Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مصطفي دنيزلي در كنفرانس مطبوعاتي ظهر امروز خود با خبرنگاران از كنار گذاشتن چهار بازيكن اين تيم خبر داد كه به گفته‌ي او در حد و اندازه‌ي تيم پرسپوليس نيستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي اظهار كرد: در حال حاضر شناخت كاملي نسبت به كليه‌ي بازيكنان پرسپوليس به دست آورده‌ام. از عملكرد بازيكنان كاملا راضي‌ام اما، چهار بازيكن از تركيب كنوني در حد و اندازه‌هاي پرسپوليس نيستند كه طي چند روز آينده رسما از تركيب تيم كنار گذاشته خواهند شد.

وي كه حاضر نشد نامي از اين بازيكنان ببرد، تاكيد كرد: در شرايط كنوني برنامه‌اي براي جايگزيني بازيكنان مذكور نداريم چرا كه معتقدم در وهله‌ي اول بايد مشكلات بازيكنان كنوني حل شود، بسياري از بازيكنان به دليل شرايط باشگاه نتوانسته‌اند مبالغ قرارداد خود را دريافت كنند، مشكلات مالي كنوني بايد حل شود و بعد به دنبال بازيكنان جديد باشيم.

دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه آيا مديريت باشگاه در اخراج بازيكنان مذكور با شما هم عقيده خواهد بود گفت: پرسپوليس من را به تهران آورده كه اين تيم را هدايت كنم، آنها به من اعتماد دارند و قطعا كليه‌ي تصميماتم به نفع باشگاه خواهد بود.

مصطفي دنيزلي تصريح كرد: در تيم پرسپوليس نسبت به سال گذشته تغيير و تحولات زيادي انجام شده است. بازيكنان زيادي از اين تيم خارج شده‌اند و بازيكنان جديدي به تيم آمده‌اند. هنوز مدت زيادي نيست كه با اين تيم كار كرده‌ام اما، پس از گذشت چهار بازي از روند موجود راضي‌ام.

وي خاطر نشان كرد: در شروع كار نسبت به كليه‌ي شرايط پرسپوليس اميدوار بودم اما، اين اميدواري و راضي بودن نتوانست براي ما جام بياورد. حذف شدن از فينال جام حذفي در ضربات پنالتي موضوعي است كه هنوز هم برايم غير قابل تصور است. بايد براي ادامه‌ي كار برنامه‌ي ويژه‌اي مد نظر داشت.

سرمربي تركيه‌اي تيم پرسپوليس خاطر نشان كرد: اگر در پرسپوليس برخي از ضعف‌هاي كنوني را برطرف كنيم يكي از بهترين تيم‌هاي ايران خواهيم بود. اگر به برنامه‌اي كه مد نظر دارم و يا به جايگاهي كه مي‌خواهم دست يابيم، مي‌توانيم بزرگ‌ترين مدعي قهرماني در رقابت‌هاي فصل جاري باشيم. براي رسيدن به اين هدف بايد همه در يك محيط سالم كار كنيم.

دنيزلي همچنين با اشاره به مصاحبه‌هايي كه در طول روزهاي پيش از مسابقات جام حذفي به نقل از وي نوشته مي‌شد خاطر نشان كرد: وقت زيادي ندارم كه مطبوعات را مطالعه كنم اما، يك سري صحبت‌هايي به نقل از من در مطبوعات منتشر شد كه هيچ گاه چنين مطالبي را عنوان نكردم. عادت ندارم كه در مورد يك بازيكن و مشخصات وي با مطبوعات صحبت كنم، اگر هم چنين موضوعي پيش آيد. اگر هم در مواردي با مطبوعات در مورد بازيكن خاصي صحبت كنم هيچ گاه از او انتقاد نمي‌كنم چرا كه معتقدم نقد عملكرد فني بازيكنان و جريمه‌ي نقدي بايد در درون تيم و باشگاه بماند. به مطبوعات كشيده نشود. تنها در مواردي كه بخواهم بازيكني را اخراج كنم آن را با رسانه‌ها در ميان مي‌گذارم.

وي افزود: هيات مديره و مديرعامل براي خارج شدن باشگاه از مشكلات كنوني تلاش زيادي مي‌كنند من و تيم پرسپوليس سعي خواهيم كرد كه با همكاري يكديگر و در قالب يك مجموعه از مشكلات كنوني سربلند بيرون آييم. كارهاي زيادي داريم و بازي‌هاي دشوار. بايد كاري كرد كه هواداران در بازي‌هاي آينده شادمان استاديوم را ترك كنند.

دنيزلي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد چرا شما هنگام آمدن به پرسپوليس قول قهرماني داده بوديد در حالي كه كاپلو با رئال مادريد نمي‌تواند چنين قولي را به هوادارانش بدهد؟ اظهار كرد: نه من و نه كاپلو نمي‌توانيم قول قهرماني بدهيم. بعد از اين كه تيم پرسپوليس را ديدم تنها گفتم كه پرسپوليس بزرگ‌ترين مدعي قهرماني است و بعد هم تاكيد كردم كه اگر انتظاراتم برآورده شود، مي‌توانيم بزرگ‌ترين مدعي باشيم. گفته بودم كه با پرسپوليس مي‌توانم قهرماني را تجربه كنم اما، هيچ گاه قول قهرماني نداده بودم.

دنيزلي خاطر نشان كرد: نيامدم كه پرسپوليس را نهم ليگ ايران كنم. من از مربياني هستم كه به تيم و خودش اعتماد دارد. مي‌خواهم با پرسپوليس روزهاي خوبي داشته باشم.

خبرنگاري از دنيزلي پرسيد، در نقل قول‌هايتان گفته بوديد كه تيم كنوني پرسپوليس تيم دوم اين باشگاه است كه به من داده‌اند، آيا هنوز هم به اين نظريه اعتقاد داريد؟ دنيزلي در پاسخ گفت: اگر مربي تيم دوم پرسپوليس بودم قطعا در تيم دوم اين باشگاه مربيگري مي‌كردم. اصلا چنين چيزي نگفته‌ام و چنين حرفي را قبول ندارم.

دنيزلي خاطر نشان كرد: اين يك واقعيت است كه بازيكناني كه از تيم پرسپوليس جدا شده‌اند تعدادشان بيشتر از بازيكناني است كه به اين تيم آمده‌اند، اين موضوعي است كه تمام ايرانيان مي‌دانند و نيازي نيست كه من به آن اشاره مجددكنم.

دنيزلي هم‌چنين در مورد حضور دو مترجم به صورت همزمان در برنامه‌هاي كاري‌اش گفت: هر دو مترجم از دوستان من هستند و با هر دو راحت كار مي‌كنم. يكي از اين دو مترجم شاگرد من بوده و مترجم دوم نيز به دليل راحت بودن با او ترجيح مي‌دهم كه در مصاحبه‌ها وكنفرانس‌هاي مطبوعاتي با او باشم.

خبرنگاري از دنيزلي پرسيد، چرا علي‌رغم ضعف‌هاي متعدد پرسپوليس باز هم براي رفع آنان اقدامي نمي‌شود و يا پرسپوليس با داشتن موقعيت‌هاي فراوان نمي‌تواند گلي به ثمر برساند؟ كه دنيزلي پاسخ داد: اين سوال جواب ندارد، هيچ مربي نمي‌تواند به اين سوال جواب دهد، استفاده از موقعيت‌ها و تبديل كردن موقعيت‌ها به گل بستگي به حس بازيكنان دارد. اين كه بازيكن بتواند در لحظه‌ي حساس جلوي دروازه‌ي حريف چگونه به توپ ضربه بزند نه با تجربه‌ي من و نه با هيچ گفتني اصلاح نخواهد شد. وظيفه‌ي من تا پيش از ورود بازيكن به زمين بازي است. در جريان بازي تنها بازيكن است كه مي‌تواند از هر موقعيتي استفاده كند يا بهترين موقعيت‌ها را با عدم اتكا به تجربيات از بين ببرد.

دنيزلي هم‌چنين در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا كه آيا از بازيكنان خارجي تيم عليرغم تاكيد گذشته مبني بر احتمال كنارگذاشتن آنها هنوز هم راضي هستيد؟ گفت: زماني كه در دومين تمرين پرسپوليس از من در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس سوال شد به دليل عدم اطلاع كافي از نحوه‌ي عملكرد آنها با خنده گفتم كه احتمال دارد آنها را كنار بگذاريم، اين چيزي نبود كه من به آن رسيده بودم اما، در حال حاضر و با شناخت كافي نسبت به اين بازيكنان از عملكردشان راضي هستم.

خبرنگار ديگري از دنيزلي پرسيد، گفته مي‌شود شما مرد روزهاي بزرگ نيستيد و عموما تيم‌هاي شما علي‌رغم بازي‌هاي خوب هيچ‌گاه نتوانسته‌اند، مقامي به دست آورند، پاسخ داد: آخرين باري كه با تيم من قهرمان شد، سال گذشته با پاس تهران بود، معتقدم با پاس قهرمان شديم، هر چند شايد در نوشته‌ها استقلال قهرمان ليگ ايران بود اما، ايمان دارم كه پاس قهرمان واقعي ليگ سال گذشته بود.

خبرنگار ديگري پرسيد، چرا خيلي از بازيكنان از جمله معدنچي در زمان آري‌هان و شما عملكردهاي متفاوتي دارند؟ كه سرمربي پرسپوليس گفت: اينگونه نيست. همه سعي مي‌كنند در شرايطي تفكرات خود را غالب كنند اما، اگر فوتبال بدانيد قطعا چنين اعتقادي نخواهيد داشت. در دوران مربيان گذشته‌ي پرسپوليس بازيكنان با هم هماهنگي بيشتري داشتند كه قطعا در هفته‌هاي گذشته نيز اين هماهنگي حاصل خواهد شد.

وي در مورد معدنچي نيز تصريح كرد: معدنچي ذاتا بازيكن حرفه‌اي و با تجربه‌اي است، او تنها بازيكني است كه با اختيار كامل در زمين بازي مي‌كند. به او اعتقاد دارم و مطمئنم كه شرايط خوبي در آينده خواهد داشت. اگر هم مي‌بينيد معدنچي در دو بازي آخر خوب كار نكرده است، شايد بيشتر به دليل اين موضوع است كه وي قصد دارد بيشتر از توانايي‌هاي خود عمل كند. طي هفته‌هاي آينده مجددا عملكرد گذشته را از معدنچي خواهيد ديد.

دنيزلي در جريان كنفرانس مطبوعاتي‌اش اعلام كرد كه پس از حذف پرسپوليس از جام حذفي، براي دومين بار در طول عمرش قرص سردرد خورده است و از موضوع حذف پرسپوليس بسيار ناراحت است كه در اين ميان خبرنگاري پرسيد، اولين باري كه قرص خورده‌اي كي بوده است؟ دنيزلي با خنده گفت: ديدار تيم ملي تركيه با آلمان كه تيم تركيه در آن بازي به تساوي دست يافت. از شدت ناراحتي قرص سر درد خوردم.

خبرنگار ايسنا مجددا پرسيد، فكر مي‌كنيد آيا سومين باري هم كه قرص سردرد خواهيد خورد با تيم پرسپوليس است؟ دنيزلي پس از مكث كوتاهي گفت: شايد اگر بازي بزرگي با پرسپوليس داشتيم و شرايط به نفع ما نباشد، براي سومين بار هم قرص سر درد بخورم!

دنيزلي در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري كه قصد داشت با آمار و ارقام ثابت كند عدم حضور دايم او در تمرينات به دليل سفرهايش به تركيه، به ضرر اين تيم تمام مي‌شود، با عصبانيت پاسخ داد: شما سوال مي‌پرسيد يا حساب مي‌كشيد؟

با اصرار خبرنگار و تاكيد او بر اين كه سفرهاي موقتي دنيزلي به تركيه در نهايت به ضرر پرسپوليس است، دنيزلي گفت: اين كه روزهايي كه تيم تمرين ندارد و من به كجا مي‌روم به كسي ربطي ندارد. اصلا نمي‌خواهم بيشتر از اين در مورد اين موضوع بحث كنم. خيلي از مربيان ايراني هستند كه پنج الي شش روز در تمرينات حاضر نمي‌شوند، ولي من زماني كه تيم تمرين ندارد به تركيه مي‌روم؛ چرا كه به دليل قراردادي كه با يك گروه رسانه‌اي تركيه‌اي داشته‌ام، مجبورم تا بخشي از قرارداد آنها را همراهي كنم و اين موضوع نيز هيچ لطمه‌اي به تمرينات پرسپوليس نمي‌زند.

دنيزلي تاكيد كرد: كاري نمي‌كنم كه به تيم، باشگاه و خودم لطمه‌اي وارد شود. اگر شما روش بهتري از روش تمريني كنوني پرسپوليس سراغ داريد، بگوييد بسيار خوشحال خواهم شد.

خبرنگاري در مورد اين كه چرا دنيزلي از حميد استيلي كمتر استفاده مي‌كند و يا اين كه حضور عملي استيلي در تمرينات پرسپوليس كمتر شده است پرسيد كه دنيزلي از اين سوال نيز برآشفته شد و پاسخ داد: مگر شما با ما زندگي مي‌كنيد. استيلي كمك من است و قرار نيست كه برنامه‌هاي كاري را از ايشان بگيرم. اطلاعات لازم را در درون زمين از استيلي نمي‌گيرم، ما براي رد و بدل كردن اطلاعات زمان و مكان مشخصي داريم.

وي تصريح كرد: اگر استيلي در كنار من است به خاطر اعتماد و اعتقادي است كه به او دارم، هر موقع كه لازم باشد از او استفاده مي‌كنم.

همان خبرنگار دوباره پرسيد منظورم تقسيم وظايف است. آيا با استيلي تقسيم وظايف كرده‌ايد؟ دنيزلي پاسخ داد: تقسيم وظيفه‌اي وجود ندارد، وظيفه را من مي‌دانم و تقسيم وظيفه نيز با من است.

خبرنگار ديگري در مورد ناكارآمد بودن خط حمله‌ي پرسپوليس و عدم استفاده‌ي بازيكنان تخصصي در اين پست پرسيد دنيزلي گفت: مي‌تواند نظريه‌ي درستي باشد. قبول دارم كه شايد نيكبخت و معدنچي بازيكنان خط حمله نباشند. اگر شما بازيكن بهتري سراغ داريد معرفي كنيد!

Comment

• دنيزلي هم‌چنين در مورد تعويض‌هاي ديدار فينال جام حذفي كه به اعتقاد خبرنگاران باعث حذف اين تيم شد نيزگفت: تعويض نوري و اسدي به دليل مصدوميت اجباري بود و چاره‌اي جز تعويض آنها نداشتم. حضور خرسندي نيز در بازي از روي اجبار صورت گرفت چون كه بازيكن ديگري براي فرستادن به زمين نداشتم. تعويض «صلاح حسن» نيز به دليل عدم آماده بودن فيزيك بدني او انجام شد.حضور نود دقيقه‌اي فرشيد كريمي در دروازه نيز به دليل اعتمادي بود كه به او داشتم. اگر كريمي در دروازه‌ي پرسپوليس ايستاده است به دليل آن است كه به او اعتقاد دارم. اگر محمدي هم به اصفهان مي‌آمد در ضربات پنالتي اين كريمي بود كه بايد در دروازه مي‌ايستاد.

دنيزلي تاكيد كرد: در طول زندگي‌ام فينال‌هاي زيادي به پنالتي كشيده شده است. اگر قبل از بازي برابر سپاهان تمرين پنالتي نكرده بوديم به دليل آن است كه در ذهن ما براي اين بازي فقط بردن وجود داشت. پنالتي طرف منفي كار است، پنالتي از جزييات تمرين است. من هميشه كار اصلي را انجام مي‌دهم.

خبرنگاري از دنيزلي پرسيد آيا براي ادامه‌ي حضور در پرسپوليس انگيزه و اراده‌ي لازم را داريد؟ سرمربي اين تيم پاسخ داد: زماني كه به پاس آمدم پاس شانس قهرماني در ليگ را نداشت و در تمام بازي‌ها و تمريناتي كه با اين تيم انجام مي‌داديم تنها به قهرماني در ليگ قهرمانان مي‌انديشيديم. اصلا هدف‌مان انجام بازي‌هاي خوب در ليگ قهرمانان بود. اما، در پرسپوليس شرايط متفاوت است و ما هدف اوليه‌ي خود را براي موفقيت در ليگ گذاشته‌ايم فينال جام حذفي را از دست داديم اما، هنوز فينال ليگ برتر و جام حذفي سال آينده را داريم.

وي در پايان هم‌چنين در مورد سرنوشت نهايي مهرداد اولادي‌گفت: هنوز كارت ITC اولادي آماده نشده است و اگر از او در بازي براي پرسپوليس استفاده نكرديم به دليل اين موضوع بود. اولادي تاكنون هيچ تمريني با پرسپوليس نداشته است و دو ماه است كه تمرين نكرده است اگر روزي هم به تمرينات بازگردد، عليرغم اين كه براي او احترام خاصي قائلم و به او علاقه‌مندم، معتقدم كه بايد بتواند خود را با شرايط تيم وفق دهد و به آمادگي كامل برسد.

Comment

• تيم اعزامي ايران به مسابقات ستارگان ووشو جهان در چين، با كسب يك مدال طلا، يك مدال نقره و دومدال برنز، مقام پنجم جهان را به خود اختصاص دادند.

" عباس محمدي آملي " سرپرست تيم اعزامي ايران به رقابت‌هاي ستارگان ووشو جهان كه هرساله در چين برگزار مي‌شود روز دوشنبه به خبرنگار ايرنا در پكن گفت:در اين مسابقات ، اصغر شعباني در وزن منهاي ‪ ۹۰‬كيلوگرم مدال طلا، اسلام قرباني دروزن منهاي ‪۸۰‬مدال نقره، سلمان تركي دروزن منهاي ‪ ۵۲‬كيلوگرم مدال برنز و راضيه طهماسبي در وزن منهاي ‪ ۵۶‬كيلوگرم مدال برنز گرفتند.

سومين دوره‌مسابقات ستارگان ووشو جهان كه‌جمعه گذشته آغاز شده‌بود، يكشنبه شب در شهر " شي آن " چين به كار خود پايان داد.

محمدي گفت:درمجموع ايران در رده تيمي بعد از كشورهاي چين ، فيليپين ، ويتنام و روسيه به مقام پنجم جهان دست يافت.

دراين رقابت‌ها ‪ ۶۱‬ورزشكار از بيست كشور جهان در يازده وزن به رقابت پرداختند.

" سلمان تركي "(منهاي ‪ ۵۲‬كيلوگرم)،" اسلام قرباني "( منهاي ‪ ۸۰‬كيلوگرم) " اصغر شعباني " ( منهاي ‪ ۹۰‬كيلوگرم ) و خانم " راضيه طهماسبي فر" در وزن منهاي ‪ ۵۶‬كيلوگرم چهار ووشوكار كشورمان در بخش سانشو اين رقابت‌ها شركت كردند.

اعضاي تيم ايران اعزامي به مسابقات ووشو ستارگان جهان ، امشب وارد پكن خواهندشد و پنجشنبه اين هفته پكن را به مقصد تهران ترك خواهند كرد.

Comment

• تيم نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ، اعزامي به رقابت‌هاي تكواندو ارتش‌هاي جهان ، عنوان نايب قهرماني اين رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

در مسابقات تكواندو ارتش‌هاي جهان موسوم به " اف.آي.اس.ام" كه در شهر سئول پايتخت كره‌جنوبي برگزارشد، تكواندوكاران نيروهاي مسلح‌ايران در مجموع با كسب دو مدال طلا ، يك مدال نقره و دو مدال برنز ، عنوان نايب قهرماني اين مسابقات را به خود اختصاص دادند.

" علي خليلي " سرپرست تيم اعزامي ايران به رقابت‌هاي تكواندو ارتش‌هاي جهان روز دوشنبه درگفت‌وگو با خبرنگارايرنا در پكن ، اظهار داشت : در اين پيكارها كه دوشنبه شب پايان يافت ، " ميثم رفيعي " و " محمدرضا بابادي " هر دو مدال طلا ، "ابراهيم افتخاري" مدال نقره ،"اميدامام‌دادي" مدال برنز و " اصغر برزگر " مدال برنز گرفتند.

تيم كره‌جنوبي عنوان نخست اين رقابت‌ها را به خود اختصاص داد و تيم آلمان نيز بعد از ايران ، در جايگاه سوم اين رقابت‌ها ايستاد.

درمسابقات تكواندو ارتش‌هاي جهان كه هر سه سال يكبار برگزار مي‌شود ، ‪۳۰‬ تيم از ارتش‌هاي كشورهاي مختلف جهان توانايي‌هاي رزمي خود را به نمايش گذاشتند.

يادآور مي‌شود ، تكواندوكاران نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در دوره قبلي از پيكارها كه دركرواسي برگزار شد، مقام نايب قهرماني اين مسابقات را از آن خود كرده بودند.

"اميد امام‌دادي"،"ميثم رفيعي"،" محمدرضا بابادي "،" كمال امينيان "، "حسين سفيدگر"،" روح‌الله طالبي"،"اصغر برزگر" و " ابراهيم افتخاري " هشت ورزشكار ايراني اعزامي به رقابت‌هاي تكواندوي ارتش‌هاي جهان در كره جنوبي هستند.

اين تيم را " علي خليلي " سرپرست و " اصغر فتحي " و " مرتضي سلطاني" به عنوان مربيان همراهي كردند.

تيم تكواندو نيروهاي مسلح ايران، امشب سئول را به مقصد تهران ترك خواهد كرد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از اعلام رييس هيات مديره‌ي اين باشگاه مبني بر عدم حضور استقلال در ديدار پيش از افطار برابر فولاد خوزستان گفت: استقلال تحت هر شرايطي در اين بازي حاضر نمي‌شود.

صمد مرفاوي درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پيش از اين نسبت به تغيير ساعت بازي با فولاد خوزستان اعتراض و كتبا آن را به فدراسيون ارايه كرده‌ايم. واقعا مسايلي است كه فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني بايد متوجه حساسيت آنها باشند.

وي تاكيد كرد: تيم استقلال براي بازي پيش از افطار برابر فولاد خوزستان هيچ برنامه‌اي ندارد. قرار اوليه بر اين بوده است كه بازي ساعت 17:30 روز جمعه انجام شود كه ما هم برنامه‌ريزي براي اين ساعت داشته‌ايم و نمي‌توانيم با برنامه‌ي جديد هماهنگ باشيم.

مرفاوي گفت: نمي‌دانم جام ال جي چقدر مي‌تواند مهم باشد كه حاضر شده‌اند براي اين تورنمنت مسابقات را اين گونه برنامه‌ريزي كنند. بايد اين برنامه تغيير كند.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تاكنون سابقه نداشته كه تيم صبح پرواز كند و بعدازظهر به مصاف حريف خود برود.

Comment

• حميد سوريان در دومين سال متوالي به فينال مسابقات جهاني راه يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در روز نخست مسابقات كشتي فرنگي قهرماني جهان در گوانگ ژو چين، حميد سوريان ملي‌پوش وزن 55 كيلوگرم ايران با پيروزي بر «ليندسي درلاچر» آمريكايي به فينال راه يافت تا از عنوان قهرماني خود در بوداپست دفاع كند.

سوريان پيش از اين براي رسيدن به ديدار نهايي به ترتيب ليلو از اسپانيا، وقار رحيم اف از اوكراين و ونلين ونكوف از بلغارستان را شكست داده بود.

حريف سوريان در ديدار فينال روشن بايرام اف آذربايجاني است كه در مرحله نيمه نهايي چول از كره‌ي جنوبي را شكست داد. چول، نايب قهرمان جهان در سال 2005 است.

سوريان شناخت خوبي از روشن بايرام اف دارد. ملي‌پوش وزن 55 كيلوگرم ايران در سال گذشته اين حريف آذربايجاني را شكست داد اما، امسال در جام جايزه بزرگ باكو مغلوب او شد.

همچنين در وزن 60 كيلوگرم، علي اشكاني با توجه به راهيابي جو وارن آمريكايي به ديدار فينال، براي كسب مدال برنز مبارزه مي‌كند. وارن با پيروزي بر اشكاني، وياچسلاو جاسته از روسيه و دياكونو از روماني شگفتي‌ساز وزن 60 كيلوگرم شد.

اما، علي محمدي شانسي براي حضور در ادامه رقابت‌ها ندارد. محمدي كه در دور اول 10 بر صفر مغلوب شرف اراوغلو شده بود، با شكست اين كشتي‌گير ترك در مرحله نيمه نهايي اميدهايش را براي حضور در رقابت‌هاي شانس مجدد از دست داد. اراوغلو در نيمه نهايي به بگاليف قرقيزي باخت.

Comment

• عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي به سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال هشدار داد كه سعي نكنند با برگزاري ديدارهاي فوتبال پيش از افطار با اعتقادات مذهبي مردم بازي شود.

سيد احمد رسولي نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي يكشنبه با بحث و بررسي در خصوص برنامه‌ريزي صورت گرفته براي مسابقات ليگ برتر و برگزاري آنها پيش از افطار ابراز نگراني خود را در اين خصوص اعلام كرد و قصد داريم با بررسي اين موضوع و سوال از نمايندگان سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال تحت هر شرايطي مانع انجام چنين برنامه‌ريزي شويم.

وي تصريح كرد: برگزاري بازي‌هاي فوتبال پيش از افطار را به صلاح نمي‌دانيم و به عنوان نماينده‌ي مردم در مجلس شوراي اسلامي و به دليل اين كه اين حركت نماد بارز روزه‌خواري است، از مسوولان مربوطه درخواست رسيدگي و تغيير اين برنامه‌ريزي را دارم.

رسولي نژاد گفت: پيشنهادمان به سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال روشن و مشخص است. بازي‌هاي پيش از افطار به بعد از افطار موكول شود.

وي تاكيد كرد: به سازمان تربيت بدني هشدار مي‌دهيم كه گول شيطنت‌هاي برخي از افراد سودجود را براي جلب منافع اقتصادي نخورد و به دام گناه نيفتد. قطعا مجلس اصولگرا و كميسيون فرهنگي اجازه نخواهد داد كه چنين اتفاق غير قابل بخشودني در ورزش كشور بيفتد.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: اميدواريم هر چه سريعتر سازمان تربيت بدني اقدام به تغيير اين برنامه كند تا در آرامش كامل بازي‌هاي ليگ پيگيري شود.

وي تاكيد كرد: در سال‌هاي 84 و 85 بودجه‌ي سازمان تربيت بدني افزايش چند برابري داشته است. چرا نبايد سازماني كه مسوول ورزش كشور است براي تامين نور ورزشگاهي در خطه‌ي نفت خيز و شهيد پرور خوزستان اقدام كند؟!

رسولي نژاد به سازمان تربيت بدني پيشنهاد كرد كه حداقل در ماه رمضان با زياد كردن فاصله‌ي زماني بازي‌ها شرايط را براي برگزاري كمتر بازي‌ها آن هم در بعد از افطار فراهم كند تا به دليل روزه‌دار بودن ورزشكاران مشكل چنداني براي آنان ايجاد نشود.

Comment

• رييس كميته‌ي تربيت بدني مجلس، با اشاره به هشدار فيفا به فدراسيون فوتبال ايران در خصوص مشخص كردن تكليف دادكان و اصلاح اساسنامه‌ي فدراسيون، گفت: اگر نامه‌ي فيفا در خصوص محروميت فدراسيون فوتبال ايران وجود دارد، فدراسيون و سازمان تربيت بدني در خصوص اقدامات عملي كه انجام داده‌اند، به مردم گزارش دهند.

اميررضا خادم در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: با توجه به اين‌كه به نظر مي‌رسد ضرب‌العجلي فيفا مشخص كرده و چنين نامه‌اي به فدراسيون فرستاده شده، اگر اين قطعي باشد و بحث محروميت مطرح شده مسوولان فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني بايد نسبت به اين موضوع حساسيت زيادي نشان دهند.

وي در مورد علت اين مساله، تصريح كرد: چرا كه اگر محروميت اتفاق بيفتد و بعد از آن بخواهيم اقدامي انجام دهيم ديگر بي‌فايده خواهد بود و هم از جهت حيثيتي، جايگاه و شخصيتي براي فوتبال ايران و هم از جهت فني اين مساله به نفع ورزش و فوتبال ما نخواهد بود.

رييس فراكسيون ورزش مجلس، خاطرنشان كرد: به هر شكل از مسوولان قبلي فدراسيون فوتبال با توجه به آن كه در حال حاضر مسووليتي در فدراسيون ندارند هيچ انتظاري نمي‌توان داشت و بايستي مسوولان حال حاضر فدراسيون فوتبال و از آنها مهم‌تر سازمان تربيت بدني نسبت به اين موضوع حساسيت داشته باشند و به صراحت هم به افكار عمومي اطلاع دهند كه چنين نامه‌اي وجود دارد يا خير؟ چرا كه ما به نمايندگي مردم و بنده به عنوان نماينده‌ي ورزشي امروز تحت سوالات متفاوت مردم در سطح جامعه نسبت به اين مساله هستيم و به طور شفاف در اين مورد اطلاعي نداريم.

وي در پايان گفت: بر حسب وظيفه‌اي كه دارم قطعا از مسوولان سازمان تربيت بدني و مسوولان حال حاضر و فدراسيون فوتبال قضيه را پيگيري خواهم كرد.

Comment

• مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان در مورد ديدار تيمش مقابل استقلال تهران پيش از افطار گفت: به تعويق افتادن اين مسابقه عاقلانه‌ترين تصميمي است كه در شرايط كنوني مي‌توان گرفت.

مسعود رضاييان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: وقتي تيم استقلال به دليل مشكلات موجود حاضر به حضور در اين ديدار نيست و بازيكنان ما نيز نمي‌توانند با زبان روزه بازي كنند بهترين تصميم آن است كه مسوولان سازمان ليگ برگزاري اين ديدار را به زمان ديگري موكول كنند.

وي ادامه داد: مسابقه‌اي كه مقدمه‌اش با اين همه مشكل همراه باشد بي ترديد سرانجام خوبي نخواهد داشت و هيچ كسي از آن لذت نخواهد برد. فكر نمي‌كنم كه هيچ يك از دو تيم از به تعويق افتادن اين مسابقه متضرر شوند.

رضاييان تاكيد كرد: با توجه به اين كه ورزشگاه نفت اهواز فاقد امكانات روشنايي است نمي‌توان بازي‌هاي اين ورزشگاه را پس از افطار برگزار كرد. از سوي ديگر بازيكنان نيز در ماه مبارك توانايي بازي كردن پيش از افطار را ندارند پس بهتر است كه اين مسابقه پس از پايان ماه مبارك رمضان برگزار شود.

مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان با اشاره به روند آماده‌سازي ورزشگاه تختي اهواز به ايسنا گفت: اين اميدواري وجود دارد كه با آماده شدن اين ورزشگاه در 2 يا 3 هفته‌ي آينده مشكلات ميزباني ما نيز برطرف شود. به هر صورت آماده شدن اين ورزشگاه امكان برگزاري مسابقات را پس از افطار خواهد داد و در اين صورت شاهد بروز چنين مسايلي نخواهيم بود.

Comment

• مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس گفت: دنيزلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس است و به او اعتماد كامل دارم.

محمد حسن انصاري‌فرد در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: باشگاه به دنيزلي اعتقاد دارد و در مورد كليه‌ي تصميماتش نيز با او هم عقيده و هم فكر است.

وي تصريح كرد: در مورد بازيكنان اخراجي كه دنيزلي اعلام كرده است، تاكنون هيچ اسمي را نشنيده‌ام؛ اما، باشگاه نظر دنيزلي را مي‌پذيرد.

انصاري‌فرد تاكيد كرد: دنيزلي اختيار كامل دارد و برنامه‌هاي او مورد حمايت ماست.

Comment

• نمايش‌هاي «يان اولريش» دوچرخه‌سوار اتريشي پاياني ندارد. دادستان هامبورگ قصد دارد به اتهام بيمه تقلبي در مقابل ايدز او را به دادگاه بكشاند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «روديگر باگر»، سخنگوي دادستاني هامبورگ در اين باره به شبكه ARD گفت:« سر نخ‌هاي متعددي براي آغاز دادرسي در دست است.»

ورنر فرانكه كه در آغاز سپتامبر عليه اولريش در دادستاني‌ هامبورگ اعلام جرم كرده بود، همان كسي است كه دوپينگ او را كشف كرده بود. فرانكه توضيحات اولريش را مورد ترديد دانست و گفت:« او سي و پنج هزار يورو براي مواد دوپينگي به پزشك اسپانيايي پرداخت نكرده است.»

اولريش به اتهام دوپينگ در دادستاني بن پرونده دارد.

Comment

• تيم ملي واليبال جوانان به عنوان قهرماني آسيا دست يافت، اما به اعتقاد برخي كارشناسان و مربيان اين رشته، تيم ملي نتوانست اين عنوان را با قدرت و صلابت لازم كسب كند.

مصطفي كارخانه، سرمربي تيم واليبال پيكان، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين خصوص اظهار كرد: ضعف‌هايي كه تيم ملي جوانان در مسابقات قهرماني آسيا داشت، نشات گرفته از عملكرد سرمربي روسي تيم ملي جوانان بود، چرا كه در بازي‌ با ژاپن تيم ما مستحق شكست نبود. به هر حال به خاطر راهيابي تيم‌هاي ملي واليبال به مسابقات جهاني، توقع مردم و جامعه ورزش از تيم‌هاي ملي بالا رفته است و بايد بيشتر مراقب بازي‌هاي تيم ملي باشيم.

وي افزود: در قوانين فدراسيون جهاني، سرمربي يك تيم مي‌تواند تا كنار زمين حضور داشته باشد و نظراتش را هر لحظه به بازيكنان انتقال دهد. ولي ما در جريان اين مسابقات عملا ديديم كه سرمربي ما به دليل عدم ارتباط كلامي با بازيكنان نتوانست از اين حربه به خوبي استفاده كند.

سرمربي تيم واليبال پيكان، با بيان اين كه تيم‌هاي ملي واليبال در رده‌هاي نوجوانان و جوانان همواره در گذشته با اقتدار قهرمان مي‌شدند، تصريح كرد: قهرمان تيم‌هاي پايه‌ي ما در سطح آسيا هر چند با ارزش است اما، مردم انتظار دارند كه ما در سطح مسابقات جهاني نتايج قابل توجهي را كسب كنيم، پس نبايد اجازه دهيم كه به خاطر ضعف كوچينگ يك سرمربي خارجي به جايگاه ما در سطح آسيا خدشه وارد شود.

مصطفي كارخانه، در پايان خاطر نشان كرد: اگر همين تيم را برقي يا دامغاني هدايت مي‌كرد مطمئنا ما نتايج بهتري را كسب مي‌كرديم. بدون دليل از مربيان داخلي حمايت نمي‌كنم اما، در اين مقطع زماني بدون غرض ورزي اعلام مي‌كنم كه نبايد توانايي‌هاي مربيان داخلي خود را دست كم بگيريم.

Comment

• فدراسيون فوتبال با صدور بخشنامه‌اي كليه‌ي مسابقات فوتبال به جز ليگ برتر را در ماه رمضان تعطيل كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين بخشنامه آمده است:«به شكرانه اين نعمت عظيم الهي سرتسليم و اطاعت بر بارگاه آستان با عظمت آن معبود فرود آورده و در تكريم اين ايام مبارك، موارد ذيل اعلام مي‌دارد:

‌١ـ با عنايت به بخشنامه شماره ‌٥١٦٤/٥١ مورخ ‌٣/٧/٨٥ معاونت محترم فرهنگي مجلس و امور استان‌هاي سازمان تربيت بدني و همچنين عدم استاندارد بودن سيستم روشنايي اكثر قريب به اتفاق استاديوم‌هاي ورزشي، مسابقات فوتبال قهرماني كشور (ليگ دسته اول، دوم، سوم و رده‌هاي سني پايه) از هفتم مهر تا دوم آبان برگزار نمي‌شود.

‌٢ـ برنامه‌هاي هفته‌هاي مسابقاتي نيز متعاقبا اعلام تا پيش‌بيني‌هاي لازم صورت پذيرد.

خواهشمند است دستور فرماييد ضمن ابلاغ به باشگاه‌هاي مربوطه با ساير مبادي ذيربط استان نيز هماهنگي‌هاي لازم به عمل آيد.»

Comment

• رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان گفت: از کادر فني تيم رضايت کامل داريم و فعلا قصد ايجاد تغييرات نداريم.

خداداد عزيزي درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، با رد صحبت‌هاي شفق، مدير عامل باشگاه ابومسلم مبني بر مهلت سه هفته‌اي به کادر فني افزود: ما براي کادر فني مهلت تعيين نکرده‌ايم و نمي‌توان زمان قطعي براي ايجاد تغييرات در آن تعيين کرد و همه چيز بستگي به عملکرد آن‌ها در طول زمان دارد.

وي ادامه داد: با مدير برنامه‌هاي بگوويچ، مذاکراتي را انجام داده‌ايم ولي هنوز به طور قطعي هيچ چيزي مشخص نيست، در حال حاضر از کادر فني فعلي حمايت مي‌کنيم تا در آينده بتوانيم تصميم‌گيري بهتري انجام دهيم.

عزيزي در ادامه در خصوص مدافع تيم ملي توگو که به تازگي در تمرينات تيم ابومسلم حضور يافته است، اظهار داشت: به نظر مي‌رسد اين بازيکن مدافع خوبي باشد اما، بايد شرايط او را در تمرين ديد و در حال حاضر با يک جلسه تمرين نمي‌توان در مورد وي نظر قطعي داد.

رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان با تاييد خبر برگزاري ديدارهاي تيم فوتبال ابومسلم در طول ماه رمضان در ورزشگاه تختي مشهد افزود: هماهنگي لازم در اين خصوص با باشگاه ابومسلم صورت گرفته و ديدار اين هفته ابومسلم در مقابل سپاهان نيز در همين ورزشگاه برگزار خواهد شد.

وي با سخت توصيف کردن ديدار اين هفته تيمش در مقابل تيم فوتبال سپاهان اصفهان اظهار داشت: با توجه به اينکه تيم سپاهان به تازگي به قهرماني جام حذفي دست يافته، از شرايط روحي و فني خوبي برخوردار است اما، تيم ما نيز در شرايط بسيار مطلوبي به سر مي‌برد و اميدوارم بتوانيم بازي خوبي مقابل سپاهان انجام دهيم.

عزيزي همچنين هدف از جذب روانشناس براي تيم ابومسلم را کاهش استرس بازيکنان عنوان کرد و افزود: با توجه به اينکه اين روانشناس سابقه کار با تيم ليل فرانسه را دارد، فکر کنم، کمک زيادي به رفع مشکل استرس بازيکنان خواهد كرد و به طور قطع براي تيم مفيد خواهد بود.

رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان در پايان از وضعيت آمادگي بازيکنان خارجي اين تيم ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: از هر دو بازيکن خارجي خود رضايت کامل داريم و هر دو در آمادگي مطلوب به سر مي‌برند.

وي افزود: در بازي با برق شيراز بازيکنان بازي بسيار خوبي را از خود به نمايش گذاشتند و توانستند نتيجه قابل قبولي را نيز کسب کنند.

Comment

• ديتمار بايرسدورفر، مرد شماره‌ي دو باشگاه هامبورگ نمي‌تواند جلوي شوخي‌هايش را بگيرد. حتي هنگامي كه تيم او قانع كننده ظاهر نشده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير ورزشي هامبورگ پس از ديدار تيم‌هاي هامبورگ و وردربرمن گفت:« پست دفاع كناري سمت راست ما مثلث برموداي تيم است.»

و او درست گفته بود. فهرست بازيكنان نامزد بازي دراين پست هفته به هفته كوتاه‌تر مي‌شود.

ابتدا «گاي دمل» بايد در اين پست بازي مي‌كرد كه در بازي برابر انرگي كوتبوس كوين مك كنا بازيكن حريف را از پا انداخت و براي همين هم از چهار بازي محروم شد. كالين بنيامين، دومين بازيكن اين پست بود كه با انجام خطا روي باشتورك در بازي برابر هرتابرلين اخراج شد و از سه بازي محروم شد و اكنون نوبت مهدوي‌كيا فرا رسيده است.

مهدوي كيا در دقيقه هفتاد و سوم بازي هنگامي كه ديگو مي‌خواست توپ را دريافت كند دير به توپ رسيد و بازي‌ساز برمني‌ها را با ضربه به ساق پايش سرنگون كرد.

ولفگانگ اشتارك، داور بازي هم بلافاصله كارت قرمز را از جيب خود درآورد. او و ديگو هر دو نتوانستند به بازي ادامه دهند. يكي به دليل اخراج و ديگري به دليل آسيب ديدگي شديد.

مهدوي‌كيا درباره‌ي آن صحنه گفت:« مي‌خواستم توپ را بزنم. اما، پايم به زانوي او برخورد كرد. كارت قرمز داور درست بود.»

محروميت سه تا چهار جلسه‌اي در انتظار مهدوي‌كيا خواهد بود. كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال آلمان امروز به صورت رسمي اين حكم را اعلام خواهد كرد.

سران هامبورگ نگران اخراج بازيكنانشان هستند.

بايرسدورفر، مدير ورزشي هامبورگ به اين اخراج‌ها اين گونه واكنش نشان داد:« همگان ديده‌اند كه جوانان ما مسوولانه در ميدان حاضر مي‌شوند اما، آنها بايد با هوش‌تر عمل كنند.»

هفته آينده در فرانكفورت رنه كلينگ بيل و يا رافائل ويكي بايد در اين پست بخت خود را امتحان كنند.

Comment

Working...
                                X