♫ News (Music) ♫

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • soccerboy_mahdi
    Member
    • Aug 2005
    • 562

البوم سوم محسن چاوشی به نام

(تکرار کلیشه)در راه است

محسن چاوشی بالاخره بيانيه صادر کرد!

مدير بخش تبليغات رسانه ای محسن چاوشی امروز صبح بيانيه ای از اين خواننده محبوب کشور در اختيار خبرگزاريها قرارداد.

وی در اين بيانيه از همه دوستداران و طرفداران محسن چاوشی و کليه مديران و صاحبان وبسايتها و مراکز اينترنتی خواسته است که جلوی هرگونه پخش غيرقانونی اثر جديد محسن چاوشی را که به زودی منتشر خواهد شد بگيرند. وی با اشاره به اينکه آلبوم سوم محسن موفق به کسب مجوز از مرکز موسيقی جمهوری اسلامی شده است افزود کار اين آلبوم به پايان رسيده و آلبوم بزودی به شرکت اسپانسر واگذار خواهد گرديد و زمان انتشار اين اثر بسته به نظر شرکت فوق هنوز نامعلوم است. احسان غيبی در ادامه افزود: به گفته های واهی و بی اساس برخی از افراد که با راه اندازی سايتها و وبلاگهايی به نام محسن چاوشی قصد قريب اذهان عمومی را دارند اعتنايی نکنید چون هيچ يک از آنان ارتباطی با خواننده مورد علاقه شما ندارند . محسن چاوشی نيز چندی قبل گفته بود که هیچ سايت يا وبلاگی ندارد و در حال بررسی شرايط راه اندازی سايت اختصاصی خود می باشد . مدير تبليغات رسانه ای محسن چاوشی در ارتباط با آلبوم سوم محسن افزود: اين آلبوم دارای ۸ تراک است که ۴ تراک به سبک ترنس و ۳ تراک لايت و ۱ تراک ۶/۸ اسلو ميباشد. وی با اشاره به علاقه محسن به ترانه ((لنگه کفش)) از اين آلبوم که داستان لنگه کفشی است که از جفتش دور می ماند و اينکه آلبوم سوم او از دو اثر قبلی بسيار شنيدنی تر و زيبا تر خواهد بود به همه دوستداران صدای وی توصيه کرد حتما اين آلبوم را پس از انتشار تهيه کنند.

گفتنیست ترانه های عشق دو حرفی l تنگ بلورین و خاطره های مرده (ویرایش جدید) از دیگر ترانه های زیبای آلبوم جدید محسن چاوشی به شمار می رود

KHOOB BIDD ?

Comment

• Cop
      Senior Member
      • Jul 2003
      • 6619

are mahdy ino khondam hatman mitrekoooooooone dige ba in albumesh

Comment

• Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

ماچ افشین

خیلی وقته که منتظر این آلبوم بودیم. ببینیم چرا افشین اینقدر طولش داد!

افشین: اول منتظر بودم که شما تاییدش کنید بعد به بازار عرضه اش کنیم
        ولی به خاطر وسواس زیاد بود. اگر می خواستم همین جور طول بدم تا آخر زمان طول می کشید!

چندتا آهنگ در این آلبوم هست؟

من برای این آلبوم، چهارده آهنگ آماده کردم، ولی شرکت ترانه (پشتیبان این آلبوم ) فقط ده آهنگ را در این آلبوم قرار داد. به این دلیل که اگر تعداد آهنگهای آلبوم بالا باشه خواننده های دیگه هم مجبور میشن که همون تعداد آهنگ در آلبوماشون باشه، ترسیدن که دشمن پیدا کنم!

یادم باشه که اومدی لندن برات اسفند بسوزونم! این آلبوم جدید را دو شرکت ایرانی و خارجی به بازار می دن، موضوع از چه قراره؟

شرکت ترانه که هميشه با آن کار می کردم و شرکت آلمانی ای. کی. که پخش آلبوم را در اروپا بر عهده داره، در مورد اين آلبوم با هم همکاری می کنن. آهنگ "بدجوری عاشقت شدم" که برادرم امیر در اجرای اون جاماییکایی می خونه را قراره شرکت وارنر برادرز به بازار اروپا و آمریکا عرضه کنه، ولی هنوز کاملا قطعی نشده.

شعر آهنگ "از تو بدم میام" از کیه؟

من امسال خیلی سعی کردم که با بچه های داخل ایران کار کنم. شاعر آهنگش دی جی امیر است(از شنونده های قدیمی ما!) و آهنگسازش هم خودم بودم.

ظاهرا برادرت امیر در تهیه و تنظیم بقیه آهنگهای آلبوم هم بهت کمک کرده؟

آره امیر همیشه پشتوانه من بوده، همشیه بر روی صحنه در کنسرتها با من بوده، در تهیه آلبوم، انتخاب آهنگها و کلا همه چیز به من کمک می کنه.

برادر کوچک داشتن اینطور موقعها خیلی به درد می خوره!

الان هم داری می ری باشگاه ورزش کنی و بعدش هم داری میری اروپا؟

ورزش که چه عرض کنم، سونا، ورزش تنبلها! بعدش هم دارم میرم آلمان و هلند برای فیلم برداری چند صحنه باقی مونده از ویدیوی آهنگهای آلبوم جدیدم. بعدش هم میرم لس آنجلس برای فیلم برداری یک ویدیو آهنگ دیگه.

بعدش هم کنسرتهات شروع میشه؟

آره از دوهفته دیگه در فرانکفورت و کلن آلمان، بعدش دوبی، آمستردام و آخره کارهم لندن.

iran

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

استاد اکبر گلپایگانی پنجشنبه این هفته تهران را به مقصد بوداپست ترک میکند تا در مراسمی که به منظور قدردانی از استاد به خاطر نیم قرن فعالیت هنری استاد ترتیب داده شده شرکت کند.استاد را در این سفر پرویز یا حقی استاد بزرگ ویولن همراهی خواهد کرد.در این مراسم موزیسین های بزرگی از سراسر دنیا شرکت خواهند کرد

-البوم موی سپید از استاد گلپایگانی وارد بازار شد.این البوم که شامل ۷ قطعه میباشد شامل اهنگهای موی سپید-مزرعه-وطن-خونه عشق من و تو-باغ چشات-قهروناز و علی مولا میباشد که از طرف شرکت شاخه طوبی وارد بازار شده است.و قرار هست البومهایی دیگر هم از استاد از طرف این شرکت وارد بازار شود.از جمله البوم دل بیقرار و البوم خونه عشق که کاریست مشترک از گلپا و ایرج و احسان.پس گلپا دوستان عزیز منتظر باشند که کارها ی زیادی را از استاد خواهند دید و خواهند شنید

iran

Comment

• soccerboy_mahdi
            Member
            • Aug 2005
            • 562

Originally posted by Cop
            are mahdy ino khondam hatman mitrekoooooooone dige ba in albumesh

ye i knoo , lol ,,
            he is a good singer
            the only bad thing about him is ,copying ghomeishi's voice.

KHOOB BIDD ?

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

Tara

تارا در نگاه اول دختر نوجوانی بنظرمی یاد که به زحمت فارسی حرف می زنه، یا بهتره بگم که چند کلمه فارسی بلده ولی با پیانو حرفهایی می زنه که تو هیچ زبانی نیست.
              تارا کمانگر یک نوازنده پيانوی جوان ايرانيه که چند وقت پیش در یک کنسرت در لندن، آثاری از آهنگسازان کلاسيک ايران و جهان را اجرا کرد

تارا درکالیفرنیای آمریکا متولد و بزرگ شده. فارغ التحصیل از رشته مردم شناسی اجتماعی در مقطع لیسانس ازدانشگاه هاروارده و در حال حاضر مشغول به تحصیل موسیقی در کالج سلطنتی هنر در لندنه

تارا تا بحال در ایران نبوده، ولی با وجود این دوری، بیشترین میزان علاقه کاریش در زمینه موسیقی ایرانیه. تعدادی آثار ایرانی هم در کارهایی که برای کنسرتش انتخاب کرده بود، به چشم می خورد

iran

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

پدر و پسر در مکتب مولانا

کار مشترک شهرام ناظری و پسرش حافظ، بعد از دو سال و نيم به پايان رسيد

اين مجموعه شامل سه ساعت موسيقی، رقص و گفتار در خصوص مولانا و زندگی او است که بزودی در تور شمال آمريکا و اروپا به روی صحنه خواهد رفت

حافظ ناظری: اين مجموعه شامل سازبندی های ايرانی و غربی است و دراجرای زنده آن نوازنده های حرفه ای غربی نتهای پيچيده ای را اجرا خواهند کرد

شهرام ناظری: کلا از ابتدای کار اين ذهنيت رو داشتم که لحنهای گمشده و آوازهای گمشده رو زنده کنم. گويشهای حماسی و لحنهای آوازی که از دوران صفوی به بعد از بين رفته
                من دراين مجموعه به سبکی خواهم خواند که جوابگوی شور و حرکت شعر مولوی باشه و با روح حماسی شعر فردوسی همآهنگی داشته باشه. چرا که در اين مجموعه قطعاتی رو با اشعار حماسی فردوسی اجرا خواهم کرد.

اين روش مخالف سنت نيست بلکه به تفکر جديدی اشاره کرده

در اين اجرا شعرای سه کشور ايران، فرانسه و آمريکا شرکت خواهند داشت

دکترجان ليون از آمريکا ( استاد دانشگاه کلمبيا ) دکتر شراره ديواندری استاد دانشگاه تهران و دکترويکتور پايون از فرانسه شرح حالی از مکتب فکری و زندگی مولانا را بهمراه گزيده ای از به سه زبان، بيان خواهند کرد

iran

Comment

• Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

نیما

نیما (که قبلا برنامه رنگارنگ رو روی ماهواره اجرا می کرد) در آلبوم آینده اش آهنگی به اسم "عشق اینترنتی" خواهد داشت، از طرف دیگه کلمه اینترنت یکی از ترسناکترین کلماتیه که خواننده های ایرانی باهاش روبرو هستن

خواننده های ایرانی قبل از بیرون آمدن آلبومشون، دائما نگرانن که نکنه یکجوری آلبومشون به بیرون درز پیدا کنه و روی اینترنت پخش بشه و در نتیجه فروششون در بازار نصف بشه

خوشبختانه من آلبومم رو دست هیچکس ندادم که نگران بیرون آمدنش روی اینترنت باشم

ولی وقتی که آلبوم بیرون میاد، مشکل شروع می شه. روی سایتهای موسیقی قاچاق، فوری تمام آهنگهای آلبوم رو مجانی پخش می کنن!

نیما: این یکی از بزرگترین ضربه هائیه که به خواننده ها زده می شه. ببینین مشکلترین کار یک خواننده ایرانی تهیه آلبوم و فروختنش به شرکت پخش موسیقیه

حالا اگر این شرکت براش صرف نکنه (یعنی تعداد کمتری در مغازه ها فروش بره) شاید پولی که بابتش می پردازن حتی خرج ضبط آلبوم رو هم درنیاره! بنابراین قاچاق موسیقی روی اینترنت داره بزرگترین ضربه رو به تولید موسیقی پاپ ایرانی می زنه

با تمام این محکم کاری ها یکی از آهنگهای آلبوم جدید نیما، الان روی اینترنت هست. آهنگی که به اسم "مریم پائیزی" معروفه. ولی این آهنگ سه دقیقه ای مریم پائیزی نیست!

جریان اینه که وقتی ویدیوی تبلیغاتی آلبوم آینده نیما روی شبکه های ماهواره ای ایرانی پخش شد، سایتهای قاچاق اینترنتی صدای ویدیو رو کپی کردن و مجانا روی اینترنت گذاشتن

چون این اسم روی تصویر ویدیویی دیده می شه مردم فکر کردن که این اسم آهنگه. با نیما که تلفنی صحبت کردم به من گفت که:

این آهنگ هم اصلش پنج دقیقه و سی و نه ثانبه هستش و جای تکرار هم نداره، برای همین نتونستن تغییرش بدن و به اسم یک آهنگ کامل بازسازیش کنند.

اسم واقعی آین آهنگ برو دیگه هستش ، شعر و آهنگش از مصطفی نصرالهی، ولی اسم آلبوم، "مریم پاییزی" خواهد بود با آهنگی به همین نام.
                  .

فیلمبرداری ویدیوی آهنگ مریم پاییزی رو تموم کردم. ویدیوی پرخرجی بوده چون با فیلم سینمائی گرفته شده. شعر اون آهنگ که اسم آلبومم هم هست از مریم حیدرزاده است و آهنگش از رامین زمانی و تنظیم از شهرام آذر.

iran

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

آلبوم جدید مدونا که قراره تا اواخر هفته دیگه به بازار بیاد، هنوز بیرون نیومده خبرساز شده. خبر اول مربوطه به اعتراض یک خاخام به شعر آهنگی در آلبوم جدید به اسم ایزاک که اشاره به یک خاخام یهودی در قرن 16 میلادی داره به اسم لوریا. خاخامی که نگهبان مقبره لوریاست، گفته که مدونا به دلیل استفاده سودجویانه از نام این خاخام دچار عقوبت بدی خواهد شد

خبر بعدی هم مربوط میشه به مصاحبه مدونا با یک مجله و اشاره به نامه ای که برای گروه ABBA نوشته و با " التماس" از اونها خواسته که بهش اجازه استفاده قسمتی از آهنگ Gimme را بدهند. پس از این نامه، گروه ABBA اجازه استفاده را به مدونا داده و این دومین باريه که این گروه، چنين اجازه ای را به کسی می ده

iran

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

گروه ترنتيس که سبکشون راک مرگ يا death metal هستش به تحريک ما، تصميم گرفتن که يکی از آهنگهای محبوب پاپ ايرانی رو به سبک راک مرگ خودشون اجرا کنن.
                      آرش از گروه ترنتيس: همه ما ها تو گروهمون تصميم گرفتيم آهنگی که ۳۶۰ درجه نقطه مقابل راک ما هست، به قول خودمون رطيل خورش کنيم.

اول فکر کرديم کامران و هومن، بعد ديديم نه آهنگی که الان خيلی عام پسنده آهنگ "شکلات" کامبيزه، که ما با اجرای راک اين آهنگ هم می خوايم توانائی مون رو آزمايش کنيم و همينکه خدا رو چه ديدی، شايد چيز جالبی از آب در آمد.

آرش: ريتم ضربی درامش رو ساختيم که خيلی هم جالب در اومد. نت گيتارش رو هم نوشتيم. فقط بايد يک استوديو پيدا کنيم اين آهنگ رو ضبط کنيم

iran

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

در برنامه بيست و سوم ماه نوامبر که به دعوت World Music در نيويورک اجرا خواهد شد شهرام ناظری و پسرشون حافظ ناظری مجموعه ای را اجرا خواهند کرد که شامل کار جديدی در دستگاه نوا همراه با اجرای اشعار مولانا و شاهنامه فردوسی خواهد بود.
                        اين اجرا که " در مکتب رومی و فردوسی خوانی " نام داره شامل ساخته های حافظ ناظری است که با نوازنده های سازهای کلاسيک خارجی و سازهای ايرانی اجرا خواهد.

حافظ ناظری

اين کار ما به نحوی به دنباله کنسرتهای سراسری ايران ما هست که چهارسال پيش اجرا کرديم.

اين برنامه کلا در دستگاه نوا اجرا خواهد شد. در اين برنامه سعی شده از حجرهای کشف نشده و پنهان در دستگاه نوا استفاده بشه.

در اجرای اين برنامه از چند ساز غربی و سنتی ايرانی استفاده می کنيم. در اين برنانه سه تار ويالون سل، دف و سازهای کوبه ای آفريقائی و ساز قديمی آرشه ای ويولا همنوازی خواهند کرد ولی نه از نوعی که تابحال انجام شده.

در اجرای اين کار، سازهای غربی شخصيت و استفاده نوايی واقعی خودشون را خواهند داشت، نه به اين شکل مرسوم که ويالون سل ادای کمانچه را دربياره.

بنظر من اين کار يک موسيقی تلفيقی نيست بلکه يک صدا و يک کار جديده که از اين دو فرهنگ زاده شده و اين نوع کار با فضای سورياليستيه و تلاطمهای اشعار مولانا همخوانی و همرنگی خواهد داشت.

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

قاچاق موسيقی همچنان ادامه داره

فقط چند روز بعد از اينکه آهنگ ديگه ازت بدم مياد برای اولين بار از برنامه روز هفتم پخش شد، اين آهنگ به صدر جدول موسيقی های قاچاق شده روی اينترنت رسيده. ديگه ازت بدم مياد از آلبوم ماچ که قراره يک هفته ديگه به بازار بياد. با اينکه هنوز موريک ويدئو اون پخش نشده، قاچاق موسيقی کاره خودش را کرد

---
                          آلبوم خالی بند، از مهرشاد اين هفته به بازار اومد. جالبه بدونين از هفته دوم مرداد ماه امسال (يعنی بيشتر از دوماه قبل) اين آلبوم به صورت کامل و با کيفيت بالا، بر روی اينترنت قاچاق ميشد انتظار ميرفت مهرشاد تغييراتی بر روی آلبومش بده، ولی ديديم که آلبوم و آهنگها و حتی عکس روی جلد هم تغيير نکرده.

---
                          رقابت و تلاش بين وب لاگهای قاچاق موسيقی برای بدست آوردن آلبوم جديد شاد مهر هر روز زيادتر ميشه. بعد از شکست قاچاق آلبوم تلافی و تغيير آلبوم شادمهر.

حالا يک آهنگ قديمی به نام بی نهايت شب را بعنوان يکی از آهنگای آلبوم پاپ کرن معرفی کردند.

---
                          محسن چاووشی از خواننده های پرطرفدار داخل ايرانه که تا بحال چندين آلبوم از اون فقط بر روی اينترنت پخش شده. انتقادهای زيادی هم در رابطه با تقليد اين خواننده از سبک سياوش قميشی ميشه. محسن چاووشی در اطلاعيه ای که اخيرا از سايتهای قاچاق پخش شد ، ازصاحبان وب لاگها خواسته که آلبوم آخر محسن چاووشی را قاچاق نکنند. چون اين آلبوم از مقامات ايران جواز پخش گرفته.

غافل از اينکه اين آلبوم مدت زيادی قبل از اين بيانيه روی اينترنت هست و ديگه خيلی دير شده

Last edited by Rasputin; 10-29-2005, 05:10 AM.

iran

Comment

• Rasputin
                            Senior Member
                            • Jan 2005
                            • 63906

Madonna's Kabbala guru accused of extorting money

Shaul Youdkevitch, the Kabbala guru who drew Madonna to Israel a year ago, has been placed under house arrest by a court in Tel Aviv court on suspicion of extorting more than £28,000 from a terminally ill cancer patient.

Police claim Mr Youdkevitch and rabbis running the Israel Kabbala Centre persuaded Leah Zonis and her husband, Boris, to make what they called "a significant and painful donation" if she wanted to recover. They were also alleged to have sold her bottles of "holy water" at inflated prices under the Kabbala label.

Mr Zonis's lawyer, Haim Cohen, told Haaretz newspaper: "The woman's condition continued to deteriorate and instead of telling the truth, that these were empty promises, they took more money and cheated with medication that is just a bottle of water."

When the couple said they could pay no more, the rabbis are said to have suggested the husband work for the centre. He refused and complained to the police. Mrs Zonis, a 50-year-old with two children, subsequently died. Mr Zonis said: "She was a sick person, on the verge of despair. In that state a patient grabs at any straw to be saved. They were our straw until we realised we had been exploited."
                            Madonna, Catholic pop diva turned Jewish mystic, was among 2,000 celebrity searchers after truth who attended a five-day spiritual retreat last September in a five-star Tel Aviv hotel. At the opening ceremony, Guy Ritchie, her film director husband, was reported to have danced in ecstasy embracing a Torah scroll.

The singer made a midnight pilgrimage to the Jerusalem tomb of Rabbi Yehuda Ashlag, author of Sulam, a commentary on the Zohar, the Kabbalistic "Book of Splendour". Madonna meditated inside the mausoleum for more than an hour, circling the grave, praying, chanting and lighting candles.

iran

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

آذر ماه امسال، شجریان به همراه حسین علیزاده و کیهان کلهر در تهران کنسرت می دهند.
                              "حسین علیزاده" و "کیهان کلهر" از روز 8 آذر ماه به مدت 6 شب کنسرتی را در تهران برگزار خواهند کرد و در بخش هایی از آن، "محمدرضا شجریان" به اجرای برنامه می پردازد. در این کنسرت "همایون شجریان" گروه را همراهی نمی کند. شایان ذکر است که علیزاده و کلهر از هفته آینده برای اجرای برنامه هایی به اروپا سفر می کنند

iran

Comment

• me_89
                                Member
                                • Jun 2005
                                • 908

salam redwine joon you write too muchh so yeah and im not into reading and crap so i dont waste my time...byeee

Comment

Working...