Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • خوان رومان ريكلمه، بازيساز آرژانتيني ويارئال تا پايان فصل به طور قرضي براي بوكاجونيورز بازي مي*كند.

    به گزارش خبرگزري دانشجويان ايران (ايسنا)، ريكلمه در بوكاجونيورز درخشيد و به فوتبال اروپا منتقل شد. هواداران بوكا او را جانشين مارادونا مي*دانستند.

    موآريسو ماكري، رييس بوكاجونيورز به روزنامه آرژانتيني "كلارين" گفت:« ما خوشحال هستيم چرا كه مي*دانيم رومان براي هوادارانمان چه معنايي دارد. از نظر مالي بسيار تلاش كرديم تا او را اين جا بياوريم، شاهكار بزرگي بود، ريكلمه بازي*ساز بسيار خوب و بخشي از تاريخ*مان است.»

    البته با وجود اين اظهار نظر ماكري، فرناندو رويگ رييس ويارئال ادعا كرد كه هنوز قرارادي بسته نشده است:« هنوز چيزي را امضا نكرده*ايم، به اين راحتي*ها كه به نظر مي*رسد، نيست.»

    اين در حالي است كه مدت نقل و انتقالات در آرژانتين پنجشنبه به پايان رسيد، رسانه*هاي اسپانيا گزارش دادند، ريكلمه براي بازي كردن در رقابت*ها Clausura (كلاسورا) كه از اين هفته شروع مي*شود و جام ليبرتادورس دو ميليون دلار مي*گيرد.

    مانوئل پلگيريني، سرمربي ويارئال از شروع سال 2007 از بازيكن آرژانتيني استفاده نكرده است.

    اين بازيكن بيست و هشت ساله به باشگاه اسپانيايي كمك كرده تا فصل گذشته به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برسد.

    Comment


    • مدافع ملي*پوش سوريه*اي رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

      به گزارش خبرگزاري دانشجوبان ايران (ايسنا)، در حالي*كه احتمال حضور مدافعاني از كشورهاي اسپانيا، كامرون و سنگال براي تيم پرسپوليس مطرح بود، پس از حضور يك مهاجم عراقي، روز پنج*شنبه مدافع تيم الجيش سوريه و عضو تيم ملي سوريه نيز با حضور در هيات فوتبال تهران به پرسپوليس پيوست.

      بر اساس اين گزارش، «طارق جبان» با قراردادي رسمي تا پايان فصل و به صورت قرضي براي پرسپوليس بازي خواهد كرد. هم*چنين باشگاه پرسپوليس مبلغ 20 هزار دلار نيز به عنوان پيش پرداخت به اين مدافع سوري پرداخت كرده است.

      Comment


      • رييس سازمان فوتبال باشگاه استقلال تهران تاكيد كرد كه «تئودور يونگ» تهران را ترك نكرده و شنبه رسما فعاليتش را در استقلال آغاز مي*كند.

        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه اعلام شد «تئودور يونگ» با باشگاه استقلال تهران به توافق نرسيده است و روز چهارشنبه هيجدهم بهمن ماه تهران را به مقصد هلند ترك كرده است، *امير قلعه*نويي درگفت*وگو با ايسنا با رد اين خبر تاكيد كرد كه «يونگ» در تهران است و از شنبه كارش را در استقلال آغاز خواهد كرد.

        امير قلعه*نويي در اين رابطه به خبرنگار ايسنا گفت: توافقات كامل و خوبي با يونگ انجام شده است و وي از روز شنبه با عقد قراردادي رسمي كارش را در استقلال شروع خواهد كرد.

        وي تصريح كرد: هيچ مشكلي براي استفاده از يونگ در استقلال وجود ندارد و اين مربي هلندي پس از بازي استقلال برابر فجر سپاسي در هفته*ي هيجدهم در تمرينات استقلال حاضر خواهد شد.

        قلعه*نويي تاكيد كرد كه يونگ تهران را ترك نكرده است و پس از مذاكرات روز سه*شنبه با مديرعامل و سرپرست تيم استقلال در تهران بوده و قصد ترك تهران را نيز ندارد.

        رييس سازمان فوتبال استقلال خاطر نشان كرد: يونگ مربي استقلال خواهد بود و ساير اعضاي كادر فني نيز همانند گذشته حضور خواهند داشت و تغييري در تركيب كادر فني انجام نمي*شود.

        Comment


        • مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: ذوالفقارنسب تيم خوبي درست کرده و خوب آن را اداره مي*کند و به طور قطع هيچ تغييري در کادر فني تيم ايجاد نخواهد شد.



          غلامرضا آبهشت پس از شکست تيمش مقابل ابومسلم خراسان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) _ منطقه خراسان افزود: هر دو تيم فوتبال خوبي را از خود به نمايش گذاشتند و عادلانه*ترين نتيجه براي اين بازي تساوي بود.


          وي با بيان اين که داور زيبايي بازي را گرفت،* تصريح کرد: داور در اين ديدار زياد سوت زد و اجازه نداد دو تيم فوتبال خوب خود را ادامه دهند،* متاسفانه فدراسيون فوتبال داوري را براي اين ديدار انتخاب کرد که يک سال قضاوت نکرده و از شرايط داوري به دور بود و در اين ديدار عملکرد خوبي نداشت.


          آبهشت خاطرنشان کرد: گل ابومسلم کاملا خطا بود؛ قانون فوتبال مي*گويد که در درجه اول بايد خطا به نفع دروازه*بان گرفته شود که در اين ديدار داور اين کار را انجام نداد و باعث شد بازي را که ما مي*توانستيم با تساوي به پايان ببريم، ببازيم.


          مديرعامل باشگاه برق شيراز در خصوص مهلت تعيين شده توسط وي براي کادر فني و بازيکنان گفت: همان طور که ما براي پيروزي*ها پاداش داده*ايم،* اکنون اين اخطار را به کادر فني و بازيکنان داده*ايم که در صورت نتيجه نگرفتن در اين سه هفته، به همان ميزاني که تاکنون پاداش گرفته*اند، جريمه خواهند شد.

          Comment


          • يوفا اميدوار است با برقرار شدن معيار*هاي امنيتي خواسته شده دولت ايتاليا از سوي ميلان اين باشگاه بتواند هفت مي در ديدار ليگ قهرمانان اروپا ميزبان سلتيك باشد.


            به گزارش ايسنا، پس از خشونت مرگبار در داربي هفته گذشته سيسيلي دولت معيار*هاي سخت*گيرانه*اي را براي باشگاه*ها در نظر گرفت. اگر باشگاهي اين معيار*ها را نداشته باشد بايد بدون تماشاگر به ميدان برود.


            جمعه پلاتيني به رييس تازه وارد يوفا درباره اين موضوع با سران فوتبال ايتاليا مذاكره كرد.


            ديدار ميلان ـ سلتيك مي*تواند پشت درهاي بسته يا در زمين بي*طرف هم برگزار شود.


            در حال حاضر سن سيرو شرايط خواسته شده دولت را ندارد.


            آدريانو گالياني، نايب رييس ميلان گفت: "ما هر كاري كه مي*توانستيم را انجام داده*ايم، روشن است كه مي*خواهيم در ليگ قهرمانان اروپا با تماشاگر در سن سيرو بازي كنيم. من با پلاتيني حرف زدم. ما آزاد هستيم يا در خانه بدون تماشاگر بازي كنيم يا خارج از خانه به ميدان برويم. فكرمي*كنم اصولا بستن ورزشگاهي مانند سن سيرو عادلانه نيست، چرا كه ما تاكنون بيست ميليون يورو براي كاري كه پاياني ندارد هزينه* كرده*ايم. هر كاري كه قانون از ما خواسته را انجام داده*ايم و دليلي ندارد كه احساس بدي داشته باشيم."

            Comment


            • كنفدراسيون فوتبال برزيل (CBF) از دونگا، سرمربي تيم* ملي نخواسته كه پيراهن سنگين*تري كنار زمين بپوشد.

              به گزارش ايسنا، سه*شنبه گذشته در ديدار دوستانه برابر پرتغال در لندن كه برزيل شكست دو بر صفر را پذيرفت، دونگا پيراهن عجيبي بر تن داشت. رسانه*هاي انگلستان سرمربي برزيل را براي آن پيراهن مسخره كردند كه البته روزنامه*هاي آرژانتيني رقيب ديرينه برزيلي*ها هم بيكار نبودند.

              روزنامه ورزشي Ole صفحه*اي را به اين موضوع اختصاص داده بود.


              در ديدار گذشته برزيل در سوئيس دونگا كه دخترش يك مدل است با پوليور خاكستري زير ژاكت خاكستري با دستمال خرمايي كه در جيب آن قرار داشت همه را شگفت*زده كرده بود.


              جمعه روزنامه*ي "استادو دو سائوپائولو" نوشت: "ريكاردو تيكسيرا، رييس CBF از دونگا خواسته با حفظ سنت برزيلي*ها، لباس*هاي سنگين*تري بپوشد"

              اما، سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال برزيلي گزارش داد: "ريكاردو تيكسيرا درباره*ي اين داستان با هيچ روزنامه*نگار يا كادر فني حرف نزده است، پس اين خبر كه او به دونگا دستور داده تا لباس و گرم*كن معمولي را بپوشد درست نيست."

              Comment


              • "لوكا پانكالي"، كميسر ويژه فدراسيون فوتبال ايتاليا ادعا كرد با معيار*هاي جديد دولت براي مبارزه با خشونت شانس كشورش براي به دست آوردن ميزباني يورو 2012 بيشتر شد.


                به گزارش ايسنا، هفته گذشته پس از كشته شدن يك افسر پليس در داربي خونين سيسيلي و تعطيلي فوتبال، بسياري از كارشناسان فوتبال اروپا شانس ايتاليا را براي به دست آوردن ميزباني جام ملت*ها ناچيز دانستند.


                اما پايان هفته در نشست ويژه دولت با حضور نخست وزير، قانون جديد مبارزه با خشونت و برقراري امنيت در ورزشگاه، ايتاليايي*ها را اميدوار كرد.


                پانكالي در اين باره گفت: "به يوفا درباره سريع و كارآمد بودن معيار*هاي ضد خشونت از سوي دولت اطمينان داده*ام. تمام خانواده فوتبال ايتاليا مي*كوشند آن لحظه تلخ و درام را به فرصتي براي بازيابي و تحول تبديل كنند، همه ميل دارند تا در*هاي ورزشگاه اين بار بدون مجرماني كه مي*خواهند تصوير ورزشمان را خراب كنند باز شود."


                جمعه گذشته پس از كشته شدن سربازرس فيليپو راچيتي، پانكالي دستور داد تا تمام بازي*هاي باشگاهي و ملي به حالت تعليق درآيد. با توجه به معيار*هاي جديد دولت تنها شش ورزشگاه در سراسر كشور مي*توانند پذيراي تماشاگران باشند.


                پانكالي ادامه داد: "ميشل پلاتيني و كميته اجرايي يوفا درباره* اين موضوع عميق شده*اند و جنبه*هاي گوناگون اين مشكل ايتاليا را موشكافي كرده*اند. به نظر مي*رسد آنها از كارهايمان راضي و مطمئن شده*اند. متقاعد شده*ام كه نشستم با سران يوفا بار ديگر شانسمان را براي ميزباني 2012 بيشتر كرد."


                آوريل آينده ميزبان جام ملت*هاي اروپا معرفي مي*شود.

                Comment


                • شرايط براي ديويد بكام در رئال مادريد تغيير كرده است.

                  به گزارش ايسنا، پس از چند هفته انتقاد شديد از بكام براي پذيرفتن پيشنهاد نجومي باشگاه گلاكسي آمريكا و كنار گذاشته شدن از تركيب اصلي، روز گذشته فابيوكاپلو با ستايش از حرفه*اي*گري*اش بار ديگر او را در فهرست بازيكنانش قرار داد.


                  سرمربي ايتاليايي رئال اين ادعا كه با فشار بازيكنان بزرگ باشگاه، بكام را در فهرست اصلي قرار داده را بي پايه و اساس خواند.

                  او در اين باره گفت: "ما ترديد داشتيم كه بكام بتواند با همان شور و انگيزه تمرين كند. اما مانند يك حرفه*اي رفتار كرد."


                  كاپيتان پيشين انگلستان از ژانويه به ميدان نرفته است. سران رئال پس از قرارداد پر سر و صداي ديويد بكام با گلاكسي، او را به باد انتقاد گرفتند. درگيري لفظي شديدي هم ميان او و كاپلو به وجود آمد.


                  اما بازيكنان سرشناس گروه مادريدي از جمله رائول از بازيكن انگليسي پشتيباني كردند و گفتند، او بايد تا پايان قراردادش بازي كند.

                  كاپلو ادامه داد: "ما پس از بستن آن قرارداد مهم با تيم* آمريكايي ترديد*هايي داشتيم. اما او در تمرين*ها عالي بود. هفته گذشته و امروز با بكام حرف زدم، ما خوشحال هستيم، او هم همينطور!"

                  Comment


                  • فرانچسكو توتي، ادعا كرد براي او موضوعاتي بسيار مهمتر از بازگشت به تيم ملي ايتاليا وجود دارد.

                    به گزارش ايسنا، توتي ديگر نمي*خواهد به تيم ملي بازگردد. روز گذشته كاپيتان رم، روبرتو دونادوني سرمربي و جوواني ملاندري وزير ورزش را در پايتخت ملاقات كرد، آنها با هدف تكاپوي بيشتر ورزش در مدارس كنار هم جمع شده بودند و به نظر درخواستي درباره*ي بازگشت به تيم ملي به ميان نيامد.

                    توتي در اين باره گفت: "با دونادوني سلام و احوال*پرسي كردم، اما اكنون موضوع*هاي مهمتري دارم كه به آنها فكر كنم."


                    فرانچسكو توتي پس از رقابت*هاي جام جهاني 2006 از تيم ملي كنار كشيد و ادعا كرد تنها زماني كه درد زانو*ي*اش ساكت شود به بازگشت فكر مي*كند.


                    دونادوني پس از نمايش بي*نظير كاپيتان رومي*ها در رقابت*هاي اين فصل، آشكارا از او خواسته تا هر چه زودتر در تمرين*هاي تيم ملي حاضر شود.


                    هفته*ي گذشته فوتبال ايتاليا به سبب خشونت در سيسيلي و كشته شدن يك افسر پليس تعطيل شد، از اين هفته بازي هاي سري A و B با معيار*هاي امنيتي بالا از سر گرفته مي*شود. توتي كه در دوران كودكي از هواداران افراطي روم بود، باور دارد قانون جديد دولت براي مبارزه با خشونت اوباش را سركوب مي*كند: "بازي كردن در ورزشگاه*هاي بدون تماشاگر براي همه مردم و بازيكنان يك شكست است. من با اين موضوع كه فوتبال بايد از سر گرفته شود، موافق هستم. چرا كه ساكت بودن در برابر اين اتفاق به معناي پيروزي اوباش است. ما بايد به ياد داشته باشيم فوتبال بالاتر از هر سرگرمي ديگري است."


                    توتي ادامه داد: "وقتي پسرم بزرگ شد، اميدوارم بتوانم به او درباره* بازي زيباتر از آنچه شاهد هستيم بگويم. مهمترين نكته براي ما بازيكنان اين است كه جوانان ايتاليايي را روي سكوها خوشحال ببينيم. مي*كوشيم اين جو را به ورزشگاه بياوريم و خشونت و سياست را از آن دور كنيم. چيز*هايي كه به ورزش متعلق نيستند."

                    Comment


                    • رافائل بنيتس باور دارد با ورود مالكان جديد به ليورپول دست او در بازار نقل و انتقالات بازتر است.

                      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هفته گذشته جرج ژيلت و تام هيكس شريكش ليورپول را با بدهي*هايش خريدند. سرمربي اسپانيايي سرخ*ها فشاري را از بابت آمريكايي*هاي تازه وارد احساس نمي*كند.

                      بنيتس به آينده بسيار خوشبين است، با وجود اين كه هنوز به او نگفته*اند چه بودجه*اي در بازار نقل و انتقالات خواهد داشت، از حالا به دنبال بازيكنان برجسته است.

                      مردي كه ليورپول را قهرمان اروپا كرد، گفت: "هفته بسيار مهمي را پشت سر گذاشتيد، اتفاقي رخ داد كه همه چيز را تغيير مي*دهد. ما درباره آينده باشگاه حرف زديم و نه درباره پول و اين و آن بازيكن. درباره داشته*هايمان و برنامه*هاي آينده گفت و گو كرديم. مالكان جديد، انسانهاي خوب و تاجران بزرگي هستند، اين تركيب خوبي است. آنها مي*توانند از نقطه نظر مالي و پيشرفت باشگاه كارهاي درستي انجام بدهند.

                      آنها مي*كوشند همان كارهايشان در آمريكا در رابط با بازاريابي را انجام بدهند. اكنون بحث پولهاي بي*حساب و كتاب مطرح است. اما، ما چنين كاري را نمي*كنيم و از تيم بازيكن ياب خود راضي هستيم، تا حالا بدون پول زياد هم عملكرد خوبي داشته*ايم. البته با پول بيشتر درآينده اين كار ساده*تر مي*شود. اگر دو بازيكن مورد علاقه*مان باشد و يكي گران*تر باشد، شايد اكنون بتوانيم با او قرارداد ببنديم."

                      بنيتس ادامه داد: "تا اين جا نمايش مناسبي داشته*ايم و شايد نيازي نباشد كه پول چنداني در تابستان هزينه كنيم. فشار بيشتري نسبت به گذشته احساس نمي*كنم. آنها به اندازه كافي از ما اطلاعات دارند. آنها باهوش هستند نه احمق! مي*دانند تا چه اندازه حفظ بازيكنان و مربيان كنوني اهميت دارد. آرام مي*مانند و از ما پشتيباني مي*كنند. همه چيز مثبت است، آينده باشگاه را روشن مي*بينم و با سرمايه*گذاران جديد نشست بسيار خوبي داشتم. آنها بهترين تصميم*ها را براي باشگاه مي*گيرند كه اين تصميم*ها تنها خريد بازيكن نيست."

                      Comment


                      • علي سامره در تيم فوتبال الشعب امارات به يكي از كليدي*ترين مهره*هاي اين تيم تبديل شده است. او به خاطر يكسري مشكلات مجبور به ترك تيم استقلال شد و تصميم گرفت در امارات فوتبال را ادامه دهد. سرزميني كه از يك بازيكن گل مي خواهد و سامره همان حلقه گم شده الشعب بود. در حالي كه چند بازي به پايان ليگ امارات مانده بود، 9 گل را براي تيمش به ثمر رساند تا مسوولان الشعب بيش از پيش به او دل ببندند.

                        در فصل دوم حضور خود تا هفته هاي آخر هم براي آقاي گلي پيش رفت اما، در رده سوم با 17 گل زده جاي گرفت. در پايان فصل با وجود چند پيشنهاد خوب باز هم در الشعب ماندني شد تا با آمدن كاظميان، اين دو همه كاره تيمشان باشند و الشعب را در ميانه راه در صدر قرار دادند. فعلا يكه تاز گلزنان اين فصل ليگ امارات است و محبوب مسولان و هواداران تيم دوم شهر شارجه.

                        سامره پس از سه سال براي تورنمنت امارات به تيم ملي دعوت شد ولي خودش نخواست اين طلسم شكسته شود و حضور نيافتن در تيم را تصميم صحيحي خواند تا هر كسي مسايلي را در اين مورد پيش بكشد. او پس از گذشت يك*ماه در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا همه چيز را به صورت شفاف بيان كرد.


                        - شرايط تيم الشعب چگونه است؟

                        امسال بر خلاف سالهاي گذشته نتايج خوبي را كسب كرده ايم و فعلا در صدر جدول قرار داريم و اميدوارم در نيم فصل دوم هم موفق به گرفتن نتايج خوبي شويم. در حال حاضر هم به خاطر تعطيلي مسابقات و تعويق بازي*هاي اين هفته به دليل قهرماني امارات در جام خليج فارس و سفر اين تيم به خانه خدا در حال آماده ساختن خود براي بازي هاي دور دوم هستيم كه بايد به ديدار الامارات برويم.


                        - رمز موفقيت تيم الشعب نسبت به فصل*هاي قبل در چيست؟

                        مسولان تيم ما امسال هم مربي "الزواوي" را كه يك مربي با نظم در طول تمرينات و مسابقات است را حفظ كردند و هم توان تهاجمي تيم را با اضافه شدن جواد كاظميان بالا بردند. تيمي منسجم داريم كه توانستيم بازيهايي خوبي را ارايه دهيم و نتايج خوبي هم كسب كنيم. البته نبايد از يكدلي بازيكنان تيم هم بگذريم.


                        - آيا اميدي به قهرماني تيم الشعب با حضور تيم*هايي مانند الوصل - الاهلي و الجزيره هست؟

                        ما از بازي هاي دور برگشت بازي*هاي سختي را پيش رو خواهيم داشت اما، بايد تلاش خود را چند برابر كنيم و اگر دچار غرور نشويم و بازيهاي اول را خوب نتيجه بگيريم مي*توانيم به رده هاي بالا جدول اميدوار باشيم.


                        - آيا امسال به آقاي گلي مسابقات كه سال گذشته در دو هفته آخر آن را از دست دادي چشم داري؟

                        در وهله اول من دوست دارم تيم الشعب در بازيهاي باقيمانده به نتيجه مطلوب برسد و خودم هم كارنامه*ي مثبتي داشته باشم و در مرتبه آخر به آقاي گلي هم نظر خواهم داشت.


                        - خيلي ها دنبال علت عدم حضورت در تيم ملي هستند، علت چه بود؟

                        من اصلا دوست نداشتم كه روزي به تيم ملي كشورم پشت بكنم، ولي من هم يكسري دلايل براي اين كار داشتم. ببينيد من در سال قبل بهترين بازي*ها را در ليگ امارات انجام دادم، با هفده – هيجده گل زده از بهترين گلزنان بودم و به عقيده بسياري از كارشناسان از تاثيرگذارترين بازيكنان. اما با اعلام ليست 40 نفره تيم ملي از من دعوت نشد، در حالي كه من از خيلي ها آمار بهتري داشتم. پس من به اين نتيجه رسيدم كه اين موضوع از دو حالت خارج نيست. يا مشكلاتي كه در استقلال براي من پيش آمد به قوت خود باقي است و يا من از لحاظ فني مورد قبول كادر فني نيستم كه به عقيده خودم همين مورد احتمال بيشتري دارد، با شروع ليگ و كارنامه خوبم و فشار مطبوعات و بعضي منتقدين بالاخره به تيم ملي دعوت شدم و موقعي كه همه جوانب را سنجيدم بهتر ديدم كه موقعي كه من از لحاظ فني مشكل دارم به تيم نروم و اين يك دعوت مقطعي خواهد بود. بهتر ديديم هم آرامش تيم ملي را به هم نريزم و هم خودم در آرامش باشم.


                        - اما مربيان تيم ملي اعلام كردند به دليل اين كه مورد رضايت كادر فني بوده اي دعوت شده*اي؟

                        شايد اين صحبت*ها بعد از عدم حضور من گفته مي*شود و حدس من در مورد عدم اعتقاد آنها به بازي من صحيح است.


                        - آيا همه اين مشكلات به زمان حضورت در استقلال و مسايل و عوامل جدايي*ات از استقلال بستگي دارد؟

                        در مورد مشكلات مربوط به تيم استقلال اشتباه من اين بود كه به پيشنهاد قلعه نويي مبني بر قرارداد دو ساله جواب مثبت دادم، من بايد قرارداد يكساله مي*بستم تا هم ايشان از من شناخت كامل پيدا كند و هم من از او. من در آن مقطع بزرگترين افت فني و روحي را در 10- 12 سال عمر فوتبالم داشتم.


                        - در كل فكر نمي*كنيد تصميم احساسي گرفته باشيد؟

                        ببينيد من در كنار فوتبال و درخشش بهترين چيز را آرامش در ورزش و دوري از حاشيه ها مي*بينم كه در آن مقطع هم سعي كردم اين كار را انجام دهم و هيچ*وقت هم نخواستم با جنجال خبرساز شوم و هميشه آرزوي موفقيت تيم ملي را داشته و خواهم داشت.


                        - به قول خودتان با اين آمار بالاي گلزني چرا نبايد مورد قبول واقع شوي؟

                        اين يك امر عادي در ورزش فوتبال است كه بعضي از مربيان در كل از بازيكني خوششان نمي آيد و يا بازيكن به سيستم آن مربي نمي خورد، حالا چه بيست گل بزني چه 30 گل، پس اين اهميتي ندارد. بحث قبول نداشتن تو اصل قضيه است و اينجاست كه دليلي به قبول دعوت آنها وجود ندارد.


                        - اما شما بارها اعلام كرديد كه مي*خواهيد حقتان را از تيم ملي بگيريد، آيا اين فرصت خوبي براي تحقق خواسته هايت نبود؟

                        نه اينجا و اين موقع موضوع گرفتن حق نبود، من كه شرايط را متذكر شدم و بهترين راه همين بود.


                        - فكر نمي*كنيد اين خودداري يعني بي احترامي؟

                        در همين تيم ملي خيلي ها در تمرينات شركت نكردند و خط خوردند و من هم از اين قاعده مستثني نبودم، ولي بعد از اين همه مدت بايد حداقل تماسي با من گرفته مي*شد و من هم دليل تصميم خود را مي*گفتم. هيچ وقت قصد بي احترامي نداشته ام و فكر نمي*كنم چنين برداشتي از اين موضوع بتوان كرد.


                        - به عقيده خيلي از كارشناسان و مربيان فوتبال ايران، فوتبال امارات فقط يك هدف مادي است اما، هيچوقت جايي براي پيشرفت نبوده است، نظر تو چيست؟

                        در كل ورزش تلاش وكوشش يك بازيكن است كه مي*تواند موجب درخشش و پيشرفت او شود، امارات هم كه از لحاظ امكانات و مربي و مسايل ديگر فوتبال در حد خوبي است و هر بازيكن به خودش بستگي دارد. براي خود من هم قبل از هر چيزي درخشش و خوب بازي كردن بيشتر برايم اهميت داشته تا ماديات، در هر تيمي كه بوده ام اين موضوع به همين شكل بوده، پس نمي توان تا صحبت از امارات شد جنبه مالي را بطور كامل و صددرصد مد نظر قرار داد.


                        - ولي بعضي از بازيكنان ما در امارات به بن بست خورده و به ايران برگشته اند، آرش برهاني و جديدا هم رسول خطيبي.

                        در فوتبال و ورزش امروز جهان احتمال بروز هر مشكلي براي يك فوتباليست امكان پذير است، مشكل با مربي – مشكل مصدوميت. ناهماهنگي با سيستم بازي يك تيم و حتي ليگ را نمي شود به پسرفت و عدم موفقيت كامل يك بازيكن ارتباط داد، به دليل همين شرايط جدايي بازيكن از تيم يك امر طبيعي است، مثل جدايي من از استقلال. اين بازيكنان هم بازيكنان بزرگي در فوتبال ما هستند و بي شك باز هم درخشش آنها را در عرصه فوتبال خواهيم ديد.


                        - در هفته اخير اخباري در مورد حضورت در هانزارستوك منتشر شد، آيا صحت دارد و يا پيشنهاد جديدي داري؟

                        حضور در هانزارستوك شايعه است و پيشنهادي ندارم، فعلا تمام فكرم به بازي*هاي بعدي الشعب و نتيجه گيري تيم معطوف است.


                        - و سوال آخر آيا در پايان فصل از الشعب جدا خواهي شد يا نه؟

                        من تا پايان فصل و قراردادم در الشعب خواهم ماند ودوست دارم مثل هميشه براي تيمم مثمر ثمر باشم.

                        Comment


                        • سرپرست تيم فوتبال سايپا گفت: اگر سايپا شخصيت قهرماني نداشت, نمي*توانست اين اندازه در صدر جدول ليگ برتر دوام بياورد.

                          دكتر محمد زادمهر درباره*ي پيروزي سايپا مقابل صباباتري و تثبيت جايگاه تيمش در صدر جدول ليگ برتر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: بازيكنان ما در اين ديدار بسيار حرفه*اي و منطقي بازي كردند؛ خوشبختانه با اين بازي خوب و صاحب شده 3 امتياز حساس را در خانه حريف به دست آورديم. با توجه به تساوي استقلال در شيراز مي*توان به ارزش 3 امتياز اين ديدار پي برد, چرا كه فاصله سايپا با استقلال اكنون به هشت امتياز افزايش يافته كه آمار نسبتا خوب و آرامش*بخش است.

                          وي ادامه داد: از روز اول كه دايي به عنوان سرمربي تيم انتخاب شد, برنامه جامع و اصولي را تنظيم كرديم كه تاكنون بر اساس آن قدم به قدم پيش رفتيم. كادر فني سايپا براي هر بازي برنامه*ي جداگانه و خاصي داشته كه خوشبختانه طبق برنامه تاكنون پيش رفته و اكنون در صدر جدول هستيم. قصد داريم تا روز آخر مسابقات ليگ اين برنامه را ادامه داده و مانند هفته*هاي پيش با قدرت و اقتدار به كار خود ادامه دهيم.

                          سرپرست سايپا تاكيد كرد: رمز موفقيت سايپا در اين فصل دوري از هر گونه مسايل تنش*زا و حاشيه*اي است؛ همين مساله باعث شده كه بازيكنان تنها روي تمرينات و بازي*هاي خود تمركز كنند. ثبات مديريتي باشگاه و پشتيباني منطقي مديران باشگاه از تيم نيز عامل مهم ديگري است كه درخشش سايپا در اين فصل را موجب شده است. با اين شرايط اميد زيادي به كسب عنوان قهرماني ليگ ششم داريم و با تلاش و كوشش فراوان به دنبال كسب آن هستيم.

                          زادمهر افزود: در كنار آرامش و روحيه و انگيزه بسيار بالاي بازيكنان بايد آمادگي فني و جسماني مطلوب آنها را نيز اضافه كرد. اين آمادگي فني نتيجه تمرينات دشوار و فشرده*اي است كه بازيكنان با جديت فراوان پشت سر گذاشته و هراسي از آن نداشته*اند.

                          وي در پاسخ به كساني كه سايپا را داراي شخصيت قهرماني نمي*دانند، به ايسنا گفت: بي*ترديد اگر سايپا شخصيت قهرماني نداشت، اكنون در صدر جدول نبود. با وجود احترامي كه براي تمام منتقدان و كارشناسان قائل هستيم، اين نظر كارشناسان را كه سايپا در هفته*هاي آينده دچار نزول و افت مي*شود را قبول ندارم. جدول در هفته*هاي آينده خلاف اين نظر را ثابت خواهد كرد و بايد تا آن زمان منتظر وضعيت تيم*ها بود.

                          سرپرست تيم سايپا درباره*ي بازي آينده تيم برابر ملوان وغيبت علي دايي در اين ديدار گفت: ما در تمامي ديدارها به دنبال پيروزي هستيم و براي رسيدن به اين هدف تلاش خواهيم كرد. به هر حال دايي به دليل 3 اخطاره بودن اين ديدار را از دست داده است؛ اما، بايد توجه داشت كه سايپا يك تيم بوده و در قالب مشخصي حركت مي*كند. غيبت بازيكنان تاثيري در روند تيمي ما ايجاد نخواهد كرد و مقابل ملوان اين موضوع را نشان مي*دهيم. بازيكنان ما با اتحاد و همدلي با يكديگر در هفته*هاي آتي نيز جايگاه سايپا را در صدر جدول حفظ مي*كنند.

                          Comment


                          • پايگاه اينترنتي «يورو اسپورت» مهدي مهدوي*كيا را به عنوان بهترين بازيكن ديدار تيم*هاي هامبورگ و بوروسيا دورتموند انتخاب كرد.

                            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين پايگاه در روزي كه مهدوي*كيا بازي موثري براي هامبورگ انجام داد و زننده*ي يكي از سه گل تيمش هم بود، درباره اين بازيكن نوشت:« مهدوي*كيا امروز نشان داد كه در زمان مربيگري توماس دال, او به ناحق به سكوها تبعيد شده بود. اين بازيكن خط مياني اگرچه با حرفه*اي*گري باعث پيش افتادن هامبورگ از حريف شد؛ اما, در ادامه بازي با ديد خوبش، قدرت دوندگي*اش و ساختن فرصت*هاي متعدد گلزني تاثير بسزايي در بازي داشت.»

                            اين بازيكن ايراني در پايان بازي درباره*ي نتيجه آن گفت:« تمرين* ما در هفته گذشته بسيار فشرده بود و عملكرد ما هم بسيار عالي. نخستين پيروزي خانگي براي ما بسيار مهم بود. البته اين كه ما پس از سال*ها توانستيم بار ديگر برابر دورتموند به پيروزي برسيم.»

                            Comment


                            • او بارها و بارها با يوونتوس تورين به قهرماني رسيده بود؛ چه در سري A يا در ليگ قهرمانان اروپا. با اين وجود پيروزي در ديدار پاياني جام جهاني 2006 آلمان برابر فرانسه بزرگ*ترين موفقيت ورزشي او به شمار مي*آيد. «مارچلو ليپي» پس از قهرماني در جام*جهاني با تيم ملي ايتاليا به خود يك سال مرخصي داد.

                              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي موفق و پنجاه و هشت ساله*ي ايتاليايي به تازگي درباره*ي آينده*اش به گفت*وگو پرداخته است. «زين*الدين زيدان» و ژوزه مورينيو ديگر موضوع*هايي بود كه ليپي در گفت*وگو با نشريه كيكر درباره*ي آنها سخن گفته است.

                              خشونت در فوتبال ايتاليا و پيروزي «ميشل پلاتيني» در انتخابات رياست يوفا هم از مسايلي بودند كه در اين گفت*وگو از نظر خبرنگار كيكر دور نماندند. متن اين گفت*وگو در زير مي*آيد:

                              * آقاي ليپي، اكنون روز خود را چگونه سپري مي*كنيد؟

                              - خب، خوشبختانه من درست در كنار دريا سكونت دارم. براي همين هم به پياده*روي*هاي طولاني مي*پردازم، دوچرخه*سواري مي*كنم و كتاب مي*خوانم.

                              * خسته كننده نيست؟

                              - طبيعي است كه براي ابد نمي*خواهم گردشگاه*هاي كنار ساحل را بالا و پايين بروم. من تازه پنجاه و هشت ساله هستم.

                              * دلتان براي فوتبال تنگ نشده است؟

                              - نه. من پيش از جام جهاني به فدراسيون فوتبال ايتاليا گفته بودم كه دوست دارم به كادر تيم ملي پايان بدهم. چگونگي اين جدايي براي من چندان مهم نبود. براي همين هم خودم را براي يك وقفه*ي يك ساله آماده كرده بودم. اكنون مي*شود به سفر رفت. دو شاخه تلفن را از پريز كشيد و به علاوه اين كه كلي قرار ملاقات هم دارم.

                              * و آن هم؟

                              - دعوتنامه*هايي از دانشگاه*ها و موسسه*ها به دستم مي*رسد تا درباره*ي تجربه*هايم سخنراني كنم. درباره اين كه يك تيم موفق چگونه ساخته مي*شود؟ چگونه بايد يك گروه را هدايت كرد و روح تيمي را پديد آورد.

                              * شما بدون شك از دنياي فوتبال هم پيشنهادهايي داشته*ايد!

                              - بله. هشت تا. همه آنها از كشورهاي خارجي بودند از جمله از ليبي و مكزيك. من تمام آنها را در نهايت ادب نپذيرفتم. با اين حال از فصل آينده بار ديگر مشغول به كار خواهم شد. به هر قيمتي كه باشد.

                              * و كجا؟

                              - هيچ امكاني را ناديده نخواهم گرفت.

                              * شما پيشتر گفته بوديد در كشوري كه به زبانش مسلط نباشيد، نمي*خواهيد كار كنيد.

                              - اكنون در اين ميان عقيده*اي ديگر پيدا كرده*ام. فوتبال ديگر جهاني شده است. به علاوه فرانسوي*ام كاملا خوب است. در اسپانيايي هم بايد هميشه فقط يك «S» به كلمه*ها اضافه كنم. به همه*ي پيشنهادها گوش مي*كنم و در آرامش تصميم مي*گيرم. شايد هم هيچ پيشنهادي در كار نباشد!

                              * در مورد يك مربي قهرمان جام جهاني تصور چنين چيزي دشوار است.

                              - چه كسي مي*داند. اين مقام بهترين انگيزه روحي بود كه من تا به امروز در ورزش به دست آورده*ام.

                              * انتقادهاي اوليه از كارتان را چگونه پشت سر گذاشتيد؟ شما آن زمان بسياري از بازيكنان گمنام باشگاه*هاي كوچك را مورد آزمايش قرار داديد.

                              - بله من بايد اين انتقاد را مي*پذيرفتم؛ پيراهن باشگاه هفتاد گرم وزن دارد؛ اما، پيراهن تيم ملي بدون تجربه قبلي 25 كيلو وزن دارد. بايد به اين چيزها عادت كرد. با گذشت زمان هواداران افراطي كه سال*ها به تيم ملي كشورشان بي*اعتنا شده بودند، بار ديگر به آن علاقه*مند شدند. از اين موضوع به خودم مي*بالم.

                              * دوست داشتيد ايتاليا بدون جنجال قهرمان جام*جهاني مي*شد؟

                              - اين گروه (ارتش) ستوني در برابر آن آبروريزي بود. ما پس از پيروزي سه بر يك برابر هلند و پيروزي چهار بر يك برابر آلمان مي*دانستيم كه ديگر نبايد از تيمي در جهان بترسيم. ما اين گونه توانستيم رخدادهاي منفي هم*زمان با دوران آماده*سازي جام*جهاني را به انرژي*هاي مثبت مبدل كنيم. اگر ما گروه قدرتمندي نبوديم، تيم از عهده*ي اين كار برنمي*آمد!

                              * و «لاجوردي*پوشان» در برابر فشار ديدار پاياني جام جهاني ايستادگي كردند.

                              - همه*ي بازيكنان آنچنان براي ضربه*هاي پنالتي آماده بودند كه هر بازيكني مي*خواست خودش پشت ضربه برود، حتي بوفون.

                              * اخراج زيدان را چگونه ديديد؟ زيداني كه زماني در يوونتوس زير نظر شما تمرين مي*كرد.

                              - خيلي تلخ و دردآور بود. من پيش از بازي به او گفته بودم بازيكني مثل تو تنها زماني اجازه دارد از فوتبال كنار برود كه ديگر نتواند بدود. «زيزو» پس از مارادونا «پراستعدادترين» بازيكن 20 سال گذشته فوتبال بود. اين رخداد هيچ گاه از بزرگي او به عنوان يك انسان و يا يك بازيكن كم نمي*كند.

                              * آيا او يا آنري نبايد مرد سال فوتبال اروپا يا بهترين بازيكن جهان مي*شد؟

                              - با انتخاب كاناوارو نمي*توان چيزي را تغيير داد. بازيكنان استثنايي با توانايي*شان برايت پيروزي را تضمين مي*كنند.

                              * وچه چيزي يك مربي استثنايي را از ديگران متمايز مي*كند؟

                              - اين كه او "بيشترين"*ها را از تمام بازيكنانش بيرون بكشد و اين هرگز به مفهوم عنوان و مقام نيست. با تيمي چون امپولي رسيدن به رقابت*هاي اروپايي همانند قهرماني است.

                              * آيا مورينيو مربي ويژه*اي است؟

                              - ژوزه مورينيو يكي از بهترين مربياني است كه در حال حاضر مشغول به كار هستند. اين موضوع بسيار درخور توجه است كه او بدون هيچ تجربه بزرگي به عنوان يك بازيكن فوتبال به چنين جايگاهي در مربيگري رسيده است.

                              * شما را پس از سه شكست در چهار حضورتان در ديدارهاي پاياني ليگ قهرمانان اروپا يك بازنده مي*خوانند.

                              - حرف خنده*داري است. گويا با پياده*روي به چهار ديدار پاياني رسيده*ايم. البته حيف است كه سه ديدار را واگذار كرديم. شايد با دو عنوان قهرماني مي*شد بيشتر زنده بود.

                              * كار همكاران جوانترتان در ايتاليا را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟

                              - در بين ليگ*هاي حرفه*اي هيچ كشوري همانند ايتاليا اين همه مربي كه از نظر فني اين چنين تحصيل كرده و آموزش ديده باشند, ندارد. از همين رو سري A در سال*هاي گذشته تهاجمي*تر شده است. هر كسي با فكر درباره*ي ايتاليا به ياد كاتاناچو بيفتد، از نظر اطلاعات بسيار فقير است.

                              * نظرتان درباره*ي «خشونت» در فوتبال ايتاليا چيست؟

                              - اكنون بايد همه كار كنند تا اين ناهنجاري را برطرف كرد. باشگاه*ها بايد براي هوادارانشان روشن كنند كه آنها به جاي خريد بازيكن جديد پولشان را بايد صرف مسايل امنيتي ورزشگاه*هايشان كنند.

                              * پيشتر هم جريان تباني و فساد مالي مطرح بود آيا اعتبار كالچيو بر باد رفته است؟

                              - به هيچ رو. اگرچه گفته مي*شود كه ما دوست داشتيم پرده*پوشي كنيم، با اين حال من اين حرف را پوچ مي*دانم. يوونتوس اكنون در سري B بازي مي*كند و ديگر باشگاه*هاي مهم هم با كاهش امتياز روبه*رو شده*اند.

                              * نظرتان درباره*ي انتخاب پلاتيني به رياست اتحاديه فوتبال اروپا چيست؟

                              - يوفا با پلاتيني و بكن باوئر به آينده*اي جهاني*تر مي*انديشد. هر دوي آنها به عنوان بازيكن از گذشته*ي پرافتخاري برخوردار هستند و اساس فوتبال را مي*شناسند. اين يك مزيت بزرگ است و علامتي براي آن كه چيزي در تكاپو و جنبش است.

                              Comment


                              • در شبي كه مهدي مهدوي*كيا همه كاره*ي ميدان بازي بود، تيم فوتبال هامبورگ در ورزشگاه خانگي به پيروزي رسيد.

                                به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با انجام شش ديدار هفته*ي بيست و يكم رقابت*هاي بوندسليگا پيگيري شد. هامبورگ در يكي از اين رقابت*ها برابر بوروسيا دورتموند با نتيجه سه بر صفر به پيروزي رسيد. اين نخستين پيروزي خانگي هامبورگ پس از 308 روز بود. جالب آن كه تيمي كه در چهار بازي گذشته خود در دقيقه پاياني امتيازهاي بازي را از دست مي*داد اين بار در دقيقه*ي نود بازي پيروزي خود را تثبيت كرد.

                                آخرين پيروزي HSV در AOL، ورزشگاه خانگي*اش به نهم آوريل سال گذشته و پيروزي دو بر صفر برابر بوروسيا مونشن گلادباخ بازمي*گردد.

                                به هر صورت تغيير و تحولات در كادر مربيگري هامبورگ نتيجه داد و اين تيم با گل*هاي رافائل فان در فارت (پنالتي 11)، بنيامين (40) و مهدي مهدوي*كيا (90) پيروز از ميدان خارج شد.

                                گفتني است، پنالتي در دقيقه*ي يازدهم بازي با خطاي «وايدن فلر» دروازه*بان دورتموند روي مهدوي*كيا صورت گرفت. در اين صحنه*ي بحث*برانگيز داور بازي بلافاصله سوت خود را به صدا درآورد و نقطه پنالتي را نشان داد تا فان درفارت پشت توپ قرار بگيرد و براي هامبورگي*ها پيام*آور پيروزي باشد.

                                مهدوي*كيا درباره*ي صحنه پنالتي گفت:« فكر مي*كنم گلر حريف پاي مرا گرفت. نمي*دانم كه آيا اين خطا پنالتي بود يا خير.»

                                مهدوي*كيا در دقيقه نود بازي روي پاس به عقب خوان پابلو سورين، همبازي آرژانتيني*اش زننده گل سوم هامبورگي*ها بود تا به گفته*ي گزارشگر شبكه*ي ZDF رفتن و جدايي دال براي بازيكناني چون «مهدوي*كيا» كه در اين اواخر با بي*توجهي دال روبه*رو بودند، تولدي دوباره باشد.

                                اگرچه شاگردان هوب استيونس با اين پيروزي در مكان هجدهم جدول باقي مي*مانند؛ اما، بدون شك اميدها براي بقاي اين تيم در بوندسليگا بيشتر خواهد شد.

                                نتايج ديدارهاي عصر شنبه بوندسليگا:

                                هامبورگ 3

                                (رافائل فان در فارت 11 پنالتي، بنيامين 40، مهدوي*كيا 90)

                                بوروسيا دورتموند صفر


                                بايرلوركوزن 2

                                (يونس 39 گل به خودي، كيسلينگ 90)

                                اينتراخت فرانكفورت 2

                                (كركياكس 42، ماير 84)


                                بوروسيا مونشن گلادباخ صفر

                                آلمانيا آخن صفر


                                ماينس 4

                                (آندرآزن 17، سيدان 22، 39- پنالتي، 60)

                                انرگي كوتبوس يك

                                (رادو 20)


                                شالكه 2

                                (كوين كوراني 64، لوفن كراندز 75)

                                هرتابرلين صفر


                                اشتوتگارت 4

                                (هيلبرت 3، گومس 15، ماگنين 33، اشترلو 86)

                                وردربرمن يك

                                (داكونيا 21)

                                Comment

                                Working...
                                X