحقيقات پي بردند که شرور فراري به نام رضا ، 26 ساله يکي از اشرار معروف و سابقه دار شمال شرق تهران است.
                جستجوهاي پليسي ادامه داشت تا اين که شرور فراري در حوالي دروازه شميران شناسايي و 16 مرداد دستگير شد و براي تحقيقات بيشتر در اختيار ماموران پليس امنيت تهران قرار گرفت.

Comment

• فرمانده انتظامي استان تهران از کشف بزرگترين آزمايشگاه تهيه و توزيع مواد مخدر در شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.
                  به گزارش خبرنگار جام جم ، سردار رضا زارعي ، فرمانده انتظامي استان تهران روز گذشته با اعلام خبر کشف يک آزمايشگاه در شهرستان ساوجبلاغ که در زمينه تهيه و توليد انواع مواد مخدر فعاليت مي کرد ، گفت : چند روز پيش يکي از اهالي شهرک طاووسيه ساوجبلاغ با اداره عمليات ويژه مبارزه با مواد مخدر تماس گرفت و از رفت و آمدهاي مشکوک افرادي به داخل يک باغ خبر داد. به دنبال اين تماس ، ماموران اين محل را به طور غيرمحسوس زير نظر گرفتند و پي بردند اين باغ به آزمايشگاه تهيه و توليد مواد مخدر در حجم بسيار وسيع تبديل شده است.
                  فرمانده انتظامي استان تهران ادامه داد: ماموران با مجوز قضايي بازرسي داخل باغ ، آنجا را به محاصره خود درآوردند و 17 مرداد وارد اين آزمايشگاه شدند و فعاليت اعضاي اين باند را متوقف کردند. ماموران در بازرسي از اين باغ ، 124 کيلوگرم مواد مخدر از نوع مرفين و هروئين در دست توليد و مقادير قابل توجهي لوازم آزمايشگاهي کشف و ضبط کردند. سردار رضا زارعي افزود: عضو اصلي اين باند به نام مراد ، 35 ساله دستگير و ساير اعضاي باند نيز شناسايي شده اند. 2 نفر ديگر از مهره هاي کليدي توزيع کنندگان مواد مخدر نيز در ترکيه رديابي شده اند که دستور دستگيري آنها صادر شده است.
                  فرمانده انتظامي استان تهران با اشاره به اين که اين آزمايشگاه از بزرگترين آزمايشگاه هاي تهيه و توليد مواد مخدر بوده است ، گفت : اين محل را مردي که خود را مهندس معرفي کرده بود ، همراه متهم دستگير شده 22 تير ماه از طريق يک بنگاه املاک اجاره کرده بود.

Comment

• Comment

• دو نوجوان 17 ساله كه با سوء استفاده از دوستي‌شان با يك نوجوان ديگر وارد منزل وي شده و در غفلت او، طلاجات منزل به ارزش سه ميليون و 500 هزار تومان را به سرقت برده بودند، دستگير شدند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ عباس بهادري، جانشين رييس كلانتري 147 «گلبرگ» در تشريح پرونده، گفت: يك هفته قبل، زن و مردي با مراجعه به كلانتري اعلام كردند كه مقداري طلا و جواهر به ارزش سه ميليون و 500 هزار تومان از داخل كشوي منزلشان به سرقت رفته است.

اين در حالي بود كه نيمي از طلاجات كه در همان محل بود به سرقت نرفته بود.

سرهنگ بهادري افزود: با آغاز تحقيقات پليس مشخص شد كه اين سرقت توسط يك يا چند نفر از آشنايان مالباختگان صورت گرفته است.

وي ادامه داد: به اين ترتيب با مظنون گيري از بين آشنايان، ابتدا سرايدار آپارتمان به عنوان مظنون اصلي مورد بازجويي قرار گرفت. در اين ميان با بررسي موضوع در بين اعضاي خانواده مشخص شد كه فرزند خانواده 10 روز قبل، دو تن از دوستانش را به منزل آورده است.

به گفته سرهنگ بهادري، با شناسايي منزل متهمان يكي از آنها شب گذشته در حال بازگشت به منزلش شناسايي شده و مورد بازجويي قرار گرفت كه به دليل ضد و نقيض گويي به كلانتري منتقل شد.

جانشين كلانتري 147 افزود: به اين ترتيب متهم 17 ساله به هويت ‌«م» در كلانتري با اعتراف به جرم ارتكابي، گفت: روز سرقت به همراه دوستم به نام «ر» به بهانه دستشويي رفتن به منزل يكي از دوستانم در تهرانپارس كه به تازگي با او آشنا شده بودم، رفته و با توجه به اين كه مي‌دانستم وضع مالي آنها خوب است، سر او را گرم كردم تا «ر» بتواند طلاجات داخل منزل را سرقت كند.

با اعتراف «م»، «ر» نيز صبح روز گذشته با همكاري خانواده‌اش دستگير شد.

«ر» با بيان اين كه براي شك نكردن مالباخته، تمامي طلاجات موجود را سرقت نكرده است، گفت: دو فقره زنجير را به مبلغ يك ميليون و 200 هزار تومان به فروش رسانده و بقيه طلاجات در اختيار خودشان است.

با اعتراف «ر»، مالخر اموال مسروقه نيز ظهر هنگام دستگير و به همراه دو متهم ديگر جهت تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شدند.

سرهنگ بهادري با اشاره به اين كه فرزند خانواده چند روز قبل با سارقان آشنا شده بود، از جوانان خواست تا در انتخاب دوست دقت بيشتري داشته و خانواده‌ها نيز نظارت بيشتري در انتخاب دوست فرزندانشان داشته باشند.

Comment

• سارقي كه با اسلحه پلاستيكي وارد منزلي در اتوبان نواب شده و با تهديد مادر و دختري مبلغ 200 هزار تومان وجه نقد و مقداري طلا از آنها سرقت كرده بود، دستگير شد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، محمد تورنگ، رييس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در تشريح حادثه، گفت: مقارن ساعت 17:30 روز گذشته، زن 35 ساله با مراجعه به كلانتري 111 «هفت چنار» اعلام كرد كه يكي از افراد شرور محله با تهديد اسلحه وارد منزل وي شده و با ايجاد رعب و وحشت مبلغ 200 هزار تومان وجه نقد و مقداري طلا را از منزلش به سرقت برده است.

بدين ترتيب با شناسايي متهم به هويت‌ «م» 27 ساله كه از اراذل و اوباش سابقه‌دار منطقه بوده است، عوامل تجسس كلانتري به منزل وي مراجعه كردند.

با حضور ماموران و انجام بازرسي از منزل «م» مشخص شد كه وي با استفاده از موتورسيكلت متواري شده است اما اين در حالي بود كه پس از 40 دقيقه در اتوبان نواب مشاهده و پس از دقايقي تعقيب و گريز دستگير شد.

با دستگيري متهم، اموال مسروقه نيز كه همراه وي بود، كشف و ضبط شد.

در اين ميان بررسي‌هاي پليسي در خصوص اسلحه‌يي كه متهم براي سرقت از آن استفاده كرده بود، مشخص كرد: اسلحه سارق قلابي بوده است.

«م» در بازجويي‌ها با اعتراف به ارتكاب جرم مدعي شد: به دليل نياز مالي با اطلاع از تنها بودن اين زن و دخترش، تصميم به سرقت از منزل آنها گرفتم.

تورنگ، با بيان اين كه متهم به مواد مخدر از نوع شيشه نيز اعتياد دارد، از انتقال وي به آگاهي تهران خبر داد و گفت: پليس با اين گونه اراذل و اوباش به شدت برخورد مي‌كند.

Comment

• تبعه افغاني كه در ساختمان نيمه ساخته‌اي در خيابان زرند در حال استراحت بود، با ضربات متعدد چاقوي هموطنش به قتل رسيد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، مقارن ساعت 2:10 بامداد روز بيست و چهارم مرداد ماه، فردي به نام «د»، تبعه افغاني با مراجعه به ماموران كلانتري 119 «مهرآباد جنوبي» اعلام كرد كه يكي از دوستانش به نام «ع» در ساختمان نيمه ساخته‌اي در خيابان زرند به قتل رسيده است.

«د» در ادامه اظهاراتش به ماموران گفت: دقايقي قبل، يك مرد افغاني با هجوم به منزلي كه او و «ع» در آنجا كارگري مي‌كنند، پس از وارد آوردن چندين ضربه چاقو به سر، سينه و پشت «ع»، او را مصدوم كرده است.

اين در حالي بود كه «ع»، قبل از انتقال به بيمارستان، جان خود را از دست داده بود.

محمد تورنگ، رييس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا ضمن تاييد اين خبر و اعلام اين كه «د» هم اكنون در اداره ويژه قتل پليس آگاهي تحت مراقبت است، به ايسنا، گفت: تحقيقات جهت شناسايي متهم به قتل كه مرتكب قتل فجيعي شده بود، در حال پيگيري است.

Comment

• در حالي كه برخي منابع خبري روز گذشته از جمع‌آوري ديش‌هاي ماهواره‌ ساكنان مجتمع مسكوني «بهجت‌آباد» واقع در خيابان زرتشت شرقي خبر دادند، رييس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ تأكيد كرد: جمع‌آوري تجهيزات ماهواره تنها مختص يك منطقه نبوده و در كل سطح پايتخت در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، محمد تورنگ با بيان اين كه جمع‌آوري ماهواره‌ها از صبح دو روز گذشته آغاز شده و در حال حاضر مجتمع‌هاي مسكوني در اولويت قرار دارند، گفت: ماموران اطلاعات و يگان امداد پليس از دو روز قبل با اخذ حكم كلي قضايي براي تمامي منازل داراي ماهواره به هر خانه‌اي كه تجهيزات ماهواره آن آشكار باشد، ورود پيدا كرده و اقدام به جمع‌آوري اقلام مربوطه مي‌كنند.

وي گفت: بر اين اساس تيم‌هاي اطلاعات و يگان ويژه از دو روز قبل تاكنون عمليات‌هاي پاكسازي را از مناطق شهرك غرب، مجتمع بهجت آباد و ونك آغاز كرده و در حال حاضر نيز در حال پاكسازي منازل كل سطح شهر از وجود ماهواره هستند.

تورنگ با تأكيد بر اين كه جمع‌آوري ديش‌هاي ماهواره طرح جديدي نبوده و طبق روال قبلي بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي در حال انجام است به ايسنا، گفت: ماموران در تمامي موارد موظف به رعايت ادب، احترام و شخصيت افراد را در برخورد با مردم خواهند كرد و ارشاد و مشاوره از اهميت بيشتري برخوردار است.

رييس مركز اطلاع‌رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ كه تعداد ماهواره‌هاي جمع‌آوري شده از دو روز قبل تاكنون را به بعد موكول كرد و افزود: اين ماهواره‌ها ابتدا به معاونت مبارزه با مفاسد اجتماعي فاتب و سپس به انبار صدا و سيما منتقل خواهند شد.

Comment

• قضات شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران صبح امروز فردي را محاكمه كردند كه مدعي است بعد از آشنايي و ارتباط با يك زن براي پس گرفتن دختر اين زن از پسري كه چندي پيش او را ربوده بود به منزل آنها رفته اما به اشتباه برادر آن پسر را به قتل رسانده است.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي جلسه دلداري نماينده‌ي دادستان به قرائت كيفرخواست پرداخت و عنوان كرد: غلامرضا متهم رديف اول مشهور به رضا كلاهي 28 ساله داراي سوابق متعدد كيفري، بازداشت با صدور قرار بازداشت موقت متهم به مباشرت در قتل عمدي نادر است و متهم رديف دوم كبري مشهور به فريبا 36 ساله و داراي سابقه‌ي محكوميت كيفري متهم به معاونت در قتل عمدي نادر به شيوه‌ي تحريك عامل جنايت به قصد اتهام شخصي و راهنمايي او به محل جنايت به كشيدن نقشه‌ي قتل و نگهباني در خيابان براي تسهيل جرم و امكان فرار است.

وي در ادامه اظهار داشت: در ساعت يك بامداد 5 مرداد سال گذشته در محدوده‌ي كلانتري 153 شهرك وليعصر وقوع يك قتل اطلاع داده مي‌شود.متهم رديف دوم با تحريك عامل اصلي جنايت بعد از اينكه در منزل به كرات به او مواد روانگردان داده است متهم رديف اول را به منزل مقتول راهنمايي مي‌كند و خواستار نجات دخترش از دست ناصر برادر مقتول مي‌شود.

دلداري در ادامه‌ي قرائت كيفرخواست عنوان كرد: ضاربين كه متهم حاضر در دادگاه و دوست وي به اسم علي بوده‌اند در ساعت اعلام شده هر دو مسلح به سلاح‌هاي سرد از طريق بالكن وارد منزل شده و مبادرت به درگيري و ايراد ضربات متعدد چاقو كرده، مقتول را از اين طريق به قتل مي‌رسانند.

وي افزود:متهم در جلسه‌ي بازجويي علت قتل را عدم هوشياري به خاطر استفاده‌ي بيش از حد از مواد روانگردان اعلام كرده است.

نماينده‌ي دادستان با استناد به مواد قانوني از قانون مجازات اسلامي و وفق تقاضاي اولياي دم تقاضاي كيفر قانوني متهم رديف اول و دوم را از محضر دادگاه خواستار شد.

در ادامه‌ي جلسه‌ي دادگاه، مادر مقتول به عنوان ولي دم در جايگاه حاضر شده و تقاضاي قصاص متهم را از محضر دادگاه خواستار شد.

وي در شرح ماجرا گفت: ساعت يك بامداد در حالي كه همسرم مسافرت بود، دو نفر با قمه و چاقو از تير چراغ برق بالا آمده، شيشه‌ي پنجره بالكن را شكسته و وارد منزل شدند. ابتدا علي با قمه نادر را زد و هنگامي كه من خواستم مانع شوم مرا نيز مورد ضرب و جرح قرار داد. سپس علي به سمت عباس رفت و او را مجروح كرد و غلامرضا با دو ضربه يكي به پشت نادر و ديگري به قلبش، او را به قتل رساند.

متهم رديف اول با حضور در جايگاه دادگاه اتهام وارده را قبول كرد و گفت: من روز حادثه مقدار زيادي شيشه مصرف كرده بودم و حالت عادي نداشتم. از دو سال پيش با فريبا آشنا شده بودم و آشنايي ما به حدي بود كه الناز دختر فريبا مرا داداش صدا مي‌كرد هنگامي كه فريبا به من گفت ناصر، الناز را ربوده و به او تعرض كرده به نحوي كه الناز از او باردار شده است تصميم گرفتم كه به دنبال او بروم. يك بار در خيابان او را ديدم و او با موتور فرار كرد. صبح روز حادثه، ناصر به همراه چند تن از دوستانش مقابل منزل فريبا آمد و شروع به فحاشي نسبت به ما كرد.

وي در ادامه گفت: بعد از آن من وارد منزل شدم و مشغول كشيدن شيشه شدم و حدود ساعت 12 شب بود كه تصميم گرفتم به منزل ناصر بروم. من از تير چراغ برق بالا رفتم و با دسته‌ي چاقويي كه در دست داشتم شيشه را شكسته و وارد منزل شدم. با توجه به اينكه صبح ناصر را با لباس قرمز ديده بودم و آن لباس به تن نادر بود ضربات چاقو را به سمت نادر وارد كردم.

قاضي از متهم پرسيد وقتي قمه و چاقو در دست داشتي چگونه از تير چراغ برق بالا رفتي؟ وي در پاسخ گفت: من قمه‌اي در دست نداشتم و هيچ‌كدام از اين قمه‌ها كه ضميمه‌ي پرونده است در دست من و علي نبود. من فقط چاقوي آشپزخانه در دست داشتم و علي قمه‌اي در دست داشت كه آن را در رودخانه‌ي بلوار ابوذر انداختيم.

قاضي از متهم به قتل پرسيد اگر در آن لحظه شيشه مصرف كرده بودي و هوش و حواس درستي نداشتي پس چگونه اين مسائل را به ياد داري؟ متهم به قتل گفت: هنگامي كه شيشه مصرف مي‌كني فقط زماني كه مي‌خواهي تصميمي بگيري دچار استرس مي‌شوي و در زمان‌هاي ديگر تقريبا حالت عادي داري.

قاضي به متهم به قتل گفت: با توجه به اين‌كه كشور ما قانون دارد چطور به خودت جرأت دادي براي پس گرفتن الناز خودت با اسلحه‌ي سرد اقدام كني؟ متهم به قتل مدعي شد: معمولا مأموران انتظامي پس از تمام شدن درگيري وارد صحنه مي‌شوند. صبح كه ناصر مقابل منزل ما آمد ما با 110 تماس گرفتيم اما كسي نيامد من فقط براي دفاع از ناموسم اين كار را كردم.

كشاورز وكيل تسخيري متهم رديف اول در دفاع از موكلش گفت: روز حادثه چهار نفر شامل علي، محسن، فريبا و غلامرضا به قصد خارج كردن دختر فريبا به منزل مرحوم نادر مراجعه كردند. ارتباط الناز با برادر نادر بوده و ايجاب فريبا جهت نجات دخترش از دست ناصر بوده است پس علت به قتل رسيدن نادر در اين قضيه فقط يك اشتباه ناشي از توهم بوده است.

وي افزود: متهم در روز حادثه در منزل فريبا بوده و ساعت‌ها از ماده‌ي مخدر شيشه كه در زمره‌ي متافتامين‌ها به حساب مي‌آيد استفاده مي‌كرده است. علي نيز در جلسات بازجويي اعلام كرده كه غلامرضا حالت عادي نداشته است. با عنايت به اصل تجزيه‌ناپذير بودن اقرار مي‌بايست آنچه راكه متهم بيان مي‌كند را بپذيريم.

وي همچنين اظهارداشت: ماده‌ي مخدر شيشه زماني كه در زندان‌هاي ايران كشف مي‌شود با استناد به اين امر كه فقط يك ماده‌ي شيميايي است و به همراهش ترياك ندارد قابل پيگيري نيست. اين در حاليست كه هر ميلي‌گرم شيشه در آمريكا 7 سال حبس دارد. در ژانويه 2006 نيز ماده‌ي شيشه از حالت خطرناك به ماده‌ي فوق‌العاده خطرناك تغيير يافته است. عوارضي كه شيشه به دنبال دارد عبارتند از: مخدوش كردن حافظه‌ي كوتاه مدت، بروز حالات تهاجمي، توهم و نشاط بيش از حد و احساس قهرمان بودن در شخص مصرف‌كننده.

وكيل مدافع متهم رديف اول عنوان كرد: در پرونده‌ي حاضر نيز متهم با توجه به اينكه شيشه مصرف كرده بود داراي تمام عوارض مصرف شيشه شده بود. هنگامي كه نادر را به قتل رسانده بود دچار عوارض احساس قهرمان بودن و هنگامي كه لباس ناصر را در تن نادر ديده و آنها را با هم اشتباه گرفته بود دچار عارضه‌ي توهم شده بود.

وي معتقد است اين پرونده از جمله موارد شمول ماده‌ي 51 قانون مجازات اسلامي كه متهم در حين ارتكاب جرم دچار جنون بوده است و به هيچ‌عنوان اختيارش در دست خود نبوده مي‌شود.

در ادامه‌ي جلسه دادگاه نماينده‌ي دادستان در جواب ايرادات وكيل مدافع متهم رديف اول به كيفرخواست صادره، گفت: در اجراي تحقيقات مقدماتي كشور ما كاري به قوانين كشور آمريكا ندارد. علاوه بر اين عامل تجزيه‌ناپذير بودن اقرار فقط در كارهاي حقوقي و مدني بررسي مي‌شود و در كارهاي كيفري طريقيت ندارد. اگر وكيل مدعي است كه متهم داراي هوشياري نبوده اين مسأله رافع مسووليت كيفري نيست و در قانون چنين مسأله‌اي قيد نشده است.

در ادامه‌ي جلسه دادگاه متهم رديف دوم با حضور در جايگاه دادگاه گفت: ما فقط قصد داشتيم به منزل ناصر رفته و دخترم را پس بگيريم. ناصر چهار ماه در منزل ما بود و پس از آن الناز را با خود برد و 20 روز بود كه از او خبر نداشتيم.

قاضي از متهم پرسيد با چه انگيزه‌اي به همراه غلامرضا و علي به منزل ناصر رفتي؟ متهم در پاسخ گفت: من فقط مي‌خواستم آدرس منزل ناصر را به آنها نشان دهم و نمي‌توانستم در آن موقع شب تنهايي به منزل بازگردم براي همين آنجا منتظر آنها ماندم تا از منزل ناصر پايين بيايد.

قاضي از متهم پرسيد: چرا به غلامرضا شيشه دادي و از او خواستي اين كار را انجام دهد. متهم گفت: من خودم معتاد بودم و اعتياد من به ترياك بود و از عواقب شيشه اطلاعي نداشتم، شيشه فقط چند هفته‌اي بود كه به دستم من رسيده بود.

قاضي به متهم گفت شما در جلسه‌ي بازپرسي گفته بوديد كه 5 سال پيش در باغ كرج با غلامرضا و علي آشنا شدم و چون آنها مي‌خواستند شيشه به دست بياورند به منزل من آمدند.

متهم گفت: چنين اتفاقي نيفتاده، شيشه فقط چند هفته بود كه به دست من رسيده بود. علاوه بر اين شيشه سه سال است كه به ايران وارد شده من چگونه مي‌توانستم 5 سال پيش شيشه داشته باشم.

قاضي به متهم گفت: در منزل شما پاسور، گاز اشك‌آور، ترازوي ديجيتال، وافور، قلقلي، سه گرم ترياك سوخته و تصويري از شما كه در حال تصويه‌ي سوخته‌ي ترياك بوديد كشف شده است. متهم گفت: من همه‌ي اينها را قبول دارم اما تا قبل از اينكه ناصر به منزل ما بيايد براي دخترانم اتفاقي نيفتاده بود.

قاضي به متهم گفت: گزارشي از وضعيت بد شما و اين كه افراد غريبه به صورت تكي به منزل شما رفت و آمد مي‌كردند و منزل شما محل فروش انواع مواد مخدر بوده است به مراجع انتظامي داده شده است علاوه بر اين با توجه به اينكه در منزل شما گاز اشك‌آور نظامي كشف شده علت اين مسأله را چه مي‌دانيد؟ متهم گفت: در منزل من بودم و دو دخترم و براي اينكه بتوانم از خودمان دفاع كنم گازهاي اشك‌آور را نگهداري مي‌كردم.

متهم رديف دوم در آخرين دفاع از خود، گفت: در صورتي كه از زندان آزاد شوم به كارهاي گذشته‌ام برنمي‌گردم چراكه متوجه شده‌ام مواد مخدر واقعا خانمانسوز است.

متهم رديف اول نيز با حضور در جايگاه دادگاه در دفاع از خود گفت: پايه‌گذار قتل، ناصر بوده در حالي كه همچنان در خيابان‌ها آزاد است. من خودم را مقصر مي‌دانم و از خانواده‌ي مقتول به خاطر اين‌كه آنها را عزادار كردم عذرخواهي و طلب بخشش مي‌كنم.

پس از اعلام ختم جلسه، قضات دادگاه پس از گذشت مهلت قانوني و مشورت حكم متهمان اين پرونده را صادر خواهند كرد.

Comment

• فرمانده انتظامي تهران بزرگ تأكيد كرد: پليس با حكم قضايي به مشاعات كليه منازلي كه تجهيزات ماهواره آنها آشكار باشد، ورود پيدا مي‌كند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران، سردار مرتضي طلايي كه عصر امروز در جريان يك نشست خبري با خبرنگاران گفت‌و‌گو مي‌كرد، افزود: بر اين اساس ‌ماموران پليس ابتدا از مدير، هيأت مديره ساختمان و يا ساكنين، درخواست مي‌كنند نسبت به تحويل تجهيزات ماهواره وارد عمل شوند و در غير اين صورت وارد مشاعات منازل كه شامل پشت بامها مي‌شود، شده و تجهيزات ماهواره را جمع‌آوري مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين كه ماموران پليس به هيچ وجه به داخل واحد‌هاي مسكوني وارد نمي‌شوند، تصريح كرد: ماموران پليس خودسرانه، كاري انجام نمي‌دهند، از اين رو با اخذ دستور قضايي وارد منازل مي‌شوند.

سردار طلايي اضافه كرد: جمع‌آوري ديش‌هاي ماهواره، موضوعي نبوده كه مربوط به امروز باشد و در استمرار پيگيري‌هاي گذشته پليس در برخورد با قاچاق و استفاده غيرمجاز از ماهواره است.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با اعلام اين كه در صورتي كه ساكنين منازل و يا هيأت مديره‌ها در اجراي قانون با ضابطان همكاري نكنند، مراتب با تشكيل پرونده به مقام قضايي اطلاع داده مي‌شود، ادامه داد: در اين صورت، ماموران با اخذ دستور قضايي، خود به ساختمان ورود پيدا كرده و نسبت به جمع‌آوري تنها گيرنده‌ها اقدام مي‌كنند.

وي جمع‌آوري ماهواره‌ها را از وظايف ذاتي پليس در راستاي برخورد با جرايم آشكار عنوان كرد و از شهروندان تهراني درخواست كرد كه خود نسبت به جمع‌آوري تجهيزات آشكار ماهواره اقدام كنند، پيش از آنكه عوامل پليس وارد عمل شوند.

سردار طلايي در عين حال خاطرنشان كرد: گروههاي ويژه‌اي براي جمع‌آوري ماهواره‌ ايجاد نشده اما تيمي كه اقدام به اجراي اين قانون مي‌كند، آموزش‌هاي لازم را ديده و توسط فرماندهي توجيه شده‌اند.

وي افزود: پليس همواره درصدد است تا وظايف ذاتي خود را با نگاه فرهنگي انجام دهد و البته نه اين كه كار فرهنگي انجام دهيم.

سردار طلايي با تاكيد بر اين كه پليس به حريم خصوصي افراد وارد نمي‌شود، گفت: شهروندان در صورت مواجهه با چنين مواردي، مراتب را با مركز نظارت همگاني ناجا (197) در ميان بگذارند.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ تصريح كرد:‌ پليس بر حسب ضرورت و با توجه به فراواني ماهواره كه قبح آن در جامعه شكسته شده، وارد عمل شده است.

Comment

Working...
                                X