Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Perspolis
Collapse
X
-
هافبك شمالى تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در دفتر اين باشگاه قراردادى داخلى منعقد كرد. پژمان نورى پس از تماس تلفنى داريوش مصطفوى مديرعامل پرسپوليس، صبح امروز به باشگاه رفت و قرارداد خود را تا ۲ سال ديگر تمديد كرد. مبلغ اين قرار داد ۲۰۰ ميليون تومان است.

Comment
-
عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: منتظر انفجار بمب خبرى اين باشگاه در روز شنبه هفته آينده باشيد. مجيد فرخزادى افزود: باشگاه پرسپوليس روز شنبه هفته آينده سرمربى جديد خود را معرفى خواهد كرد. وى در پايان نشست عصر ديروز هيأت مديره باشگاه پرسپوليس تهران اظهار داشت ۹۰:درصد از مراحل عقد قرارداد سرمربى جديد تيم پرسپوليس نهايى شده است كه نام اين مربى پس از عقد رسمى قرارداد اعلام خواهد شد. فرخزادى خاطر نشان كرد: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس نيز براى حضور در فصل آينده ليگ برتر باشگاه هاى ايران از روز شنبه هفته آينده در زمين چمن شركت واحد آغاز خواهد شد. سخنگوى باشگاه پرسپوليس با اشاره به اينكه بازيكنان از هفته آينده مى توانند پيش پرداخت قراردادهاى خود را دريافت كنند گفت: پاداش سازمان تربيت بدنى نيز شنبه هفته آينده به بازيكنان پرداخت مى شود.

Comment
-
کريم باقري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس ديروز در باشگاه حضور يافت و قراردادش را با قرمزپوشان پايتخت تمديد کرد.
کريم باقري کاپيتان تيم پرسپوليس که در کسب مقام قهرماني در هفتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر نقش موثري داشت، بعدازظهر ديروز به باشگاه آمد و قراردادش را با اين تيم به مدت يکسال تمديد کرد.

Comment
-
رئيس سابق هيأت مديره پرسپوليس گفت: در روزهاى آينده منتظر خبرهاى عجيب و شادى از اين تيم باشيد. على سعيدلو اظهار داشت: از صميم قلب خوشحال هستم كه پرسپوليس پس از يك دوره تغييرات، در شرايط كنونى براى موفقيت در فصل آينده در ۳ جام مخصوصاً آسيايى، با قدرت به جنب و جوش افتاده است. وى افزود: خدمت در پرسپوليس براى هر كس با توجه به هواداران بى شمارى كه دارد، افتخار بزرگى است. مطمئن هستم هر كس در هر پستى، براى موفقيت پرسپوليس دريغ نخواهد كرد. سعيدلو اظهار داشت: در هر پستى كه خدمت كرده ام، فقط به فكر منافع مردم بوده ام.وى عنوان كرد: درباره خودم فعلاً حرفى نمى زنم اما با توجه به تلاش هايى كه شده، به هواداران قول مى دهم كه در چند روز آينده خبرهاى بسيار عجيب و خوبى كه موجب شادى آنها مى شود، خواهند شنيد. رئيس سابق هيأت مديره پرسپوليس كه از گفتن اين خبرها خوددارى كرد، گفت: خبرهاى خوشى كه با تفكرات ويژه بررسى شده، قرار است به اطلاع دوستداران به زودى رسيده شود.

Comment
-
سخنگوى پرسپوليس كه اين روزها پرمشغله تر از سابق شده است در خصوص آخرين وضعيت تيم گفت: با پيگيرى هاى انجام شده ۴ گزينه براى سرمربيگرى مطرح شد كه ۳ گزينه خارجى و يك گزينه داخلى هستند. سعى مى كنيم تا آخر هفته سرمربى را انتخاب كنيم. ضمن اينكه شرايط امسال براى قراردادها سخت است اما ما با بازيكنان مورد نظر مذاكره كرده ايم و تكليف همه مشكلات باشگاه آخر هفته مشخص مى شود.سخنگوى پرسپوليس در مورد حضور بازيكنان مد نظر تيم در استقلال ادامه داد:مشكلى نيست، ما دو دستى به بازيكنان پرسپوليس نچسبيده ايم و بازيكنان ما آزاد هستند. به نظر من استقلالى ها نياز دارند و ما بايد به آنها كمك كنيم!با اين كار نشان دادند كه ۴ دستى به بازيكنان پرسپوليس چسبيده اند تا نيازهاى خود را برطرف كنند.
Comment
-
-
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در باشگاه، قرارداد خود با اين تيم را تمديد كرد. محسن خليلى كه فصل گذشته به همراه هادى اصغرى عنوان آقاى گل ليگ را كسب كرد و اخبارى مبنى بر حضورش در تيم هاى اماراتى شنيده مى شد، ديروز با حضور در دفتر باشگاه قرارداد مشروط خود را تمديد كرد. خليلى سال گذشته قراردادى ۲ ساله با باشگاه منعقد كرد كه سال دوم آن مشروط بود. اين بازيكن به دليل مصدوميت سه هفته بايد از ميادين فوتبال دور باشد. خليلى به دليل مصدوميت از ناحيه زانو و به دستور پزشك معالجش سه هفته حق تمرين كردن ندارد. وى در حال حاضر به فيزيوتراپى زير نظر پزشك معالجش مى پردازد.
Comment
-
داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: با افشين قطبي به توافق رسيديم و او براي 2 سال ديگر سرمربي پرسپوليس خواهد بود. افشين قطبي امشب / جمعه شب /جهت مذاکرات نهايي و عقد قرارداد به تهران مي آيد. قطبي که توانست اين تيم را در ليگ هفتم حرفه اي ايران به مقام قهرماني برساند، امشب از طريق فرودگاه امام خميني (ره ) به تهران مي آيد. مسئولان باشگاه پرسپوليس که طي گفت وگويي با افشين قطبي جهت حضور در ايران و قبول سرمربيگري اين تيم به توافق رسيده بودند، با حضور قطبي در ايران مذاکرات نهايي انجام شده و قرارداد وي منعقد مي شود.

Comment
-
-
مهاجم آسيب ديده ملى پوش پرسپوليس ساعت ۱۹ و ۳۰ دقيقه ديروز در كلينيك مونيخ به وقت تهران جراحى شد. خليلى درباره آخرين وضعيت خود اظهار كرد: من ديروز در كلينيك هسينگ پارك در شهر آوگسبورگ در حوالى مونيخ زيرنظر پزشكان آزمايش شدم و از زانوى من MRI پيشرفته اى به عمل آمد كه داخل زانو را به خوبى نشان مى داد. پزشكان پس از مشاهده نتيجه MRI و تست هاى صورت گرفته گفتند رباط پايم هنوز وصل است و ۶۰ تا ۷۰ درصد دچار پارگى شده است. پزشكان اعلام كردند با اين شرايط هم مى توانم به ميدان بروم اما در دراز مدت پارگى كامل تاندوم باعث خواهد شد تا نتوانم ديگر بازى كنم. ضمن آن كه علاوه بر رباط صليبى ، مينيسك و كل زانوى من هم آسيب خواهد ديد. آنها گفتند اگر عمل كنم بهتر خواهد بود. آنها وعده دادند كه دست كم پنج و حداكثر شش ماه ديگر به ميدان بازخواهم گشت. مهاجم پرسپوليس درباره سابقه آسيب ديدگى اش گفت: در بازى تيم ملى ايران مقابل سوريه رباط پايم آسيب مختصرى ديد. شدت پارگى رباط پايم ۲۰ تا ۳۰ درصد بود. پس از اين بازى با انجام استراحت و فيزيوتراپى به شرايط خوبى برگشتم اما اين كافى نبود. آقاى گل فصل گذشته رقابت هاى ليگ برتر ادامه داد: رباط آسيب ديده ترميم نمى شود بلكه به مرور زمان دچار پارگى مى شود. در تمرين هاى پرفشار تيم ملى در اسپانيا اين پارگى بيشتر شد و به گفته پزشكان به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسيد. وى با بيان اين كه كادرپزشكى معالج من همان كادرى است كه جواد نكونام را عمل كرده بود، گفت: من در همان جايى جراحى شدم كه نكونام مورد عمل قرار گرفت. پزشكان به من گفته اند كه اوضاع پايم از مشكل پيش آمده براى نكونام بسيار بهتر است و بخش هاى ديگر زانويم سالم است. آنها گفتند كه علاوه بر رباط، زانوى نكونام هم آسيب ديده و از بين رفته بود. پزشكان وعده دادند كه با توجه به شرايطى كه دارم، خيلى زودتر از همه بازيكنانى كه آسيب ديدگى مشابه من داشتند به فوتبال برگردم. به اين ترتيب من در شروع نيم فصل دوم حاضر خواهم بود. خليلى با اشاره به روند درمانش گفت: اينجا امكانات و شرايط بسيار خوبى دارد و از فيزيوتراپ هاى خوبى برخوردار است، با اين حال پزشكان به من گفته اند كه مى توانند برنامه اى بدهند تا آن را در ايران اجرا كنم. با اين حال بايد ۶ هفته را در ايران و ۶ هفته را در مونيخ سپرى كنم. او با اشاره به اردوى آماده سازى تيم ملى در اسپانيا گفت: در اردوى اسپانيا تمرين ها را به خوبى شروع كردم. جلسه اول تمرين بسيار خوب بود. اما در جلسه دوم فشار كار زياد بود و به پايم فشار آمد، در صحنه اى نتوانستم خودم را كنترل كنم و روى پاى چپ آسيب ديده ام فرود آمدم. همين موضوع آسيب ديدگى ام را بيشتر كرد. شايد نبايد در اين تمرين حاضر مى شدم و به خودم فشار مى آوردم. حتى على دايى هم به من گفته بود كه به خودم فشار نياورم، به هر حال اتفاقى است كه رخ داده است و از آنچه رخ داده، متاسفم. شايد قسمت اين بود كه نتوانم پرسپوليس را در نيم فصل نخست همراهى كنم. ترديدى ندارم كه ديگر بازيكنان پرسپوليس مى توانند خلأ من را پر كنند. پرسپوليس به بازيكن خاصى متكى نيست. ايمان دارم كه آنها فصل را به خوبى شروع خواهند كرد. خليلى در پايان درباره پيش بينى اش از بازگشت دوباره اش به فوتبال گفت: انگيزه ام بالاست مطمئنم كه قدرتمندتر از گذشته به فوتبال بازخواهم گشت و از حالا خودم را براى انجام تمرين هاى سخت و پرفشار پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت آماده مى كنم. به برطرف كردن نقاط ضعف ديگرم نيز تمركز كرده ام تا قدرتمندتر از گذشته بازگردم. مى دانم كه بازيكنان بسيارى بودند كه پس از عمل جراحى بازگشت خوبى به فوتبال داشته اند.

Comment
-
ميثاق معمارزاده دروازه بان مصدوم پرسپوليس به دليل پارگى رباط تا چندين ماه از ميادين دور خواهد بود. معمارزاده در مورد آخرين وضعيت خود گفت: با پاره شدن رباط صليبى ام، به تشخيص پزشكان ايرانى به فيزيوتراپى و آمادگى پيش از عمل جراحى پرداختم و در حال حاضر آمادگى عمل جراحى را پيدا كرده ام. پزشكان معتقدند بعد از عمل در بهمن ماه مى توانم به فوتبال برگردم. طبق صحبت هايى كه با باشگاه و مديريت داشتم قرار بر آن شد به مدت ۴ ماه به آلمان سفر كنم و عمل جراحى در آنجا صورت گيرد. مشكل فعلى تهيه ويزاى سريع است كه بعد از آن راهى آلمان خواهم شد.دروازه بان پرسپوليس ادامه داد: حقيقى بازى هاى قابل قبولى در اين ۲ مسابقه به نمايش گذاشته است. پرسپوليس با داشتن او و واعظى دچار مشكل نخواهد شد. شنيده ام شايعه شده به خاطر تمرينات عابدزاده من دچار مصدوميت شده ام بايد بگويم آسيب ديدگى ام به هيچ وجه به تمرينات تيم باز نمى گردد.عابدزاده به علت فرصت كم باقى مانده تا آغاز فصل به اجبار فشارتمرينات را بالا برد كه كار درستى بود.

Comment

Comment