Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: راي ديوان عدالت اداري در مورد پرونده صنعت نفت آبادان،‌ استقلال فدراسيون را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد.

افتخاري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: يك فصل از زمان شكايت صنعت نفت گذشته است و فوتبال ايران نيز روزهاي متفاوتي را گذرانده است،‌ البته ما هنوز اصل حكم ديوان عدالت اداري را دريافت نكرده و بايد ابتدا اين حكم را دريافت كنيم و سپس با در نظر گرفتن تمام شرايط پرونده، تصميم‌گيري كنيم.

وي افزود: يك نكته غيرقابل انكار وجود دارد و آن اين است كه محاكم قضايي در بطن كار نيستند و از مباحث كارشناسي فوتبال به دور هستند. با صدور چنين حكمي استقلال فدراسيون فوتبال زير سؤال مي‌رود، چرا كه براحتي سرنوشت يك سال از فوتبال كشور تحت تأثير قرار مي‌گيرد.

وي ادامه داد: ليگ ايران يك دوره پس از شكايت صنعت نفت را گذرانده است و حتي قهرمان ليگ نيز مشخص شده است ‌و ما نمي‌توانيم با يك شكايت همه چيز را زير و رو كنيم.

افتخاري خاطرنشان كرد: شايد زماني تيمي در رقابتهاي ليگ برتر قهرمان شود و چند بازي نيز در ليگ قهرمانان آسيا انجام دهد، آنوقت تيم ديگري بر عليه اين تيم شكايت كند و ديوان عدالت اداري نيز بر ضد اين تيم رأي دهد، تكليف فوتبال باشگاهي و ملي ما چيست؟ از اين پس مي‌توان نتيجه تمامي مسابقات را با شكايت تغيير داد.

نايب رييس موقت فدراسيون فوتبال خاطرنشان كرد: اين حكم حداقل بايد دو ماه پيش اعلام مي‌شد، اما در شرايط فعلي، طرح چنين مسئله‌اي تمامي برنامه‌هاي فدراسيون فوتبال را برهم خواهد زد. در صورتي كه حكم ديوان عدالت اداري را دريافت كنيم،‌ متناسب با آن پاسخ حقوقي تهيه كرده و به عنوان اعتراض ارائه مي‌دهيم.

در پي شكايت موسسه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان از راه‌آهن، سه شنبه شعبه اول دادگاه تجديدنظر ديوان عدالت اداري به سود باشگاه صنعت نفت آبادان راي داد.

Comment

• جواد نكونام، در همين شروع فصل نشان داده كه مي‌تواند در لاليگا، جذاب‌ترين و بهترين ليگ باشگاهي اروپا عملكرد خوبي داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با وجود شيوه‌ي چرخشي كه سيگاندا، سرمربي اوساسونا آن را باور دارد، نكونام يكي از بهترين و با ثبات‌ترين بازيكنان سرخ‌هاي پامپلونا بوده است. همين موضوع سبب شده تا سايت رسمي باشگاه اسپانيايي با او گفت‌وگويي داشته باشد كه در زير آمده است: « اين بازيكن خط مياني سرخ‌ها، لاليگاي اسپانيا را يكي از بهترين ليگ‌هاي جهان مي‌داند. او از اشتياقش براي موفق شدن در پامپلونا حرف زد.

** چه شرايطي داري؟

- بسيار راضي هستم. هنوز زماني زيادي نيست كه اين جا رسيده‌ام؛ اما، راضي هستم. بيشتر و بيشتر احساس راحتي مي‌كنم، هم تيمي‌هايم به من بسيار كمك مي‌كنند. شرايط در داخل و خارج از ميدان بسيار رضايت‌بخش است.

** چه شخصيتي داري؟

- اهل مطالعه، تماشاي تلويزيون و استراحت كردن هستم. افزون بر اين، انسان بسيار نظم طلبي هستم.

** چگونه با هم‌تيمي‌هايت برخورد مي‌كني؟ چگونه يكديگر را درك مي‌كنيد؟

- در حال آموزش اسپانيولي هستم؛ اما، داخل ميدان به طور كامل يكديگر را درك مي‌كنيم. در فوتبال و در داخل ميدان نيازي به زبان نيست. در ضمن بعضي از هم تيمي‌هايم هم به زبان انگليسي حرف مي‌زنند، به هر حال يكي از هدف‌هاي اصلي من آموزش زبان انگليسي است.

** و شهر را چگونه ديدي؟

- پامپلونا شهر غريب‌نوازي است و مردم اين جا بسيار دوست داشتني و مهربان هستند. به مردم اين شهر علاقه دارم.

** به هر حال اين جا فرهنگ متفاوتي دارد...

- زندگي در اين جا در مقايسه با ايران بسيار متفاوت است. ابتدا كمي منزوي بودم اما، به زندگي در اين كشور عادت كرده‌ام.

** درباره‌ي فوتبال بله! بسيار زود با شرايط فوتبال اسپانيا هماهنگ شده‌اي.

- اينجا همه چيز سريع است. تنها آرزو دارم فوتبال بازي كنم و پيروز شوم. به اروپا آمده‌ام تا موفق شوم و به لطف پروردگار باور دارم كه به اين هدف مي‌رسم.

** پس از عملكرد عالي در ديدار سلتاويگو، آيا مي‌خواهي بهتر از اين شوي؟

- هنوز بهترين فوتبالم در راه است. مي‌خواهم هر چه زودتر به بالاترين سطح ممكن برسم.

** منطقه‌اي كه به طور معمول در آن جا بازي مي‌كني، كجاست؟

- هميشه با عنوان هافبك دفاعي بازي كرده‌ام. اين منطقه را دوست دارم.

** تيم ملي ايران و اوساسونا، چه زمان طولاني را در حال سفر كردن هستي؟

- اين سفرها بسيار دشوار است. مسافت‌هاي طولاني را بايد جا به جا شوم؛ اما، سفر يكي از كارهاي ضروري و بخشي از حرفه‌ام است. از فوتبال بازي كردن لذت مي‌برم و اين غرامت آن است.

** آيا ميان فوتبال در كشور شما و اروپا تفاوت بسياري وجود دارد؟

- اين جا در مقايسه با آسيا در سطح بالاتري قرار دارد. از نظر تاكتيكي آنها (ايراني‌ها) بازيكنان خوبي هستند؛ اما، آنجا سرعت بازي كمتر است. اين جا سرعت بيشتري وجود دارد. در اسپانيا بازي بسيار درگيرانه است و بايد با سرعت بيشتري بازي كنيد.

** آيا در كشور شما از اوساسونا حرف مي‌زنند؟

- بله، چرا كه براي نخستين بار است كه يك بازيكن ايراني در لاليگاي اسپانيا بازي مي‌كند. مطبوعات به عملكردم در اين تيم رجوع مي‌كنند.

** اوساسونا اين فصل چه افتخاراتي به دست خواهد آورد؟

- در لاليگا شروع بدي داشتيم؛ اما، اكنون پيشرفت كرده‌ايم. با بدشانسي از ليگ قهرمانان اروپا كنار رفتيم و اكنون مي‌خواهيم تا آنجا كه ممكن است در جام يوفا بالا برويم. در لاليگا هم مي‌خواهيم در بالاترين سطح به كارمان پايان دهيم. اين بهترين ليگ جهان است و باور دارم كه در حال حاضر بارسلونا بهترين تيم است.

** كالخوزه سيگاندا آنخل را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

- مدت كوتاهي با هم حرف زديم؛ اما، او مربي جواني است. باور دارم مي‌توانيم با او موفق شويم.»

Comment

• حسين بادامکي، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران برغم حضور در دو فينال پياپي جام حذفي، نتوانسته به مقام قهرماني اين جام دست پيدا كند. وي که سال گذشته با تيم فوتبال ابومسلم به فينال جام حذفي رسيده بود، با مغلوب شدن ابومسلم در ضربات پنالتي در مقابل صبا باتري تهران جام را از دست داد و امسال نيز اين ناكامي را با پرسپوليس و اين بار در مقابل سپاهان اصفهان تجربه كرد.

بادامكي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اين خصوص گفت: واقعا بد شانس هستم، دو سال پياپي جام حذفي را در لحظات پاياني از دست مي‌دهم و از اين بابت خيلي ناراحتم.

بادامکي با بيان اين که مقابل سپاهان بايد در طول بازي نتيجه را به سود خود رقم مي‌زديم، افزود: ما فرصت‌هاي زيادي را در طول بازي از دست ‌داديم و در صورت استفاده درست از آن‌ها، مي‌توانستيم برنده اين بازي باشيم.

وي با بيان اين مطلب كه نبايد اجازه مي‌داديم بازي به ضربات پنالتي بکشد، افزود: ضربات پنالتي فقط شانس است، سپاهاني‌ها در ضربات پنالتي بهتر عمل کردند و جام حذفي را بدست آوردند.

مهاجم پرسپوليس با بيان اين که ما قبل از اين بازي تمرين پنالتي نداشتيم، افزود: پنالتي يک مساله روحي است و هر کس روحيه بهتري داشته باشد، بهتر مي‌تواند پنالتي بزند و روي همين اصل دنيزلي ترجيح داد تمرين پنالتي نداشته باشيم.

بادامکي خاطر نشان ساخت: به هر حال شرايط مسابقه با تمرين فرق مي‌کند و شايد اگر ما تمرين ضربات پنالتي هم مي‌داشتيم، نتيجه تغييري نمي‌كرد.

وي در خصوص پنالتي نزدن خود در اين ديدار گفت: در ليست اعلام شده از سوي دينزلي من نفر پنجم بودم که با شرايطي که به وجود آمد، نوبت به من نرسيد.

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران نيمکت‌نشيني خود را در فينال جام حذفي مقابل سپاهان، حربه تاکتيکي دانست و افزود: نيمکت نشيني من با نظر دنيزلي و تنها به دليل مسائل تاکتيکي بود و دليل ديگري نداشت.

بادامکي در ادامه با بيان اين که پرسپوليس شرايط خوبي ندارد، در خصوص وضعيت اين تيم اظهار داشت: شرايط تيم خوب نيست اما، بسيار بهتر از گذشته است، بازيکنان در حال بازيابي روحيه از دست رفته خود پس از شکست مقابل سپاهان و از دست دادن جام حذفي هستند و فکر مي‌کنم تا روز مسابقه با استقلال اهواز به آمادگي لازم برسند.

وي افزود: به هر حال ما جام حذفي را از دست داده‌ايم و ديگر نبايد به آن فکر کرد، بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم تا با کسب عنواني شايسته در ليگ برتر، ناکامي در جام حذفي را به دست فراموشي بسپاريم.

بادامكي ادامه داد: تيم پرسپوليس در مقابل سپاهان با بازي خوبي که از خود به نمايش گذاشت نشان داد که از پتانسيل بالايي برخوردار است و به طور قطع بازيکنان تمام تلاش خود را انجام خواهند داد تا با کسب نتيجه‌اي خوب در ليگ برتر امسال دوباره دل هواداران را به دست آورند.

بازيكن تيم پرسپوليس با بيان اين مطلب كه دنيزلي مربي خوبي است، افزود: وي مربي بزرگي است و تفکرات خوبي دارد اما، براي پياده کردن اين تفکرات به زمان نياز دارد و نبايد در خصوص وي عجولانه قضاوت کرد.

Comment

• هامبورگ در دهمين ديدار پياپي خود نتوانست شاهد پيروزي باشد.

شكست برابر زسكامسكو در ليگ قهرمانان اروپا به نوعي دنباله‌ي ناكامي‌هاي پيشين توماس دال, سرمربي و بازيكنان اين تيم آلماني بود. اخراج بنيامين لاوت هم در واقع ادامه‌اي بر سريال اخراج بازيكنان هامبورگ به شمار مي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي هامبورگي‌ها در نشست خبري پايان بازي گفت:« طبيعي است كه ما بسيار نااميد و مايوس شده‌ايم. برنامه‌هاي زيادي داشتيم و به راستي هم بازي را خوب شروع كرديم. در كارهاي دفاعي هم خوب عمل كرديم. دريافت گل از حريف روي يك ضربه‌ي ايستگاهي، شكست را تلخ‌تر مي‌كند. البته در تمام طول نود دقيقه بازي، هيچ برتري خاصي براي شكست حريف هم نداشتيم. براي رسيدن به جام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا، اين بسيار كم و ناچيز است. بايد بيشتر رو به جلو و تهاجمي بازي كنيم. دردناك است كه پس از هر بازي درباره‌ي كارت‌هاي قرمز دريافتي بازيكنان حرف بزنيم. همه‌ي ما بايد به سختي كار كنيم. پس از اين دو بازي، موقعيت ما در جدول خوب به نظر نمي‌رسد. با اين حال مي‌كوشيم دوباره خودمان را پيدا كنيم و از شانس‌مان بهره ببريم.»

ديتمار بايرسدوفر مدير ورزشي هامبورگ هم در پايان بازي گفت:« بايد در ليگ قهرمانان در تمام نود دقيقه با تمركز بالا كار كرد، وگرنه در يك لحظه گل خواهي خورد؛ اما, حتي اگر اين كار را هم مي‌كرديم، بازي شايد صفر بر صفر تمام مي‌شد. درست بود كه در مركز بازي پايداري و ثبات نشان دهيم و بيشتر مراقب دروازه‌ي خودمان باشيم. با اين حال ما روي دروازه‌ي آنها فشار آورديم. در تركيب كنوني ما، شايد يك يا دو بازيكني كه قادر به اين كار باشند، كم به نظر مي‌رسد.»

Comment

• سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك بدشانسي و بي‌دقتي را از عوامل مهم در عدم نتيجه‌گيري اين تيم در هفته‌هاي آغازين ليگ دسته‌ي اول باشگاه‌هاي كشور دانست.

منصور پورحيدري سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مركزي افزود: در ديدار با تيم پيام ارتباطات خراسان و ديهيم اهواز، بازيكنان موقعيت‌هاي زيادي را از دست دادند و اگر كمي شانس با تيم صنايع همراهي مي‌كرد، نتايج بهتري را در اين دو ديدار كسب مي‌كرديم.

وي ادامه داد: در ديدار با نساجي مازندران به دليل شرايط حاكم بر ورزشگاه قائم‌شهر و شرايط سخت آب و هوايي، بازي سنگيني را پشت سر گذاشتيم؛ ولي، با اين اوصاف بازيكنان نمايش قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشتند.

پورحيدري تصريح كرد: بازيكنان تازه وارد تيم صنايع هنوز هماهنگي لازم را كسب نكرده اند و به دليل فاصله‌ي زياد تعطيلات فصل گذشته با فصل اخير، از نظر بدني بازيكنان به شرايط ايده‌آل نرسيده‌اند.

سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك تصريح كرد: شهر اراك از امكانات فوق العاده‌اي در زمينه ورزش برخوردار است و وجود 20 زمين ايده‌آل فوتبال و نزديكي اين شهر به پايتخت از نكات مثبت اين شهر به شمار مي‌رود؛ ولي، سوالي كه همواره مطرح مي‌شود، اين است كه چرا اين شهر كه از نظر صنعتي از قطب‌هاي اصلي كشور به شمار مي‌رود، توانايي اداره يك تيم فوتبال را ندارد.

پورحيدري ادامه داد: مسوولان بايد به اين سوال پاسخ دهند كه چرا در شهرهايي مانند رشت، اصفهان و حتي بندرعباس تيم‌هاي قدرتمندي در زمينه‌ي فوتبال به فعاليت مي‌پردازند؛ ولي، در شهر اراك با حضور چندين كارخانه‌ي معتبر صنعتي، يك تيم فوتبال به سختي به ادامه‌ي حيات مي‌پردازد.

وي افزود: ما انتظار داشتن بودجه‌ي تيم‌هايي مانند تراكتورسازي يا پگاه گيلان را نداريم؛ ولي، مشكلي كه هم‌اكنون با آن مواجه هستيم، اين است كه باشگاه صنايع، حداقل‌ها را به عنوان يك تيم دسته اولي در اختيار ندارد.

پورحيدري انتقادات وارد بر تدافعي بودن تيم صنايع را رد كرد و افزود: به هيچ عنوان دفاعي بازي كردن تيم را نمي‌پذريم، چرا كه در طول چند سال اخير كمتر بازي اتفاق افتاده است كه تيم صنايع گل نزده باشد؛ولي، اين نكته را بايد قبول كرد كه در دفاع تيمي، هنوز با مشكلات عديده‌اي مواجه هستيم و اميدواريم در تعطيلي احتمالي ليگ در ايام ماه مبارك رمضان، اين مشكل را برطرف كنيم.

سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك در پايان اظهار كرد: اكنون بعد از گذشت سه سال از آغاز فعاليت تيم صنايع اراك، انتظارات در اين فصل از اين تيم بسيار بالاست؛ اميدواريم با حمايت مسوولان و توجه جدي به اين تيم، بتوانيم نتايج قابل قبولي را در ليگ كسب كرده و در نهايت به صعود اين تيم به ليگ برتر بيانجامد.

Comment

• سه‌شنبه، منچستريونايتد در ديدار دشوار مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا در خانه‌ي بنفيكا با تك گل لوئيس ساها پيروز شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد در پايان ديدار گفت:« ضربه عالي از سوي لوئيس نواخته شد. توپ روي پاي چپش آمد. گل باشكوهي بود! فكر مي‌كنم عملكرد خوبي داشتيم. بازي‌امان سرعت خوبي داشت.»

منچستر يونايتد با وجود پشت سر گذاشتن لحظات دشوار توانست انتقام شكست فصل پيش را در ورزشگاه لايت بگيرد.

فرگوسن ادامه داد:« نيمه‌ي نخست، ما درك درستي از دفاع كردن و دور كردن توپ‌ها نداشتيم؛ اما، نيمه‌ي دوم بهتر شديم، چرا كه دست به تغييراتي زديم و فضاي بيشتري به وجود آورديم؛ فكر مي‌كنم اين سبب تفاوت ما شد.»

فرناندو سانتوس، سرمربي بنفيكا، هم در پايان ديدار گفت:« يونايتد سال گذشته هجومي‌تر بود؛اما, اين فصل شيوه‌ي متفاوتي داشتند كه كارساز شد. ما بازي را كنترل كرديم و تسلط داشتيم. به ويژه در نيمه‌ي نخست كه بايد به گل مي‌رسيديم. فرصت‌هاي خوبي داشتيم؛اما، شانس با ما يار نبود.»

Comment

• هامبورگ در دومين ديدار خود در مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا با تك گل ميزبان روسي‌اش زسكامسكو شكست خورد؛ به نظر مي‌رسد سريال ناكامي‌هاي اين تيم همچنان پاياني ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي مهدوي‌كيا بازيكن ايراني هامبورگ در اين ديدار حضوري كامل داشت. او در اين بازي بهترين فرصت گلزني تيمش را روي يك ضربه آزاد از دست داد. روزنامه‌ي آلماني Hamburger Abendblatt در توصيف بازي مهدوي‌كيا در ديدار برابر زسكامسكو گفت:« شهامت، شور و شوق و اطمينان همگي در مهدي غايب هستند. او هيچ قطعيتي در بازي‌اش ندارد و آنچه كه سانترهاي مهدوي‌كيا ناميده مي‌شود، تنها در واقع تيري است كه زود از اسلحه در رفته است.»

Comment

• رشوه ‌گيري در ليگ برتر انگلستان نخستين قرباني‌اش را گرفت. كوين بوند، مربي نيوكاسل يونايتد كه در دوربين مخفي BBC حضور داشت، از كار در اين باشگاه بركنار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مربي چهل و نه ساله در زمان ضبط فيلم، دستيار هري ردنپ در پورتسموث بود. اين متهم هر گونه اتهامي را منكر شد و اعلام كرد عليه BBC شكايت خواهد كرد.

اين شبكه هفته‌ي گذشته با پخش فيلمي مستند كه به طور مخفي ضبط شده بود از جنجال رشوه در فوتبال جزيره پرده برداشت.

بوند پس از بركناري گفت:« از اين كه نيوكاسل قرارداد مرا بدون هر گونه بررسي درباره‌ي اتهامات فسخ كرده است بي‌نهايت نااميد شده‌ام.»

وكلاي من به زودي BBC را به دادگاه مي‌كشند و آنها را وادار مي‌كنند تا تمام فيلم‌ها را انتشار دهند.»

او از اخراجش انتقاد كرد و اعلام كرد قصد دارد براي شهرت و اعتبارش مبارزه كند:« به جاي انتظار در رسيدگي اتحاديه‌ي فوتبال انگلستان، نيوكاسل تصميمش را تنها بر اساس جملاتي ناقص اتخاذ كرده است. مي‌خواهم همه فرصت‌هاي حقوقي‌ام را به كار بگيرم تا شرافتم را حراست كنم و پيشرفت‌ها و زندگي‌ام را دوباره برقرار كنم.»

نيوكاسل پس از پخش تصاوير از BBC مربي‌اش را اخراج كرد.

بوند تا جولاي 2006 در پورتسموث دستيار هري ردنپ بود و سپس به نيوكاسل پيوست.

هري ردنپ و سام آلاردايس از جمله مربياني هستند كه متهم هستند. چلسي، ليورپول، منچستر يونايتد ديگر باشگاه‌هايي هستند كه با اين اتهام روبرو هستند. اتحاديه فوتبال انگلستان در حال بررسي اين پرونده است.

Comment

• سه‌شنبه، رئال مادريد در ديدار مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا ديناموكيف را در ورزشگاه سانتياگو برنابئو پنج بر يك شكست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فابيو كاپلو، سرمربي ايتاليايي رئال با وجود پيروزي پر گل تيمش در پايان ديدار گفت:« اين تيم مي‌تواند و بايد در بسياري از مناطق پيشرفت كند. ما به حريف بيش از اندازه فرصت داديم. تمام حريفانمان تا اين اندازه سخاوتمند نخواهند بود. فكر مي‌كنم اشتباهاتي در دفاع داشتيم. آنها كيفيت بسيار بالايي داشتند؛ اما, چند اتفاق بود كه دوست نداشتم در دفاع رخ دهد.»

كاپلو از رائول كه از اكتبر سال گذشته براي نخستين بار براي رئال به ميدان رفت و دو گل به ثمر رساند، ستايش كرد:« رائول براي‌ رئال بازيكن بسيار مهمي است. فكر مي‌كنم يك بازيكن را بايد بر اساس هر آنچه كه در ميدان انجام مي‌دهد، ارزيابي كرد؛ نه تنها بر اساس تعداد گل‌هايي كه مي‌زند.»

رود فان نيستلروي مهاجم ديگر رئال به سبب تولد فرزندش, احتمال اندكي وجود داشت كه بازي نكند؛ اما، او به ميدان رفت و دو گل هم به ثمر رساند.

كاپلو از مهاجم هلندي تيمش نيز ستايش كرد:« دو شب پيش از بازي نخوابيد و تنها بعد از ظهر استراحت كوتاهي داشت؛ اما، در اين بازي به طور كامل بيدار بود.»

آناتولي دمياننكو، سرمربي ديناموكيف پس از شكست تلخ مادريد گفت:« دفاع‌امان بسيار ضعيف بود و رئال مادريد به طور كامل از اين موضوع بهره برد. هر تيمي شانس‌هاي خودش را دارد؛ اما، آنها از شانس‌هايشان استفاده كردند و ما اين كار را انجام نداديم. بازيكنان‌مان بايد بيشتر مبارزه مي‌كردند. رئال تيم بسيار خوبي است؛اما، ما اشتباه‌هاي بسياري مرتكب شديم.»

Comment

• دعوت نشدن رود فان نيستلروي به تيم ملي هلند سرانجام صداي اين مهاجم رئال مادريدي را درآورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيستلروي كه پس از جام جهاني ديگر به اردوي نارنجي‌پوشان هلند دعوت نشد، براي نخستين بار از تصميم ماركو فان باستن، سرمربي كشورش انتقاد كرد. او گفت:« تاسف برانگيز است كه تصميم سرمربي نه بر پايه‌ي مسايل ورزشي بلكه بر اساس انتقادهاي ديگر استوار است.»

نيستلروي كه با مجله «Sport Week» سخن مي‌گفت ادامه داد:« افرادي هستند كه فان باستن نمي‌خواهد آنها را در تيمش ببيند.»

روي ماكاي و مارك فان بومل بازيكنان هموطن او در بايرن از جمله بازيكناني بودند كه نيستلروي اعتقاد داشت فان باستن آنها را نمي‌پسندد. مهاجم سال پيش منچستر يونايتد افزود: «مردم هلند، حق دارند بهترين بازيكنان كشورشان را در تيم ملي ببينند. فكر مي‌كنم هنوز هم جزو بهترين‌ها باشم.»

اين مهاجم سي ساله كه به تازگي صاحب فرزنده شده است، تا كنون در 55 بازي ملي شركت كرده و 28 گل نيز به ثمر رسانده است.

او كه در بازي رئال مادريد برابر ديناموكيف زننده دو گل از پنج گل تيمش بود، در پايان بازي گفت:« روز باور نكردني را پشت سر گذاشتم، شب پيش درست نخوابيده بودم. اما، اكنون نمي‌توانم خوشحال نباشم. به همسرم گفته بودم كه در بازي برابر كيف گلزني خواهم كرد و دو بار هم اين كار را كردم.»

فابيو كاپلو، سرمربي رئال در حالي رود را به ميدان فرستاد كه تا دقايقي پيش از شروع بازي هم حضور او در ميدان قطعي نبود. چرا كه او شب قبل به دليل تولد فرزندش در بيمارستان بود و استراحت كافي نداشت.

Comment

• كارلو آنچلوتي، با وجود تساوي ميلان برابر ليل در ديدار مرحله گروهي ليگ قهرمانان از عملكرد تيمش راضي است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آنچلوتي كه اين روزها خبرهاي بسياري درباره‌ي درگيري‌اش با بازيكنان ميلان شنيده مي‌شود گفت:« عملكرد عالي را از سوي ميلان شاهد بوديم. فرصت‌هاي بسيار خوبي داشتيم.»

يكي از اين فرصت‌ها به وسيله كلارنس سيدورف به وجود آمد. بازيكن هلند گل زد؛ اما، داور آن را نپذيرفت.

سرمربي ميلان از گل بازيكنش كه در ديدار هفته‌ي گذشته‌ي سري A با او درگيري لفظي شديدي داشت دفاع كرد:« ما گلي به ثمر رسانديم كه به نظر من درست بود، خوب شد كه تكرار آن صحنه را تماشا نكردم. حتي آفسايد بحث برانگيزي هم نبود كه يك مدافع به منطقه جريمه بازگردد.»

Comment

• بن جانسون»، قهرمان دوپينگي المپيك سئول قصد دارد مدال طلايش را پس بگيرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جانسن كه هجده سال پيش در رقابت‌هاي دوي سرعت المپيك سئول برنده‌ي مدال طلا شده بود، اندكي بعد از رقابت‌ها متهم به دوپينگ شد.

اين دونده‌ي سرعت كانادايي همچنان معتقد است كه او بي‌گناه است و قصد دارد بار ديگر مدالش را به چنگ بياورد.

جانسن گفت:« آنچه در ادرار من يافت شد، باعث اتهام عليه من شد.»

سه روز پس از رقابت‌هاي دو صدمتر آزمايش‌هاي دوپينگ او مثبت اعلام شد. جانسن براي بي‌گناهي‌اش كه در گفت‌وگو با «راديو كانادا» مدعي آن شده بود، هيچ مدركي ارايه نكرد.

اين ورزشكار چهل و چهار ساله ادامه داد:« نمي‌دانم چه كسي اين كار را كرده است. من اكنون تمام حقيقت را مي‌دانم. تمام دنيا در اين باره جنجال كردند و او مرد مرموزي است.»

جانسون سال آينده مي‌خواهد پرده از توطئه‌اي بردارد و خود را از اتهام مبرا كند. او گفت:« هنوز زمان آن فرا نرسيده است كه اين موضوع همگاني شود. اثبات بي‌گناهي من چندان دشوار نيست. سرانجام روزي مدالم را بازپس خواهم گرفت.»

جانسون در ‌٢٤ سپتامبر ‌١٩٨٨ با زمان افسانه‌اي ‌٧٩/٩ ثانيه فاتح دوي صد متر جهان شد و ركوردي جهاني را به ثبت رساند.

مدال طلاي اين دونده‌ي جاماكائيكايي به دليل وجود هورمن استروئيد در ادرارش از او گرفته شد و به كارل لوئيس رقيب آمريكايي‌اش اعطا شد. جانسون چهار سال از حضور در رقابت‌ها نيز محروم شده بود.

Comment

• مربي تيم فوتبال استقلال تهران با ابراز خرسندي از لغو ديدار هفته‌ي چهارم برابر فولاد خوزستان گفت: تمرينات تيم بدون هيچ تغييري دنبال مي‌شود و مشكلي براي بازي با صباباتري نداريم.

مسعود اقبالي در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي با فولاد خوزستان پيش از افطار مشكلات فراواني را براي بازيكنان به همراه داشت كه با لغو اين ديدار اميدواريم مشكلات نور ورزشگاه نفت آبادان رفع شود تا بتوانيم بازي‌هاي ليگ را منظم برگزار كنيم.

وي ادامه داد: تمرينات تيم امروز انجام خواهد شد و احتمالا فردا استراحت مي‌كنيم تا با ادامه‌ي تمرينات در روزهاي جمعه و شنبه براي ديدار روز يكشنبه برابر صباباتري آماده شويم.

مربي تيم فوتبال استقلال با بيان اين كه تحت هر شرايطي به پيروزي‌هاي خود ادامه خواهيم داد گفت: استقلال با قدرت به بازي‌هاي آينده مي‌انديشد و مسائل مديريتي باشگاه نيز تاثيري در تيم نخواهد داشت.

Comment

• محمدرضا داورزني با بيان اين كه حضور يا عدم حضور محمد سليماني در مسابقات جهاني ژاپن به موضوع تست دوپينگ وي هيچ ربطي ندارد گفت: براي مسابقات جهاني بهترين‌ها انتخاب مي‌شوند و حتي اگر بهنام محمودي نيز نتواند نظر كادر فني را جلب كند، به مسابقات جهاني اعزام نمي‌شود.

سرپرست فدراسيون واليبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص موضوع تست ندادن محمد سليماني اظهار كرد: سليماني به خاطر مصدوميتي كه داشت تحت درمان بود و هنوز هم تحت نظر پزشكان مشغول مداواي خود است. او به هنگام حضور ماموران ستاد ملي مبارزه با دوپينگ به آنها اعلام كرده كه با نظر پزشكان معالج از برخي داروها استفاده كرده است. به همين دليل دو روز پس از اين جريان به همراه سرپرست تيم با مدارك پزشكي به ستاد مراجعه كرد و پزشكان ستاد مبارزه با دوپينگ را در جريان وضعيت خود قرار داد.

وي افزود: با توجه به حضور تيم ملي واليبال بزرگسالان در بازي‌هاي آسيايي دوحه، ما از تمامي بازيكنان خواستيم كه حتي براي خوردن قرص سرماخوردگي نيز با پزشك تيم مشورت كنند، چرا كه روي موضوع دوپينگ بسيار جدي هستيم.

داورزني، با بيان اين كه از 18 نفر حاضر در اردو، 19 آبان‌ 12 نفر براي حضور در مسابقات جهاني ژاپن انتخاب مي‌شوند، گفت: ما براي حضور يا عدم حضور سليماني در مسابقات جهاني ژاپن هنوز تصميمي نگرفته‌ايم؛ بي‌ترديد قبل از مسابقات باز هم از ملي‌پوشان خود تست مي‌گيريم تا با خيال راحت عازم مسابقات شويم. براي ما فرقي نمي‌كند، حتي اگر بهنام محمودي نيز آماده نباشد، نمي‌تواند به مسابقات جهاني ژاپن اعزام شود.

داورزني در ادامه با اشاره به موضوع استعفاي سيد محمود دلاورخان، سرپرست تيم ملي واليبال نوجوانان خاطرنشان كرد: به هر حال در هر جمعي اختلاف نظر وجود دارد و كادر فني تيم ملي نوجوانان نيز از اين قاعده مستثني نيست. ما از مدت‌ها قبل به دنبال ترميم كادر فني نوجوانان بوديم كه موضوع استعفاي دلاورخان نيز اين موضوع را تسريع مي‌كند. هدف ما اين است كه اين تيم در مسابقات آسيايي سال آينده يكي از سكوهاي قهرماني را كسب كند و براي رسيدن به اين خواسته نيز بايد مربياني در كادر فني اين تيم باشند كه توانايي لازم را براي انجام كار داشته باشند.

وي در خصوص پوشش جديد بانوان واليباليست و حضور آنها در مسابقات بين‌المللي به ايسنا گفت: هم‌اكنون در برخي از مسابقات واليبال زنان, تيم‌هايي همچون مصر با پوشش اسلامي شركت مي‌كنند. ما در جلسه‌اي كه با حبيب عبدا...، رييس كميته‌ي داوران كنفدراسيون واليبال آسيا داشتيم در اين خصوص كه آيا بانوان ما نيز مي‌توانند با پوشش اسلامي در مسابقات بين‌المللي شركت كنند يا خير، موضوع را پيگيري كرديم كه وي نيز به ما اعلام كرد, اين امر با قوانين AVC و FIVB منافاتي ندارد.

وي افزود: در رشته‌ي واليبال بر خلاف رشته‌هايي چون تيراندازي، تكواندو و يا جودو نوع تحرك ورزشكار كاملا متفاوت است و يك واليباليست زن نمي‌تواند در صورت نداشتن لباس‌هاي مناسب به خوبي بازي كند. ما از نايب‌ رييس بانوان خواسته‌ايم، به دنبال الگوي مناسب براي پوشش خانم‌ها باشد تا در صورت تصويب كميته‌ي ملي المپيك و فدراسيون جهاني واليبال، بانوان ما نيز در ميادين جهاني شركت كنند.

Comment

• وزير پيشنهادي دولت براي تصدي پست وزارت رفاه در اولين اظهارنظرش در مورد سرنوشت باشگاه استقلال تهران گفت: بهتر است باشگاه استقلال به سازمان‌ تربيت بدني بازگردانده شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عبدالرضا مصري روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: كار اصلي وزارت رفاه خدمت رساني در حوزه‌ي اجتماعي است. نبايد با حاشيه روي خارج از تعهدات، كاستي‌هايي در وظايف اصلي ايجاد شود.

وي تصريح كرد: اگر حضورم در وزارت رفاه قطعي شود، در اولين گام سعي خواهم كرد كه باشگاه استقلال را به زير مجموعه‌ي اصلي آن يعني سازمان تربيت بدني بازگردانم.

مصري تاكيد كرد: بهتر است باشگاه استقلال به سازمان تربيت بدني بازگردانده شود.

يادآور مي‌شود، دي ماه 84 طي قراردادي بين وزارت رفاه و سازمان تربيت بدني، باشگاه استقلال تهران به مدت 10 سال به وزارت رفاه واگذار شد و عبدالرضا مصري نيز از همان ابتدا از سوي كاظمي به عنوان عضو هيات مديره‌ي استقلال منصوب شد كه اخيرا به دليل اختلاف نظرهايي حاضر به ادامه‌ي همكاري با هيات مديره‌ي استقلال نشد و از عضويت در هيات مديره‌ي استقلال استعفا كرد.

Comment

Working...
                                X