Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Perspolis
Collapse
X
-
كمتيه انضباطي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس بعد از ۴۰سال آغاز بكار كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني مدير عامل باشگاه طي احكام جداگانه*اي ، محمود خوردبين، حميدرضا استيلي، محمد رسائي، مصطفي شكري و غلامرضااحمدي را به سمت اعضاي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس تهران منصوب كرد.
غلامرضا احمدي مدير روابط عمومي و امور بين*الملل به عنوان دبير كميته انضباطي معرفي شده و كار اين كميته به صورت رسمي براي اولين بار در تاريخ باشگاه پرسپوليس آغاز خواهد شد.

Comment
-
شيث رضايي جوان ۲۳ساله تيم پرسپوليس گفت:نيمكت نشيني من درتيم پرسپوليس زياد مهم نيست وحاضرم ۴۵۰دقيقه روي نيمكت اين تيم بنشينم.
وي روز سه*شنبه با سايت خبري باشگاه پرسپوليس گفت و گو كرد كه متن كامل اين گفت وگو در زير مي*ايد.
س:از مسائل ايجاد شده در بازي برابر مقاومت سپاسي شيراز و تعويض در پايان نيمه اول هنوز گله*مند هستي ؟
ج: اختيار مسائل فني بر عهده مربيان است و من در اين مورد اظهار نظر خاصي نداشته واگر هم مساله*اي بوده ، ناراحتي زودگذري بود كه رفع شد.
مهم اين است كه وجود من در اختيار پرسپوليس است و من بعد از كسب نتيجه مساوي دلخور بودم.
س : بازي با پاس همدان را چطور ارزيابي مي*كنيد ؟
ج : سال گذشته من به پاس گل زدم و امروز هم آماده*ام تا اگر مربيان به من فرصت بازي بدهند در اين بازي هم گل بزنم و هم پاس گل بدهم.
س : اينكه مي*گويند با افشين قطبي اختلاف داري از كجا نشات مي*گيرد؟ ج : رضايي: همه آن شايعات به خاطر آن ۴۵دقيقه*اي است كه تعويض شدم.آيا به راستي ۴۵دقيقه بازي نكردن من آنقدر مهم است كه اينگونه ادعا شود. مهم اين است كه من ۴۵۰دقيقه هم روي نيمكت بنشينم به خاطر نام بلند پرسپوليس تحمل مي*كنم.
به نوشته اين سايت حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز در ديدار با كريم باقري، عليرضا نيكبخت، عباس آقايي واحسان خرسندي درباره آخرين وضعيت قراردادها وامور فردي نفرات مورد نظر بوده است.
در اين جلسه مديرعامل باشگاه پرسپوليس از كريم باقري به عنوان كاپيتان تيم خواست تا براي افزايش بار روحي ياران اين تيم همراه ساير بازيكنان به همدان برود وكريم باقري هم براي سفر به همدان اعلام آمادگي كرد.
علي رضا نيكبخت، عباس آقايي و احسان خرسندي در اين جلسه ضمن آنكه مسائل خود را با مدير عامل باشگاه درميان گذاشتند براي ارائه يك بازي خوب برابر تيم پاس همدان در بازي روز پنجشنبه پنجم مهر ماه كه در همدان برگزارمي*شود هم قسم شدند.

Comment
-
شيث رضايى كه چندروزى است مورد غضب كادر فنى قرار گرفته، احتمالاً در بازى پرسپوليس مقابل پاس همدان روى نيمكت مى نشيند. روز گذشته و در پايان جلسه تمرينى سرخپوشان، افشين قطبى رضايى را به گوشه اى برد تا با او جلسه اى داشته باشد. اين جلسه ۲۵ دقيقه اى با حرف هاى قطبى آغاز شد. سرمربى پرسپوليس رو به شيث گفت: تو بايد سعى كنى در تمرين به همه احترام بگذارى نه اينكه با داد وبيداد تمركز بازيكنان را بگيرى. مثلاً توبزرگتر پرسپوليسى و نبايد كارى كنى كه ديگران تو را فراموش كنند. قطبى در ادامه به شيث گفت: اگر مى خواهى با روزنامه يا هرجاى ديگرى مصاحبه كنى بايد درست حرف بزنى؛ تو حق ندارى به كسى توهين كنى. بايد در مصاحبه هايت تنها در مورد مسائل فنى صحبت كنى چون دوست ندارم در تيم من حاشيهوجود داشته باشد. قطبى درپايان حرفهايش خطاب به مدافع خود اظهار داشت: مطمئنم دوست ندارى با جريمه سنگين ترى روبرو شوى، پس در تمرينات سعى كن بهتر كار كنى تا مجدداً بتوانى جايگاه خود در تيم را به دست آورى. ديگر نمى خواهم از اينگونه جريانات در تيم داشته باشى چون من به بازى تو اعتقاد دارم و دوست ندارم با بيرون نشاندن تو پرسپوليس را تضعيف كنم.

Comment
-
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براى بازى كردن مقابل پاس همدان، فعلا وضعيتم خوب نيست. كريم باقرى به اهميت ديدار پرسپوليس در هفته هفتم ليگ برتر اشاره كرد و افزود: بازى مقابل پاس همدان مى تواند بسيار سنگين و سخت باشد؛ اما خيلى دوست دارم بتوانم پرسپوليس را براى رهايى از بحران مساوى ها كمك كنم و برابر نماينده همدانى بازى كنم. كاپيتان پرسپوليس عنوان كرد: با وجود اينكه اعلام شده امكان دارد بازى كنم؛ اما كمى احساس درد مى كنم. فكر كنم فعلاً وضعيتم مناسب نيست.
وى ادامه داد: پرسپوليس نيمكت بسيار خوبى در اختيار دارد. اميدوارم هر كس به ميدان مى رود، با پياده كردن خواسته كادر فنى، بتواند بازى قابل قبولى را نيز ارائه كند. باقرى گفت: مصدوميت فقط گريبانگير من نمى شود چون فوتبال بازى بسيار دشوارى است. هر وقت در ميدان بوده ام، تلاشم را براى موفقيت پرسپوليس انجام داده ام. مطمئن باشيد بدنبال بهانه نيستم كه براى هر مشكل يكى از بازى هاى پرسپوليس را از دست بدهم.

Comment
-
روز گذشته تعدادى از نشريات از قول پروين مصاحبه ا ى چاپ كره بودند كه در لابه لاى آن مى شد به گلايه قائم مقام باشگاه استيل آذين از حميد استيلى پى برد مبنى براينكه مربى فعلى پرسپوليس، آدم سربه راه و آرامى نيست و از پروين و آرى هان گرفته تا دنيزلى و قطبى با وى رابطه مسالمت آميزى نداشته اند. اين حرف ها به مذاق حميد خوش نيامده بود اما در مقام پاسخ به سرمربى اسبق خود نيز برنيامد. با اين همه پروين وقتى از اصل مصاحبه ياد شده و دلخورى حميد استيلى باخبر شد در جريان تماسى كه حبيب كاشانى با وى داشت جوياى حال استيلى شد. جالب اينكه حميد هم در كنار مديرعامل باشگاه پرسپوليس بود و طرفين باهم به صورت مستقيم گفت و گو كردند. پروين به استيلى گفت: من اصلاً در خصوص تو حرف ناراحت كننده اى نزده ام و در مصاحبه از تو دفاع كرده ام. كليه حرف هايى كه از قول من عليه حميد عزيزم نوشته اند تكذيب مى كنم. هنوز دسته گلى كه ديروز به همراه آقاى كاشانى برايم فرستاده اى(جشن تولد) در خانه دارم و مطمئن باش احترام متقابل را خوب درك مى كنم.پروين افزود: هنوز آن قدر كوچك نشده ام كه پشت سر كسى حرف بزنم تا چه رسد به اينكه پشت يكى از شاگردان دوست داشتنى ام كه همه جوره قبولش دارم صفحه بگذارم. گوش جنابعالى به اين حرف ها بدهكار نباشد و كار خودت را با آرامش انجام بده.على پروين در پايان اين گفت و گوى تلفنى ضمن آرزوى موفقيت براى حميد استيلى، اظهار داشت: اعصاب خود را خرد نكن و از دست من هم دلخور نباش. من شايد از امثال آرى هان و دنيزلى تعريف كنم اما هواى شاگردم را دارم. همين افشين قطبى هم هرچند مربى فهميده اى است اما اين دليل نمى شود كه استيلى را زير سؤال ببرم. حميد پرسپوليس ۸۰ بازى ملى دارد و صاحب اخلاق و شعور بالايى است و آينده متعلق به توست. مطمئن باش هرگز تو را به امثال افشين قطبى و حتى مربيان بهتر و بالاتر از او نمى فروشم چون دليلى براى اين كار وجود ندارد.

Comment
-
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: هنوز مشكل اين باشگاه با مسئولان مجموعه ورزشي آزادي تهران حل نشده است.
"حبيب كاشاني" روز جمعه درگفت وگو با سايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس درمورد مشكل برگزاري كنفرانس*هاي مطبوعاتي اين تيم در ورزشگاه آزادي تهران افزود: متاسفانه اين مشكل هنوز برطرف نشده و اگر براي اين مسئله چاره - انديشي نشود، كادر فني تيم پرسپوليس نمي*تواند در كنفرانس*هاي بعد از بازي حضور يابد.
وي درعين حال ابراز اميدواري كرد كه اين موضوع با تعامل دوطرفه، هر چه سريعتر برطرف شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد سومين پيروزي خارج از خانه اين تيم درليگ برتر گفت: پس از كسب دو تساوي در خانه، بازيكنان تمرينات منسجمي را در هفته گذشته پشت سر گذاشتند تا بار ديگر روند پيروزي*هاي خود در اين رقابت*ها آغاز كنند.
وي تغيير تركيب تيم پرسپوليس دربازي مقابل پاس همدان را صلاحديد مربيان دانست و افزود : تشخيص اين گونه مسايل با كادرفني تيم است. تصور مي*كنم اين كار به ايجاد انگيزه در بازيكنان نيكمت*نشين و ثابت تيم كمك مي*كند.
كاشاني بازي دادن به چهار بازيكن ذخيره پرسپوليس (حسن رودباريان، محمد رضا ماماني، الونگ الونگ و مسعود زارعي) را نشان*دهنده اعتماد كادر فني به نيمكت*نشينان اين تيم اعلام كرد و اظهار داشت : بازي دادن به بازيكنان ذخيره در بلند مدت به سود پرسپوليس خواهد بود.

Comment
-
پس از پايان ديدار پاس همدان و پرسپوليس عليرضا نيكبخت با يكى از هواداران تيمش درگيرى لفظى پيدا كرد. يكى از طرفداران پرسپوليس كه در ورزشگاه حضور داشت، به عملكرد نيكبخت معترض بود و همين مسأله باعث درگيرى لفظى مختصرى ميان آنها شد.البته موضوع خيلى سريع فيصله پيدا كرد و خوشبختانه كار به جاهاى باريك كشيده نشد. نيكبخت در اين باره گفت : خيلى ها دوست دارند مرا به حاشيه ببرند اما حواسم جمع است . من بازيكن تازه به دوران رسيده نيستم كه با چند حرف ركيك از كوره در بروم و يقه اين و آن را بگيرم .

Comment

Comment