Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: "افشين قطبي" از روز شنبه هفته آينده به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس هدايت اين تيم را برعهده خواهد گرفت. قطبي فردي ايراني بوده و هيچ مشكلي در خصوص گذرنامه و ورود به ايران ندارد.

وي بيان كرد: در حال حاضر وضع جسمي و سطح تمرينات تيم پرسپوليس مطلوب بوده و پيش بيني مي*شود اين تيم با آمادگيهاي كسب شده در اردوي بروجرد بتواند در مسابقات ليگ برتر باشگاه*هاي كشور قهرمان شود.

وي خاطر نشان كرد: خوشبختانه تيم فوتبال پرسپوليس تهران هيچ گونه مشكل مالي نداشته و حقوق بازيكنان را به موقع پرداخت مي*كند.

استيلي ادامه داد: اردوي تداركاتي تيم پرسپوليس روز جمعه با انجام يك بازي با تيم تربيت خرم آباد در بروجرد پايان مي*يابد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پنجشنبه*شب در ميان جمعيت زيادي از هواداران اين تيم وارد كشور شد .

به هنگام ورود " افشين قطبي" به فرودگاه مهرآباد " حبيب كاشاني"، مديرعامل باشگاه پرسپوليس ، "نژاد فلاح " نماينده مجلس، عضو هيئت مديره و "محمود خوردبين" سرپرست تيم در فرودگاه حضور داشتند.

شماري از هواداران تيم پرسپوليس نيز با حضور در فروردگاه از قطبي استقبال كردند.

مراسم استقبال از قطبي ساعتي به طول انجاميد و پس از آن با وي در هتل لاله تهران اسكان يافت.

Comment

• چهار بازيكن تازه وارد تيم فوتبال پرسپوليس صبح ديروز در تست اسيد لاكتات شركت كردند.

دكتر فريد زرينه، پزشك تيم درباره اين تست گفت از حسن رودباريان، محمد نصرتي، عباس آقايي و نبي ا... باقري تست اسيد لاكتيك(اسيد لاكتات) گرفته شد تا ببينيم وضعيت پايه وآستانه لاكتات آنها چقدر است و با توجه به حداكثر اكسيژن و در ضرباني كه مد نظر ما بود چقدر تغيير كرده است.

پزشك تيم پرسپوليس افزود:هدف ما از انجام اين تست اين بود كه بتوانيم توان هوازي، آستانه بي*هوازي وآستانه هوازي را براي اين بازيكنان تخمين بزنيم.

وي با اشاره به نتيجه مثبت اين آزمايش تصريح كرد: نتيجه مثبت اين آزمايش نشان داد تمريناتي كه در اين مدت زير نظر كادر پزشكي پشت سر گذاشته شد تمرينات خوب ومناسبي بوده ونتايج مثبت اين تمرينات در اين آزمايش*ها خود را به خوبي نشان دادند.

Comment

• تيم فوتبال "افلاك" خرم*آباد در بازي تداركاتي كه عصر روز جمعه در مجتمع ورزشي كارخانجات نساجي بروجرد با تيم "پرسپوليس" تهران انجام داد مغلوب اين تيم شد.

مسوول اداره تربيت بدني بروجرد گفت: در اين ديدار تيم پرسپوليس تهران توانست دو بر صفر تيم افلاك خرم آباد را شكست دهد.

"منصور فرهودي" در گفت و گو با خبرگزاري ايرنا افزود: "سپهر حيدري" و "بهادر عبدي" دو گل اين ديدار را به ثمر رساندند.

وي اشاره كرد: تيم فوتبال پرسپوليس تهران با انجام بازي مذكور اردوي پنج روزه خود را در بروجرد به اتمام رساند.

Comment

• Comment

• مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس در حال حاضر هيچ گونه دارايى شخصى ندارد و اگر ۵/۳ ميليارد هزينه اى كه بابت حضور بازيكنانش كرده را به مجموع بدهى ها اضافه كنيم رقمى در حدود ۹ ميليارد تومان بدست مى آيد. حبيب كاشانى افزود: حسابرسى كه در باشگاه انجام شده مربوط به سال هاى ۸۴ و ۸۵ مى شود و هنوز عملياتى در خصوص گردش حساب ها تا تاريخ ۳۱/۳/۸۶ صورت نگرفته كه كل بيلان مشخص شود. البته عدم تشكيل مجمع و نظارت بر كار هيأت مديره هم يكى ديگر از معضلاتى است كه از ۳ سال قبل آن را ناديده گرفتند و امروز شاهد اين قبيل مشكلات هستيم. وى اضافه كرد: از آنجايى كه پرسپوليس يك شركت سهامى عام است بايد مجمع تشكيل شود و مبلغى در حدود ۶ ميليارد بدهى اعلام شده به غير از رقم هزينه شده بابت بازيكنان را تأمين كند تا مشكلى از بابت هزينه هاى گذشته نداشته باشيم كه خود اين مساله اگر صورت نگيرد براى شركت بدون سرمايه پرسپوليس بايد اعلام ورشكستگى كرد. كاشانى به پيشنهاد رياست جمهورى و رئيس سازمان تربيت بدنى مبنى بر خصوصى سازى پرسپوليس اشاره اى كرد و يادآور شد: اين موضوع در زمان معاونت دكتر عارف در هيأت دولت تصويب شده بود كه سهام باشگاهى مثل پرسپوليس بايد در بررسى قرار بگيرد و مردم به اداره آن بپردازند. حتى شهردار تهران هم اعلام آمادگى كرده بود تا بخشى از آن را خريدارى كند و همراه با ديگران پرسپوليس را خصوصى اداره كنند اما مهمترين مساله، مقدماتى است كه پيش از اين وجود آنها را ضرورى مى دانم و بايد هرچه سريعتر تكليف آن مشخص شود. مديرعامل باشگاه پرسپوليس در رابطه با انتخاب قطبى تصريح كرد: ايشان داراى كارنامه قابل توجهى هستند و تاكنون با ۳ مربى بزرگ فوتبال جهان كار كرده اند؛ از آنجائيكه اصرار داشتيم يك كادرفنى ايرانى در پرسپوليس مشغول به فعاليت شود، از قطبى دعوت به عمل آورديم تا دانش روز خود را در كنار ساير اعضاى كادرفنى در جهت تقويت پرسپوليس بكار گيرد و به ايران بيايد. البته اين وظيفه ماست كه حواشى موجود بر سر راه ايشان را از بين ببريم و تعامل خوبى ميان ايشان، مطبوعات و ساير رسانه ها برقرار كنيم. كاشانى در رابطه با مشكلاتى كه براى زمين تمرينات پرسپوليس وجود دارد، گفت: خوشبختانه با دستور شهردار تهران زمين شركت واحد قرار است بزودى تجهيز شود و ما در كنار اين محل با عنايات رياست محترم جمهورى مى توانيم هفته اى ۲۰ ساعت از امكانات ورزشگاه نفت تهران هم استفاده كنيم و اين دقيقاً بخش اعظمى از دغدغه هاى ما را كم خواهد كرد.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• افشين قطبى در جريان تمرين ديروز سرخپوشان درباره حميد استيلى و نقش او در پرسپوليس گفت: حميد مثل برادر من است و من او را خيلى دوست دارم. سابقه او براى همه مشخص است و من افتخار مى كنم كه چنين همكارى دارم.قطبى گفت: استيلى بازيكن بزرگى در فوتبال ايران بوده و گل قرن را زده است و من بسيار خوشحالم كه او را در كنار خود مى بينم.سرمربى سرخپوشان در ادامه گفت: استيلى دستيار من نيست بلكه همكار من است و من از اين موضوع استقبال مى كنم.قطبى گفت: مطمئن باشيد هر مربى خارجى ديگرى هم كه به جاى من به پرسپوليس مى آمد، قطعاً اولين انتخابش حميد استيلى بود.سرمربى تازه سرخپوشان درباره تماشاگران و برخورد آنها گفت: آنها مرا تحت تأثير خود قرار دادن و من حاضرم جانم را براى اين مردم خوب بدهم.قطبى در پايان گفت: اميدوارم تيمى بسازم كه شرمنده هواداران نشوم.

Comment

• حميد استيلى مربى تيم پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگاران گفت:همانطور كه برنامه ريزى شده بود، آقاى قطبى كارشان را با پرسپوليس آغاز كردند و من خوشحالم كه با آمدن ايشان، يك زمين تمرين خوب هم دراختيارپرسپوليس گذاشته شد.استيلى گفت: همه چيز درباره حضور قطبى از قبل برنامه ريزى شده بود. همه ديديم كه آقاى كاشانى همانطور كه از اول گفته بود، قطبى را به پرسپوليس آورد تا خيلى چيزها را ثابت كرده باشد.مربى سرخپوشان گفت: خوشبختانه كادر فنى خوب و هماهنگى داريم، البته ناگفته نماند كه تصميم گيرنده اصلى در اين تيم قطبى است و من هم خوشحالم كه در كنار ايشان مشغول كار هستم. مطمئن باشيد كه در طول ليگ به ايشان كمك خواهم كرد. استيلى گفت: تمام تلاش من اين بود كه تيم را در شرايط ايده آلى تحويل قطبى بدهم كه اين اتفاق هم افتاد و حالا بايد ادعا كنم كه تيم ما به مرز ۹۰ درصد آمادگى ايده آل رسيده است.استيلى گفت: در فصل نقل و انتقالات به دنبال بازيكنان اسم و رسم دارنبوديم بلكه فقط مى خواستيم بر اساس نيازهاى تيم بازيكن بگيريم.استيلى درباره بازى با صنعت نفت گفت: اين تيم ۲ سال است كه بازى رسمى نداشته است و همين مسأله باعث شده است تا ما كمتر از اين تيم شناخت داشته باشيم اما با شناختى كه از قاسمپور داريم، مى دانيم كه صنعت نفت آبادان تيم خوب و بانشاطى خواهد بود.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X