Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فرهاد مجيدي، مهاجم النصر امارات بار ديگر اين فرصت را يافته است كه در تيم ملي فوتبال به ميدان برود. او بسيار اميدوار است تا بتواند اين بار نه تنها در تيم ملي ايران بدرخشد بلكه به فوتبال اروپا نيز راه پيدا كند.

فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در مورد تيم ملي بايد بگويم چندين سال است كه به دليل مسايلي من را به تيم ملي دعوت نمي‌كردند. اما، بسيار خوشحالم كه اين بار تيم ملي به من اعتماد كرده است. به همين دليل با تمام قوا به ايران مي‌آيم و براي تيم ملي بازي مي‌كنم.

وي افزود: با قلعه نويي صحبت كردم و قرار شد دوازده روز پيش از ديدار برابر سوريه (13 مرداد) به تمرينات تيم ملي ملحق شوم.

فرهاد مجيدي در ادامه خاطر نشان كرد: هيچ گاه با تيم ملي ايران و بازيكنان اين تيم مشكلي نداشتم و پيش از جام جهاني نيز در گفت‌وگوهايي كه با روزنامه‌هاي اماراتي داشتم تاكيد كردم كه تيم ملي ايران بازيكنان خوبي دارد. اما، متاسفانه كادر فني اين تيم در حد تيم ملي ايران نبود و تنها دليلي كه برانكو در فوتبال ملي ايران حفظ شد اين بود كه وي فرد حرف گوش كني بود و هر چه كه از وي مي‌خواستند انجام مي‌داد.

مجيدي تصريح كرد: اعتقاد من اين است كه اگر تيم ايران با يك مربي سطح بالا و قوي‌تر در جام جهاني شركت مي‌كرد به مراتب نتايج بهتري مي‌گرفت.

مهاجم النصر در مورد حضور امير قلعه‌نويي و كادر فني ايراني در راس تيم ملي نيز به ايسنا گفت: قلعه‌نويي لياقت خود را اثبات كرده است. كادر فني فعلي تيم ملي به مراتب بهتر از مربيان درجه سه‌ خارجي است كه پيش از اين براي فوتبال ايران به كار گرفته مي‌شدند. موضوعي كه به طور كامل در زمينه‌ي مربيگري و بازيكنان مشهود است اين است كه فوتبال ايران استعدادهاي بسيار خوبي دارد.

فرهاد مجيدي افزود: تا موقعي كه تيم ملي به من احتياج داشته باشد و مثمرثمر باشم در اين تيم بازي مي‌كنم و هر گاه كه دعوت نشوم براي تيم ملي دعا مي‌كنم. هيچ گاه علاقه نداشتم بر عليه تيم ملي صحبت كنم و اگر پيش از جام جهاني نيز در مورد برانكو صحبت كردم براي آن بود كه مانند روز روشن بود كه تيم ملي ايران در جام جهاني نتيجه نمي‌گيرد.

وي افزود: بعضي مواقع بازيكنان به دلايل فني از تيم كنار گذاشته مي‌شوند اما، بعضي مواقع حق يك بازيكن تضييع مي‌شود و در آن مواقع است كه بازيكن در اين مورد صحبت مي‌كند.

فرهاد مجيدي در مورد علت بازي نكردنش در فوتبال اروپا نيز يادآور شد: بسيار علاقه دارم در فوتبال اروپا بازي كنم. اما، تاكنون هيچ پيشنهاد خوبي به من ارايه نشده است. البته علت اصلي آن نيز دعوت نشدن من به تيم ملي است چرا كه تيم ملي يك ويترين مناسب براي ارايه‌ي توانايي‌هاي يك بازيكن است و بي‌ترديد در صورتي كه پيشنهاد خوبي باشد به فوتبال اروپا خواهم رفت. پس از پايان قراردادم با الاهلي پيشنهادهايي از تيم‌هاي اروپايي بود كه چندان مناسب نبود و بهترين پيشنهاد براي من از تيم النصر بود كه باعث شد من به اين تيم بروم.

فرهاد مجيدي در ادامه‌ي گفت‌وگو با ايسنا با رد شايعاتي كه در مورد بي‌علاقه‌گي اين بازيكن براي حضور در تيم ملي مطرح شده است تصريح كرد: اين اظهارات كه در برخي روزنامه ها مطرح مي‌شود بي‌ارزش است، من سرباز تيم ملي ايران هستم و با افتخار براي تيم ملي ايران بازي مي‌كنم.

وي افزود: اين موضوع كه گفته مي‌شود عكس يكي از شيوخ اماراتي را بر روي لباسم داشته‌ام موضوع كهنه و مربوط به چهار سال پيش است. در آن روز طبق نظر باشگاه تمامي بازيكنان اين عكس را زير پيراهن خود داشتند و حركت من خواسته‌ي باشگاه بود. در هر صورت اين موضوعات از سوي بعضي خبرنگاران بزرگنمايي مي‌شود چرا كه آنها از اين موضوعات استفاده مي‌كنند تا از طريق بازيكنان منفعت ببرند.

Comment

• سرمربي جوان تيم ملي فوتبال ايران با خوشبيني بسيار از آينده‌ي تيم ملي صحبت مي‌كند. او باور دارد كه با تكيه بر جوانان،‌ تيم ملي بيست و پنجم مرداد «فوتبال ايراني» را همراه با نتيجه‌اي خوب ارايه خواهد داد.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با انگيزه‌اي كه هم در كادر فني و هم در بازيكنان مي‌بينم به آينده بسيار اميدوارم و واقعا جوانان ما به ويژه آنهايي كه كمتر بازي به آنها رسيده با انگيزه‌ي بسيار بالايي تمرين مي‌كنند و اين مساله موجب شده كه با خوشبيني بسيار به آينده نگاه كنم.

وي افزود: شرايط بسيار خوب و ايده‌آلي در اردوي تيم ملي حكمفرما است، تنها يكي‌، دو مشكل كوچك پيش روي ما قرار دارد و اميدواريم اين دو مشكل تا هفته‌ي ديگر حل شود.

قلعه‌نويي با اشاره به غيبت بازيكنان لژيونر در تيم ملي، گفت: روابط بين‌الملل فدراسيون بايد پيگير اين مساله باشد. ما براي حضور لژيونرها در تيم ملي دو بحث داريم. يكي اين كه باشگاه‌هاي آنها بر اساس قانون مي‌توانند به بازيكنانشان اجازه‌ي حضور در تمرينات تيم‌هاي ملي را بدهند يا تصميمي خلاف بر آن بگيرند و ديگري اين كه آنها بر اساس قانون بايد هفتاد و دو ساعت پيش از بازي‌هاي ملي به تيم‌هايشان بازگردند.

قلعه‌نويي با اشاره به تغييرات در فدراسيون فوتبال و كادر فني، گفت: اميدوارم كه با گذشت زمان و نوع تمرينات اين فاصله‌اي كه ايجاد شده به حداقل برسد. من شرايط را به طور كامل ايده‌آل مي‌بينم و باور دارم كه بيست و پنجم مرداد فوتبال ايراني را توام با نتيجه‌اي خوب ارايه خواهيم داد.

وي آسيب ديدگي چند بازيكن تيم ملي را يكي ديگر از مشكلات عنوان كرد و افزود: سه ماه ليگ تعطيل بوده و ما بعد از اين سه ماه مجبوريم كه با توجه به زمان كمي كه در اختيار داريم هم كار بدني كنيم، هم كار روحي و هم كار تاكتيكي. به نظر من اين براي نخستين بار در تاريخ است كه تيم ملي يك كشور پس از سه ماه تعطيلي فوتبال داخلي بايد درمسابقاتي بين‌المللي شركت كند. كار سختي را پيش رو داريم با انگيزه‌ي كادر فني و بازيكنان، هر چيزي ممكن است.

سرمربي تيم ملي در ادامه‌ي گفت‌وگوي خود با خبرنگار ايسنا به نام‌هايي كه اين روزها براي انجام بازي دوستانه با تيم ملي مطرح مي‌شود اشاره كرد وگفت: تا اين لحظه اسم تيم خاصي را نديده‌ام اما، با توجه به برنامه، سيزدهم و نوزدهم مرداد دو بازي دوستانه خواهيم داشت كه احتمال دارد نوزدهم به هفدهم تغيير يابد.

قلعه‌نويي درباره‌ي غيبت سهراب بختياري‌زاده و ابراهيم ميرزاپور در تمرينات تيم ملي، به ايسنا گفت: به احتمال زياد بختياري‌زاده از حضور در تيم ملي انصراف خواهد داد اما، با من در اين مورد صحبتي نكرده، ضمن آن كه غيبت ميرزاپور به دليل مصدوميتش است.

قلعه‌نويي درباره‌ي خداحافظي كريم باقري از بازي‌هاي تيم ملي، گفت: ما روي باقري حساب ويژه‌اي باز كرده بوديم و من خودم هم با او تلفني صحبت كردم و در آن تماس نگفت كه به تيم ملي بازنمي‌گردد اما، اين كه او جا را براي جوان‌ترها باز كرد، حتما كار خوبي بوده است.

Comment

• دكتر محمدرضا شريف، گفت: نام ملي‌پوش فوتبال كه پيش از عزيمت به جام جهاني نتايج آزمايش دوپينگ‌اش مثبت بود را تا آخر هفته اعلام مي‌كنيم.

رييس كميته‌ي مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اين كه يك بازيكن ملي‌پوش پيش از اعزام به جام جهاني نتايج آزمايش دوپينگ‌اش مثبت اعلام شده را تاييد مي‌كنيم و تا آخر هفته نام اين بازيكن از سوي فدراسيون فوتبال به طور رسمي اعلام مي‌شود، چرا كه دبير فدراسيون چنين نظري دارد.

شريف افزود: مكاتبات قانوني براي اعلام نام بازيكن خاطي انجام شده و قطعا با اين بازيكن بر اساس قانون برخورد مي‌شود.

رييس كميته‌ي مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال با تاييد اين مطلب كه چند بازيكن تيم ملي پيش از جام جهاني از دادن آزمايش ممانعت كردند، گفت: بايد با اين افراد برخورد قانوني شود، معتقدم كه با اين اشخاص كه اين گونه رفتارها را مرتكب مي‌شوند بايد برخورد بسيار سنگين‌تري انجام گيرد.

Comment

• سيدمحمد علوي، بازيكن تيم فوتبال استقلال اهواز رسما از سوي امير قلعه‌نويي به تمرينات تيم ملي دعوت شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم ملي فوتبال كشورمان از يكشنبه با هدايت كادر فني جديد آغاز شده است. امروز امير قلعه‌نويي از سيد محمد علوي براي شركت در اردوي تيم ملي دعوت كرد.

علوي بايد صبح روز شنبه خود را به اعضاي كادر فني معرفي كند.

سيد محمد علوي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در اين رابطه گفت: بسيار خوشحالم كه به اردوي تيم ملي دعوت شدم. اميدوارم بتوانم پاسخ اعتماد قلعه‌نويي را بدهم.

وي تصريح كرد: به دليل فاصله افتادن تمرينات باشگاهي آمادگي مناسبي ندارم ولي قطعا تلاش خواهم كرد خود را به سطح آمادگي مورد نظر كادر فني تيم ملي برسانم.

Comment

• تمرينات تيم ملي فوتبال صبح امروز پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صبح امروز ملي‌پوشان فوتبال با حضور در آكادمي ملي المپيك مراحل مختلف آزمايش و سنجش را پشت سر گذاشتند تا اعضاي كادر فني تيم ملي از ميزان آمادگي ملي‌پوشان مطلع شوند.

تمرين امروز از ساعت 10 صبح و با دويدن نرم زير نظر پرويز كماسي آغاز شد، رحمان رضايي كه نخستين جلسه‌ي تمريني خود را با ساير ملي‌پوشان انجام مي‌داد، جلوتر از ساير بازيكنان مي‌دويد و نكونام و فكري پشت سر او.

پس از دويدن نرم، بازيكنان بدن‌هاي خود را با نرمش گرم كردند و پس از دراز و نشست و آزمايش VO2Max ميزان آمادگي آنها تا حدود زيادي مشخص شد.

سياوش اكبرپور بهترين سرعت را در ميان ديگر بازيكنان داشت، او موفق شد فاصله‌ي 36 متر و 50 سانتي‌متر را در مدت 4 ثانيه و 70 صدم ثانيه طي كرد و پس از او آندرانيك تيموريان و رحمان رضايي بهتر از سايرين بودند.

امير قلعه‌نويي در تمام طول تمرين، با لباس شخصي كار بازيكنان را زير نظر داشت و منصور ابراهيم زاده، پرويز كماسي و كريم بوستاني نيز در عملكرد بازيكنان را در گروه‌هاي جداگانه مورد بررسي قرار مي‌دادند.

سهراب بختياري زاده، ابراهيم ميرزاپور، مهرزاد معدنچي، جواد كاظميان، عليرضا واحدي نيكبخت، حسين بادامكي و مسعود شجاعي غايبان امروز صبح بودند.

ايمان مبعلي، مهدي رجب‌زاده و حسين كاظمي به دليل آسيب ديدگي با لباس تمرين به استراحت پرداختند.

Comment

• پس از اين كه «آلفيو بازيله»، سرمربي پيشين باشگاه بوكاجونيورز آرژانتين جانشين نستور پكرمان در تيم ملي آرژانتين شد، اكنون مسوولان اين باشگاه در پي جانشيني اين مربي هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در فهرست بلند بالاي اين تيم نام ريكاردو لاولپه، سرمربي آرژانتيني تيم ملي مكزيك در جام جهاني در صدر قرار دارد. اين در حالي است كه ديگو آرماندو مارادونا از پذيرش هدايت باشگاه پيشين خود سرباز زده است.

آلفيو بازيله، سرمربي شصت و دو ساله «بوكا» در حالي جانشين پكرمان شد كه آرژانتين نودمين سال تاسيس فدراسيون فوتبال اين كشور را جشن مي‌گيرد. وارثان مارادوناي بزرگ در جام جهاني هجدهم با شكست برابر ميزبان در ضربه‌هاي پنالتي، از رسيدن به جمع چهار تيم پاياني باز ماند و با اين رقابت‌ها وداع گفت.

«بازيله» كه پس از پايان جام جهاني 1990 و شكست تيم ملي كشورش در بازي پاياني جام جهاني ايتاليا برابر آلمان در ورزشگاه المپيك رم به كار در تيم ملي آرژانتين مشغول شده بود، تا جام جهاني 1994 هم به اين تيم وفادار ماند. اكنون سران فوتبال اين كشور بار ديگر او را به تيم ملي فرا خوانده‌اند.

مائورسيو ماكري، رييس باشگاه بوكا جونيورز روز دوشنبه به روزنامه‌ي «La Nacion» گفت:« لاولپه بيشترين شانس را دارد.»

لاولپه پس از پايان جام هجدهم، از كار در تيم ملي مكزيك كناره‌گيري كرد.

مارادونا، بازيكن افسانه‌اي سال‌هاي دور بوكاجونيورز هم درگفت‌وگوي خبري روز يكشنبه موافقت خود را با آمدن اين مربي پنجاه و چهار ساله به اين تيم اعلام كرده بود.

خود مارادونا هم پيشنهاد بازگشت به تيم سابقش را نپذيرفت، او گفت:« من حالم خوب است. من هيچ تمايلي به مربيگري در بوكا ندارم. جانشين بازيله در بوكا بايد مردي باشد كه تجربه بيشتري از من داشته باشد. فردي با شخصيتي استوار.»

Comment

• بازيكنان تيم فوتبال سپاهان اصفهان بعدازظهر دوشنبه براي نخستين بار در تمرينات تيم ملي شركت كردند.

هادي عقيلي، بازيكن اين تي

م در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمرينات بسيار خوبي در نخستين روز انجام داديم. براي من شرايط اردو بسيار جالب بود و اميدوارم بتوانم در تمرينات عملكرد قابل قبولي داشته باشم.

وي افزود: كادر فني شانس برابري را در اختيار بازيكنان قرار داده است و من نيز تمام تلاش خود را انجام مي‌دهم تا بتوانم نظر آنها را جلب كنم.

عقيلي در مورد وضعيت كادر فني تيم ملي نيز تصريح كرد: در هر صورت مربيان ايراني مي‌توانند ارتباط بهتري با بازيكنان برقرار كنند و به همين دليل ما نيز در تمرينات راحت‌تر هستيم.

بازيكن تيم سپاهان در مورد حضور مربي اين تيم در ميان اعضاي كادر فني نيزگفت: تصور نمي‌كنم اين موضوع امتيازي براي ما باشد و حتي شايد كار ما را دشوارتر نيز بكند. تصور مي‌كنم تمامي اعضاي كادر فني به خوبي با ويژگي‌هاي بازيكنان آشنا بودند و به همين دليل اين نفرات را دعوت كردند.

عقيلي در مورد اردوي سپاهان در تركيه نيز خاطر نشان كرد: اردوي مناسبي بود و ما توانستيم بازي‌هاي تداركاتي خوبي را انجام دهيم.

محرم نويدكيا، يكي ديگر از بازيكنان سپاهان كه در تمرينات روز گذشته حضور داشت در گفت‌وگويي كوتاه با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: از نظر شرايط جسماني وضعيت مناسبي دارم و با روحيه‌ي خوبي در تمرينات شركت كرده‌ام.

وي افزود: قصد ندارم در مورد كادر فني گذشته يا كادر فني كنوني اظهار نظركنم. چون اين موضوع به كارشناسان ارتباط پيدا مي‌كند. من مانند گذشته تلاشم را انجام مي‌دهم و اميدوارم بتوانم درتركيب تيم ملي بازي كنم.

Comment

• هرنان كرسپو ادعا كرد هيچ پيشنهادي از سوي رومن آبراموويچ نمي‌تواند او را در چلسي نگاه دارد و از بازگشت به ايتاليا منصرفش كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تابستان ‌٢٠٠٣ كرسپو با ‌٨/١٦ ميليون پوند از اينتر به چلسي پيوست. اين بازيكن آرژانتيني هنوز نتوانسته است با شرايط زندگي در انگلستان كنار بيايد. كرسپو كه فصل ‌٢٠٠٤/٢٠٠٥ را به طور قرضي در ميلان سپري كرد به روزنامه Tuttosport گفت:« آبراموويچ به من خانه، هواپيماي شخصي و پول بيشتر پيشنهاد داد اما به او گفتم كه مي‌خواهم به ايتاليا بازگردم. چلسي باشگاه جالبي است و مانند يك پادشاه با من رفتار كرده‌آند. حقيقت اين است كه عاشق ايتاليا هستم، پول و موفقيت در اين احساس من نقشي ندارند.»

Comment

• رييس كميته‌ي ملي المپيك گفت: بر اساس جمع‌بندي كه داشتيم انتظار كسب چهل و پنج مدال مختلف را از كاروان اعزامي ايران به بازي‌هاي آسيايي دوحه‌ي قطر خواهيم داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر رضا قراخانلو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر چند در ورزش پيش بيني قطعي كار بسيار دشواري است و در بسياري از موارد اين گونه پيش بيني‌ها درصد خطاي بسيار زيادي دارد، انتظار ما كسب چهل و پنج مدال در بازي‌هاي آسيايي دوحه است.

وي ادامه داد: ما براي اين مسابقات سه شاخص داريم. اول بحث مدال‌آوري است كه دوازده رشته مورد توقع ماست. شاخص ديگر رشته‌هايي است كه احتمال كسب مدال يا رتبه‌ي خوب را دارند و مي‌توانند در رده‌بندي تيم‌ها جايگاهي از اول تا ششم را به خود اختصاص دهند. شاخص آخر ما نيز ورزش‌هاي پايه مانند دووميداني، ژيمناستيك و شنا است كه توجه ويژه‌اي به اين گونه ورزش‌ها داريم.

قراخانلو در مورد تيم‌هاي اعزامي به دوحه گفت: ما تا 25 مرداد ماه براي مشخص كردن تيم‌هاي اعزامي به اين مسابقات فرصت داريم و تا آن زمان رشته‌هاي قطعي خود را اعلام خواهيم كرد. پس از آن هم تعداد دقيق ورزشكاران را به برگزاركنندگان اين مسابقات اعلام مي‌كنيم.

وي در مورد وضعيت فعلي تيم‌هاي اعزامي به دوحه گفت: تمامي تيم‌ها هم اكنون در حال برگزاري اردوها و تمرينات خود هستند و خوشبختانه شاهد هيچ گونه سردرگمي از سوي فدراسيون‌هاي مربوطه نيستيم. بسياري از تيم‌هاي ما از ابتداي سال 84 تمرينات جدي و منظم خود را براي اين مسابقات آغاز كردند.

وي در مورد رشته‌هايي كه قطعا به دوحه اعزام مي‌شوند، گفت: بوكس، پرورش اندام، تكواندو، دوچرخه‌سواري، دووميداني، فوتبال، كاراته، واليبال، وزنه‌برداري، ووشو، كشتي آزاد و كشتي فرنگي از جمله رشته‌هايي هستند كه حضور آنها در دوحه قطعي شده و ما انتظار كسب مدال از آنها داريم. در بعضي از رشته‌ها هنوز تصميم‌گيري اصلي گرفته نشده و در روزهاي آينده در مورد آنها تصميم‌گيري خواهيم كرد. از جمله اين رشته‌ها مي‌توان به واليبال ساحلي،‌ سواركاري و فوتبال بانوان اشاره داشت.

رييس كميته ي ملي المپيك افزود: فوتبال بانوان ما در ماه‌هاي گذشته رشد بسيار زيادي داشته و از عملكرد آنها رضايت داريم. هر چند حضور اين تيم در بازي‌هاي آسيايي هنوز قطعي نشده؛ اما، در روزهاي آينده پيرامون اين تيم تصميم‌گيري خواهيم كرد. ما قصد نداريم كه انگيزه را از بانوان خود بگيريم و اگر شرايط اعزام مهيا باشد اين تيم در مسابقات دوحه حضور خواهد يافت.

قراخانلو تصريح كرد: مهم‌ترين دغدغه‌ي ما در اين مسابقات بحث دوپينگ ورزشكاران است. براي ما پاك بودن تمامي ورزشكاران به ويژه در رشته‌هاي قدرتي اهميت ويژه‌اي دارد. نمي‌خواهيم كه حتي يك ورزشكار ما از مواد نيروزا استفاده كند و اگر حتي يك مورد از دوپينگ هم در ميان كاروان ما مشاهده شود، شديدترين برخورد را با آن ورزشكار خواهيم داشت. ورزشكاران ما حتي اگر شكست بخورند مورد مواخذه قرار نمي‌گيرند؛ اما، اگر دوپينگي باشند برخورد شديدي با آنها صورت مي‌گيرد.

وي افزود: به همين دليل براي كاهش استفاده ورزشكاران از مواد نيروزا در ماه‌هاي گذشته دوره‌هاي مختلف آموزشي را برگزار كرديم تا از اين طريق ورزشكاران در خصوص نحوه‌ي استفاده از پروتئين‌ها و ويتامين‌هاي مجاز آخرين اطلاعات را كسب كنند.

رييس كميته‌ي ملي المپيك در مورد وضعيت تيم ملي اميد به خبرنگاران گفت: در جلسه‌اي كه روز گذشته با حضور قلعه‌نويي و سيموئز داشتيم هماهنگي‌هاي خوبي را براي همكاري مشترك اين دو مربي انجام داديم. در اين جلسه مربيان تيم ملي اميد و بزرگسالان بر همكاري بيشتر تاكيد كرده و قول هر گونه مشورتي را به يكديگر دادند. بحث خداحافظي سيموئز هيچ گاه مطرح نبوده و او تنها نگران وضعيت تيم و آينده‌ي خود بود.

وي افزود: به همين دليل ما به او اطمينان خاطر داديم كه همچنان به عنوان سرمربي تيم ملي اميد فعاليت داشته و از برنامه‌هاي او به طور كامل حمايت كنيم. حتي قصد داريم مسووليت تيم‌هاي پايه را نيز به سيموئز بسپاريم و از دانش و تخصص فراوان او استفاده كنيم.

قراخانلو ادامه داد: با وضعيت كنوني تيم اميد به نظر نمي‌رسد كه ما براي المپيك پكن مشكل خاصي داشته باشيم. نگراني اصلي ما در مورد بازي‌هاي آسيايي دوحه است و اميدواريم كه با قدرت هر چه تمام‌تر در اين مسابقات حضور يابيم.

قراخانلو در مورد استخدام مربيان خارجي در ورزش كشور به خبرنگاران گفت: استفاده از مربيان خارجي به عنوان يك پروژه‌ي جدي در حال پيگيري است. در حال حاضر 75 مربي خارجي در ورزش ما فعاليت دارند كه سه ميليارد تومان هزينه‌ي ساليانه‌ي آنهاست. جمع‌بندي ما در خصوص حضور آنها در ايران مثبت است؛ اما، نگاه ما به آنها موقتي است. برنامه‌ي ما اين است كه در دراز مدت نيازي به حضور مربيان خارجي در كشور نبوده و مربيان ايراني پس از ديدن آموزش‌هاي مختلف به تدريج جانشين آنها شوند. ما در اين زمينه نيز نامه‌نگاري‌هاي بسياري با فدراسيون‌هاي ورزشي داشته و نقطه نظرات خود را به آنها اعلام كرديم.

وي در پاسخ به اين سوال كه كميته‌ي ملي المپيك چه اندازه در كار مربيان خارجي نظارت داشته اظهار داشت: ما كميسيوني داريم كه اعضاي آن به صورتي فعال رشته‌هاي ورزشي را زير نظر دارند. آنها سابقه، دانش فني و عملكرد مربيان خارجي را به صورتي دقيق زير نظر داشته و بر كار آنها به صورت دائمي نظارت دارند.

قراخانلو در خصوص اختلاف حقوق مربيان خارجي با مربيان ايراني تصريح كرد: در اين خصوص قوانين خاصي وجود ندارد. بسياري از مربيان موفق داخلي ما حتي بيشتر از همتايان خارجي خود حقوق دريافت مي‌كنند. اين بستگي به دانش و تخصص آنها دارد و اگر مربيان ايراني دانش خود را بالا ببرند مي‌توانند بالاتر از مربيان خارجي حقوق بگيرند.

وي در ادامه اين نشست با اشاره به طرح جامع ورزش به خبرنگاران گفت: افكار عمومي اكنون خواهان عملي شدن طرح جامع ورزش هستند. نمايندگان مجلس و مسوولان سازمان تربيت بدني نيز توجه جدي به اين مساله دارند. به زودي از سوي سازمان تربيت بدني كميته‌اي براي بررسي طرح جامع ورزش تشكيل خواهد شد تا نقاط ضعف آن را بررسي كرده و براي عملي شدن آن يك برنامه‌ي بلند مدت را طراحي كنند.

رييس كميته‌ي ملي المپيك افزود: اگر ورزش ما داراي يك برنامه‌ي بلند مدت نباشد همچنان دچار روزمرگي شده و پيشرفت چشمگيري نخواهيم داشت. توسعه‌ي علمي ورزش بايد مد نظر تمامي اهالي و كارشناسان ورزش كشور باشد.

وي به خصوصي سازي ورزش اشاره كرد و گفت: ورزش دنيا اكنون خصوصي‌سازي را اولويت اصلي خود قرار داده است؛ اما، متاسفانه ورزش ما شديدا دولتي است. ما بايد به سمت خصوصي شدن باشگاه‌ها و نهادهاي ورزشي حركت كنيم و شاهد آن باشيم كه باشگاه‌ها روز به روز بزرگ‌تر شده و سازمان تربيت بدني و كميته‌ي ملي المپيك روز به روز كوچك‌تر شوند.

قراخانلو در بخش ديگري از سخنان خود به جلسه‌ي مسوولان اين كميته با اعضاي كميته‌ي فرهنگي مجلس اشاره كرد و اظهار داشت: مهم‌ترين توصيه‌ي مسوولان اين كميته عدم تكيه‌ي بيش از اندازه بر بحث مدال‌آوري بود. آنها معتقد بودند كه اين ميزان تاكيد بر روي مدال‌آوري چندان لازم نيست و مسايل فرهنگي را بايد اولويت ورزش خود قرار داد. آنها همچنين بر حمايت هر چه بيشتر بر ورزش بانوان و ورزش استان‌ها تاكيد كردند. فدراسيون‌هاي ورزشي نيز بايد اين پيام نمايندگان مجلس را كه تاكيد بر مسايل فرهنگي است اولويت كار خود قرار دهند.

رييس كميته‌ي ملي المپيك به برگزاري بازي‌هاي كشورهاي اسلامي در ايران اشاره كرد و به خبرنگاران گفت: يكي از دلايل پيشرفت ورزش هر كشور بر عهده گرفتن ميزباني مسابقات مختلف است. ما نيز از مدت‌ها پيش كميته‌ي پنج نفره‌اي را براي برگزاري بازي‌هاي كشورهاي اسلامي تشكيل داده و هم اكنون در حال بررسي شهر محل برگزاري مسابقات هستيم. دولت نيز به شدت از برگزاري اين مسابقات در ايران حمايت كرده و اميدواريم كه اين مسابقات به بهترين شكل برگزار شود.

وي افزود: علاوه بر ايجاد وحدت ميان مسلمانان جهان قصد داريم تا اين مسابقات از لحاظ فني نيز با معنا و باشكوه باشد. براي ما كميت چندان مهم نيست و تاكيد ويژه‌اي بر كيفيت اين مسابقات بزرگ داريم.

وي با تاكيد بر حمايت كميته‌ي ملي المپيك بر ورزش بانوان تاكيد كرد: ما نگاه ويژه‌اي به ورزش بانوان داريم و نگاه ما تنها محدود به مسابقات دوحه نيست. زنان ايراني استعداد بسيار بالايي در ورزش دارند و قصد داريم با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب زمينه‌ي پيشرفت و موفقيت آنها را فراهم آوريم.

Comment

• وين روني، مهاجم منچستر يونايتد در زندگي نامه‌اش در روزنامه‌ي Daily Mail كه به طور سريالي منتشر مي‌شود به اختلاف شديد با ديويد مويس، سرمربي اورتون اشاره كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اختلاف با مويس سبب جدايي روني شد.

او در اين باره در روزنامه‌ي انگليسي نوشت:« براي دوري از ديويد مويس هر جايي مي‌توانستم بروم.»

پيش از پيشنهاد منچستر يونايتد، نيوكاسل هم به پديده‌ي فوتبال انگلستان پيشنهاد داده بود. روني در my story so far (داستانم تاكنون) ادامه داد:« اگر كس ديگري پيش گام نمي‌شد به نيوكاسل مي‌رفتم. براي من او غير قابل تحمل بود. تنها مي‌خواست همه را كنترل كند. جوان و مطمئن بودم و براي تيم ملي زير هفده‌ ساله‌هاي انگلستان بازي مي‌كردم. از اين كه جوابش را مي‌دادم ناراحت نمي‌شدم.»

Comment

• مسعود شجاعي به صورت رسمي به تيم فوتبال الشارجه امارات پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بعدازظهر امروز (سه شنبه)، مسعود شجاعي، هافبك ملي‌پوش كشورمان كه در جام جهاني توانست براي دقايقي به ميدان برود، با قراردادي يك ساله به تيم الشارجه امارات پيوست.

كنفرانس مطبوعاتي شجاعي امشب در باشگاه الشارجه برگزار مي‌شود.

پس از اين نشست، شجاعي براي ادامه‌ي شركت در تمرينات تيم ملي به كشورمان باز مي‌گردد

Comment

• مربي بدنساز تيم ملي فوتبال گفت: از بازيكنان ملي‌پوش حاضر در جام جهاني توقع بيشتري به لحاظ بدني داشتيم.

پرويز كماسي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از جمع بازيكناني كه به همراه تيم ملي در جام جهاني حضور داشته و در تركيب اصلي بودند، رحمان رضايي،‌آندرانيك تيموريان و جواد نكونام در تمرينات فعلي حاضر هستند كه ما به لحاظ بدني از آنها توقع بيشتري داشتيم.

وي درباره‌ي تمرين امروز تيم ملي كه به بخش آمادگي جسماني بازيكنان مربوط مي‌شد، گفت: در برنامه‌ريزي كه داشتيم، قرار بود كه پس از آزمايش وضعيت جسماني بازيكنان در زمين چمن، آمادگي بدني آنها را در آكادمي ملي المپيك و به وسيله‌ي دستگاه‌هاي موجود اندازه‌گيري كنيم. اين تست‌هايي است كه در فوتبال متداول است و ما آمار و ارقام بازيكنان را مورد مقايسه قرار مي‌دهيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه بازيكنان تيم ملي به چند درصد از آمادگي رسيده‌اند، گفت: نمي‌توان هيچ گاه به صورت درصد آمادگي بازيكنان را اعلام كرد چرا كه براي آمادگي بازيكنان عناصر مختلفي مورد بررسي قرار مي‌گيرد. بنابراين يك بازيكن ممكن است در يك عنصر مشكل داشته باشد و در ساير موارد وضعيت خوبي داشته باشد.

Comment

• تيم ملي وزنه‌برداري جوانان ايران به عنوان سومي آسيا دست يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در دومين و آخرين روز از مسابقات وزنه‌برداري جوانان آسيا در شهر گون سون كره‌ي جنوبي، تيم ايران با كسب سه مدال طلا، پنج مدال نقره و سه مدال برنز پس از تيم‌هاي چين و كره‌ي جنوبي در مكان سوم رده‌بندي تيم‌هاي آسيايي قرار گرفت.

اما در آخرين روز اين مسابقات رضا تيموري در دسته‌ي 105+ كيلوگرم با اقتدار به سه مدال طلا دست يافت. در اين دسته وي با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 168 و 200 كيلوگرم در حركات يك ضرب و دوضرب، در مجموع با ركورد 368 كيلوگرم به عنوان قهرماني فوق سنگين آسيا رسيد. در اين رقابت وزنه‌بردار چيني با ركورد 340 كيلوگرم دوم شد و وزنه‌بردار كشور هندوستان با ركورد مجموع 329 كيلوگرم عنوان سومي را به خود اختصاص داد.

همچنين در وزن 94 كيلوگرم محمد علي نصيري‌نيا با كسب تك مدال برنز در حركت دو ضرب، در مجموع در مكان چهارم قرار گرفت. وي در اين رقابت با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 145، 172 در حركات يك ضرب و دو ضرب، در مجموع با ركورد 317 كيلوگرم پس از وزنه‌برداران چين و كره‌ي جنوبي چهارم شد.

در وزن 85 كيلوگرم نيز احسان دارابيگي ديگر نماينده ي كشورمان با كسب تك مدال برنز در حركت يك ضرب از قرار گرفتن بر روي سكو بازماند و چهارم شد. دارابيگي در اين رقابت وزنه‌هاي 141 و 165 كيلوگرم را در حركات يك ضرب و دو ضرب مهار كرد.

سوها سوهانيان نيز ديگر ورزشكار ايراني بود كه امروز در وزن 85 كيلوگرم با حريفان خود رقابت كرد و با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 130 و 160 كيلوگرم پنجم شد.

Comment

• After a dismal performance in the world cup the Islamic Republic of Iran Football Federation (IRIFF) announced the new Team Melli head coach as Mr Ghalenoei (head coach of Esteghlal of Tehran).

I recall when Branko Ivankovic took helm at Team Melli some sectors raised concerns over his lack of experience as Ivankovic had never been the head coach of a national side before, at the time Ivankovic had been the assistant coach of Croatia in WC98 and assistant coach of Iran in WC2002 qualifiers. It is interesting to see IRIFF appointing a coach from the Iranian Premier League (IPL) with no international experience to replace Ivankovic; Mr Ghalenoei has never been the coach of a national team!

Is Iran’s national team the training ground for trainee coaches I wonder! Since the turn of the year it was obvious that Ivankovic would part company with Iran after the world cup, this gave IRIFF plenty time to find a world class coach to replace the departing Ivankovic. Iran were also aware that Asian Cup 2007 qualifiers would commence on August 16th 2006, this date is exactly eight weeks after Iran played their last world cup match against Angola. Iran will play Syria on August 16th followed by South Korea and Syria (return leg) on September 1st and 6th respectively. Iran’s faith for Asia 2007 finals will be sealed one way or another in these three matches, South Korea are the firm favourites to win the group, Iran and Syria are likely to battle it out for the second place with the top two teams qualifying for the finals, the underdogs Taiwan are the other team in the group.

As anticipated IRIFF wasted several months and never took any steps to look for a successor to Ivankovic, many coaches part company with their teams after the world cup, that would have been an ideal opportunity for Iran to hire an experienced coach but that opportunity too was missed, in the end IRIFF had to take a short cut and look to IPL for a coach to take charge of Team Melli, Mr Ghalenoei from Esteghlal was named as the new Team Melli head coach having won the IPL title for Esteghlal last season but with no previous coaching experience at this level and international football.

Is there a will in IRIFF to take Iran football to the next highs? At this rate Iran will be a second rate team in Asia before long especially with Australia joining AFC, based on the way Iran played in the world cup I cannot see how they can get the better of Australia, South Korea or Japan in the Asian Cup finals next year. If IRIFF are serious about Iran Football then they must look for a world class coach to take over from Mr Ghalenoei this year, based on IRIFF’s past record I can see Mr Ghalenoei being used as a scapegoat and sacked if Iran does not do well in Asian Cup qualifiers or finals.

Sacking coach after coach is not the answer to Iran football problems, hiring second and third rate coaches in the first place is what is holding our football back. Iran’s U-21 and U-23 teams are currently coached by the Brazilian Rene Simoes; Iran’s young players are being coached the Brazilian way, it would only be logical for Iran to hire a top Brazilian coach for Team Melli so there would be continuity in style of play and coaching for Iran’s young and talented players who would move from the Omid team on to the senior team. The Brazilian mentality is likely to suit the Iranian players who are mostly attack minded, where there is a will there is a way, the question remains whether IRIFF has the will to take Iran football to a higher level? Iran require high quality coaching in IPL and the national side, sadly where foreign coaches have been recruited they have mainly been low calibre coaches with the exception of two or three.

The ball is in IRIFF’s court, is there a desire to advance Iranian football and take it to new highs using world class coaches? Mr Ghalenoei’s appointment as Team Melli head coach cannot be justified either technically or logically, the only explanation is that with Iran having to play their Asia 2007 qualifying matches from August 16th IRIFF had to put some one in charge of the team, a scapegoat who could be blamed for Iran’s poor show and sacked while the root of Iran football problems would not be addressed.

Comment

• قلعه‌نويي: بختياري زاده بدون اطلاع من در تمرين حاضر نشده است

سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان اعلام كرد كه سهراب بختياري زاده بدون اطلاع من، تمرينات تيم ملي را ترك كرده و ديگر در اين تمرينات حاضر نشده است. امير قلعه‌نويي اظهار داشت: عدم حضور بختياري زاده در تمرينات به معني اين است كه وي ديگر تمايلي به حضور در تيم ملي نداشته و به همين دليل او را خط خورده تصور مي‌كنيم. وي افزود: به دليل خط خوردن بختياري زاده و انصراف كريم باقري، از محمد علوي براي حضور در تمرينات تيم ملي دعوت شده است.
                                سرمربي تيم ملي فوتبال خصوص ساير ملي‌پوشان گفت: آنها در ‪ ۷۲‬ساعت قبل از ديدارهاي تيم ملي مي‌توانند در اردو حاضر شوند. اما از سوي فدراسيون فوتبال تلاش‌هايي انجام شده تا اين بازيكنان در صورت رضايت باشگاه‌هاي خود كمي زودتر به جمع ديگر ملي پوشان بپيوندند.

قلعه‌نويي در خصوص ديدارهاي تداركاتي تيم ملي گفت: در تاريخ ‪ ۱۱‬مرداد يك ديدار تداركاتي با يك تيم داخلي خواهيم داشت و در تاريخ ‪ ۱۷‬و يا ‪۱۹‬ مرداد يك ديدار تداركاتي با يك تيم خارجي كه به سبك سوريه بازي مي‌كند انجام مي‌دهيم.

وي گفت: در تلاش هستيم كه اين ديدار با تيم امارات انجام شود زيرا شباهت‌هاي زيادي بين بازي تيم‌هاي سوريه و امارات وجود دارد.

Comment

Working...
                                X