Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mehdi Mahdavi Kia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• در ليگ قهرمانان اروپا

مهدوي*كيا در جشن تنها پيروزي هامبورگ

مهدي مهدوي*كيا، بازيكن ايراني هامبورگ فرصت حضور در آخرين بازي تيمش در ليگ قهرمانان اروپا و پيروزي براي زسكامسكو از روسيه را به دست آورد.

به نقل از كيكر، مهدوي*كيا در اين بازي كه در ورزشگاه خانگي تيمش آئول آره*نا و در حضور 49 هزار تماشاگر انجام شد، به طور كامل براي هامبورگ بازي كرد.

لژيونر ايراني در اين بازي مانند بيشتر بازي*هاي تيمش در قالب مدافع راست انجام وظيفه كرد و با باستين راينهارد، ماتيسن و آتوبا، زنجيره* دفاعي را تشكيل داد.

* تركيب هامبورگ مقابل زسكامسكو

وشتر، مهدوي كيا، باستين راينهارد، ماتيسن، آتوبا (69 فايل هابر)، لاس، ياروليم (83 سانگو)، تروخوسكي، ون دروارت، ليبويا (75 گوئرو) و برشيا

آتوبا در دقيقه 69 از سوي فارينا، داور ايتاليايي اين ديدار اخراج شد.

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مهدوي*كيا 89 دقيقه بازي كرد و پاس گل داد

مهدي مهدوي كيا، بازيكن ايراني هامبورگ تا دقيقه پاياني آخرين ديدار نيم فصل نخست بوندس ليگا به ميدان رفت و در كسب تساوي با آلمانيا آخن سهيم شد.

به نقل از كيكر، وي در بازي با آلمانيا آخن در ورزشگاه تيولي *به ميدان رفت و تا دقيقه 89 در ميدان حضور داشت؛ سپس جاي خود را به كلينگ بال سپرد.

مهدوي*كيا باوجود حضور 89 دقيقه اي نتوانست گلي را به ثمر رساند؛ اما در دقيقه 67 پاس گل زيبايي را براي بنيامين، بازيكن هم تيمي*اش مهيا كرد تا اين تيم قادر به تساوي سه بر سه شد.

* ياران مهدوي كيا در ديدار با آلمانيا آخن به شرح زير هستند:

وشتر

اشميت
      راينهارد
      ماتيسن
      بنيامين
      لاس
      ياروليم
      مهدوي كيا (89- كلينگ بال)
      تروخوسكي (84- كارل)
      سانگو
      بريشا (69- ليبويا)

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• ياران مهدوي*كيا و استقبال از هانزاروستوك

تيم فوتبال هامبورگ به استقبال از هانزاروستوك مي*شتابد.

به نقل از سايت ورزش آلمان، هامبورگ كه مهدي مهدوي*كيا را در اختيار دارد، در ادامه ديدارهاي تداركاتي خويش، مقابل هانزاروستوك، خود را محك مي*زند.

هامبورگي*ها كه هفته قبل در تورنمنت دوبي مقابل تيم ملي ايران قرار گرفتند؛ حتي توانستند تيم ايران را شكست دهند؛ براي كسب نتيجه در ديداري هاي دور برگشت بوندس ليگا و فرار از جمع تيم هاي فانوس بدست و نامزد سقوط به دسته دوم، آزمايش جدي برابر هانزاروستوك داشته باشند.

براي اين بازي توماس دال، سرمربي هامبورگ به احتمال زياد از وجود مهدوي كيا در تركيب اصلي استفاده خواهد كرد.

* ساير ديدارهاي دوستانه فردا
        انرژي كوتبوس آلمان- رايز اسپور تركيه
        بروسيا دورتموند آلمان- هرتابرلين آلمان

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• استيونس با مهدوي*كيا به پيروزي ديگر مي*انديشد

يك ميدان ديگر براي درخشش مهدي مهدوي*كيا زير نظر مربي جديد هلندي اش *فراهم مي*شود.

به نقل از كيكر، بازيكن ايراني هامبورگ كه همراه تولد مجدد اين تيم با استيونس، باز هم خود را در بوندس ليگا مطرح كرده، *فردا در ديدار خانگي با اينتراخت فرانكفورت از هفته بيست و سوم از جمله اميدهاي سرمربي براي دسترسي به بردي تازه است.
          بازيكن ايراني هامبورگ كنار ياروليم، *لاس و سورين خط مياني تيمش را خواهد ساخت.
          استيونس اميدوار است با اتكا به بازيكناني مانند مهدوي*كيا، *ون دروارت و ... بتواند بعد از برد سه بر صفر مقابل بروسيا دورتموند و پيروزي دو بر صفر برابر وردربرمن به بردي ديگر دسترسي پيدا كند.

تركيب احتمالي دو تيم به شرح زير است"

* هامبورگ:
          دروازه بان: فرانك روست
          خط دفاع: راين هارد، آبل، *ماتيسن و آتوبا
          خط مياني: مهدوي كيا، *ياروليم، *لاس و *سورين
          خط حمله: ون درورات و اوليچ
          سرمربي: هوب استيونس

* اينتراخت فرانكفورت:
          دروازه*بان: نيكولوف
          خط دفاع: رمر، كرياگوس، وازوسكي و اوكس
          خط مياني: پرويس، هوگل، اشترايت و ماير
          خط حمله: هلر و تاكاهارا
          سرمربي: فونكل

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مذاكرات مخفيانه از طريق يك دوست مشترك

اينتراخت فرانكفورت با مهدوي كيا مذاكره مي كند

بعد از هشت سال حضور در تيم هامبورگ ، مهدي مهدوي كيا، بازيكن ايراني اين تيم درآستانه ورود به تيم اينتراخت فرانكفورت قرار گرفته است.

به نقل از روزنامه هاي روز شنبه (امروز) شهر فرانكفورت ،كاپيتان با سابقه تيم ملي ايران و عضور قديمي باشگاه هامبورگ، مورد توجه اين باشگاه جنوبي آلمان قرار گرفته و با آن مرتبط شده است.

اين نشريات درگزارشات متنوعي كه به چاپ رساندند، خبردادن باشگاه اينتراخت فرانكفورت از طريق يكي از دوستان مشترك مهدوي كيا (بكتاش وفايي )و مديربرنامه هايش، درحال مذاكره با بازيكن تكنيكي تيم هامبورگ است.

دراين گزارشات عنوان شده قرارداد مهدوي كيا با هامبورگ در پايان فصل جاري به پايان مي رسد، لذا باشگاه اينتراخت فرانكفورت مي كوشد تا صاحب "موشك ايراني "*شود.

اين گزارشات در حالي منتشر شده كه هنوز محمود رضا فاضلي، مدير برنامه هاي وي انجام اين مذاكرات را تأييد نكرده است.

گزارشات منتشر شده عنوان كرده اند كه اينتراخت فرانكفورت علاوه بر مهدوي كيا، خواهان* بنيامين بازيكن ديگرهامبورگ نيز هست.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• پس از ‪ ۸‬سال بازي در تيم هامبورگ آلمان ،" مهدي مهدوي*كيا" كهنه*كارترين فوتباليست اين تيم محسوب مي*شود.

او در تيم ملي فوتبال ايران نيز هم*اكنون بعنوان پرسابقه*ترين بازيكن، بازوبند كاپيتاني را بر بازو مي*بندد.

"مهدوي كيا" روز دوشنبه در گفت وگويي با صداي آلمان از وضعيت فعلي خود در هامبورگ، جدايي احتمالي از اين تيم در پايان فصل و همچنين عملكرد تيم ملي فوتبال ايران سخن گفته است كه در زير مي*آيد.

س : وضعيت خودتان و تيم فوتبال هامبورگ را در اين فصل بوندسليگا چگونه ارزيابي مي*كنيد، با توجه به فراز و نشيب*هاي زيادي كه تيم هامبورگ در اين فصل داشته؟
              ج : تيم هامبورگ در فصل جاري وضع خيلي بدي را داشت ، واقعا خيلي بد اين دوره را شروع كرديم و نتايج اصلا قابل قبول نبود، با توجه به فصل خيلي خوبي كه ما در سال گذشته داشتيم همه انتظار داشتند تيم هامبورگ امسال حتا بهتر از سال گذشته باشد، ولي ديديم كه همه چيز برعكس شد و ما با مشكلات جديدي روبه رو شديم. البته دلايل خيلي زيادي دارد كه الان نمي*شود به آن پرداخت. ولي در كل آن چيزي كه انتظار بود نبود و ما با مشكلات زيادي روبه رو شديم. ولي در چهاربازي اخير فكر مي*كنم كه نتايج خوبي گرفتيم و اميدواريم كه هرچه زودتر از اين وضعيت بيرون بياييم .

س : اين را ما چگونه مي*توانيم درك بكنيم و بفهميم كه با تعويض يك مربي خوش شانسي به تيم دوباره باز مي*گردد، با تعويض مربي هامبورگ و جايگزين شدن توماس دل از طرف هوب استونس ما ديديم كه تيم هامبورگ پس از يك برد در مدت ‪ ۱۷‬بازي در نيم فصل اول ناگهان توانست ‪ ۴‬بازي را پي درپي پيروز از زمين بيايد بيرون. اين تعويض مربي آيا يك حالت شوك دارد براي بازيكن*ها يا چگونه اين مسئله را شما از ديدگاه خودتان ميبينيد؟
              ج : من فكر مي*كنم كه همه موارد به خوش شانسي برنمي*گردد. ما تيم*مان يكسري مشكلات داشت. ما چندتا بازيكن اصلي*مان را از دست داديم در فصل گذشته و بازيكن*هاي جديدي را كه خدمت گرفتيم بيشتر اوقات مصدوم بودند و ما تيم كاملي را هيچ وقت در اختيار نداشتيم. ولي الان با آمدن مربي جديد فكر مي*كنم كه يك شوك روحي خيلي مناسبي به تيم وارد شده و بازيكن*هاي مصدوم تيم هم برگشته*اند و شايد يك مقدار هم شانس با ما همراه بوده، آن چيزي كه در نيم فصل اصلا با ما همراه نبود و توانستيم اين چهارتا بازي را ببريم و من اميدوارم كه ما بتوانيم اين روند را ادامه بدهيم، با توجه به اينكه الان وضع در پايان جدول خيلي بحراني است و با يك برد يا يك باخت خيلي وضعيت فرق مي*كند. من اميدوارم كه هرچه زودتر از پايين جدول فاصله بگيريم.

س : هوب استونس پس از برعهده گرفتن سرمربيگري تيم فوتبال هامبورگ در ماه گذشته يك نكته جالبي را اشاره كرد. آن اين بود كه گفت وقتي من مربي تيم*هاي هرتا برلين، شالكه يا كلن بودم و مقابل هامبورگ بازي مي*كردم، مهدوي كيا هميشه جزو قويترين بازيكن*هاي هامبورگ بود و من اعتماد خاصي به مهدي مهدوي*كيا دارم. اين مسئله را شما چگونه مي*بينيد؟
              ج : من خيلي خوشحالم كه مربي*اي كه در حال حاضر مربي تيم هامبورگ هست چنين نظري نسبت به من دارد و چندين بار هم با خود من صحبت كرد. خوشبختانه من در زماني كه ايشان مربي شالكه و هرتا برلين بود، بازي خيلي خوبي مقابل تيمش انجام دادم و اين باعث شده كه مربي اعتماد خاصي به من داشته باشد.

ولي اين باعث نمي*شود كه من تمام اوقات بعنوان يار اصلي بازي كنم. بايد سعي و تلاشم را بيشتر كنم، چون تيم الان در وضعيتي است كه همه بازيكن*ها بايد مثل من فكر مي*كنم كه دو برابر گذشته كار كنند تا اينكه بتوانند در جاي اصلي شان قرار بگيرند. من از اين مسئله خيلي خوشحالم، ولي تمريناتم را بصورت خيلي محكم دنبال مي*كنم كه بتوانم بعنوان يار اصلي در خدمت تيممان باشم.

س : آقاي مهدوي كيا شما الان در سال هشتم*تان هست كه در تيم هامبورگ بازي مي*كنيد. در پايان اين فصل قراردادتان به پايان مي*رسد و تيم هامبورگ اعلام كرده كه هنوز تمايل به تمديد قرارداد با شما ندارد. از سوي ديگر به گوش مي*رسد كه تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت علاقمند به خدمت گرفتن شما هست.

در زمينه آينده خودتان در فصل آينده تا حالا چه تصميم*هايي گرفته*ايد و مي*توانيد اخبار جديدي به ما بدهيد.

ج : در مورد اين مسئله من به اندازه كافي قبلا صحبت كردم. منتها يكبار يك توضيح كلي بدهم كه من در اين ‪ ۸‬سالي كه در هامبورگ بودم واقعا زمان خيلي خوبي را با اين تيم داشتم و خيلي راضي هستم از شرايط و خيلي دوست دارم كه بتوانم بازهم در اين تيم بمانم. ولي بايد ببينيم ديدگاه*هاي باشگاهي به چه صورت است و چه برنامه ريزي براي سالهاي آينده كرده. فعلا تمام تمركز من و كل تيم بر اين است كه هرچه زودتر از پايين جدول فاصله بگيريم و ماندنمان در دسته يك بوندسليگا را حتمي كنيم و بعد از آن به اندازه كافي وقت هست براي اينكه ما در مورد ماندن يا رفتن از تيم هامبورگ بحث كنيم.

درحال حاضر هيچ صحبتي نشده و من منتظرم كه ما هرچه*زودتر از اين شرايط فاصله بگيريم و بعد از آن صحبت*هاي نهايي را انجام مي*دهيم.

س : شما در كنار سابقه درازمدت در تيم هامبورگ الان كاپيتان شماره*يك تيم ملي فوتبال ايران نيز هستيد. حالا يك نگاهي بيندازيم به تيم ملي فوتبال ايران. با توجه به صعود به مرحله نهايي جام ملتهاي آسيا در تابستان سال جاري، شما وضع تيم ملي را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟
              ج : بايد بگويم كه براي من واقعا يك افتخار است كه در حال حاضر كاپيتان تيم ملي ايران هستم و اين مسئوليت بزرگي است براي هر بازيكني. اميدوارم كه بتوانم از اين مسئوليت با سربلندي بيرون بيايم. ما راه دشواري را پيموديم تا اينكه صعود كرديم به جام ملتها به مرحله نهايي و اين بار اميدواريم آن حادثه*اي كه در چين اتفاق افتاد تكرار نشود و ما بتوانيم در فينال مسابقات بازي بكنيم. با توجه به اينكه كار خيلي مشكلي است، چون همه تيم*ها دارند كار مي*كنند و همه سرمايه*گذاري كرده اند. اين دوره من فكر مي*كنم كه اين يكي از قوي*ترين دوره*هاي جام ملتهاي آسيا باشد. ولي فوتبال ما هميشه در سطح آسيا يكي از قدرتهاي اصلي بوده و من اميدوارم كه ما بتوانيم با يك تيم خوب وارد مسابقات بشويم . چند تا بازي تداركاتي حتما قبل از اين مسابقات انجام دهيم بتوانيم با آمادگي كامل وارد مسابقات بشويم و بتوانيم بعد از چندين سال فينال اين مسابقات راه پيدا كنيم.

س : آقاي برانكو ايوانكويچ چهارسال سرمربيگري تيم فوتبال ايران را برعهده داشت، و مي*شود گفت كه ما يك دست خط مربي از ديدگاه تاكتيكي را توي تيم ملي مي*ديديم با سيستم چهار، دو، سه، يك يا چهار، چهار، دو. حالا با آمدن امير قلعه نويي سبك بازي تيم ملي فوتبال ايران بازگشته به آن حالت قديمي و سنتي سه، پنج، دو ايراني. آيا به نظر شما اين سبك تاكتيك مطابق با فهم فوتبال روز دنيا مي*تواند باشد؟
              س : تاكتيك در زمين فوتبال نمي*توانم بگويم نقش مهمي ندارد، ولي اگر بازيكنها آن وظايفي كه بايد انجام بدهند انجام ندهند هيچ تاكتيكي به نظر من نمي*تواند كمكي بكند در زمين كه ما با سيستم چهار، دو، سه، يك بازي كنيم و يا با سه،پنج، دو بازي كنيم. اگر هر بازيكني در داخل زمين وظيفه اش را به نحو احسن انجام بدهد و بازي خوب بكند، به نظر من تمام اين مسايل پوشيده ميشود و اين برميگردد به نظر كادر فني تيم كه چه سيستمي را انتخاب ميكنند و ما با چه نفراتي بايد بازي كنيم. من اصلا در اين مقوله نمي*توانم دخالتي داشته باشم، فقط بعنوان بازيكن در خدمت تيم ملي هستم و فقط اميدوارم بتوانم بازي خوبي انجام بدهم.

س : شما در ماه ژانويه امسال در دوبي در يك بازي دوستانه تداركاتي با تيم هامبورگ مقابل تيم ايران به ميدان رفتيد. چه احساسي داشتيد، وقتي مقابل تيم فوتبال ايران بازي كرديد؟
              ج : اين يك بازي دوستانه و تداركاتي بود. ولي احساس واقعا ناخوشايندي بود، اينكه در مقابل تيم فوتبال كشورم بازي ميكردم. ولي از يك طرف هم خيلي دوست داشتم مقابل تيمي بازي كنم كه هيچ وقت مقابلش بازي نكرده بودم.

ببينم واقعا جوان*هاي ما در چه مرحله*اي هستند كه واقعا ديدم كه تيم ما با توجه به اينكه نفرات جديدي را دراختيار دارد بازي خيلي خوبي انجام داد.

س : آقاي مهدوي كيا الان شما بيش از ‪ ۸‬سال است كه در كشور جمهوري فدرال آلمان هستيد و طبيعتا يك مقدار از فرهنگ آلماني را هم داخل شخصيت و فرهنگ خودتان قرار داده*ايد. با توجه به قوانين آلمان كه اين نكته عملي است كه شما بعد از ‪ ۵‬يا ‪ ۸‬سال تابعيت كشور آلمان را بگيريد، آيا تمايل به اين مسئله داريد كه دو مليتي بشويد و در كنار مليت ايراني مليت آلماني را هم تقاضا بكنيد و بگيريد؟
              ج : سوال غافلگيركننده*اي است. من بعد از ‪ ۵‬سال اقامت دائم را گرفتم و اين چيزي كه شما فرموديد بعد از ‪۵‬سال، فكر نمي*كنم. فكر مي*كنم بعد از ‪ ۸‬يا ‪۹‬ سال يك نفر مي*تواند مليت كشور ديگري را قبول كند. ولي هنوز در مورد اين مسئله فكر نشده و من فعلا اقامت دائم آلمان را دارم و هنوز فكري در مورد اين مسئله نكردم. فعلا افتخار مي*كنم كه ايراني*ام و در تيم ملي ايران بازي مي*كنم. گرچه داشتن يك گذرنامه خارجي به نظر من نمي*تواند ايرادي هم داشته باشد. كسي كه ‪ ۸۹‬سال در يك كشوري زندگي كرده ديگر با مردم و با تمام آن مسايلي كه در كشور هست آشناست، ولي هنوز به اين مسئله فكر نكرده ام و اگر انشااله انجام شد، به شما هم خبر ميدهم.

س : چه مقدار فرهنگ آلماني جزو وجود مهدي مهدوي كيا شده؟
              ج : واقعا مسايل مثبتي است كه ما بايد ازش استفاده كنيم. آن نظم و ترتيبي است كه آلمانيها دارند به نظر من بي*نظير است در دنيا. من فكر مي*كنم اين را ما در زمين فوتبال هم گفته*ايم، يعني نظمي كه آلماني*ها دارند يك چيزيست كه فكر مي*كنم در هيچ جاي دنيا نيست. من سعي ميكنم مسايل مثبت را بگيرم و بالاخره بعد از ‪ ۸‬سال زندگي كردن با آلماني*ها، فكر مي*كنم چيزهاي خيلي خوبي ياد گرفته*ام و اميدوارم اين تجربه*اي كه به دست آورده*ام ، جدا از همه اين مسايل فرهنگي و مسايل اجتماعي، آن چيزي كه در حوزه كار خودم ياد گرفتم، در مورد كار فوتبال و آن چيزي كه در كشور آلمان انجام مي*شود، بتوانم اين تجربه*هايم را انتقال بدهم به جوانها كه در ايران هستند و نبودند و نديده*اند اين شرايط را.

س : شما دويستمين بازيتان را در بوندس ليگا نيز پشت سر گذاشتيد. چيزي كه در هفته*هاي گذشته در بوندس ليگا خيلي بحث مي*شد اين جو ضدخارجي و نژادپرستي در بين برخي از تماشاگران در داخل استاديوم*ها است و داوران بوندس ليگا موظفند كه به محض اينكه يك نوع حالت ضدخارجي در بين تماشاگران و يا حتا در بين بازيكنها در داخل زمين مي*بينند، بازي را متوقف كنند و اين مسئله باعث جريمه شديدي براي تماشاگران و يا باشگاههاي فوتبال بوندس ليگا مي*شود. شما در طول فعاليتتان در بوندس ليگا تا حالا چه نوع موارد ضدخارجي و نژادپرستي خودتان در اين استاديوم*ها شاهد بوديد؟
              ج : من خوشبختانه اصلا با اين مورد مواجه نشده*ام در اين ‪ ۸‬سال كه در بوندس ليگا هستم و اين مسئله جالبي نيست و بعضي موقع*ها اتفاق مي*افتد. در همه جاي دنيا هم هست و مخصوص آلمان هم نيست. بالاخره يكسري از آدم*ها نظر شخصي دارند. بعضي موقع*ها در اثر فشار زياد و در يك شرايط خاص آن را بروز مي*دهند. ولي من خوشبختانه در اين ‪ ۸‬سال با اين مسئله مواجه نشده*ام و ‪۱۰۰‬درصد هم با اين مسئله مخالف هستم و اميدوارم كه اصلا اين مسايل در ميادين ورزشي و ورزش فوتبال اتفاق نيفتد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• س : آقاي مهدوي كيا شما حتما فوتبال داخل ايران را از هامبورگ دنبال مي*كنيد. همانطور كه خودتان هم شاهدش بوديد، تيم فوتبال استقلال تهران، قهرمان ليگ برتر فوتبال ايران، از شركت در مسابقات جام باشگاههاي آسيا هفته پيش محروم شد، بخاطر اينكه ليست بازيكن*هايش را دير ارسال كرده بود به كنفدراسيون فوتبال آسيا. اين نكته فوق*العاده عجيب و غريب است و براي ما قابل درك نيست. اين را شما چگونه مي*بينيد؟
                ج : اين اتفاق نادري است كه در فوتبال ايران افتاده است ديگر. من فكر مي*كنم كه شايد خيلي كم در دنيا اين اتفاق بيفتد. من شنيدم كه در آسيا سال گذشته هم چند تيم از شرق آسيا با اين مشكل روبه رو شده، ولي واقعا يكي از اتفاقات نادر است كه تيمي ليستش را دير برساند به كنفدراسيون فوتبال آسيا و واقعا باعث تاسف بود كه من هم خيلي ناراحت شدم كه تيمي كه يكسال زحمت كشيده و كادر و بازيكن*هاي اين تيم خيلي زحمت كشيدند تا به اينجا رسيده بودند، به اين راحتي از جام باشگاههاي آسيا كنار گذاشته شدند. اين يك مسئله ناراحت*كننده است و يك تجربه ميشود براي سالهاي آينده.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نشريه ورزشي كيكر نوشت: باشگاه "فا.اف.ال. ولفسبورگ" براي به خدمت گرفتن مهدي مهدوي كيا ملي پوش ايراني باشگاه "هامبورگ اس.فا." تلاش مي*كند.

اين نشريه آلماني روز پنجشنبه افزود: قرارداد مهدوي كيا با باشگاه هامبورگ در تابستان سال جاري پايان خواهد يافت.

كيكر به نقل از "كلوس آوگن تالر" مربي باشگاه بوندسليگا ولفسبورگ نوشت:
                  از آنجا كه مهدوي كيا قادر است در طرف راست در جلو و عقب بازي كند يك بازيكن جالب است.

آوگن هالتر افزود: مهدوي كيا با توانايي*هاي فني و سرعت خود مي*تواند خواسته*هاي از يك مدافع مدرن را محقق كند. اكثر حملات در ميدان از اين جايگاه انجام مي*شوند.

مهدي مهدوي كيا كه در حال حاضر كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران است از ژانويه تا ژوئن سال ‪ ۱۹۹۹‬ميلادي عضو باشگاه "فا.اف.ال بوخوم " بود وسپس به باشگاه هامبورگ منتقل شد.

مهدوي كيا در ‪ ۱۲‬ديدار بوخوم ‪ ۳‬گل ودر بيش از ‪ ۲۰۰‬ديدار هامبورگ ‪ ۲۴‬گل به ثمر رسانده است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مهدى مهدوى كيا با بيان اين مطلب كه در حال حاضر فقط به هامبورگ فكر مى كنم، خبر مذاكره با چند تيم آلمانى را تكذيب كرد و تأكيد كرد كه تنها سرمربى باشگاه وولفسبورگ به جذب او ابراز تمايل نموده است.وى خاطرنشان كرد: ۸ سال در هامبورگ بازى كرده ام و دوست دارم كه در صورت فراهم شدن شرايط در اين تيم بمانم ولى ابتدا آنها بايد پيشنهاد بدهند. هنوز صحبت خاصى در مورد تمديد قرارداد انجام نشده و بايد تا يك ماه ديگر صبر كنيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• راديو آلمان / دويچه*وله /روز سه*شنبه اعلام كرد تيتر صفحات ورزشي روزنامه*ها امروز به تك گل با ارزش " مهدي مهدوي*كيا " بازيكن ايراني تيم هامبورگ اختصاص داشت.

تيترهايي همچون، "با گل مهدوي*كيا هامبورگ از بحران خارج شد" . "با اين گل، هامبورگ با كسب ‪ ۳۲‬امتياز اكنون خود را به رتبه*ي دهم جدول رسانده است و مي*توان گفت كه براستي هامبورگي*ها موفق شده*اند بر بحران خود غلبه كنند."
                      اين راديو همچنين اعلام كرد اما با شكست شالكه مقابل بايرن مونيخ و تساوي ضعيف وردربرمن مقابل كوتبوس تغييري در وضعيت صدرنشينان ايجاد نشد.

وردربرمن اين هفته با يك پيروزي مي*توانست بخاطر تفاضل گل بيشتر به*رغم امتياز برابر به صدرنشيني دست يابد.

اما اشتوتگارت نيز عليرغم پيروزي در مقابل آلمانيا آخن تغييري در وضعيت*اش ايجاد نشد و اكنون با كسب ‪ ۴۹‬امتياز همچنان در رتبه*ي سوم جدول رقابت*هاي فوتبال دسته اول باشگاه*هاي آلمان جاي دارد. اما بايرن مونيخ با پيروزي در مقابل شالكه هرچند در رتبه*ي چهارم باقي ماند اما از فاصله*ي خود در مقابل اشتوتگارت كاست.

بايرلوركوزن و نورنبرگ هم با همين وضعيت روبرو هستند و عليرغم پيروزي در مقابل حريفان همچنان در رده*هاي پنجم و ششم جدول قرار دارند.

اما در ميانه*ي جدول هامبورگ برنده*ي واقعي بود كه توانست چهار رتبه صعود كند و تيم*هاي ولفسبورگ و كوتبوس را به رتبه*ي يازدهم و دوازدهم تنزل دهد.

با اين حال اين سه تيم داراي ‪ ۳۲‬امتياز هستند و از سوي تيم*هاي فرانكفورت با ‪ ۳۱‬امتياز و بوخوم و ماينز كه هركدام داراي ‪ ۳۰‬امتياز هستند در تعقيب*اند.

اين وضعيت نشان از رقابت تنگاتنگ در اين منطقه از جدول دارد كه احتمالا در هفته*هاي آتي تصوير روشنتري از آن بدست مي*آيد.

اما در سه رتبه*ي قعر جدول وضعيت جديدي بوجود آمده است. با پيروزي بوخوم در مقابل هانوفر، اين تيم از قعر جدول خارج شد. بيلفد هم عليرغم پيروزي در مقابل بروسيا دورتموند هرچند يك رتبه صعود كرد اما هنوز هم در ميان سه تيمي جاي دارد كه احتمال سقوط به دسته*ي دوم را دارند.

دورتموند اما اكنون با حضور در رتبه*ي هفدهم جدول سقوط به دسته*ي دوم را پس از دهها سال در مقابل چشمان خود دارد.

Comment

• مهدوي*كيا: اميدوارم در جام ملت*ها با روزهاي بد فوتبال مواجه نشويم

هافبك تيم فوتبال هامبورگ گفت: اميدوارم در جام ملت*هاي آسيا بداقبالي نياورده و با روزهاي بد فوتبال روبرو نشويم.

مهدي مهدوي كيا درباره شرايط تيم هامبورگ و تيم ملي صحبت*هاي تازه*اي زده است كه در زير مي*خوانيد:

فارس: چطور بازي را به بوخوم واگذار كرديد؟
                        تا دقيقه 90 بازي خوبي بود و همه چيز تحت كنترل ما بود؛ اما روي غافلگيري گل خورديم و برخلاف روند، متحمل باخت شديم.

فارس: شرايط تيم به چه صورت شد؟
                        در رده 12 جدول هستيم. اميدواريم ديدارهاي آينده را ببريم. در مجموع، فصل خوبي نداشتيم. با بداقبالي*هاي زيادي رو به رو شديم.

فارس: كيكر هم كه نمره 4 را به شما داده است.
                        به هر حال فوتبال سليقگي است. به لحاظ بدني مشكلي ندارم. مقابل بوخوم هم من و هم سايرين خوب بودند. در سه ضدحمله گل خورديم.

فارس: ظاهرا پيشنهادهاي مختلفي به دستتان رسيده است. نمي*خواهيد تصميم*گيري كنيد؟
                        هنوز به صورت جدي تصميم نگرفته*ام. مي*خواهم با دقت بيشتري در مورد آينده تصميم*گيري كنم. تا دو هفته ديگر وضعيتم مشخص مي*شود.

فارس: هشت سال است در همامبورگ هستيد و كم كم به كاپيتاني اين تيم نزديك مي*شويد. با اين شرايط، باز هم به فكر جدايي هستيد؟
                        شرايط خوبي دارم و قاعدتا جدايي پس از 8 سال سخت است؛ اما در فوتبال حرفه*اي بايد حرفه*اي تصميم گرفت. بايد بررسي كنم تا ببينم براي فصل آينده چه برنامه*اي دارم.

فارس: پينشهاد ولفسبورگ به كجا رسيد؟
                        اين پيشنهاد هنوز مطرح است. البته هنوز شرايط آنها مشخص نيست. هفته آينده مشخص مي*شود كه به دسته اول مي*روند يا خير.

فارس: گويا تيم*هاي فرانسوي و اسپانيايي هم خواهانت هستند؟
                        كم و بيش. هنوز پيشنهاد جدي نداشتم. ترجيح مي*دهم تا قطعي نشدن مذاكرات، اسمي از آنها نياورم.

فارس: به حضور در ليگ ايران فكر مي*كني؟
                        نه، هنوز زود است بخواهم دوباره در ليگ ايران بازي كنم.

فارس: از ديدار با امير قلعه نويي بگوييد؟
                        يك روز قبل از ديدار برابر بوخوم، او را ديدم. در مورد برنامه*هاي تيم ملي با هم حرف زديم.

فارس: برنامه تيم ملي چطور است؟
                        برنامه خاصي نبود. بيشتر در مورد بازي مقابل مكزيك و اردوي تهران حرف زديم. در يك ماهي كه فرصت داريم، بايد خيلي جدي تمرين را پيگيري كنيم.

فارس: با شيوه*اي كه براي آماده*سازي تيم ملي در پيش گرفتيم، فكر نمي*كني به مشكل بخوريم؟
                        اين جام ملت*ها، يكي از سخت*ترين رقابت*ها خواهد بود. اگر مي*خواهيم از فوتبال ايران دفاع كنيم، بايد تدارك خوبي ببينيم. بازي با چند حريف جدي بايد يكي از برنامه*هايمان باشد. برگزاري ديدارهاي تداركاتي دست فدراسيون و كادر فني است. هرچه زودتر بايد اقدامات لازم انجام شود.

فارس: نظرت در مورد ديدار برابر مكزيك چيست؟
                        اين تيم، حريف قدري است. بازي مقابل مكزيك راحت نيست و مي*تواند يك محك جدي باشد.

فارس: فكر نمي*كني ما كه بايد با حريفان آسيايي روبرو شويم، ديدار برابر مكزيك فقط به خاطر اسم آن صورت مي*گيرد؟
                        اين تصميمي است كه فدراسيون گرفته و بازيكنان هم بايد آن را اجرا كنيم. البته حتما بايد بعد از اين مسابقه، با دو سه حريف آسياي شرقي بازي كنيم. بايد با شناخت كامل از حريفان پا به مسابقات بگذاريم.

فارس: خيلي*ها بر اين باورند كه اين تيم ملي يكي از رويايي*ترين تيم*هاي ايران است و استحقاق قهرماني را دارد.
                        8 تيم ملي ايران در همه دوره*ها بهترين بوده است. در سال 2004 هم تيم خيلي خوبي داشتيم و اگر مسايل داوري و برخي اتفاقات ديگر نبود، به ديدار پاياني مي رسيديم. امسال فقط نياز به يك هماهنگي و كار يك ماهه خوبي داريم. اسكلت اين تيم متعلق به چهار سال قبل است و اين حسن تيم ملي محسوب مي*شود. اين نفرات چندين سال كنار هم بازي كرده*اند و از بازي هم شناخت دارند.

فارس: پس مي*توانيم به اين جام ملت*ها اميد ببنديم؟
                        در تيم كه همه چيز خوب است. فقط اميدوارم بداقبالي نياوريم و با روزهاي بد فوتبال روبرو نشويم.

فارس: بگذريم. از ليگ ايران خبر داري؟ آيا مي*داني پرسپوليس در چه وضعيتي است؟
                        كم و بيش فوتبال ايران را پيگيري مي*كنم. براي پرسپوليس هم ناراحتم. اميدوارم مشكلاتش هرچه زودتر حل شود.

شنيديد كه علي پروين هم تيم اكباتان را خريده است؟
                        زياد در جريان كم و كيف آن نيستم؛ اما خوشحالم بالاخره يك مربي مثل پروين كه در فوتبال ايران زحمات زيادي كشيده و از بزرگان آن به حساب مي*آيد، تيم خريده است. حضور او در عرصه تيمداري مي تواند به فوتبال كمك كند. حضور او باعث ايجاد رقابت مي*شود و اين به نفع فوتبال است.

فارس: و البته حضور بازيكنان لژيونر در اروپا در عرصه مربيگري هم به نفع فوتبال است.
                        صد در صد. اين وظيفه بر ما هست كه پس از اتمام دوران بازيگري، در ايران تجربيات خود را در اختيار بقيه قرار دهيم. بازي در اروپا و آشنايي با كار مربيان سطح اول روي كار ما تاثير مي*گذارد. مطمئنم در چند سال آينده تلفيق مربيان جوان و نسل گذشته باعث پيشرفت چشمگير فوتبال باشگاهي مي*شود.
                        گفت و گو از مهستا اخباري

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• لژيونر ايراني شاغل در بوندس ليگا

مهدوي كيا،* چشم اميد استيوونس در ديدار برابر نورنبرگ

'
                          سرمربي تيم فوتبال هامبورگ نسبت به درخشش مهدي مهدوي كيا در بازي فردا مقابل نورنبرگ اميدوار است.

به نقل از سايت كيكر، اين مربي كه تيمش در ديدار رفت به تساوي بدون گل مقابل حريف فرداي خود رسيده، *قصد استفاده از مهدوي كيا را در كنار بازيكناني همانند ياروليم، لاس و سورين دارد تا امكان كسب سه امتياز در اين جدال فراهم شود.

تركيب احتمالي هامبورگ:
                          دروازه بان: روست
                          خط دفاع: دمل، *راينهارد، *ماتيسن، *آتوبا
                          خط مياني: مهدوي كيا، ياروليم، *لاس، *سورين
                          خط حمله: ون دروارت، *اوليچ

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• لژيونرهاي ايراني در بوندس ليگا

مهدوي كيا نمره نگرفت

بازيكن ايراني تيم فوتبال هامبورگ، از بازي برابر نورنبرگ نمره ايي دريافت نكرد.

به نقل از نشريه كيكر، مهدوي كيا به دليل اينكه در اين بازي تنها در پانزده دقيقه پاياني به جاي دمل به ميدان رفت، نمره ايي نگرفت.

اين ديدار عصر روز شنبه گذشته در شهر نورنبرگ انجام گرفت.

اين نشريه به بازيكنان هامبورگ در اين ديدار اينگونه نمره داد:

روست 3
                              آتوبا 4
                              ماتيسن 3
                              راينهارد 3
                              بنيامين 4
                              ديونگ 4
                              سورين 5/3
                              ياورليم 2
                              دمل 4
                              ون دروارت 2
                              اوليچ 5/3

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• روزنامه *آبندبلات هامبورگ:

وضعيت مهدوي*كيا در *سه روز آينده مشخص مي*شود

تكليف ماندن يا رفتن مهدي مهدوي*كيا، *بازيكن ايراني تيم هامبورگ آلمان در دو تا *سه روز آينده مشخص مي*شود.

به نقل از روزنامه هامبورگر آبندبلات آلمان، اين بازيكن كه از مدت*ها قبل بحث ماندن يا خروجش از هامبورگ مطرح بوده، در اين مدت خواهد فهميد آيا امكان ادامه حضور در اين تيم برايش مهيا مي شود يا خير.

هوب استيونس،* سرمربي هلندي اين تيم شمالي امروز (سه*شنبه) از سفر به شهر *رتردام به هامبورگ باز مي*گردد و بعد از ورود، جلسات متعددي با مقامات باشگاه به خصوص ديتمار بايرس دورفر، مدير ورزشي تيم خواهد داشت تا در خصوص وضعيت تك تك بازيكنان از جمله مهدوي*كيا تصميم*گيري كند.

بايرس دورفر در اين خصوص اظهار داشت: قرار گذاشته*ايم بنشينم و درخصوص بازيكنان با هم بحث و تبادل نظر كنيم و سرانجام به تصميم مشخصي برسيم.

هوب استيونس و بايرس دورفر مي*خواهند مشخص سازند در كنار *اشتفان وشتر كه قراردادش به پايان رسيده و در آستانه پيوستن به تيم هانزاروستوك است، رنه كلينگ بال، *اوليور هامپل و دانيل ليبويا كه نيروهاي مازاد تيم شناخته شدند، چه بازيكنان ديگري در پايان فصل مجبور به وداع خواهند شد.

اين نشريه در گزارش خود به اين نكته اشاره دارد كه اين دو مقام تكليف بازيكنان داراي قرارداد با هامبورگ يعني رافائل ويكي (تا سال 200 و بزارت بريشا (تا سال 2009) را مشخص مي*كند. اين دو از سوي باشگاه براي پيوستن به هر تيمي كه بخواهند، آزاد اعلام شده اند.

هامبورگ مي*كوشد تا براساس خواسته هاي استيونس اقدام به جذب نيرو كند. از اين رو در خصوص مهدي مهدي مهدوي كيا نيز دراين جلسات تصميم گيري خواهد شد. پيشتر در خصوص جدايي او تصميم گيري شده بود؛ اما گفته مي شود استيونس و بايرس دورفر بعد از اينكه وضعيت آلبرت اشترايت به عنوان جانشين مهدوي كيا براي پيوستن به تيمشان مشخص نشد،* اصرار زيادي براي مازاد اعلام كردن مهدوي كيا ندارند.

اين دو مقام هامبورگ تلاش خواهند كرد تا درخصوص احتمال عضويت محمد زيدان (ماينس)،*كارلوس آلبرتو (فلوميننسه) و ... تصميم گيري كنند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X