F.C Perspolis

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

«حبيب كاشانى» گفت: ديدار روز جمعه، بازى خوبى بود. ۲ تيم پرسپوليس و صباباترى از تيم هاى مدعى ليگ هفتم محسوب مى شوند و از همان ابتدا نيز قابل پيش بينى بود كه اين ديدار از حساسيت خاصى برخوردار باشد.كاشانى افزود: نيمه اول شاهد بازى خوبى نبوديم و نمايش بچه ها در اين نيمه چنگى به دل نزد اما در ۴۵ دقيقه دوم مسابقه وضعيت تيم بهتر شد. پرسپوليس مى توانست با ۲ گلى كه به ثمر رساند۳، امتياز شيرين اين ديدار را به دست آورد اما متاسفانه بچه ها ۱۰ دقيقه فرامين تاكتيكى مربيان خود را فراموش كردند تا با ارائه يك بازى احساسى پيروزى را با تساوى عوض كنند.مدير عامل پرسپوليس با تشكر از حضور و حمايت هواداران حاضر در ورزشگاه، خاطر نشان كرد: جا دارد از حضور گسترده هواداران در ورزشگاه آزادى تشكر كنم. آنها باوجود وضعيت نامساعد هوا، دست از حمايت تيم محبوب خود برنداشتند، از اين رو ضمن تشكر و قدردانى به واسطه اين حضور از آنها شخصاً عذرخواهى كرده و اميدوارم بچه ها در بازى هاى آينده جبران مافات كنند.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

«محسن خليلى» گفت: سخت ترين روز پرسپوليس در ۱۶ هفته اخير مقابل صباباترى بود. مهاجم پرسپوليس اظهار كرد: پرسپوليس بد بازى كرد و روز سختى مقابل صباباترى داشت كه نتوانست باوجود ۱۰ نفره شدن حريف و ۲ گل جلو بودن، اين تيم را ببرد. وى افزود: من و همه بازيكنان به هيچ وجه عدم موفقيت مان را توجيه نمى كنيم و با يك بازى احساسى در پى زدن گل هاى بيشتر بوديم كه اين مساله باعث حضور كمتر بازيكنان در خط دفاعى شد و متاسفانه ۲ گل خورديم. خليلى ادامه داد: البته از تاثير شرايط جوى بر زمين بازى نمى توان چشم پوشيد و اين مساله روى بازى پرسپوليس اثر بيشترى داشت، چرا كه حركت از كناره هاى زمين و سانتر از جناحين در دستور كار ما بود و اين شيوه كاملاً با بازى صباباترى فرق مى كرد. مهاجم پرسپوليس افزود: بازى بعدى ما در جام حذفى مقابل پتروشيمى تبريز است كه هيچ شناختى از اين تيم نداريم اما اميدوارم بازيكنان با جديت بيشترى تمرينات را دنبال كنند تا پيروز آن ميدان باشيم.

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

« عباس آقايى » در خصوص ديدار تيمش مقابل صبا باترى گفت: نيمه اول بازى خوبى را شاهد نبوديم اما در نيمه دوم هر ۲ تيم روى دروازه ها حمله مى كردند و اين باعث شد بازى هيجان بيشترى بگيرد. ما ابتدا با ۲گل از حريف پيش افتاديم اما شرايط خاصى به وجود آمد تا در نهايت بازى برده را با تساوى عوض كنيم. شماره ۲۷پرسپوليس تاكيد كرد: با اشتباه مظفرى زاده، ۲ امتياز حساس را از دست داديم، چراكه او در اعلام پنالتى به سود صباباترى اشتباه مسلمى داشت و سپهر حيدرى به هيچ عنوان مرتكب خطايى نشد. البته ناگفته نماند كه بعد از زدن ۲ گل، بد بازى كرديم و با اين خيال كه برنده ايم تمركزمان را از دست داديم. آقايى افزود: از دست دادن اين ۲ امتياز اتفاق خوشايندى نبود و شايد بعدها از اين موضوع حسرت بخوريم. با اين حال ما همچنان صدرنشين هستيم و چيزى از دست نداده ايم. وى در خصوص گلزنيش در بازى مقابل صبا باترى گفت: گل زدن، لذت بخش ترين لحظه فوتبال است و من هميشه به اين موضوع فكر مى كنم. البته انجام دادن وظايفم را در اولويت قرار مى دهم. بعد از گلزنى باز هم مسائلى مطرح شد و بعضى ها گفتند به سمت استيلى رفتم در حالى كه اين طور نبود. از اين به بعد به استيلى مى گويم كه موقع گل زدن من كنار نيمكت نباشد و به رختكن برود تا ديگر اين شايعات به وجود نيايد.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

فريد زرينه» پزشك پرسپوليس اظهار داشت: پس از مصدوميت الونگ، برنامه درمانى او را آماده كرديم و وى براى بازگشت به كامرون و ديدار با خانواده اش از باشگاه اجازه گرفت، من هم موافقت كردم كه الونگ به كامرون برود.وى تأكيد كرد: همان طور كه گفتم، مراحل درمانى زانوى الونگ مشخص است و مشكلى در اين زمينه وجود ندارد. قبل از بازگشت اين بازيكن به كامرون، برنامه لازم را به او داديم تا الونگ در كشورش هم مراحل درمانى را ادامه دهد. زرينه در خصوص مصدوميت واعظى و شيث رضايى گفت: واعظى قبل از بازى با صباباترى دچار گرفتگى عضلات كمر شد تا در اين ديدار غايب باشد. ما اقدامات لازم را براى بهبود اين بازيكن انجام مى دهيم و او تا ۴ روز ديگر مصدوميتش برطرف خواهد شد. مصدوميت شيث هم مثل واعظى جدى نيست. او از ناحيه رباط داخلى آسيب ديده و پس از ۵ روز تا يك هفته آسيب ديدگى اش برطرف خواهد شد.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

«محمد نصرتى» مدافع پرسپوليس گفت: خطرى صدرنشينى پرسپوليس را تهديد نمى كند و ما مى توانيم همين مسير صعودى را تا نيم فصل اول ادامه بدهيم.وى همچنين خاطرنشان كرد: در ديدار مقابل صباباترى هم همه ديدند كه چطور برترى از ما گرفته شد و يك تساوى خانگى تحميلى را پذيرفتيم. حالا اين كه اشتباه داورى به طور سهوى باعث بروز چنين اتفاقى شده بماند اما با اطمينان مى گويم كه پرسپوليس در ادامه ليگ با اقتدار بيشترى حركت خواهد كرد.نصرتى افزود:تقابل با سپاهان كه از رقابت هاى جام باشگاه هاى جهان باز مى گردد و طبيعتاً پيش از رويارويى با پرسپوليس بايد ۳ ديدار را برگزار كند نمى تواند زياد مشكل به نظر برسد. فشردگى مسابقات معوقه آنها توان تيمى حريف ما را پايين خواهد آورد و كفه ترازو را به نفع پرسپوليس سنگين تر مى كند.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

حسن رودباريان دروازه بان پرسپوليس درباره عملكردش در هفته شانزدهم ليگ برتر اظهار داشت: مقابل صباباترى مخصوصاً در نيمه اول خوب نبوديم اما در نيمه دوم قبل از دريافت ۲ گل، بازى بسيار خوبى انجام داديم. وى در خصوص شايعه درگيرى لفظى با همتيمى اش تصريح كرد: با سپهر حيدرى مشكلى ندارم و به هيچ عنوان به وى اعتراض نكردم، فقط از اينكه نتوانستم ركورد گل نخوردن مهدى واعظى را حفظ كنم، ناراحت بودم. رودباريان تأكيد كرد: در پرسپوليس با وجود درخشش و آمادگى زياد براى قرار گرفتن در تركيب ثابت كار سختى دارم اما هيچ وقت آرزو نمى كنم كه واعظى دچار مشكلى شود تا بتوانم بازى كنم. پرسپوليس در فصل جارى ۳ دروازه بان آماده در اختيار دارد. رودباريان درباره احتمال حضورش در تيم ملى ياد آور شد: اميدوارم مربى آينده تيم ملى چشم بينايى داشته باشد تا بتوانم همراه با واعظى دوباره پيراهن تيم ملى را بر تن كنم.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

معاون حقوقى باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به اعلام چندين باره براى حضور در ايران منتظر جواب آرى هان هستيم. مصطفى شكرى در خصوص رفع مشكل سرمربى هلندى و مهاجم نيجريه اى با باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: خوشبختانه در خصوص آرى هان فعلا مشكلى باشگاه را تهديد نمى كند. وى ادامه داد: بارها به سرمربى هلندى تأكيد كرده ايم كه براى حل مشكل بايد خودش يا مدير برنامه هايش به ايران سفر كند اما تاكنون چنين كارى انجام نداده است. معاون حقوقى باشگاه افزود: با توجه به اعلام چندين باره، منتظر پاسخ آرى هان هستيم تا بتوانيم در زمينه پرونده اش اقدامات لازم را انجام دهيم. شكرى همچنين در مورد مشكل مهاجم نيجريه اى نيز اظهار داشت: بحث رافائل براى باشگاه پرسپوليس خيلى حادتر است و پرونده وى با جديت پيگيرى مى شود. سازمان تربيت بدنى قول داده با كمك هاى مالى اين مشكل را برطرف خواهد كرد.

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به نيمكت نشينان جوياى نام، نبودن من و رضايى مقابل سپاهان مهم نيست. «كريم باقرى» درباره غيبتش در ديدار مقابل سپاهان اظهار داشت: از اين مورد متأسفم اما ما بازيكنان خوبى در اختيار داريم و نفرات جوان مى توانند به خوبى جاى خالى ما را پر كنند.باقرى ياد آور شد: اميدوارم با كسب ۳ امتياز مقابل سپاهان، عنوان قهرمانى نيم فصل را كسب كنيم، در اينصورت در نيم فصل دوم با انگيزه بالاتر به نبرد حريفان خواهيم رفت.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

مدافع پرسپوليس طى اظهار نظرى در مورد بازى تيمش مقابل پاس همدان گفت: با نبود نيكبخت، نصرتى، شيث، الونگ و خرسندى، كار سختى در بازى با پاس خواهيم داشت. با وجود مصدومين زيادى كه در تيم هستند و همچنين شرايط آب و هوايى همدان مقابل پاس به زحمت خواهيم افتاد. «سپهر حيدرى» در ادامه خاطر نشان كرد: البته شايد بازيكنان جايگزين نتوانند مثل نفرات اصلى كه مصدوم هستند بازى كنند اما خوشبختانه انگيزه بچه ها براى پيروزى بر پاس بسيار بالاست چون قول قهرمانى داده ا يم و بايد تحت هر شرايطى حتى اگر دماى هوا ۳۰ درجه زير صفر هم باشد، آن را احساس نكنيم و اين بازى حذفى را ببريم. پاس به دليل داشتن بازيكنان غيربومى شرايطى مشابه ما دارد. وى درباره حريف امروز سرخپوشان نيز گفت: پاس تيم خوب و ريشه دارى است. در ليگ امسال هم توانسته جايگاه خوبى را در جدول پيدا كند. آنها بازيكنان حرفه اى و با تجربه زيادى دارند و در اين بازى از امتياز ميزبانى و تماشاگر هم بهره مى برند كه اين هم كار پرسپوليس را سخت تر مى كند. حيدرى ادامه داد: كسب هر ۲ جام ليگ و حذفى براى بازيكنان از اهميت يكسانى برخوردار است چرا كه در جام حذفى فقط با پيروزى در چند بازى مى شود قهرمان شد و در ليگ قهرمانان آسيا حضور پيدا كرد و اكنون ما اصلاً به سپاهان فكر نمى كنيم و تمام تمركزمان روى بازى با پاس است.حيدرى درباره وضعيتش در پرسپوليس تصريح كرد: من تنها بازيكن آزادى بودم كه ۲ سال با پرسپوليس قرارداد بستم. من به خاطر عشق به پرسپوليس به اين تيم آمدم و از هرگونه تلاشى دريغ نخواهم كرد و اگر پيشنهاد داخلى داشته باشم از اين تيم جدا نخواهم شد و درمورد پيشنهادات خارجى هم، اين باشگاه است كه درمورد من تصميم مى گيرد. وى درباره اختلافات پيش آمده بين قطبى و مرزبان گفت: وقتى روز شنبه سر تمرين رفتم، مرزبان را نديدم و گويا او اصلا شنبه سر تمرين نيامده بود. بازيكنان هم دليل آن را نمى دانستند، شايد اختلاف نظرهايى با قطبى پيدا كرده باشد كه اين مساله كاملاً طبيعى است چرا كه هيچ گاه ۲ مربى مثل هم فكر نمى كنند در هر حال مطمئنم او را به تيم برمى گردانند و كنار قطبى و استيلى به كارش ادامه مى دهد.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تأكيد بر اينكه دليل اختلاف بين «افشين قطبى» و «عليرضا مرزبان» را نمى داند، گفت: پس از جلسه اى كه با اين ۲ نفر خواهم داشت در اين باره اظهار نظر مى كنم. «حبيب كاشانى» همچنين تصريح كرد: بنده هم از طريق رسانه ها در جريان اين ماجرا قرار گرفتم و هنوز اين فرصت را پيدا نكرده ام كه با آقايان قطبى و مرزبان صحبت كنم.كاشانى ادامه داد: وجود اختلاف نظر در هر تيمى طبيعى است اما مطمئن باشيد اگر اين اختلاف نظرها بخواهد به مجموعه پرسپوليس لطمه بزند جلوى حاشيه سازى ها را خواهم گرفت.وى با بيان اينكه مطرح شدن چنين مسائلى در شرايط حساس فعلى منطقى نيست، خاطرنشان كرد: پرسپوليس شرايط حساسى در ليگ برتر و جام حذفى دارد و اميدواريم بتوانيم با كمك همه بازيكنان و اعضاى كادر فنى از اين مرحله با موفقيت عبور كنيم. مديرعامل پرسپوليس درپايان گفت: قطعا در سفرى كه به همدان خواهيم داشت با آقايان قطبى و مرزبان جلسه خواهم گذاشت تا هم از اصل ماجرا مطلع شوم و هم با تدابير لازم اختلاف نظرهاى موجود را به حداقل برسانم.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

تيم فوتبال پرسپوليس تهران صدرنشين ليگ برتر باشگاههاي ايران با شكست سه بر صفر از تيم پاس همدان در مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي باشگاههاي ايران از دور اين رقابت*ها كنار رفت. در اين بازي كه از ساعت ‪ ۱۴‬امروز در همدان آغاز شد،تيم پاس همدان با سه گل "مهدي جعفرپور" در دقايق ‪ ۵۹ ، ۲۷‬و ‪ ۸۲‬به پيروزي رسيد. "محسن تركي"داوراين بازي در دقيقه ‪"۶۷‬فرزاد آشوبي"بازيكن*تيم پرسپوليس را از زمين بازي اخراج كرد و در دقيقه ‪ ۸۵‬نيز"حسين بادامك*ي" ديگر بازيكن اين تيم با دريافت كارت قرمز از زمين بازي بيرون رفت.

همچنين محمد نصرتي نيز به دليل يك تكل خطرناك برروي بازيكن پاس همدان دردقيقه ‪ ۸۹‬بازي از زمين بازي اخراج شدوعليرضا نيكبخت واحدي نيز در دقيقه ‪ ۹۲‬بازي با دريافت كارت قرمز زمين را ترك كرد.

تيم پرسپوليس بازي را هفت نفره به پايان رساند.

به اين ترتيب تيم پاس به مرحله يك چهارم صعود كرد.

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس تهران گفت : بابت شكست اخير تيم پرسپوليس مقابل تيم پاس همدان ازطرفداران و علاقه مندان اين تيم عذرخواهي مي*كنم.

"حبيب كاشاني " دوشنبه*شب افزود: دريافت ‪ ۴‬كارت قرمز توسط بازيكنان تيم پرسپوليس كه دراين بازي اتفاق افتاد حركت خوبي نبود ومن ازاين بابت ناراحت هستم .

وي گفت : تيم*هاي بزرگ همواره حاشيه دارند،معتقدم اين حاشيه*ها را يك عده به خاطر منافع خود براي اين تيم*ها ايجاد مي*كنند.

كاشاني تصريح كرد: برد وباخت هم بخشي از كاركرد و نتايج يك تيم است كه تيم پيروزي علاوه بر كسب نتايج قابل قبول دراين فصل اين بار با قرعه شكست روبه*رو شد.

وي ضمن تبريك به تيم پاس همدان گفت: تيم پرسپوليس دوباره سعي خواهد كرد تا روند موفقيت هايش را ادامه دهد واين شكست را باپيروزي مقابل تيم سپاهان به فراموشي خواهيم سپرد.

وي درخصوص اخبار اخير درخصوص درگيري افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس و نادرمرزبان يكي از مربيان اين تيم گفت : من دراين خصوص با قطبي صحبت كرده*ام ولي هنوز با مرزبان به گفت وگو نكرده*ام.

" كاشاني" افزود: مرزبان ازابتدابا تيم پرسپوليس بوده و انصاف نيست كه دراين زمينه سريع تصميم*گيري شود پس از بررسي*هاي لازم دراين خصوص تصميم خواهم گرفت.

وي درادامه با اشاره به حاشيه*هاي اين تيم پرطرفدار نيزگفت : اين حاشيه*ها هميشه وجود داشته و ماهم قصد ورود به آن را نداريم البته حاشيه سازان همواره كارخودرا ادامه مي*دهند.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

هافبك اخراجى تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اشتباهات فردى بازيكنان باعث حذف پرسپوليس شد. غلامعباس آشوبى كه در ديدار ديروز مقابل پاس همدان با كارت قرمز داور از بازى اخراج شد، گفت: بازى خوبى انجام نداديم و روز، روز پرسپوليس نبود. وى در خصوص اخراجش از بازى گفت: در مورد داورى بازى نظرى نمى دهم، ولى بدون شك داور در ۲يا ۳ مورد اشتباه كرد كه در روند بازى موثر بود. آشوبى در خصوص خطاى مرتكب شده بر روى بازيكن پاس همدان گفت: براى گرفتن توپ رفتم اما به دليل ليز(!) بودن زمين كنترل خود را از دست دادم، قصد زدن پاى حريف را نداشتم و مستحق كارت قرمز نبودم. وى در پايان گفت: اگر اخراج من باعث شد كه شرايط تيم عوض شود و تيم ضربه بخورد از همه هواداران وبازيكنان تيم عذرخواهى مى كنم.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

محمد نصرتى در رابطه با اخراج خود از بازى گفت: بعد از اخراج نمى توان به گذشته برگشت اما حق من حداكثر كارت زرد بود زيرا خطاى من آنچنان خشن نبود. نصرتى در خصوص گل دوم پرسپوليس گفت: واعظى با فرياد از من خواست كه توپ را رها كنم و من هم اين كار را كردم اما از بخت بد توپ نصيب مهاجم پاس شد. نصرتى با اشاره به بيمارى اش گفت: به دليل سرما خوردگى،حضورم در بازى قطعى نبود و با مداوايى كه رويم انجام شد توانستم به بازى برسم. نصرتى از زمين بازى و يخ زدگى چمن ورزشگاه انتقاد كرد و گفت: چمن ورزشگاه باعث اشتباهات ما بود.

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

«مهدى واعظى» دروازه بان تيم پرسپوليس در خصوص بازى اين تيم مقابل پاس گفت: بازى را خوب شروع كرديم اما با بدشانسى نتوانستيم از موقعيت هاى خودمان استفاده كنيم، ضمن اين كه موقعيت هاى پاس همدان را خودمان به وجود آورديم. وى اشتباهات فردى را روى شرايط بازى موثر دانست و گفت: اين باخت مقدمه اى براى پيروزى هاى بعدى پرسپوليس خواهد بود! واعظى در خصوص گل هاى دريافتى گفت: روى گل اول تا حدودى مقصر بودم و بعد از سر خوردن نتوانستم توپ را به خوبى مهار كنم. بر روى گل دوم نيز منتظر بودم «نصرتى» توپ را دفع كند اما توپ از او گذشت و من هم آمادگى لازم براى تصاحب توپ را نداشتم. وى در پايان گفت: معلوم نيست كه مقابل سپاهان در درون دروازه باشم يا نه، ملاك مربيان تمرينات و آمادگى بدنى است و تمام انگيزه ام اين است كه سپاهان را ببريم و قهرمان نيم فصل شويم.

Comment

Working...