Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • رييس و دبيركميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال روز شنبه به طور غير منتظره از هيات فوتبال اصفهان بازديد كردند.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اعتراض باشگاه پرسپوليس به حضور عمادرضا در ديدار فينال جام حذفي با ادعاي ثبت غير قانوني قرارداد، موضوعي است كه اين روزها بيشترين وقت مسوولان كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال را به خود اختصاص داده است.

    باشگاه پرسپوليس معتقد است كه عماد رضا در زمان مشخص شده براي ثبت قراردادها، در كشور عراق بوده و تا پس از پايان اين مهلت نيز به ايران نيامده است.

    بر اين اساس پرسپوليس با وارد كردن شبهه به اصل قرارداد اين بازيكن با تيم سپاهان، خواستار بررسي موضوع از سوي كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال شده* است.

    مسوولان كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال نيز روز شنبه پانزدهم مهر ماه به طور غير منتظره و سرزده وارد اصفهان شدند و با حضور در هيات فوتبال اين شهر به بررسي مدارك عماد رضا و ثبت قرارداد اين بازيكنان با تيم سپاهان پرداختند.

    مسوولان انضباطي فدراسيون فوتبال كه ظاهرا با دست پر اصفهان را ترك كرده*اند، در حال حاضر منتظر بازگشت عمادرضا از عراق هستند، تا با بررسي اثر انگشت وي با آنچه كه در قرارداد هيات فوتبال اصفهان موجود است، به صحت و سقم اين موضوع پي ببرند.

    كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال هم چنين با بررسي كپي گذرنامه*ي عمادرضا و تاريخ خروج و ورودش به ايران، ظاهرا به صحت برخي از ادعاي باشگاه پرسپوليس دست *يافته*اند.

    هم*چنين كميته*ي انضباطي قرار است در يك نشست مشترك با مسوولان سپاهان و پرسپوليس به بررسي اين موضوع بپردازد.

    Comment


    • دكتر «هرمانس» سرمربي تيم ملي هلند به احتمال فراوان مشاور تيم ملي فوتسال ايران خواهد شد.

      عباس ترابيان كه اين روزها براي انجام مذاكره با رييس كميته*ي فوتسال فدراسيون فوتبال ايتاليا در رم به سر مي*برد به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در پي ترتيب دادن ملاقاتي با رييس كميته فوتسال ايتاليا هستم، چند وقت پيش نامه*ي درخواست انجام ديداري تداركاتي را به فدراسيون فوتبال ايتاليا ارسال كرديم اما، آنها به اين دليل كه برنامه*هاي تيم فوتسال ايتاليا تا پايان سال 2007 پر است، به پيشنهاد ما پاسخ منفي دادند.

      وي افزود: ما نسبت به انجام يك بازي دوستانه با تيم ملي بزرگسالان ايتاليا اصرار داريم، به همين دليل در مذاكره*اي كه با رييس فوتسال ايتاليا خواهيم داشت، از آنها مي*خواهيم كه در برنامه*ي خود، زماني را براي بازي با تيم ملي ايران تعيين كنند.

      ترابيان در پاسخ به اين پرسش كه تا چه ميزان نسبت به مذاكرات خوشبين هستيد، گفت: وقتي اين همه مسافت را از تهران تا رم آمده*ام، نمي*خواهم بدون دريافت پاسخ مثبتي به ايران بازگردم.

      ترابيان ادامه داد: پس از پايان مذاكراتم در رم، به هلند مي*روم تا با دكتر هرمانس صحبت كنم و در صورت توافق، او به عنوان مشاور تيم ملي منصوب خواهد شد.

      وي درباره*ي تمايل سرمربي سابق تيم ملي ايران براي قبول سمت مشاور تيم ملي فوتسال كشورمان، گفت: در مذاكرات تلفني كه با هرمانس داشتم، او براي مشاوره دادن به كميته*ي فوتسال ايران ابراز تمايل كرد. او هم اكنون سرمربي تيم ملي هلند است و اميدواريم كه مذاكرات پيش رو نتيجه*بخش باشد

      Comment


      • شوراي عالي استيناف راي كميته*ي انضباطي در خصوص انجام بازي نيمه تمام فجر سپاسي شيراز ـ پاس تهران را تاييد كرد.

        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال پس از بازي ناتمام فجر سپاسي ـ پاس به دليل قطعي برق استاديوم حافظيه و پس از تشكيل چندين نشست، راي به برگزاري 18 دقيقه*ي باقي مانده*ي اين ديدار داد؛اما, ظاهرا مسوولان باشگاه فجر سپاسي شيراز با اعتراض به اين راي خواستار تجديد نظر شوراي عالي استيناف در خصوص اين راي شده بودند.

        شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال نيز پس از بررسي موضوع و با اشاره به محتويات پرونده و نظريات كارشناسي فدراسيون فوتبال, راي كميته*ي انضباطي را تاييد كرد.

        بر اساس اين گزارش، سازمان ليگ برتر موظف است كه با اعلام يك وقت مقرر نسبت به برگزاري 18 دقيقه*ي باقي مانده*ي ديدار ناتمام فجر سپاسي و پاس تهران با ميزباني تيم شيرازي اقدام كند.

        Comment


        • اتو ري*هاگل، از طوفاني كه ممكن بود ديدار انتخابي يورو 2008 يونان و نروژ را در ورزشگاه كارايسكاكي آتن لغو كند، انتقاد كرد.

          به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يونان قهرمان يورو 2004 نروژ را با يك گل شكست داد. اين بازي پس از دو بار بررسي لوبوس ميشل با پنجاه دقيقه تاخير برگزار شد. باران شديد براي مدتي ورزشگاه پايتخت را از حالت طبيعي خارج كرده بود. ري*هاگل به خبرنگاران گفت:« اين دشوارترين شرايطي بود كه بازي در آن برگزار شد. ما بسيار مضطرب بوديم، چرا كه نمي*دانستيم آيا اين طوفان بار ديگر شروع مي*شود يا خير. اين شرايط به سود ما نبود؛ اما، به پسرهايم گفتم؛ اگر داور سوت زد بايد نشان بدهيم كه مي*توانيم از عهده*اش بربياييم.»

          پيرمرد آلماني، درباره*ي پيروزي تيمش گفت:« نيمه*ي نخست محكم و هجومي بازي كرديم. حمله كرديم و با تكيه به همين شيوه پيروز شديم. نيمه دوم، نروژ بسيار خطر كرد و مردان بزرگي را آورد. بازي سرعت بيشتري پيدا كرد. ما بايد بهتر از اين پاس مي*داديم؛ اما، از دو پيروزي در ديدارهاي انتخابي گذشته با توجه به عملكردمان در ديدارهاي مقدماتي جام جهاني 2006 راضي هستيم كه پس از دو بازي نخست تنها يك امتياز داشتيم.»

          نروژ نيمه*ي دوم براي رسيدن به گل تساوي تلاش بسياري داشت؛ اما، همه*ي اين تلاش*ها از جمله ضربه*ي عالي جان آرنه ريسه در دقيقه*ي 73 بي*سرانجام بودند.

          آگه هاريده، سرمربي نروژ در پايان بازي گفت:« به بازيكنان به ويژه براي تلاششان در نيمه دوم افتخار مي*كنم. نيمه*ي دوم به يونان فشار آورديم و بازيكنان را به جلو كشانديم تا فرصت*هاي بيشتري به دست آوريم. اين فرصت*ها را به دست آورديم؛ اما، اين روز شانس ما نبود.»

          با وجود اين شكست، هاريده از صعود نااميد نشده است:« براي پيش بيني بسيار زود است و آماده پذيرايي از يونان در نروژ هستيم!»

          Comment


          • شنبه اسپانيا در ديدار انتخابي جام ملت*هاي اروپا برابر سوئد شكست دو بر صفر را پذيرفت.

            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوئيس آراگونس، سرمربي اسپانيا با دعوت نكردن از رائول پيش از اين ديدار وعده داده بود كه در تيم ملي اين كشور انقلابي بوجود مي*آورد.

            پيرمرد در نخستين گام ناكام شد. روزنامه*هاي اسپانيا از او و مردانش پس از شكست نااميد كننده تيم ملي كشورشان انتقاد كردند كه در زير عنوان اصلي اين روزنامه*ها آمده است؛

            AS:

            تكنيك ورشكسته! اگر رائول هم بود، اسپانيا اين چنين شكست را مي*پذيرفت. غيبتش تنها تاييدي بر اين نكته است كه يك بازيكن فوتبال به تنهايي بد نيست. شكست دو بر صفر، سه بر صفر يا چهار بر صفر هم بد نيست. مشكل بسيار عميق*تر است.

            El Pais

            * درس فروتني كه سوئد به ما داد

            * آيا مي*توان از اين اشتباه و لغزش بزرگ سربلند بيرون آمد!

            El Mundo

            سران فدراسيون فوتبال اسپانيا خواهان جدايي لوئيس آراگونس هستند.

            Comment


            • مصطفي دنيزلي، سرمربي ترك پرسپوليس كه از روز چهارشنبه*ي هفته*ي گذشته به تركيه بازگشته است دوشنبه شب وارد تهران مي*شود.

              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال پرسپوليس كه از روز شنبه و در غياب دنيزلي با هدايت حميد استيلي و نورالدين تمريناتش را آغاز كرده است تا پيش از بازي با سايپا هيچ اردويي خارج از تهران برگزار نمي*كند.

              با مرخصي كه باشگاه پرسپوليس به دنيزلي داده است اين مربي ترك از صبح سه*شنبه در تمرينات پرسپوليس حاضر خواهد شد.

              تيم*هاي شهاب زنجان؛ شيرين فراز كرمانشاه و راه*آهن تهران با درخواست*هاي مكتوب به باشگاه پرسپوليس خواهان انجام بازي دوستانه با اين تيم شده*اند كه پس از حضور دنيزلي در تهران و به احتمال زياد اين ديدارها در ورزشگاه كارگران برگزار مي*شود.

              الونگ الونگ، احسان خرسندي، مهرداد اولادي، شيث رضايي، مهرزاد معدنچي، نوري و عليرضا واحدي نيكبخت از بازيكناني هستندكه در تمرينات پرسپوليس حضور ندارند

              Comment


              • شنبه, اسكاتلند در ديدار انتخابي يورو 2008 برابر فرانسه يك بر صفر پيروز شد.

                به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسكاتلند اين پيروزي را با وجود برتري فرانسه در همپدن پارك به دست آورد.

                والتر اسميت، سرمربي اسكاتلند در نشست خبري در پايان بازي گفت:« مانند هر ديدار فوتبال, جدا از هر اتفاقي كه مي*افتد، هميشه براي شما موقعيت به وجود مي*آيد؛ ما از يك موقعيت استفاده كرديم و نتيجه*ي بي*نظيري به دست آورديم. توانستيم آن شاهكار دهه*ي هشتاد را كه شكست دادن اين تيم بود تكرار كنيم؛ البته صادقانه فكر نمي*كنم كه ارزش آن نتيجه*ي تاريخي را داشته باشد.»

                Comment


                • Comment


                  • قوي*ترين مرد جهان پس از كسب چهارمين قهرماني جهان خود در سال 2006 گفت: جابر سالم هم بود، من قهرمان مي*شدم، او را فقط ايراني*ها بزرگ كرده*اند.

                    حسين رضازاده، قهرمان وزنه*برداري فوق سنگين جهان و المپيك در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به هيچ وجه نمي*شود گفت كه مسابقات جهاني راحت است. نبايد بگوييم كه ركوردها پايين بوده و راحت قهرمان شديم، هر مسابقه*اي به نوبه*ي خود سختي خاصي دارد. اما، در اين رقابت* هدف من كسب مدال طلا بود. فقط مي*خواستم طلا بگيرم و اين مهم*ترين چيز براي من بود.

                    وي در مورد حريفان خود خاطر نشان كرد: همه*ي حريفان من در سال جاري مدال*هاي المپيك و جهاني داشتند، وزنه*برداران ليتواني، اوكراين و بلغارستان همه از وزنه*برداران خوب بودند كه رقابت با آنها بسيار سخت بود.

                    رضازاده در مورد عدم حضور جابر سالم نيز يادآور شد: جابر سالم از همان ابتدا نيز حريف من نبود. فقط مردم ايران او را بزرگ كرده*اند. جابر دراين حد نيست كه بتواند با من رقابت كند. تا آنجايي كه من شنيده*ام او خودش را براي بازي*هاي آسيايي آماده مي*كند.

                    قوي*ترين مرد جهان ادامه داد: با افزايش يك كيلوگرمي وزنه*ها كار رقابت هم بسيار سخت و نزديك شده است و براي همين هر كسي كه قوي*تر باشد قهرمان مي*شود. من هم به هدف خودم رسيدم.

                    حسين رضازاده در پايان در مورد اين كه چرا ركوردي كه ركورد جديد دو ضرب جهان است انتخاب كردي و آن را نزدي؟ يادآور شد: من آن وزنه را زماني انتخاب كردم كه از حريف خودم عقب بودم، اما وقتي ديدم كه قهرمان شده*ام لازم نبود كه آن وزنه را بالاي سر ببرم.

                    Comment


                    • «ورنر لورانت» سرمربي آلماني تيم فوتبال سايپاي تهران پس از چهار ماه حضور در اين باشگاه دسته برتري ليگ ايران به كار خود پايان داد.

                      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجله ورزشي كيكر در خبر خود از اين مربي آلماني نوشت:« لورانت كه در آلمان سابقه مربيگري مونيخ 1860 (شيرها) را بر عهده داشت، فوتبال ايران را به مقصد تركيه ترك كرد. او پيشتر در اين كشور هدايت فنرباغچه و سيواس اسپور را بر عهده داشت.

                      لورانت اين بار در تركيه هدايت تيم فوتبال باشگاه كايزري ارسيس اسپور را پذيرفته است.

                      هنوز درباره*ي جزييات قرارداد اين مربي مطلبي عنوان نشده است.

                      به نوشته*ي رسانه*ها، لورانت كه پس از پايان جام جهاني با سايپا تهران قرارداد بسته بود، در اين تيم احساس راحتي نمي*كرد. با اين حال او تيمش را پس از شروعي خوب به نيمه بالاي جدول ليگ برتر فوتبال ايران رسانده بود.»

                      Comment


                      • پس از پيروزي دو بر صفر آلمان برابر گرجستان در ديدار دوستانه*اي كه شنبه شب در ورزشگاه شهر روشتوك برگزار شد، يوآخيم لو سرمربي اين تيم در گفت وگو با Sport Bild درباره شروع موفقيت آميزش در هدايت تيم ملي ژرمن*ها و بازي مهم اين تيم برابر اسلواكي سخن گفت.

                        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يواخيم لو، كه پس از كناره گيري يورگن كلينزمن، سرمربي آلمان در جام جهاني هدايت اين تيم را عهده*دار شده است، در زمان كوتاه حضورش در تيم ملي آلمان به نتايج موفقيت آميزي دست يافته است.

                        متن اين گفت و گو در زير مي*آيد:

                        * " چهار بازي، چهار پيروزي. جمع بندي شما پس از پيروزي دو بر صفر برابر گرجستان چيست؟

                        - ما چهار بازيكن جديد را در تركيب داشتيم و همچنين چهار بازيكن جوان. فكر مي*كنم ما بسيار مسوولانه بازي كرديم و با جان و دل تلاش كرديم. در مورد برخي از مسائل هم بايد به طور خصوصي صحبت كرد.

                        * آيا اين گفت و گو در مورد خط دفاعي تيم خواهد بود؟

                        - ما در يك يا چند موقعيت خوش شانس بوديم كه گلي دريافت نكرديم، فكر مي*كنم، در برخي از لحظات چندان مطمئن نبوديم، آنچنان كه در گذشته نشان داديم بايد گفت كه خط دفاع ما تازه شكل گرفته است. " مانوئل فريدريش " سه هفته مصدوم بود در مجموع از نتيجه و از بازي راضي هستم.

                        * بازي چهار بازيكن جديدتان را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟

                        - به گمانم همگي بازي خوبي را به نمايش گذاشتند، به ويژه در 15 دقيقه*ي نخست " تروخووسكي " كوچك خيلي خوب عمل كرد. او واكنش*هاي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت، كلمنتس فريتس رفته رفته بهتر مي*شد و بقيه هم مانند مادلونگ و شلاودراف خود را به خوبي در زمين پيدا كرده بودند.

                        * با اين حال بازيكناني مانند بالاك و شواين اشتايگر، با تجربه*ي بالاي خود نقش مهمي *در پيروزي آلمان ايفا كردند.

                        - بازيكناني وجود داشتند كه سهم بسيار بالايي در تيم به عهده مي*گيرند، بالاك يا شواين اشتايگر از جمله اين بازيكنان هستند. آن*ها كمك مي*كردند تا تيم به جلو حركت كند. بازيكنان جوان را همراهي مي*كردند تا بتوانند بازي خوبي انجام دهند. اين بازيكنان اين كار را به خوبي انجام دادند و از اين به بعد بسيار خوشحال هستند، به ويژه اشتايگر بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت.

                        * شما با چهار پيروزي و 19 گل زده بدون گل خورده بهترين آمار كاري را در بين تمام مربيان تيم ملي آلمان به خود اختصاص داده ايد. آيا چنين چيزي را ممكن مي*دانستيد؟

                        - آنچه مرا خوشحال مي*كند نمايشي است كه در اين چهار بازي داشتيم، ما نه تنها در يك رقابت بزرگ همچون جام جهاني بلكه در چهار بازي پس از آن كه بسياري از بازيكنان، زماني بسيار كوتاه براي آماده سازي خود دارند، موفق بوديم. خوشحالم كه مي*توانيم بازي هجومي*را به نمايش بگذاريم. چهار پيروزي پس از جام جهاني براي بازيكنان، پايه*اي خوب و محكم براي آينده به شمار مي*رود.

                        * بازي چهار شنبه برابر اسلواكي دشوارتر خواهد شود؟

                        - براي ما آنچه مهم است اين كه در فاصله*ي كوتاه تا بازي با اسلواكي به خوبي تمرين كنيم و همه در اين تمرينات حضور دارند، فكر مي*كنم كه ديگر بازيكنان نيز باز خواهند گشت. تورستن فرينگز، برند اشنايدر، ميروسلاو كلوزه و فيليپ لام كه اين هفته بسيار متمركز كار كردند. آن*ها انرژي تازه*اي خواهند داشت. در خط دفاعي هم بايد بعضي از موارد كار كنيم.

                        * آيا پس از پيروزي برابر اسلواكي بايد نگران بازي برابر ولز بود؟

                        - اين كه اسلواكي بهتر از چك بازي مي*كند را پيش تر گفته بودم. پيروزي پنج بر يك در ولز بسيار مهم است. ما سه بازي آن*ها را ديده*ايم. آن*ها دو بازي بسيار محكم را پشت سر گذاشتند و چهار گل هم به ثمر رساندند.

                        Comment


                        • ويچنتزو ياكينتا، از اين كه جور بازيكنان ديگر را در تيم ملي مي*كشد، گلايه*اي ندارد.

                          به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ياكينتا، پس از پيروزي دو بر صفر ايتاليا برابر اوكراين در ديدار انتخابي يورو 2008 گفت:« مانند هميشه جور سايرين را كشيدم. سخت تلاش مي*كنم تا خط مياني را پوشش دهم. مربي به من گفت تا عقب بكشم و به دفاع كمك كنم. همين كار را كردم.»

                          ياكينتا در اودينزه هافبك هجومي است اما، در تيم ملي چه در رقابت*هاي جام جهاني 2006 و چه در دوران روبرتو دونادوني نقش متفاوتي دارد. با اين حال او براي پوشيدن پيراهن تيم ملي حاضر است، خودش را قرباني كند.

                          بازيكن بيست و شش ساله در هجده ديدار ملي تنها يك گل به ثمر رسانده است. او سي مارس 2005 نخستين بار براي ايتاليا برابر ايسلند بازي كرد

                          Comment


                          • رافائل فان در فارت، كاپيتان هلندي* هامبورگ، پس از دوري شش هفته*اي از اين باشگاه ، بار ديگر در تمرين*هاي اين تيم حاضر شد.

                            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن جوان و طراح ميانه*ي ميدان در پايان تمرين عصر يكشنبه هامبورگ گفت:« در هنگام انجام كارهاي سرعتي درد مي*كشم. با اين حال روز به روز بهتر مي*شوم.»

                            اين بازيكن، احتمال حضورش در بازي خانگي شنبه آينده هامبورگ برابر شالكه را بسيار ضعيف دانست.

                            فان در فارت در تساوي يك بر يك هامبورگ برابر هرتابرلين كه روز 27 اوت برگزار شد، دچار آسيب*ديدگي شد و از آن پس ديگر نتوانست در تركيب هامبورگ حاضر شود.

                            توماس دال، سرمربي هامبورگ هم درباره*ي حضور وي در بازي شنبه گفت«: رافائل نبايد هيچ فشاري را روي خود احساس كند و هنوز هم براي استراحت فرصت دارد.»

                            Comment


                            • پس از پيروزي دو بر صفر تيم ملي آلمان در ديداري دوستانه برابر گرجستان، بسياري از بازيكنان اصلي اين تيم به تيم بازگشته*اند. آنها مي*توانند تيم ملي كشورشان را در بازي چهارشنبه برابر اسلواكي همراهي كنند.

                              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اوضاع اوليور نويويل بازيكن گلادباخي ژرمن*ها تنها نگراني يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان است.

                              بازيكناني چون ينس لمان، ميروسلاوكلوزه، فيليپ لام، تورستن فرينگز و برند اشنايدر كه نتوانسته بودند تيم ملي كشورشان را در بازي دوستانه ابتداي هفته همراهي كنند، با حضور در تمرين*هاي يكشنبه، آمادگي دوباره*ي خود را براي حضور در بازي چهارشنبه اعلام كردند.

                              اوليور نويويل، مهاجم بوروسيا مونشن گلادباخ تنها بازيكن جمع آسيب ديده*هاي اردوي ژرمن*ها بود كه در تمرين* اين روز حاضر نبود و تنها به دويدن پرداخت. به گفته*ي پزشكان آلمان، حضور او در براتيسلاوا در هاله*اي از ابهام قرار دارد.

                              گفتني است، در تمرين عصر يكشنبه، بازيكنان حاضر در بازي دوستانه*ي شنبه حاضر نبودند و با اجازه*ي لو و دستيارانش به استراحت پرداختند.

                              Comment


                              • قرارداد «عمادرضا» از نظر هيات فوتبال اصفهان طبق قانون وضع شده و هر گونه اظهار نظر پرسپوليس در اين رابطه، تا هم*اكنون فاقد اسناد و مدارك قانوني بوده است.

                                رييس هيات فوتبال اصفهان در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن بيان اين مطلب افزود: به نظر مي*رسد مسوولان تيم پيروزي به خاطر نداشتن مدركي، خيلي دوست دارند كه كار را به مطبوعات بكشانند و از اين طريق به هدفشان برسند؛ اما, بي*ترديد كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال بدون در نظر گرفتن جوسازي*هاي اين تيم، راي صادر مي*كند.

                                علي اكبر ابرقويي*نژاد تصريح كرد: كميته*ي انضباطي فدراسيون، در بازديدي كه ديروز از هيات فوتبال داشت، تمامي مدارك لازم جهت تكميل پرونده*ي شكايت پرسپوليس از باشگاه سپاهان را اخذ كرد كه من بعيد مي*دانم با مداركي كه ما به كميته*ي انضباطي داديم، (كه صحت آن كاملا تاييد شده است)، حكمي عليه ما يا باشگاه سپاهان صادر شود.

                                رييس هيات فوتبال اصفهان درباره*ي زمان اعلام راي كميته*ي انضباطي توضيح داد: از امروز پرسپوليس 10 روز مهلت دارد تا مدارك لازم جهت اثبات ادعاي خود به كميته*ي انضباطي را ارايه كند و بعد از اتمام اين زمان راي فدراسيون اعلام خواهد شد.

                                وي در پايان ضمن انتقاد از مسوولان باشگاه پيروزي به خاطر اظهار نظرهاي خود عليه هيات فوتبال اصفهان گفت: انتظار ما اين است كه اگر مسوولان باشگاه پيروزي مدرك يا مستنداتي دال بر ادعاي خود دارند ارايه كنند تا فدراسيون تصميم بگيرد وگرنه ما هم مي*توانستيم مثل آنها در مطبوعات جنجال به پا كنيم.

                                Comment

                                Working...
                                X