Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• محكوم شدن باشگاه پرسپوليس به كسر 6 امتياز از سوي فيفا، آخرين خبر در خصوص جذب حسين كعبي و آخرين وضعيت باشگاه پرسپوليس موضوعاتي است كه حبيب كاشاني به تشريح آنها پرداخته است.

به گزارش ايسنا، مدير عامل باشگاه پرسپوليس درباره*ي نامه*ي فيفا براي كسر 6 امتياز از پرسپوليس با اشاره به اين كه اين پرونده شامل 3 بخش مجزا بوده است، گفت: «در اين پرونده ما با 3 موضوع؛ پرداخت مبلغ قرارداد رافائل، پرداخت هزينه هاي دادرسي و نيز پرداخت سهم شركت كوپيان، شركت منتقل كننده اين بازيكن روبرو بوديم. ما براي حل اين مشكل اقدامات لازم را انجام داديم و نماينده حقوقي باشگاه نيز در چندين نوبت براي پيگيري موضوع و رايزني هاي لازم به سوئيس سفر كرد. در همين راستا و با كمك سازمان تربيت بدني توانستيم مبلغ قرارداد رافائل را به اين بازيكن پرداخت كنيم و به اين ترتيب مسائل حقوقي آن منتفي شد».

حبيب كاشاني افزود: اما مسئله اي كه باعث ارسال نامه از سوي فيفا به فدراسيون فوتبال كشورمان براي كسر 6 امتياز از باشگاه پرسپوليس شده، موضوع شكايت شركت كوپيان و درخواست مبلغ مورد توافق با مديريت وقت باشگاه به ميزان 132 هزار يورو است كه با ديركرد آن به 142 هزار يورو افزايش يافته است. ما در اين باره اعتراضي را به فيفا ارسال كرديم كه متاسفانه بدون اينكه به اين اعتراض ما پاسخي داده شود، حكم كسر 6 امتيار از پرسپوليس صادر شد».

وي با اشاره به تماس باشگاه پرسپوليس با وكيل شركت كوپيان تصريح كرد: «بايد توجه داشت همين كه ما موضوع اين پرونده را طي ماههاي اخير به صورت جدي پيگيري كرديم و اقدام به پرداخت طلب رافائل نيز كرديم، نشان دهنده حسن نيت و جدي بودن ما در رفع اين مشكلات است و انتظار مي رود اين مسئله در صدور حكم عليه باشگاه مد نظر قرار گيرد. به هر حال ما چهارشنبه شب با وكيل شركت كوپيان تماس گرفتيم و اعلام كرديم كه براي پرداخت مبلغ 142 هزار يورو مشكلي نداريم و فقط فرصتي مي خواهيم كه با مساعدت سازمان تربيت بدني اين مبلغ را مهيا كرده و پرداخت كنيم».

كاشاني در پاسخ به اين سوال كه آيا پرداخت اين مبلغ، بحث كسر 6 امتياز از باشگاه را منتفي خواهد كرد يا خير، گفت: «به هرحال فيفا هم مي خواهد كه اين مشكل حل شود و ما هم با انجام تعهدات باشگاه در دو بخش ديگر اين پرونده، نشان داديم براي حل مشكل و پرداخت بدهكاري باشگاه به اين شركت جدي هستيم و اميدواريم با پرداخت بخش سوم بدهكاري هاي مربوط به اين پرونده و اعلام رضايت شركت كوپيان، مسئولان فيفا درباره اين حكم تجديد نظر كنند».

كاشاني اضافه كرد: «متاسفانه در عقد قراردادها به هيچ عنوان عملكرد مناسبي وجود نداشته است. مسابقات با هزار سختي برگزار مي شود و با تلاش و سختي بسيار، امتيازات جمع مي شود و آن وقت به همين راحتي و به خاطر موضوعاتي اين*چنيني از ما كسر امتياز مي شود.»

به گزارش ايسنا، كاشاني همچنين درباره آخرين تحولات در خصوص جذب حسين كعبي گفت: چهارشنبه شب و در تماسي كه با كعبي داشتيم اعلام شد كه او دو تقاضا از كشورهاي تركيه و بلغارستان دارد، اما در قرارداد ايشان ذكر شده كه فقط در انگليس بازي مي كند. بنابر اين، باشگاه لستر نمي تواند كعبي را به اين كشورها منتقل كند. در عين حال مي خواهند شرايطي را مهيا كنند كه غرامتي به اين بازيكن ندهند. مجموع شرايط به سمتي مي رود كه حضور حسين كعبي در پرسپوليس مشكل خاصي نخواهد داشت و اميدواريم به زودي اين امكان، مهيا شود».

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيت تيم پرسپوليس گفت: «تيم پرسپوليس در شرايط مطلوب و مناسبي بسر مي برد و عليرغم باخت به تيم پگاه گيلان سعي كرديم از اين باخت درس بگيريم و با قدرت به ديدارهاي بعدي پاي بگذاريم. هر چند باخت هميشه تلخ است و از اين كه اسباب ناراحتي هواداران مان را پيش آورديم عذرخواهي مي كنم».

Comment

• به حکم فیفا پرسپولیس از صدر پایین رفت

بازیکنان پرسپولیس کاری دشوارتر از همیشه پیش رو خواهند داشت
        مهدی تاج، سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران از اعمال حکم فیفا برای کسر 6 امتیاز از پرسپولیس خبر داد.
        آقای تاج گفت: "فدراسیون جهانی فوتبال، طبق نامه ای از فدراسیون فوتبال ایران خواسته است که تا روز 18 فوریه (29 بهمن) شش امتیاز از پرسپولیس کم شود."

"این نامه برای اجرا در دستور کار سازمان لیگ قرار گرفت."

کسر این 6 امتیاز در پی شکایت باشگاه فنلاندی "کوپیان پالاسیورا" (نام مخفف کوپس) از باشگاه پرسپولیس به فیفا رخ داد.

این باشگاه در پی فسخ قرارداد پرسپولیس با رافائل ادرئو مهاجم اهل نیجریه، خواستار پرداخت مطالبات مالی خود از باشگاه پرسپولیس شده بود که تاخیر باشگاه پرسپولیس در پرداخت این مطالبات، شکایت این شرکت به فیفا و حکم فیفا را در پی داشت.

مهدی تاج گفت: "دستورات فیفا برای فدراسیون لازم الاجرا است و جدول فعلی [رده بندی لیگ] به همراه جدول تغییر داده شده به فیفا ارسال خواهد شد."

بر اساس این تصمیم پرسپولیس که با 40 امتیاز از 20 مسابقه در صدر جدول لیگ برتر ایران قرار داشت، 34 امتیازی شده و به مکان دوم جدول پس از صبا باتری سقوط می کند.

تیم سپاهان هم کماکان با احتساب جریمه 5 امتیازی این تیم بخاطر حوادث رخ داده در بازی مقابل پرسپولیس، با 33 امتیاز در رده سوم جدول قرار دارد.

بحران رافائل: آغاز

آنچه امروز گریبانگیر پرسپولیس شده است ظاهرا حاصل اتفاقاتی است که در اوایل سال 2005 (بهمن ماه 1384) رخ داد.

رافائل ادرئو که در این سال در دو تیم مختلف لیگ فنلاند (رپس و ترواریت) بازی می کرد، مورد توجه مسئولان وقت باشگاه پرسپولیس قرار گرفت، که در آن زمان آری هان، مربی سرشناس هلندی مربی گری آن را بعهده داشت و محمد حسن انصاری فرد مدیر عامل باشگاه بود.

اما در آستانه انتقال به پرسپولیس، این بازیکن به باشگاه فنلاندی "کوپیان پالاسیورا" منتقل شد و در نهایت قرارداد انتقال او میان پرسپولیس و باشگاه کوپیان بسته شد.

عملکرد این بازیکن در چندین بازی مورد انتقاد تماشاچیان و کارشناسان قرار گرفت.

او تنها در یک بازی مقابل استقلال اهواز در تاریخ 20 فروردین 1385 که در جزیره کیش برگزار شد توانست برای پرسپولیس گل بزند.

درنهایت پس از تنها شش بازی باشگاه پرسولیس قرارداد خود با رافائل ادرئو را بطور یکجانبه فسخ کرد.

بحران رافائل: مطالبات

محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس از سوی مسئولان فعلی باشگاه با اتهامات مختلفی روبرو است
        پرسپولیس در سال 85 با دو بحران عمده مواجه شد.

کنارگذاشتن رافائل و برکناری آری هان (در مرداد این سال) باعث شد این تیم که در گذشته هم با شکایت بازیکنان خارجی برای دریافت مطالبات خود مواجه بود، بار دیگر با مشکلی مشابه روبرو شود.

شکایت آری هان و رافائل به فیفا حکم فدراسیون جهانی فوتبال مبنی بر پرداخت مطالبات معوقه را در پی داشت.

در مورد رافائل دادگاه عالی ورزش پرسپولیس را موظف دانست که 42 هزار یورو به رافائل، 132 هزار یورو به باشگاه کوپیان و 15 هزار فرانک سویس به دادگاه بابت داوری بپردازد.

اما دیرکرد در پرداختها، نه تنها باعث شد که 1500 یورو به مطالبات رافائل و 10 هزار یورو نیز به مطالبات باشگاه کوپیان اضافه شود، بلکه فیفا را نیز واداشت فدراسیون فوتبال ایران را مجبور به کسر شش امتیاز از تیم پرسپولیس کند و در صورت طولانی تر شدن این تاخیر، احتمال سقوط پرسپولیس به رقابتهای دسته یک نیز وجود داشت.

اما در نهایت حبیب کاشانی که پس از محمد حسن انصاری فرد سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را بر عهده گرفت، حدود دو ماه قبل اعلام کرد که سازمان تربیت بدنی مبلغ بدهی پرسپولیس به رافائل را پرداخت کرده است و بزودی 70 هزار یورو نیز به حساب آری هان پرداخت خواهد شد.

بحران رافائل: به دنبال مقصر

اما آنچه اکنون باعث ایجاد جنجال شده اظهاراتی است که محمد حسن انصاری فرد، مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس در رسانه ها مطرح کرده است.

آقای انصاری فرد مدعی شده است که پیش از ترک سمت مدیرعاملی، با احتساب رقم دریافتی باشگاه بابت انتقال مهرداد اولادی به یکی از باشگاه های کشورهای حاشیه خلیج فارس، مبلغ کافی برای پرداخت مطالبات رافائل وجود داشته است.

اما مسئولان کنونی با استناد به اسناد و مدارک موجود مدعی هستند که این مبالغ صرف پرداخت حقوق و مطالبات بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس شده است.

معاون مالی باشگاه پرسپولیس اعلام کرده است آقای انصاری فرد خود در نامه ای رسمی به رئیس سازمان تربیت بدنی خواستار استفاده از این پول برای پرداخت پول بازیکنان شده بود.

رافائل ادرئو تنها شش بازی برای پرسپولیس بازی کرد و عملکرد او انتقادات فراوانی را در پی داشت
        اما مهمتر از این مسئله اختلاف نظر بر سر انجام آزمایش های پزشکی از رافائل است که مشخص شده بود به بیماری هپاتیت مبتلا است.

آقای انصاری فرد مدعی شده است که در جریان نتیجه تست پزشکی مهاجم نیجریه ای قرار نداشته و پزشک باشگاه و آری هان، مربی وقت را، متهم به تلاش برای مخفی نگه داشتن نتیجه آزمایشات کرده است.

اما از سوی دیگر دکتر زرینه، پزشک باشگاه پرسپولیس ادعا کرده است که باشگاه "خواستار انجام تست پزشکی نشد و بدون انجام تست در تاریخ 27 بهمن 1384 قرار داد این بازیکن را ثبت کرد."

دکتر زرینه همچنین مدعی است که به ابتکار خود در هشتم اسفند همان سال از بازیکنان آزمایش خون و ادرار گرفت نتیجه مثبت آزمایش هپاتیت رافائل را ابتدا به مربیان، و هفت روز بعد بطور مکتوب به دفتر مدیرعامل تحویل داده است.

با این حال او تاکید می کند که فیفا، آگاه از نتیجه آزمایش، این بازیکن را بی خطر اعلام کرد، اما مسئولان وقت باشگاه به دلیلی نامعلوم تصمیم به فسخ قرارداد گرفتند.

Comment

• Persepolis FC won the pro league in Iran on May 17th and became the first team to win the title twice, Sepahan the most successful team in Iran in recent seasons finished runners-up in what was a heartbreaking final showdown for them on the last day of the season.

Sepahan had yet another great season this year; they are the most professional and well organised club in Iran at the moment. Sepahan made history by becoming the first Iranian club to reach the final of Asian Champions League (ACL) and qualified for World Club Football championship. Sepahan beat Persepolis in week 17 inflicting the first defeat of the season on them.

In the New Year Sepahan lost their head coach Luka Bonacic before they kicked off their fourth ACL campaign in five seasons, the incoming head coach Jorvan Vieira, an experienced reputable Brazilian coach needed time to adjust to the team and Iran football, by this time Sepahan had dropped points in PGL and lost their first two matches in ACL, whilst a new coach often improves things in the club when the team is failing it is hard to maintain the momentum for a newly arrived coach in the middle of the season when the club is already doing well, the departure of Bonacic was costly to Sepahan both in PGL and ACL, taking nothing away from Vieira who is a top Brazilian coach.

Sepahan were also marred by injuries and suspensions at crucial times this season, the ongoing absence of influential midfielder Moharram Navidkia was a big blow to Sepahan, the deadly striker Mahmoud Karimi also missed the latter part of the season due to injury. Sepahan continue to share Fooladshahr stadium with Zobahan whilst Naghsheh Jahan stadium is repaired, this is hardly an ideal situation for a club representing Iran in Asia! Sepahan have also had to play too many games in a short period of time (in ACL, Hazfi Cup, PGL & world club championship), a team playing in so many tournaments simultaneously will require a larger squad to cater for injuries and suspensions (Bengar picked up a red card in ACL for instance).

Considering all constraints Sepahan have had to endure and the number of tournaments they have participated in they should be pleased with their achievements.

Persepolis had their ups and downs this season also, although they finished at the top of the league at half way point before winter break they had lost their touch and were not playing the good football they played earlier in the season. In the latter part of the season though Persepolis managed to step up a gear and a lot of credit should go to their head coach Afshin Ghotbi who had to deal with internal wrangling in a corrupt and inefficient football system.

One cannot deny supremacy of Persepolis in the final showdown against Sepahan on May 17th with 62% possession, Persepolis played with a hunger to win, Sepahan relied on counter-attacks knowing they needed a draw only, also playing at Tehran’s Azadi stadium in front of an estimated 110,000 fans most of whom were Persepolis supporters was not an easy task. Sepahan’s passive play in the latter stages of the match defending in numbers in their half was to lead to their downfall deep into injury time. Questions were asked on how 7 minutes of added time was justified; clearly the referee Mr Mozafarizadeh took time wasting into account and not just injury time. Sepahan had 9 players yellow carded compared with 1 Persepolis player, Persepolis had one player sent off in the celebrations that followed their 96th minute goal.

It is expected that Iran will have 3 teams in the Asian Champions League next season as opposed to the current 2 spots; Sepahan should therefore qualify for next season’s ACL as PGL runners-up even if they don’t win Hazfi Cup.

Comment

• عليرضا محمد مدافع سابق تيم فوتبال راه آهن تهران که با عقد قراردادي دو ساله به تيم پرسپوليس تهران پيوست ، گفت : به آرزويم رسيدم و سفيد امضاء کردم.
            "عليرضا محمد" مدافع منتخب ليگ برتر و مدافع سابق تيم راه آهن تهران روز سه شنبه در گفت و گويي با سايت رسمي اينترنتي باشگاه پرسپوليس در خصوص حضورش در ترکيب تيم پرسپوليس تهران اظهار داشت : تيم پرسپوليس را از بچگي دوست داشتم و تمام ديدارهاي اين تيم را در ورزشگاه از نزديک مي ديدم.
            آرزو و عشق و علاقه من ، پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس بود و از بازي تمام بازيکنان اين تيم لذت مي بردم و به همين خاطر شرايطي پيش آمد که به تيم محبوبم بپيوندم.
            اين بازيکن در مورد قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس گفت : من قول حضور در تيم محبوبم را داده بودم و قبل از تعطيلات با "حبيب کاشاني" مديرعامل باشگاه پرسپوليس دست يا علي دادم و به خاطر حضور وي ، هواداران پرشور و عشق به پرسپوليس به قولم وفا کردم.
            عليرضا محمد در مورد اينکه چرا با تيم پرسپوليس قرارداد سفيد امضاء کرده است ، گفت :
            براي من فرقي نمي کند ، مهم اين است که من به آرزويم رسيدم و به همين خاطر قرارداد سفيد امضاء کردم تا دينم را به تيم مورد علاقه ام ادا کنم.
            وي اضافه کرد : من در تيمهاي فجر سپاه پاسداران تهران ، پيکان ، شهاب زنجان و راه آهن تهران بازي کرده ام و اينک در خدمت تيم پرسپوليس هستم. در ضمن از تيم هاي استقلال اهواز ، پيکان تهران ، سايپا کرج ، استقلال تهران ، سپاهان اصفهان و يک تيم عربي پيشنهادهايي داشتم.
            بازيکن جديد تيم پرسپوليس تهران با اشاره به اينکه پست تخصصي اش دفاع چپ و راست است ، در باره فصل قبل گفت : فصل قبل براي من خيلي خوب و مطلوب بود چرا که بازيکن منتخب اين پست معرفي شدم و اکنون مي خواهم با تلاش مضاعف در بهترين شرايط در تيم محبوبم بازي کنم.

Comment

• YouTube - Interview with former persepolis head coach Afshin Ghotbi

Comment

• YouTube - ANALYZING AFSHIN GHOTBI PART I

Comment

• مهاجم تيم پرسپوليس كه فصل قبل چندان مورد استفاده قرار نگرفت در خصوص وضعيت خود گفت:با توجه به اتمام قراردادم با باشگاه پرسپوليس در حال حاضر بازيكن آزاد هستم واگر قرار باشد با اين باشگاه تمديد كنم،شرط من فيكس بودن در همه بازى هاست. فراز فاطمى همچنين اظهار داشت: پس از پايان اين فصل براى تمديد قرار داد با باشگاه پرسپوليس مذاكراتى را با كاشانى داشته ام و به ايشان متذكر شدم كه براى تمديد قرار داد با پرسپوليس بايد فصل آينده در تركيب اصلى اين تيم بازى كنم. فاطمى با اشاره به استعفاى كاشانى گفت: پس از رفتن قطبى و تمام حرف و حديث هايى كه پيرامون پرسپوليس ايجاد شد جدايى كاشانى هم اين حواشى و بحران را به اوج برد و با اين وضعيت بلاتكليفى مانده ام كه چكار كنم. وى اضافه كرد: البته با اين استعفاى كاشانى تمام بازيكنانى كه با وى براى تمديد قرار داد مذاكره كرده بودند در بلاتكليفى بزرگى گرفتار شده اند و اگر من بدانم كه جدايى كاشانى از پرسپوليس قطعى است روى پشنهادات ديگرم به طور جدى فكر مى كنم چرا كه نمى خواهم ساير پيشنهاداتم را از دست بدهم.مهاجم پرسپوليس گفت: هم اكنون از چند تيم داخلى و اماراتى براى فصل آتى پيشنهاد دارم كه اگرمطمئن شوم شرطم درپرسپوليس عملى نخواهد شد روى آنها تمركز مى كنم.

Comment

• محسن خليلى مهاجم ملى پوش پرسپوليس با موضعگيرى در قبال استعفاى مديرعامل گفت: صحت و سقم استعفاى كاشانى را نمى دانم اما اگر اين اتفاق بيفتد نه تنها من بلكه بيشتر بازيكنان تصميم جديدى براى عدم تمديد قرارداد خواهند گرفت.
                    وى افزود: شخصاً هنوز وضعيتم مشخص نيست و تمام فكر و ذكرم معطوف به تيم ملى است اما پيشنهاداتى از كشورهاى قطر و امارات و به تازگى هم يك پيشنهاد از بوندس ليگا دارم كه مبلغ آنها راضى كننده نيست. سعى مى كنم تصميم درستى بگيرم تا هم به نفع من باشد، هم پرسپوليس.وى از استعفاى كاشانى اظهار بى اطلاعى كرد و افزود: به نظرم اگر اين واقعيت داشته باشد پرسپوليس ضربه مهلكى خواهد خورد. تيم در مرحله حساسى است و مسئولين بايد حواشى موجود را كنترل كرده و با خريد هاى خوب به فكر تقويت تيم باشند. اگر اين اتفاق بيفتد قطعا تصميم جديدى خواهم گرفت و از پرسپوليس جدا مى شوم. به نظرم اين استعفا نه در تصميم من بلكه در تصميم تمامى بازيكنان تغيير ايجاد خواهد كرد و با اين وضع پرسپوليس ضربه مى خورد.

Comment

• جلسه هيأت مديره باشگاه پرسپوليس به دليل حضور اعضا در مراسم سالگرد شهادت برادر مدير عامل مستعفى باشگاه، برگزار نشد. با توجه به اعلام رسمى مسئولان پرسپوليس قرار بود ساعت ۱۵ و ۳۰ دقيقه ديروز جلسه هيأت مديره باشگاه براى تصميم گيرى در مورد شرايط مديرعامل و انتخاب سرمربى تيم برگزار شود اما به دليل همزمانى با مراسم سالگرد شهادت برادر حبيب كاشانى، برگزار نشد. قرار بود نشست در دفتر على سعيدلو برگزار شود. مسئولان باشگاه اعلام كردند در روزهاى آينده متعاقبا زمان دقيق برگزارى جلسه را اعلام خواهند كرد. تمامى اعضاى هيأت مديره در مراسم سالگرد شهادت برادر كاشانى شركت كردند.

Comment

• Comment

• نايب رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: براى خاتمه دادن به اتفاقات اخير به ديدار رئيس سازمان تربيت بدنى مى روم. حسن بيادى همچنين اظهار داشت: هيچكس از اتفاقات اخير پرسپوليس خوشحال نيست و مطمئن باشيد براى رفع مشكلات من و ساير اعضاى هيأت مديره كوتاهى نخواهيم كرد. وى افزود: اميدوارم هر چه سريعتر مشكلات با همفكرى حل شود و كاشانى به باشگاه برگردد تا پرسپوليس در شرايط حساس مخصوصا در نقل و انتقالات دچار مشكل نشود. بيادى ادامه داد: نمى دانم راه حل مناسب براى پايان دادن به اين ماجرا چيست؛ اما قصد دارم اوايل هفته آينده به دفتر محمد على آبادى بروم تا چاره اى انديشيده و شرايط را آرام كنيم. نايب رئيس هيأت مديره پرسپوليس در پايان خاطر نشان ساخت: دل نگرانى مردم براى ما سخت است اما معتقدم كه اين مسائل حل خواهد شد.

Comment

• مراسم جشن قهرمانی تیم پیروزی در هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر در سالن دوازده هزارنفری آزادی برگزار نخواهد شد .
                            به گزارش روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی ، بدینوسیله به اطلاع عموم فوتبال دوستان ، مخصوصا طرفداران پرشور تیم فوتبال پیروزی می رساند ، نظر به عدم اقدام به موقع این باشگاه در راستای عقد قرارداد سالن محل برگزاری مراسم جشن قهرمانی هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر و همچنین عدم اخذ مجوزهای لازم از مبادی ذیربط ، برگزاری جشن مذکور در روز جمعه 31 خرداد ماه سال جاری در سالن دوازده هزارنفری مجموعه ورزشی آزادی منتفی است و این مراسم برگزار نخواهد شد .

Comment

• هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس تهران ، انتخاب سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه را به امروز (سه شنبه) موکول کرد. نخستين نشست هيات مديره جديد باشگاه پرسپوليس تهران عصر ديروز (دوشنبه) با حضور تمامي اعضا در محل اين باشگاه تشکيل شد. در اين جلسه ،* "داريوش مصطفوي"* مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس ، گزارشي از مذاکرات خود با بازيکنان را به اعضاي هيات مديره ارائه کرد. در اين نشست در خصوص سرمربي آينده تيم فوتبال پرسپوليس بحث و تبادل نظر شد که در نهايت مقرر گرديد اين موضوع در نشست فردا مورد بررسي دقيق تر قرار گيرد.
                              همچنين در اين جلسه ، قرارداد باشگاه پرسپوليس با شرکت آلفا مطرح و قرار شد که باشگاه شرايط اعزام تيم فوتبال پرسپوليس به کشورهاي کانادا و آمريکا را پيگيري کند.

Comment

• مربى فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس از اظهار نظر در مورد سرمربيگرى اين تيم خوددارى كرد. حميد استيلى گفت: امسال تيم فوتبال پرسپوليس تغييرات مديريتى داشت. سرمربى آن عوض شد اما حالا تيم قهرمان فوتبال ايران شده وبايد هر چه سريعتر تكليف سرمربى تيم مشخص شود. برنامه اى براى فصل آينده از من خواستند كه آنها را تقديم رئيس سازمان تربيت بدنى و اعضاى هيات مديره باشگاه پرسپوليس كردم.مربى تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه كار روز هاى سختى پيش رو دارد و بايد در نحوه جذب بازيكن به گونه اى عمل شود كه در هر جام مشكل چندانى به لحاظ بدنى نداشته باشند و با تمام قدرت براى حضور در فصل آينده آماده شود.

Comment

Working...
                                X