Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• چهار ليدر تيم ملي با طرح شكايت بر عليه حجت‌الاسلام عليپور و سفارت ايران در آلمان و به دليل آنچه كه آن ‌را رفتارهاي غيرمتعارف خواند‌ه‌ا‌ند، خواهان اعاده‌ي حيثيت خود در خصوص برخورد‌هاي خارج از شان پليس آلمان‌ شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميد و بابك بلندي، صادق خارشب و سيد محسن جلادتي از ليدرهاي تيم ملي فوتبال كه به دليل تاخير در صدور ويزاي آلمان، چند روز بعد از سفر كاروان ايران، قصد عزيمت به ‌اين‌كشور را براي تماشاي مسابقات جام‌جهاني كرده بودند، پس از ورود به فرودگاه فرانكفورت و عدم تاييد هويت از سوي مسوولان فرهنگي فدراسيون فوتبال و سفارت ايران در آلمان به تهران بازگردانده شدند، آنها اكنون روشن شدن دلايل اين برخورد مسوولان را خواستار شده‌اند.

چهار ليدر مذكور براي اعاده‌ي حيثيت، با طرح شكايتي بر عليه سفارت ايران در آلمان و حجت‌الاسلام عليپور، معاون فرهنگي فدراسيون فوتبال گفتند: «از دفتر رياست جمهوري درخواست رسيدگي موضوع را كرده‌ايم».

شكايت اين ليدرها كه به گفته‌ي اميد بلندي، به دفتر رسيدگي به شكايت نهاد رياست جمهوري تحويل شده است، در حال حاضر به سازمان تربيت بدني ارجاع شده تا موضوع بررسي شود.

سازمان تربيت بدني نيز در نامه‌اي به فدراسيون فوتبال خواهان تهيه‌ي گزارشي از موضوع شكايت شده است كه بر اين اساس قرار است، كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال با حضور اين چهار ليدر گزارش دقيقي تهيه و به سازمان ارجاع كند.

عبدالرحمن شاه حسيني، رييس كميته ي انضباطي فدراسيون فوتبال با تاييد اين موضوع به ايسنا گفت: «مطابق درخواستي كه از سوي سازمان تربيت بدني ارايه شده، كميته‌ي انضباطي نيز گزارش تفصيلي اين شكايت را تهيه و به سازمان تحويل خواهد كرد.»

به گفته‌ي شاه حسيني در نشست روز شنبه‌ي هفته‌ي آينده كميته‌ي انضباطي، اين چهار ليدر توضيحات خود را ارائه خواهند كرد.

حجت‌الاسلام عليرضا عليپور، معاون فرهنگي فدراسيون فوتبال نيز در اين باره به ايسنا گفت: «اين موضوع به من ارتباطي ندارد. با چهار ليدر صحبت كرده‌ام و پيشنهاداتي را نيز براي احقاق حق آنها، ارايه كرده‌ام.»

وي افزود: «معتقدم در مورد شكايت اين چهار ليدر، بايد با مقصران برخورد شود؛ حتي اگر عليپور باشد.»

معاون فرهنگي فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: «برخورد نامناسبي با اين ليدرها صورت گرفته است، قطعا بايد مقصر يا مقصران شناسايي شوند تا پاسخگو باشند.»

گفته‌هاي عليپور در حالي مطرح مي‌شودكه اين پرونده در حال رسيدگي است و مطابق شكايت ارايه شده، سازمان تربيت بدني نتيجه‌ي اين پرونده را به دفتر شكايات مردمي رياست جمهوري ارايه خواهد كرد و با تاكيد اين ليدرها، شكايت مطرح شده بر عليه سفارت ايران در آلمان و عليپور تنظيم شده است.

Comment

• مدير تيم‌هاي ملي كشتي آزاد گفت: در فرصت يك ماهه تا مسابقات جهاني بايد كار زيادي كنيم تا تيم ملي آماده‌ي حضور در رقابت‌هاي چين شود.

منصور برزگر پس از بازگشت از جام زيلكوفسكي لهستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اين رقابت‌ها نسبت به سال‌هاي قبل در سطح بالاتري بود اما، به جز چند نفر ساير مهره‌هاي درجه يك حضور نداشتند. تقريبا شصت درصد كشتي‌گيران جهان در اين رقابت‌ها حضور داشتند، مشكل ما با چهل درصد ديگر و حريفان درجه يك است.

وي در خصوص عملكرد تقي داداشي گفت: داداشي از لحاظ كوچينگ با ساير كشتي‌گيران تفاوت دارد و بر روي تشك بايد او را خيلي كنترل كرد. وي از لحاظ كوچينگ و آموزش مدتي در بلاتكليفي بوده و بر روي تشك از اين شاخه به آن شاخه مي‌پرد كه مربي بايد هدايت دقيقي روي او داشته باشد تا با آرامش كشتي بگيرد.

برزگر بد سر وزن رسيدن جوكار را مشكل اصلي او ندانست و گفت: طي اعلام قبلي فدراسيون قرار بود مسابقات 60 كيلوگرم در روز دوم برگزار شود اما، در فاصله‌ي يك ساعت و نيمه جوكار وزن خود را كم كرد. مشكل اصلي جوكار وزن كم كردن نبود بلكه ايراد او در تمريناتش است كه جدي كار نمي‌كند. جوكار تنها مي‌خواهد با استفاده از تجربياتش نتيجه بگيرد نه اين كه زحمت بكشد اما، براي مدال جهاني بايد در اين يك ماهه تلاش بسياري كنيم.

وي مصدوميت هر دو مدعي وزن 74 كيلوگرم را مشكل بزرگي دانست و گفت: در گذشته دكتر شهرستاني در كنار تيم بود كه كارهايش را بسيار خوب انجام مي‌داد و عاشق كشتي بود اما، در حال حاضر دكتر حرفه‌اي نداريم كه كشتي‌گيران را كاملا زير نظر داشته باشد و بيشتر با مصدومين مانند يك بيمار معمولي برخورد مي‌شود كه اين موضوع باعث شده در وزن 74 كيلوگرم دو مهره‌ي مصدوم داشته باشيم. همچنين نتوانستيم سعيد رياحي را محك بزنيم. در اين رقابت‌ها بذري به دليل مصدوميت در حد مسابقات انتخابي در جام اوماخانوف حاضر نشد. حاجي‌زاده نيز در دور اول بد كشتي گرفت اما، به طور كلي با اين شيوه بسيار سخت است كه او روي سكوي جهاني برود.

مدير تيم‌هاي ملي به قهرماني رضا يزداني اشاره كرد و افزود: در دور اول رقابت‌ها كشيدگي كشاله‌ي ران براي او پيش آمد اما، از تمام حريفانش يك سر و گردن بالاتر بود. يزداني در اين رقابت‌ها با يك پا قهرمان شد و بايد منتظر رقابت او با حريفان سرسخت‌تر باشيم.

برزگر در خصوص نمايندگان وزن 96 كيلوگرم به ايسنا گفت: هر چه زمان مي‌گذرد حيدري پخته‌تر و آماده‌تر مي‌شود. او تسلطش در كشتي بيشتر شده و به شرايط خوب خود نزديك مي‌شود. سعيد ابراهيمي نيز كشتي‌گير جسوري است اما، تجربه‌ي لازم را ندارد و بايد با حمايتي كه از او مي‌شود به پختگي لازم برسد.

وي در رابطه با شايعه درگيري لفظي خود با عليرضا حيدري گفت: اين‌ها دروغ‌هايي است كه برخي از اطرافيان مطرح مي‌كنند. مربي و شاگرد مثل پدر و پسر هستند كه در رابطه با همه‌ي مسايل با هم صحبت و مشورت مي‌كنند. هيچ برخوردي بين من و حيدري نبوده و مشكلي در اين رابطه وجود ندارد.

برزگر ادامه داد: در وزن 120 كيلوگرم فردين معصومي خودش را با قوانين جديد وفق داده و بهتر از گذشته مبارزه مي‌كند اما، عليرضا رضايي به دليل دور بودن از ميدان و وزن كم كردن زياد نتوانست نتيجه‌ي لازم را بگيرد و روي تشك تمركز نداشت.

مدير تيم‌هاي ملي در خصوص وضعيت بوايسار سايتي‌اف به ايسنا گفت: سايتي‌اف در اين رقابت‌ها آشفته حال بود و در مسابقه با حريف قزاق دنده‌اش ضرب خورد. اگر او با همين شرايط به مسابقات جهاني بيايد نتيجه نمي‌گيرد مگر اين كه او را آماده كنند. البته در اين وزن كشتي‌گير قزاق كه روسي الاصل است و قهرمان شد از حريفان سرسخت ما در بازي‌هاي آسيايي در رقابت‌هاي جهاني به شمار خواهد رفت. همچنين نمايندگان ازبك و چين هم حريفان خوبي هستند.

برزگر در پايان افزود: اين رقابت‌ها تدارك خوبي براي ما بود و به مسايل كشتي‌گيران پي برديم. البته اگر نجنبيم فاصله‌ي ما با حريفان زياد مي‌شود و بايد سخت تلاش كنيم. همچنين در رابطه با نفرات شركت كننده در مسابقات جهاني كميته‌ي فني تصميم نهايي را خواهد گرفت.

Comment

• محمد نصرتي، مدافع ثابت سال‌هاي اخير تيم ملي فوتبال ايران بوده است كه به دليل مصدوميت در نخستين ليست اعلام شده پس از جام جهاني نام وي به چشم نمي‌خورد. اما، اكنون كه تيم ايران براي ديدار با كره‌ي جنوبي آماده مي‌شود وي بار ديگر به تيم ملي ايران دعوت شده است، اين در حالي است كه وي هنوز آمادگي صد در صد پيدا نكرده است.

محمد نصرتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من دوران مصدوميت را پشت سر گذاشته‌ام و با شركت در تمرينات پاس به مرور در حال نزديك شدن به شرايط آرماني هستم. از اين كه كادر فني به من اعتماد كرده است خوشحالم اما، هنوز آمادگي صد در صد ندارم و اميدوارم بتوانم تا زمان بازي با كره‌ي جنوبي به شرايط ايده‌آل برسم.

وي افزود: مي‌دانم كه بايد در شرايط تازه‌اي قرار بگيرم. حضور امير قلعه‌نويي مي‌تواند براي تيم ملي مفيد باشد. وي پس از يك فصل موفق در استقلال و قهرماني همراه اين تيم به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد. من هنوز در تمرينات تيم ملي با حضور كادر جديد شركت نكرده‌ام و بايد پس از حضور در تمرينات در مورد تفاوت‌هاي شرايط فعلي با دوران برانكو اظهار نظر كنم.

محمد نصرتي يادآور شد: اميد زيادي دارم تا بتوانم نظر كادر فني جديد را نيز جلب كنم و اگر به دليل مصدوميت نتوانستم در برابر كره بازي كنم بتوانم شرايط بازي در مقابل سوريه را پيدا كنم.

بازيكن تيم پاس خاطر نشان كرد: اكنون تيم ملي ايران براي جام ملت‌هاي آسيا آماده مي‌شود. مردم ما علاقه دارند تا هر چه زودتر ماجراهايي را كه در جام جهاني پيش آمد، فراموش كنند، به همين دليل بايد نتايج خوبي به دست آوريم و در جام ملت‌هاي آسيا نيز موفق باشيم. تصور نمي‌كنم تيم ملي با وجود تساوي برابر سوريه كار دشواري براي صعود به جام ملت‌ها داشته باشد، در هر صورت از هر گروه دو تيم بالا مي‌روند و ما بايد بتوانيم در مقابل رقيب اصلي‌مان در اين گروه كه همان تيم كره‌ي جنوبي است نتيجه‌ي خوبي به دست آوريم.

نصرتي همچنين در مورد ابراز تمايلش براي حضور در پرسپوليس نيز تاكيد كرد: من در حال حاضر بازيكن تيم پاس هستم و يك سال ديگر با اين تيم قرارداد دارم. نمي‌دانم كه در آينده چه اتفاقي رخ مي‌دهد و هنوز تيم فصل آينده‌ام را انتخاب نكرده‌ام. البته پرسپوليس نيز تيمي بزرگ و پرطرفداري است و طبيعي است كه هر بازيكني آرزوي حضور در اين تيم را داشته باشد اما، اين هم طبيعي است كه تا سال آينده شرايط متفاوتي پيش بيايد و با توجه به همان شرايط بايد انتخاب كرد.

وي افزود: البته حضور دنيزلي در اين باشگاه بسيار مفيد است. من با اين مربي كار كرده‌ام و به سبك كارش علاقه دارم و اين طبيعي است كه پرسپوليس مي‌تواند جزو گزينه‌هاي اصلي من براي فصل آينده باشد اما، همچنان تصميمي در اين مورد نگرفته‌ام و تلاش مي‌كنم در اين فصل براي تيم پاس مفيد بوده و با اين تيم مقام خوبي را به دست آورم.

Comment

• پس از اعلام ليست تيم ملي فوتبال ايران، سايت كنفدراسيون آسيا نوشت:« علي كريمي، وحيد هاشميان و رحمان رضايي براي ديدار برابر كره‌ي جنوبي به تيم ملي بازگشتند.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت AFC نوشت:« نام علي كريمي، وحيد هاشميان و رحمان رضايي در ميان ليست سي و چهار نفر امير قلعه‌نويي براي ديدار روز چهارم برابر كره‌ي جنوبي مشاهده مي‌شود. هر سه اين بازيكنان در ديدار ايران برابر سوريه كه شانزدهم آگوست در ورزشگاه آزادي برگزار شده بود و به تساوي يك بر يك انجاميده بود، غايب بودند.

انتظار مي‌رود كه علي كريمي بازيكن بايرن مونيخ و وحيد هاشميان بازيكن تيم هانوفر 96 پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي‌شان در نخستين جلسه‌ي تمريني تيم ملي كه چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود، حضور داشته باشند.

قلعه‌نويي در ليست خود از 25 بازيكن بزرگسال و نه بازيكن زير 23 سال براي بازي در سئول كه دوم سپتامبر (يازدهم شهريور) برگزار مي‌شود، دعوت به عمل آورده است.

قلعه‌نويي گفت كه بالا بردن انگيزه‌ي بازيكنان زير 23 سال كه خود را آماده‌ي حضور در بازي‌هاي آسيايي دوحه مي‌كنند، هدف اصلي دعوت شدن آنها به تيم ملي بوده است.

او مي‌گويد:« دعوت از بازيكنان جوان هرگز به معناي استفاده‌ي كامل از آنها در بازي مقابل كره نيست. ما تنها قصد داشتيم كه با دادن شانس براي تمرين كردن كنار ستاره‌هاي بزرگ، انگيزه‌ي بازيكنان جوان را بالا ببريم. ما در تهران برابر سوريه به مساوي رسيديم، بنابراين از ديدار سئول امتياز مي‌خواهيم. اين ديداري سخت و حياتي است.»

Comment

• بهنام محمودي، امشب راهي ايتاليا خواهد شد تا به همراه تيم واليبال پروجا ايتاليا، در ليگ سري A اين كشور شركت كند.

عضو تيم ملي واليبال بزرگسالان، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص حضور خود در ليگ سري A اظهار كرد: پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت عمل جراحي، هم اكنون در آمادگي خوبي به سر مي‌برم و به عملكرد هر چه بهتر در ليگ سري A ايتاليا اميدوارم. پروجا يكي از تيم‌هاي خوب باشگاهي واليبال ايتالياست كه اميدوارم با آن به نتايج خوبي دست پيدا كنيم.

وي افزود: هدف من از بازي كردن در ليگ ايتاليا اين است كه با انجام بازي‌هاي خوب، مربيان و بازيكنان ساير كشورهاي جهان را با واليبال ايران آشنا كنم.

محمودي، با بيان اين كه وي پل ارتباطي بين واليبال ايران و ايتاليا خواهد بود تصريح كرد: اميدوارم پس از من نيز ساير تيم‌هاي باشگاهي ايتاليا اقدام به جذب ديگر واليباليست‌هاي ايراني كنند تا در اين رشته نيز ما لژيونرهايي را در ليگ‌هاي اروپايي داشته باشيم.

عضو تيم ملي واليبال بزرگسالان در ادامه خاطر نشان كرد: كياچ سرمربي تيم ملي، تاكنون با تمرينات منظم و سنگين خود توانسته است بازيكنان را از نظر جسماني و فني به آمادگي خوبي برساند. البته برخي از بازيكنان از فشردگي تمرينات او گله‌مند هستند؛ اما، نبايد فراموش كرد كه اين طبيعت مربيان اروپاي شرقي است و بازيكنان نيز بايد فشردگي اين تمرينات را براي رسيدن به آمادگي خوب تحمل كنند.

وي افزود: قبل از مسابقات جهاني ژاپن به تهران بازمي‌گردم. ما با انجام اين مسابقات مي‌توانيم به هماهنگي تيمي و آمادگي خوبي قبل از بازي‌هاي آسيايي دوحه برسيم.

محمودي ‌در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: بايد قبول كنيم كه حريفان آسيايي ما هم در ليگ جهاني حضور دارند و هم بازي‌هاي تداركاتي بسياري را انجام مي‌دهند؛ ما اگر خواستار دفاع از عنوان نايب قهرماني هستيم، بايد زحمت بيشتري بكشيم و از حداقل فرصت‌ها، نهايت استفاده را ببريم.

Comment

• روزهايي كه فوتبال ملي در مرحله‌ي حساس قرار گرفته و تيم ملي ده روز ديگر بايد به مصاف كره‌ي جنوبي برود، وحيد هاشميان به سيبل انتقادات برخي‌ها تبديل شده و ما اينچنين با دستان خود به دنبال «كشتن سرمايه‌هايمان» هستيم و به گونه‌اي عمل مي‌كنيم كه بيش از همه حريفان از اين مساله سود مي‌برند. هاشميان پس از بازگشت به تيم ملي با گل‌هاي حساسش برابر قطر و ژاپن يكي از مهم‌ترين دلايل راهيابي تيم ملي به جام جهاني بود و بنابر گفته‌ي كارشناسان داخلي و خارجي، او يكي از خوب‌هاي ايران در آلمان بود. هر گاه ضربه‌ي سر هاشميان به مكزيك و پرتغال را به ياد مي‌آوريم، شيريني لحظاتي را در ذهن خود مرور مي‌كنيم كه «ما» نيز روزي در ميان بهترين‌ها بوديم اما، انتقادات مغرضانه‌ي برخي، سبب شده كه هر چه به جلوتر مي‌رويم نحيف‌تر شدن جسم تيم ملي و نااميدي به بازگشت ميان بهترين‌هاي جهان را شاهد باشيم.

در روزهايي كه تيم كره‌ي جنوبي با فراخوان همه‌ي نيروهاي داخلي و لژيونرهايش سعي در كسب بهترين نتيجه را مقابل ايران دارد، ما در ايران بازيكنان خود را به «خائن» بودن و اين كه كشور را دوست ندارند، متهم مي‌كنيم.

وحيد هاشميان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به سوالاتي درباره‌ي بازگشتش به تيم ملي، انتقادات مطرح شده، خداحافظي‌اش از تيم ملي و وضعيت هانوفر پاسخ گفت:

* دو بازي، دو باخت در بوندس‌ليگا، نمي‌تواند نتيجه‌ي خوبي براي هانوفر باشد؟

- درست است. وضعيت تيم چندان خوب نيست و در اين دو هفته، دو شكست خورده‌ايم. هر چند كه فعلا هفته‌هاي نخست بوندس‌ليگا است و با يكي، دو برد مي‌توانيم به تيم‌هاي ديگر برسيم. هم اكنون اختلاف زيادي ميان تيم‌هاي صدرنشين با تيم‌هاي پايين جدول نيست.

* شرايط هانوفر در اين فصل چگونه است؟

- امسال تيم خوبي داريم و فكر مي‌كنم كه بتوانيم نتايج بهتري نسبت به سال گذشته به دست بياوريم.

* بعد از گلزني به برمن و غيبتت در بازي ايران برابر سوريه مسايل مختلفي در ايران مطرح شد. دلايل نيامدنت به ايران چه بود؟

- همه چيز را با آقاي قلعه‌نويي هماهنگ كرده بودم. پس از بازي يكشنبه‌ هفته‌ي گذشته برابر وردربرمن، مي‌توانستم سه‌شنبه به ايران بيايم و تيم ملي هم چهارشنبه بازي داشت. به همين دليل قلعه‌نويي اجازه داد كه همراه تيم نباشم.

* و از اين زمان بود كه انتقادها از تو شروع شد؟

- متاسفانه در اين چند وقت بعضي از روزنامه‌ها و رسانه‌ها يك طرفه قضاوت كردند. حتي برخي از خبرگزاري‌ها هم به من اهانت كردند اما، من پاسخ هيچ كدام از اين رسانه‌ها را نداده و نخواهم داد. انتقاد مغرضانه جوابي ندارد. آنها نوشته‌اند كه من در جام جهاني خوب نبوده‌ام. من يك سوالي دارم، آيا همه خوب بودند و من تنها بازيكن ضعيف تيم ملي بودم؟

* براي بازي با كره‌ي جنوبي به تيم ملي مي‌آيي؟

- بله، براي دو بازي مقابل كره‌ي جنوبي و سوريه به تيم ملي اضافه مي‌شوم. ما انسان ها بايد كمي قدرشناس باشيم. من عرق به كشورم را نشان دادم. زماني كه تيم ملي مشكلات زيادي داشت و در آستانه‌ي حذف از مرحله‌ي انتخابي جام جهاني قرار گرفته بوديم، خلاف همه‌ي اختلاف‌هايي كه داشتم، به تيم ملي بازگشتم و در دو بازي مهم با قطر و ژاپن گلزني كردم. اين گل‌ها، كمك كمي براي صعود تيم ملي به جام جهاني نبود اما، متاسفانه برخي از رسانه‌ها در يك هفته گذشته شروع كردند به بد نوشتن و انتقادهاي مغرضانه عليه من. براي همه‌ي آنها متاسفم. با همه‌ي اين وجود براي كمك به تيم ملي كشورم بازمي‌گردم.

* شايعه‌هايي مبني بر خداحافظي‌ات از بازي‌هاي ملي پس از دو ديدار پيش روي تيم ملي شنيده مي‌شود.

- اجازه بدهيد كه براي بازي با كره و سوريه بيايم و پس از آن حرف‌هاي بسياري باقي مي‌ماند كه خواهم زد.

* نظرت درباره‌ي توقف تيم ملي برابر سوريه چيست؟

- با توجه به تعطيلي ليگ ايران، اين نتيجه خيلي دور از ذهن نبود. ما در اين ديدار از شانس‌هاي زيادي كه به دست آورديم استفاده نكرديم و سوريه از موقعيتي كه كسب كرد، نهايت استفاده را برد.

* بازي با كره‌ي جنوبي هم ديدار بسيار سختي خواهد بود.

- دقيقا. امروز ديگر در دنياي فوتبال تيم ساده‌اي وجود ندارد، كره‌ي جنوبي هم همين وضعيت را دارد و ما مقابل اين تيم بازي آساني را پيش رو نخواهيم داشت.

Comment

• گروهي از هواداران ويتنامي پيشنهاد داده‌اند، كليه‌شان را به سرمربي بيمار تيم ملي اهدا كنند تا او حرفه‌اش را از دست ندهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارمندان بانك، رانندگان كاميون و حتي راهب‌هاي بودايي خواهان كمك به «آلفرد ريدل» اتريشي هستند تا او بتواند روي نيمكت ويتنام در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا بنشيند.

ريدل پنجاه و هفت ساله كه سومين حضورش به عنوان سرمربي تيم ملي را تجربه مي‌كند، در مدت دوازده سال گذشته از بيماري كليه رنج برده است.

دو هفته گذشته بيش از چهل هوادار ويتنامي پس از اين كه پزشكان گفتند؛ ريدل عمل پيوند كليه نياز دارد به درخواست روزنامه محلي به نجات مربي خارجي‌اشان پاسخ مثبت دادند.

ريدل به رويترز گفت:« اهدا كنندگان كليه همگي هواداران بزرگي هستند و اين كار را براي فوتبال ويتنام انجام مي‌دهند. آنها مي‌خواهند به من كمك كنند تا آماده شوم تا ويتنام در اين رقابت‌ها چيزي به دست آورد. پاسخ‌اشان (براي من) به طور كامل غير قابل پيش بيني بود.»

سران فوتبال ويتنام به اين نكته اشاره كرده بودند كه اگر شرايط جسماني مرد اتريشي بدتر شود گزينه ديگري را براي مربيگري در نظر خواهند گرفت. با وجود پاسخ مثبت مردم، ريدل كه از دستگاه دياليز آن هم سه بار در هفته استفاده مي‌كند هنوز به دنبال پيوند مناسب است چرا كه بيشتر اهدا كنندگان وزن و نوع خوني متفاوتي دارند. سرمربي ويتنام ادامه داد:« براستي اميدوارم آنها كليه مناسبي براي من پيدا كنند. اما، اگر نگران باشم، كمكي به من نخواهد شد. سران فوتبال ويتنام مي‌گويند كه آنها من را حمايت خواهند كرد و به آنها اطمينان داده‌ام كه بيشتر از يك ماه دور از ميدان نخواهم بود و اين موضوع در تيم تاثيري نخواهد داشت.»

يك راهب سي و دو ساله بودايي به خبرگزاري وتينام گفت كه آرزو دارد كليه او به ريدل برسد.

ريدل براي سومين بار سرمربي ويتنام شده است. پيشتر او به سبب گلايه از فدراسيون فوتبال اين كشور كمونيستي اخراج شده بود.

مهاجم پيشين آستريا وين، متز، استاندارد ليژ، ويتنام را در بازي‌هاي جنوب شرق آسيا در سال‌هاي 1999 و 2003 به جايگاه دوم رساند. سال آينده ويتنام به همراه تايلند، اندونزي و مالزي ميزبان جام ملت‌هاي آسيا خواهد بود.

Comment

• خوزه ماريا آگيلار، رييس ريور پلاته به تهديد عادت كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه‌شنبه آگيلار بار ديگر به مرگ تهديد شد. فوتبال وخشونت در آرژانتين با يكديگر نسبت طولاني و نزديكي دارند. رييس يكي از دو باشگاه بزرگ اين كشور كه در كنار بوكا جونيورز تقريبا همه چيز هواداران متعصب آرژانتيني است گفت:« متاسفانه، هنگامي كه درگير چنين فعاليت‌هايي مي‌شوي اين تهديدها به يار هميشگي‌ات تبديل مي‌شوند. همه آنها يك جور هستند. مدت‌هاست كه ايميل آنها را دريافت كرده‌ام، تهديد تلفني در كلاس ديگري است.»

آگيلار گفت كه نمي‌خواهد محافظ داشته باشد:« چهل و سه سال اين جا زندگي كرده‌ام، هرگز محافظ نداشته‌ام و نخواهم داشت.»

هواداران ريورپلاته اميد داشتند تيمشان قهرمان ليبرتادورس شود اما، با شكست برابر نماينده‌ي پاراگوئه هرگز چنين اتفاقي رخ نداد.

Comment

• مصطفي دنيزلي، همچنان بر جذب يك مهاجم و مدافع براي تيم پرسپوليس تاكيد دارد و به احتمال فراوان يك مدافع ترك به اين تيم اضافه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دنيزلي كه از همان شروع مذاكراتش با مسوولان باشگاه پرسپوليس بر همكاري اين باشگاه با كادر فني براي رفع نقايص فني تاكيد داشت، پيشنهاد حضور بازيكنان نامدار تركيه براي حضور در پرسپوليس را مطرح كرد كه به احتمال فراوان پس از تاييد انصاري‌فرد يك مدافع تركيه‌اي به اين تيم اضافه مي‌شود.

دنيزلي كه رسما اعلام كرده است جانشين كاظميان بايد جذب شود در شرايط كنوني منتظر پيشنهادات مديران باشگاه براي گزينه‌هاي احتمالي است تا يك بازيكن را با نظر خود انتخاب كند.

دنيزلي و انصاري‌فرد امشب (چهارشنبه) در نشستي در محل باشگاه در اين خصوص تصميم‌گيري خواهند كرد.

همچنين، پس از نارضايتي دنيزلي از عملكرد بازيكنان خارجي پرسپوليس، احتمال جدايي الونگ الونگ كه اين روزها با بي‌ميلي در تمرينات حاضر مي‌شود دور از ذهن نيست. رافائل نيز از ديگر بازيكنان خارجي است كه به نظر مي‌رسد بايد از پرسپوليس جدا شود ولي در اين ميان احتمال حفظ رابرت ساها بيشتر از ساير بازيكنان است.

مصطفي دنيزلي پيشنهادات فني خود را در حالي مطرح مي‌كند كه قصد دارد پس از ديدار دوستانه‌ي پرسپوليس با اميد اين باشگاه، هر چه سريع‌تر تيم مورد نظرش را براي ليگ برتر و فينال جام حذفي آماده كند.

Comment

• سه‌شنبه رامون كالدرون، رييس تازه وارد رئال مادريد از ملاقات نمايندگان ميلان براي انتقال رونالدو خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روز گذشته كالدرون به خبرنگاران گفت:« با ميلاني‌ها كه فردا به اينجا مي‌آيند حرف خواهم زد. مي‌دانم كه با اين بازيكن حرف زده‌اند و فكر نمي‌كنيم كار درستي بوده، اما هنوز آماده پذيرفتن نمايندگان هر باشگاه دوستي هستيم.»

رييس نمي‌خواهد رونالدو را بفروشد اما، اگر آن سوي ميز مذاكره آنها معاوضه بازيكن برزيلي با هموطنش كاكا را پيشنهاد بدهند شرايط تغيير خواهد كرد:« نمي‌خواهيم از دست رونالدو راحت شويم. اما، آماده مذاكره هستيم. اگر رونالدو بخواهد اين جا را ترك كند آن گاه ما بايد به دنبال راه حل باشيم. پول نمي‌خواهيم، چيز ديگري را مي‌خواهيم (كاكا).»

Comment

• روزنامه‌ي آلماني هامبورگرآبندبلات در گزارشي كوتاه به توصيف بازي بازيكنان هامبورگ در ديدار برگشت ليگ قهرمانان اروپا برابر اوساسوناي اسپانيا پرداخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هامبورگ با تساوي يك بر يك برابر اوساسونا به دليل گل زده در خانه‌ي حريف راهي مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا شد.

ديدار رفت دو تيم در هامبورگ نتيجه‌اي جز تساوي بدون گل در پي نداشت.

آبندبلات در توصيف بازيكنان حاضر در اين بازي نوشت:

ساشا كرش اشتاين: در صحنه‌ي گل اوساسونا فاصله را اشتباه تخمين زده بود؛ اما, پس از آن خوب شد.

مهدي مهدوي‌كيا: بهتر شد. جناح خود را به خوبي بسته بود.

وينسنت كمپاني: بلند پروازي او را به روز سياه نشاند.

باشتين راينهارت: اگر قرار باشد به حمايت از موجودات كمياب در حال انقراض بپردازيم، مدافعان مياني هامبورگ بسيار نادر هستند. او همچون يك سرو ايستاده بود.

گاي دمل: ابتدا در گوش چپ و سپس ميانه‌ي ميدان از محروميت او متاثر شد.

ديويد ياروليم: در پذيرفتن پاس‌ها سرعت عمل لازم را نداشت.

نايجل ده‌يونگ: پيروز بازي. كوشا در نظم‌دهي به بازي و پخش توپ. تقريبا در همه عرصه‌ها موفق بود.

فان در فارت: فعال، در دويدن و بازي قدرتمند، موثر در آفرينش گل خوب.

رافائل ويكي: پس از مشكلات آغاز, كارايي بهتري پيدا كرد.

بنيامين لاوث: يك مهاجم بايد قدر فرصت‌ها در نيمه‌ي نخست را به راحتي بداند وگرنه متاسف خواهد شد.

سانوگو: چندين بار توانايي‌هاي فني‌اش را به رخ كشيد.

بنيامين: بدون مشكلات آغازين در شروع او قدرتمندتر شد و در آماده‌سازي گل عملكرد خوب او بسيار واضح بود.

Comment

• هفدهمين همايش بين‌المللي برنامه‌هاي ورزشي شبكه‌هاي تلويزيوني 16 تا 19 اكتبر 2006 (24-27 مهر ماه) در موناكوي فرانسه برگزار مي‌شود.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دراين همايش كه به عنوان بازاري براي عرضه توليدات تلويزيوني محسوب مي‌شود، نمايندگي‌هاي فروش شبكه‌ها، جديدترين تكنولوژي‌ها در عرصه ضبط مسابقات ورزشي را ارائه كرده و قراردادهاي بسياري در خصوص حق پخش مسابقات مهم ورزشي بسته مي‌شود.

مدتي نه چندان قبل، دارندگان شبكه‌هاي خصوصي و وب سايت‌هاي مهم، هم اين كه مي‌توانستند برنامه‌هاي تلويزيوني را با هر كيفيتي خريداري كنند، احساس رضايتمندي مي‌كردند.

اما در حال حاضر كه اين شبكه‌ها و وب‌سايت‌ها خود از توانمندي‌ توليد برنامه برخوردار شده‌اند، براي كيفيت و محتواي برنامه‌هايي كه قرار است خريداري شود، اهميت قائل هستند. بر اين اساس دو محور اصلي «پخش با كيفيت مسابقات ورزشي از تلويزيون» و «استفاده از كارشناسان مجرب سراسر دنيا» در همايش موناكو به بحث گذاشته مي‌شود.

به نقل اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اروپا(EBU) روز نخست اين گردهمايي كه در ساعت 18 روز دوشنبه برگزار مي‌شود، به خريد حق پخش بازي‌هاي ورزشي اختصاص دارد. در سال‌هاي اخير با حضور خريداران جديد حق پخش مسابقات ورزشي تغييرات اقتصادي بسياري را موجب شده است. چرا كه صاحبان شبكه‌ها تصميم گرفته‌اند خود پوشش مسابقات ورزشي را بر عهده گرفته و برنامه‌هاي توليدي را به ساير رقيبان خود نيز بفروشند.

در روز دوم اين گردهمايي كه ساعت 10 و 30 دقيقه 17 اكتبر برگزار مي‌شود، عوامل تاثيرگذار بر پخش تلويزيون مسابقات المپيك به بحث گذاشته خواهد شد.

قراردادهاي پخش تلويزيوني مسابقات المپيك از هم اينك در سراسر جهان بسته مي‌شود و تا سال 2012كه قرار است اين رويداد ورزشي در لندن برگزار شود،ادامه خواهد يافت.

رويدادي ورزشي مانند المپيك صدها ساعت مسابقه ورزشي را در سطح قهرماني به بينندگان تلويزيوني عرضه مي‌كند و مخاطبان از هم اينك مشتاقند كه از نحوه‌ي پخش تلويزيوني اين مسابقات مطلع شوند. با اين حال بسياري از مسابقات المپيك از هيچ شبكه‌اي پخش نمي‌شود. چرا كه در صورت اختصاص يافتن تمام آنتن شبكه‌ها به اين مسابقات، صاحبان ايستگاه‌هاي تلويزيوني نمي‌توانند پاسخگوي خواسته‌هاي تمام مخاطبان خود با سلايق گوناگون باشند.

به گزارش ايسنا، ارائه گزارش‌هايي از نحوه‌ي پوشش مسابقات جام‌جهاني آلمان توسط شبكه‌هاي مختلف، پخش مسابقات المپيك 2008 پكن مسابقات جهاني راگبي 2007 فرانسه از ديگر محورهاي مورد بحث در هفدهمين گردهمايي بين‌المللي موناكو است.

Comment

• هامبورگ به هدف زد. اين تيم با پشت سر گذاشتن اوساسوناي اسپانيا راه كوتاهش را براي رسيدن به مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا با موفقيت طي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يك تساوي يك بر يك كافي بود تا هامبورگ در جمع سي و دو تيم برتر اروپا قرار بگيرد. هر چند كه اين بازي با هيجان فراوان براي هواداران هامبورگ همراه بود، اما پايان خوشي براي آنها داشت.

توماس دال، سرمربي هامبورگ در پايان اين بازي در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره اين بازي و رخدادهاي روزهاي گذشته هامبورگ به اظهار نظر پرداخت.

متن اين گفت‌وگو در زير مي‌آيد:

* آقاي دال، پس از پايان بازي برابر اوساسونا چه احساسي داريد؟ رسيدن تيم‌تان را به مرحله گروهي ليگ قهرمانان چگونه ارزيابي مي‌كنيد.

- من از اين امر خوشحال و مغرورم. به تيم خودم افتخار مي‌كنم، با اين حال فكر مي‌كنم كه ما ارزش آن را در روزهاي آينده درك خواهيم كرد. بعدها درخواهيم يافت كه كار بزرگي كرده‌ايم.

* تيم شما اين بازي را با هيجان تمام به پايان برد.

- كاملا. درست هنگامي كه ما بوسيله پائولو گوئره‌رو فرصت رسيدن به گل دوم و رقم زدن سرنوشت بازي پيش از پايان آن را داشتيم من حسابي به خود مي‌لرزيدم. در پايان بازي هنگامي كه اوساسونايي‌ها مي‌كوشيدند با توپ‌هاي بلند به دروازه ما برسند، خداي فوتبال حامي ما بود. با همه اين حرف‌ها ما شايسته اين خوشبختي بوديم. چرا كه در هر دو بازي رفت و برگشت تيم برتر ميدان بوديم.

* وينسنت كمپاني به دليل آسيب ديدگي كهنه‌اش بايد از بازي خارج مي‌شد، آيا او زود به بازي نيامد؟

- چرا! ما مطمئن بوديم كه او تا به آن حد آسيب نديده است. اما آنگونه كه ديديم به نظر مي‌رسد اشتباه كرده‌ايم. پس از عقب افتادگي زود هنگام اين دومين ضربه به ما در شروع بازي بود. تيم ما به خوبي جاي او را پر كرد و كالين بنيامين هم جانشين خوبي براي كمپاني بود، وقتي فكر مي‌كنيم كه بنيامين يك سال تمام دور از فوتبال بود، نمي‌توان به عملكرد او بي‌تفاوت بود و كلاه از سر برنداشت.

* چه چيزهايي از اين بازي در يادها خواهد ماند؟

- اين بازي تا ماه‌ها در ياد ما خواهد ماند. ايمان دارم كه اين بازي در آينده هم باعث حركت ما خواهد شد و باعث پيشرفت‌هاي آتي ما خواهد بود.

* در اين مدت يك سال و نيمي كه از مربيگري شما در هامبورگ مي‌گذرد چه رخ داده است؟

- آن روزها ما هجدهم بوندسليگا بوديم. اكنون در ليگ قهرمانان بازي مي‌كنيم.

اين باور كردني نيست. اين پيامد كار سخت و پيگيرانه است. ما به علاوه شكست‌هاي كوچك‌مان را نيز از ياد نبرده‌ايم. مي‌خواهيم ثابت كنيم كه مي‌توان روي ما حساب كرد. اكنون به يك مرحله بالاتر در ليگ قهرمانان مي‌انديشيم.

* آيا در مرحله گروهي حريف دلخواهي هم مي‌توان يافت؟

- ما برابر والنسيا و اوساسونا پيروز شديم. از اين رو ديگر آرزوي بازي با تيم اسپانيايي ديگر را ندارم. رئال يا بارسلونا! چلسي اما بد نيست. حريف با كلاسي است! فكر مي‌كنم براي خالد بولاهروز هم خوشحال كننده باشد، بار ديگر در ورزشگاه AOL بازي كند.

Comment

• مربي ترکيه‌اي تيم فوتبال ابومسلم خراسان پس از گذشت دو هفته از عقد قراردادش از اين باشگاه جدا شد.

هادي مباشري، سرپرست تيم فوتبال ابومسلم خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، با تاييد اين خبر افزود: طبق قرارداد با «سردار دايات»، قرار بود قسط اول قرارداد وي در 15 شهريور پرداخت شود که مدير برنامه‌هايش با حضور در اتريش خواستار دريافت فوري قسط اول قرارداد شد.

وي افزود: با خود سردار دايات مشکل نداشتيم ولي مدير برنامه‌هاي او زياده‌خواهي کرد.

مباشري با بيان اين مطلب که قصد داشتيم در کادر فني خود علمي‌تر و به روزتر کار کنيم، افزود: سردار دايات مکمل خوبي براي کادر فني ابومسلم بود ولي متاسفانه با اين کار احتمال همکاري وي با ما خيلي کم است، ضمن اين که احتمال شکايات از دايات هم وجود دارد.

مباشري در خصوص بازي‌هاي تدارکاتي در اتريش گفت: ديروز در يک ديدار تدارکاتي با دو گل تيم ورملا، قهرمان ليگ دسته دوم اتريش را شکست داديم که رضا ناصحي و جواد رزاقي زننده گل‌هاي ما بودند.

وي افزود: بازيکنان با اين که تحت فشار هستند ولي بازي خوبي در اين ديدار از خود به نمايش گذاشتند.

سرپرست ابومسلم خاطر نشان كرد: بازي اصلي ما روز جمعه و در مقابل تيم الکويت قهرمان کشور کويت خواهد بود که قرار است از مجارستان به اتريش وارد شود.

مباشري خاطر نشان ساخت: ايوان پترويچ، هافبک صربستاني ابومسلم هم با يک روز تاخير وارد وين شده است.

وي در خصوص بازيکنان آزمايش شده در اردوي اتريش گفت: چند بازيکن اهل روماني آزمايش شدند که مورد تاييد قرار نگرفتند، مهاجمان برزيلي هنوز به اردو ملحق نشده‌اند.

سرپرست تيم فوتبال ابومسلم خراسان ادامه داد: تمام مشکلات تيم حل شده است و فقط منتظر جذب يک مهاجم هستيم.

Comment

Working...
                                X