Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Comment

• مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بايد قبول كنيم كه در نيمه اول، ساختار دفاعى پرسپوليس مشكل بزرگى داشت. شيث رضايى اظهار داشت: ديدار مقابل پاس همدان واقعاً سخت و نفس گير بود. بازى را مى توان به ۲ قسمت تقسيم كرد. در نيمه اول، ساختار دفاعى ما اشكالات بزرگى داشت و حريف چند موقعيت در اختيار داشت كه فقط يك فرصتشان به گل تبديل شد. وى ادامه داد: نيمه اول اصلاً خوب نبوديم اما در نيمه دوم بهتر شديم. بازى را در دست گرفتيم و چند موقعيت نيز به دست آورديم تا به تعداد گل هايمان اضافه شود كه نشد. رضايى خاطر نشان كرد: نمى خواهم با اين حرف ها فيكس نبودن خودم را دليلى براى ناكامى پرسپوليس قلمداد كنم. به عنوان يك بازيكن، فقط بايد در خدمت تيم باشم. وى درباره شايعه اختلافش با كادر فنى پرسپوليس هنگام اخراجش، گفت: نمى دانم تلويزيون چه تصويرى از هنگام ترك ميدان نشان داد كه بارها بعد از بازى با پاس همدان، با من تماس گرفتند و درباره اتفاق جويا شدند. وى ادامه داد: هيچ دعوايى وجود نداشته و پس از اخراجم، با آرامش به سوى نيمكت رفتم. برخى مى خواهند براى من حاشيه سازى كنند. شايعه درگيرى ام با قطبى صحت ندارد. مدافع پرسپوليس راجع به علت اخراجش تصريح كرد: پس از دريافت كارت زرد دوم اخراج شدم و به نظر داور احترام مى گذارم؛ اما از اين بابت خوشحالم كه ۴ دقيقه به پايان بازى مانده بود و تغييرى در نتيجه به وجود نيامد. وى گفت: در صورت باخت پرسپوليس، هرگز نمى توانستم خودم را ببخشم و حتى نمى توانستم جواب تماشاگران را بدهم.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• "محمود خوردبين" سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز/دوشنبه/ در بيمارستان ايرانمهر بستري شد.

خوردبين بعدازظهر روز يكشنبه پس از عمل جراحي مادرش دچار فشار و استرس روحي فراوان شد و هم*اكنون در بخش مراقبت*هاي ويژه بيمارستان ايرانمهر بستري است.

به گزارش باشگاه پرسپوليس ، در حال حاضر وضعيت جسماني سرپرست اين تيم مطلوب است به طوريكه خوردبين به زودي به بخش عمومي اين بيمارستان منتقل خواهد شد.

حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس ، امروز از سرپرست تيم فوتبال اين باشگاه عيادت كرد.

Comment

• Comment

• Comment

• مديرعامل باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس تهران گفت : براي مديرعاملي در پرسپوليس تحميل شده به علي*آبادي نيستم.

"حبيب*كاشاني" روزچهارشنبه در سومين كنفرانس مطبوعاتي درجمع خبرنگاران رسانه*هاي گروهي باتكذيب برخي شايعات در خصوص مشكل باشگاه با سازمان تربيت بدني افزود : اين باشگاه با سازمان تربيت بدني مانند پدر و فرزند است و هيچ پدري از ناخوش بودن فرزندش خوشحال نمي*شود.

وي اظهار داشت: "علي آبادي" رييس مجمع است و وي حكم مرا امضا كرده و در اين كار نيز هيچ اجبار يا تحميلي نبوده است.

وي با اشاره به اين كه برخي*ها در اين ميان شيطنت مي*كنند، تصريح كرد:
                        ‪ ۱۰۰‬درصد سهام باشگاه دولتي است و ما نيازمند كمك از سوي سازمان هستيم.

كاشاني در پاسخ به اين سووال كه " آيا باشگاه پرسپوليس بيش از استقلال پول دريافت كرده ؟" خاطرنشان كرد : در دوره مديريت من هيچ پولي به باشگاه پرداخت نشده است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: هم اكنون تنها مطالبات بازيكنان سال قبل پرداخت شده و هنوز از قراردادهاي سال جديد هيچ مبلغي به بازيكنان پرداخت نشده است.

وي با تاكيد بر اين كه در زمان حضور من در باشگاه تنها دارايي باشگاه هفت ميليون تومان بود، گفت: باشگاه هم*اكنون نيازمند بودجه است كه با ياري سازمان تربيت بدني اين مشكل حل مي*شود.

كاشاني افزود: براي باشگاه پرسپوليس برنامه*هاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي برنامه*ريزي شده و سازمان بايد برنامه را ببيند و هزينه را مشخص كند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت : تنها پول دريافت شده در اين مدت از سازمان ليگ به مبلغ ‪ ۱۰۰‬ميليون تومان بوده اما ريز تمام قراردادها به سازمان ارايه شده است.

وي در خصوص*اسپانسرها نيز افزود:آنها نيز بيشتر از حد مقدور به ما كمك كردند.

وي اظهار داشت : برخي از بازيكنان ‪ ۳۵‬درصد هزينه قرارداداوليه را نيز دريافت نكرده*اند.

وي با اشاره به اين كه براي تجليل از پيشكسوتان برنامه*هاي ويژه*اي در نظر گرفته شده، اظهارداشت: باشگاه ‪ ۳۲۵‬پيشكسوت دارد كه در مراحل مختلف از آنها تقدير مي*شود.

مديرعامل باشگاه*پرسپوليس بيان داشت: همايون بهزادي،حسين*كلاني، ايرانپاك و سليماني ميهمانان ويژه ما در اين شهرآورد هستند.

به گفته وي،ازاستيلي،الله*وردي و عابدزاده كه از جمله بازيكناني هستند كه*تاكنون در بازي شهرآورد حضور داشته و تيم هيچ گاه با آنها بازنده نشد ه است نيز تقدير به عمل مي*آيد.

كاشاني خاطرنشان كرد: در خانواده*اي كه ‪ ۲۰‬ميليون جمعيت دارد هميشه اختلاف سليقه وجود دارد.

وي همچنين درخصوص رفتن"حسن بيادي" سخنگوي باشگاه گفت:اين حق هر مجمعي است كه افراد را تعيين كند اما من و بيادي*حكم دوساله براي حضور در باشگاه داريم.

وي از رسانه*هاي گروهي خواست تا به حاشيه دامن نزنند و شرايط پرسپوليس را تا قبل از بازي بزرگ شهرآورد حفظ كنند.

مديرعامل باشگاه*پرسپوليس در خصوص بازي شهرآورد نيز اظهارداشت: به كمك بازيكنان و كادر فني روز يكشنبه بازي تماشاگرپسند و جوانمردانه*اي انجام مي*دهيم.

كاشاني*تصريح كرد: توانايي بالقوه*اي در بازيكنان وجود داردكه مي*توانيم آن را به بالفعل تبديل كنيم.

وي تاكيد كرد: اگر مي*خواهيم در صدر جدول بمانيم بايد برنده از اين ميدان مسابقه خارج شويم.

وي در خصوص آخرين وضعيت رافائل و پيگيري شكايت وي ، خاطرنشان كرد:
                        رييس سازمان تربيت بدني نامه*هاي ارسالي از باشگاه را دريافت كرده و قرار است بعد از بازي براي مذاكره اقدام كنيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس بيان داشت: اين بازيكن داراي بيماري هپاتيت بوده ولي مربي معرفي*كننده وي اين مساله را مخفي كرده است.

كاشاني*ادامه داد: مسئله رافائل يك سناريوي تمام عيار براي كلاه گذاشتن بر سر يك باشگاه است.

وي همچنين در پاسخ به اين كه "در انتخابات فدراسيون فوتبال به چه كسي راي مي*دهيد؟" گفت: من براساس يك تفكر و خرد جمعي راي مي*دهم.

وي اظهار داشت: مبلغ قراداد تمام بازيكنان مشخص است و در سازمان ليگ وجود دارد و براي بحث ماليات بازيكنان با رييس جمهور مذاكره مي*كنيم*تا اين مشكل نيز حل شود.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در خصوص جذب بازيكن جديد تصريح كرد: لوح فشرده چند بازيكن اروپايي به باشگاه رسيده، سرمربي آنها را آناليز كرده و دو بازيكن مورد تاييد را انتخاب كرده است.

وي در پاسخ به اين سووال كه "آيا داور به نفع استقلال سوت خواهد زد" خاطرنشان*كرد: اين يك داور بين*المللي است و اصول اخلاقي را زيرپا نمي*گذارد.

كاشاني گفت: براي باشگاه به دنبال چاپ يك روزنامه رسمي نيز هستيم.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• پرسپوليس بازى را عالى شروع كرد و تا پايان مسابقه هم خوب نشان داد.افشين قطبى بعد از تساوى يك بر يك پرسپوليس مقابل استقلال تهران با بيان اين مطلب گفت: همان طور كه از قبل اعلام كرده بودم استقلال لياقت حضور در رده هاى بالاى جدول را دارد و جاى اين تيم در نيمه پايين جدول نيست. حريف واقعاً بزرگى را ملاقات كرديم كه عالى نشان داد.وى افزود: در نيمه اول بايد كار را تمام مى كرديم اما بازيكنان قدر موقعيت ها را ندانستند و فرصت ها را يكى پس از ديگرى از دست داديم. در مقابل استقلال تهران با استفاده از يك موقعيت عادى و معمولى يك گل زد. شوت اميدرضا روانخواه واقعاً ما را شوكه كرد. بعد از اين گل، بازيكنان تا حدودى روحيه خود را از دست دادند البته ديديد كه به بازى برگشتيم و خود را جمع و جور كرديم. تيمى كه بتواند در چنين جو سنگينى عقب افتادگى خود را جبران كند به طور حتم يك مجموعه قدر و توانمند است. اين اتفاق ثابت كرد پرسپوليس قهرمانواقعى ليگ برتر است.سرمربى پرسپوليس با اشاره به نتيجه تساوى دربى ۶۳ اظهار داشت: از نتيجه اصلاً راضى نيستم. حتى يك لحظه هم به باخت فكر نمى كردم، چراكه قد و قواره پرسپوليس بالاتر از اين حرف ها است. بعد از گل تساوى حتى فرصت زدن گل برترى را داشتيم. به هر حال اگر قرار بود تيمى بازنده از زمين خارج شود آن تيم پرسپوليس نبود. مطمئن باشيد پرسپوليس يك تيم شكست ناپذير است و قرار نيست به همين راحتى و طبق منطق در ليگ برتر ايران ببازد!

Comment

Working...
                                X