Basij & Nirouy-e Entezami

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

    #106
    سخنگوی قوه قضاييه در واکنش به نامه عده*‏ای از فعالان حقوق بشر به رييس قوه قضاييه برای لغو حکم سنگسار از مجازات*‏های ايران، گفت: تاکنون حکم سنگسار در ايران اجرا نشده است که بخواهيم دستور توقف اجرای آن را صادر کنيم.

    به گزارش خبرنگار "ايلنا"، جمال کريمي*‏راد در نشست خبری خود گفت: موضوع سنگسار مساله جديدی نيست، حکم سنگسار در کشور ما در عمل اجرا نمي*‏شود اما متاسفانه عده*‏ای با کنکاش در پرونده*‏ها سعی دارند اين*‏گونه نشان دهند که اين حکم هنوز در ايران اجرا مي*‏شود در حالی که اين*‏گونه نيست و اين حکم مدتهاست که ديگر در ايران اجرا نمي*‏شود، هرچند ممکن است يک دادگاه بدوی چنين حکمی بدهد اما چنين حکمی هيچ وقت قطعی نشده است.
    وی درباره تبرئه دانشگاه هاوايی از اتهامات خود، گفت: حکمی که برای اين دانشگاه صادر شده است، قابليت اعتراض دارد. آقای هاشمی شاهرودی شخصا دستور اکيد برای پيگيری اين پرونده دادند زيرا زمانی که اين خبر را شنيدند، بسيار ناراحت شدند که چنين مراکزی اقدامات غيرقانونی در مسائل علمی کشور دارند و حتی پا را از اين فراتر گذاشته*‏اند و مدارکی در حيطه پزشکی برای برخی افراد صادر کرده*‏اند.
    کريمي*‏راد با اشاره به حکم سه سال حبس و تعطيلی اين دانشگاه در دادگاه بدوي، گفت: پس از اعتراض به اين حکم در دادگاه تجديدنظر، حکم تعطيلی دانشگاه تاييد شد اما متهم پرونده از سه سال حبس تبرئه شد که دادستان به اين حکم تجديد نظر اعتراض کرد و خواستار بررسی مجدد اين پرونده در ديوان عالی کشور شد.
    وی افزود: دادگاه تجديد نظر مباحثی درباره مدارک اين دانشگاه نيز مطرح کرد اما به دليل وارد نشدن دادگاه بدوی در اين مورد، اعلام شد که دادگاه تجديد نظر نمي*‏تواند آن را دنبال کند و مدارک به دادگاه بدوی فرستاده شد تا درباره اين مسائل نيز تصميم*‏گيری شود زيرا اين مدارک در ايران اعتبار قانونی ندارد اما دادگاه بدوی بايد تکليف آن را مشخص کند.
    سخنگوی قوه قضاييه درباره انتشار برخی CDهای مستهجن، گفت: تعدادی از متهمان اين پرونده دستگير شده*‏اند و قرار است به صورت فوق*‏العاده و خارج از نوبت به اين پرونده رسيدگی شود.
    وی با بيان اينکه دادستانی برای هفت نفر از متهمان خواستار اشد مجازات يعنی اعدام شده است، گفت: اتهامات اين افراد اشاعه فحشا و تجاوز به عنف است که ان شا الله شاهد رسيدگی به اين موضوع باشيم تا ديگر کسی برای ايجاد فساد در جامعه و افزايش نگراني*‏های مردم، احساس امنيت نکند.
    کريمي*‏راد با تاکيد بر حساسيت قوه قضاييه نسبت به اين مساله و با بيان اينکه حريم خصوصی همه شهروندان برای ما محترم است، گفت: يکی از عکاسان تهرانی نيز که اقدام به تهيه و توزيع اين*‏گونه CDها کرده دستگير شده و اين عکاسی پلمپ شده است. پرونده وی نيز در حال بررسی است و درخواست ابطال مجوز کسب اين عکاسی به شورای اصناف ارايه شده است.
    سخنگوی قوه قضاييه درباره متهم فراری يکی از اين*‏گونه CDها که منتسب به يکی از بازيگران تلويزيونی است، گفت: اين متهم نيز دستگير شده است و هم*‏اکنون در بازداشت به سر مي*‏برد، ضمن اينکه تاکنون ۳۵ نفر در رابطه با اين*‏گونه پرونده*‏ها بازداشت شده*‏اند.
    کريمي*‏راد درباره توقيف دو کشتی حامل ۱۱ ميليون ليتر سوخت قاچاق در بندرعباس گفت: ۱۸ نفر در اين رابطه دستگير شده*‏اند که در بندرعباس به پرونده آنها رسيدگی شده و حکم آنها مبنی بر ۴۶۳ ميليارد ريال جريمه نقدی و مصادره کشتی به ارزش ۴۰ ميليارد ريال و همچنين مصادره سوخت قاچاق صادر شده است، افراد دستگيرشده تبعه هند هستند که سوخت را به کشورهای همسايه ايران قاچاق مي*‏کردند.
    وی در خصوص مطرح شدن اتهام جاسوسی برای تبعه فرانسوی دستگير شده در آب*‏های خليج فارس، گفت: اين موضوع يک خبر جعلی است که يکی از خبرگزاري*‏های خارجی به نقل از من انتشار داد اما من اصلا بحث جاسوسی را مطرح نکرده*‏ام.
    سخنگوی قوه قضاييه درباره بازداشت مجدد منصور اسانلو، گفت: وی برخلاف تعهداتی که داده بود، مرتکب افعال گذشته بود که به دادگاه احضار شد اما مراجعه نکرد. حکم جلب وی صادر شد اما باز هم مراجعه نکرد و در نهايت دستگير شد. هم*‏اکنون نيز در بازداشت به سر مي*‏برد اما چه بسا به زودی آزاد شود.
    وی در پاسخ به اين پرسش که اسانلو چه تعهداتی داده است، گفت: از آنجا که هم*‏اکنون پرونده ايشان در مرحله بازپرسی است، اين*‏گونه مسائل محرمانه تلقی مي*‏شود.
    کريمي*‏راد درباره برخی اظهارات مبنی بر متناسب نبودن مجازات*‏ها با جرم توزيع*‏کنندگان CDهای مبتذل و خصوصی افراد، گفت: قوانين در اين باره متفاوت است و حتی در برخی از موارد اقدام اين افراد، افساد فی الارض تلقی مي*‏شود که حکم آن اعدام است بنابراين نمي*‏توان گفت که مجازات*‏ها برای اين افراد کم است.
    وی در خصوص پرونده زمين*‏های ارکيده گفت: اين پرونده هم*‏اکنون در دادسرای تهران است و به زودی رسيدگی فوق*‏العاده به آن انجام مي*‏شود.
    سخنگوی قوه قضاييه درباره اظهارات آيت*‏الله شاهرودی مبنی بر نادرست بودن حرکت ديوان عدالت اداری در قبال بانک پارسيان، گفت: دستور موقت حکم نيست بلکه به معنای آن است که فعلا اجرای اين تصميم متوقف شود تا به موضوعات رسيدگی شود، ضمن اينکه چه بسا ديوان عدالت اداری نبايد در مواردی که اختيارات خاص هيات امنای بانک پارسيان بوده، وارد مي*‏شده است.
    وی درباره صدور حکم دستگيری قاضی آرژانتينی نيز گفت: نحوه انعکاس اين خبر غيرحقوقی بود. اين گونه وانمود شد که حکم بازداشت قاضی آرژانتينی صادر شده است در حالی که دادستان کل کشور با توجه به اقدامات غيرقانونی دستگاه قضايی آرژانتين، دستور رسيدگی به اين موضوع را به دادستانی تهران داده بود زيرا دستگاه قضايی آرژانتين برخلاف قوانين بين*‏المللی اقدام مي*‏کند و با زنده کردن يک پرونده کهنه و قديمي، هر از چند گاهی در صدد مخدوش کردن چهره ايران برمي*‏آيد.
    کريمي*‏راد ادامه داد: به دستگاه قضايی آرژانتين متذکر مي*‏شوم که دست از اين اقدامات بردارد و خود را بيش از اين خراب نکند. ما نيز اقدامات حقوقی لازم را در اين باره انجام مي*‏دهيم و اجازه نمي*‏دهيم کشورهايی امثال آرژانتين در صدد مخدوش کردن ايران و مسوولان ايرانی برآيند.
    وی تصريح کرد: دستگاه قضايی آرژانتين مصونيت قضايی و سياسی مسوولان ما را نقض و مقررات قضايی حاکم بر جهان را مخدوش کرده است. اين اقدام آرژانتين موجب مي*‏شود که تروريست*‏ها جان سالم به در برند زيرا تاکنون نيز تلاش*‏هايی برای مخفی کردن دلايل جرم يا از بين بردن آن کرده*‏اند و هيچ تروريستی در اين زمينه دستگير نشده است و ما متاسفيم که سيستم قضايی آرژانتين ملعبه مسائل سياسی قرار گرفته است.
    سخنگوی قوه قضاييه درباره فيلترينگ سايت*‏ها و ناتوانی مراجع از تشخيص سايت*‏های صحيح و ناصحيح، گفت: فيلترينگ در تمام دنيا متداول است و قوانين خاص خود را دارد. ما نيز لايحه خوبی در اين زمينه تنظيم کرده*‏ايم که همه مسائل در آن پيش*‏بينی شده است. ضمن اينکه فيلترينگ مرجع قانونی خاصی دارد که اگر کسی در مورد نحوه عملکرد اين مرجع سوالی دارد، مطرح کند تا از مراجع ذيربط در اين باره توضيح بخواهيم.
    وی اين اقدامات را در جهت مصونيت جامعه ذکر کرد و گفت: مجموع اين کارها قانونی است و با حساسيت بالايی دنبال مي*‏شود اما هيچ کس به دنبال اين نيست که محدوديتی برای فضای اينترنتی در جامعه به وجود آورد.
    کريمي*‏راد درباره قتل يک دانشجوی دانشگاه آزاد سبزوار توسط يکی از دانشجويان بسيجی دانشگاه تربيت معلم اين شهر که بر اساس تفکر اين فرد انجام شده است، گفت: پرونده قتل عمد در صلاحيت دادگاه کيفری استان است که با پنج قاضی تشکيل مي*‏شود اما اطلاعات من در اين زمينه کامل نيست. البته هيچ*‏کس حق ندارد با هر استدلالی مرتکب قتل ديگری شود زيرا در همه زمينه*‏ها مرجع قانونی برای رسيدگی به تخلفات وجود دارد و دستگاه قضايی با حساسيت کامل اين موضوع را دنبال مي*‏کند.
    وی در خصوص لايحه جايگزينی مجازات حبس، گفت: کليات اين لايحه تصويب شده و هم*‏اکنون در کميسيون قضايی مجلس مراحل تصويب خود را طی مي*‏کند.
    سخنگوی قوه قضاييه همچنين در خصوص وضعيت پرونده روزنامه شرق و روزگار، گفت: مراحل تحقيق در خصوص روزنامه روزگار در بازپرسی در حال انجام است اما کيفرخواست هيچ*‏کدام از اين دو روزنامه صادر نشده است.
    کريمي*‏راد با اشاره به سفر استانی هيات دولت به کردستان، اين استان را امن*‏ترين استان کشور خواند و گفت: در بررسي*‏هايی که داشتيم، مشخص شد ميانگين زنداني*‏های اين استان نصف ميانگين زنداني*‏های کل کشور است يعنی در همه کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۲۲۵ زندانی داريم اما در کردستان اين رقم تا مهر ماه ۱۱۵ نفر بوده است. ضمن اينکه وضعيت استان کردستان در عملکردهای قضايی مانند زمين*‏خواری و قاچاق کالا سطح مطلوب*‏تری نسبت به کل کشور دارد که لازم است از مسوولان استان در اين باره تشکر کنم.
    وی کل زنداني*‏های کشور را تا مهرماه ۱۵۴ هزار و ۵۶ نفر ذکر کرد و آن را غيرقابل قبول خواند و گفت: پيگيري*‏های متعددی برای کم کردن اين آمار داشتيم که توانستيم از سير صعودی آن بکاهيم.
    کريمي*‏راد با بيان اينکه شهروندان کردستانی از وضعيت زمين*‏خواری در اين استان احساس نگرانی مي*‏کردند، گفت: در صحبت*‏هايی که با مسوولان قضايی استان داشتيم، اعلام کردند تاکنون ۴۹۳ پرونده در خصوص زمين*‏خواری در کردستان تشکيل شده که ۴۳۵ پرونده آن مختومه و ۹۹ نفر نيز در اين رابطه دستگير و محکوم شدند و ۱۵۵هکتار زمين بازپس گرفته شده است.
    وی همچنين آماری از عملکرد اداره کل نظارت و پيگيری و رسيدگی به شکايات قوه قضاييه ارايه کرد و گفت: از تاريخ ۱/۹/۸۲ تا ۳۱/۶/۸۵ ,۱۲۵ هزار و ۳۶۰ فقره شکايت به اين اداره رسيده است. همچنين تا تاريخ ۲۱ /۸/۸۵ ملاقات های مردمی رييس قوه قضاييه ۱۳۴ جلسه بوده و ۶ هزار و ۹۵۱ نفر نيز تعداد ملاقات*‏کنندگان بوده است. همچنين رييس قوه قضاييه ۵ هزار و ۲۰۲ پرونده کيفری و ۱۷۴۹پرونده حقوقی را بررسی کرده است.
    سخنگوی قوه قضاييه ادامه داد: از تاريخ ۱/۹/۸۲ تا ۳۱/۶/۸۵, برای ۳۸۷۷ نفر از سوی رييس قوه قضاييه پيشنهاد عفو شده است. دستور بررسی مجدد ۲۷۴۸ پرونده صادر شده و ۳۲۶ فقره دستور تسريع در اجرای حکم يا توقف اجرای حکم نيز صادر شده است. همچنين ۲۰۵۷ پرونده نيز به صورت غيرحضوری بررسی و برای آن اتخاذ تصميم شده است. ضمن اينکه آيت*‏الله شاهرودی با ۲۲ استان از طريق ويديو کنفرانس ارتباط داشته که هم*‏اکنون نيز پنج استان در نوبت اين جلسات هستند که ۵۶۱ نفر ملاقات*‏کننده از طريق اين ويديو کنفرانس*‏ها با رييس قوه قضاييه صحبت کرده*‏اند، ۴۴۲ پرونده کيفری و ۱۱۹پرونده مدنی و حقوقی بررسی شده و برای ۳۲۶ نفر پيشنهاد عفو داده شده، براي۲۳۲ پرونده دستور بررسی مجدد صادر شده و سه فقره نيز دستور تسريع يا توقف در اجرای حکم صادر شده است.
    وی با بيان اينکه ۲۸ قاضی ثابت در اداره کل پيگيری, نظارت و رسيدگی به شکايات قوه قضاييه پرونده*‏ها را بررسی مي*‏کنند، گفت: ميانگين زمان رسيدگی به درخواست*‏ها در اين اداره کل دو ماه و ميانگين عفو يک ماه است. تاکنون نيز ۶۶۷۱ پرونده توسط قضات اين اداره بررسی شده است، ضمن اينکه اين اداره هيچ پرونده*‏ای از سال*‏های قبل ندارد و تمام پرونده*‏های در حال رسيدگی ارجاعات نيمه دوم ماه قبل است.


    iran

    Comment

    • Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

      #107
      سينا پايمرد را يکبار دو ماه پيش, بلافاصله پس از رسيدن به سن 18 سالگی پای چوبه دار بردند. او به عنوان آخرين درخواست قبل از اعدام اجازه خواست که پای چوبه دار نی بنوازد. سينا در 29 شهريورماه گذشته با نواختن نی پای چوبه دار موفق شد دو ماه از خانواده مقتول برای جانش فرصت بگيرد. خانواده مقتول در ازای گذشت از خون او تقاضای 150 ميليون تومان پول کرده اند. حالا مهلت دو ماهه به پايان رسيده است و دستگاه قضايی دوباره برای اجرای حکم قصاص سينا آماده می شود...


      روشنگری: نظام جمهوری اسلامی فقط فعالين سياسی, دانشجويی, کارگری, روشنفکران و دگرانديشان و زنان را تحت سرکوب و پيگيرد و آزار دائم ندارد. اين نظام با قوانين پوسيده عهد شترچرانی اش يک دستگاه عظيم آدمکشی است؛ دستگاهی که به صغير و کبير رحم نمی کند و اگر بزرگسالان بزه کار غير حکومتی را در مقام دولت قدرت کيفر دهنده سريعا حلق آويز می کند, کودکان بزه کار را آنقدر در زندان نگه می دارد که هيچده ساله شوند و بعد آنها را به قتل می رساند. دستگاه قضايی رژيم اسلامی از اين طريق فشار افکار عمومی جهانی و مدافعان حقوق بشر در اعتراض به اعدام کودکان را دور می زند و با بی سيرت کردن فلسفه خودداری از اعدام کودکان, يک راه حل صد در صد "شرعی" برای اجرای احکام اسلامی به دست می آورد. فرض اساسی منطق علمی اين است که فردی که در سنين کودکی در حين نزاع مرتکب قتل همبازی يا دوستش می شود از قدرت تشخيص و بازدارندگی کافی عملش برخوردار نيست. اعدام چنين کودکی پس از رسيدن به سن 18 سالگی فقط به معنای آن است که قانونگذار اساسا حاضر به پذيرش ناتوانی فکری کودک و ضعف قوای فکری اش در عمل منجر به ارتکاب قتل نيست و به همين دليل عمل مجرمانه او را بلافاصله پس از رسيدن به سن 18 سالگی با اعدام پاسخ می دهد.
      اين درست اقدامی است که دستگاه قضايی جمهوری اسلامی در رابطه با سينا پايمرد صورت می دهد.
      براساس نامه انجمن دفاع از حقوق كودكان به هاشمی شاهرودی, سينا يايمرد حدود سه سال قبل زمانی که هنوز در سن كودكى قرار داشت مرتكب قتل شده است. در حال حاضر دو ماه از ورود او به سن قانونی گذشته است.
      سينا را يکبار همان دو ماه پيش يعنی بلافاصله پس از رسيدن به سن 18 سالگی در 29 شهريور ماه گذشته پای چوبه دار بردند. سينا به عنوان آخرين درخواست قبل از اعدام اجازه خواست که پای چوبه دار نی بنوازد. او آن روز با نواختن نی موفق شد دو ماه از خانواده مقتول برای جانش فرصت بگيرد. خانواده مقتول در ازای گذشت از خون او تقاضای
      150 ميليون تومان پول کرده اند. مهلت دو ماهه به پايان رسيده است و دستگاه قضايی برای اجرای حکم قصاص سينا آماده می شود.
      برای دستگاه قضايی که آشيانه ظلم است ذره ای اهميت ندارد که دانه درشت های رژيم با ميلياردها تومان اختلاس از دارايی مردم نه تنها از هر گونه مجازاتی معاف هستند, که افشاکنندگان را نيز مورد تهديد قرار می دهند, در عوض اگر جوان بی بضاعتی سر و کارش به اين دستگاه بيافتد و توانايی پرداخت 150 ميليون تومان خون بها نداشته باشد او را به نام شرع و قانون اسلامی حلق آويز خواهند کرد.
      هر چه باشد قانون اسلامی برای غارت و چپاول آقازاده ها و رانت خواران دانه درشت و به شمول آنان برخی از همان قاضيان و آمران و مجريان احکام اعدام کودکان وضع شده است و نه برای نجات جان افرادی نظير سينا پايمرد. نجات جان سينا مشروط به تامين هر چه سريع تر 150 ميليون تومان خونبهاست.
      انجمن دفاع از حقوق کودکان در نامه خود به شاهرودی نوشته است: "از حضرتعالى به عنوان چهره شاخص شعار توسعه عدالت قضايى مصرانه تقاضا دارد كه با اختيارات خود مانع اجراى حكم شده و با تعليق حكم اعدام فرصت بيشترى به خانواده سينا اعطا فرماييد تا بلكه با مساعدت هموطنان نوعدوست وجه مورد تقاضاى اولياى دم تامين گردد و از مرگ انسان ديگرى در اين دعوا كه در زمان وقوع جرم در سن كودكى قرار داشته، جلوگيرى به عمل آيد. سينا در طى اين مدت با گرايش بسيار مثبت به آموزش هنر كه ار روح و روان سالم نشات مى گيرد نشان داده است كه مى تواند انسان ديگرى باشد و چه بسا كه بتواند گذشته تلخ را جبران نموده و خدمات ارزشمندى به همنوعان خود در جامعه ارائه دهد."

      iran

      Comment

      • Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

        #108
        مركز امور مشاوران حقوقى و وكلاى قوه قضاييه، پروانه وكالت مصطفى دانشجو، از وكلاى دراويش گنابادى قم را لغو كرد.

        به گزارش خبرنگار "ايلنا"، مركز امور مشاوران حقوقى و وكلاى قوه قضاييه در حالى پروانه وكالت اين وكيل دادگسترى را لغو كرد كه تاكنون حكم يا كيفرخواستى عليه وى صادر نشده است.
        اين وكيل دادگستري، وكالت چند تن از دراويش گنابادى را كه عليه برخى مسوولان استان قم در دادسراى كاركنان دولت اقامه دعوى كرده*‏اند، برعهده دارد.

        iran

        Comment

        • Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

          #109
          رهبر در پناه فرماندهان نظامی

          آغاز دوران جدید

          مخالفت با حکومت سپاهی

          یک تفکر انحرافی است

          نباید نظامیان جمهوری اسلامی با نظامیان خشن امریکائی و اسرائیلی مقایسه شوند!



          علی خامنه*اي، رهبر جمهوری اسلامي، روز گذشته به بهانه فرمان آیت الله خمینی برای تشكيل بسيج، بدنبال حمله ارتش عراق به ایران، طی مراسمی که دانشكده افسري دانشگاه سپاه پاسداران "امام حسين" برگزار شد، برای نخستین بار از حکومت نظامی ها در جمهوری اسلامی دفاع کرد و سپاه را رکن اصلی نظام ایران اعلام داشت.

          علی خامنه*اي، در جمع فرماندهان ارشد سپاه،گفت: برخي تفكرات شبه روشنفكري مبني بر مخالفت با نظامي*گري تفكري انحرافي است. فرد نظامي با هويت اسلامي، شخصي است كه با دل، انديشه و جسم خود در راه يك هدف والا گام برمي*دارد و حتي حاضر است براي آن هدف جان خود را نثار كند. بنابراين نبايد فرد نظامي با هويت اسلامي(قطعا نظر او سپاه و نظامی های جمهوری اسلامی است، زیرا در دیگر کشورهای اسلامی که نظامیان ظاهرا هویت نظامی ها و سپاهیان جمهوری اسلامی را ندارند!) با نظاميان خشن و بي*منطق آمريكا يا رژيم صهيونيستي و نظاميان كشورهاي سلطه*گر مقايسه شود.

          (از آنجا که کسی با رفتن و نظامی شدن جوان ها- نه در زمان شاه و نه درجمهوری اسلامی- مخالفتی نداشته و منع قانونی هم ندارد، این سخنان رهبر جمهوری اسلامی را جز این نمی توان تعبیر کرد که او به مخالفان حکومتی سپردن قدرت به فرماندهان سپاه و روحانیون ارشدی که نگران این روند هستند، بدین ترتیب پاسخ داد و از سیاست جنگی و از رفتن خود از جبهه روحانیون به جبهه نظامی ها دفاع کرده است.)


          iran

          Comment

          • Rasputin
            Senior Member
            • Jan 2005
            • 63906

            #110
            شاید مهم ترین رویداد ماه های اخیر، برای ایرانیان، نه گیر کردن امریکا در عراق و یا پیروزی دمکرات ها با 7 هزار رای اضافه بر جمهوری خواهان امریکا، بلکه چهره ای بود که در جمهوری اسلامی از پشت پرده سریع تر از آنچه پیش بینی می شد بیرون آمد و خود را در معرض نگاه افکار عمومی قرار داد.
            سرکوب کوچکترین حرکت و یا تجمع اعتراضی، تبدیل دوباره سازمان اطلاعات و امنیت کشور به همان دستگاهی که چند سالی حجت الاسلام ریشهری بر مسند آن تکیه داشت و سپس علی فلاحیان، بستن روزنه های خبری و اطلاع رسانی به مردم، وظیفه مند شدن شورای نگهبان برای تصفیه ای گسترده تر در دستگاه حکومتی، از گردونه خارج شدن مجلس، مقابله وانحلال هر تشکل و تشکیلاتی- حتی خانه کارگر-، مصاحبه ها و سخنرانی های پیاپی فرماندهان سپاه به بهانه پاسخ به امریکا و اسرائیل، بر ملا شدن شقه شقه بودن و شقه شقه تر شدن حاکمیت باصطلاح یکدست، شناخت جدید جنبش کارگری و دانشجوئی کشور از ماهیت دولت و حاکمیت یکدست، آوار ادامه دار گرانی و فلج اقتصادی عمدتا ناشی از تلاش پنهان برای دست به دست کردن اقتصاد تجاری کشور از دست پیشکسوتان بازاری به نوکیسه های سپاهی و....که همچنان می توان ادامه داد هر یک در حد و قامت خود برای آشنائی دوباره با حاکمیت و اوضاع کشور مهم اند، اما بنظر ما، دو خبر هفته اخیر، در صدر این خبرها جای می گیرد.
            1- آغاز انتقادهای علنی از سیاست های جنگی حاکمیت که گاه با عنوان "خطر تنش زائی" از آن یاد می شود و گاه بعنوان ضرورت پرهیز از جنگ.(از جمله در آخرین جمع بندی دبیرکل جدید جبهه مشارکت از اوضاع ایران و یا سخنرانی ها و مصاحبه های اخیر هاشمی رفسنجانی)
            2- آشکار شدن روز به روز سریع تر چهره نظامی حاکمیت که آخرین سخنان رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران صریح ترین و رسمی ترین اعتراف به این چهره است. او در همین سخنرانی و در پاسخ به منتقدان و تائید و تشویق فرماندهان سپاه برای نخستین بار نظامی گری در جمهوری اسلامی را تائید و با انتقاد از مخالفان آن مدعی شد که نظامیان با هویت اسلامی با نظامیان آدم کش تفاوت دارند. که البته این نظامیان جز سپاهیان جمهوری اسلامی نمی توانند باشند، زیرا در دیگر کشورهای اسلامی نظامیان آن هویتی که ایشان مدعی آنست را نباید داشته باشند.
            بدین ترتیب، دو نشانه ای که ما پیوسته بر آن تاکید می کردیم عملا و رسما آشکار شده است: حاکمیت سپاهی و سیاست جنگی.رهبر جمهوری اسلامی خود را صدرنشین این حاکمیت و پاسدار چنین سیاستی نشان می دهد و در حقیقت نیز از خیمه روحانیت به خیمه فرماندهان سپاه کوچ کرده و در گرداب بزرگ بحران اقتصادی و سیاسی داخلی و خطرات خارجی در این خیمه پناه گرفته است.

            iran

            Comment

            • Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

              #111
              يك مقام آگاه در روابط عمومى نيروى هوايى سپاه گفت كه هيچ*‏يك از شهداى حادثه سقوط هواپيماى آنتونف سپاه، از فرماندهان يا نيروهاى ارشد سپاه نبودند.

              وى در گفت*‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اشاره به حادثه سقوط هواپيماى آنتونوف در فرودگاه مهرآباد، تصريح كرد: تمامى سرنشينان هواپيماى آنتونوف به غير از خدمه پرواز، از نيروهاى رسمى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى بودند كه عازم ماموريت خاص نيروها بودند.
              اين مقام آگاه افزود: جزييات ماموريت نيروهاى حاضر در هواپيما در آينده اعلام خواهد شد اما اسامى اين شهدا به زودى منتشر مي*‏شود.
              اين درحالى است كه فرمانده سپاه حفاظت فرودگاه*‏هاى كل كشور در رابطه با ماموريت هواپيما، اظهار داشت: هواپيماى آنتونوف ماموريت نظامى نداشته است.
              به گزارش خبرنگار "ايلنا"، معاون عمليات ناجا در رابطه با دلايل بروز اين حادثه، گفت: طبق بررسي*‏هاى اوليه، از كار افتادن يكى از موتورهاى هواپيماى آنتونوف، دليل اصلى بروز اين حادثه است.
              سردار مومنى افزود: بر اثر از كار افتادن يكى از موتورها، هواپيما از باند منحرف و دچار سانحه شد كه به كشته شدن 36 نفر و مجروحيت سه نفر از مسافران منجر شد.
              وى تاكيد كرد: 34 نفر از اين 39 نفر از نيروهاى سپاه و پنج نفر از كادر پرواز هواپيما بودند.


              iran

              Comment

              • Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

                #112
                همسر دونالد كلين، تبعه آلمانى كه به جرم ورود غير قانونى به آبهاى ايران بازداشت شده است، خواستار آزادى كلين شد.
                به گزارش فارس، ,كارين كلين, در نامه*اى كه وكيلش منتشر كرد، نوشت: ,ما مستقيما از دولت جمهورى اسلامى ايران مي*خواهيم، يك سال پس از بازداشت دونالد كلين كه تاكنون دو سوم مدت حبس خود را سپرى كرده است، وى را آزاد كند.,
                كلين نوامبر گذشته همراه ,استفان لربيه, فرانسوي، و پس از ورود به آب*هاى ايران در خليج فارس، بازداشت شد.
                اين دو تبعه آلمانى و فرانسوى ميگويند نقشه*هاى اماراتى آنها را گمراه كرده زيرا نشان مي*داد در آب*هاى امارات عربى متحده هستند.
                كلين با بيان آن كه همسرش بى گناه است، از مقام*هاى جمهورى اسلامى خواست به خاطر مشكلات سلامتى دونالد، وى را عفو كنند.
                او گفت :,ما مى دانيم كه اسلام خواستار حمايت و كمك كردن به افراد بيمار است.,
                وى از مقام*هاى ايرانى خواست اجازه ندهند همسرش قربانى مسايل بزرگ تر سياسى شود.
                كلين با بيان آن كه دولت و اعضاى پارلمان آلمان بارها خواستار آزادى همسرش شده اند، از دولت برلين خواست به تلاش هاى خود در اين خصوص بيفزايد.
                وى گفت: , مسايل انسانى ايجاب مي*كند كه براى آزادى او، هر كارى انجام شود.,
                ايران ماه گذشته درخواست آزادى اين دو را رد و اعلام كرد حكم اوليه آنها نيز ملايم است اما اعلام كرد آنها مى توانند دوباره درخواست عفو كنند.
                دولت*هاى آلمان و فرانسه بارها خواستار آزادى اتباع خود شده اند.

                iran

                Comment

                • Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

                  #113
                  منبع و مسووليت انتشار خبرهای زير با "سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان"است:

                  اعتصاب غذاى شيركو جهانى در زندان

                  مهاباد: شيركو جهانى روزنامه نگار مستقل و عضو سازمان دفاع از حقوق بشر كردستان در زندان دست به اعتصاب غذا زده است
                  روزنامه نگار و فعال حقوق بشر مهابادى در زندان دست به اعتصاب زد. شيركو جهانى در اعتراض به دستگيرى و بازداشت خود از روز چهارشنبه 8 آبان ماه اعتصاب غذا نموده است. عضو سازمان دفاع از حقوق بشر كردستان به اتهام تشكيل كميته پيگيرى براى دستگيرى و شكنجه يك زن فعال حقوق بشر در مهاباد در سال گذشته و گفت گو با رسانه هاى خارج از كشور با حكم دادسراى انقلاب زندانى شده است.


                  بازداشت يك شهروند كرد در مهاباد

                  مهاباد: يك شهروند به نام ابراهيم بايزيدى به اتهام شركت در تجمع غير قانوني، اقدام بر عليه ملى و جنگ با خدا دستگير و زندانى شد.
                  يك شهروند كرد به نام"ابراهيم بايزيدى" با حكم دادگاه راهى زندان شد. نامبرده روز پنج شنبه 2 آذرماه در شعبه دوم دادگاه انقلاب اسلامى با اتهاماتى چون همكارى با احزاب غير قانوني، شركت در تجمع غير قانوني، تردد غير مجاز، اقدام عليه امنيت ملى و حرب با خدا تفهيم اتهام شده و با صدور قرار بازداشت روانه زندان گرديد. گفته مى شود ابراهيم بايزيدى ممنوع الملاقات شده و بزودى به زندان اروميه انتقال داده مى شود. يادآور ميگردد نامبرده پيشتر عضو يك حزب كرد مخالف دولت بوده كه همراه با 10 عضو ديگر آن حزب توسط دستگاه امنيتى تركيه دستگير و با تعداد 22 عضو يك حزب كردى مخالف دولت تركيه مبادله شده و پس از 3 سال حبس در تهران، ماكو و اورميه، بطور مشروط آزاد گرديده بود.

                  iran

                  Comment

                  • Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

                    #114
                    عنوان فوق را خبرگزاری ايلنا انتخاب کرده است. عنوان خوبی است. اشاره است به دار و دسته هايی از کارفرمايان که برای بهره کشی از کار زنان قالی باف مانع کار مستقل آن ها ميشوند. اما آيا مشکل فقط همين است و "اراذلی " که زنان قالی باف و مردم مزد بگير ايران با آن ها روبرويند به همين دار و دسته ها محدود است؟

                    زحمت کش ترين قشرهای مردم ايران اکنون با يک سيستم بهره کشی روبرو هستند که "اراذل حاکم" بر آن اکنون به دو گروه بزرگ تقسيم شده اند که در رابطه با چگونگی بهره کشی از مردم و تقسيم قدرت بين خود اختلاف نظر دارند. هر دو طرف نيز طرح های خود را پشت افشای بی عدالتی های اجتماعی در ايران پنهان کرده اند و به نام دفاع از عدالت گوشه هايی از رنج مردم را "افشا" می کنند.

                    آري، واقعيت تلخ اين است که صرفنظر از نيت اين يا آن نويسنده و خبرنگار منفرد، نه تنها " نخی گره نمی خورد، اگر اراذل نخواهند"، بلکه "قصه رنج رنجبران ايران هم به گوشی نمی رسد، اگر اراذل نخواهند". عنوان را باز هم می توان بيشتر تکميل کرد: " مردم به بازی در صحنه دعوت نمی شوند، اگر اراذل نخواهند."

                    پس بقيه ما، مدعيان دموکراسی و حقوق مردم، چه می کنيم؟ ما گرفتاريم. گزارش و خبر تهيه می کنيم، مقاله می نويسيم، مصاحبه و سخنرانی می کنيم. همه يک پارچه به روزنامه نگار و نويسنده تبديل شده ايم يا به شخصيت ها. مردم هم به "پرسوناژ داستان" های ما تبديل شده اند. طنز آميز اين که مردم "پرسوناژ" داستان های اراذل حاکم بر ايران و جناح های رژيم هم هستند! جنگ قصه ها...

                    در متن گزارش ايلنا يکی از قاليبافان می گويد:زن قاليباف می گويد:"دو سال پيش چندتا از خانم*هاى قالي*باف را جمع كردم و قرار شد خودمان كارگاه راه*بيندازيم و كنار هم كار كنيم... سه ماه شبانه روز كار كرديم. روزى هجده ساعت حتى... تقريبا كار تمام شده بود. يك روز صبح زود كه آمديم كارگاه ديديم انگار كه مغول حمله كرده باشد. شبانه با چاقو و قيچى افتاده بودند به جان فرش*ها ..."

                    "مغول" ها در مقابل آن ها بودند، اما چه کسی کنار آن ها بود؟ شخصيت ها، که نمی توانند به ميان مردم بروند. ماموران رژيم با دستبند منتظر آن ها هستند.

                    در آمريکای لاتين هر روز خبرهايی از پيشرفت مردم می رسد. آن ها اکنون نزديک نيم قرن است که با مردم کار می کنند، حتی وقتی که کار چريکی می کردند، بخش بزرگی با توده مردم کار ميکردند و حالا به کمک همان مقدار دمکراسی سياسی که به دست آورده اند، به شخم زدن اعماق مشغولند. اما در ايران ابرو باد و مه و خورشيد در کارند که تا فاصله گرفتن از مردم را توجيه کنند. آن موقع موتور کوچک و حالا "شخصيت" ها به ما توضيح ميدهند که سرکوب ،عمل جدا از مردم را توجيه ميکند.

                    و اين بزرگ ترين موفقيت "اراذل" حاکم بر ايران و دستگاه سرکوب آن هاست، وقتی که شما را متقاعد کنند که راهی به جز اين نمانده است: چريک شويد يا "شخصيت".
                    س.آ

                    iran

                    Comment

                    • Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

                      #115
                      سالی 600 هزار ایرانی

                      وارد زندان ها می شوند

                      زیرمجموعه این شمار زندانی 3 میلیون ایرانی می شود

                      رئيس سازمان زندان*‏ها و اقدامات تامينى كشور طی در سمینار قرض الحسنه بانک ملت و ستادهای دیه اعلام داشت: بطور متوسط سالانه 600 هزار ایرانی به زندان*‏هاى كشور وارد مي*‏شوند.

                      وى، آمار زیر را در گزارش مشروح خود از وضع زندان ها و مشکلات زندانیان ارائه داد:

                      سال 58 شمار زندانی ها درایران 8 هزار نفر و در سال 1360, 13 هزار نفر بود و اکنون اين رقم در سال جارى به حدود 153 هزار نفر افزايش يافته است. ايران از نظر جمعيت زندانى جزو ده كشور اول دنيا است و بالاترين جمعيت زندانيان را دارد. براى هر نوع جرم حداقل 6 ماه مجازات حبس را در نظر گرفته است.

                      برای 80 درصد كسانى كه با جرايم مواد مخدر به زندان افتاده*‏اند روزانه بيش از 8 هزار تومان هزينه مي*‏شود.اگر هر واحد خانواده را 5 نفر در نظر بگيريم، به طور مستقيم 3 ميليون نفر تحت تاثير نا هنجاري*‏هاى ناشى از حبس قرار مي*‏گيرند. زندانى بعد از رهايى از زندان نیز با مشكلاتى مانند اشتغال مواجه مي*‏شود و به همين دليل نیز اغلب به دامن مافياى مواد مخدر و مجرمان پناه می برند.

                      اراذل و اوباش و افرادى که امنيت عمومى را خدشه*‏دار مي*‏كنند، در حال حاضر 10 تا 15 هزار زندانی از كل زندانيان را تشكيل مي*‏دهند.


                      iran

                      Comment

                      • Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

                        #116
                        دو 2 فعال ديگر سنديکای شرکت واحد، سيد داوود رضوی و عبدالرضا ترازی صبح يک شنبه 12 آذر درهنگام پخش آخرين اطلاعيه سنديکا، در ترمينال جنوب شرقی تهران ، معروف به ترمينال خاوران بازداشت شده اند. راديو برابری که اين خبر را انتشار داده تاکيد کرده است که از محل انتقال دستگير شده گان خبری در دست نيست. جزئيات بيشتر اين خبر را در لينک زير در گفتگوی راديو برابری با ابراهيم مددی بشنويد:

                        Evaluate your VCE student's tutoring needs by identifying academic goals, assessing learning styles, and researching qualified tutors for personalized, effective educational support.



                        iran

                        Comment

                        • Sepideh_UK
                          Senior Member
                          • May 2006
                          • 2226

                          #117
                          80 % Zanan va Kodakani ke Dar Jahan Ghachagh mishavand, mourede Bahre Keshie Jensi...

                          درصد زنان و كودكاني كه در جهان قاچاق مي*شوند، مورد بهره*كشي جنسي قرار مي*گيرند

                          گسيل شدن هزاران زن به بازيهاي جام جهاني آلمان براي بهره*كشي در تجارت جنسي

                          سرويس: اجتماعي - زنان

                          ايسنا: يك استاد دانشگاه با استناد به آمار و اطلاعات سازمان ملل گفت: 80 درصد زنان و كودكاني كه در جهان قاچاق مي*شوند، مورد بهره*كشي جنسي قرار مي*گيرند.

                          به گزارش خبرنگار «زنان» ايسنا دكتر انور صمدي*راد در كارگاه «درآمدي بر آسيب*شناسي قاچاق زنان و كودكان در جهان» اين پديده را، از اساسي*ترين دردهاي جامعه بشري دانست و گفت: زنان و كودكان قاچاق شده، از اقشار محروم و نيازمند جوامع هستند كه در حسرت روزگار بهتر به سر مي*برند.

                          به گفته وي قاچاق زنان و كودكان، كاري مافيايي و جرمي سازمان*يافته است كه در آن فروشندگان و خريداران به تجارت مي*پردازند. از سوي ديگر، اغلب افرادي كه در باندها به قاچاق كودكان و زنان مي*پردازند، انسانهايي منحرف، فاسد، ساديسم، مازوخيسم و طالب رفتارهاي خشونت*آميز با زنان و دختران و حتي كودكان دختر و پسر و مردان جوان هستند.

                          دكتر صمدي*راد، با توصيفي از قاچاقچيان به عنوان آدم*هايي با هيبتهاي غيرمعمول، قيافه*هايي كريه و داراي عقده*هاي سركوب*شده* هستند، گفت: اين افراد در شرايط نرمال نمي*توانند خواسته*هاي جنسي خود را بر طرف كنند؛ لذا از طريق باندهاي قاچاق و پرداخت پولهاي زياد، با متاع خود مثل يك حيوان، با خشونت برخورد و به همين شيوه نيازهاي خود را ارضا مي*كنند.

                          اين استاد دانشگاه با بيان اين كه تمايل شديد افراد به اين شيوه*ها، در كشورهاي آمريكايي و اروپايي كه انحرافات آنها بيش از جوامع شرقي است، بازار قاچاق كودكان و زنان را گرم*تر كرده است، خاطرنشان كرد:

                          بر اساس برآوردهاي سازمان ملل، سالانه 120 هزار زن و كودك به كشورهاي اروپاي شرقي و600 تا 800 هزار نفر از مرز كشورها قاچاق مي*شوند كه 80 درصد آنها را زنان و دختران تشكيل مي*دهند.

                          عضو هيات علمي دانشگاه با استناد به آمار سازمان ملل ادامه داد: در طي سالهاي90 تا 98 ميلادي بيش از 253 هزار زن و دختر در 12 كشور اتحاديه اروپا براي تجارت جنسي قاچاق شدند و تعداد كل زنان روسپي در اين 12 كشور به بيش از نيم ميليون نفر مي*رسد.

                          دكتر صمدي*راد تصريح كرد: در شهر وين اتريش 70 درصد زنان روسپي از كشورهاي اروپايي شرقي آورده شده*اند و 15 هزار زن روس در اروپاي شرقي در مناطق چراغ قرمز، مشغول به فعاليت آزادانه جنسي هستند.

                          وي با اشاره به اتفاقات رخ داده از اين دست، در خلال بازيهاي جام جهاني آلمان تصريح كرد: سفير آلمان در آمريكا براي اولين بار اعلام كرد كه «رقمي نزديك به 400 هزار زن روسپي از نقاط مختلف براي تأمين خواسته*هاي تماشاگران فوتبال، به اين كشور گسيل شده*اند!» كه بعدها اين اظهار نظر با اعتراضاتي روبرو شد و رقم فوق به 40 هزار نفر تغيير يافت.

                          به گفته وي اين امر نشان مي*دهد كه سوء*استفاده*كنندگان از زنان و دختران چگونه حتي از فرصتهاي فرهنگي، اجتماعي، تفريحي و ورزشي جهان، براي رسيدن به اهداف شومشان استفاده مي*كنند.

                          دكتر صمدي*راد ادامه داد: بسياري از اين زنان كه عمدتا از كشورهاي تازه استقلال يافته اروپاي شرقي و كشور روسيه به اروپاي غربي مي*آيند، تحت كنترل شديد مالي گروههاي جنايتكار وابسته به كشورهاي تازه استقلال يافته روسيه، تركيه، يوگسلاوي سابق مشغول به كار مي*شوند.

                          به گزارش ايسنا اين محقق، با بيان اين كه در كشورهاي اروپاي شرقي آلباني، بوسني و هرزگوين، بلغارستان، كرواسي، كوزوو، مقدونيه، روماني، صربستان و مونترنگرو، 90 درصد زنان خارجي شاغل در تجارت جنسي، به صورت غيرقانوني وارد اين كشورها شده*اند، افزود: اين افراد به صورت شبكه*هاي پيچيده و با جعل اسناد و ...، چنان فعاليت مي*كنند كه حتي كشورها نمي*توانند به راحتي حضور غيرقانوني آنها را اثبات كنند.

                          به گفته وي 10 تا 15 درصد اين 90 درصد، زير 18 سال هستند و كودك محسوب شده و همه نوع فعاليت جنسي براي آنها غير قانوني است. همچنين اكثر قربانيان از آلباني، بلغارستان و روماني هستند كه به خاطر نوع سياستهاي وضع شده، فقر زده شده و خانواده از تامين كار، تحصيل و زندگي رفاهي آنها عاجز است؛ بنابراين به كشورهاي مختلفي سرازير مي*شوند.

                          وي با اشاره به زندگي بسيار وحشتناك زنان و كودكان قاچاق شده، در خصوص نحوه به دام افتادن آنها گفت: جنايتكاران با نشان دادن عكسهايي رؤيايي از زنان و دختران جذاب، دختران ساده*لوح كشورهاي فقير را جذب كرده و وارد حوزه تجارت جنسي مي*كنند و اين افراد هرگز راه برگشت ندارند.

                          وي عمده راه مبارزه با قاچاق جنسي كودكان و زنان را ارتقاي سطح آگاهي افراد در جوامع بويژه افراد در معرض آسيب دانست و خاطرنشان كرد: متاسفانه باندهاي قاچاق انسان، همچنين با رفتن به سمت فروش پسر بچه*ها و دختران كوچك و كشتن آنها به خاطر فروش اندامشان، سود قابل توجهي به دست مي*آورند.



                          Comment

                          • Rasputin
                            Senior Member
                            • Jan 2005
                            • 63906

                            #118
                            منبع و مسووليت انتشار خبرهای زير با "گزارشگران سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان"است:


                            قتل يك شهروند كرد در سردشت
                            سردشت : يك جوان كرد به نام "آوات عزيزپور" توسط نيروهاى انتظامى مستقر در پايگاه "قلعه رش" به قتل رسيد.
                            يك شهروند جوان به نام" آوات عزيزپور" فرزند رسول، 25 ساله و اهل سردشت در ساعت 22 شامگاه روز پنج شنبه 16 آذر ماه از سوى نيروهاى انتظامى مستقر در پاسگاه "قلعه رش" هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد. جنازه آوات عزيزپور تا تاريخ انتشار اين گزارش به خانواده وى تحويل داده نشده است. گفته مى شود اتومبيل مقتول حامل مقدارى مواد سوختى بوده است.


                            دادگاهى شش جوان كرد در كرمانشاه
                            کرمانشاه ؛ شش جوان كرد به نامهای کاوه انوري، خالد رسولي، وريا کريمي، هيوا نوري، وطن عبادی و ژيان کامکار به اتهام همكارى با احزاب كرد دادگاهى شدند.
                            روز 15 آذر در شعبه اول دادگاه انقلاب شش شهروند جوان نودشه اى برای بار سوم دادگاهی شدند. کاوه انوري، خالد رسولي، وريا کريمي، هيوا نوري، وطن عبادی و ژيان کامکار كه پيش تر به اتهام ارتباط با احزاب كرد دستگير و مدتى را در بازداشت به سر بودند در دادگاه انقلاب اسلامى شهر کرمانشاه دادگاهى شدند. گفتنى است نتيجه و حكم دادگاه متعاقبا به نامبردگان ابلاغ خواهد شد.



                            بازداشت موقت يك مسئول سنديكاى كارگرى
                            مهاباد: منصور احمدزاده رئيس سنديكاى خبازان آذربايجان غربى و نايب رئيس كانون سراسرى انجمنهاى صنفى خبازان پس از بازداشتى كوتاه مدت، بطور موقت آزاد شد.
                            منصور احمدزاده كه در سمت رئيس سنديكاى كارگران مهاباد، رئيس سنديكاى خبازان آذربايجان غربى و نايب رئيس كانون سراسرى انجمنهاى صنفى خبازان كشور مسئوليت داشته، از يك ماه پيش به اتهامى نا مشخص بازداشت شده بود، روز چهارشنبه با توديع وثيقه 10 ميليون تومانى آزاد شد. هرچند منصور احمدزاده مدعى است به دليل تضاد با تشكل خانه كارگر و مخالفت خانه كارگر با فعاليت مستقلانه سنديكاهاى گارگرى دستگير و بازداشت شده است، اما گفته مى شود نامبرده به اتهام سو استفاده هاى مالى دستگير گرديده بود.

                            iran

                            Comment

                            • Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

                              #119
                              طبق خبرهاِ رسيده از شهر اردبيل امروز 18 آذر ساعتِ دهِ صبح اداره يِ اطلاعاتِ استان اردبيل طی تماس تلفنی با آقای فضائل عزيزان مبارز حقوق بشري، ايشان را به اداره يِ اطلاعات "جهتِ پاره ای توضيحات" احضار می کنند. آقای عزيزان بر روی روال قانونی احضار شهروندان جهت بازجويی پافشاری کرده و خواهان

                              رؤيت حکمی از طرفِ دادگاه شده است . اما در جواب مأمورانِ اطلاعاتی او و خانواده اش را تهديد کرده و گفته بودند که اگر آقايِ عزيزان فوراً به اداره يِ اطلاعات نرود، او و همسرش را بازداشت خواهند کرد. بدين ترتيب آقايِ فضائل عزيزان صلاح دانستند که به ادارهری اطلاعات رفته تا از آزار همسر خود توسط مأمورانِ حکومتی جلوگيری کند.

                              طبق گفته همسر آقايِ عزيزان، ايشان در ساعت 11 صبح به اداره يِ اطلاعات رفته و به محض ورود مورد اهانت و ضرب و شتم مأمورين قرار گرفته و به دفتر رييس اداره برده می شود. در دفتر رييس اطلاعات استان اردبيل نيز رفتار خشونت آميز همراهِ با اهانت ادامه پيدا کرده و در حين ضرب و شتم به او اخطار داده می شود که او بايد از مصاحبه با راديوها و رسانه ها و اطلاع رسانی از وضعيت فعالان و زندانيان سياسی خودداری کند. آقای عزيزان، عليرغم اين برخوردها، به طرز رفتار وحشيانه يِ رييس اطلاعات و مأمورانش اعتراض کرده و می گويد:"همين برخوردهايِ شماست که ما را وادار به افشاگری می کند" در اين زمان به دستور رييس اطلاعات آقايِ عزيزان را به اطاقی برده و به صندلی بسته و به مدت يکساعت با دستگاه "شوک الکتريکی" او را مورد شکنجه قرار می دهند.

                              خانم عزيزان متذکر شدند که ماه ها است که ايشان و همسرشان از طريق تلفن ، تهديد به مرگ شده بودند. و حتی عده ای به منزل ايشان مراجعه کرده و سعی داشتند با شکستن درب منزل وارد خانه شوند که به علت سر و صدايِ اين تعرض، همسايه ها بيرون آمده و با ديدن ايشان، متعرضين فرار می کنند.

                              آقايِ داراب زند در تماسی تلفنی با منزل آقای عزيزان جزئيات ماجرا را از همسر ايشان جويا شده که در لينک زير می توانيد آن را بشنويد.



                              iran

                              Comment

                              • Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

                                #120
                                کميته دانشجويی گزارشگران حقوق بشر

                                در پی ارسال اخطاريه اي، از سوی دادگاه انقلاب،که صبح امروز برای خانواده دکتر فرزاد حميدي، سخنگوی پيشين جبهه دمکراتيک ايران ارسال شده است ، سرور حميدی ( خواهر فرزاد حميدی)، ميبايست به دادگاه انقلاب مراجعه کند.

                                در متن اخطاريه، خطاب به سرورحميدی آمده است؛ يک روز پس از مشاهده اخطاريه، بايد به دادگاه انقلاب مراجعه کرده و در صورت عدم معرفی برادرش، وثيقه پنجاه ميليون تومانی آنها، به نفع دولت ضبط خواهد شد.

                                منابع آگاه احتمال ميدهند که در صورت حضورسرورحميدی در دادگاه انقلاب، وی به عنوان ضامن دکتر فرزاد حميدي، از سوی دادگاه بازداشت شود.

                                اين در شرايطی است که فرزاد حميدی با کفالت خواهرش به همراه وثيقه پنجاه ميليون توماني، به طور موقت اززندان آزاد شده بود. که با توجه به تهديد وي، از سوی دادگاه انقلاب، نسبت به صدور حکم ده سال زندان و تبعيد به زندان برازجان ، به ناچار از ايران خارج شد.

                                لازم به ذکر است که دکتر فرزاد حميدی بارها در زندان تحت شکنجه های روحي، و ضرب و شتم از سوی بازجويان وزارت اطلاعات قرار گرفته است.که آخرين بازداشت وي، درارتباط با تحصن خانواده های زندانيان سياسی در مقابل دفتر سازمان ملل، در 27 مرداد ماه سال 83 بود که به واسطه آن به مدت 10 ماه در زندان رجايی شهر کرج به سر برد.

                                وی که پيش از آن نيز به دليل فعاليتهای خود بازداشت و در زندان قصر دوران محکوميت خود را سپری کرده بود تنها 1 ماه پس از آزادي، مجددا بازداشت و محاکمه شد


                                iran

                                Comment

                                Working...