Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سفر تيم فوتبال العربي كويت به اصفهان و ديدارهاي دوستانه‌ي اين تيم در اين شهر لغو شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه قرار بود اردوي تيم العربي كويت به مدت يك هفته در اصفهان برگزار شود و اين تيم دو ديدار تداركاتي برابر فولاد مباركه‌ي سپاهان و سپاهان نوين اصفهان برگزار كند، به دليل تغييرات مديريتي و كادر فني اين باشگاه سفر العربي به اصفهان لغو شد و اين تيم از باشگاه سپاهان عذر خواست.

Comment

• به منظور سهولت در تهيه‌ي بليت بازي تيم ملي فوتبال كشورمان با سوريه از سري رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا، بليت اين بازي به صورت پيش فروش در 8 ورزشگاه مطرح شهر تهران به علاقمندان عرضه خواهد شد.

به گزارش ايسنا، پيش فروش بليت اين بازي طي روزهاي دوشنبه (فردا - ساعت 14 الي 1، سه شنبه (ساعت 8 صبح الي 1 و چهارشنبه (ساعت 8 صبح الي 14) در مكانهاي زير پيش فروش خواهد شد.

1ـ ورزشگاه آزادي

2ـ ورزشگاه شهداء هفتم تير

3ـ ورزشگاه تختي

4ـ ورزشگاه شهداء هويزه

5ـ ورزشگاه شهيد شيرودي

6ـ ورزشگاه شهيد درفشي فر

7ـ ورزشگاه شريعتي كرج

8ـ ورزشگاه امام خميني (ره) اسلامشهر

گفتني است؛ بليت فروشي روز چهارشنبه در استاديوم آزادي انجام نخواهد شد.

ديدار تيم‌هاي ملي ايران و سوريه ساعت 18 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

Comment

• روابط عمومي فدراسيون فوتبال با صدور اطلاعيه اي كليه علاقمندان به تيم ملي كشورمان را به حضور گرم خود در ورزشگاه آزادي و حمايت از تيم ملي كشورمان در روز چهارشنبه، مقابل تيم ملي سوريه دعوت كرد.

به گزارش ايسنا، در بخشي از اين اطلاعيه اي آمده است: «امروز روز آشتي مردم با تيم ملي است كه مي خواهد با تمام توان و قدرت شايستگي هاي خود را به اثبات برساند و امروز، روزي است كه حضور شما علاقمندان به فوتبال ملي اعتبار و دلگرمي ويژه اي به بازيكنان تيم ملي خواهد بخشيد.»

در بخش ديگري از اين اطلاعيه اي با تاكيد بر نقش ارزنده تماشاگران در معرفي فرهنگ و ارزشهاي والاي اسلامي آمده است: «تماشاگران فهيم ايراني يكبار ديگر همچون ساير بازيهاي ملي، حمايت از تيم ملي كشورمان و رعايت شأن و شخصيت تك تك بازيكنان را نشان خواهند داد و با فريادهاي يك رنگ ايران ـ ايران نقش اساسي خود در موفقيت پيروزي ارزشمند تيم ملي در اين بازي را به نمايش خواهند گذاشت. امروز روز آشتي با تيم ملي و بدور ريختن خاطرات تلخي است كه شايد خود، ره توشه و ترسيم كننده افق روشن در پيش روي تيم ملي باشد و اين امر محقق نخواهد شد مگر به حضور گرم، تشويقهاي مكرر و حضور يكرنگ شما تماشاگران، ملت فهيم و مردم ورزش دوست كشورمان.»

Comment

• نشست فوق‌العاده‌ي اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس روز شنبه برگزارشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دراين جلسه كه با حضور علي سعيدلو، فداحسين مالكي، محمد حسين نژاد فلاح و محمد حسن انصاري فرد برگزار شد، اعضاي هيات مديره درباره‌ي تغيير و تحول در كادر فني پرسپوليس و انتخاب سرمربي جديد بحث و تبادل نظر كردند.

اعضاي هيات مديره، ضمن قدرداني از تلاش‌هاي مربيان هلندي، بر لزوم ايجاد تغيير و تحول در كادر فني تأكيد و درباره انتخاب سرمربي جديد گفت و گو كردند.

برنامه ريزي براي فينال جام حذفي و فصل جديد رقابت‌هاي ليگ برتر، بودجه‌ي سال آينده و انتخاب اسپانسر از جمله مسائلي بود كه در اين نشست 90 دقيقه اي درباره آن تبادل نظر شد.

در اين جلسه مقرر شد، بدهي هاي گذشته باشگاه پرسپوليس كه بالغ بر چهارونيم ميليارد تومان برآورد مي شود از طريق نمايندگان سازمان تربيت بدني حسابرسي و درباره تأمين بودجه آن تصميم گيري شود.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس هم بودجه تقريبي سال آينده را در جلسه مطرح كرد كه مقرر شد بعد ازتعيين تكليف بدهي هاي گذشته دراين باره نيز تصميم گيري شود.

Comment

• تيم فوتبال صنعت مس کرمان براي برپايي اردوي تدارکاتي در ترکيه پنج شنبه هفته جاري به اين کشور سفر مي‌کند.

به گزارش ايسنا؛ تيم صنعت مس کرمان که در فصل نقل و انتقالات فوتبال، مهره هايي نظير علي قرباني از ملوان ، آدريانو آلوز، عليرضا دغاغله و ابراهيم تقي پور از استقلال اهواز و صبري و خلدون از تيم ملي عراق را به خدمت گرفته است خود را براي پديده شدن در ليگ برتر آماده مي کند.

تيم مس کرمان در هفته جاري دو اردوي تدارکاتي را در تهران و ترکيه برپا خواهد کرد که طي آن دوشنبه (فردا) در تهران به مصاف راه آهن مي‌رود و پنج شنبه نيز عازم ترکيه خواهد شد و در آنجا با دو تيم از تيم هاي حاضر در رقابت هاي ليگ ترکيه ديدار خواهد کرد.

اين در حالي است که قبل از اين قرار بود صنعت مس به هامبورگ آلمان سفر کند اما، به علت صادر نشدن رويداد بازيکنان و سرپرستان تيم، اردوي آلمان لغو شد.

گفتني است رقابتهاي ليگ برتر فوتبال کشور از شنبه 18 شهريور ماه آغاز مي شود و تيم مس کرمان در اولين ديدار خود ميهمان پاس خواهد بود.

Comment

• استاد بزرگ شطرنج كشورمان گفت: براي مدتي از دنياي شطرنج خداحافظي كرده‌ام.

به گزارش ايسنا، رقابت‌ انتخابي تيم ملي شطرنج ميان شادي پريدر و آتوسا پوركاشيان براي اعزام به بازي‌هاي آسيايي 2006 دوحه با حواشي روبرو بود. اين رقابت قرار بود در شش دور برگزار شود، در سه دور پوركاشيان پيروز اين مسابقه بود و يك دور را نيز پريدر از آن خود كرد. اما، در دور پنجم پريدر در يك اقدام غيرمنتظره از رقابت با پوركاشيان كناره‌گيري كرد تا اعزام پوركاشيان به دوحه قطعي شود.

شادي پريدر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در اين مسابقه 2 دور مساوي و 2 دور باخته بودم؛ در دور پنجم شانس داشتم كه بازي را به نفع خودم تغيير دهم؛ اما, تصميم گرفتم كه در اعتراض به برخي كارهاي فدراسيون از ادامه‌ي ديدار صرف نظر كنم. كار خلافي هم نكرده‌ام كه بخواهم به كميته‌ي انضباطي بروم. اين رقابت بسيار ساده بود و هيچ حساسيتي نداشت. تنها من ضرر كردم كه از حضور در بازي‌هاي آسيايي حذف شدم.

وي افزود: مشكل اين انصراف را در جاي ديگر بايد جست‌وجو كرد. طبق نتايج دو ماه اخير شطرنج, در مسابقات جهاني ايتاليا, من يك شكست، 5 برد و 5 مساوي داشتم؛ اما, پوركاشيان 7 شكست داشت. حال بايد پرسيد كه چرا من نبايد به دوحه بروم؟ از مسابقات دانشجويان جهان كه هفته‌ي آينده در ابوظبي امارات برگزار خواهد شد, نيز انصراف داده‌ام. با وضعيت فعلي حاكم بر فدراسيون و شرايط آن, براي يك ماه شطرنج را كنار گذاشته‌ام.

استاد بزرگ شطرنج كشورمان با تاكيد بر اين كه نمي‌خواهد بر عليه فدراسيون و كارهايي كه در آن انجام مي‌شود, سخني بگويد؛ ولي, برخي اظهارنظرهاي مسوولان سبب شد بي پروا تمام مسايل را عنوان كند، خاطرنشان كرد: طي اين مدت كه چنين سختي‌هايي را ديده و تحمل كرده‌ام, تنها به خاطر شطرنج چيزي نگفتم, چرا كه نمي‌خواستم اين رشته حاشيه‌اي داشته باشد؛ اما, فدراسيون با گذاشتن مسابقه‌ي انتخابي بين من و كسي كه در سال گذشته 3 بار وي را شكست داده‌ام و كسي كه در مسابقات جهاني پايين‌تر از من ايستاد, مرا مجبور به اين كار كرد. فدراسيون حتي از من كه بهترين نتايج را در سه ماه اخير براي كشورم كسب كردم, يك تشكر معمولي هم نكرد.

پريدر به خبرنگار ايسنا گفت: برگزاري مسابقه‌ي انتخابي بين قائم مقامي، مرادي، محجوب (در قسمت مردان) و من و آتوسا در قسمت زنان كه همگي غير از پوركاشيان، استاد بزرگ شطرنج هستند, نشان مي‌دهد فدراسيون هر كاري كه دلش بخواهد انجام مي‌دهد. در ميان 4 استاد بزرگ حضور يك استاد بين‌المللي بيانگر مسايل خاص حاكم بر فدراسيون است.

وي با اشاره به اين كه كارها در فدراسيون شطرنج كاملا رابطه‌اي شده است، يادآور شد: فدراسيون گاهي براي اعزام‌ها, مسابقات انتخابي را ملاك قرار مي‌دهد و گاهي رتينگ جهاني را مد نظر قرار مي‌دهد كه در هر دوي آنها من در اولويت هستم. فدراسيون به هر بهانه‌اي كه شده مي‌خواهد فرد مورد نظرش را به رقابت‌ها اعزام كند؛ حتي اگر قوانين را تغيير دهد.

استاد بزرگ شطرنج كشورمان به ايسنا گفت: يك ماه قبل و در كنار برگزاري جام جهاني فوتبال در آلمان, يك دوره تورنمنت شطرنج در اين كشور برگزار مي‌شد كه براي من هم دعوت‌نامه‌اي به فدراسيون ارسال شده بود. متاسفانه نمي‌دانم به چه دليلي مسوولين فدراسيون با اين كه اسم من حتي در سايت رسمي مسابقات هم به عنوان نماينده‌ي ايران بود, اين دعوتنامه را به من ندادند. حتي چند روز قبل از برگزاري مسابقه من از فدراسيون دعوتنامه را خواستم كه آنها يك دعوتنامه‌ي بدون اسم را به من دادند.

پريدر افزود: شركت در اين رقابت مي‌توانست علاوه بر حضور در يك مسابقه‌ي رسمي از جنبه تبليغاتي هم موثر باشدكه شايد مسوولين فدراسيون از ترس انجام هزينه‌اي براي اعزام, مرا از اين موقعيت محروم كردند. آنها هر جا كه لازم باشد هر هزينه‌اي را انجام مي‌دهند؛ اما, براي اين مسابقه‌ي مهم هيچ كاري نكردند.

وي در مورد برگزاري نخستين اردوي آماده‌سازي تيم ملي نيز گفت: در روز اول اين اردو كه ساعت 9 صبح برگزار شد، هيچ شخصي از فدراسيون با من تماس نگرفت كه سر تمرين باشم و بعد از اين كه از منابع مختلف با خبر شدم، با هرندي، سرمربي تيم ملي تماس گرفتم كه وي نيز تنها گفت: «يادمان رفته تماس بگيريم.» حال, آيا در بين 6 نفر تنها بايد تماس گرفتن با من يادشان رفته باشد.

استاد بزرگ شطرنج كشورمان با اشاره به عملكرد هرندي، سرمربي و مدير تيم‌هاي ملي شطرنج افزود: قبل از آمدن او تيم ايران در رنكينگ جهاني جزو 20 تيم برتر بود؛ اما, بعد ازآمدن او و نحوه‌ي خاص گزينش و اعزام افراد به مسابقات مختلف, تيم ايران به مكان پنجاهم جهان سقوط كرد. آيا نبايد كسي عملكرد افراد را زير نظر داشته باشد.

پريدر با تاكيد بر اين كه تا زماني كه اعمال نفوذ‌ها در تعيين ملي‌پوشان ادامه داشته باشد، به شطرنج بازنمي‌گردد، مدعي شد:‌ فدراسيون قانون مشخصي ندارد و تا زماني كه افرادي مانند مادر آتوسا پوركاشيان كه در اعزام‌هاي فدراسيون تاثيرگذار هستند, در فدراسيون حضور داشته باشند به دنياي شطرنج بازنمي‌گردم. 13 سال است كه شطرنج بازي مي‌كنم و اجازه نمي‌دهم كه اين افراد مرا از اين ورزش دور كنند.

Comment

• اگر علي کريمي و وحيد هاشميان را جدا از تيم ملي فرض کنيم ، تمرين 50 دقيقه اي فردا تنها تمريني خواهد بود که همه ملي پوشان در آن حضور دارند.
                از زماني که تيم ملي به قلعه نويي سپرده شد ، هر تمرين چند غايب داشت. اين روند غيبت تا امروز ادامه خواهد داشت اما تمرين فردا با حضور همه ملي پوشان انجام خواهد شد. آندرانيک تيموريان نخستين لژيونر اروپايي بود که به اردو پيوست.
                آندو که گفته مي شود 2 هفته بعد قرارداد نهايي خود را با بولتون منعقد و از آن پس صاحب پيراهن شماره 16 اين تيم انگليسي خواهد شد ، در تمرين ديروز حضور داشت.
                جواد نکونام (که در بازي مرحله سوم مقدماتي ليگ قهرمانان مقابل هامبورگ به ميدان نرفت اما در بازي دوستانه اوساسونا مقابل راسينگ بازي کرد) ديروز وارد تهران شد و در تمرين بعدازظهر تيم ملي خود را به مربيان معرفي کرد.مهدي مهدوي کيا هم که به احتمال فراوان کاپيتان تيم ملي در بازي چهارشنبه مقابل سوريه خواهد بود (مگر آن که خودش بازوبند را به فکري بدهد) ديروز وارد تهران شد. او در تمرين امروز تيم حاضر خواهد بود.تنها ملي پوشي که باقي مي ماند رحمان رضايي است.
                او که در بخش مهمي از تمرينات بدنسازي تيم ملي حضور داشت ، هنوز در 3 راهي کيه وو ، مسينا و پالرمو باقي مانده و فقط به مذاکره قناعت کرده است.
                رحمان امشب وارد تهران مي شود و به اين ترتيب تنها در تمرين سبک فردا حضور دارد. به اين ترتيب کادر فني ديگر با ترديد از حضور لژيونرهاي اروپايي حرف نمي زنند ، چون همه چيز روشن شده است.
                قلعه نويي که ديروز اعلام کرده بود شناخت کمي از سوريه دارد ، امروز فيلم بازي اخير اين تيم مقابل ليبي را مرور خواهد کرد ، ضمن آن که مشاوران او در کادر فني تمرين امروز حريف را بدقت زيرنظر خواهند داشت.

Comment

• خبرگزاري فارس: اگر از 10 تيم هميشه حاضر در ليگ برتر بگذريم، به استقلال اهواز و ملوان انزلي مي‌رسيم كه از بابت حضور در ليگ برتر نسبت به 10 تيم صدرنشين، در رده دوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين دو تيم در چهار دوره حضور داشته‌اند و 112 بازي انجام داده‌اند. استقلال اهواز تنها در دوره اول غيبت داشت و ملوان نيز در دوره سوم حضور نداشت.
                  در جدول رده بندي كلي 5 دوره، استقلال اهواز با 138 امتياز در رده يازدهم ايستاده و ملوان انزلي با 130 امتياز در رده دوازدهم قرار دارد.
                  بين تيم‌ها بايد به صبا باتري تهران اشاره كنيم كه تنها در دو دوره چهارم و پنجم ليگ برتر حضور يافت و فقط 60 بازي در كارنامه ليگ برتري اش ديده مي‌شود؛ ولي با 85 امتياز در رده سوم يعني بعد از استقلال اهواز و ملوان انزلي قرار دارد.
                  اين تيم حتي از شموشكي‌ كه كه 86 بازي در ليگ برتر داشته (3 دوره) بالاتر قرار گرفته است.
                  شموشك نوشهر در رده چهاردهم ايستاده است، آن هم با 86 بازي و 75 امتياز. بعد از نوشهري‌ها تيم‌هاي پگاه رشت، راه‌آهن تهران، صنعت نفت آبادان، شهيد قندي‌ يزد، استقلال رشت و نهايتاً در قعر جدول تراكتورسازي تبريز قرار دارد؛ تيمي بسيار پرامكانات كه در 5 دوره اخير فقط يك دوره حضور داشت و آن هم اولين دوره بود كه در رده آخر قرار گرفت و به دسته اول سقول كرد.

Comment

• Comment

• مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاه‌هاي فرانسه يكشنبه‌شب با برگزاري دو ديدار پيگيري شد و در آن تيم‌هاي المپيك مارسي و ليل بر حريفانشان پيروز شدند.

به گزارش خبرگزاري رويترز از پاريس ، در ديدارهاي ديشب تيم المپيك مارسي با دو گل دقايق ‪ ۳۸‬و ‪ " ۸۵‬پاگيس و مائوليدا " بر تيم رن چيره شد.

در اين چارچوب تيم ليل كه پذيراي تيم لانس بود با نتيجه ‪ ۴‬بر صفر پيروز ميدان شد.

" اودموينگي " سه گل و " بودمر " يك گل براي تيم ليل به ثمر رساندند.

Comment

• يازدهمين دوره رقابت‌هاي دووميداني قهرماني جوانان جهان فردا (سه‌شنبه) با حضور دوندگاني از ‪ ۱۸۲‬كشور جهان از جمله دوندگان ايراني در مركز ورزشي "چاي يانگ " پكن آغاز مي‌شود.

دراين دوره‌از رقابت‌ها دو هزار و ‪ ۲۸۴‬ورزشكار در مواد مختلف به رقابت مي پردازند.

نفرات اعزامي تيم ايران به اين رقابت‌ها را " محمد صميمي " در پرتاب ديسك ، "محمد ارزنده" در پرش طول، " امين حسين زاده رهبر " در پرش ارتفاع ، "رضا بوعذار" در ‪ ۴۰۰‬متر، "محسن زرين افضل" در ‪ ۴۰۰‬متر و"سجاد رزمجو"در .‪ ۱۱‬با مانع تشكيل مي‌دهند.

تيم دووميداني جوانان ايران را " عبدالصاحب خويشكاران"، "مرتضي محمدي" و "محمد نوشادي" به‌عنوان مربي ودكتر"عيدي عليجاني"به عنوان سرپرست همراهي مي‌كند.

بيش از ‪ ۳۵۰‬خبرنگار ، گزارشگر ، عكاس و تصويربردار كه ‪ ۱۰۹‬نفر آنان را خبرنگاران و عكاسان خارجي تشكيل مي‌دهند ، پوشش خبري اين رويداد مهم ورزشي را برعهده خواهند داشت.

تاكنون بيش از دوهزار نفر از دوندگان، مربيان، مقامات فدراسيون‌هاي دو و ميداني كشورهاي خارجي وارد شهر پكن شده اند.

دريازدهمين دوره رقابت‌هاي دووميداني قهرماني جوانان جهان كه به مدت شش روز در پكن ادامه‌خواهديافت، حدود ‪ ۵۰۰‬نفر ازمقامات فدراسيون‌هاي دووميداني كشورهاي مختلف حضور دارند.

همچنين يك هزار و ‪ ۲۰۰‬نفر از جوانان چيني به صورت داوطلبانه در خدمت ورزشكاران و هيات‌هاي ورزشي اعزامي به اين رقابت‌ها خواهند بود.

پليس پكن نيز براي تسهيل در ورود و خروج هيات‌هاي ورزشي به محل برگزاري رقابت ها، محدوديت‌هاي ترافيكي را در اطراف مركز ورزشي چاي يانگ به مرحله اجرا گذارده است.

قراراست درمراسم افتتاح اين مسابقات، با اهدا لوحي از " ليو شيان " دونده چيني كه چندي قبل ركورد دو ‪ ۱۱۰‬متر بامانع جهان را با زمان ‪۱۲/۸۸‬ ثانيه شكست ، تقدير شود.

پيش ازاين ، مقام نخست دو ‪ ۱۱۰‬متر بامانع جهان از آن يك دونده انگليسي بود.

هم‌اكنون ‪ ۲۱۲‬كشور عضو فدراسيون بين‌المللي دووميداني هستند.

Comment

• " ميشاييل بالاك " كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان به علت مصدوميت ديدار مقابل تيم سوئد را از دست داد.

ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتبال آلمان و سوئد روز چهارشنبه هفته جاري برگزار خواهد د.

به‌گزارش خبرگزاري رويترز از برلين ، بالاك يكشنبه‌شب در ديدار تيم چلسي مقابل تيم ليورپول از ناحيه مفصل ران دچار مصدوميت شد .

اين ديدار با نتيجه ‪ ۲‬بر يك به سود تيم ليورپول به پايان رسيد و اين تيم فاتح جام خيريه فوتبال باشگاه‌هاي انگليس شد.

بالاك بعد از مصدوميتش در تماس با "يواخيم لاو " سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان كه پس از جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬جانشين " يورگن كلينزمن " شده‌است عنوان نمود كه نمي‌تواند در ديدار مقابل تيم سوئد به ميدان برود.

لاو ابراز اميدواري كرد كه بالاك تا نزديك شدن به زمان ديدار تيم آلمان برابر ايرلند در چارچوب رقابت‌هاي فوتبال جام ملت‌هاي اروپا بهبودي خود را بازيابد.

Comment

• محمد صميمي كه پس از كسب مدال طلاي پرتاب ديسك آسيا هدف اصلي خود را كسب مدال طلاي جهان اعلام كرده بود، آماده مي‌شود تا چند روز ديگر در مصاف با بهترين پرتابگران جوان جهان در پكن براي اين مدال طلا بجنگد. همان كاري كه دو سال قبل احسان حدادي انجام داد.

قهرمان پرتاب ديسك جوانان آسيا درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: حدود هفت ماه است كه همه‌ي تلاش من براي مسابقات قهرماني جهان است و مي‌خواهم به هر قيمتي كه شده موفق باشم. در همين راستا بود كه پس از مسابقات قهرماني آسيا به همراه برادرم و مربي‌ام به ساري رفتيم. دو هفته تمرينات خيلي سنگين انجام دادم و دو هفته‌ي ديگر بر روي كارهاي سرعتي كار كردم. اين تمرينات من را براي انجام يك رقابت خود آماده كرده است. تنها در اين روزها به علت كم شدن آب بدنم، تا حدودي بدنم سفت شده كه فكر مي‌كنم تا چند روز ديگر با مصرف مايعات و رفتن به استخر اين مورد نيز حل شود.

وي در مورد ركوردهاي خودش و حريفانش در مسابقات جهاني تصريح كرد: در ماكائو يك مشكل كوچك داشتم كه اگر حل مي‌شد ركوردم حدود 62 و يا 63 متر مي‌شد.حريفانم نيز يك سري ركورد اعلام كرده‌اند كه همه‌ي آنها در كشورهاي‌شان ثبت كرده‌اند و معلوم نيست كه ركورد واقعي آنها چقدر است. در پكن همه چيز معلوم مي‌شود. آنجا هر كس قوي‌تر باشد پيروز است و من فكر مي‌كنم قوي‌ترم. در پكن شايد به دنبال مدال باشم؛ اما، اول بايد يك تكنيك خوب اجرا كنم و بعد خوب به ديسك ضربه بزنم. ديگر ديسك خودش مي‌رود و من هم راضي هستم به رضاي خدا.

صميمي ادامه داد: هيچ ترس و استرسي ندارم و بايد جواب تمرينات سخت و دشوار ماه‌هاي گذشته را در پكن بگيرم. من پيش از اين هم گفته بودم كه هدف اصلي من مدال جهاني است و چيز ديگري برايم اهميت ندارد.

Comment

• مديرعامل باشگاه پرسپوليس نظرات خود را درباره تغيير و تحولات بوجود آمده در كادر فني، انتخاب سرمربي جديد، بازگشت احتمالي جواد كاظميان و ساير مسائلي كه اين روزها مورد توجه قرار گرفته، اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد حسن انصاري فرد، درگفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به سوالات مختلفي پاسخ داده است:

* در شرايط فعلي اوضاع تيم را چگونه مي بينيد؟

انصاري فرد: فعلاً كه نگراني چنداني نداريم چون گزارشاتي كه از طريق مختلف دريافت كرده ام حكايت از آمادگي نسبي بازيكنان پرسپوليس در مقطع فعلي دارد. ما به آينده اميدواريم و در حال حاضر هم تيم پرسپوليس بدون حاشيه به تمرين مي پردازد. طبق گزارشي كه امروز صبح از آقاي استيلي دريافت كردم تيم در آرامش مطلق و بدون تنش به تمرين مي پردازد. استيلي به عنوان مربي تيم ازعملكرد بازيكنان رضايت داشت و معتقد بود كه بچه ها با جان و دل و بدون توجه به حاشيه ها زحمت مي كشند تا به هنگام شروع مسابقات در فرم ايده آلي باشند. آقاي آري هان هم روز پنج شنبه از وضعيت تيم ابراز رضايت مي كرد.

* تغيير وتحولات غافلگير كننده اي كه در كادر فني بوجود آمد چه علتي داشت؟

انصاري فرد: قبل از هر چيز بايد از زحماتي كه اقاي هان و دستيارانش براي پرسپوليس كشيدند تشكر كنم .من به عنوان يك پرسپوليسي هرگز فراموش نمي كنم كه آقاي هان چه عملكرد خوبي از لحاظ فني داشتند. او مربي توانمندي بود كه توانست تيم پرسپوليس را به فينال جام حذفي برساند، آن هم تيمي كه با قرار گرفتن در رده‌ي نهم جدول رده بندي ليگ و در بدترين موقعيت تاريخ خود قرار داشت. به همين دليل ما زحمات مربيان هلندي را فراموش نمي كنيم و آنها را جزيي از تاريخ اين باشگاه و عضو هميشگي خانواده بزرگ پرسپوليس مي دانيم. با اين وجود ما به نقطه اي رسيديم كه احساس كرديم ادامه همكاري دوجانبه به صلاح باشگاه نيست چون مسائل حاشيه اي زيادي بوجود آمده بود كه موجب ناراحتي هواداران هم شده بود. مسائلي كه باعث شده بود اقتدار و حرمت باشگاه پرسپوليس زير سوال برود و ما براي اينكه شأن و منزلت پرسپوليس زير سوال نرود ترجيح داديم اين همكاري پايان يابد.به هر حال عوامل و دلايل زيادي درباره اتخاذ چنين تصميمي وجود داشت كه ما صحيح نمي دانيم به جزئيات آن اشاره كنيم. البته قطعاً مي توان گفت كه جامعه‌ي فوتبال مي داند كه چه مسائلي ما را وادار به اتخاذ چنين تصميمي كرد. ما حتي به آقاي هان پيشنهاد داديم كه اين جدايي در فضايي كاملاً دوستانه اتفاق بيفتد .حتي قرار شد ايشان با وكيل خود مشورت كنند و بعد درباره فسخ قرارداد نظرشان را بگويند.

*درباره تئودوريونگ و نيكول نظري نداريد؟

انصاري فرد: جا دارد از زحمات آنها هم تشكر كنم. آقاي يونگ خيلي براي پرسپوليس زحمت كشيدند .او به عنوان فردي كه نايب قهرماني جام جهاني را به عنوان بازيكن تجربه كرده و سابقه سرمربيگري در 4 تيم ليگ برتر هلند را داشت تأثير بسزايي در رسيدن پرسپوليس به فينال جام حذفي داشت. نيكول هم خيلي تلاش كرد و براي آماده سازي دروازه بانهاي پرسپوليس زحمات زيادي كشيد.

*فكر مي كنيد آري هان به فيفا شكايت كند؟

انصاري فرد: بعيد مي دانم. وكيل آقاي هان روز شنبه نامه اي به باشگاه فرستاده بودند كه دربرگيرنده نظرات سرمربي سابق پرسپوليس درباره نحوه تسويه حساب مالي با باشگاه بود . به هر حال در اين زمينه مذاكراتي با آقاي هان يا وكيل ايشان انجام خواهيم داد و سعي داريم همه چيز در فضايي كاملاً دوستانه و در سايه تفاهم و رضايت دوجانبه حل و فصل شود.

*مي توانيد بگوئيد سرمربي جديد پرسپوليس چه نامي دارد. دنيزلي،تروسيه ،فوگتس يا ...؟

انصاري فرد: درباره سرمربي جديد نظرات افراد مختلفي را جويا شده ام. اعضاي هيأت مديره هم همان‌گونه كه تأكيد برقطع همكاري با مربيان هلندي را داشتند درباره انتخاب سرمربي جديد وسواس ها و نظراتي دارند که دغدغه بنده نيزهست. به هرحال چند مربي خارجي براي هدايت پرسپوليس کانديدا هستند مذاکراتي هم در اين باره انجام شده که اميدوارم تا پايان هفته به سرانجام برسد.

* اين روزها درباره بازگشت احتمالي جواد کاظميان به پرسپوليس خبرهايي منتشر مي شود. آيا تائيد مي کنيد؟

انصاري فرد: جواد کاظميان تمايل زيادي براي بازگشت به پرسپوليس دارد. همانطور که قبلاً هم گفته بودم اوحاضر نيست به خاطر چند دلار بيشتر پيراهن پرسپوليس را عوض کند. ماهم بعد از ابراز تمايل کاظميان مذاکراتي با مديربرنامه هايش آقاي مانوسي فر داشتيم که اميدواريم نتيجه بخش باشد. دراين باره اگر لازم باشد حاضريم بعد از موافقت مديربرنامه هاي کاظميان با مديران باشگاه الشعب هم مذاکره كرده و موافقت آنها را با توجه به خواست بازيکن و هواداران بيشمار پرسپوليس جلب کنيم.

* پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بازيکن جديدي ديگري هم جذب مي کند؟

انصاري فرد: بله . ما چند جاي خالي داريم و سعي داريم دو سه بازيکن جديد جذب کنيم تا کمبودهاي تيم درپست هاي مختلف برطرف شود. هدف ما حضور مقتدرانه در جام حذفي و فصل جديد است و ازآنجا که يکماه به شروع اين رقابتها باقي مانده اميدواريم که مربي جديد بتواند با آگاهي و شناخت کامل تيم را به مصاف حريفان بفرستد. دراين باره بايد به هواداران پرسپوليس بگويم که با توجه به تغيير و تحول در کادرفني نگران مسائل فني نباشندچون ما يکماه ديگر براي آماده سازي تيم زمان داريم.

* يعني پرسپوليس روز سي و يکم شهريور در اصفهان جشن قهرماني مي گيرد؟

انصاري فرد : قهرماني در جام حذفي با تلاش شبانه روزي مسئولان باشگاه زحمات بازيکنان، درايت کادرفني و حمايت همه جانبه هواداران دوراز دسترس نيست. به اعتقاد من کمترکسي فکر مي کرد که تيم پرسپوليس با آن وضعيتي که درليگ داشت به فينال جام حذفي برسد. حالا هم بايد اميدوارانه و با اعتماد به نفس پيش رفت تابه جام رسيد!

* درباره نحوه قرعه کشي فينال جام حذفي نظري نداريد؟

انصاري فرد: مابه تصميم مسئولان فدراسيون فوتبال احترام مي گذاريم اما، معتقديم که عدم حضور نماينده باشگاه پرسپولس در جلسات متعددي که طي سه ماه اخيردرباره نحوه برگزاري و قرعه کشي فينال درجام حذفي اتخاذ شده جاي بحث دارد. اين اتفاق تلخ نشان از مظلوم واقع شدن پرسپوليس در ماجراي پرحرف و حديث فينال جام حذفي دارد. به هرحال علي‌رغم جوسازي هاي فراواني که مبني بر حمايت يك‌جانبه از پرسپوليس درفينال جام حذفي مي شد ديديد که قرعه ميزباني بازي برگشت به نام سپاهان خورد.علاوه برآن فاصله اولين بازي پرسپوليس درليگ با بازي رفت جام حذفي فقط سه روزاست و اين موضوع به ضرهردو تيم تمام خواهد شد. به خصوص پرسپوليس که بايد روز هجدهم شهريور در مشهد به ميدان برود و 22 شهريور در تهران ميزبان سپاهان باشد.

* و سوال پاياني اينکه تکليف شاکيان پرسپوليس چه شد. آيا تايک هفته ديگر همه چيز حل و فصل خواهد شد؟

انصاري فرد: روزشنبه آقاي توليت مديرحقوقي باشگاه پرسپوليس در جلسه کميته انضباطي حاضرشدند و توضيحاتي هم دادند. ما هم قصد داريم مذاکراتي با مربيان و بازيكناني كه شكايت كرده اند، داشته باشيم تا اين بدهي ها را پرداخت کنيم. احتمالاً همين هفته از شاکيان دعوت مي کنيم تا همه چيز دوستانه حل و فصل شود.البته از ابتدا هم قراربود چنين اتفاقي بيفتد اما نمي دانم آنها چرا تصميم به شکايت از پرسپوليس گرفتند.

Comment

• يكشنبه ليورپول در ديدار جام خيريه انگلستان، چلسي، قهرمان فصل گذشته ليگ برتر را با گل‌هاي جان آرنه ريسه (9) و پيتر كراچ (80) برابر تنها گل آندره شوچنكو (43) مهاجم تازه وارد لندني‌ها شكست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي كه هفته‌ي گذشته ادعا كرده بود شيوه‌ي بازي ليورپول را نمي‌پسندد و آنها شانس قهرماني نيستند، نتوانست آبي‌هاي پايتخت را از شكست برابر گروه مرد اسپانيايي نجات دهد.

مورينيو اين شكست و حتي از دست دادن امتياز در هفته‌هاي ابتدايي فصل جديد ليگ برتر را با توجه به شرايط فيزيكي بازيكناني طبيعي مي‌داند.

گاردين درباره‌ي شكست چلسي نوشت:« اين سومين شكست پياپي براي چلسي بود. اما، اين آمار كمي فريبنده است. با اين حال رقيبان (چلسي) بايد تا آنجا كه مي‌توانند اميدوار باشند. قهرمان، در دو ديدار پاياني فصل گذشته هم كه قهرماني‌اش حتمي شده بود، شكست خورد، اما، ديدار روز گذشته جام خيريه بويژه در نيمه نخست بسيار جدي بود. ليورپول هميشه‌ موي دماغ ژوزه مورينيو بوده است.»

Comment

Working...
                                X