eyval red wine joon to ke dictionaryE tapeshiiiiiiiii
Announcement
Collapse
No announcement yet.
4 Shanbeh Souri Mobarak Bad
Collapse
X
-
4-shanbe-soori inja ham moshkelate khodesh ra dare. tasavor konid ke baraye 4 ta dasteye koochike pooshal, 6 ta mashine atashneshani bayad amadeh bashand. tazeh az 6 vazir ham bayad ejazeye katbi begirid. akharesh ham kesi az roo atish nemipareh chon in marasem dorost vasate yek party bargozar mishe va hame lebas polo-khorihashoon ra pooshidand va hazer nistand booye doodeh begire
4-shanbeh-soori ham faghat oon ghadim ke too kooche ha atish migozashtand va hal midad
Comment
-
rasti, yek farvand khatereh az 4-shanbeh-soori ham yadam oomad. albatte jozve sooti-ha hast vali haminja migim. dorane an khoda-biyamorz bood ke ma too koochamoon chand ta kopeye atish roshan kardeh boodim. kheyli ham atashe bolandi shodeh bood tori ke oon tarafesh ra nemididi. man jor'at nemikardam beparam vali didam chand nafar paridand. man ham delam ra zadam be darya va paridam vali ....... vali ghafel az inke yek dokhtar khanoome kopoli ham az oon samt parideh bood. dorost vasat atish shakh be shakh khordim be ham va vasate atish-ha oftadim zamin
agha, hame shodeh boodand ma'moore nejat va rikhtand rooye ma ta atish ra khamoosh konand va ma ra nejat bedahand. albatte ma az atish torimoon nashod vali bekhatere laghad shodan zire dast o paye mardom, koli asib didim
shodim 2% sookhtegi, 98% zarb-didegi
Comment
-
rastseh ye bar labe darya atish dorost kardim...ama atish kheili gonde shod...baad police oomad davva moon kard o halemoono gereft...ama maha chon prroo boodim raftim ye ja dige ro atish zadimLove like you never got hurtwork like you don't need the moneyDance like no one is watching
تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند
Comment
-
vay..in taraghe bazi dige kjeili bade...to iran sare har chaharshanbe soori koli adam miooze....Love like you never got hurtwork like you don't need the moneyDance like no one is watching
Comment
-
khob are jjbb joon..vali akhe in bacheha halishoon nist...ye bar chaharshanbe soori ke iran boodam inghadr taraghe zadan ke saram raft..sedahasham kheili bolande ..gahi fekr mikoni bomb mizanan..ye chi begam bekhandin..ye babaye baad az salha oomade bood iran..oonam to chaharshanbe soori..baad to restooran boode ke sedaa taraghe mishnave...baad fekr mikone bombe va shoroo mikone be jigho dad..hala hey begoo taraghast mage mifahme..kholase mamanam migofy hesabi aberoorizi kardo hame ham behesh koli khandidan...Love like you never got hurtwork like you don't need the moneyDance like no one is watching
Comment

Comment