Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• جواد كاظميان بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران از سفر به امارات‌براي عقد قرارداد با الشارجه منصرف شد و به ادامه حضور در پرسپوليس رضايت داد .

جواد كاظميان كه قرار بود بامداد امروز به همراه مدير برنامه هاي خود راهي امارات شود, در نهايت از سفر منصرف شد.

وي شب گذشته در دفتر باشگاه حاضر شد و با محمدحسن انصاري فرد به گفت و گو پرداخت.

قرار است امروز نيز جلسه اي ديگر تشكيل شده و باپرداخت مبلغ مورد نظر , قرارداد وي در هيئت فوتبال به ثبت برسد.

كاظميان پيشنهاد بسيار مناسبي از تيم هاي اماراتي دريافت كرده‌و قرار بود براي عقد قرارداد ساعت 4 بامداد امروز راهي اين كشور شود .

Comment

• علي عليزاده، مهاجم فصل گذشته‌ي پرسپوليس پس از آن كه با حضو در دفتر اين باشگاه و پرداخت 45 ميليون تومان رضايت نامه‌اش را دريافت كرد. صبح پنج شنبه با ثبت قرارداد دو ساله در هيات فوتبال استان تهران به استقلال تهران پيوست.

با پيوستن علي عليزاده به استقلال، او دومين بازيكني لقب گرفت كه اين فصل از تيم پرسپوليس به تيم استقلال رفته است.

علي انصاريان نيز يك ماه پيش با عقد قراردادي دو ساله به تيم آبي پوش تهران پيوست.

در فصل و انتقالات امسال، پرسپوليس نيز عليرضا واحدي نيكبخت و فراز فاطمي دو بازيكن سابق استقلال را به خدمت گرفته بود. سه‌شنبه شب نيز مجتبي جباري با قراردادي داخلي به مدت دو سال را با پرسپوليس امضا كرد.

به گفته‌ي معاون اقتصادي باشگاه پرسپوليس، جباري يكشنبه‌ي هفته‌ي آينده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت خواهد كرد. اين در حالي است كه جباري تا 29 مرداد سال 86 با استقلال قرارداد دارد و مسوولان استقلال اعلام كرده‌اند كه به وي رضايت‌نامه نمي‌دهند.

Comment

• در پي تساوي يك بر يك دو تيم ملي فوتبال كشورمان و تيم راه‌آهن در بازي تداركاتي امروزشان، امير قلعه نويي اظهار داشت: هدف ما از اين بازي محك بازيكنان بود و به دنبال كسب نتيجه نبوديم.

امير قلعه نويي سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان پس از اين ديدار در جمع خبرنگاران گفت: البته در نيمه دوم با تغييراتي كه صورت گرفت، تيم بهتر بازي كرد و به گفته آقاجانيان، آناليزور تيم، بازيكنان توانستند 130 پاس صحيح به يكديگر بدهند.

وي افزود: از تيم راه‌آهن نيز به دليل حضور در اين بازي و انجام فوتبالي خوب قدرداني مي‌كنم.

قلعه نويي در مورد ممانعت از حضور بازيكنان تيم پرسپوليس در تمرينات تيم ملي نيز گفت: قداست پيراهن تيم ملي اهميت بسياري دارد و به همين دليل ما انتظار احترام بيشتري داشتيم. انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس به ما اعلام كرده بود كه ملي پوشان اين باشگاه پنجشنبه گذشته به تمرينات مي‌آيند؛‌ اما آنها در اين هفته و روز چهارشنبه آمدند به همين دليل با آنها صحبت كرديم و از اين بازيكنان خواستيم تا از طريق باشگاه دلايلشان را براي اين شش روز تاخير به فدراسيون فوتبال اعلام كنند.

Comment

• تلاش دو تيم نام‌دار پايتخت به منظور جذب بازيكنان يكديگر به نبردي تمام عيار تبديل شده است و هواداران دو تيم هر روز خود را براي شنيدن خبري جديد آماده مي‌كنند. اين بار يك روز پس از قرارداد داخلي مجتبي جباري با پرسپوليس، علي عليزاده به باشگاه استقلال تهران پيوست.

علي عليزاده, بازيكن جديد استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: جدايي از پرسپوليس برايم آسان نبود؛ اما، زماني كه باشگاه تمايلي به همكاري با من نداشت, تصميم به جدايي از پرسپوليس گرفتم.

وي افزود: مي‌دانم كه رفتن به تيم رقيب براي هواداران پرسپوليس خوشايند نيست؛ اما، من بايد انتخاب مي‌كردم. از يك طرف تماس‌هاي چندين باره‌ام با مسوولان پرسپوليس بي‌جواب ماند و هر روز خبر جديدي در مورد خواستن يا نخواستنم مي‌شنيدم و از سوي ديگر بايد تيم فصل آينده‌ام را انتخاب مي‌كردم و بهترين انتخاب ممكن را انجام مي‌دادم كه به استقلال پيوستم.

عليزاده تاكيد كرد: به هواداران پرسپوليس علاقه دارم و به خاطر حمايت‌هايشان در فصل گذشته از آنها قدرداني مي‌كنم؛ اميدوارم اين تغيير را بپذيرند.

بازيكن استقلال تهران خاطرنشان كرد: در فصل گذشته نيز مذاكراتي با استقلال داشتم؛ اما، در نهايت به پرسپوليس آمدم. سعي مي‌كنم تا شروع تازه‌اي در استقلال داشته باشم و در اين تيم موفق شوم.

وي در مورد افزايش شانس حضورش در تيم ملي نيز تاكيد كرد: تصور نمي‌كنم استقلالي شدن من تاثيري داشته باشد، البته حضور در تيم ملي هدف اصلي من است و تمام تلاشم را انجام مي‌دهم؛ ولي، به هيچ وجه آمدنم به استقلال به اين دليل نبود.

عليزاده در مورد سرمربي استقلال تهران نيز گفت: مرفاوي از مربيان خوبي است كه در قهرماني اين تيم نقش بسزايي داشت، در هر صورت اميدوارم با حضور وي و راهنمايي‌هاي قلعه‌نويي بتوانيم با تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر موفق باشيم.

Comment

• تمرينات تيم فوتبال سايپا از فردا (شنبه) آغاز مي‌شود و علي دايي نخستين تمرين خود را با تيم جديدش برگزار خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم فوتبال سايپا كه به دليل سفر پنج روزه‌ي لورنت، سرمربي آلماني اين تيم به كشورش تعطيل شده بود از روز شنبه آغاز مي‌شود.

تمرينات تيم سايپا در ورزشگاه ايران تاير برگزار مي‌شود، اين ورزشگاه به تازگي از سوي اين باشگاه خريداري شده و محل اختصاصي تمرينات اين تيم است.

علي دايي، كاپيتان سابق تيم ملي كشورمان كه هفته‌ي گذشته با قراردادي يك ساله به سايپا پيوست نيز فردا نخستين جلسه‌ي تمرين خود را با اين تيم زير نظر سرمربي آلماني برگزار مي‌كند.

گفتني است تاكنون قراردادهاي ميثاق معمارزاده، بازيكن سابق راه‌آهن به مدت 3 سال، اميد شريفي نسب، بازيكن فصل گذشته‌ي فولاد خوزستان به مدت 2 سال و علي دايي، كاپيتان سابق صباباتري به مدت يك سال در هيات فوتبال تهران ثبت شده است.

همچنين لورنت آلماني به منظور تكميل نفراتش جذب يك دفاع وسط و يك دفاع چپ را در دستور كارش قرار داده است.

Comment

• شكست دو بر يك هامبورگ برابر وردربرمن در چهارچوب ديدارهاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي آلمان نشان داد كه در اين تيم بايد «سلسله مراتب» جديدي حكمفرما شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه‌ي آلماني Tagesspiegel در گزارشي از هامبورگ پس از شكست و حذف اين تيم در ديدار برابر حريف شمالي خود نوشت: «هامبورگ در جستجوي «رهبري» تازه مي‌گردد.»

اين روزنامه با اشاره به صحنه‌ي اخراج نايجل ده يونگ، بازيكن هلندي هامبورگ در اين ديدار نوشت: «نايجل ده‌يونگ نگاه كوتاهي داشت. چهره او نشان مي‌داد كه او مستاصل شده است. او اكنون به خوبي مي‌داند كه يورش خطرناك به سوي توپ با اخراج از ميدان توام است. او پاس مي‌دهد اما، بيست متر جلوتر! نتيجه آن شد كه بازيكن وردربرمن صاحب توپ شد. در اين ميان او دشنام‌هاي خود را نثار مهدي مهدوي‌كيا مي‌كند. چرا كه به عقيده ده يونگ، مهدي در زمان لازم از سمت راست حركت نكرده بود. اين صحنه نشان مي‌دهد كه هامبورگ در زمين از رهبري لازم برخوردار نيست تا بتواند فصلي موفق همانند سال گذشته را داشته باشد.

توماس دال در پايان بازي با گفتن اين سخنان، خود و هواداران هامبورگ را تسلي داد:« شاهد بوديد كه هميشه چيزهايي براي يادگيري وجود دارد.»

به نوشته‌ي Tegessiegel اين مشكل زماني رخ نمود كه جمعي از بازيكنان باتجربه و بزرگ هامبورگ اين تيم را ترك كردند. اگرچه بازيكنان تازه وارد هامبورگ تاكنون عملكرد بدي نداشته‌اند اما، تجربه و بزرگي بازيكناني چون فن بويتن، باربارز و باينليش چيزي نيست كه براحتي بتوان آن را به دست آورد.در هامبورگ حكمفرمايي يك نوع «سلسله مراتب» جدي به نظر مي‌رسد. اين تيم شمالي آلمان يك هفته ديگر بوندس‌ليگاي جديد را بايد آغاز كند و بازي حساس برابر اوساسوناي اسپانيا هم ديگر بازي مهم پيش روي جوانان اين تيم است.»

هامبورگ چهارشنبه آينده پذيراي اوساسوناي اسپانيا خواهد بود.

Comment

• جواد كاظميان با قراردادي يك ساله به الشعب امارات پيوست.

كاظميان درباره‌ي اين انتقال ناگهاني به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت:« خودم هنوز نمي‌دانم چه كاري كرده‌ام. هنوز در اين شوك هستم.»

بازيكن تيم ملي ايران دليل اين انتقال را اين چنين توضيح داد:« نمي‌خواهم بگويم كه مشكل مالي نداشتم اما، هر جوري بود مانند چند سال گذشته با آن كنار مي‌آمدم. مشكل من چيز ديگري بود. سوال من اين است بازيكناني مانند كاويانپور، انتظاري و انصاريان به بهانه‌هاي مختلف كادر فني از تيم جدا شده‌اند و كسان ديگري جايشان را گرفتند. چرا كار بايد به جايي برسد كه انصاريان پس از چند سال بازي كردن در پرسپوليس از استقلال سر دربياورد يا انتظاري به راه‌آهن برود؟ البته اين نقل و انتقالات در همه جاي دنيا طبيعي است اما، مساله در پرسپوليس فرق مي‌كرد.»

پرسپوليس كه در اين فصل نقل و انتقالات پرتكاپو بوده است اكنون بازيكن خوبي را از دست داد. كاظميان ادامه داد:« معاون مالي باشگاه (عبديايي) به من چك‌هاي قلابي داد كه هيچ اعتباري نداشتند. اما، من هيچ چيز نگفتم چون يك سال بود كه اين پول را طلب داشتم و مي‌دانستم كه يك روز پول قراردادم را مي‌گيرم.»

جواد كاظميان درباره‌ي مديريت باشگاه گفت:« هيچ گلايه‌اي از انصاري‌فرد ندارم. كارنامه‌ي وي براي همه روشن است. او در زمينه‌ي قراردادم همه‌ي تلاشش را كرد. اما، نمي‌دانم چرا امروز باشگاه را به دست كساني مانند هان يا خشايار محسني داده‌اند. همه مي‌دانند كه چه علاقه‌اي به پرسپوليس دارم. از بوخوم وكايزرسلاترن پيشنهاد داشته‌ام. اما، دوست داشتم در پرسپوليس بمانم چرا كه پيش از هر چيزي به خانواده‌ام نزديك بودم و اين مهم‌ترين نكته بود. در ضمن مي‌دانستم كه پرسپوليس وضعيت خوبي دارد و ما شانس زيادي براي قهرماني در جام حذفي داريم اما، اين اتفاق رخ نداد.»

آري هان سرمربي پرسپوليس در گفت‌وگو‌هايش به اين كه كاظميان هم مي‌تواند باشگاه را ترك كند اشاره كرده بود. نماينده‌ي ايراني جديد فوتبال امارات درباره‌ي اين اظهار نظر مربي هلندي به ايسنا گفت:« مشكلي نيست من هم رفتم. اكنون آنها بروند كساني را كه دوست دارند بياورند. تنها نمي‌دانم چرا ابهت باشگاهي مانند پرسپوليس بايد به دست واسطه‌اي پايين بيايد.»

نكته‌ي جالب اين است كه كاظميان از اين انتقال راضي نيست:« راضي نيستم. دوست داشتم بمانم اما، مي‌دانستم اگر بمانم در آينده با هان به مشكل برمي‌خورم.»

جواد كاظميان در پايان به هواداران پرسپوليس هم پيامي داد:« از آنها مي‌خواهم من را ببخشند. كادر فني با رفتارش من را در مقابل عمل انجام شده قرار داد. مطمئن هستم كه روزي برمي‌گردم.»

Comment

• اسامي نهايي بازيكنان تيم ملي ايران براي بازي با سوريه پنجشنبه‌ي آينده اعلام مي‌شود.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اردوي تيم ملي از روز شنبه به صورت شبانه‌روزي ادامه مي‌يابد و در طول هفته تمرينات تيم ملي وارد مرحله‌ي فشرده‌تري مي‌شود و پنجشنبه‌ي آينده اسامي بازيكنان تيم ملي براي بازي با سوريه اعلام مي‌شود.

امير قلعه‌نويي با انتقاد از بروز اختلاف در ميان هواداران تيم ملي بر اثر مسايل باشگاهي نيز تاكيد كرد: تيم ملي ايران، به تمام مردم تعلق دارد و تمامي هواداران بايد نگاه ملي داشته باشند، در حال حاضر من سرمربي تيم ملي هستم و فارغ از هر رنگي به تيم ملي فكر مي‌كنم، اميدوارم تمامي مردم دست به دست يكديگر دهند تا تيم ملي موفق باشد.

وي در مورد تعداد كادر فني تيم ملي ايران نيز گفت: از اين ميان تنها 5 نفر اعضاي اصلي كادر فني هستند و سايرين وظايف اجرايي، مشاوره‌اي و پزشكي را بر عهده دارند و من مشكلي در اين كادر نمي‌بينم.

Comment

• وحيد طالب‌لو گفت: تيم بعدي من پرسپوليس نخواهد بود.

طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمامي بازيكنان به خاطر پيراهن و هواداران استقلال تلاش كردند و پس از سه سال رياضت و مشقت اين تيم را به قهرماني ليگ برتر رساندند اما، متاسفانه پس از آن باشگاه، بازيكنان را فراموش كرد و من متاسف هستم كه اين قهرماني در حال لوث شدن است.

طالب‌لو تاكيد كرد: جدايي‌ام از استقلال قطعي است. در حالي كه عنوان مي‌شود حقوق بازيكنان پرداخت مي‌شود، تا كنون من يك ريال نيز از اين باشگاه نگرفته‌ام و حتي پاداش سال گذشته‌ام نيز پرداخت نشده است.

طالب‌لو در مورد شايعه‌ي حضورش در تيم پرسپوليس تهران نيز گفت: چنين موضوعي صحت ندارد و من قصد ندارم به پرسپوليس بروم، معتقدم كه نبايد با افكار مردم بازي كرد و به خاطر احترام به هواداران دو تيم به پرسپوليس نمي‌روم.

وي افزود: سه، چهار پيشنهاد از تيم‌هاي تهراني و شهرستاني دارم كه به زودي تيم آينده‌ي خود را انتخاب مي‌كنم.

Comment

• رونالدينيو، شايعه روزنامه‌هاي ايتاليايي كه از جدايي‌اش از بارسلونا و پيوستن به ميلان خبر داده‌اند را بي‌پايه و اساس مي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير نقل و انتقالات ميلان به هواداران اين تيم وعده داده كه در بازار تابستان بازيكن بزرگي را به سن سيرو مي‌آورد. گمانه زني درباره‌ي اين خريد بزرگ شروع شده است. هفته گذشته روزنامه‌هاي ايتاليايي نوشتند ميلان، يكي از متهمان پرونده فساد ورزشي و تباني 85 ميليون پوند براي رونالدينيو هزينه خواهد كرد.

بهترين بازيكن جهان در اين باره گفت:« علاقه‌ي ميلان من را بسيار خوشحال كرد. بسيار جالب است كه بدانيد يك تيم مهم به دنبال شماست. اما، از بودن در بارسلونا راضي هستم و تنها به بازي كردن در اين تيم فكر مي‌كنم. نمي‌دانم آيا تماسي با برادرم (نماينده رونالدينيو) گرفته شده يا خير. تنها چيزي كه مي‌خواهم به هوداران بارسلونا بگويم اين است كه بايد به اندازه من از اين بابت مطمئن باشند. مي‌خواهم به همراه اين تيم به قهرماني‌هايم ادامه بدهم. براي من بارسلونا جاي كاملي است و چيزي در اين باره تغيير نكرده است.»

رونالدينيو تا 2014 با بارسلونا قرارداد دارد و اكنون به همراه قهرمان اسپانيا در تور مكزيك و آمريكا بسر مي‌برد

Comment

• ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي چلسي با دادن پيراهن شماره سيزده اين تيم به ميشائيل بالاك، بازيكن تازه وارد آبي‌هاي لندن ـ خشم ويليام گالاس، مدافع فرانسوي اين تيم را برانگيخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گالاس كه فصل گذشته اين پيراهن را بر تن مي‌كرد اكنون خواستار پيراهن خود شده است. گالاس اين خواسته را در حالي مطرح مي‌كرد كه در پنج فصل گذشته همواره با پيراهن شماره سيزده در ميدان حاضر شده است. براي همين هم او به مدير برنامه‌هايش، پير فرلو اطلاع داد كه خواسته‌اش را به آگاهي سران چلسي برساند.

فرلو در اين باره گفت:« ممكن نيست بالاك پيراهن شماره سيزده را بپوشد. آن هم در حالي كه با ويليام در اين باره صحبتي داشته باشد.»

ژوزه مورينيو در مقابل همه اين حرف‌ها پيراهن شماره سيزده را به بازيكن آلماني خود داد.

بالاك در اين باره گفت:« هنگامي كه به چلسي آمدم، تقاضاي پوشيدن پيراهن شماره سيزده را داشتم. اما، وقتي كه اين پيراهن را به گالاس دادند، ناراحت شدم، با اين حال پيراهن شماره نوزده را پوشيدم تا اين كه دو روز پيش سرمربي پيش من آمد و به من گفت كه مي‌توانم پيراهن شماره سيزده را بپوشم.»

جنجال بر سر شماره پيراهن، برگ برنده گالاس در گفت‌وگوي ميان او با اين باشگاه لندني شده است. چرا كه گالاس تنها يك سال ديگر با «آبي‌ها» قرارداد دارد و سران باشگاه هم مي‌خواهند او را در لندن نگه دارند. مشاوران رومان آبراموويچ، مالك ثروتمند چلسي با ارايه پيشنهادي چهار ساله و مبلغ دو برابر مقدار كنوني خواستار حضور گالاس در لندن شده‌اند. اين درحالي است كه اين مدافع فرانسوي تا كنون با تمديد پيش از موعد قرارداد خود موافقت نكرده است.

حضور نيافتن گالاس در تمرين‌هاي روز دوشنبه گذشته چلسي، واكنش مورينيو را در پي داشت. گالاس با ارايه گواهي پزشكي توضيح داد كه او به دليل «سرخوردگي» ناشي از شكست در بازي پاياني جام جهاني برابر ايتاليا نزد پزشك رفته است.

مورينيو هم در مقابل با دادن پيراهن شماره سيزده به بالاك دراين باره گفت:« او با نيامدنش به باشگاه به همه بازيكنان بي‌احترامي كرده است و اين براي من پذيرفتني نيست.»

Comment

• هنوز جنجال تباني و رسوايي‌هاي فوتبال ايتاليا تمام نشده است كه تيم‌هاي سامسون اسپور و آنكارا گوچو از تيم‌هاي دسته اولي باشگاه‌هاي تركيه با اتهام تقلب روبرو شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قرار است نتيجه ديدار پايان فصل گذشته اين دو تيم تغيير كند.

عدنان اولمز، رييس پيشين باشگاه سامسون اسپور در اين باره توضيح داد كه از «نايب رييس آنكارا» مهمت كنال اونسال، پيشنهاد پيروزي حتمي را دريافت كرده است.

در مقابل اونسال تقاضاي دريافت 373 هزار يورو داشت.

اولمز كه اندكي بعد از كار خود كناره‌گيري كرد، اين اتهام را نپذيرفت:« من از سمت خودم كنار رفتم، چرا كه نمي‌توانم اين همه «تقلب» را تحمل كنم.»

سامسون اسپور آن بازي را با نتيجه دو بر يك به سود خود به پايان برد. با اين حال به دسته دوم سقوط كرد.

فدراسيون فوتبال تركيه اكنون در حال بررسي اين موضوع است.

Comment

• تمرينات امروز بعدازظهر تيم ملي فوتبال كشورمان در شرايطي برگزار شد كه حضور بازيكنان پرسپوليس در اين تمرين، فضاي جديدي را بر كمپ تيم‌هاي ملي حاكم ساخته بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات بعدازظهر امروز تيم ملي با چند حاشيه آغاز شد. در ابتدا تماشاگران اندك حاضر در تمرينات شروع به فحاشي به نيكبخت واحدي كردند كه با وساطت امير قلعه‌نويي، سرمربي تيم و محمود فكري اين شعارها پايان يافت. سپس در شرايطي كه ناصر ابراهيمي با جدا ساختن نيكبخت واحدي از ساير بازيكنان، از وي خواسته بود تا براي حضور در تمرين منتظر اجازه‌ي سرمربي باشد، نيكبخت واحدي با خبرنگار يكي از شبكه‌هاي تلويزيون به گفت‌وگو پرداخت كه در اين بين قلعه‌نويي با پرخاش به نيكبخت واحدي و گزارشگر تلويزيون اعتراض كرد كه اين موضوع نيز با وساطت مناجاتي و دكتر نوروزي پايان يافت.

پس از اين حاشيه‌ها، امير قلعه‌نويي با جمع كردن بازيكنان، دقايقي به گفت و گو با آنها پرداخت و سپس تمرينات تيم ملي آغاز شد.

24 بازيكن در قالب سه گروه به تمرين حركت پا به توپ در عرض زمين و پاسكاري پرداختند. حركت در عرض و پاس‌هاي مستقيم و مورب، تمرين بعدي بازيكنان بود.

سپس در حالي كه بازيكنان پيش از تمرين گرم نكرده بودند، به حركات كششي پرداختند.

در تمرين بعدي، بازيكنان در قالب دو گروه و در حالي كه با كاورهاي طوسي و سبز رنگ از يكديگر متمايز شده بودند، به تمرين پاسكاري و كارهاي تكنيكي با توپ پرداختند.

در آخرين تمرين امروز، بازيكنان در يك نيمه‌ي زمين، حمله و دفاع از دروازه را تمرين كردند. در شرايطي كه بازيكنان مياني از ميانه‌ي ميدان با بازي‌سازي از كناره‌ها، براي مهاجمان موقعيت ايجاد مي‌كردند، مدافعان وظيفه‌ي دفاع از دروازه را برعهده داشتند. شوتزني به دروازه نيز بخش ديگري از اين تمرين بود.

به نظر مي‌رسد فضاي رقابتي ايجاد شده ميان دو باشگاه بزرگ پايتخت، تاثير به‌سزايي در تمرينات تيم ملي ايران داشته است؛ به گونه‌اي كه سرمربي تيم ملي بار ديگر در تمرينات امروز از تماشاگران خواست تا فارغ از تعلقات باشگاهي، به تشويق تيم ملي ايران بپردازند.

رحمان رضايي كه قرار است براي تعيين وضعيت خود به ايتاليا سفر كند، در تمرينات بعدازظهر امروز شركت نداشت.

حسين بادامكي، عليرضا نيكبخت واحدي و مهرزاد معدنچي، بازيكنان تيم پرسپوليس بودند كه به همراه جواد كاظميان، بازيكن تيم الشعب امارات به تمرينات امروز اضافه شدند.

در شرايطي كه براي فعاليت خبرنگاران از سوي نيروهاي حراست سازمان تربيت بدني در محل كمپ تيم‌هاي ملي محدوديت‌هايي ايجاد شده بود و آنها تنها اجازه‌ي حضور در يك قسمت از كمپ را داشتند، برخي از ليدرهاي تماشاگران به سبب آشنايي با كادر فني، اجازه‌ي حضور در زمين را پيدا كرده و در ميان تمرين با سرمربي تيم ملي به گفت و گو پرداختند.

تمرينات امروز تيم ملي پس از 90 دقيقه پايان يافت.

Comment

• سه‌شنبه‌ي هفته‌ي جاري تيم ملي فوتبال ايران در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم ملي امارات مي‌رود.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاييد اين خبر گفت: ساعتي پيش اماراتي‌ها پاسخ مثبتي به پيشنهاد ايران دادند و قرار است سه‌شنبه‌ي هفته‌ي جاري ديداري دوستانه را با تيم ملي امارات برگزار كنيم.

اين درحالي است كه پيش از اين كنفدراسيون فوتبال آسيا از ديدار تيم ملي امارات در روز هفدهم مرداد (سه شنبه) با گالاتاسراي تركيه خبر داده بود.

كيومرث هاشمي نيز امروز در جمع خبرنگاران از عذرخواهي فدراسيون فوتبال امارات به دليل حضور اين تيم در اردوي ايتاليا و رد پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايران خبر داد و يكي از سه تيم كويت، اردن و قطر را به عنوان حريف تداركاتي ايران اعلام كرده بود.

Comment

• نشست مطبوعاتي سرپرست فدراسيون فوتبال صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نشست كه به دليل تاخير كيومرث هاشمي چهل دقيقه ديرتر از موعد مقرر (10:40) آغاز شد، سرپرست فدراسيون فوتبال پرسش‌هاي خبرنگاران را پاسخ گفت.

در ابتداي اين نشست، هاشمي درباره‌ي مسايل مختلف ورزش صحبت كرد. او با تبريك سالروز شهادت سهيد صارمي و روز خبرنگار، رسانه‌ها را حاميان اصلي ورزش توصيف كرد و افزود: همواره زحمات اصلي براي انعكاس رويدادهاي ورزشي بر دوش خبرنگاران است و اميدوارم كه تعاملي كه هم اكنون ميان رسانه‌ها و سازمان ورزش وجود دارد ادامه پيدا كند. نقش رسانه‌ها بر هيچ كس پوشيده نيست و ما به عنوان سازمان تربيت بدني نقش رسانه‌ها را به عنوان فرصت ياد مي‌كنيم. رسانه‌ها فرصتي هستند كه بايد از آنها به طور كامل استفاده كنيم.

پس از صحبت‌هاي سرپرست فدراسيون فوتبال خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي پرسش‌هاي خود را مطرح كردند. خبرنگاري در خصوص تغيير اساس‌نامه‌ي فدراسيون فوتبال از هاشمي پرسيد كه وي در پاسخ گفت: اصلاح اساس‌نامه‌ي همه‌ي فدراسيون‌ها در دستور كار ما قرار دارد و پس از بازبيني، اصلاحات لازم را انجام خواهيم داد اما، دراين ميان دقت را فداي سرعت نخواهيم كرد. هر چه سريع‌تر اين اصلاحات انجام شده و به فدراسيون‌ها ابلاغ خواهد شد.

وي افزود: طبيعي است كه در چارچوب آنچه كه مد نظر داريم و اساس‌نامه‌ي پيشنهادي فيفا تغييرات لازم را اعمال خواهيم كرد و پس از آن كه اساس‌نامه اصلاح شد آن را به كنفدراسيون فوتبال آسيا و فدراسيون بين‌المللي فوتبال ارسال خواهيم كرد.

هاشمي درباره‌ي مدت زمان تعيين شده براي تغيير اصلاحات در اساس‌نامه‌ي فدراسيون فوتبال ايران گفت: فيفا از 46 كشور آسيايي تغييرات در اساس‌نامه را خواستار شده و پس از آن كه اين تغييرات اعمال شود براي تصويب به فيفا ارسال خواهد شد. از سال گذشته تاكنون كشورهاي افغانستان، لائوس و فيليپين كار بازبيني و اصلاح را انجام داده و اساس‌نامه‌ي خود را به فيفا ارسال كرده‌اند. سيزده كشور از جمله استراليا در حال بازبيني اساس‌نامه‌ي خود هستند و 30 كشور شامل ايران، كره‌ي جنوبي، ژاپن، عربستان، قطر و كشورهاي صاحب فوتبال آسيا تاكنون هيچ اقدامي را براي تغيير اساس‌نامه انجام ندادند. فيفا تا خرداد 85 به اين كشورها اولتيماتوم زماني داد اما، پس از آن كه اعضا درخواست تمديد آن را كردند فيفا تا دي سال جاري به اين كشورها فرصت داد و ممكن است اين زمان نيز قابل تمديد باشد.

وي درباره‌ي ايراد فيفا به كشورهايي نظير ايران كه رييس مجمع، رييس سازمان ورزش آن كشور است گفت: بسياري از كشورها اساس‌نامه‌اي دارند كه بر اساس آن روساي فدراسيون انتصابي هستند اما، در ايران از شش سال پيش رييس فدراسيون به صورت راي‌گيري و انتخابي برگزيده شده است و ما يك گام نسبت به ديگر كشورهاي آسيايي جلوتر هستيم. ما اساس‌نامه‌ي خود را بر اساس چارچوب تعيين شده‌ي فيفا اصلاح خواهيم كرد.

سرپرست فدراسيون فوتبال ادامه داد: بحث اين كه رييس مجمع بايد رييس فدراسيون باشد يا خير، فيفا در چارچوب كاري‌اش مشخص كرده است و بايد رييس مجمع رييس فدراسيون باشد. در مجموع فيفا به اساس‌نامه‌ي اين چهل و شش كشور پانزده - شانزده ايراد وارد كرده است و قطعا ما با اصلاح اين موارد اساس‌نامه‌اي را ارايه خواهيم كرد كه مورد قبول فيفا باشد.

خبرنگاري از هاشمي پرسيد آيا دادكان يا مسوولان سابق فدراسيون فوتبال حركتي براي شكايت از مسوولان سازمان تربيت بدني به فيفا ارايه‌ داده‌اند كه وي در پاسخ گفت: با توجه به روحياتي كه از اين دوستان سراغ دارم گمان نمي‌كنم آنها چنين حركتي انجام داده باشند.

به گزارش ايسنا، هاشمي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا قصد كنار گذاشتن اختلافات با دادكان و برگزاري نشستي با وي را نداريد گفت: از روز اولي كه به عنوان خدمتگزار به ورزش آمدم اعلام كردم كه ما با هيچ كس مشكلي نداريم و از همه براي همكاري دعوت به عمل آورديم اما، بعضي از دوستان تشخيص دادند كه وضعيت براي ادامه‌ي كار چندان مساعد نيست. در آينده با خارج شدن از فضاي احساسي كنوني جلساتي را با حضور اين افراد انجام خواهيم داد.

وي درباره‌ي رفتن تعداد زيادي از بازيكنان ايراني به ليگ كشورهاي عربي به ويژه امارات گفت: فكر مي‌كنم ريشه‌ي تمام اين مشكلات نبودن ساختاري منظم در باشگاه‌ها است. ما تصميم گرفته‌ايم كه اساس‌نامه‌ي واحدي را براي تمام باشگاه‌ها ايجاد كنيم، رفتن بازيكنان ايراني به كشورهاي عربي يكي از مشكلاتي است كه باشگاه‌هاي ما با آن روبرو هستند. طبيعي است كه ورزشكار به دنبال منافع خود باشد و اگر باشگاه‌ها روي اين مساله سرمايه‌گذاري كنند باور دارم كه بسياري از اين مشكلات حل خواهد شد.

هاشمي در پاسخ به سوالي در خصوص وضعيت سه بازيكن تيم ملي كه از دادن آزمايش دوپينگ امتناع كرده‌اند گفت: عدم حضور آنها در آزمايش دوپينگ محرز شده اما، عدم حضور به معناي امتناع از دادن تست نيست و كميته‌ي مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال در دو سه روز آينده نظر نهايي خود را اعلام خواهد كرد. ما بر اساس آيين نامه‌ي خودمان كه مطابق با فيفاست درباره‌ي اين سه نفر تصميم‌گيري خواهيم كرد.

وي درباره‌ي دوپينگ مهدي واعظي و شكايت باشگاه پگاه گيلان از حضور اين بازيكن در ديدار پلي آف دسته يك گفت: باشگاه پگاه گيلان در اين باره شكايت كرده است و پس از آن كه بررسي‌هايمان كامل شد، نظر نهايي را اعلام خواهيم كرد.

هاشمي بار ديگر درباره‌ي اصلاح اساس‌نامه گفت: هر چيزي كه بتواند بحث نظارتي سازمان را افزايش دهد ما از آن استقبال مي‌كنيم، اين دولت‌ها هستند كه بايد بر روي ورزش نظارت كنند و استقبال فدراسيون‌ها به معناي آن نيست كه متولي ورزش نتواند بر روي فدراسيون‌ها نظارت كند.

خبرنگاري پرسيد اين بي‌سابقه است كه ما نتوانسته‌ايم از تيمي عربي براي انجام ديدار دوستانه با تيم ملي فوتبال ايران دعوت به عمل آوريم، دليل اين مساله چيست؟ كه هاشمي پاسخ داد: از زماني كه تيم ملي تشكيل شده ما فرصت اندكي را در اختيار داشتيم. كادر فني تيم ملي از ما يك بازي دوستانه داخلي را خواست كه اين بازي نيز انجام شد. همچنين كادر فني به دليل ديدار پيش روي تيم ملي برابر سوريه از فدراسيون خواست كه ديداري با يكي از تيم‌هاي عربي انجام گيرد. ما با چهار كشور امارات، اردن، كويت و قطر مكاتبه كرده‌ايم، امارات پس از پيشنهاد ما به دليل حضور در اردوي ايتاليا اين پيشنهاد را رد كرد و امروز از ميان سه كشور باقيمانده يكي به عنوان حريف تيم ملي پيش از ديدار با سوريه برگزيده خواهد شد.

خبرنگاري درباره‌ي اتفاقاتي كه در جام جهاني به لحاظ فرهنگي در آلمان رخ داد پرسيد كه سرپرست فدراسيون گفت: گروهي براي بررسي در اين باره در فدراسيون مستقر شده و بايد اجازه داد كه پس از جمع‌آوري مطالب، گزارش كاملي به جامعه‌ي ورزش كشور ارايه شود.

هاشمي درباره‌ي كميته‌ي فرهنگي فدراسيون فوتبال گفت: معتقدم كه فعاليت فرهنگي در هر رشته‌ي ورزشي فراتر از كميته است. تا زماني كه استراتژي صحيحي در بحث فرهنگي نداشته باشيم افراد نمي‌توانند مشكلات فرهنگي فوتبال را حل كنند. هر آنچه كه در قبل به عنوان فعاليت‌هاي فرهنگي در فدراسيون انجام شده بخش كوچكي از روابط عمومي آن مجموعه بود و شباهتي با كار فرهنگي نداشته است. به اعتقاد من در مدت كوتاه كميته‌ي فرهنگي فدراسيون بايد منحل شود. چرا كه تا استراتژي فوتبال كشورمان را تدوين نكنيم مشكل فرهنگي فوتبال ما نيز حل نخواهد شد.

هاشمي درباره‌ي اظهار نظر سيموئز در خصوص قلعه‌نويي گفت: هر كس شرح وظايف مشخصي دارد و نبايد اين افراد خارج از شرح وظايف خود صحبت كنند.

سرپرست فدراسيون فوتبال درباره‌ي پولي كه فيفا به كشورهاي راه يافته به جام جهاني پرداخت كرده به ايسنا گفت: اين پول به شخص خاصي تعلق ندارد و هر زمان كه اين پول به حساب فدراسيون واريز شد آن را خرج فوتبال خواهيم كرد.

هاشمي درباره‌ي تعدد شغلي رييس كميته‌ي مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال گفت: در اين باره بررسي خواهيم كرد و اين مساله قابل پيگيري است.

هاشمي با رد هر گونه دخالت در تصميم‌گيري‌هاي كادر فني و انتخاب دستياران قلعه‌نويي گفت: به جرات مي‌گويم كه هيچ گونه دخالتي براي انتخاب كادر فني انجام نگرفته است، زماني كه قلعه‌نويي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد خود وي كادر فني را انتخاب كرد. در همه جاي دنيا انتخاب سرپرست بر عهده‌ي فدراسيون است اما، ما براي اين كه احساس نشود دخالتي در كادر فني ايجاد شده از شخص قلعه‌نويي براي انتخاب سرپرست نظر گرفتيم.

سرپرست فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سوال كه چگونه پس از تغيير اساس‌نامه، سازمان تربيت بدني بر فدراسيون فوتبال نظارت خواهد كرد گفت: پاسخ به اين سوال به اين بستگي دارد كه ما چگونه دخالت و نظارت را تعريف كنيم. در مجمع 30 رييس هيات حضور دارند كه اين روسا زير نظر ادارات كل تربيت بدني فعاليت مي‌كنند. حال چگونه مي‌شود بدون نظارت اين مجمع را برگزار كرد. سازمان تربيت بدني بر كار فدراسيون‌ها نظارت خواهد كرد. ولي هيچ گونه دخالتي انجام نخواهد داد.

هاشمي درباره‌ي اضافه شدن تيم فوتسال استقلال به ليگ برتر پس از گذشت شش هفته از شروع اين رقابت‌ها به خبرنگار ايسنا گفت: پس از آن كه دو هفته از شروع ليگ گذشت مسوولان استقلال از ما درخواست اضافه شدن به ليگ برتر را داشتند اما، آيين نامه‌ چنين اجازه‌اي را به ما نمي‌داد مگر آن كه باشگاه‌هاي ديگر با اين مساله موافقت كنند. پس از آن كه در جلسه‌اي مسوولان باشگاه‌ها اين مساله را پذيرفتند استقلال به ليگ برتر وارد شد. ما نياز داريم كه در فوتسال كشورمان سرمايه‌گذاري كنيم.

خبرنگاري پرسيد چرا پس از گذشت يك ماه از پايان جام جهاني همچنان به دنبال نبش قبر اتفاقات گذشته هستيم كه هاشمي به خبرنگار ايسنا گفت: ما در فدراسيون فوتبال به دنبال نبش قبر نيستيم و هيچ گونه دخالتي در اتفاقاتي كه در گذشته رخ داده نخواهيم داشت. گروه‌هاي مختلفي از جمله سازمان بازرسي كل كشور، گروه حسابرسي در بخش خصوصي و … در فدراسيون فوتبال مستقر شده‌اند و پس از بررسي مسايل مختلف ما مي‌خواهيم به سوالاتي كه درباره‌ي فوتبال در اذهان فوتبال دوستان كشور وجود داشته، پاسخ دهيم و اطلاعات درست زماني در اختيار مردم قرار مي‌گيرد كه ما سند و مدارك صحيحي در اختيار داشته باشيم.

هاشمي با تاكيد بر احترام بر پيشكسوتان گفت: به اين موضوع اعتقاد دارم كه بايد حرمت افراد حفظ شود. من همواره از بيان مسايل حاشيه‌اي پرهيز كرده‌ام و وقتي كه از فضاي احساسي خاصي كه اكنون وجود دارد خارج شويم جلسه‌اي را با حضور مسوولان سابق فدراسيون فوتبال برگزار خواهيم كرد و از كساني كه براي فوتبال زحمت كشيده‌اند تقدير خواهيم كرد.

Comment

Working...
                                X