Originally posted by shabangahan
Afshin (his girl friend Pegah)
Collapse
X
-
-
AHHH I'm upsed. Afshin zade be sarresh. akhe in dokhtare mage cheshe. aslan vaghti ke shenidam hamintori khandidam. bichareh afshin, nemiduneh ke ***. bebakhshidin. but I get very angry when a "boyfriend-girlfriend" comes and said what you should do , and not do. if you really love a person you will accept what your lover does. I HATE THIS LOVE SHIT.Last edited by Rasputin; 12-24-2005, 06:33 AM.^^ - Ayeda!!! I'm proud to be persian <3

Baby, I want you back <3
Ba zaboone bizabooni, mikham ino khoob bedooni, badjoori ashghet shodam <3
Comment
-
lol. but i really like hes songs. kheyli ahangash rashangan..^^ - Ayeda!!! I'm proud to be persian <3

Baby, I want you back <3
Ba zaboone bizabooni, mikham ino khoob bedooni, badjoori ashghet shodam <3
Comment
-
چقدر اونجا شلوغه !
همه آمدن از من پول می خوان!
شنیدم که مشغول ضبط ویدیوهای جدید هستی؟
آره، رفته بودیم آمریکا که ویدیوهای جدید را ضبط کنیم که به یکسری گرفتاری هم برخورد کردیم . وسط فیلمبرداری برای ویدیو آهنگ "سایه تو بردار و از اینجا برو" طوفان شن شد.
طوفان شن آمد و تمامی تجهیزات فیلمبرداری را به هم ریخت. دوربینها شکست و آن روز ویدیو که نساختیم هیچ، یک عالمه هم خسارت آسیب دیدن تجهیزات را دادیم. اونقدر شن روی سر و صورت من ریخته بود که قیافه ام شبیه پیرمردها شده، موقع تماشا ویدیو تعجب نکنید
بعد چی شد؟
روزهای بعد موفق شدیم چیزهایی ضبط کنیم. این ویدیو به زودی بیرون مياد و امیدوارم که مورد پسند دوستان قرار بگیره.
ویدیوی کدوم آهنگها رو در دست ساخت داری؟
به غیر از ویديوی آهنگ "سایه ات را بردار از اینجا برو"، ویدویوهای "شیطونک"، "بدجوری عاشقت شدم" و"دوست دارم" را که با ورونیکا خوندیم، ضبط کردیم.
این ویدیوها تا عید بیرون مياد؟
نه فکر کنم تا عید فقط "شیطونک" آماده بشه.
از بس که ویدوی ماچ را دیدیم خسته شده!
عجله نکن!
من یک انتقاد کوچيک داشتم به ویدوی آهنگ "بی خیال" که راوی درست کرده. صحنه ای که خودت و امیر ( برادرت) روی زمین بین دخترها خوابیدين شبیه یک ویدوی آمریکایی است نه؟
آره و این هم آگاهانه بود ولی من مخالف بودم. من همیشه دوست دارم کارها نو آوری داشته باشه ولی راوی علاقه داشت که این صحنه باشه و می گفت که بیشتر ویديوهای خارجی شبیه به همدیگه هستن، مخصوصا RnB و رپ که پر است از دختر، ماشین و زیورآلات و از اونجایی که راوی کارگردان بود من روی حرفش حرف نزدم
شنیدم که یکسری کنسرت داری در جاهایی که پای هیچ ایرانی نرسیده؟
در قبرس، بولونیا ایتالیا و اوزهون آلمان و لندن که پر از ایرانی بود ولی از طرف کنسرت گزار لغو شد. بعد از انجام این کنسرتها تصمیم دارم یه استراحت طولانی داشته باشم تا دی ماه سال آینده و تصمیم بگیرم که ادامه بدیم یا نه!
پس منتظر ویدیوی آهنگها و بعد از اون هم تصمیمت در مورد زندگی هنری خودت خواهیم بود.
با خبر شدیم، به احتمالی آخرین کنسرت افشین روز 31 آوریل در استانبول خواهد بود
iran
Comment
-
-
man ke fanesh nistam.... i dont care if he doesn't sing any more
the only one I care about is Andy... and maybe Shahyadهركجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!
زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .
اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.
Comment
-
siamak sooti dadia...Originally posted by RedWinehahahahahaha. to chand saleteh ?
az khanooma ke sen nemiporsan
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

«در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
-
ghol midam bade 6 mah az ezdevajesh bar migarde ye album e radif mide birooon ke harchi bashe motmaenam dar morde macho dooset daramo injoor chiza ni
Comment

Comment