Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• آزمايش*هاي پزشكي نشان داده است كه سربابي رابسون مي*تواند به حرفه*اش ادامه بدهد و همچنان مشاور تيم ملي ايرلند خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مدت يك سال سربابي رابسون دو بار زير تيغ جراحي رفته است. اما، با اين وجود هنوز سر زنده و پرتوان است.

جان دلاني، رييس اجرايي اتحاديه*ي فوتبال ايرلند (FAI) پس از نشست با رابسون در انگلستان گفت:« خوشحالم كه اكنون سربابي آماده است تا وظيفه*اش را دنبال كند.»

استفان استانتون، سرمربي ايرلند هم از بازگشت سرشناس*ترين مربي بريتانيا به گروهش خوشحال است:« من و بازيكنان مشتاقانه به دنبال پيوستن بابي براي ديدار ماه آينده*ي تيم ملي B برابر اسكاتلند و ديدار انتخابي يورو 2008 برابر سان مارينو هستيم.»

Comment

• فردي بوبيچ، مهاجم سال*هاي گذشته*ي تيم ملي آلمان در آستانه پيوستن به باشگاه هانوفر قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از پيوستن ديتر هكينگ، سرمربي هانوفر از آلمانيا آخن به اين تيم، بوبيچ دومين بازيكن هانوفر است كه به اين تيم بازمي*گردد.

اين بازيكن كه سال*ها قبل در هانوفر بازي مي*كرد، قرار است دراين تيم سمت مديريت ورزشي را عهده*دار شود. اين پست از زمان بركناري ايليا گائنسيگ، مدير پيشين هانوفر، تا كنون خالي مانده است. بوبيچ آخرين ديدار هانوفر برابر اينتراخت فرانكفورت در ورزشگاه AWD را از نزديك تماشا كرد.

خبر ديگر از اردوي قرمزها، اين كه «سيماك» بازيكن چك تبار ميانه ميدان اسپارتاپراگ در فهرست فروش اين تيم قرار گرفته است.

پراگي*ها قصد دارند اين بازيكن را به دليل مشكلات مالي به فروش برسانند.

اين بازيكن 28 ساله كه پيش از اين نيز در هانوفر توپ مي*زد، اكنون مورد نظر هكينگ سرمربي هانوفر قرار گرفته است.

هكينگ درباره*ي سيماك گفت:« من درباره*ي او با مقامات باشگاه خودمان حرف*هايي زده*ام. اما با سران باشگاه او خير.»

او گفت در آينده درباره اين بازيكن با «مارتين كنيد»، رييس باشگاه هانوفر به طور جدي صحبت خواهد كرد.

Comment

• رافائل ويكي، بازيكن سوييسي هامبورگ در ديدار سه*شنبه اين تيم برابر پورتو پرتغال آسيب ديد و تا چند هفته نمي*تواند اين تيم را همراهي كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شكست سنگين چهار بر يك بازيكنان توماس دال با آسيب ديدگي شديد «ويكي» تلخ*تر شد. اين تيم كه تا پيش از اين با آسيب ديدگي چند تن از بازيكنان اصلي خود روبرو شده بود، اين بار ويكي را از دست داد.

اين بازيكن تيم ملي سوييس در نيمه دوم بازي برابر پورتو آسيب ديد و معاينه*ها حكايت از آسيب ديدگي شديد اين بازيكن دارد.

او دست كم چهار هفته دور از ميدان خواهد بود.

دال، سرمربي هامبورگ درباره*ي آسيب ديدگي ويكي گفت:« در اين لحظه همه چيز از دردسرهاي پي در پي ما حكايت دارد. همه چيز بر عليه ما جريان دارد.»

ويكي كه در اين بازي بازوبند سرگروهي را به دست بسته بود، پس از بيرون رفتن از بازي آنرا به مهدوي*كيا داد. مهدوي*كيا در اين ديدار كارت زرد داور را در مقابل خود ديد. او در دقيقه 25 بازي با شوت خوب خود مي*توانست پايه*گذار گل تيمش باشد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال سايپا پس از كسب يك امتياز از ديدار برابر پرسپوليس*گفت: از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي در جمع خبرنگاران گفت: به نظر من فوتبال بسيار خوبي بود و هر دو تيم بازي قدرتي و زيبايي را به نمايش گذاشتند. در نيمه*ي نخست تيم ما برتر از حريف بود. در نيمه*ي دوم نيز اگر پنالتي من گل مي*شد، روند بازي تغيير مي*كرد اما، متاسفانه اين چنين نشد. بعد از گل دوم نيز ما فرصت*هاي زيادي را براي زدن گل*هاي بيشتر به پرسپوليس داشتيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نمي*كنيد نفر ديگري پنالتي دوم را مي*زد به گل تبديل مي*شد؟ گفت: شايد اگر كس ديگري بود اين پنالتي گل مي*شد اما، همواره پس از پنالتي اظهار نظرهاي اين چنيني وجود دارد.

دايي ادامه داد: ما براي سه امتياز به ورزشگاه آزادي آمده بوديم و فوتبالي كه ما انجام داديم بسيار تهاجمي بود. پرسپوليس شانس آورد كه ما از موقعيت*هاي خود استفاده نكرديم. هر چند كه قبول دارم پرسپوليس هم در اين بازي شانس*هاي بسياري براي گلزني داشت اما، اگر پنالتي من گل مي*شد و خليلي، مومن*زاده و صادقي فرصت*هاي مسلم گلزني را از دست نمي*دادند نتيجه متفاوت از آنچه كه رقم خورد، مي*شد.

وي افزود: هر چند كه دوست داشتم حرفه*ي مربيگري*ام را با برد شروع كنم اما، از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم.

سرمربي تيم فوتبال سايپا در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اين كه بازي و مربيگري به صورت همزمان خللي را در عملكردتان ايجاد نمي*كند گفت: كار بسيار سختي است. من از داخل زمين به بيرون احاطه نداشتم اما، با كمك منصور رشيدي و زادمهر كه بزرگ*ترهاي من هستند اين وظيفه*ي سنگين را انجام دادم. مربيگري و بازي كردن به طور همزمان سخت است اما، هم اكنون وظيفه*اي سنگين بر دوش دارم كه سعي مي*كنم آن را به نحو احسن انجام دهم. خوشبختانه در تيم ما نظم و احترام به بزرگ*تر حرف اول را مي*زند.

دايي درباره*ي توهين*هاي برخي از تماشاگران منتسب به باشگاه پرسپوليس به خودش گفت: وقتي داخل زمين مي*شوم گوش*هايم كر مي*شود و تمام فكر و ذكرم بازي است. كساني كه اين چيزها را مي*گويند به خودشان برمي*گردد. اين جا بايد مسوولان با برخوردي قاطع اين مساله را در فوتبال ايران ريشه*كن كنند، اگر استقلال از سوي فدراسيون جريمه مي*شود با پرسپوليس نيز بايد اين چنين برخورد شود. من از كسي شكايتي نمي*كنم، اگر در كشور ما مسوولي وجود دارد بايد با چنين مسايلي برخورد كند. تيم*هاي ما همه با پيشوند فرهنگي ـ ورزشي هستند، اگر ما دم از مسايل اخلاقي مي*زنيم بايد با چنين مسايلي برخورد شود. امروز تماشاگران به من فحش مي*دهند و فردا به مربي، داور و به همه. ممكن است كه مسوولان فدراسيون از من خوششان نيايد. اما، متاسفانه پس از تغيير و تحولات انجام شده مسوولان تنها شعار مي*دهند و هيچ گاه اين شعارها شكل عملي به خود نگرفته است. اگر مرد هستيم بياييم اين مسايل را در فوتبال ريشه*كن كنيم.

دايي درباره*ي اظهارنظر دنيزلي در خصوص داوري گفت: به نظر من دنيزلي بهتر است كه ابتدا فيلم بازي را نگاه كند. پس از اخراج بازيكن پرسپوليس در سه مورد داور مي*توانست بازيكنان پرسپوليس را اخراج كند و داور اين كار را نكرد. معدنچي يك بار با دست توپ را به جلو برد. با كنار هم قرار دادن اين مسايل متوجه مي*شويد كه داور در بيشتر زمان*هاي بازي به نفع پرسپوليس سوت زد. اما، با اين حال ما اعتراضي نسبت به داوري نداريم.

به گزارش ايسنا، سرمربي سايپا در مورد كاپيتاني ابراهيم صادقي گفت: صادقي براي سايپا زحمات بسياري كشيده است و حق بسياري بر گردن تيم دارد. در تيم ما تفاوتي نمي*كند كه چه بازيكني كاپيتان باشد و خود من خيلي دوست دارم كه صادقي كاپيتان باشد.

دايي درباره*ي درگيري*هايش با شيث رضايي و كارت زردي كه داور به او داد گفت: داور تصميم گرفت كه به من كارت زرد بدهد من هم به نظر داور احترام مي*گذارم اما، با اين وجود به نظر من بايد داور به شيث رضايي هم كارت زرد مي*داد. فوتبال هميشه با چنين درگيري*هايي همراه است و كسي كه مي*تواند اين تنش*ها را كاهش دهد داور است. در بسياري موارد شيث دست و پيراهنم را مي*گرفت در حالي كه توپ جاي ديگري از زمين بود. زماني هم كه مي*خواستم درون دروازه*ي پرسپوليس آب بخورم شيث به دنبالم آمد و بطري آب را از دستم گرفت.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا فكر نمي*كنيد خوشحالي شما پس از گلزني باعث توهين برخي از تماشاگران پرسپوليس شد گفت: ببخشيد، چه كار كنم، گل مي*زنم بر سرم بكوبم. خير من چنين بازيكني نيستم. من هم اكنون بازيكن سايپا هستم و بايد پس از گلزني براي اين تيم خوشحالي كنم. من مثل بعضي از بازيكنان نيستم كه پس از گلزني به تيم سابق*شان فيلم بازي كنم و بر سر و سينه بكوبم. من بازيكن سايپا هستم و به اين تيم عرق دارم.

دايي در پايان گفت: من شاگرد تمام مربيان ايراني هستم و تنها براي خدمت به تيم سايپا اين مسووليت را پذيرفته*ام.

Comment

• كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال امروز( پنجشنبه) جلسه رسيدگي درخصوص پرونده*ي «عماد محمدرضا» را تشكيل داد و رأي خود را صادر كرد.

به گزارش ايسنا، كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام كرد؛ بازيكن عراقي الاصل تيم فوتبال سپاهان اصفهان (عمادرضا) روز 31 مرداد 85 از طريق مرز هوايي وارد كشور شده است و در تاريخ دوم شهريور 85 از طريق مرز زميني از كشور خارج شده است. اين در صورتي بود كه باشگاه پيروزي ادعا داشت عماد رضا بعد از پايان مهلت نقل و انتقالات ( چهارم شهريور 85) وارد كشور شده است.

در خصوص ادعاي شاكي نسبت به اثر انگشت عماد محمدرضا موضوع در هيات سه نفره كارشناسان رسمي دادگستري مطرح شد و پس از استكتاب امضاء و اثر انگشت نگاري و تطبيق آن با اثر انگشت در سازمان ليگ حرفه اي فوتبال يكسان بوده است.

همچنين درخصوص ادعاي شاكي مبني بر غيرواقعي بودن تاريخ ثبت قرارداد در هيأت فوتبال استان اصفهان و سازمان ليگ پس از شنيدن اظهارات طرفين و شنيدن توضيحات رئيس هيأت فوتبال اصفهان و ملاحظه اصل دفتر ثبت قرارداد مبني بر اين شد كه اظهارات شاكي درخصوص عدم ثبت قرارداد در هيات اصفهان غيرموجه است.

لازم به ذكر است كه اكثر هياتهاي فوتبال سراسر كشور در ساعات غيراداري انجام وظيفه مي كنند و در برخي از هياتها نيز ثبت قرارداد در ساعات مشابه امري است متداول و ثبت قرارداد به نحو مذكور موجب بي اعتباري آن نخواهد شد، زيرا در هيچ يك از آئين نامه هاي فدراسيون فوتبال براي ثبت قرارداد ساعت خاص مشخص نشده است.

در پايان بنا به مراتب مذكور شكايت باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي به لحاظ فقدان ادله ثباتي مردود اعلام مي*شود و رأي صادره ظرف مدت 4 روز پس از ابلاغ، قابل تجديد نظرخواهي در شوراي عالي استنياف مي باشد.

Comment

• هفته*ي ششم رقابت*هاي ليگ برتر با برگزاري تنها ديدار باقيمانده و با پيروزي و صدرنشيني تيم فوتبال استقلال به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران «ايسنا»، تيم فوتبال استقلال تهران كه در ورزشگاه اختصاصي ملوان بندرانزلي مهمان اين تيم بود، توانست با تك گل علي انصاريان از روي نقطه پنالتي تيم فوتبال ملوان را شكست دهد.

استقلال تهران كه در اين ديدار نتوانست موقعيت*هاي زيادي را بر روي دروازه حريف خلق كند و عليرغم ده نفره شدن تيم فوتبال ملوان در نيمه دوم، باز هم متاثر از حملات تيم حريف بود، در نهايت با نتيجه يك بر صفر ديدار پاياني هفته ششم ليگ برتر را با كسب سه امتياز به پايان برساند.

استقلال تهران پس از اين پيروزي و با كسب 13 امتياز صدرنشين رقابت*هاي ليگ برتر شد و تيم*هاي فوتبال سايپا و پرسپوليس به ترتيب با 12 و 10 امتياز در مكان*هاي دوم و سوم قرار دارند.

Comment

• مديرعامل باشگاه پرسپوليس خواستار رسيدگي و پاسخگويي كميته*ي داوران به قضاوت پراشتباه داوران در بازي*هاي پرسپوليس شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفت*وگو با سايت باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: متأسفانه اشتباهات داوري در بازي*هاي پرسپوليس مقابل سپاهان، پيكان و سايپا به اين تيم لطمات بسياري زده و ما طي نامه*اي از كميته*ي داوران درخواست خواهيم كرد تا ضمن رسيدگي و بررسي دقيق اشتباهات داوران در بازي*هاي فصل جاري پرسپوليس تدابيري اتخاذ شود تا تيم پرسپوليس در بازي*هاي آتي از اين بابت متضرر نشود.

انصاري فرد افزود: اشتباهات مسعود مرادي و تيم داوريش در بازي با سپاهان مانع از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي شد. در بازي با سايپا هم داور پنالتي دقيقه*ي 4 پرسپوليس را ناديده گرفت كه عنايت رئيس كميته*ي داوران نيز آن را تأييد كرده است. به اعتقاد من و كارشناسان داوري دو صحنه*ي مشكوك به پنالتي ديگر نيز در نيمه*ي دوم رخ داد كه يكي از آن*ها قطعا پنالتي بود. پنالتي اول سايپا و اخراج فرشيد كريمي هم بي*مورد بود تا جايي كه حتي مهاجم تيم سايپا هم اعتراف كرده كه فرشيد كريمي هيچ خطايي انجام نداده است. علاوه بر آن قبل از اين*كه مؤمن*زاده با كريمي روبرو شود، علي دايي بعد از خطا روي حاجي*زاده توپ را به مؤمن*زاده رساند.

انصاري*فرد در ادامه گفت: داور جوان اين ديدار در چندين صحنه ديگر هم به ضرر پرسپوليس سوت زد و با اشتباهات خود مانع از صدرنشيني پرسپوليس و كسب سه امتياز شد. اطمينان كامل دارم تمامي اين اشتباهات سهوي بوده اما، اميدوارم كميته*ي داوران با انتخاب تيم داوري مجرب و با تجربه به گونه*اي عمل كند كه پرسپوليس در ساير بازي*ها نيز از ناحيه داوري لطمه نبيند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: ما جام حذفي و صدرنشيني در ليگ را به خاطر اشتباهات داوري از دست داديم. پرسپوليس هم با برخورداري از مربيان بزرگ و بازي*كنان كارآمد و ارائه*ي بازي*هاي زيبا و كاملا تهاجمي به گونه*اي عمل كرده كه در يك روز غيرتعطيل هفتاد هزار هوادار براي حمايت از تيم به ورزشگاه آزادي مي*آيند، اما اشتباهات داوران در چند بازي پرسپوليس نشان داده كه قضاوت*هاي انجام شده هم سطح با تيم پرسپوليس نيست و ما به همين علت از كميته*ي داوران درخواست مي*كنيم تا براي جلوگيري از تكرار اين اتفاقات فكري بكند.

انصاري فرد در ادامه ضمن تشكر و قدرداني از هواداران گفت: حضور هفتاد هزار تماشاگر در يك روز غيرتعطيل در بازي با سايپا و حمايت بيش از 60 هزار نفر در بازي با پيكان نشان از رضايت هواداران از عملكرد تيم پرسپوليس دارد و ما خوشحاليم كه پرسپوليس هوادارپسند و كاملا تهاجمي بازي مي*كند. بنده از هواداران عزيز كمال تشكر و امتنان را دارم و حمايت همه جانبه*ي آن*ها را بهترين پشتوانه و دلگرمي براي اعضاي تيم و مسئولان باشگاه مي*دانم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اشتباهات داوري در بازي با سايپا به حدي پرسپوليس را آزار داد كه حتي تماشاگراني كه در منزل بازي را تماشا مي كردند نيز عصبي شده بودند. با اين وجود ما از هواداران تقاضا داريم خويشتن*دار باشند تا كميته*ي داوران فكري به حال پرسپوليس و داوري بكند.

انصاري فرد درباره*ي عملكرد پرسپوليس در بازي روز گذشته نيز اظهار كرد: وقفه در ليگ از يك سو و حضور هفت بازيكن پرسپوليس در تيم*هاي ملي بزرگسالان، اميد و جوانان از سويي ديگر به وضعيت آماده*سازي تيم پرسپوليس لطمه زد. بيماري واحدي نيكبخت و اسدي و حضور الونگ در كامرون هم مزيد بر علت شد تا دنيزلي فقط در دو تمرين تمام نفرات را در اختيار داشته باشد، اما با اين وجود ديديد كه پرسپوليس با ارائه*ي بازي رو به جلو و كاملا تهاجمي صاحب چندين موقعيت مسلم گلزني شد. پرسپوليس حالا زيبا و هوادارپسند بازي مي*كند و عليرغم سيستم دفاعي حريفان موقعيت*هاي گلزني بسياري دارد كه اين موضوع موجب رضايت هواداران شده است و من اميدوارم كه بتوانيم با ادامه دادن اين روند كاري كنيم كه هواداران ناكامي*هاي چندين ساله را از ياد ببرند.

Comment

• خبر دوپينگ محمد حسين*زاده، قهرمان كشتي جوانان در حالي اعلام شده كه هنوز فدراسيون كشتي و ستاد ملي مبارزه با دوپينگ هيچ اعلام رسمي در اين رابطه نداشته*اند.

قهرمان وزن 84 كيلوگرم كشتي آزاد جوانان جهان در گفت*وگو با خبرنگار كشتي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص خبر دوپينگي بودن خود گفت: همه جا صحبت از دوپينگ من مي*شود و كنايه*هاي زيادي را تحمل مي*كنم اما، نمي*دانم چرا فدراسيون به خود من چيزي اعلام نمي*كند. نمي*دانم هدف برخي*ها چيست. اگر مي*خواهند مرا نابود كنند كه اين كار را كرده*اند اما، من دوپينگي نيستم و هنوز نمي*دانم كه جرمم چيست و چه ماده*اي مصرف كرده*ام.

وي ادامه داد: به خودم مطمئن بودم كه دوپينگي نيستم چرا كه اگر آگاهانه دوپينگ كرده بودم دوم مي*شدم نه اول چرا كه تنها از قهرمانان مسابقات گواتمالا آزمايش مي*گرفتند.

حسين*زاده همچنين در خصوص مصرف دارو يا قرص در طول اردوها به ايسنا گفت: در طول اين اردوها هيچ دارو يا قرصي مصرف نكرده* بودم. تنها در اردوي آخر زانويم آسيب ديد كه به پزشك مراجعه كردم و او آمپول تجويز كرد. از دكتر پرسيدم كه اين آمپول دوپينگ است كه صراحتا اعلام كرد مشكلي ندارد و با مجوز او براي رفع آسيب ديدگي*ام اقدام كردم. حالا نمي*دانم به دليل استفاده از چه ماده*اي دوپينگي شده*ام و آيا اين مشكل به خاطر آن آمپول*ها بوده است يا خير.

قهرمان مسابقات جهاني گواتمالا در پايان در خصوص علت مطرح نكردن اين موضوع با پزشك تيم ملي و مربيان گفت: مي*ترسيدم موضوع آسيب ديدگي را مطرح كنم و جايگاه خود را در تيم ملي از دست دهم. در حال حاضر نيز به جاي اين كه گفته شود چه اتفاقي افتاده و چه كار بايد بكنم، تنها كنايه* مي*شنوم.

Comment

• بازيکنان ملوان با توجه به نيروي جوان و انگيزه بالايي که در اختيار داشتند به خوبي در برابر ما ظاهر شدند و خوشحالم که توانستيم از اين ديدار سخت و دشوار با پيروزي خارج شويم.

عبدالصمد مرفاوي، سرمربي استقلال تهران پس از پيروزي تيمش مقابل ملوان در بندرانزلي با تمجيد از نمايش بازيکنان ملوان در اين ديدار و در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهاركرد: ملوان تيم جوان و دونده و با برنامه*اي بود که بازيکنان آن از قدرت تاکتيک پذيري بالايي در زمين مسابقه برخوردارند و در مجموع ديدار سختي بود که با تلاش بازيکنان استقلال توانستيم، ملوان را علي*رغم حمايت خوب تماشاگرانش در بندرانزلي مغلوب کنيم.

وي تصريح کرد: بازيکنان استقلال در اين ديدار با منطق و سنجيده بازي کردند و دقيقا آن چيزي را که از آنها خواسته بودم در زمين اجرا كردندکه موجب شد با در دست گرفتن جريان بازي بتوانيم در نيمه*ي دوم به گل دست يابيم.

سرمربي استقلال گفت: در همان نيمه*ي اول نيز مي توانستيم با نتيجه بهتري زمين را ترک کنيم ولي در مجموع از تلاش بازيکنانم به سبب کسب اين برد راضي هستم.

مرفاوي خاطرنشان كرد: هم اکنون با تلاش مجموعه باشگاه توانسته*ايم مجددا به صدر جدول ليگ برتر دست يابيم و لازم است که بازيکنان استقلال با درک شرايط موجود همچنان با انگيزه در ديدارهاي آتي نيز ظاهر شوند تا بتوانيم با حفظ روند رو به رشد تيم در ديدارهاي آينده پيروز از زمين خارج شويم.

Comment

• تيم فوتبال ملوان بندرانزلي با قبول يک شکست خانگي ديگر مقابل استقلال تهران، هم*چنان در حسرت کسب پيروزي در مقابل تماشاگران خود در انزلي باقي ماند.

محمد احمدزاده، سرمربي ملوان انزلي پس از شکست تيمش مقابل استقلال تهران در هفته*ي ششم ليگ برتربه خبرنگار ايسنا گفت: بازيکنان ملوان در مقابل تيم مدعي استقلال در مجموع بازي خوب و قابل قبولي را از خود ارائه کردند و عدم دقت کافي در به ثمر رساندن موقعيت*ها و اشتباهات داوري باعث شد تا علي رغم شايستگي مقابل استقلال شکست را پذيرا شويم.

وي اظهار كرد: به طور کلي از بازيکنان خود راضي بودم، ولي از نتيجه*ي به دست آمده به هيچ عنوان رضايت ندارم، چرا که مستحق اين باخت نبوديم و در صورتي که با اخراج محسن گياهي 10 نفره به بازي ادامه نمي داديم، مي توانستيم بازنده اين ديدار نباشيم و با نتيجه بهتري زمين را ترک کنيم.

سرمربي تيم ملوان تصريح کرد: استقلال علي رغم مهره هاي خوب و سرشناسي که در ترکيب خود از آنها برخوردار است، در اين ديدار بيشتر به زير توپ مي زد و صرفا برنامه تاکتيکي خاصي را در زمين مسابقه از بازيکنان اين تيم شاهد نبوديم و مي توانستيم با تسلط بيشتر بر بازي نتيجه را به سود خود تغيير دهيم.

احمدزاده خاطرنشان کرد: ملوان تيم جوان و با انگيزه اي را در اختيار دارد که بازيکنان آن قطعا در ديدارهاي آينده با کسب تجريه بيشتر عملکرد بهتر و مطلوبتري را از خود به نمايش خواهند گذاشت و در صورتي که اسير مسائل حاشيه اي فوتبال نشويم، مي توانيم با کسب امتيازات لازم در ديدارهاي آينده رضايت خاطر هواداران خود را بيشتر فراهم كنيم.

Comment

• مهدي مهدوي*كيا، باشتين راينهارت، گاي دمل، ديويد ياروليم، رافائل ويكي، وينسنت كمپاني، رافائل فان در فارت و تيموتي آتوبا فهرست بلند بالاي محرومان و مصدومان هامبورگ را تشكيل مي*دهند. فهرستي كه هر روز بلندتر و طولاني*تر مي*شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نايجل ده يونگ، بازيكن هلندي ميانه*ي ميدان هامبورگ آخرين گرفتاري تازه*ي توماس دال به شمار مي*رود.

نتايج ضعيف و دور از انتظار هامبورگ در كنار موجي از مصدوميت*ها، اين روزها مهم*ترين اخبار اردوي اين تيم شمالي آلمان را تشكيل مي*دهند.

ده يونگ كه آخرين آسيب ديده جمع هامبورگي*هاست، براي مدتي طولاني قادر به همراهي تيمش نخواهد بود.

اين هافبك دفاعي بايد تا مدت*ها به مداواي زانوي راست خود بپردازد. اوليور ديرك، پزشك تيم هامبورگ درباره بازيكن پيشين آژاكس گفت:« نايجل تا چهار هفته نمي*تواند به ميدان برود.»

ده*يونگ كه پيش از اين در آوريل گذشته مورد جراحي قرار گرفته بود، در آخرين ديدار اين تيم برابر پورتو در ليگ قهرمانان اروپا بار ديگر با درد روبرو شد. در اين بازي نمايندگان آلماني با چهار گل برابر پورتو شكست خوردند.

رافائل ويكي هم با آسيب ديدگي*اي كه در همين بازي نصيبش شد تا چهار هفته دور از ميدان خواهد ماند.

دال در نشستي خبري باشگاه درباره*ي ويكي گفت:« او براي دو روز به سوييس مي*رود تا مورد معاينه دقيق قرار بگيرد.»

دال در مورد ديگر بازيكنان آسيب ديده هم گفت:« روند كار نشان مي*دهد كه وينسنت كمپاني مي*تواند ما را در بازي اين هفته همراهي كند. البته همه چيز به تمرين روز آخر بستگي دارد.»

هامبورگ يكشنبه آينده در باي آره*نا ميهمان لوركوزن خواهد بود.

Comment

• مصطفي دنيزلي و هشت بازيكن سرشناس پرسپوليس مراسم افطاري پنجشنبه شب باشگاه را تحريم كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس كه از حدود دو هفته پيش قول داده بود در مراسم افطاري با حضور اعضاي هيات مديره به بخشي از تعهدات مالي خود در قبال بازيكنان عمل كند، ظاهرا عليرغم تلاش*هاي فراوان نتوانست منابع مالي لازم را تهيه كند.

بر اساس اين گزارش، برخي از بازيكنان و در راس آنها سرمربي تركيه*اي پرسپوليس پس از اطلاع از اين موضوع حاضر به شركت در مراسم مذكور نشدند.

در اين مراسم افطاري باشگاه نه تنها هيچ يك از اعضاي هيات مديره حضور نداشتند، بلكه مصطفي دنيزلي، كريم باقري، مهرزاد معدنچي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي، محمد محمدي، شيث رضايي، ابراهيم اسدي و حاجي*زاده نيز به دلايل مختلف از حضور در اين مراسم سرباز زدند.

محسن اسكندري، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در اين باره به ايسنا گفت: دنيزلي كه به دليل مشكل بودن آدرس تالار در پيچ و خم*هاي مسير سرگردان ماند و پس از مدتي معطلي ترجيح داد كه به منزلش بازگردد.

وي افزود: برخي از بازيكنان نيز كه در مراسم حضور نيافته بودند با برخي دلايل بود كه به اطلاع باشگاه رسيد.

Comment

• در نخستين روز از مرحله*ي گروهي رقابت*هاي جام يوفا، ليورنو و اوساسونا در حضور بازيكنان ايراني خود، ناموفق ظاهر شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران *(ايسنا)، در رقابت*هاي گروه A، ليورنو كه در ورزشگاه خانگي پذيراي گلاسكو رنجرز بود در نهايت با حساب سه بر دو مغلوب ميهمان اسكاتلندي خود شد.

رحمان رضايي در اين ديدار، نود دقيقه كامل در تركيب تيمش حاضر بود.

اوساسونا هم در رقابت*هاي گروه D در پامپلوناي اسپانيا برابر هيرنفين هلند به نتيجه*اي بهتر از تساوي صفر بر صفر دست نيافت. كوكو سيگاندا، سرمربي اوساسونا از جواد نكونام در تمام مدت بازي بهره برد و او را براي اين بازي در تركيب اصلي خود قرار داده بود.

نتايج رقابت*هاي جام يوفا

روز نخست:

گروه A:

ليورنو 2

گلاسكو رنجرز 3

مكابي حيفا 3

اوسر يك

گروه B:

بشيكتاش صفر

تاتنهام 2

بروژ يك

بايرلوركوزن يك

گروه C:

آلكمار 3

اسپورتينگ براگا صفر

اسلوان ليبرچ كرواسي صفر

سويا صفر

گروه D:

اوساسونا صفر

هيرنفين صفر

اودنزه يك

پارما 2

گروه F:

ويستا يك

بلكبرن 2

بازل يك

فاينورد يك

گروه F:

استراوين يك

سولته*وارگم 4

اسپارتا پراگ صفر

اسپانيول 2

گروه G:

پاناتينايكوس 2

هاپوئل صفر

راپيدبخارست صفر

پاري سن ژرمن صفر

گروه H:

اينتراخت فرانكفورت يك

پالرمو 2

نيوكاسل يك

فنرباغچه صفر

Comment

• فدراسيون بين المللي فوتبال بار ديگر به آن چه كه" دخالت دولت در فوتبال "ناميد، نسبت به وضعيت فوتبال ايران اظهار نگراني كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيفا از نقشش براي حفاظت از فوتبال دنيا دفاع و تمامي *صحبت*هايي كه مبني بر مشاركت در وضعيت فوتبال شنيده مي*شود را رد كرد.

سب بلاتر پس از جلسه*ي اخير فيفا در زوريخ گفت: "با وجود تمام احترامي *كه جهان فوتبال به قوانين ملي دارد، اما بايد نسبت به اقدامات سازمان*هاي دولتي براي كنترل محبوب ترين رشته*ي ورزشي در جهان هوشيار باشيم."

چندي پيش فيفا بحث*هاي فراواني را با اتحاديه*ي اروپا براي چگونگي اداره*ي فوتبال انجام داد.

بلاتر گفت كه دخالت*هاي دولتي در سال*هاي اخير به ويژه در اروپا به شدت افزايش يافته است.

همچنين فيفا اعلام كرد كه نسبت به دخالت دولت*ها در فوتبال در كشورهاي الجزاير، كامبوج، ايران، نيجريه، لهستان و پرتغال نگران است. مساله*اي كه با تعليق فوتبال يونان در اين كشور حل شد.

Comment

• بهنام محمودي، بازيكن تيم واليبال پروجاي ايتاليا، براي حضور در تمرينات تيم ملي، پنج شنبه شب به ايران بازگشت.

لژيونر تيم ملي واليبال بزرگسالان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص آخرين وضعيت خود، اظهار كرد: تمرينات بسيار خوبي را در تيم پروجا انجام داده*ام و چندين بار براي اين تيم نيز در جريان ليگ سري A بازي كرده*ام. سطح تمرينات اين تيم باشگاهي به هيچ وجه با باشگاه*هاي ايران قابل مقايسه نيست و تفاوت از زمين تا آسمان است. خوشحالم در كشوري بازي مي كنم كه واليبال آن در سطح جهان جزو بهترين*ها است.

وي افزود: حسيني و كارخانه، مربيان تيم پيكان در ايتاليا حضور پيدا كردند و از نزديك سطح تفاوت واليبال ايتاليا و ايران را ديدند. آنها مطمئنا با ديد ديگري از اين پس در واليبال ما فعاليت خواهند كرد كه اميدوارم فدراسيون واليبال در آينده شرايطي را بوجود بياورد تا مربيان ما با حضور در دوره*هاي مختلف از نزديك با واليبال روز جهان آشنا شوند.

محمودي، با بيان اين كه تنها مشكل وي در حال حاضر عدم تطبيق تمرينات او در ايتاليا با تمرينات تيم ملي در ايران است، تصريح كرد: من در ايتاليا روزانه يك جلسه تمرين مي*كردم ولي هم اكنون تيم ملي روزانه 2 جلسه تمرين مي*كند. براي تطبيق با شرايط تيم ملي بايد با شوندي، مربي بدنساز تيم ملي صحبت كنم تا در چند روز ابتدايي؛ تمرينات ويژه*اي را انجام دهم تا به مرور زمان به شرايط موجود عادت كنم.

عضو تيم ملي واليبال بزرگسالان، در ادامه خاطر نشان كرد: در تيم پروجا برخي ملي*پوشان جمهوري چك، لهستان، صربستان و ايتاليا حضور دارند. من از نزديك ديدم كه سطح واليبال اين بازيكنان در چه حدي است. ما در مسابقات جهاني ژاپن بايد به مصاف تيم*هاي ملي آنها برويم كه البته مطمئنا در مقابل آنها دست و پا بسته نخواهيم بود. كار دشواري است اما، سعي مي*كنيم در ژاپن بازي*هاي بسيار خوبي را از خود به نمايش بگذاريم.

وي در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: در بازي*هاي آسيايي* دوحه، هدف تيم ملي واليبال ايران، *دفاع از عنوان نايب قهرماني است. ضمن آن كه در صورت توان ما براي كسب عنوان قهرماني مي*جنگيم.

Comment

Working...
                                X