Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "ميروسلاو كلوزه" بي*ترديد سالي موفق را پشت سر گذاشت. براي مهاجم وردربرمن سال 2006 يكي از موفق*ترين سال*هاي عمرش بود. اين بازيكن با به ثمر رساندن 5 گل، كفش طلاي رقابت*هاي جام جهاني 2006 آلمان را از آن خود كرد و با تيم ملي آلمان به مقام سوم اين رقابت*ها دست يافت. اين مهاجم 28 ساله در باشگاه خود نيز مهاجم گلزن نشان داد.

او در فصل گذشته با 25 گل آقاي گل بوندسليگا شد. در فصل جاري هم كلوزه همراه با ماركو پانتليك مهاجم هرتابرلين در صدر جدول گلزنان بوندسليگا قرار دارد.

به گزارش ايسنا، مهاجم لهستاني*الاصل تيم ملي آلمان در گفت*وگو با سايت FIFA درباره*ي عملكرد خود در سال گذشته صحبت كرد. او در اين گفت*و*گو از انگيزه*ها و مبارزه*هاي پيش رويش گفت و اعتراف كرد كه هنگامي كه نوجوان بود، فوتبال نقش بزرگي در هماهنگي او با محيط داشت و اين كه او هشت ساله بود كه به همراه پدر و مادرش از لهستان به آلمان آمدند. در اين ميان كلوزه خود را به عنوان يكي از بهترين مهاجمان دنيا معرفي كرده است. مهاجم گلزن با قدرت سرزني بالا.

در زير متن گفت*وگوي اين بازيكن با FIFA.Com مي*آيد:

+ آقاي كلوزه شما سالي بسيار موفق را پشت سر گذاشتيد. آقاي گل جام جهاني و بوندسليگا شديد. با تيم ملي آلمان مقام سومي رقابت*هاي جام جهاني را جشن گرفتيد. ارزيابي خود شما از سال 2006 ميلادي چيست؟

ـ از نظر ورزشي من بهترين سال زندگي*ام را تجربه كردم ولي با موفقيت*هاي شخصي در بازي*هاي باشگاهي و در جام جهاني. براي من افتخار بزرگي است و از اين موضوع خوشحالم چون تقريبا به همه*ي آنچه كه هدف خود قرار داده بودم دست يافتم.

+ به نظر شما كداميك مهمتر است؟ به دست آوردن كفش طلاي رقابت*هاي جام جهاني يا مقام سوم تيم ملي آلمان؟

ـ طبيعي است كه انسان هميشه مي*خواهد در همه چيز اول باشد. اما رسيدن به مكان سوم جام جهاني هم يك موفقيت تيمي است. پس از آنكه من در جام جهاني 2002، پنج گل به ثمر رساندم، پيش خودم تصميم* گرفتم در جام جهاني 2006، شش گل به ثمر برسانم اگر چه به همه*ي برنامه*هايم نرسيده*ام اما، با اين وجود بسيارم خوشحالم كه در پايان رقابت*ها كفش طلاي اين بازي*ها را از آن خود كردم.

+ حال و هواي حاكم بر تيم در جريان جام جهاني را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟

ـ چيز بي*همتايي بود. هم احساس آن بازي*ها و هم حال و هواي حاكم بر تيم. هر گاه كه به گذشته فكر مي*كنم از شدت خوشحالي مو به تنم راست مي*شود. آنچه از همه چيز مهمتر است، آن است كه در جريان اين رقابت*ها هيچ خشونت يا مطلب حاشيه*اي وجود نداشت.

+ نقطه*ي برجسته*ي كاري خود شما در سال 2006 چه بود؟

ـ من در سال گذشته به افتخارات زيادي دست يافتم. همه آنها براي من مهم هستند. چرا كه از هر چيز كوچكي ذوق*زده مي*شوم.

+ بهترين بازي شما در سال گذشته كدام بود؟

ـ فكر مي*كنم بازي برابر آرمينيا بيله فلد در ورزشگاه خانگي در بوندسليگا بهترين بازي من بود. ما آن بازي را سه بر صفر برديم و من خودم دو گل از سه گل بازي را به ثمر رساندم و گل سوم را هم روي پاس من به ثمر رسيد.

+ و قشنگ*ترين گل شما؟

ـ بدون ترديد مهمترين گلي كه به ثمر رساندم، گل تساوي ما در بازي برابر آرژانتين در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني بود. اما زيباترين گلي كه به ثمر رساندم در بازي*هاي برگشت بوندسليگا در ورزشگاه "وزر" برابر كلن به ثمر رسيد.

+ تيم ملي آلمان پس از جام جهاني 2006 تغييرات زيادي را تجربه كرد. يوآخيم*لو، سكان هدايت تيم ملي آلمان را از يورگن كلينزمن پذيرفت. آيا در اين ميان براي شما هم چيزي تغيير كرده است؟

ـ خير، همه چيز همانند گذشته و به همان روال است. چرا كه شيوه*ي بازي تيم ملي آلمان هيچ تغييري نكرده است. يوآخيم*لو شيوه*اي تهاجمي را در نظر دارد. اين براي بازيكنان ما بسيار مهم است. ما اكنون در مسير خوبي به سمت پيشرفت و ترقي قرار داريم.

+ شما بسيار دير هنگام در بازي*هاي بوندسليگا حضور يافتيد و در بيست و دو سالگي نخستين بازي خود در اين رقابت*ها را انجام داديد. آيا اين براي شما يك نقطه*ي ضعف و يك كمبود به شمار نمي*آيد؟

ـ بلكه همين*طور است، من شروعي دير هنگام داشتم. در سال 1999 نخستين قرارداد حرفه*اي*ام را با كايزرسلاترن امضا كردم. از طرفي ديگر دوستان زيادي را هم مي*شناسم كه همگي زماني عضو تيم ملي جوانان آلمان بودند اما، اكنون در ليگ*هاي منطقه*اي بازي مي*كنند. روي هم رفته از آنچه كه برايم روي داده است، خوشحالم.

+ يوزف، پدر شما هم يك بازيكن حرفه*اي فوتبال بود و در اوسر در لاشامپيونه* فرانسه بازي مي*كرد. او در پيشرفت شما چه نقشي داشت؟

ـ پدر من بسيار تاثيرگذار بود. ما هميشه درباره*ي بازي*ها با هم حرف مي*زنيم. در نهايت اما، رفتن از كايزرس لاترن به برمن براي من بسيار مهم بود.

+ شما هشت ساله بوديد كه به شهر كايزرس لاترن آمديد. آن زمان شما خيلي كم آلماني صحبت مي*كرديد. فوتبال در هماهنگي و سازگاري شما با محيط جديد چقدر تاثيرگذار بود؟

ـ بسيار مهم بود. ما بعد از مدرسه هميشه فوتبال بازي مي*كرديم. هنگامي كه من براي نخستين بار اجازه يافتم با دوستانم بازي كنم آنها ديدند كه من چقدر خوب مي*توانم بازي كنم. پس از آن جريان آنها هميشه مرا انتخاب اول تيم خودشان قرار مي*دادند. اين گونه من با محيط سازگار شدم. البته ما در خانواده* هم با هم به زبان آلماني صحبت مي*كرديم.

+ اوتو ري*هاگل، زماني كه در كايرزس لاترن بوديد شما را كشف كرد. "توماس شاف" در برمن شما را حمايت كرد و يورگن كلينزمن به عنوان يكي از بزرگترين مهاجمان دنيا به شما در تيم ملي آلمان كمك*هاي فراواني كرد. مهمترين مربي شما كداميك هستند؟

ـ به باور من هر مربي*اي براي من بسيار تاثير*گذار بود. چرا كه روي هم رفته همه آنها به من فرصت بازي دادند. اين براي من مهمترين مسايل است. چه آن زمان كه در تيم آماتور*هاي كايزرس لاترن بازي مي*كردم و يا بعد*ها زماني كه نخستين بازي*هايم را در بوندسليگا انجام مي*دادم، مربيان هميشه روي من حساب خاصي باز مي*كردند.

+ شما اكنون با وردربرمن در رقابت*هاي جام يوفا حاضر هستيد. برمن در ليگ قهرمانان اروپا هم با گروهي دشوار، با حريفاني همچون بارسلونا، چلسي و لفسكي صوفيه در يك گروه قرار داشتيد. شانس برمن را در رقابت*هاي جام يوفا چگونه مي*بينيد؟

ـ روي هم رفته از بازي*هاي*مان در ليگ قهرمانان اروپا راضي هستم. در اين گروه، 10 امتياز به دست آورديم كه بسيار خوب است. ضمن آن كه در بازي برابر بارسلونا همانند آنچه از قبل پيش*بيني مي*كرديم، خوش*شانس نبوديم. اما اكنون در جام يوفا حاضر هستيم. اين براي ما چندان هم ناگوار نيست بلكه مي*خواهيم در اين رقابت*ها هم تا آنجا كه مي*شود پيش برويم. ما برابر آژاكس قرار گرفته*ايم. اين تيم حريف خوبي است و اگر اين بازي با ببريم، خواهيم ديد كه برابر مسكو يا سلتاويگو بازي خواهيم كرد كه در هر صورت بازي آساني براي ما نخواهند بود.

+ آرزوي شما در سال 2007 چيست؟

ـ طبيعي است كه براي خودم آرزو مي*كنم، همواره سلامت باشم. اين مهمترين مساله است و اگر با برمن بتوانيم در تابستان آينده همچنان در صدر جدول باشيم، خيلي راضي خواهم بود.

+ چه بلايي بر سر پشتك*هاي معروف شما به هنگام گلزني و شادي ناشي از به ثمر رساندن گل*هايتان آمده است؟

ـ بله، مدتهاست كه ديگر پشتك نزده*ام اما، مطمئن هستم كه شما در بازي*هاي دور برگشت بار ديگر اين پشتك*ها را خواهيد ديد. زيباترين گلم را بار ديگر با يك پشتك جشن خواهم گرفت.

Comment

• ابومسلم خراسان يكي از تيم*هاي خبرساز نيم فصل نخست بود. استعفاي ناگهاني ميثاقيان و حضور خداداد عزيزي در كنار اين تيم به تنهايي سرمنشاء بسياري از حاشيه*هاي ابومسلم بود؛ اما, ابومسلم در پايان نيم فصل نخست در مكان ششم قرار گرفته و اكنون خداداد عزيزي كه پس از علي دايي، دومين بازيكن سال*هاي اخير تيم ملي است كه به مربيگري در ليگ برتر مشغول شده، بايد اين تيم را در نيم فصل دوم به سرمنزل مقصود برساند. هر چند كه حاشيه*هاي بسياري پيش روي وي خواهد بود.

خداداد عزيزي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره*ي آخرين وضعيت ابومسلم، حاشيه*هاي اين تيم و همچنين فوتبال ايران به تفصيل سخن گفته كه در ادامه مي*آيد:

- در نيم فصل نخست به عنوان رييس سازمان فوتبال در كنار ابومسلم بوديد. عملكرد اين تيم را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟

با توجه به تحولات و حاشيه*هاي نيم فصل نخست توانستيم نتايج خوبي را به دست آوريم. در ابتداي فصل بازيكنان خوبي را از دست داديم. ضمن آن كه سرمربي تيم نيز پس از يك بازي ابومسلم را ترك كرد. هماهنگي* بازيكنان جديد نيز به زمان نياز داشت؛ اما, تصور مي*كنم بازيكنان ما مي*دانستند كه چه مي*خواهند و كادر فني نيز اين توانايي را داشت تا انگيزه*ي لازم را به بازيكنان تزريق كند. در نتيجه زماني كه تمامي مجموعه*ي تيم براي يك هدف و خواسته متحد شدند, توانستيم بر خلاف آنچه كه عده*اي تصور مي*كردند كه ابومسلم در انتهاي جدول ليگ برتر دست و پا خواهد زد, بتوانيم در رده*هاي مياني قرار بگيريم. نكته*ي مثبت ابومسلم علاقه*ي بازيكنان اين تيم به پيشرفت است. آنها تمام تلاش خود را انجام مي*دهند تا تيم جايگاه بالاتري پيدا كند. نبايد فراموش كنيم كه ابومسلم در اين فصل مديريت خصوصي را تجربه مي*كند و يكي از دلايل اصلي موفقيت تيم مديريت كامل شفق است.

- پس از استعفاي ميثاقيان حاشيه*هايي در اطراف تيم ابومسلم ايجاد شد؛ چگونه بر اين حاشيه*ها غلبه كرديد؟

ما از ابتدا مي*دانستيم كه با شرايط دشواري روبه*رو مي*شويم. خوشبختانه حضور مهدي قياسي در پست سرمربيگري تيم باعث شد تا بتوانيم بر حاشيه*ها غلبه كنيم. در هر صورت ما مي*دانستيم كه منشاء حاشيه*ها كجاست و همين موضوع به ما كمك كرد تا بتوانيم آنها را از ميان برداريم. در هر صورت از ابتداي فصل؛ من، شفق و قياسي درگير اين حاشيه*ها شديم و اجازه نداديم تا مسايل غير فني به تيم وارد شود؛ درصد بالايي از موفقيت تيم نيز به همين هماهنگي در مقابل حاشيه*ها مربوط مي*شود.

- سرانجام پيشنهاد سرمربيگري ابومسلم را پذيرفتيد. تصور مي*كنيد مي*توانيد در سمت جديد موفق باشيد؟

نخستين دليلم براي قبول پست سرمربيگري حاشيه*هايي بود كه در اطراف تيم ايجاد شده بود؛ سعي كردم تا با حضورم به اين حاشيه*ها پايان دهم. ضمن آن كه وقتي اعتماد مديرعامل باشگاه ابومسلم را ديدم با خود فكر كردم كه اگر بخواهم كار سرمربيگري را شروع كنم, در حال حاضر باشگاه ابومسلم بهترين انتخاب است.

- فكر مي*كنيد بتوانيد در عرصه*ي مربيگري موفق شويد؟

در دنياي مربيگري نخستين هدف من آن است كه آلوده نشوم و كاري كه درست است را انجام دهم. تلاش من داشتن صداقت با مديريت و بازيكنان باشگاه است؛ سعي مي*كنم بتوانم شرايط را براي پيشرفت تيم تغيير دهم. در هر صورت ممكن است عده*اي از تصميمات من ناراحت شوند و برخي خوشحال؛ اما, در هر صورت من كار درست را انجام مي*دهم و آنچه كه از فوتبال تجربه كرده*ام را در اختيار باشگاه و بازيكنان مي*گذارم. در فوتبال امروز شايد بازيكناني كه فاصله*ي خداحافظي*شان از دنياي بازيگري تا مربيگري كوتاه*تر باشد, بهتر بتوانند در جريان مسايل روز فوتبال باشند. به همين دليل سعي مي*كنم در مباحث رواني و فني تيم با توجه به شناختي كه از فوتبال ايران داشته*ام, كار كنم. البته تجربه نيز بحث بسيار مهمي در مربيگري است؛ به همين دليل است كه مهدي قياسي را نيز در كنار كادر فني نگه داشته*ايم. در مورد نتيجه*گيري نيز وعده و وعيد نمي*دهم, چرا كه در فوتبال هيچ چيز قابل پيش*بيني نيست و تنها رده*بندي پايان فصل واقعيت تيم*ها را مشخص مي*كند. با اين حال اميدوارم در پايان فصل, ابومسلم در جايگاهي بالاتر از مكان ششم نيز قرار بگيرد.

- شما معجون مربيان ابومسلم را راز موفقيت اين تيم دانستيد؛ در رابطه با گروه فني بيشتر توضيح دهيد؟

ما در باشگاه ابومسلم تجربه*ي معجون جواني و تجربه را داشته*ايم؛ اميدوارم در پايان فصل معجون خوبي از كار دربيايد. در هر صورت اعضاي كادر فني همواره حامي يكديگر بوده و هيچ گاه يكديگر را تخريب نكرده*اند. من شاگرد مهدي قياسي بودم و اكنون نيز در كنار وي به همراه حنطه و برگي*زر تيم را هدايت مي*كنيم. شايد در نام*ها تغييري پيدا شده باشد؛ اما, همچنان هر چهار نفر ما در كنار يكديگر هستيم. به خصوص آن كه جايگاه قياسي همچنان بالاست.

- روز پنجشنبه به مصاف پرسپوليس مي*رويد. نظرتان راجع به اين بازي حساس چيست؟

آرزو داشتم تا بازي روز پنجشنبه در حضور تماشاگران پرسپوليسي برگزار شود؛ خيلي متاسفم كه آنها نمي*توانند به ورزشگاه بيايند. پرسپوليس تيم بزرگي است و نياز به تعريف و تمجيد من ندارد. ضمن آن كه بازي در تهران براي اين تيم شرايط مخصوص به خود را دارد؛ اما, ابومسلم نيز تيمي آماده و منسجم در اختيار دارد. خوشبختانه در اين فصل فاصله*ي ميان بازيكنان ذخيره و اصلي ما بسيار اندك است و گاهي نفرات جايگزين بهتر از نفرات اصلي كار مي*كنند. ما براي كسب نتيجه و حتي پيروزي به تهران مي*آييم. البته اين ديدار حساس غير قابل پيش*بيني است؛ اما, اميدوارم با دست پر از تهران بازگرديم.

- در برخي رسانه*ها انتقاداتي از دنيزلي به شما نسبت داده شده است، نظر شما چيست؟

دنيزلي مربي من بوده است و هيچ مشكلي با وي ندارم؛ از اين صحبت*ها نيز هيچ اطلاعي ندارم. ضمن آن كه پرسپوليس تفاوتي با ساير تيم*هاي ليگ برتر ندارد و من براي تمامي تيم*ها و مربيان ليگ برتر احترام قائلم.

- تيم سايپا در ليگ برتر با تجربه*ي مربيگري علي دايي موفق بوده است. نظر شما در رابطه با اين تيم چيست؟

از اين كه سايپا با علي دايي موفق بوده است، بسيار خوشحالم. دايي در دوران فوتبال خود نيز همواره با تعصب و غيرت بازي كرده است و تصور مي*كنم همين تعصب باعث موفقيت وي در فوتبال كشور شد. اكنون وي با همين قدرت سايپا را هدايت مي*كند و اميدوارم بتواند در پايان ليگ با سايپا موفق شود.

- تجربه*ي حضور در ليگ*هاي اروپايي و آمريكا تا چه اندازه به شما در مربيگري كمك مي*كند؟

اكنون كه سرمربي يك تيم هستم، بايد هر چه در طول ساليان گذشته اندوختم و به ذهنم مي*رسد، به كار گيرم تا بتوانم موفق شوم. طبيعي است كه حضور در فوتبال جهان و آشنايي با افكار مختلف مي*تواند در اين راه به من كمك بسياري كند.

- تحليل شما از فوتبال ايران پس از جام جهاني چيست؟

تصور مي*كنم پس از جام جهاني، فوتبال ما نتوانسته است شرايط مطلوب خود را پيدا كند. نخستين دليل آن نامشخص بودن رييس فدراسيون فوتبال است. چرا كه بدون رييس هيچ تصميم*گيري محكمي وجود ندارد. در حال حاضر حتي مصطفوي به عنوان دبير موقت نيز از ثبات كاري برخوردار نيست. بهتر است كه هر چه سريع*تر اين موضوع حل شود و ساختار فوتبال ما رو به سامان برود. چرا كه ماندن فوتبال ايران در تعليق عاقبت خوشايندي نخواهد داشت.

- تيم ملي ايران آماده*ي رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا مي*شود. به نظر شما آيا اين تيم مي*تواند موفق شود؟

در زمان گذشته پس از جام*جهاني تيم ايران هنوز آوردگاه دشواري را تجربه نكرده است و نمي*توانم به طور قطع در مورد اين تيم اظهار نظر كنم؛ اما، قلعه*نويي مربي بسيار جوان و خوبي است كه توانست در استقلال موفق شود. در هر صورت بايد عملكرد اين مربي را در جام ملت*ها ببينيم، چرا كه تيم ملي ايران با شرايط جديد در جام ملت*هاي آسيا محك جدي خواهد خورد.

- تيم المپيك ايران آماده*ي رقابت*هاي مقدماتي المپيك پكن مي*شود و يك بار ديگر استراليا يكي از حريفان ماست. تصور مي*كنيد يك بار ديگر راه موفقيت ايران از استراليا بگذرد؟

اين موضوع مهم نيست كه چه تيم*هايي حريفان ما هستند. اگر قصد داريم در المپيك موفق شويم، بايد توانايي شكست دادن هر حريفي را داشته باشيم؛ اما، موضوع نگران كننده از دست دادن زمان است. ما روزهاي خوبي را از دست مي*دهيم و بهتر است هر چه سريع*تر بگوويچ كار خود را آغاز كند و بازيكنان اين تيم نيز مشخص شوند. مهم*ترين نكته اين است كه نبايد به دليل ترس از باخت ديدارهاي تداركاتي تيم اميد را برگزار نكنيم. بهتر است اين تيم به مصاف تيم*هاي بزرگ برود و حتي شكست بخورد, چرا كه تجربه*ي حضور در ميادين بين*المللي به كار ما مي*آيد. حتي پيشنهاد مي*كنم در ديدار مقابل بلاروس به بازيكنان اميد فرصت حضور در ميدان داده شود.

- خداداد عزيزي را به عنوان پرحاشيه*ترين بازيكن فوتبال ايران در سال*هاي اخير مي*دانند. آيا اكنون به عنوان يك مربي مشكلي با اين حاشيه*ها نداريد؟

متاسفانه يكي از نكات منفي فوتبال ما وجود يك سري مطالب در نشريات است كه هيچ كدام از آنها واقعيت ندارد. بسياري از صحبت*هايي كه از قول من در نشريات چاپ مي*شود و يا اخبار مربوط به من واقعي نيست. من حتي روزنامه نمي*خوانم كه بدانم در مورد من چه مي*نويسند؛ اما, زماني كه قرار است حاشيه ايجاد شود من و علي دايي بهترين سوژه*ها هستيم. اميدواريم تا با نظارت بيشتر بر كار اين نشريات شرايط بهتر شود. در حال حاضر من در فوتبال ايران با هيچ كس مشكلي ندارم و اين را از اين طريق اعلام مي*كنم.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران تاكيد كرد كه با حضور امير قلعه*نويي در تمرينات و كنار كادر فني و هدايت مشترك استقلال با حضور رييس سازمان فوتبال هيچ مشكلي ندارد.

صمد مرفاوي درگفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از حضور امير قلعه*نويي در كنار تيم و تمرينات استقلال استقبال مي*كنم. قلعه*نويي براي استقلال و كادر فني غريبه نيست. ما هيچ مشكلي با حضور رييس سازمان فوتبال در تمرينات نداريم.

وي افزود: سياست باشگاه اين است كه استقلال نتايج خوبي را كسب كند و كسب نتيجه تحت هر شرايطي كه باشد براي باشگاه قابل قبول است.

مرفاوي ادامه داد: قلعه*نويي از دوستان گذشته و از مسوولان كنوني باشگاه استقلال است. هر چند كه خود قلعه*نويي نيز تاكيد كرده كه حضورش در تمرينات تنها به دليل حمايت از كادر فني است تا تيم استقلال از شرايط كنوني خارج شود.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران همچنين با اشاره به مطالب اخير در خصوص امضاي طومار از سوي بازيكنان بر عليه كادر فني گفت: بحث طومار مطرح نيست. شما در تمرينات ديديدكه هيچ طوماري وجود ندارد كه بازيكنان بخواهند آن را امضا كنند. تمام بازيكنان با يكديگر متحد هستند تا تيم استقلال بتواند شرايط خوبي داشته باشد.

مرفاوي همچنين با تاكيد بر اين كه استقلال به دنبال كسب قهرماني در رقابت*هاي ليگ است گفت: تلاش مي*كنيم تا استقلال به آنچه كه شايسته*ي او است دست يابد. شايد شرايط كنوني تيم براي تاكيد بر اين موضوع چندان مطلوب نباشد اما، قطعا با وحدت و همدلي بازيكنان مي*توانيم به خواسته*هاي واقعي هواداران دست پيدا كنيم.

وي خاطرنشان كرد: حذف از جام حذفي و شكست ناباورانه در مقابل مقاومت مرصاد را بايد فراموش كنيم. در جام حذفي ممكن است اين اتفاقات براي هر تيمي بيافتد. با درس گرفتن از بازي برابر مقاومت مرصاد، بايد براي شروع يك دوره*ي جديد در فوتبال به پايان رقابت*هاي ليگ و كسب عنوان قهرماني بيانديشيم.

مرفاوي تاكيدكرد: نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيريم. اين نگاهي است كه از اين پس تيم استقلال در بازي*هاي رسمي خود به كار خواهد گرفت.

سرمربي تيم فوتبال استقلال هم*چنين با اشاره به بازي هفته*ي شانزدهم تيمش برابر ذوب*آهن اصفهان اظهار كرد: ذوب*آهن يك تيم قدرتمند با بازيكنان موثر است. سابقه*ي فوتبال ذوب*آهن حكايت از توانمندي*هاي بالاي اين تيم دارد. مربي فهيم و بازيكنان آماده*ي ذوب*آهن شرايط سختي را براي استقلال خواهند ساخت. بايد با تمام توان سعي كنيم در بازي روز جمعه با كسب سه امتياز به تهران بازگرديم.

وي هم*چنين با اشاره به سياست*هاي باشگاه براي جذب بازيكنان در نيم فصل دوم به ايسنا گفت: تاكنون هيچ بازيكن جديدي به تركيب استقلال اضافه نشده است. دنبال بازيكنان خارجي بوديم اما اژونگ اژونگ نيز در حال حاضر به تمرينات استقلال نمي*آيد. سعي مي*كنيم با گزينه*هايي كه مد نظر داشته*ايم به توافق برسيم و براي ليگ قهرمانان آسيا مشكلات تيم را به حداقل برسانيم.

مرفاوي با بيان اين كه هيچ مذاكره*اي با رسول خطيبي نداشته*ايم گفت: علاوه بر خطيبي گزينه*هاي بسياري بوده*اند كه باشگاه استقلال با آنان مذاكره كرده است و كادر فني نيز خواهان حضور آنان در تمرينات بوده است اما، تاكنون هيچ كدام محقق نشده است. اميدوارم كه از اين پس تلاش*هاي باشگاه براي رفع نقاط ضعف تيم جدي*تر باشد.

Comment

• نيم فصل دوم ليگ برتر با برگزاري هشت ديدار هفته*ي شانزدهم طي روزهاي پنجشنبه و جمعه پيگيري مي*شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هفته*ي شانزدهم ليگ برتر با يك بازي در روز پنجشنبه و هفت بازي در روز جمعه پيگيري مي*شود كه در اين بين ديدار تيم*هاي پرسپوليس تهران با ابومسلم و مس كرمان با پاس تهران بدون حضور تماشاگران برگزار مي*شود.

پنجشنبه - پنجم بهمن

پرسپوليس - ابومسلم

پرسپوليس تهران در پايان نيم فصل نخست با 25 امتياز در مكان سوم جدول قرار گرفت. شايد اين مكان براي تيم بحران*زده*ي سال*هاي گذشته جايگاه مناسبي باشد. ضمن آن كه پرسپوليس در نيم فصل نخست فاتح داربي تهران شد. اما، طرفداران اين تيم هنوز بازي*هاي تيم مصطفي دنيزلي را دلچسب نمي*دانند. پرسپوليس نيم فصل دوم را با ديدار با ابومسلم آغاز مي*كند. شكست ابتداي فصل در مشهد انگيزه*ي بالايي را براي انتقام در تيم پرسپوليس ايجاد كرده اما، آنها نمي*توانند در اين ديدار خانگي از امتياز حضور تماشاگر استفاده كنند.

در طرف مقابل تيم خراساني خداداد عزيزي را به عنوان فرد اول كادر فني در كنار خود مي*بيند. خداداد دوست دارد تا همراه با ابومسلم قدم* در راه دايي و سايپا بگذارد و به همين دليل برداشتن نخستين گام در تهران با موفقيت مي*تواند به اين تيم كمك بسياري كند.

جمعه - ششم بهمن

مس كرمان - پاس تهران

اعتراض*هاي تيم كرماني بي*نتيجه ماند تا اين تيم روز جمعه بدون حضور تماشاگرانش از پاس ميزباني كند. تيم نادر دست*نشان در پايان نيم فصل نخست با كسب 22 امتياز در مكان هفتم قرار گرفت تا در ليگي كه بسياري از بزرگان در بحران به سر مي*برند مس گمنام در نخستين تجربه عملكرد موفقي داشته باشد. تيم كرماني قصد دارد تا خود را در ليگ برتر اثبات كند و به همين دليل بايد در نيم فصل دوم نيز عملكرد خوب خود را ادامه دهد.

در سوي ديگر ميدان پاس تهران قرار دارد. تيمي كه از پاس بزرگ تنها يك نام را يدك مي*كشد و در ليگ ششم اين تيم هنوز نتوانسته است از رده*ي دوازدهم بالاتر بيايد. در هر صورت نبرد كرمان ديدار سخت و حساسي براي هر دو تيم است.

صباباتري - استقلال اهواز

تيم سيزدهم جدول با پانزده امتياز ميزبان تيم چهارم و 25 امتيازي ليگ برتر است اما، اين تفاوت جايگاه دليلي براي از پيش بازنده بودن صباباتري نيست. چرا كه صبا در هفته*هاي پاياني نيم فصل نخست روند بهتري را پيدا كرد، ضمن آن كه در ديدارهاي خانگي اين تيم همواره تيمي قدرتمند نشان داده است.

اما، شاگردان فيروز كريمي نيز با گذراندن نيم فصلي بي*حاشيه به تهران مي*آيند تا با شكست دادن صباباتري فاصله*شان با صدر جدول را كم*تر كنند.

فجر شهيد سپاسي شيراز - سايپا تهران

مسوولان تيم فجر معتقدند كه بازيكنان جوان اين تيم در شكست دادن تيم*هاي بزرگ تبحر دارند. اما، شكست دادن سايپاي ليگ ششم كار هر تيمي نيست. در هر صورت سايپا 34 امتيازي براي حفظ عنوان صدرنشيني و همچنين افسانه*ي شكست ناپذيري كه با حذف از جام حذفي تا اندازه*اي خدشه*دار شد، به شيراز مي*رود. اما بازيكنان با انگيزه*ي فجر اميد دارند تا تيم علي دايي را با دست خالي از حافظيه بدرقه كنند.

ملوان انزلي - سپاهان اصفهان

محمد احمدزاده تاكيد دارد كه تيمش را در ليگ برتر حفظ مي*كند. اما بايد ديد تا چه اندازه مي*تواند اين آرزوي هواداران قوي سپيد را برآورده كند. بي*ترديد كسب امتيازهاي خانگي در اين راه براي ملوان بسيار اهميت دارد.

به گزارش ايسنا، آنها در انزلي ميزبان تيم 23 امتيازي سپاهان هستند كه در جايگاه پنجم جدول قرار دارد و تنها با هدف شكست دادن تيم چهاردهم جدول به انزلي مي*رود. نماينده*ي ايران در ليگ قهرمانان آسيا قصد دارد تا ضمن دفاع از عنوان قهرماني در جام حذفي در ليگ برتر نيز بر قدرت گام*هاي خود بيفزايد. بنابراين براي آنها قوي سپيد انزلي مي*تواند نخستين قرباني باشد. هر چند كه احمدزاده معتقد است تيمش در نيم فصل دوم دگرگون خواهد شد.

فولاد خوزستان - پيكان تهران

فولاد و پيكان تيم*هاي شگفتي*ساز ليگ برتر هستند. در ابتداي ليگ كمتر هواداري فكر مي*كرد كه تيم خوزستاني تنها با كسب 9 امتياز آخرين مكان جدول رده*بندي را به خود اختصاص دهد و در طرف مقابل شايد كسي هم تصور نمي*كرد كه پيكان بتواند در اين ليگ دشوار مكان هشتم جدول را با 22 امتياز به خود اختصاص دهد. با وجود اين واقعيات فولاد خوزستان كه اكنون سرمربي پرتغالي را در يك قدمي خود مي*بيند اميد دارد تا در روز جمعه با شكست دادن پيكان بار ديگر در ليگ برتر احيا شود.

راه*آهن تهران - برق شيراز

راه*آهن 10 امتيازي كه در مكان پانزدهم جدول قرار دارد ميزبان تيم يازدهم جدول است كه 7 امتياز بيشتر از راه*آهن اندوخته است. نبرد انديشه*هاي سرمربي احساساتي راه*آهن كه براي نگه داشتن تيمش در ليگ برتر حاضر است جان خود را معامله كند با انديشه*هاي حسابگرانه*ي دكتر ذوالفقار نسب مي*تواند ديدني باشد. دو سرمربي در طول فصل*هاي گذشته بارها به ضد فوتبال متهم شدند، اكنون بايد ديد نبرد اكباتان با اين شرايط چگونه از آب درمي*آيد. هر چند كه با توجه به فاصله*ي اندك دو تيم در جدول از نظر امتياز آنها براي به دست آوردن حداكثر امتياز به آب و آتش مي*زنند.

ذوب*آهن اصفهان - استقلال تهران

ذوب*آهن در نيم فصل نخست خوب بازي كرد اما، نتيجه نگرفت و در طرف مقابل استقلال با آن كه نتوانست بازي*هاي مورد انتظار هواداران را به نمايش بگذارد در نتيجه*گيري موفق بود و با 30 امتياز در مكان دوم جدول رده*بندي قرار گرفت. ذوب*آهن دو هدف بزرگ در ديدار روز جمعه دارد انتقام شكست ديدار رفت و پايان دادن به ناكامي*هاي اين تيم در ليگ ششم. اما استقلال تهران نيز مي*داند كه پس از حذف از جام حذفي شكست در اصفهان مي*تواند بحران باشگاه را دو چندان كند. شاگردان صمد مرفاوي پس از تمام حاشيه*هاي هفته*ي جاري به اصفهان مي*روند تا ثابت كنند اين تيم مي*تواند ضمن دفاع از عنوان قهرماني در ليگ برتر نماينده*اي شايسته براي ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد. اما براي اين هدف آنها بايد ميزبان سرسخت اصفهاني را شكست دهند.

Comment

• جمعه براي اتحاديه*ي فوتبال اروپا روز سرنوشت*سازي خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جمعه در نشست ويژه اتحاديه*هاي ملي در دوسلدورف، رييس يوفا انتخاب و قانون*هاي جديد هم براي اداره فوتبال در قاره بررسي مي*شود. به پيش بيني رسانه*هاي اروپا جمعه ميشل پلاتيني و فرانس بكن باوئر اسطوره*هاي فرانسه و آلمان جايگاه*هاي والايي را در مركز فرماندهاي فوتبال اروپا به دست خواهند آورد.

پلاتيني كه پنجاه و يك سال دارد و با فرانسه قهرمان جام ملت*هاي اروپاي 1984 شد با لنارت يوهانسن انتخابات رياست يوفا مبارزه مي*كند. او شانس خوبي دارد تا رييس كنوني را شكست دهد.

بكن باوئر شصت و يك ساله هم كه با آلمان غربي 1974 و 1990 (با عنوان كاپيتان و سرمربي) قهرمان جهان شده آماده است تا به نمايندگي اروپا جايي را در كميته*ي اجرايي فيفا به دست آورد. قيصر با آنخل ماريا ويار يوناي اسپانيايي رقابت مي*كند تا جانشيسن گرهارد ماير فورفلدر، هم وطنش (رييس اتحاديه فوتبال آلمان) شود.

ويار يونا شانس بزرگي دارد تا بار ديگر به عنوان نايب رييس فيفا انتخاب شود. اين موضوع احتمال جانشيني ماير فور فلدر را از سوي بكن باوئر بيشتر مي*كند.

اگر پلاتيني در رقابت با يوهانسن شكست را نپذيرد، دورانش در يوفا بي*درنگ به پايان مي*رسد چرا كه براي انتخابات كميته اجرايي كه در پايان هر سال برگزار مي*شود، نامزد نشده است. البته مرد فرانسوي دست كم براي دو سال ديگر عضو كميته*ي اجرايي فيفا خواهند ماند و مي*تواند آنجا با بكن باوئر همكار شود!

با وجود اين كه انتخابات رياست يوفا مهم*ترين موضوع نشست دوسلدورف است، انتخابات شش كرسي خالي ديگر كميته اجرايي هم همزمان برگزار مي*شود. همچنين نمايندگان اتحاديه*هاي به سه فرستاده*شان براي كميته اجرايي فيفا راي مي*دهند.

ديويد ويل از اسكاتلند از سمت نايب رييس فيفا استعفا داد تا نماينده اتحاديه*هاي بريتانيا در كميته*ي اجرايي فيفا شود، جانشين او در نشست چهار اتحاديه بريتانيا در تاريخ پنج فوريه مشخص مي*شود.

نشست دوسلدورف طرح «تغيير برنامه اداره فوتبال» را هم بررسي مي*كند. يكي از آنها افزايش تعداد تيم*ها از شانزده به بيست و چهار در جام ملت*هاي اروپا است. شايد در اين جلسه صربستان و مونتنگرو هم به عنوان عضو پنجاه و سوم يوفا پذيرفته شود.

Comment

• باشگاه فولاد خوزستان اعلام كرد:« فابيو همپل با عقد قراردادي شش ماهه به تيم فولاد خوزستان پيوست.»

به گزارش خبرگزاي دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ در كارنامه ورزشي اين مهاجم 26 ساله برزيلي كسب عنوان آقاي گلي در ليگ دسته دوم باشگاه*هاي پرتغال ديده مي*شود. همپل در ليگ دسته اول پرتغال نيز در تيم گيمارژ عضويت داشته*است.

همپل كه ظهر سه*شنبه وارد اهواز شد پس از برگزاري يك جلسه با مسعود رضاييان، مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان، در هيأت فوتبال استان خوزستان حاضر شد و قرارداد 6 ماهه*اي را با فولاد به ثبت رساند.

Comment

• هامبورگ در فاصله*ي چهار روز تا آغاز دور برگشت رقابت*هاي بوندسليگا، در ديداري دوستانه برابر آلتونا با دو گل به پيروزي رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مردان دال در روزي كه مهدي مهدوي*كيا، هم بازي ايراني خود را به دليل سرماخوردگي در تركيب نمي*ديدند، با دو گل بوبكر سانوگو (21) و برشيا (49) به پيروزي رسيدند. دال در اين بازي در هر نيمه از يك تركيب استفاده كرده بود.

بازيكن آسيب ديده*ي هامبورگ همانند خوان پابلو سورين، رافائل ويكي نايجل ده* يونگ و رافائل فان درفارت در اين بازي براي تيمشان بازي كردند.

دال در پايان بازي گفت:« مهم براي ما قرار گرفتن در شرايط مسابقه بود و البته اين كه بازيكن آسيب ديده*اي روي دست ما نماند.»

هامبورگ عصر شنبه و در هفته هجدهم بوندسليگا در ورزشگاه «شوكو آره*نا» برابر آرمينيا بيله*فلد قرار خواهد گرفت. دال درباره*ي آن بازي گفت:« ما تا آن بازي چند روزي فرصت داريم. من چندين تركيب از بازيكنانم را در سر دارم.

مهدوي*كيا اگرچه در اين بازي دوستانه فرصت بازي پيدا نكرد اما، در تمرين*هاي چهارشنبه هامبورگ حاضر خواهد بود. او مي*تواند هامبورگ را در بازي عصر شنبه همراهي كند.

Comment

• توماس برداريج، مهاجم هانوفر در بازي نخست «قرمزها» در نيم فصل دوم رقابت*هاي بوندسليگا حضور نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هانوفر يك*شنبه آينده در يكي از دو ديدار پاياني هفته هجدهم بوندسليگا در حالي برابر وردربرمن قرار خواهد گرفت كه تنها وحيد هاشميان را براي حضور در خط حمله در اختيار دارد.

هاشميان كه در بازي دوستانه هانوفر برابر اسبيرگ دانمارك غايب بود، يكشنبه آينده آماده بازي خواهد بود. وحيد به دليل سرماخوردگي در اين بازي حضور نداشت. به اين ترتيب ديتر هكينگ سرمربي هانوفر در اين بازي تمام بازيكنان خود به جز برداريج را در اختيار خواهد داشت. برداريج سي و دو ساله در هفته پاياني دور رفت بوندسليگا دچار پارگي عضله شده بود. فشار تمرين*هاي آماده*سازي نيم فصل، باعث شد آسيب ديدگي او تشديد شود.

برداريج كه هشت بار پيراهن تيم ملي آلمان را بر تن كرده است، به احتمال فراوان بازي دو هفته*ي آينده هانوفر برابر هرتابرلين را نيز از دست خواهد داد. موفق*ترين مهاجم دور رفت هانوفر اكنون تنها به انجام تمرين*هاي سبك مشغول است. پنج گل زده عملكرد برداريج در نيم فصل نخست رقابت*هاي فوتبال باشگاهي آلمان بوده است.

Comment

• تيم*هاي امارات وعمان به مرحله*ي نيمه نهايي رقابت هاي فوتبال جام خليج فارس صعودکردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در دوبي، در ادامه رقابت*هاي جام خليج فارس روز گذشته(سه شنبه) دو ديدار از گروه الف برگزار شد و در ديدار نخست تيم ميزبان به مصاف کويت رفت وتوانست با نتيجه سه بر دو حريف را شکست دهد و راهي مرحله*ي نيمه نهايي اين رقابت ها شود.

ديدار دوم بين تيم هاي عمان و يمن برگزار شدکه يمن با نتيجه دو بر يک مغلوب عمان شد و از راهيابي به مرحله نيمه نهايي باز ماند.

هم چنين در ادامه اين رقابت ها امروز دو ديداراز گروه ب در ابوظبي برگزار خواهد شد و تيم عربستان سعودي به مصاف عراق خواهد رفت و ديدار دوم بين تيم هاي قطر وبحرين برگزار خواهد شد.

مرحله نيمه نهايي در روز شنبه آينده*ي هفت بهمن ماه برگزار خواهد شد.

Comment

• فرانتس بكن باوئر، قيصر فوتبال آلمان، براي رقابت*هاي باشگاهي كشورش خواب*هاي تازه*اي ديده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، بكن باوئر كه تئوسوانسيگر از او با عنوان " وزير امور خارجه " فوتبال آلمان ياد مي*كند، اكنون با ارايه*ي طراحي تازه در باز بازي*هاي بوندس ليگا قصد دخالت در امور داخلي فوتبال كشورش را دارد !

به نوشته*ي بيلد بكن باوئر از سران برگزاري بوندس ليگا خواسته است تا تعداد تيم*هاي حاضر در اين رقابت*ها را افزايش دهند.

بر اساس طرح بكن باوئر ليگ هجده تيمي*آلمان بابيست تيم برگزار خواهد شد.

جذف تعطيلات طولاني بوندس ليگا هم از ديگر برنامه*هاي قيصر براي رقابت*هاي فوتبال باشگاهي در المان است.

قيصر در اين باره گفت: " ما پرجمعيت ترين كشور در بين پنج فدراسيون بزرگ فوتبال اروپا هستيم، اما تنها كشوري هستيم كه ليگي هجده تيمي*داريم، بايد از تعطيلات تجملي نيم فصل بوندس ليگا صرف نظر كنيم تا بار ديگر حركتي رو به جلو داشته باشيم.

فرانتس بكن باوئر مي*خواهد در نشست روز جمعه*ي يوفا در شهر دوسلدورف آلمان در انتخابات جانشين گوهارد مايرفورفلدر در كميته*ي اجرايي يوفا در فيفا شركت كند.

Comment

• [right]سه*شنبه مردم آمريكا خريد تجملي فوتبال كشورشان را به همراه همسرش از نزديك تماشا كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديويد بكام و ويكتوريا آدامز در موزه مادام تاسائودز براي راه رفتن روي فرش قرمز آماده شدند. آنها كه پرچم آمريكا را در دست داشتند پيامي هم از رييس جمهور آمريكا دريافت كردند. جورج بوش به بازيكن انگليسي و همسر خواننده*اش پيام داد:« به آمريكا خوش آمديد!»

اين زوج آگوست آينده زندگي*اشان را در آمريكا شروع مي*كند. بكام با گلكسي قراردادي پنج ساله به ارزش دويست و پنجاه ميليون دلار بسته است. اين دو را در آمريكا با نام «براد پيست و آنجلينا جولي (زوج هاليوودي)» انگلستان مي*شناسند. بكام و همسرش دو هفته در آمريكا خواهند بود و در ميهماني ويژه*اي هم با حضور چهره*هاي سرشناس حاضر هستند.

نكته جالب اين است كه گروهي از كساني كه در موزه بودند حتي نام بازيكن انگليسي را هم نشنيده بودند. روسانه پليگريني، يك نيويوركي پنجاه و چهار ساله به رويترز گفت:« آنها را نمي*شناسم. اوه! صبر كنيد! آيا اين يكي بازيكن فوتبال است؟ اسمش چه بود؟ با حرف «ب» شروع مي*شد!»

ربكاي چهارده ساله هم گفت:« آنها را مي*شناسم چرا كه مشهور هستند.»

جاني دي جواكينو، مدير موزه باور دارد آمريكايي*ها آماده هستند تا با اين زوج آشنا شوند:« آنها به اندازه سراسر جهان در آمريكا سرشناس نيستند. اما، فكر مي*كنم به زودي شرايط تغيير مي*كند. «به آمريكا خوش آمديد!»

[/right

Comment

• [right]بسياري از باشگاه*هاي ايتاليايي خواهان جوزپه روسي بازيكن با استعداد نوزده ساله منچستريونايتد هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روسي به طور قرضي در پارما بازي مي*كند. او يك*شنبه در ديدار سري A برابر تورينو گل زيبايي به ثمر رساند. آندره پاستورلو نماينده روسي ادعا كرد كه ميلان، يوونتوس، رم و اينتر سخت خواهان پديده فوتبال ايتاليا هستند.

در سياهه مشتريان اين بازيكن حتي نام بارسلونا هم به چشم مي*خورد.

چهارشنبه (امروز) گاردين نوشت:« اين پيشنهادها براي فرگوسن زنگ خطري است. شگفت*انگيز نيست كه او روسي را بازيكن برجسته*اي مي*داند. بازيكني كه ابتداي اين فصل در نيوكاسل با بحران دست به گريبان بود.

سرمربي يونايتد روسي را بخشي از آينده باشگاه مي*داند.

پاستورلو در اين باره گفت:« يونايتد سخت به جوزپه ايمان دارد و حتي پيشنهاد *٢/٤ ميليون پوند پيش از شروع فصل را براي او را رد كرد. از يونايتد قدرداني مي*كنم. اما، از نظر شخصيت فكر مي*كنم روسي بيشتر مناسب شيوه بازي در ايتالياست و براي همين هم پيشنهاد قرارداد قرضي باشگاه انگليسي ديگري را رد كرديم. او اكنون بازيكن پارماست و اين فرصت را دراد كه بدرخشد.»

مشكل اساسي فرگوسن اين است كه روسي را در پايان فصل كه قرارداد قرضي*اش به پايان مي*رسد، راضي نگاه دارد. تابستان آينده با بازگشت هنريك لارسن به سوئد، منچستريونايتد هنوز لوئيس ساها، اوله*گونار سولشائر و وين روني را در خط حمله دارد.

آلن اسميت هم همچنان در صحنه است اگرچه از زمان بهبودي*اش نقش كمي در يونايتد بازي كرده. مي*توان پيش بيني كرد كه فرگوسن مهاجم ديگري را بخرد. در حال حاضر الويت با بازيكن خط مياني و آن هم اوون هارگريوز است. اگرچه فليكس ماگات مدير بايرن به اين نكته پافشاري مي*كند در بازار نقل و انتقالات ژانويه كسي باشگاه آلماني را ترك نمي*كند.

به هر حال روسي جايي را انتخاب مي*كند تا بتواند به طور منظم در آن بازي كند. پاستورلو هم اين موضوع را تاييد كرد:« ما با بارسلونا در تماس هستيم. اما، بار ديگر تكرار مي*كنم جدا كردن روسي از منچستريونايتد دشوار است. آنها به يك پيشنهاد *٢/٤ ميليون پوندي «نه» گفته*اند كه با توجه به معيارهاي امروزي رقم كمي نيست.»

[/right

Comment

• سه*شنبه يك تحقيق از ليگ*هاي اروپايي نشان داد كه فوتبال اروپا از رقيبانش عقب افتاده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ورزشگاه*هاي قديمي، مشكل تماشاگران و حق پخش تلويزيوني فوتبال ايتاليا را در شرايط نااميد كننده قرار داده است. در حالي كه باشگاه*هاي بزرگ نظير يوونتوس و ميلان در صدر بالايي از حق پخش تلويزيوني را به چنگ مي*آورند. باشگاه*هاي ديگر درآمد ناچيزي دارند.

فيليپه پيولا، رييس مركز تحقيقات Euromed در مارسي گفت:« ورزشگاه*هاي ايتاليا به طور كامل فرسوده هستند، تعادلي هم در حق پخش تلويزيوني وجود دارد. تا زماني كه تجديد نظري صورت نگيرد، نسبت به شرايط موجود بدبين هستم.

ميانگين تعداد تماشاگر هم از فصل *٢٠٠٤/٢٠٠٥ و *٢٠٠٥/٢٠٠٦ چهارده درصد كاهش داشت. شايد اين افت به دليل گسترش ليگ از هجده به بيست تيم بود.

ويسنت چائودل، رييس بخش ورزش موسسه Ineum در پاريس گفت:« نژادپرستي و خشونت خانواده*ها را از فوتبال دور مي*كند. باشگاه*هاي اسپانيايي شرايط پانزده سال پيش را ندارند هنگامي كه پيشگامان قرارداد بستن با بهترين استعدادها بودند.»

اين تحقيق نشان مي*دهد كه باشگاه*هاي ليگ برتري از نظر مالي در اروپا با نفوذترين هستند.

Comment

• كيومرث هاشمي گفت: موضوع اختلاف نظر در بند الف توافق*نامه ميان فيفا و كميته*ي انتقالي فوتبال حل شده و قرار است در وهله*ي اول هر چه زودتر اساس*نامه*ي فدراسيون مصوب شود.

رييس مركز توسعه*ي ورزش قهرماني در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من به عنوان سخنگوي گروه شش نفره قرار است كه اتفاقات جلسه را مطرح كنم. اما بايد بدانيم كه فوتبال ما نياز به آرامش دارد و تنها در آرامش كامل است كه مي توان مشكلات را حل كرد و اگر بخواهيم فضا را ناآرام كنيم اين مساله مشكل*ساز است و بايد از كدورت*ها جلوگيري كنيم.

وي با اشاره به موضوع بند الف توافق*نامه گفت: يك اختلاف نظري بين ما و هيات رييسه موقت بود، آنها اصرار داشتند كه در مسايل اجرايي ورود كنند و ما هم مي*گفتيم كه اكنون زمان ورود به مسايل اجرايي نيست. بايد تمام تلاش*مان را براي تدوين اساس*نامه بگذاريم. در نهايت با جلساتي كه داشتيم اين موضوع حل شد و قرار است در وهله*ي اول به موضوع اساس*نامه بپردازيم.

هاشمي در مورد پنجمين جلسه*ي نشست هيات رييسه كه روز يكشنبه هفته آينده برگزار مي*شود و احتمال تغيير و تحولات در فدراسيون فوتبال گفت: اين يك جلسه*ي عادي است و قرار نيست كه تغيير و تحولاتي در فدراسيون بوجود آيد. ما بحث بركناري هيچ كس را نداريم و بايد شخصيت و شان افراد را حفظ كنيم. اگر هم كسي در اين مورد صحبت كرده بايد خودش پاسخگو باشد.

سرپرست فدراسيون فوتبال در پاسخ بدين سوال كه چرا نبايد كميته انتقالي فوتبال در امور اجرايي دخالت كند؟ به ايسنا گفت: هدف اول ما تدوين اساس*نامه است و بايد طي يك ماه تا چهل و پنج روز آينده انتخابات فدراسيون را برگزار كنيم. بنابراين نبايد وقت*مان را در موضوعات ديگر هدر دهيم و زماني براي حضور در امور اجرايي نداريم.

هاشمي ادامه داد: پس از اين كه اساس*نامه*ي جديد تدوين شد و مورد تاييد سازمان تربيت بدني، هيات وزيران و فيفا قرار گرفت كار ثبت نام براي انتخابات و مجمع انتخابات رياست فدراسيون برگزار مي*شود. در مورد كانديداها نيز بحثي بوده كه كساني كه مي*خواهند براي انتخابات رياست حضور پيدا كنند نبايد در حوزه*ي اجرايي فدراسيون باشند اما، هنوز در اين موضوع به توافق نرسيده*ايم.

وي در مورد احتمال حضور يك مربي خوب خارجي براي تيم ملي بزرگسالان گفت: ما هيچ مشكلي از لحاظ اعتبار براي جذب بهترين مربيان جهان نداريم. اما دليلي براي اين كار نداريم، چون تيم ملي بزرگسالان هم اكنون با امير قلعه*نويي كار مي*كند و اين تيم مشكلي ندارد.

Comment

• سرمربي تيم ملوان بندر انزلي گفت: اطمينان دارم، ملوان اين فصل در ليگ برتر باقي مي*ماند.

محمد احمدزاده در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: شايد ملوان نتوانست در نيم فصل نخست آن طور كه بايد موفق ظاهر شود اما، در هر صورت تغييرات ابتداي فصل، بي*تجربگي بازيكنان و مصدوميت*هايي كه با آن روبرو بوديم را نيز نبايد فراموش كرد، معتقدم ملوان نيم فصل نخست بسيار بدشانس بود و تيم ما مي*تواند از نيم فصل دوم روند بهتري را پيدا كند.

وي با ابراز اطمينان نسبت به تيم خود ادامه داد: اگر اطمينان نداشتم كه ملوان در ليگ برتر مي*ماند، به كارم در انزلي پايان مي*دادم اما، مطمئنم كه مي*توانيم در نيم فصل دوم جايگاه مناسبي را به دست آوريم.

سرمربي ملوان انزلي كه تيمش در نخستين ديدار نيم فصل دوم ميزبان سپاهان اصفهان است، درباره*ي اين ديدار نيز گفت: سپاهان تيم بسيار خوبي است اما، ما به امتيازهاي ديدارهاي خانگي نياز داريم و به همين دليل براي كسب حداكثر امتياز به اين بازي مي*رويم، در طول هفته*ي جاري در مورد اين ديدار با بازيكنان ملوان صحبت كردم و تمرينات ويژه*اي براي اين ديدار انجام داده*ايم.

وي در پايان تصريح كرد: معتقدم ملوان در نيم فصل دوم نتايج بهتري مي*گيرد چرا كه بازيكنان ما با تجربه شد*ه*اند و تصور مي*كنم اشتباهاتي كه در نيم فصل نخست سبب شد با وجود شايستگي در نتيجه*گيري ناموفق باشيم، از اين به بعد به حداقل برسد، ملوان مي*تواند تا رده*هاي مياني جدول بالا بيايد.

Comment

Working...
                                X