Announcement

Collapse
No announcement yet.

Love SMS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• من اگر اشک به دادم نرسد مي شکنم اگر از ياد تو يادي نکنم مي شکنم بر لب کلبه ي محصور وجود، من در اين خلوت خاموش سکوت، اگر از ياد تو يادي نکنم، مي شکنم اگر از هجر تو آهي نکشم، تک و تنها، مي شکنم به خدا مي شکنم

به غم كسي اسيرم كه ز من خبر ندارد.... عجب از محبت من كه در او اثر ندارد.... غلط است هر كه گويد : دل به دل راه دارد.... دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد

نگاهم را به روی خاک می کشانم شاید رد پایی از تو باشد.انقدر میروم تا نشانه ای از تو بیابم.نگاهم خسته و پاهایم نا توان است اما باز هم منتظر می مانم تا شاید روزی بیایی

وقتی از همه ی دنیا دلم می گیرد هیچکس و هیچ چیز نمی تواند طوفان درونم را ارام سازد.تنها نگریستن به چشمان همیشه نگران مادر است که درونم را ارام می سازد

به اشک هایم قسم که هیچ چیز جز جاودانگی عشق به من نیرو نمی دهد

عشق من شعر و شراب عشق تو نقش بر اب عشق تو يک گل زرد دستايي که سرد سرد عشق من مثل جنون ابي رنگ اسمونه مثل يک ماهي به درياست عشق من ببين چه زيباست

اینو من نباید بهت بگم ولی تو یه عیب خیلی بزرگ داری که... نمی شه دوستت نداشت!

می گن شیشه عمر آدما اگه خیس بشه عمرشون کم می شه!می دونستی چشات شیشه عمر منه؟

زندگی کوتاه ترازآن است که به خصومت بگذرد وقلبها گرامی ترازآن هستندکه بشکنند فردا طلوع خواهد کرد حتی اگر نباشیم!

از برگ گل نازكتری از هر چه گویم بهتری ، بسیار خوبان دیده ام اما تو چیز دیگری

Comment

• منتظر كسي باش كه اگه حتي در ساده ترين لباس بودي، حاضر باشه تو رو به همه دنيا نشون بده وبگه كه: "اين دنياي منه"
      هميشه سقوط آدم از وقتي شروع مي شه که فکر مي کنه داره پرواز مي کنه
      زندگي مثل يه پل قديميه! به اين فکر نکن که اگه تنها ازش بگذري ديرتر خراب ميشه به اين فکر کن که اگه افتادي يکي باشه که دستتو بگيره
      وقتي گلدون خونمون شکست !! پدرم گفت: قسمت اين بود... مادرم گفت:حيف شد... خواهرم گفت: قشنگ بود... داداشم گفت : کاش دوتا داشتيم...... اما وقتي دل من شکست کسي به فکرش نبود
      با خود عهد بستم که بار دیگر تو را دیدم بگویم از تو دلگیرم

ولی باز تو را دیدم و گفتم بی تو میمیرم

Comment

• موقعي كه ميخواستمت ميترسيدم نگات كنم ،موقعي كه نگات كردم ترسيدم باهات حرف بزنم،موقعي كه باهات حرف زدم ترسيدم نازت كنم،موقعي كه نازت كردم ترسيدم عاشقت بشم،حالا كه عاشقت شدم ميترسم از دستت بدم

عشق فراموش کردن نیست بلکه بخشیدن است

عشق گوش دادن نیست بلکه درک کردن است

عشق دیدن نیست بلکه احساس کردن است

عشق جا زدن و کنار کشیدن نیست

بلکه صبر داشتن و ادامه دادن است

زماني عاشق پاييز بودم زيرا خزان زندگي را در آن ديدم و حال عاشق بهارم زيرا شكفتن دوباره زندگي را در آن ميبينم. كاش همه بتوانيم زماني كه به خزان زندگي ميرسيم بهار را به ديگري هديه كنيم

هي فلاني مي داني ؟ مي گويند رسم زندگي چنين است...مي آيند.... مي مانند.... عادت مي دهند.... ومي روند.وتو در خود مي ماني و تو تنها مي

ماني .راستي نگفتي رسم تونيز چنين است؟.... مثل همه فلاني ها....؟

هر وقت تو زندگي به يه در بزرگ که روش يه قفل بزرگ بود رسيدي ، نترس و نااميد نشو چون اگه قرار بود در باز نشه جاش يه ديوار مي ذاشتن

براي شنيدن صدایي كه دوستش ميداري همين لحظه هم بسيار دير است، افسوس خواهي خورد زماني را كه آن سوي سيم ها كسي بي احساس ميگويد: برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر مقدور نمي باشد !!!!

عشق امانت با ارزشی ست که هر کسی تو قلبش میزاره

برای همینه که هر وقت بخوای عشقت رو از کسی پس بگیری باید قلبشو بشکونی

خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه

انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. انتخاب با خودت

است. تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی

ز او خواستم همه چیز دهد تا از زندگی لذت ببرم و او به من زندگی داد تا از همه چیز لذت ببرم

چرا غمگيني؟ - عاشق شدم!!!!

آيا عشق شيرين است؟ - بله....شيرين تر از زندگي!!!!

چرا تنهايي؟ - ويژگي عاشق هاست!!!!

لذت تنهايي چيست؟ - فکر به او و خاطرات او!!!!

چرا مي روي؟ - براي اينکه او رفت!!!!

دلت کجاست؟ - پيش او!!!!

قلبت کجاست؟ - او برده!!!!

پس حتما بي رحم بوده؟ - نه...اصلا!!!!

چرا؟ - چون باز هم او را مي پرستم ...

در بستر روزگار انچه بدست مي ايد با خنده پايدار نمي ماند وانچه از دست ميرود با گريه جبران نمي شود

Comment

• ميگم مرسی بهش برسی با کمپرسی نگی بکسی منو ميبوسی اگه نبوسی خيلی لوسی

************ **
          من آهنگ غریب روزگارم****غمی در انتهای سینه دارم*****تمام هستیم یک قلب پاک است*****که آن را زیر پایت می گزارم

************ **
          ميدوني فرق اموزگار با روزگار چيه؟ آموزگار اول درس ميده بعد امتحان ميگيره... اما روزگار اول لمتحان ميگيره بعد درس ميده

************ **
          شکسپیر میگه: واسه لذت بردن از زندگی.. کافی کمی احمق باشی

************ **
          بهش گفتم منو چقدر دوست داري؟ گفت: اندازه جوهر خودکارم. گفتم خيلي نامرديه. آخه جوهر خودکارت که يه روز تموم ميشه. يه لبخندي زد و گفت: خودکارم اصلا جوهر نداره!!

************ **
          نمي دانم محبت را بر چه كاغذي بنويسم كه هرگز پاره نشود بر چه گلي بنويسم كه هرگز پرپر نشود بر چه ديواري بنويسم كه هرگز پاك نشود بر چه آبي بنويسم كه هرگز گل آلود نشود و بر چه قلبي بنويسم كه هرگز سنگ نشود

************ **

توتا بد شانس باهم ازدواج ميكنند بچشون پوچ درمياد.......

************ **

خداوند زن را نمك زندگي آفريد تا مرد را از گنديدين نجات دهد !!!

************ **

اگه يه روز بريو بريو بريو بريو بريو بريو بريو بري... به خونتون هم نرسي تازه مي فهمي كه كلاغه توي قصه ها چي ميكشه !

************ **

مي رسد روزي كه بي من روز ها را سر كني مي رسد روزي كه مرگ عشق را باور كني مي رسد روزي كه تنها در كنار عكس من نامه هاي كهنه ام را مو به مو از بر كني

************ **
          دوست داشتم جیگرت رو بخورم اما حیف تا عید قربان ساله دیگه باید صبرکنم!!!!

************ **
          من از این فاصله ها دلگیرم بی تو این جا چه غریبانه شبی می میرم ساعت گریه و غم هیچ نمی خوابد و من در الفبای زمان خسته ی این تقدیرم

Comment

• smsat khODa bo0od armaniii=)))

Comment

• smsat khOda bood armaniii

Comment

• Cheat and love But dont love and cheat...

Think and love But dont love and think..

Break the heart and love But dont love and then break the Heart.....

--------------------------------------------------------------------------

Losing the person u love hurts.
                Some people say u will get over it easily

But its really tough especially
                When the one u loved was the ONLY one u EVER loved.

Comment

• --------------------------------------------------------------------
                  .......کاش کوچيک بوديم
                  . وقتي کوچيک بوديم دلمون بزرگ بود ولي حالا که بزرگ شديم بيشتر دلتنگيم.
                  کاش کوچيک مي مونديم تا حرفامونو از نگاهمون بفهمن نه حالا که بزرگ شديم و فرياد که مي زنيم باز کسي حرفامونو نمي فهمه
                  --------------------------------------------------------------------
                  عشق مثل کنجيشک ميمونه اگر محکم بگيريش ميميره اگر شل بگيرش در ميره
                  پس بايد يه جوري نگش داري تا تو دستت بمونه و انجا لونه کنه
                  دل آدمها مثل يک جزيرهء دور افتاده ميمونه
                  ،اينکه کي واسه اولين بار به اونجا قدم ميگذاره مهم نيست،مهم اون کسيست که هيچ وقت جزيره را ترک نميکنه
                  آنکه عشق مي کارد اشک درو مي کند

Comment

• وقتي دلت گرفت بشين به اندازه تمام دلتنگيات گريه کن . براي اينکه کسي اشکاتو نبينه ماهي کوچيکي شو و به ته دريا برو . ديگه نه کسي صداتو مي شنوه نه کسي اشکاتو مي بينه . حالا فهميدي چرا اب دريا شووره؟
                    -------------------------------------------------------------------------
                    من براي سال ها مينويسم ......

سال ها بعد كه چشمان تو عاشق ميشوند.......

افسوس كه قصه ي مادربزرگ درست بود......

هميشه يكي بود يكي نبود.
                    -------------------------------------------------------------------------
                    اي که دور از من و ياد مني
                    با خبر باش که دنياي مني
                    شاديت شادي من
                    غصه ات غصه ي من
                    قلب من خانه تو
                    خانه ات قبله ي من
                    ------------------------------------------------------------------------
                    زماني كه فكر ميكني در 7 تا آسمون يه ستاره هم نداري يكي يه گوشه ي دنياست كه براي ديدنت لحظه شماري ميكنه
                    براي هزارمين بار پرسيد:تاحالا شده من دلت را بشكنم؟
                    منم براي هزارمين بار به دروغ گفتم نه هيچ وقت!!!
                    تا مبادا دلش بشكنه
                    وقتي داري فکر مي کني که من دارم فکر مي کنم که تو داري فکر مي کني که من به چي فکر مي کنم دلم مي خواد که فکر کني که من به تو فکر مي کنم
                    مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم
                    عشق رازي است مقدس . براي کساني که عاشقند ، عشق براي هميشه بي کلام ميماند ؛ اما براي کساني که عشق نمي ورزند ، عشق شوخي بي رحمانه اي بيش نيست
                    هيچ کس لياقت اشکهاي تو را ندارد و کسي که چنين ارزشي داشته باشد باعث اشک ريختن تو نميشود
                    من فقط 15 تا دوستت دارم به اندازه ی 7 تا دریا و 7تا آسمون و 1 دنیا
                    زندگی چیه ؟
                    .
                    .

زندگی عشقه

عشق چیه ؟
                    .
                    .

عشق بوسیدنه

بوسیدن چیه ؟
                    .
                    .
                    .
                    بیا اینجا بهت بگم
                    -----------------------------------------------------------------------

Comment

• در پاسخ نامه ام گل یخ دادی هربار مرا وعده دوزخ دادی یک بار برو کلاس خیاطی عشق شاید که خدا کرد و به ما نخ دادی

من بی پناهم تو بی گناهی - دل به تو دادم ، چه اشتباهی از تو کشیدم شکل کبوتر - نقاشی ام رو بگذار و بگذر تو این نبودی ، من بد کشیدم - آخه دلت رو هرگز ندیدم تو بی گناهی ، من بی پناهم - ایمن بمانی از اشک و آهم

ميدوني فرق تو با پنالتي چيه؟
                      پنالتي 50 ،50 گله، ولي تو100در100گلي!

زباغ خاطراتم هرگز نخواهی رفت ومن هرگز نخواهم برد از یاد نگاه مهربانت را

یک گونی عشق تقدیم تو باد... عشقش مال خودت، ولی یادت نره گونی شو پس بدی!

عشق مثل بادی است که در دل می پیچد.اگر نگهش داری خود آزرده می شویو اگر رهایش کنی دیگران!

دوست داشتن مثل بازی الاکلنگ می مونه. اونی که عاشقتره همیشه خودش رو پایین نگه می داره تا عشقش از بالا بودن لذت ببره!

آسمان وقف نگاهت گل من / مانده ام چشم براهت گل من / هر کجا هستي و باشي گويم / که خدا پشت و پناهت گل من

کاش مي شد با تو بودن را نوشت .... تا که زيبا را کشم بر هر چه زشت ... کاش مي شد روي اين رنگين کمان ... مي نوشتم تا ابد با من بمان

نامم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگي ام را يکي از اجدادم! ديگر بس است! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد. ... استادشهید ، دکتر علی شريعتي

لبخند ارزانترين راهي است كه مي توان توسط آن نگاه را وسعت داد

دوستي من و تو مانند ميخ طويله ست كه هيچ كره خري قادر به كندن آن نيست

خدايا عاشقان را غم مده گر دهي 20 درصد هم تخفيف بده

اي كاش آشنائيها نبود يا به دنبالش جدائي ها نبود
                      يا مرا با او نمي كردي آشنا يا مرا از او نمي كردي جدا

Comment

• آدمی موفق هست که یه بنا با پایه های محکم از آجر هایی بسازه که دیگران به طرفش پرت کرده اند.
                        ____________ _________ _________ _________ ____

آنجا كه ازدواجی بدون عشق صورت گیرد، حتما عشقی بدون ازدواج درآن رخنه خواهد كرد.

زمان به من آموخت: دست دادن معنی رفاقت نیست بوسیدن قول ماندن نیست و عشق ورزیدن ضمانت تنها نشدن نیست

غربت را نباید در الفبای شهر غریب جستجو کرد
                        همین که عزیزت نگاهش را به دیگری فروخت
                        تو غریبی.

چه خیانتی بالاتر از اینکه با دوست خود سخن گویی و او تورا راستگو پندارد در حالی که دروغگویی.

یاد گرفتم که :

1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.

2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .

3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .

4. تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم

Beyne Hezaaraan DIROOZ va Millionhaa FARDA faghat ye doone EMROOZe.

هر آنچه تکرارش می کنیم بی طعم می شود، درست مثل آدامسی که می جویم! همیشه از نو آفرینی لازم نیست برای فرار از تکرار و زایش لذات جدید. گاه شاید تلنگری لازم است - چه از درون چه از برون - تا بفهمیم و دوباره بچشیم لذت داشته هایمان را حتی اگر تکراری شده اند... من نیز لذت آزادی بر فراز بلندی ها را گاه فراموش می کنم و برق چشمان آن ها که به هر دلیلی بی نصیب اند از بودن بر فراز بلندی ها و فقط عکس ها را می بینند تلنگری است تا بفهمم چه در کف دارم.

Comment

• اتل متل جدائی عروسکم کجایی؟ گاو حسن پریشون یه دل دارم پر از خون عشقم رفته هندستون خونم شده قبرستون یه عشق دیگه بردار یه دنیا غصه بردار اسمشو بذار بچگی تا آخر زندگی آچین و واچین تموم شد عمر منم حروم شد !!

امیدوارم تو خونه پماد سوختگی داشته باشی چون برات یه بوس داغ فرستادم !

بعضیا با غصه پیرن بعضیا با غم رفیقن... بعضیا از بس عزیزن هرگز از دلها نمیرن!!

همدم گل گشته ام همبستر خاکم مکن. قطره قطره می چکم از چشم خود پاکم مکن...
                          چرا غم ها نمی دانند که من سلطان غمهایم بیا ای دوست با من باش که من تنهای تنهایم

آن کبوتر که لب بام شما پر زد و رفت دل من بود که آمد به شما سر زد و رفت

من در این شهر غریبم و در این خاک فقیر به کمند تو گرفتار و به دام تو اسیر آتش عشق چنان در دلم افروخته بود دیده گر آب نمی ریخت جگر سوخته بود...

تو ایران خطی خرابتر از ایرانسل نیست... ایرانسلتیم !!!

کاش در کتاب قطور زندگی ، سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی...

در دریای عشقت شنا کردم ناگهان قورباغه ای دیدم فرار کردم...!!!

تورا می خواستم تا در جوانی نمیرم از غم بی همزبانی غم بی همزبانی سوخت جانم چه می خواهم دگر زین زندگانی؟!

هرکجا دور از تو باشم نازنین غربت نشینم هرکجا پایت گذاری خاک نرم آن زمینم

یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست....

زندگی گریه ی مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...

در خلوت من نگاه سبزت جاریست این قسمت بی تو بودنم اجباریست افسوس نمی شود کنارت باشم بی تو هر ثانیه و هر لحظه ی من تکراریست...

مثل شقايق زندگي کن ، کوتاه اما زيبا ، مثل پرستو ، فصلي کوچ کن ، اما هدفمند ، مثل پروانه بمير ، دردناک اما با عشق ، مثل خر عرعر کن ، بلند اما شمرده و خوانا!!!!

تمام کلهای خوشبوی دنیارو به پات بریزم بازم کمه چون پاهات خیلی بو می ده .

لوتی ترین اس ام اس سال : زنگ در خونتم هرکس تورو بخواد باید منوبزنه

الهی من خورشید بشم تو ماه.......که تا قیامت ریختتو نبینم

موبایلم حالش بده، شارژ نداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه می کنه، مى دونی چشه؟ هواى SMS تو رو کرده!

از شرکت فرش مزاحمتون می شم، اجازه می دی دلم رو فرش زیر پات کنم؟ تا هیچ جا جز دل من پا نذاری.

Comment

• ۲-3=1 قلب که برای تو میتپه 1+1=2 چشم که همیشه منتظرتن 3+4=7 روز هفته که دلم واست تنگ میشه. بازم تو میگی کمه؟؟؟؟

بزرگترين آرزوم اينه كوچكترين آرزوت باشم

این وزن آواز من است اگر مرا بسيار دوست بداري شايد حس تو صادقانه نباشد

عاشقي جرم قشنگي است به انكارش مكوش!

عميق ترين درد زندگي مردن نيست بلكه نداشتن كسي است كه الفباي دوست داشتن را برايت تكرار كند و تو از او رسم محبت بياموزي

عشق،عشق مي آفريند. عشق زندگي مي آفريند. زندگي رنج به همراه دارد. رنج دلشوره مي آفريند. دلشوره جرات مي بخشد. جرات اعتماد به همراه دارد. اعتماد اميد مي آفريند. اميد زندگي مي بخشد. زندگي عشق مي آفريند. عشق عشق مي آفريند.

اگر در قلبتان عشق باشد٬ می توانيد هر روز معجزه کنيد...

زندگی آب راه*ايی است به نام وفا... ميريزد به جويی به نام صفا... ميرود به رودی به نام عشق... ميرسد به دريايی به نام وداع...

براي خريدن عشق هر کس هرچه داشت آورد، *ديوانه هيچ نداشت و گريست، *گمان کردند چون هيچ ندارد مي گريد، *اما هيچکس ندانست که قيمت عشق اشک است ...

هر يک از ما فرشته هايي هستيم که تنها يک بال داريم فقط هنگامي قادر به پروازيم که به يکديگر بپيونديم

Comment

• دنیای بچگی هر کی زودتر بگه دوست دارم برنده ست. ولی توی دنیای واقعی هر کی زودتر بگه دوست دارم بازنده ست.

عشق چون ساعت شنی است . با خالی شدن مغز ، قلب پر می شود.

اگه قلب من یه اسیره....اگه عشق من حقیره

اگه من همیشه تنهام....اگه جسم من کویره

اگه خالیه دستام....عزیزم من برات عاشق ترینم

يک نصيحت : مواظب خودت باش !

يک خواهش : اصلاً عوض نشو !

يک آرزو : فراموشم نکن !

يک دروغ : تو رو دوست ندارم !

يک حقيقت : دلم برايت تنگ شده است !

کسي هم که دوستت داره بي تفاوت عبور نکن چون شايد هيچ وقت هيچ کس تورو مثل اون دوست نداشته باشه

Comment

• ميدوني شباهت تو با باغچه چيه؟
                                .
                                .
                                .
                                هر دو تون کرم دارین

-----------

این پیام جهت بالا بردن کلاس شما در جمع است
                                بعداز خواندن الکی بحندند.

بقیه در ادمه ....

.
                                .

لامصب فیوز کنتورو رو چرا بردید با خودت آخه

------------

زندگي دو چيز به من آموخت . . .
                                که هرچي فکر مي کنم يادم نمياد چي بود!

------------ -

گرد و خاك تنهایی دلم را با جاذبه نگاهت زدودی،
                                خانه قلبم را از غم پاك كردی،
                                حالا كه زحمت می كشی، یه دستمال هم روی میز بكش

------------ -

عروسک قشنگ من قرمز پوشیده / تو رختخواب مخمل آبیش خوابیده
                                عروسک من چشماتو وا کن / اس ام اس تو حالا نگاه کن
                                عروسکم اوسگول شدی برو لالا کن!

------------ --
                                بند تنبونتیم! ولمون کنی... هم ما می ریم، هم آبروتو می بریم!
                                (جوادترین اس ام اس عشقی تهدید آمیز!)

------------ --

می دونی فرق تو با میرزا نوروز چیه؟
                                میرزا نوروز پول داشت، کفش نمی خرید، تو موبایل داری SMS نمی دی!

------------ --

و توی دماغ من چی کار می کنی؟
                                ...
                                ...
                                ...
                                جنبه شوخی داشته باش!
                                ...
                                ...
                                ...
                                خواستم بگم: تو نفس منی!

------------ -

#####0>==<#####
                                فکر کردی الان می گم این منم که از دوری تو روی ریل قطار خوابیدم؟ اگه

گوشیتو 90 درجه به سمت چپ بچرخونی می بینی که دارم از نردبان ترقی بالا ميرم

------------

!......
                                __!......
                                ____!......
                                ______!..... ..

کجا؟ کجا؟ این پله ها می رسه به پشت بوم

.
                                .
                                .
                                .
                                بچه نشی از دوری من بری خودکشی کنی!

------------ -

می دونی فرق تو با آهن چیه؟
                                آهن زنگ می زنه، ولی تو حتی یه SMS هم نمی دی!

------------ -

Alo...sal,., ,.k...i,. ,.,.c..., r..ba..,M. .....,p..
                                شرمنده! این SMS آنتن نداد، وگرنه کلی می خندیدی!

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- -------

بیشتر مردان موفقیتشان را مدیون زن اولشان هستند و زن دومشان را مدیون موفقیتشان!

------------ -

می دونی چرا زنها بیشتر از مردها عمر می کنند؟
                                ...
                                ...

چون زن ندارن!

------------
                                میگن وقتی بارون بیاد قورباغه ها 10دقیقه زودتر می فهمند. قربونت یه خبر هم به ما بده لباسها رو از حیاط جمع کنیم.

------------

یه نقطه قرمز که توی آسمون حرکت می کنه، می دونی چیه؟
                                قلب من که برای تو پرکشیده؟
                                نه! یه مگسه که ماتیک زده!

------------

و دنیا یکی هست که فقط برای تو نفس می کشه...
                                ...
                                ...
                                اون هم دماغته

-----------

توجه: از هموطنانی که بضاعت مالی برای فرستادن SMS را ندارند، تک زنگ نیز پذیرفته می شود.
                                صندوق حمایت از بیماران اس ام اسی.

-----------

اعلامیه انجمن بیماران اس ام اسی: با فرستادن چند اس ام اس، هر چند کوتاه، جان تازه ای به گوشی ما بدهید.

---------

Comment

Working...
                                X