Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• تورنمنت چهار جانبه‌ي فوتبال «بلواستار» شهريور ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، تورنمنت بلواستار دهم تا دوازدهم شهريور ماه با حضور تيم‌هاي استقلال تهران، جوبيلو ايواتا ژاپن، النصر دبي و يكي از تيم‌هاي شالكه آلمان، تنه ريف اسپانيا، گلاسكو رنجرز اسكاتلند و اينتر ميلان ايتاليا برگزار خواهد شد.

همچنين اردوي برون مرزي استقلال 26 مرداد تا 5 شهريور در استانبول تركيه در كمپ اختصاصي فنرباغچه برگزار مي‌شود. در اين اردو استقلال سه بازي تداركاتي با تيم‌هاي فنرباغچه و بشيكتاش برگزار مي‌كند. بازي با تيم فنرباغچه در استاديوم پنجاه هزار نفري اين باشگاه برگزار مي‌شود.

بنابراين گزارش، محمد حسين قريب، مديرعامل باشگاه استقلال اين هفته عازم اروپا مي‌شود تا ضمن قرارداد رسمي با تيم‌هاي فنرباغچه و بشيكتاش، مقدمات حضور يكي از تيم‌هاي اروپايي را براي حضور در تورنمنت تهران فراهم كند.

همچنين پس از تاييد حضور يك مهاجم، يك تمرين دهنده خارجي و يك مربي ايراني در تيم فوتبال استقلال، سه‌شنبه‌ي اين هفته اسامي اين افراد رسما اعلام مي‌شود.

گفتني است، نشست مطبوعاتي باشگاه استقلال نيز صبح سه‌شنبه با حضور مديران اين باشگاه و سرمربي تيم در محل باشگاه برگزار مي‌شود.

Comment

• سرانجام رواديد جواد نكونام براي رفتن به اسپانيا آماده شد و او به اين كشور سفر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اكنون نخستين نماينده‌ي ايران در لاليگا در پامپلونا است. پس از ورود به شهر، نكونام با سيگاندا، سرمربي اوساسونا حرف زد و با هم تيمي‌هاي جديدش آشنا شد. شب گذشته سيگاندا تصميم گرفت، نكونام براي سفر و بازي دوستانه در رن تيم را همراهي كند.

در زير گفت‌وگوي جواد نكونام با سايت اوساسونا آمده است:

* اين بار بازگشت شما با تاخير بيشتري نسبت به بار نخست همراه بود.

- مشكل كاغذ بازي بود. در ايران بسيار نگران بودم چرا كه مجبور بودم منتظر بمانم. افزون بر اين اشتياق و اميد بسياري به رفتن و بازي كردن داشتم.

* پس از جام جهاني چه كار كرده‌اي؟

- دو هفته در تعطيلات بودم و پس از آن در تمام روزها در كشورم تمرين كردم. باور دارم كه در شرايط خوبي به سر مي‌برم. براي هر چه مربي از من بخواهد آماده هستم.

* آيا پيش از آمدن به كشوري كه فرهنگ متفاوتي دارد نگران نبودي؟

- حقيقت اين است كه خير. اين كشور متفاوتي است اما، مي‌خواهم به سرعت خودم را با اين شرايط هماهنگ كنم و مي‌خواهم هر چه زودتر بازي كنم.

* آيا از قراردادهاي جديد اوساسونا آگاه هستي؟

- مي‌دانستم كه باشگاه تصميم داشته با بازيكنان بسياري قرارداد ببندد. اما، هنوز نامشان را نمي‌دانم. فردا با همگي با آنها آشنا خواهم شد.

* فردا قرعه‌كشي رقابت‌هاي لاليگا انجام مي‌شود. آيا حريفي هست كه بخواهيد از آن برتري بگيريد؟

- خير تنها مي‌دانم هر تيمي كه برابرمان قرار بگيرد بايد از سدش بگذريم.

Comment

• رفتن ميشائيل بالاك از بايرن مونيخ، باشتين شواين اشتايگر وظيفه‌ي جديدي را در فصل تازه بوندس‌ليگا عهده‌دار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، فليكس ماگات، سرمربي بايرن مونيخ در اين باره به Sport bild گفت:« او اكنون يك خط جلوتر خواهد آمد. ما پس از جدايي ميشائيل به بازيكني احتياج داريم كه در جلوي خط مياني بتواند تاثيرگذار باشد. من اكنون بر اين باورم كه باشتين مي‌تواند بخشي از وظايف بالاك را به عهده بگيرد.»

اشتايگر پس از پشت سر گذاشتن مرخصي سه هفته‌اي، از هفته جاري در تمرين‌هاي بايرن شركت خواهد كرد.

ماگات درباره‌ي مشكلات تازه‌ي بايرن گفت:« ما با رفتن بالاك بازيكن مهمي را از دست داديم و اكنون بايد در بخش تهاجمي تيم دوباره كار كنيم.»

او درباره‌ي اشتايگر هم گفت:« او بازيكني است كه بايد از اين فرصت تازه نهايت بهره را ببرد.»

اشتايگر فصل گذشته رقابت تنگاتنگي با زي روبرتو بازيكن برزيلي بايرن مونيخ داشت. اين برزيلي بايرن را در پايان فصل گذشته ترك كرد.

Comment

• هامبورگ، اين تيم شمالي آلمان در حالي فصل تازه بوندس‌ليگا را شروع خواهد كرد كه تنها يك بازيكن بالاي سي سال در تركيب اين تيم حاضر است. ميانگين سني بازيكنان هامبورگ در اين فصل ‌١٨/٢٤ خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، توماس دال، سرمربي هامبورگ به جوانان خود چشم دوخته است.

هامبورگر آبندبلات نوشت: «اين سرزمين به مردان جديد نياز دارد.» اين بخشي از ترانه «اينا دتر» است كه اين روزها هامبورگ مصداق بارز آن است. چرا كه اين باشگاه به بازيكنان جوان اميد بسته است.

توماس دال يك آرزوي بزرگ دارد:« سرمربي هامبورگ مي‌خواهد بوندس‌ليگا را با اين دسته از بازيكنان خود فتح كند. پيرمردها بروند و جوانان جاي آنها را پر كنند. سرگئي باربارز و آيلتون مهاجمان فصل گذشته اين تيم با سي و چهار و سي و سه سال سن اين تيم را ترك كرده‌اند و جوانان جاي آنها را گرفته‌اند. دال در بازي دوستانه در مونستر پنج بازيكني را به ميدان فرستاده بود كه هيچ تجربه‌ي بوندسليگايي نداشتند. هامبورگ هر روز جوان‌تر مي‌شود!

تنها يك بازيكن هامبورگ بالاي سي سال سن دارد، باستين راينهارت كه روز نوزدهم نوامبر سي و يك ساله خواهد شد. برنامه دال به خوبي روشن است. او قصد پايه‌گذاري تيمي را دارد كه جوانان سهم عمده‌آي در آن دارند. تيمي كه بتواند با تجربه‌اندوزي سال‌هاي سال در كنار هم و البته در ميدان حاضر باشند.

ساشا كرش اشتاين، گاي دمل، ونيسنت كمپاني، تيموتي آتوبا، مهدي مهدوي‌كيا، نايجل ده يونگ، ديويد ياروليم، رافائل فان درفارت، پائولو گوئره‌رو و بنيامين لاوت؛ هامبورگ با اين بازيكنان مي‌تواند روز دوازدهم آگوست، در بازي آغازين فصل بوندس‌ليگا در ورزشگاه AOL برابر آرمينيا بيله‌فلد به ميدان برود.

در صورت تحقق چنين امري هامبورگ با تركيبي از بازيكنان خود كه ميانگين سني ‌١٨/٢٤ سال سن دارند فصل را شروع خواهد كرد.

ميانگين سني بايرن مونيخ ‌٣٦/٢٦ سال است، اين عدد براي وردربرمن ‌٣٦/٢٥ و شالكه ‌٧٢/٢٥ است.

با مروري به خاطرات گذشته هامبورگ در سال ‌١٩٦٠ در حالي كه در فينال برابر كلن قهرماني آلمان را جشن گرفت، اشنور، كروگ، پيشووياك، ورنر، مانيكه، ديتر زيلر، نايسنر، دن، اوه زيلر، اشتورمر و گرت دورفل در آن تيم حاضر بودند. مانيكه، كاپيتان آن روزهاي هامبورگ تنها بيست و نه سال سن داشت. اوه زيلر بيست و سه ساله بود، چارلي دورفل جواني بيست ساله بيش نبود.

هامبورگ در سال ‌١٩٨٣ هم در آتن با پيروزي يك بر صفر برابر يوونتوس تورين به قهرماني اروپا رسيد. فليكس ماگات در آن روزها بازيكن هامبورگ و زننده تك گل بازي بود. اين تيم قهرمان اروپا از ميانگين سني ‌٥٤/٢٧ برخوردار بود و در مقابل بسيار پرتجربه. چيزي كه در اين رقابت‌ها (ليگ قهرمانان اروپا) از مزاياي هر تيمي محسوب مي‌شود. دال وتيمش هم در چند روز آينده بايد برگزار كننده ديدار حذفي ـ انتخابي ليگ قهرمانان اروپا باشند.

سرانجام هامبورگ در سال ‌١٩٨٧ در جام DFB آلمان (با جام اتحاديه و يا حذفي اشتباه نشود)، آخرين عنوان قهرماني خود را با بازيكناني كه ميانگين سني آنها ‌٧٢/٢٦ بود، به دست آورد.

البته توماس دال، سرمربي هامبورگ تنها بخشي از حواس خود را معطوف اين جوانان كرده است:« من با بازيكنان خودم مشتاقانه كار مي‌كنم. ما اگرچه تيمي جوان هستيم اما از كيفيت لازم هم برخورداريم.»

Comment

• گرماي شديد هوا در آلمان اين روزها فكر سران باشگاه بايرن مونيخ را مشغول كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سران فوتبال اين باشگاه پرافتخار آلماني از همين رو پيشنهاد برگزاري بازي‌ها در ساعات پاياني روز را به مقام‌هاي برگزار كننده بازي‌هاي باشگاهي آلمان داده‌اند.

فليكس ماگات، سرمربي بايرن كه پنجاه و سومين سالروز تولدش را جشن گرفته بود در همين رابطه گفت:« در يك چنين اوضاع آب و هوايي من چندان هم نمي‌توانم برنامه‌هايم را آن طور كه مي‌خواهم پيش ببرم. بازيكنان من در اين هوا نفس هم نمي‌توانند بكشند.»

از همين رو ماگات پيشنهاد كرد كه نخستين بازي بوندسليگا كه روز دوازدهم آگوست برگزار خواهد شد در ساعات پاياني روز برگزار شود:« آرزو دارم هواداران هيچ گاه به انجام بازي در ساعت 15:30 عصر عادت نكنند.»

اولي هوينس، مدير بايرن هم با تاييد گفته‌هاي سرمربي خود ادامه داد:« من اولين موافق برگزاري بازي‌ها در ساعات پاياني روز هستم. اين موضوع براي بازيكنان هم همچون هواداران خوشايندتر است. مي‌دانم كه براي تصاوير تلويزيوني هم اين موضوع مناسب‌تر خواهد بود.»

Comment

• پس از قرعه‌كشي مرحله سوم مسابقات ليگ قهرمانان اروپا، هامبورگ حريف اوساسونا شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دقايقي پس از اعلام نتايج قرعه‌كشي رقابت‌ها، توماس دال، سرمربي هامبورگ و جمعي از بازيكنان اين تيم در مورد قرعه‌ي اين تيم به اظهار نظر پرداختند.

دال درباره‌ي ديدار تيمش برابر اوساسونا اسپانيا گفت:« بازي سختي است. اوساسونا تيم قدرتمندي است. در آخرين بازي‌ها ما تجربه‌هاي خوبي داشتيم و برابر تيم‌هاي اسپانيايي همواره موفق بوده‌ايم. آخرين بار ما برابر والنسيا پيروز شديم. اين بار هم مي‌خواهيم سعي خود را بكنيم تا برابر اوساسونا هم موفق از زمين بيرون بياييم. من كاملا باور دارم كه جوانان من مي‌توانند از پس وظايف خود برآيند.»

ديتمار بايرسدورفر، مدير ورزشي هامبورگ هم درباره‌ي قرعه‌ي تيمش گفت:« با يقين مي‌گويم كه اين بازي براي همه جذاب خواهد بود. دقيقا همانند آنچه كه در سال گذشته برابر والنسيا اتفاق افتاد، ما برابر يك تيم ديگر اسپانيايي قرار گرفته‌ايم، از اين موضوع بسيار خوشحالم.»

برند هوفمان، رييس باشگاه هامبورگ هم گفت:« اين يك اتفاق فوق‌العاده جذاب و البته دشوار خواهد بود. اما، ما مي‌خواهيم هر طور شده به مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا برسيم.»

رافائل فان در فارت، كاپيتان هلندي هامبورگ هم درباره‌ي برخورد تيمش برابر نماينده‌ي اسپانيا گفت:« به دلايل خانوادگي از اين قرعه بسيار خوشحالم. چرا كه پدر بزرگ و مادر بزرگ من در نزديكي پامپلونا زندگي مي‌كنند.»

Comment

• مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: مسوولان مسينا خواهان ادامه‌ي همكاري من در فصل آينده هستند اما، من در حال بررسي پيشنهادات هستم.

رحمان رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به اين كه مسينا در سري A ماندني شد، روز جمعه نمابري برايم ارسال شد كه در آن، آنها درخواست ادامه‌ي همكاري با من را داده‌اند و اين كه من دوشنبه خودم را به كادر فني تيم معرفي كنم اما، به دليل دو پيشنهادي كه يكي از ايتاليا و ديگري خارج از ايتاليا دارم، در حال بررسي هستم و هر كدام از اين سه تيم كه شرايط بهتري داشته باشند را براي فصل آينده انتخاب مي‌كنم.

وي با رد شايعه‌ي پيوستنش به يكي از دو تيم پارما يا سامپدوريا، گفت: صحبت پيوستنم به اين دو تيم شايعه است اما، با دو تيم ديگر در حال مذاكره هستم و در آينده‌اي نزديك وضعيتم مشخص خواهد شد.

رضايي درباره‌ي تمرينات تيم ملي نيز به خبرنگار ايسنا، گفت: وضعيت روز به روز بهتر مي‌شود. صبح‌ها كارهاي استقامتي انجام مي‌دهيم و عصرها نيز كارهاي تاكتيكي را مرور مي‌كنيم. اين تمرينات نه تنها براي من بلكه براي كل تيم خوب و مفيد است و با توجه به برنامه‌ي مربيان براي انجام كارهاي بدني، اميدوارم كه تا روز مسابقه به بهترين شرايط و آمادگي برسيم.

رضايي در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از جام جهاني، بازيكنان دچار بي‌انگيزگي نشده‌اند، گفت: بعيد مي‌دانم اين چنين باشد و آنها در تمرينات به گونه‌اي ظاهر مي‌شوند كه گويا قصد حضور در تورنمنت بسيار مهمي را دارند. من نيز انگيزه‌ي بسياري دارم. جام جهاني تمام شده و ديگر نبايد به آن فكر كرد بلكه بايد تنها از تجربيات آن براي كسب موفقيت در آينده استفاده كرد.

Comment

• حسين كعبي باور دارد كه شايعات روزهاي گذشته مبني بر خداحافظي‌اش از تيم ملي تنها باعث بالا رفتن انگيزه‌اش براي درخشش در مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا شده است.

بازيكن ريز نقش تيم ملي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به هيچ وجه در اندازه‌ي شخصيت خود نمي‌بينم كه بخواهم پاسخ اين شايعات را بدهم و در اين باره صحبت كنم. تنها مي‌توانم بگويم كه اين مسايل انگيزه‌ي من را بالا برده و به آنها مي‌گويم آن‌قدر بازي مي‌كنم تا كاپيتان تيم ملي بشوم و جواب اين كساني كه مي‌خواهند خودشان را به فوتبال بچسبانند، بدهم.

وي درباره‌ي وضعيت خود گفت: سي و پنج روز بود كه تمرين نداشتم, چرا كه پس از استراحت، به دنبال رضايت‌نامه و عقد قرارداد با الامارات بودم. در تمرين امروز فشار زيادي به بدنم وارد آوردم و در اواخر تمرين از مربيان اجازه گرفتم و استراحت كردم.

كعبي درباره‌ي كادر فني جديد و تمرينات گفت: تفاوتي ميان تمرينات فعلي و سابق وجود ندارد. من اميد زيادي دارم كه با قلعه‌نويي كه مربي جواني است, بتوانيم مانند آلمان با كلينزمن نتيجه بگيريم.

وي درباره‌ي قرارداد خود با الامارات و وضعيت اين تيم در ليگ امارات، گفت: شناخت چنداني از اين تيم ندارم. تنها مي‌دانم كه عنايتي نيز در اين تيم است. امسال من پاس گل مي‌دهم و رضا گل مي‌زند. قراردادم با اين تيم يك ساله است؛ اما, مشكلي برايم به وجود آمده كه با قانون جديد بايد بيست ميليون تومان ماليات بدهم. ضمن آن كه براي ITC هم بايد پول بيشتري بدهم.

كعبي افزود: امسال قطعا ليگ امارات، ديدني خواهد بود. حضور ده بازيكن ايراني كه همه از بهترين‌هاي ايران هستند كيفيت اين ليگ را بالا مي‌برد.

وي موفقيت تيم ملي را هدف نهايي‌اش عنوان كرد و افزود: دوست دارم با تيم ملي به همه‌ي موفقيت‌ها برسم. حضور در ليگ‌هاي اروپايي آرزوي من است. هر چند كه بعد از سه سال حضور در امارات، به اروپا خواهم رفت.

Comment

• رييس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: فقدان يك نگاه جامع فرهنگي خلاء ورزش كشور ماست.

دكتر عماد افروغ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در جلسه‌اي كه با مسوولان كميته‌ي ملي المپيك داشتيم احساس كرديم كه خلايي در ورزش ما وجود دارد كه آن فقدان يك نگاه جامع فرهنگي است.

وي افزود: اين امر باعث شده كه تيم‌هاي ورزشي ما يك برنامه‌ي فرهنگي قابل قبول نداشته باشند.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس در رابطه با علت تشكيل اين جلسه گفت: در جلسه‌ي هفته گذشته با مسوولان ورزش كشور سوالاتي مطرح شد كه منجر شد ما دراين جلسه با كميته‌ي ملي المپيك در مورد آنها بحث كنيم.

افروغ ادامه داد: در نهايت در اين جلسه تشكيل كميته‌ي مشترك بين مسوولين ورزش و كميسيون فرهنگي مجلس تاكيد شد تا به صورت تخصصي و موضوعي به مسايل ريز ورزش بپردازد. معتقديم ورزش يك فرهنگ است و اگر ورزشكاري در نظام ورزشي در يك كشور بيگانه با فرهنگ جامعه باشد، توفيقي حاصل نخواهد كرد.

افروغ تصريح كرد: نگاهي كه تاكنون به وجه فرهنگي ورزش شده يك نگاه صرفا رفتاري بوده است. اميدواريم در اين كميته‌ي مشترك به مسايل تخصصي، موضوعي و تفصيلي ورزش پرداخته و موضوعات كلان و جامع ورزش نيز مد نظر قرار گيرد.

افروغ در مورد بازي‌هاي آسيايي دوحه و سياست‌ مدال آوري گفت: معتقديم نبايد نگاه هيجاني و احساسي و تصادفي به ورزش داشت. بايد نگاه برنامه‌ريزي و استراتژيك داشت. احساس مي‌كنم بخشي از ناكامي‌هاي ورزش ما به نگاه‌هاي احساسي، عاطفي، بي‌برنامه بودن، بدون پشتوانه و استراتژيك بازمي‌گردد. تلاش ما اين است كه نگاه بلند مدت به ورزش داشته باشيم حتي اگر نتايج آن را در بلند مدت ببينيم.

افروغ ادامه داد: مدال بد نيست؛ اما، همه‌ي اهداف ورزش ما مدال‌آوري نيست.

Comment

• رييس جديد كميته‌ي داوران فدراسيون فوتبال گفت: از تمام ظرفيت‌هاي داوري استفاده مي‌كنيم.

مسعود عنايت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: دنبال هيچ گروه يا باندي نبوده‌ام و تنها به اجراي صحيح قوانين و عدالت داوري مي‌انديشم. از تمام اساتيد و پيشكسوتان براي اجراي امور استفاده خواهم كرد.

وي افزود: قصد دارم در برنامه‌ريزي‌هاي كميته‌ي داوران از نظر كليه‌ي پيشكسوتان داوري استفاده كنم. بايد محيط داوري فوتبال يك محيطي بي‌دردسر و بي‌حاشيه باشد.

عنايت با تاكيد بر حفظ تعامل با رسانه‌هاي گروهي خاطر نشان كرد: عملكرد كميته‌ي داوران به صورت شفاف خواهد بود. طي چند روز آينده همكارانم را معرفي مي‌كنم.رييس جديد كميته‌ي داوران فدراسيون فوتبال با تاكيد بر اختيار و اعتماد به نفس داوران در قضاوت‌ها گفت: قصد دارم بيشتر به نظارت، هدايت و برنامه‌ريزي بپردازم. در اين راستا نيز با اتخاذ سياست‌هاي اجرايي كميته‌ي داوران، كليه‌ي برنامه‌ها با فكر جمعي اجرا خواهد شد.

وي افزود: كميته‌ي نظارت فدراسيون فوتبال نيز همچنان به عنوان زير شاخه‌ي كميته‌ي داوران فعاليت خواهد كرد و با انتصاب شخصي به عنوان سرپرست اين كميته فعاليت‌هاي اين كميته را نيز تحت نظر خواهم داشت.

عنايت با تاكيد بر اين كه به دنبال حذف كسي در سيستم داوري فوتبال كشور نيستم، خاطر نشان كرد: تمام تلاش كميته‌ي داوران حفظ احترام، حرمت و شخصيت داوران خواهد بود و در راه اجراي برنامه‌ي كميته‌ي داوران دست ياري به سوي تمامي بزرگان داوري دراز مي‌كنم.

Comment

• دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران گفت: از امروز و با حضورم در تمرينات تيم ملي برخي‌ها بايد به دنبال سوژه‌ي جديدي براي پرداختن باشند.

ابراهيم ميرزاپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز سر تمرين تيم ملي حاضر شدم تا به حرف و حديث‌هايي كه درباره‌ي قهر كردنم از تيم ملي مطرح شده بود، پايان بدهم. از امروز به بعد بايد برخي‌ها به دنبال سوژه‌ي جديدي براي پرداختن به آن باشند، چرا كه ابراهيم ميرزاپور در تمرينات تيم ملي حاضر شده است.

وي درباره‌ي شرايط بدني‌اش گفت: كشيدگي پا داشتم؛ بنابراين در تمرين امروز تنها به دويدن پرداختم، هر چند كه كمي هم درد داشتم و در پايان تمرين پايم را در يخ گذاشتم. اين كه چندان آماده نباشم, هم طبيعي است. چرا كه پس از پايان بازي‌هاي ايران در جام جهاني تا به حال حدود يك ماه مي‌گذرد و من در اين مدت به دليل مصدوميت, بيشتر استراحت مي‌كردم.

ميرزاپور درباره‌ي فصل آينده‌اش و اعلام توافق وي با باشگاه استقلال اهواز، گفت: اين توافق به قبل برمي‌گردد و به ديروز مربوط نيست؛ ولي, با توجه به اين كه مشكلي براي حضور در استقلال اهواز وجود ندارد, فكر مي‌كنم پيوستنم به اين تيم قطعي باشد.

Comment

• گفته‌ي مقامات كشور چين به‌دنبال حفاري براي ايجاد امكانات برگزاري المپيك 2008 ميلادي در شهر بيجينگ، آرامگاه‌هايي 500 ساله كشف شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با كشف اين آرامگاه‌ها مقامات چيني دست از كار كشيده و به فكر چاره افتاده‌اند.

گفته مي‌شود، آرامگاه‌هاي خواجگان در محلي كه امكانات مسابقه‌هاي تيراندازي ساخته مي‌شوند، يافت شده‌اند.

يك مقام مسؤول چين به سايت اينترنتي نيوز گفته است: به محض پايان حفاري‌هاي باستان‌شناسي، كار احداث فضاهاي ورزشي بلافاصله از سر گرفته خواهد شد.

آثار به‌دست آمده در اين آرامگاه‌ها به امپراتوري مربوط است كه تا سال 1644 بر چين حكم‌راني مي‌كرده است

Comment

• دور جديد تمرينات تيم ملي فوتبال ايران از صبح امروز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ملي‌پوشان فوتبال ايران امروز (شنبه) پس از دو روز تعطيلي به زمين گلف مجموعه‌ي ورزشي انقلاب رفتند تا تمرينات ويژه‌ي بدنسازي خود را زير نظر مربيان تيم ملي به ويژه پرويز كماسي انجام دهند.

امروز تيم ملي، ميهمان ويژه‌اي داشت و آن بازيكنان استقلال بودند كه براي انجام تمرينات خود به صورت اتفاقي (!) در كنار تيم ملي و زير نظر صمد مرفاوي تمرين مي‌كردند.

حميد بابازاده و مسعود اقبالي در كنار امير قلعه‌نويي روي صندلي جاده‌ي تندرستي مجموعه‌ي انقلاب تمرينات بازيكنان هر دو گروه را نظاره مي‌كردند.

ابراهيم ميرزاپور و حسين كعبي دو ملي‌پوشي بودند كه پس از شايعات خداحافظي اين دو از تيم ملي،‌ در تمرينات حاضر شده بودند. به آنها مي‌توان، مسعود شجاعي را هم اضافه كرد كه پس از عقد قرارداد با تيم الشارجه به تهران و تمرينات تيم ملي بازگشته است.

محمد علوي هم كه نخستين جلسه‌ي تمريني خود را با تيم ملي انجام مي‌داد، در اواخر تمرين با آسيب ديدگي روبرو شد و بنا به دستور دكتر نوروزي براي دادن آزمايش MRI زمين تمرين را ترك كرد، هر چند كه اتلاف وقت از سوي اين بازيكن براي عوض كردن پيراهنش با اعتراض شديد امير قلعه‌نويي همراه شد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، كريم بوستاني و منصور ابراهيم‌زاده هم غايبان كادر فني بودند و اين مساله موجب شد كه حسن رودباريان و مهدي رحمتي زير نظر ناصر ابراهيمي تمرينات ويژه‌ي دروازه‌باني را پشت سر بگذارند. هر چند كه تمرينات ابراهيمي، مصدوميت حسن رودباريان و غرولند اين بازيكن را به همراه داشت.

طالب‌لو امروز صبح بنا به دستور امير قلعه‌نويي تمرينات خود را به صورت انفرادي در آكادمي ملي المپيك برگزار كرد و ميرزاپور نيز تنها به دويدن و بالا و پايين رفتن از پستي و بلندي‌هاي زمين گلف مي‌پرداخت.

در برخي اوقات از تمرينات امروز، برخورد تمرين سفيدپوشان استقلال با آبي‌پوشان تيم ملي سبب مي‌شد كه صحبت‌هايي بين بعضي بازيكنان استقلال و استقلالي‌هاي تيم ملي رد و بدل شود.

امير قلعه‌نويي نيز كه تمرين شاگردان خود را با لباس شخصي نظاره مي‌كرد به ايسنا گفت: شما هر روز سر تمرينات تيم ملي حاضر مي‌شويد و من نمي‌توانم هر روز درباره‌ي وضعيت تيم ملي صحبت كنم، چرا كه اين مساله نه براي شما جذاب است و نه براي خوانندگان‌تان. ازاين به بعد تنها آخر هفته روزهاي سه‌شنبه يا چهارشنبه با خبرنگاران صحبت خواهم كرد.

با اين حال وي درباره‌ي اين شايعه كه تيم ملي بدون لژيونرها به مصاف سوريه مي‌رود، گفت: اين خبرها صحت ندارد و متاسفانه شايعه‌سازان اين مسايل را مطرح مي‌كنند. در مورد وضعيت بازيكنان پرسپوليس نيز بايد بگويم كه زمان قطعي حاضر شدن آنها بر سر تمرينات تيم ملي مشخص نيست.

Comment

• منچستر يونايتد براي خريد مايكل كريك با تاتنهام به توافق رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براي بستن قرارداد, تنها شركت در آزمايش پزشكي و موضوع‌هاي شخصي مانده است.

گاردين در اين باره نوشت:« جشن تولد بيست و پنج سالگي مايكل كريك لذت‌بخش‌تر شد. چرا كه منچستر يونايتد و تاتنهام بر سر مبلغ انتقال اين بازيكن به توافق رسيدند. او آخرين بازيكن در مركز خط مياني خواهد بود كه طي چند فصل گذشته به الدترافورد آمده‌ است. در مدت پنج سال از زمان جدايي خوان سباستين ورون، سرالكس فرگوسن به دنبال راه حل مناسبي در خط مياني بوده است. كلبرسون ليلام ميلر - كه صرفا بازيكن مركزي نيست - و اريك جمبا جمبا به يونايتد آمدند و پايين‌تر از انتظارها بودند.

Comment

• يك روز پس از هشدار ديويد دشام سرمربي فرانسوي يوونتوس مبني بر بسته شدن درب‌هاي يوونتوس، اعلام شد پاتريك ويرا، بازيكن فصل گذشته‌ي خط مياني اين تيم به اينتر ميلان ايتاليا پيوست.

به گزارش ايسنا, روزنامه‌ي ايتاليايي Gazzelta dello sport با تاييد اين خبر مبلغ قرارداد اين بازيكن را ‌٥/٩ ميليون يورو ذكر كرد.

ضمن آن كه ويرا در اينتر سالانه ‌٥/٥ ميليون يورو براي هر فصل دريافت خواهد كرد.

ويرا كه جام‌جهاني پر بار و موفقي را پشت سرگذاشته است با دو گل زده سهم عمده‌اي در راهيابي «خروس‌ها» به بازي پاياني جام‌ هجدهم داشت.

ويرا در سال ‌٢٠٠٥ از آرسنال به يوونتوس آمده بود.

خبر ديگر از يوونتوس آن است كه اينترميلان زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدي را نيز در نظر دارد.

رم هم دست‌ بردار ديويد ترزه گه فرانسوي نيست.

ماسيموموراتي مالك اينتر كه اين روزها پس از سال‌ها قهرماني در سري A را از آن خود مي‌بيند، لوكاتوني مهاجم تيم ملي ايتاليا را نيز در نظر گرفته است. توني در تيم بحران زده فيورنتينا حضور دارد.

Comment

Working...
                                X