Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• حسن زماني گفت:« سعي مي*كنيم همراه و همگام با ساير مسوولان، مشكل ايجاد شده براي فدراسيون فوتبال كشور را تا جايي كه ممكن است؛ بر طرف كنيم.»

نماينده ملاير در مجلس شوراي اسلامي در گفت*وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در خصوص تعليق فعاليت*هاي بين*المللي فدراسيون فوتبال ايران از سوي فيفا و علت تاكيد سازمان تربيت*بدني و مسوولان فدراسيون فوتبال بر عدم وجود مشكل در اين راستا گفت:« از اين نظر عنوان مي*كرديم مشكلي وجود ندارد، چون فكر مي*كرديم تصميم*گيران فيفا، تصميم*گيران ورزشي هستند نه سياسي.»

وي افزود:« ولي متاسفانه تصميمي كه گرفته شد، تصميم سياسي بود و جاي تاسف دارد براي يك دستگاه ورزشي كه اين گونه آلوده به مسائل سياسي مي*شود. آنها تحت تاثير مسائل و جوي بيرون از فيفا، آمدند اين تصميم نابخردانه را در رابطه با كشوري گرفتند كه افتخارش اين است كه در تمام زمينه*ها تابع قانون است.»

زماني تصريح كرد:« اگر بياييم كشوري با اين عظمت را از حق قانوني*اش محروم كنيم، فردا اين تشكيلات عريض و طويل در رابطه با ميادين ورزشي چه توجيهي براي مخاطبان خود دارند؟»

وي معتقد است:« عاقلانه*ترين راه اين است كه اعضاي فيفا برگردند و يك تصميم ورزشي بگيرند و كشوري كه در زمينه*هاي ورزشي نشان داده هيچ گاه نخواسته خلاف آن منش خود حركت كند را از حق قانوني*اش محروم نكنند.»

وي در ادامه خاطرنشان كرد:« مسوولان ورزشي ما به ويژه رئيس سازمان تربيت*بدني بايد تمام سعي خود را به كار گيرند و اين تصميم نادرستي را كه در رابطه با ورزش كشور گرفته شده را خنثي كنند.»

به نظر زماني، با توجه به مذاكراتي كه مي*توان از طرف مسوولان ذي*ربط در اين رابطه برقرار كرد، بايد اين مشكل شود.

عضو فراكسيون ورزش مجلس، توضيح علي*آبادي و مسوولان ديگر را در اين رابطه چاره*ساز و حلال مشكل ايجاد شده ندانست و افزود:« قبل از هر چيز بايد دست به دست هم دهيم و مشكلي را كه سر راه ما ايجاد كرده*اند، را حل كنيم. زمان براي توضيح دادن و مسائل ديگر در داخل كشور زياد است.»

عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال تصريح كرد:« ملت ما كساني را كه در اين زمينه از داخل كارشكني كردند و مسائل داخلي را به بيرون انتقال دادند و باعث اين تصميم از سوي فيفا شدند، به هيچ وجه نمي*بخشند.»

Comment

• رييس كانون وكلاي دادگستري مركز، اظهار داشت: با تلفيق پيشنهاد دوم و سوم فيفا، يعني حذف تبصره*ي الحاقي به ماده*ي 10 اساسنامه*ي فدراسيون*هاي ورزشي آماتوري جمهوري اسلامي ايران و انجام انتخابات در فدراسيون*ها با پذيرش برخي مقامات بين*المللي به عنوان ناظر (كه امري متداول است) شايد بتوان به نتيجه مطلوب رسيد.

بهمن كشاورز در ارزيابي از تصميم فيفا در تعليق فوتبال ايران به خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: به موجب ماده*ي واحده قانون لايحه الحاق بندهاي 11 و 12، به قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومي غير دولتي مصوب سال 1376 و ماده*ي 1 اساسنامه فدراسيون*هاي ورزش آماتوري جمهوري اسلامي ايران مصوب هيأت وزيران، فدراسيون*ها، مؤسسات عمومي غيردولتي و داراي شخصيت حقوقي هستند.

وي تصريح كرد: موسسات عمومي غيردولتي را ماده*ي 5 قانون محاسبات عمومي كشور تعريف كرده است و تا تاريخ 11/2/81،*عزل رئيس هر فدراسيون با پيشنهاد يك*سوم از اعضاي مجمع عمومي فدراسيون*ها امكان*پذير بود و مجمع با حضور دو سوم اعضا، رسميت مي*يافت و تصميمات آن با اكثريت نصف بعلاوه يك حاضران، معتبر بود.

اين حقوقدان خاطرنشان كرد: در تاريخ مذكور در زمان قبول مسئوليت رئيس وقت سازمان تربيت بدني با تصويب هيأت وزيران، تبصره*اي به ماده ي 10اساسنامه فدراسيون*هاي ورزش آماتوري جمهوري اسلامي ايران اضافه شد كه بر مبناي آن قبول استعفا و بركناري رؤساي فدراسيون*ها در اختيار رئيس سازمان تربيت بدني قرار گرفت.

كشاورز افزود: اين در حالي است كه رؤساي فدراسيون*ها با دو مرحله انتخابات، يكي در شهرستان*ها، بعد در هيأت استان*ها انتخاب مي*شوند و مجمع عمومي فدراسيون*ها متشكل از رؤساي هيأت*هاي انتخاب ورزشي استان*ها و مسئولين ذيربط ديگر تشكيل مي*شود.رئيس سازمان تربيت بدني يا يكي از معاونين وي با داشتن يك رأي در اين مجمع شركت مي*كند.

وي تصريح كرد: نتيجه تغييري كه داده شد، يعني الحاق تبصره*ي مورد بحث به ماده*ي 10 اساسنامه اين بود كه فردي كه در مورد انتخاب رؤساي فدراسيون*ها صرفا حق يك رأي داشت، بعد از انتخابات حق وتو و در نتيجه حق نفي نتيجه*ي انتخابات را پيدا مي*كرد.

كشاورز يادآور شد: تا آنجا كه بنده مي*دانم اين تغيير در همان زمان مورد اعتراض اهل نظر قرار گرفت و گفته شد كه واگذاري اختيار عزل رؤساي فدراسيون*ها به رئيس سازمان تربيت بدني با موارد ذيل مغاير است.

اين حقوقدان تشريح كرد: نخست روح كلي حاكم بر قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه حكومت را ناشي از اراده*ي ملت و اراده*ي امور را مبتني بر آراي عمومي و شركت مردم در اداره*ي امور و تساوي همگان در اين مورد مي*داند، دومين مورد نيز اصل 22 قانون اساسي است كه به موجب آن حيثيت افراد مصون از تعرض است و بركناري يك رئيس فدراسيون بدون رسيدگي و احراز خطا و حتي اعلام علت به حيثيت او لطمه مي*زند و هرچند كه قسمت اخير اصل مذكور تعرض به اين موارد را به حكم قانون تجويز كرده، اما مصوبه هيأت وزيران قانون نيست.

كشاورز در بيان موارد ديگر گفت: سومين مورد مغايرت با تعريف قانوني مؤسسات و نهادهاي عمومي غيردولتي به شرح مندرج در ماده*ي 5 قانون محاسبات عمومي كشور است. همچنين مغايرت با نيات كلي قانونگذار در زمينه نحوه برخورد با مسئولان متخلف و روش اخراج و كنار گذاشتن آنها به شرحي كه در قوانين استخدامي كشور مندرج است و هيچ مستخدم يا كارگزار يا صاحب* منصبي را نمي*توان اخراج يا مجبور به استعفا كرد، مگر اينكه تخلف يا جرم او با دادن حق دفاع در مرجع صالح احراز شود.

وي مغايرت اين موضوع با جهت*گيري كلي و به حق جمهوري اسلامي در مقابل حق وتو در مراجع بين*المللي را مورد پنجم برشمرد و تصريح كرد: با اين مقدمات مي*توان نتيجه گرفت كه چون فيفا، نحوه اقدام در مورد بركناري رئيس فدراسيون فوتبال را مغاير اصول آماتوريسم تلقي كرده و به موجب اساسنامه كميته بين*المللي المپيك، آماتوريسم، يك اصل غيرقابل خدشه و بسيار مهم در سيستم ورزشي بين*المللي به اين اقدام دست*يازيده و با توجه به اينكه مساله*ي شركت در المپيك يا مسابقات جهاني، موضوعي بين*المللي و جهاني و صرفا اهميت ملي و داخلي ندارد، اينكه گفته مي*شود اين معنا نوعي دخالت در امور داخلي كشور يا داراي رنگ سياسي است، قابل تامل به نظر مي*رسد.

كشاورز خاطرنشان كرد: پيش از اين حداقل در يك مورد ديگر نيز به همين نحو عمل شده اما به لحاظ آنكه افراد ذي*علاقه و ذي*ربط، موضوع را صرفا از طريق ديوان عدالت اداري پيگيري كردند، مشكلي نظير اينك، پيش نيامد. البته بنده از نتيجه ديوان به آن شكايت كه خواسته آن ابطال مصوبه هيأت وزيران در مورد الحاق تبصره*ي مورد اشاره به ماده*ي 10 اساسنامه فدراسيون*هاي ورزشي جمهوري اسلامي ايران بود،* اطلاعي ندارم.

اين حقوقدان افزود: اما گمان مي*كنم در آن مورد تصميمي اتخاذ نشده، زيرا اگر تصميم اتخاذ و تبصره ابطال و حذف شده بود، شايد اشكالي كه فعلا پديد آمد، حادث نمي*شد.

كشاورز خاطرنشان كرد: اين ماجرا بايد باعث شود كه نسبت به تغييراتي كه در مؤسسات و سازمان*ها، كانون*ها و ngoهاي داخلي مي*دهيم، احتياط و دقت بيشتري مبذول داريم، زيرا به نظر مي*رسد جامعه*ي جهاني در مورد مسائل مربوط به استقلال و تماميت سازمان*هاي مستقل با مديريت*هاي انتخابي حساسيت دارد.

وي در مورد پيشنهادهاي فيفا براي خروج ايران از وضعيت پيش*آمده، اظهار داشت: قبول پيشنهاد اول مبني بر تشكيل كميته*ي ساماندهي فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران كه تركيبي از نفرات مستقل و مورد اعتماد فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا خواهند بود در شأن جمهوري اسلامي ايران نيست، زيرا به نظر من دخالت بي*وجه و مستقيم در اموري محسوب مي*شود كه ذاتا جنبه*ي ملي دارند.

كشاورز تصريح كرد: گمان مي*كنم با تلفيق پيشنهاد دوم و سوم يعني اصلاح اساسنامه*ي جديد بر اساس اساسنامه*ي فيفا و برگزاري انتخابات جديد تحت نظر فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از تأييد نهايي اساسنامه*ي اصلاح شده شايد بتوان به نتيجه مطلوب رسيد.

Comment

• فريدون زندي،‏ بازيكن 184 سانتي متري در 26 آوريل 1979 به دنيا آمد. او كه مليتي آلماني - ايراني دارد ‏‏‏‏‏‏‏‏‏در اين فصل از رقابت*هاي باشگاهي پيراهن شماره 20 كوبلنس را بر تن كرده است، اين بازيكن مياني تاكنون در 6 بازي براي باشگاه جديدش به ميدان رفته است، اما تا كنون موفق به گلزني نشده است. زندي تاكنون در 60 بازي بوندسليگايي حاضر بوده و 20 بار دروازه حريف را گشوده است. زندي كه در پايان ماه اوت راهي كوبلنس شد، پيش از اين در كايزرسلاترن، لوبك، فرايبورگ و مپن توپ زده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن پيشين تيم ملي ايران كه در جريان رقابت*هاي جام جهاني در تركيب نفرات برانكو ايوانكوويچ، سرمربي كروات ايران بود، پس از تغيير و تحولات در فوتبال ايران ديگر به تيم ملي فرا خوانده نشد. او در جام هجدهم در دو بازي ايران برابر پرتغال و آنگولا به ميدان رفت.

زندي در باشگاه كوبلنس با تجربه*ترين بازيكن به شمار مي*آيد. او پيش از اين در پنجاه و پنج بازي براي فرايبورگ و كايزرسلاترن در بوندسليگا بازي كرده است. اكنون او در شصت بازي بوندسليگا فاصله*اي طولاني ميان لوبك تا كوبلنس را پيموده است. زندي در گفت*وگو با سايت رسمي بازي*هاي بوندسليگا درباره*ي نيمكت نشيني*اش در كوبلنس حرف زد.

جام جهاني و اندوخته*هاي او از اين رقابت*ها بخش ديگري از اين گفت*وگو را شامل مي شود.

در زير متن گفت*وگوي زندي را با bundesliga. de آمده است:

* آقاي زندي، چرا شما تا كنون تنها در بازي برابر كيكرز افن باخ از ابتدا به ميدان رفته*ايد و در ديگر بازي*هاي كوبلنس ذخيره و نيمكت نشين بوده*ايد؟

- من تازه از آغاز سپتامبر به اين تيم پيوستم و تنها پس از دو هفته تمرين برابر افن باخ از ابتدا به ميدان رفتم. اما بلافاصله دچار بيماري ويروسي شدم و به همين دليل هم چهار هفته از تيم دور بودم. در اين مدت هرگز نتوانستم تمرين كنم يا حتي بدوم. همين هم باعث شد از آمادگي دور شوم. با اين حال من اكنون آماده*ام تا بار ديگر در تمرين*ها حاضر باشم.

* آيا شما هنوز به آمادگي كامل نرسيده*ايد؟

- به نظرم آهسته آهسته قوايم را بازمي*يابم و از همين رو مي*توانم روي حضور بيشترم در بازي*هاي آينده كوبلنس حساب كنم. اين كه همواره نيمكت نشين و بازيكن تعويضي هستم و تنها 25 دقيقه فرصت حضور در ميدان مي*يابم، خوب است، چون مي*توانم دوباره به هماهنگي و آمادگي برسم. اكنون دارم به آمادگي كامل مي*رسم و براي اين موضوع هم به بازي*هاي بيشتري نياز دارم. مي*خواهم در بازي*هاي برگشت به طور كامل به ميدان بروم.

* انگيزه*ي بازي در تيمي تازه راه يافته به دسته دوم بازي*هاي بوندسليگا چه چيزهايي بود؟

- گفت*وگو با ميلان ساسيچ، سرمربي كوبلنس بسيار مهم و تاثيرگذار بود. ما به زودي دريافتيم كه روي يك طول موج حاضريم. او به قدرت من ايمان داشت، اما مي*خواست كه من در كارهاي دفاعي متمركزتر كار كنم. اگر موفق به بهبود اين موضوع بشوم خودم مي*توانم بهتر بازي و به تيم هم كمك كنم.

* آيا ورود شما به اين تيم سخت نبود. چرا كه به عنوان چهره*اي شناخته شده به تيمي از ناشناخته*ها آمديد.

- خير. تيم مرا به خوبي پذيرا شد. از همان روز نخست با احترام با من برخورد شد، من هم آنطور رفتار نكردم كه گويا من قهرماني بزرگ هستم. من به زودي با اعضاي تيم سازگار شدم.

* شما در فصل پيش بازيكن كايزرسلاترن بوديد. تيمي كه با سقوطش به بوندسليگاي 2 آن را ترك كرديد. چرا بايد از اين تيم جدا مي*شديد؟

- دلايل متعددي براي اين كار وجود داشت، اما اكنون مدت*ها از آن موضوع مي*گذرد. من روزگار خوشي در كايزرسلاترن داشتم. البته طبيعي است كه جدايي*ام از اين تيم بسيار ناگوار بود. هر دو طرف در نهايت به اين تصميم رسيدند كه نبايد به همكاري ادامه دهيم.

* شما در تابستان گذشته با تيم ملي ايران براي نخستين بار در جام جهاني حاضر بوديد اين رقابت*ها را چگونه ديديد؟

- براي من به عنوان بازيكني نيمه آلماني جام جهاني بسيار هيجان انگيز بود. اين بازي*ها تجربه*اي بسيار خوشايند بود. من از چگونگي حذف تيم ملي ايران از اين رقابت*ها ناخرسند هستم. ما نتوانستيم كارايي خودمان را نشان دهيم. علتش هم آن بود كه بازيكنان زيادي از تيم ما آسيب ديده بودند و تازه در فاصله*ي كوتاهي تا شروع رقابت*ها آماده شده بودند.

* پس از جدايي شما از كايزرسلاترن كه در ماه مي صورت گرفت تا پيوستن*تان به كوبلنس در سپتامبر شما بدون باشگاه بوديد. آيا با وجود حضور شما در رقابت*هاي جام جهاني هيچ پيشنهادي از سوي تيم*هاي بوندسليگايي نداشتيد؟

- من در ابتدا قصد داشتم در جام جهاني بازي كنم سپس درباره*ي آينده*ام تصميم*گيري كنم. اما در فاصله*ي كوتاهي تا شروع جام جهاني آسيب ديدم و از اين رو تنها در دو بازي فرصت حضور يافتم. پس از گفت*وگو با كوبلنس احساس خوبي پيدا كردم و مي*خواستم پيشنهاد آنها را بپذيرم. بايد ديد اوضاع چگونه پيش خواهد رفت.

* اهداف شخصي شما براي آينده چيست؟

- هنوز هم بوندسليگا هدف من است. من از فكر آن بازي*ها بيرون نيامده*ام. سال گذشته خيلي از چيزها آن گونه كه انتظار داشتم، نشد. اغلب آسيب ديده بودم. در مجموع «سالي سياه» را پشت سر گذاشتم. اكنون مي*خواهم روي خودم كار كنم و بازي*ام را بهبود بخشم و ببينم كدام موقعيت*ها پيش خواهند آمد.

* قرارداد شما تا چه زماني اعتبار دارد؟

- يك سال.

* با كوبلنس مي*خواهيد به كجا برسيد؟

- رسيدن به بوندسليگاي يك هدفي اوليه است. اما براي هدفي طولاني مدت من توان كوبلنسي*ها را بيشتر از اين*ها مي*بينم. از حضور در اين تيم لذت مي*برم. مي*توانم تصور كنم كه براي مدتي طولاني*تر در اين تيم بمانم.

* چرا كوبلنس در بوندسليگاي 2 ماندگار خواهد شد؟

- چون ما كيفيت لازم را براي اين رقابت*ها داريم.

Comment

• فريدون زندي،‏ بازيكن 184 سانتي متري در 26 آوريل 1979 به دنيا آمد. او كه مليتي آلماني - ايراني دارد ‏‏‏‏‏‏‏‏‏در اين فصل از رقابت*هاي باشگاهي پيراهن شماره 20 كوبلنس را بر تن كرده است، اين بازيكن مياني تاكنون در 6 بازي براي باشگاه جديدش به ميدان رفته است، اما تا كنون موفق به گلزني نشده است. زندي تاكنون در 60 بازي بوندسليگايي حاضر بوده و 20 بار دروازه حريف را گشوده است. زندي كه در پايان ماه اوت راهي كوبلنس شد، پيش از اين در كايزرسلاترن، لوبك، فرايبورگ و مپن توپ زده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن پيشين تيم ملي ايران كه در جريان رقابت*هاي جام جهاني در تركيب نفرات برانكو ايوانكوويچ، سرمربي كروات ايران بود، پس از تغيير و تحولات در فوتبال ايران ديگر به تيم ملي فرا خوانده نشد. او در جام هجدهم در دو بازي ايران برابر پرتغال و آنگولا به ميدان رفت.

زندي در باشگاه كوبلنس با تجربه*ترين بازيكن به شمار مي*آيد. او پيش از اين در پنجاه و پنج بازي براي فرايبورگ و كايزرسلاترن در بوندسليگا بازي كرده است. اكنون او در شصت بازي بوندسليگا فاصله*اي طولاني ميان لوبك تا كوبلنس را پيموده است. زندي در گفت*وگو با سايت رسمي بازي*هاي بوندسليگا درباره*ي نيمكت نشيني*اش در كوبلنس حرف زد.

جام جهاني و اندوخته*هاي او از اين رقابت*ها بخش ديگري از اين گفت*وگو را شامل مي شود.

در زير متن گفت*وگوي زندي را با bundesliga. de آمده است:

* آقاي زندي، چرا شما تا كنون تنها در بازي برابر كيكرز افن باخ از ابتدا به ميدان رفته*ايد و در ديگر بازي*هاي كوبلنس ذخيره و نيمكت نشين بوده*ايد؟

- من تازه از آغاز سپتامبر به اين تيم پيوستم و تنها پس از دو هفته تمرين برابر افن باخ از ابتدا به ميدان رفتم. اما بلافاصله دچار بيماري ويروسي شدم و به همين دليل هم چهار هفته از تيم دور بودم. در اين مدت هرگز نتوانستم تمرين كنم يا حتي بدوم. همين هم باعث شد از آمادگي دور شوم. با اين حال من اكنون آماده*ام تا بار ديگر در تمرين*ها حاضر باشم.

* آيا شما هنوز به آمادگي كامل نرسيده*ايد؟

- به نظرم آهسته آهسته قوايم را بازمي*يابم و از همين رو مي*توانم روي حضور بيشترم در بازي*هاي آينده كوبلنس حساب كنم. اين كه همواره نيمكت نشين و بازيكن تعويضي هستم و تنها 25 دقيقه فرصت حضور در ميدان مي*يابم، خوب است، چون مي*توانم دوباره به هماهنگي و آمادگي برسم. اكنون دارم به آمادگي كامل مي*رسم و براي اين موضوع هم به بازي*هاي بيشتري نياز دارم. مي*خواهم در بازي*هاي برگشت به طور كامل به ميدان بروم.

* انگيزه*ي بازي در تيمي تازه راه يافته به دسته دوم بازي*هاي بوندسليگا چه چيزهايي بود؟

- گفت*وگو با ميلان ساسيچ، سرمربي كوبلنس بسيار مهم و تاثيرگذار بود. ما به زودي دريافتيم كه روي يك طول موج حاضريم. او به قدرت من ايمان داشت، اما مي*خواست كه من در كارهاي دفاعي متمركزتر كار كنم. اگر موفق به بهبود اين موضوع بشوم خودم مي*توانم بهتر بازي و به تيم هم كمك كنم.

* آيا ورود شما به اين تيم سخت نبود. چرا كه به عنوان چهره*اي شناخته شده به تيمي از ناشناخته*ها آمديد.

- خير. تيم مرا به خوبي پذيرا شد. از همان روز نخست با احترام با من برخورد شد، من هم آنطور رفتار نكردم كه گويا من قهرماني بزرگ هستم. من به زودي با اعضاي تيم سازگار شدم.

* شما در فصل پيش بازيكن كايزرسلاترن بوديد. تيمي كه با سقوطش به بوندسليگاي 2 آن را ترك كرديد. چرا بايد از اين تيم جدا مي*شديد؟

- دلايل متعددي براي اين كار وجود داشت، اما اكنون مدت*ها از آن موضوع مي*گذرد. من روزگار خوشي در كايزرسلاترن داشتم. البته طبيعي است كه جدايي*ام از اين تيم بسيار ناگوار بود. هر دو طرف در نهايت به اين تصميم رسيدند كه نبايد به همكاري ادامه دهيم.

* شما در تابستان گذشته با تيم ملي ايران براي نخستين بار در جام جهاني حاضر بوديد اين رقابت*ها را چگونه ديديد؟

- براي من به عنوان بازيكني نيمه آلماني جام جهاني بسيار هيجان انگيز بود. اين بازي*ها تجربه*اي بسيار خوشايند بود. من از چگونگي حذف تيم ملي ايران از اين رقابت*ها ناخرسند هستم. ما نتوانستيم كارايي خودمان را نشان دهيم. علتش هم آن بود كه بازيكنان زيادي از تيم ما آسيب ديده بودند و تازه در فاصله*ي كوتاهي تا شروع رقابت*ها آماده شده بودند.

* پس از جدايي شما از كايزرسلاترن كه در ماه مي صورت گرفت تا پيوستن*تان به كوبلنس در سپتامبر شما بدون باشگاه بوديد. آيا با وجود حضور شما در رقابت*هاي جام جهاني هيچ پيشنهادي از سوي تيم*هاي بوندسليگايي نداشتيد؟

- من در ابتدا قصد داشتم در جام جهاني بازي كنم سپس درباره*ي آينده*ام تصميم*گيري كنم. اما در فاصله*ي كوتاهي تا شروع جام جهاني آسيب ديدم و از اين رو تنها در دو بازي فرصت حضور يافتم. پس از گفت*وگو با كوبلنس احساس خوبي پيدا كردم و مي*خواستم پيشنهاد آنها را بپذيرم. بايد ديد اوضاع چگونه پيش خواهد رفت.

* اهداف شخصي شما براي آينده چيست؟

- هنوز هم بوندسليگا هدف من است. من از فكر آن بازي*ها بيرون نيامده*ام. سال گذشته خيلي از چيزها آن گونه كه انتظار داشتم، نشد. اغلب آسيب ديده بودم. در مجموع «سالي سياه» را پشت سر گذاشتم. اكنون مي*خواهم روي خودم كار كنم و بازي*ام را بهبود بخشم و ببينم كدام موقعيت*ها پيش خواهند آمد.

* قرارداد شما تا چه زماني اعتبار دارد؟

- يك سال.

* با كوبلنس مي*خواهيد به كجا برسيد؟

- رسيدن به بوندسليگاي يك هدفي اوليه است. اما براي هدفي طولاني مدت من توان كوبلنسي*ها را بيشتر از اين*ها مي*بينم. از حضور در اين تيم لذت مي*برم. مي*توانم تصور كنم كه براي مدتي طولاني*تر در اين تيم بمانم.

* چرا كوبلنس در بوندسليگاي 2 ماندگار خواهد شد؟

- چون ما كيفيت لازم را براي اين رقابت*ها داريم.

Comment

• پنج ماه از پايان جام جهاني 2006 آلمان مي*گذرد و اكنون "ماركو ماتراتزي" بازيكن ايتاليا قصد دارد به رخدادهاي ناخوشايند بازي پاياني برابر فرانسه و بويژه زين*الدين زيدان پايان دهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماتراتزي كه در گفت*وگو با روزنامه*ي اسپانيايي ماركا شركت كرده بود، در پاسخ به پرسشي درباره*ي روابطش با زيدان گفت:« پس از جنگ بايد بار ديگر صلح حكمفرما شود. درب منزل من هميشه به روي زيدان گشوده است.»

ماتراتزي در اين گفت*وگو به اين مطلب نيز اشاره كرد كه منتظر واكنش «زيزو» است:« زيدان مي*داند كه چگونه بايد نشاني مرا بيابد و مرا كجا پيدا كند.»

در ديدار پاياني رقابت*هاي جام جهاني ميان تيم*هاي فرانسه و ايتاليا، ماتراتزي با توهين به زيدان جنجالي بزرگ آفريد. زيدان كه آخرين ديدار خود را در جهان فوتبال تجربه مي*كرد، در واكنش به گفته*هاي ماتراتزي با سر به سينه*ي او كوبيد و با كارت داور آرژانتيني بازي روبرو شد. اين اخراج به قيمت نايب قهرماني فرانسه در جام جهاني هجدهم تمام شد.

ماتراتزي اكنون با اين گفته*ها قصد دارد به اين قائله پايان دهد. فيفا هم زيدان و ماتراتزي را براي انجام اين رفتارها از سه و دو بازي ملي محروم كرده بود.

Comment

• جمعه فيفا از حرفه*اي شدن كامل داوران بين*المللي و تغيير تقويم بازي*هاي در سال جديد ميلادي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گروه ضربت فيفا كه به دنبال راهي براي پيشرفت فوتبال است، پيشنهادهاي تازه*اي را از جمله درباره*ي رها كردن بازيكنان براي ديدارهاي ملي از سوي باشگاه*ها ارايه كرده است. همه داوران بين*المللي بايد حرفه*اي شوند.

استفاده از فناوري الكترونيكي براي عبور توپ از خط دروازه هم در پيشنهاد اين كميته است. ژرومه شامپاين، نماينده فيفا در اين باره به رويترز گفت:« اين موضوع*ها همه درباره*ي اعتبار و اطمينان در فوتبال است. ما همچنين مرز سني چهل و پنج سالگي را براي داوران برجسته پيشنهاد داديم. اما، آنها در هيات مديره مي*مانند تا از توانايي*هاي ديگرشان استفاه كنيم. آنها مي*توانند در آموزش و تمرين داوري به ما كمك كنند.»

Comment

• مربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت:* با پيروزي برابر راه آهن حركت خود را براي صعود به رده*هاي بالاي جدول ليگ برتر*آغاز مي*كنيم.

محمد خاكپور درباره*ي ديدار روز يكشنبه تيمش برابر راه *آهن تهران به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، گفت: با توجه به وضعيت نامطلوبي كه دو تيم در انتهاي جدول رده بندي ليگ برتر دارند اين ديدار مي*تواند نزديك و حساس باشد. هر دو تيم به دنبال كسب سه امتياز بازي هستند و بدون شك اين انگيزه بالا در ميان بازيكنان به زيبايي هر چه بيشتر اين ديدار كمك خواهد كرد.

وي ادامه داد: در حدود دو هفته*اي كه تيم ما از مسابقات به دور بود تمرينات خود را به صورت منظم ادامه داديم تا بازيكنان از شرايط مطلوب فاصله نگيرند. خوشبختانه تنها سودي كه اين تعطيلات اجباري براي ما داشت بازگشت بازيكنان آسيب ديده به شرايط آرماني و برطرف شدن مصدوميت آن*ها بود. با برطرف شدن آسيب ديدگي ميثم سيلماني و اصغر رامشگر اميد بيشتري به ديدارهاي آينده خود داريم.

خاكپور افزود: آسيب ديدگي چندين بازيكن كليدي فولاد در هفته*هاي گذشته مشكلات زيادي را براي ما به وجود *آورده بود كه خوشبختانه اكنون تمام بازيكنان خود را در اختيار داريم. به همين دليل با تمام توان به مصاف راه آهن مي*رويم و اميد زيادي به پيروزي در اين ديدار داريم.

مربي فولاد تاكيد كرد: در حال حاضر مجاهد خضيرواي تنها مصدوم فولاد است كه به دليل انجام عمل جراحي بر روي زانو به اين زودي*ها به ميادين باز نخواهد گشت.خضيراوي به دليل اين آسيب ديدگي شديد چندين ماه از ميادين به دور خواهد بود.

وي درباره شناخت كادر فني از راه آهن تصريح كرد: از تك*تك بازيكنان حريف شناخت داريم و بازيكنان خود را نيز براي اين ديدار كاملا توجيه كرده ايم، فيلم چند بازي اخير راه آهن را آناليز كرده و از نقاط حريف شناخت كافي داريم. هر چند راه آهن نتايج خوبي را در اين فصل كسب نكرده اما، اين تيم در اكثر ديدارهايش بسيار خوب ظاهر شده و نشاني از يك تيم بازنده را نداشته است. ما با اين ديدگاه به مصاف راه آهن مي*رويم و براي پيروزي در اين مسابقه از تمام توان خود بهره خواهيم گرفت.

خاكپور تاكيد كرد: اگر مسابقات فولاد دچار وقفه نمي*شد بي ترديد روند صعودي خود را هر چند با سرعت كم ادامه مي*داديم. به هر صورت اميدواريم تا با پيروزي بر راه آهن ليگ را با قدرت شروع كرده و تيم را از انتهاي جدول نجات دهيم.

Comment

• دوشنبه، سرنوشت رنه سيموئز روشن مي*شود.

سرمربي اميد پس از نشست صبح شنبه با علي كفاشيان، دبير كل كميته*ي ملي المپيك به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، گفت:« جلسه خوبي بود و درباره*ي آينده*ام حرف زديم. دوشنبه روشن مي*شود كه آيا در ايران مي*مانم يا خير.»

سرمربي برزيلي درباره*ي تاثير تعليق فعاليت*هاي بين*المللي ايران بر روحيه اميدهاي ايران گفت:« در ديدار دوستانه برابر بحريني*ها از اين موضوع آگاه شديم، روحيه بازيكنان خراب شده بود، آنها حتي نمي*توانستند بازي كنند. اما بين دو نيمه به مردانم گفتم كه ما حرفه*اي هستيم و بايد كارمان را انجام بدهيم و ديديد كه آنها هم توانستند در اين بازي پيروز شوند.»

سيموئز درباره*ي شانس تيم اميد براي حضور در رقابت*هاي بازي*هاي آسيايي 2006 دوحه به ايسنا گفت:« تا دوشنبه به گونه*اي تمرين مي*كنيم كه گويي راهي قطر هستيم. اما، پس از دوشنبه، اگر خبري جديدي نباشد، اميدي نخواهيم داشت. بايد ببينيم تا آن زمان چه اتفاقي رخ مي*دهد.»

اگر اميد به دوحه نرود، رنه سيموئز بار ديگر به كشورش بازمي*گردد تا از نزديك روند بهبودي دخترش را دنبال كند.

سرمربي اميد در پايان خواست تا درباره*ي شايعه تقلب در فهرست بازيكنانش توضيح بدهد:« من در انتخاب بازيكنان تقلب نكردم و بازيكن صغر سن به تيم نياوردم. اين اشتباه من نبود، هنگامي كه درباره*ي سن و گذرنامه سياوش اكبري و مهرزاد معدنچي از فدراسيون پرسيدم، آنها گفتند كه مشكلي وجود ندارد. در حالي كه متاسفانه اين مشكل وجود داشت.»

جمعه تيم اميد پس از اردوي كيش به تهران بازگشت و از امروز اردوي خود را در تهران آغاز كرد.

Comment

• دوشنبه، سرنوشت رنه سيموئز روشن مي*شود.

سرمربي اميد پس از نشست صبح شنبه با علي كفاشيان، دبير كل كميته*ي ملي المپيك به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، گفت:« جلسه خوبي بود و درباره*ي آينده*ام حرف زديم. دوشنبه روشن مي*شود كه آيا در ايران مي*مانم يا خير.»

سرمربي برزيلي درباره*ي تاثير تعليق فعاليت*هاي بين*المللي ايران بر روحيه اميدهاي ايران گفت:« در ديدار دوستانه برابر بحريني*ها از اين موضوع آگاه شديم، روحيه بازيكنان خراب شده بود، آنها حتي نمي*توانستند بازي كنند. اما بين دو نيمه به مردانم گفتم كه ما حرفه*اي هستيم و بايد كارمان را انجام بدهيم و ديديد كه آنها هم توانستند در اين بازي پيروز شوند.»

سيموئز درباره*ي شانس تيم اميد براي حضور در رقابت*هاي بازي*هاي آسيايي 2006 دوحه به ايسنا گفت:« تا دوشنبه به گونه*اي تمرين مي*كنيم كه گويي راهي قطر هستيم. اما، پس از دوشنبه، اگر خبري جديدي نباشد، اميدي نخواهيم داشت. بايد ببينيم تا آن زمان چه اتفاقي رخ مي*دهد.»

اگر اميد به دوحه نرود، رنه سيموئز بار ديگر به كشورش بازمي*گردد تا از نزديك روند بهبودي دخترش را دنبال كند.

سرمربي اميد در پايان خواست تا درباره*ي شايعه تقلب در فهرست بازيكنانش توضيح بدهد:« من در انتخاب بازيكنان تقلب نكردم و بازيكن صغر سن به تيم نياوردم. اين اشتباه من نبود، هنگامي كه درباره*ي سن و گذرنامه سياوش اكبري و مهرزاد معدنچي از فدراسيون پرسيدم، آنها گفتند كه مشكلي وجود ندارد. در حالي كه متاسفانه اين مشكل وجود داشت.»

جمعه تيم اميد پس از اردوي كيش به تهران بازگشت و از امروز اردوي خود را در تهران آغاز كرد.

Comment

• با حذف تيم ملي فوتبال ايران، قرعه*كشي جديد بازي*هاي آسيايي دوحه انجام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دنبال تعليق فوتبال ايران از سوي فدراسيون بين*المللي فوتبال (فيفا)، رايزني*هاي كميته*ي ملي المپيك و سازمان تربيت*بدني با fifa و afc نتيجه نداد و با كناره*گيري چند تيم ديگر آسيايي طي مراسمي رسمي، امروز قرعه*كشي مسابقات فوتبال دوباره انجام شد.

با حذف تيم ملي ايران و مثبت اعلام شدن تست آزمايش دوپينگ 9 وزنه*بردار تيم ملي كشورمان، 21 نفر از كاروان ورزشي ايران اعزامي به بازي*هاي آسيايي دوحه حذف شدند.

در حالي كه قرار بود كاروان ايران با 243 نفر راهي دوحه شود، 232 نفر به اين رقابت*ها اعزام خواهند شد.

اخبار قرعه*ي كشي رقابت*هاي فوتبال متعاقبا ارسال مي*شود.

Comment

• پس از پايان جام جهاني 2006 زماني كه بهمن فروتن براي تمديد قرارداد با باشگاه شموشك از آلمان به ايران بازگشت، تصميم جديدي در سر داشت و به قول خودش «روزه*ي سكوت» گرفت. مردي كه سال گذشته نه با تيمش بلكه با مصاحبه*هايش توجه افكار عمومي* را جلب كرده بود، نزديك به پنج ماه سكوت كرده بود، اما او سكوتش را شكست و در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مطالبي را در مورد مسائل روز فوتبال بيان كرد كه در ادامه مي*آيد:

• سكوتي كه شكست

بهمن فروتن صحبت*هايش را با دلايل پايان دادن به سكوت چند ماهه*اش آغاز كرد:« مغزم مدتي است كه تنها به فوتبال فكر مي*كند، اما خواندن و نوشتن راه*هايي است كه با آن مغزم را تمرين مي*دهم و به همين دليل بود كه بار ديگر هواي مصاحبه به سرم زد.»

وي ادامه داد:*« دليل دوم اين است كه اين روزها در مطبوعات تيم*هاي جديدي براي من پيدا مي*شود كه آخرين نمونه*ي آن نيز تيم راه*آهن بود. اما، بايد بگويم كه عباس رضوي دوست صميمي* من است و چون جز آدم*هاي قديمي* و "ُامل" هستم كه با وجود زندگي در قرن بيست و يكم، ريشه در قرن بيستم دارم، حاضر نيستم به دوست خود نارو بزنم.»

البته فروتن براي تحقق آرزوي مادرش به دنبال يك پيشنهاد خوب است اما براي آينده. وي در اين باره گفت:« مادر 83 ساله*ي من آرزو دارد تا خانه*ي كوچك يك طبقه*اش را بسازم. براي اين كار نياز به پول است و در شموشك نمي*توانم به چنين هدفي برسم، بنابراين بايد روزي به يك پيشنهاد مالي مناسب جواب مثبت دهم البته تا زماني كه دينم به مردم نوشهر را ادا نكرده و شموشك را به ليگ برتر بازنگردانم اين آرزو را محقق نمي*كنم. من مسوول مستقيم سقوط شموشك هستم و با وجود آن كه آرزوي مادرم برايم با ارزش است اما، قولي كه به عنوان يك مرد به مردم نوشهر دادم ارزش بيشتري دارد، بنابراين تا زماني كه شموشك را به ليگ برتر بازنگردانم در اين تيم مي*مانم، مگر آن كه شموشك من را نخواهد يا اين كه دوست نداشته باشد به ليگ برتر راه يابد، در آن صورت به دنبال آرزوي مادرم خواهم رفت.»

• شموشك بدشانس

سرمربي شموشك نوشهر وضعيت تيم دوم، گروه نخست رقابت*هاي ليگ يك كشور را چنين شرح مي*دهد: در حال حاضر از هفت بازي دوازده امتياز داريم و اين دو امتياز كم*تر از انتظار ما است چرا كه بايد براي صعود از هر ديدار دو امتياز به دست آوريم، در هر صورت نخستين هدف ما بقا در ليگ يك است چرا كه با ميانگين سني بيست سال كار دشواري را در برابر تيم*هاي قدرتمندي چون شيرين فراز و پگاه داريم و حتي تيم*هايي چون اتكا تهران و شهرداري تبريز نيز حريفان قدري هستند و ما كار دشواري پيش رو داريم.

فروتن افزود: بي*ترديد در روزهاي نخست ليگ يك، مربيان تيم*ها از اين كه مي*شنيدند تيم*شان در گروهي كه نفت آبادان و تراكتورسازي تبريز در آن هستند، قرار گرفته ناراحت مي*شدند اما، اين روزها كه نفت آبادان از گروه دوم خارج شده و تراكتورسازي نيز وضع نامساعدي دارد با خود مي*گويم كاش شموشك نيز در گروه دوم بود چرا كه در آن گروه شانس بيشتري داشتيم.

وي انگيزه*ي تيمش را براي صعود به ليگ برتر در قالب يك لطيفه بيان مي*كند:« سه مرد به كنار آبشاري مي*روند و قرار مي*شود، فردي كه زودتر از آبشار پرش كند، جايزه*ي هنگفتي به دست *آورد، ناگهان يكي از آنها به داخل آبشار مي*پرد و زماني كه از آب بيرون مي*آيد، تماشاگران از انگيزه و شجاعتش سوال مي*كنند اما، مرد با قيافه*اي ناراحت دنبال فردي مي*گردد كه وي را به آبشار هل داده است، اكنون شموشك نيز همين وضعيت را دارد، براي ما انگيزه مهم نيست، شموشك را به ليگ* يك هل داده*اند و ما به دنبال آن هستيم تا بار ديگر اين تيم را به ليگ برتر برسانيم.»

با اين حال فروتن تيم شيرين فراز كرمانشاه را مدعي نخست صعود از اين گروه مي*داند.

Comment

• ليگ يك، ليگ چوپان*ها

«ليگ چوپان*ها»، تعريفي است كه فروتن از رقابت*هاي ليگ دسته يك كشور دارد، وي به خبرنگار ايسنا مي*گويد:« در تمام دنيا ليگ*هاي يك و دو، ليگ چوپان*ها است و اين وضعيت تنها مختص به ايران نيست بلكه در آلمان و انگليس نيز شرايط همين گونه است. در فوتبال چوپاني بدن و فيزيك حرف نخست را مي*زند و تمامي *توپ*ها نيز در طبقه*ي پنجم ورزشگاه است، البته با اين حرف*ها، قصد توهين به تيم*هاي ليگ يكي را ندارم چرا كه ما نيز جزيي از اين مجموعه هستيم. بي ترديد اين اصطلاح، دشواري رقابت*هاي ليگ يك را نشان مي*دهد و بي ترديد مربيان و بازيكناني كه در ليگ يك حضور دارند بسيار عالي و شايد يك سطح بالاتر از ليگ برتر فعاليت مي*كنند.»

سرمربي شموشك نوشهر افزود: در صورتي كه واقع گرا باشيم در پايان فصل بايد از ماندن درليگ يك خوشحال شويم اما، از خود گذشتگي عشق و علاقه بازيكنان و همچنين قضاوت*هاي بسيار خوبي كه در ليگ يك شاهد آن هستيم، ما را به صعود اميدوار ساخته است.

• تعليق فوتبال...

بهمن فروتن در مورد تعليق فوتبال ايران نيز نظرات مخصوص به خود را دارد.

وي در اين مورد به ايسنا گفت: نبايد از اين تعليق،* تراژدي بسازيم، لج بازي*هايي كه از سال گذشته آغاز شد در نهايت اين عاقبت را براي فوتبال ما داشت، اما مي*توانيم همين مشكل را به فرصت تبديل كنيم.

فروتن سه راه حل را به فوتبال ايران پيشنهاد مي*دهد: اول آن كه شرايط فيفا را پذيرفته و بدون زانو زدن و التماس كردن اصلاحات آيين نامه را انجام دهيم، راه دوم اعتراض به اين راي يك جانبه و اقدام از طريق سفارت ايران در برن است، تا با انتخاب يك وكيل كاردان و آشنا به ورزش سوييس اعتراض ايران را پيگيري كند و راه حل سوم آن كه به استقبال محروميت برويم و پس از آن تيم*هاي ملي پايه*اي و ليگ باشگاهي كه به خاطر تيم ملي بزرگسالان در حال از بين رفتن است را سامان دهيم.

وي افزود: بيرون آمدن ايران از فيفا براي آسيا، مانند بيرون آمدن آلمان از اروپا است و در نهايت تيم*هاي قاره*ي كهن و فيفا از اين موضوع متضرر مي*شوند.

• اميدم را از دست ندادم

بهمن فروتن پيش از جام جهاني معتقد بود رييس سازمان ورزش، فوتبال ايران را اصلاح مي*كند، وي همچنان اميدوار است و مي*گويد: اميدم را به علي آبادي از دست ندادم، در هر صورت فوتبال ايران شرايط بسيار بدي دارد از طرفي بايد راضي باشيم كه فوتبال ما در اين اوضاع دوام آورده است چرا كه حتي بزرگ ترين ليگ*هاي جهاني مانند آلمان و انگليس نيز در اين شرايط، سه ماهه نابود مي*شوند، اما اين شرايط بي برنامه و بي نظم قابل اصلاح است و علي آبادي مي*تواند آن را انجام دهد.

وي افزود: شكست تيم*هاي ملي نوجوانان و جواناني، ليگ ضعيف و رنجور و نزول لژيونرهاي فوتبال ايران از جمله نكاتي است كه بايد ما را به ضعف*هاي فوتبال كشور حساس كند.

فروتن كه يكي از اهدافش هدايت تيم ملي ايران در جام جهاني 2010 است، خاطر نشان كرد: بايد از هم اكنون نگران جام جهاني 2010 باشيم چرا كه در آن زمان حتي انگيزه*ي حضور در آفريقاي جنوبي نيز نمي*تواند در كالبد نيمه جان فوتبال روح تازه بدمد.

• فوتبال مدرن را ياد بگيريم

فروتن در مورد تيم ملي ايران نيز به ايسنا گفت: در آخرين ديدار تيم ملي ايران برابر كره*ي جنوبي، هر زمان كه بازيكنان كره*اي به بازي سرعت مي*دادند به خوبي مشخص مي*شد كه بازيكنان ايران فوتبال بلد نيستند، بي ترديد نمي*توان به قلعه نويي ايراد گرفت چرا كه وي در اين مدت كوتاه نمي*تواند بازيكنان را سرعت دهد اما، طبيعي است فوتبالي كه بازيكنان خويش را به آساني از دست داده و مربيان بزرگش را تا پايين ترين درجه تنزل مي*دهد به چنين شرايطي دچار شود.

وي افزود: فوتبال مدرن روش*هاي 1-3-2-3 يا دفاع خطي سه نفره و چهار نفره نيست، بلكه فوتبال مدرن تلفيق سرعت و دقت است، چرا كه سرعت و دقت متضاد يكديگر هستند و تيمي*كه بتواند اين شرايط را در كنار هم داشته باشد موفق مي*شود.

فروتن تصريح كرد: زماني كه مجيد جلالي و بهمن فروتن، شموشك و شهيد قندي يزد، دادكان و نفت آبادان بزرگ ترين معضلات سال گذشته*ي فوتبال ايران مي*شوند، طبيعي است كه از فوتبال ملي و باشگاهي غافل *شويم و زماني كه در يك بازي چند جوان كره*اي كمي *سرعت به كارشان مي*دهند متوجه مي*شويم كه فوتبال بازي كردن بلد نيستيم.

سرمربي شموشك نوشهر تصريح كرد:* بايد به فوتبال با چشم انتقادي نگاه كرد، شايد فوتسال ما به دليل دريافت تنها دو گل از ايتاليا نتيجه*ي خوبي گرفته است اما، بازي اين تيم *موجب خجالت فوتسال ايران بود و از درجه*ي تيم ايران كاست. بي*ترديد اين نگاه انتقادي بايد وجود داشته باشد، البته اين انتقاد*ها نبايد تبديل به ترور شخصيت شود، چرا كه انتقادهاي كشنده سبب مي*شود تا افراد از اشتباهاتشان دفاع كنند.

فروتن افزود:* قلعه نويي پس از ديدار مقابل كره جنوبي به جاي دفاع از تيمش بايد با مشت بر روي ميز مي*كوبيد و به مربيان باشگاهي مي*گفت كه شما در باشگاه*هايتان چه كار مي*كنيد و چرا اين بازيكنان تا اين اندازه كند بازي مي*كنند.

• رييس فدراسيون فوتبال

فروتن در مورد انتخابات آينده*ي رياست فدراسيون فوتبال نيز به ايسنا گفت: فوتبال آلمان تاكنون تنها 9 رييس فدراسيون داشته است و برخي از آنها مدت 25 سال اين سمت را بر عهده داشتند، بي*ترديد فوتبال ايران نيز نياز به چنين شرايطي دارد، مديراني كه با استقلال و امنيت شغلي بر سر كار بيايند، البته اين اختيارات نبايد منجر به ديكتاتوري شود تا حق تيم*هايي مانند نفت آبادان در آن ضايع شود.

وي افزود: رييس سازمان تربيت بدني بايد بپذيرد كه تنها رييس فدراسيون فوتبال مي*تواند، ساختار بيمار فوتبال ايران را درمان كرده و نجات دهد. بنابراين، بايد نهايت تلاش صورت گيرد تا فردي توانمند، مدير و شجاع كار را دست گيرد و اميدوارم رييس آينده*ي فدراسيون فوتبال ايران 25 سال پستش را حفظ كند.

فروتن گفت: پس از انتخاب رييس جديد فدراسيون فوتبال، مي*توان در مورد سرنوشت فوتبال ايران صحبت كرد.

آخرين سوال ايسنا از بهمن فروتن در اين گفت و گو نيز احتمال كانديدايي براي رياست فدراسيون فوتبال بود كه فروتن پاسخ داد: به رياست فدراسيون فوتبال و حتي رياست سازمان تربيت بدني علاقه*اي ندارم، من يك مربي هستم و جايگاهم نيز در كنار زمين چمن است.

Comment

• نامزدهاي نهايي دريافت عنوان بهترين*هاي فوتبال آسيا انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كنفدراسيون فوتبال آسيا بدر المطوي (كويت - القادسيه)، خلفان ابراهيم (قطر - السد) محمد الشلهوب (عربستان - الهلال) را به عنوان سه نامزد اصلي عنوان برترين بازيكن سال آسيا اعلام كرد.

در بخش برترين بازيكن فوتبال زن، ماژياژو و ژانگ يانرو از چين و ري كوم سوك از كره*ي شمالي نامزدهاي دريافت عنوان برترين بازيكن سال آسيا هستند.

در بخش برترين فدراسيون آسيايي، استراليا، چين و كره*ي شمالي اصلي*ترين شانس را در اختيار دارند. همچنين جايزه*ي جوانمردانه*ترين تيم سال آسيا به يكي از كشورهاي چين، ژاپن و كره*ي جنوبي اختصاص پيدا خواهد كرد.

در بخش برترين داورهاي سال خليل القمدي (عربستان سعودي)، محمد صالح سوبخيدين (مالزي) و شمس*الماعدين (سنگاپور) به عنوان نامزدهاي اصلي معرفي شدند.

"چو كوانگ سوك" سرمربي تيم ملي جوانان كره*ي شمالي، "ماليانگ ژينگ" سرمربي تيم فوتبال زنان چين و "چوي تانگ هي" سرمربي تيم چونبوك موتورز كره*ي جنوبي شانس*هاي اصلي دريافت عنوان برترين مربي سال آسيا هستند.

"كيم كوم ايل" از كره*ي شمالي، ماژيا ژو از چين و يوچيرو كاكيتاني از ژاپن شانس*هاي اصلي دريافت برترين* بازيكن جوان سال قاره هستند.

كنچيرو كوگوره و وحيد شمسايي هم نامزدهاي نهايي دريافت عنوان برترين بازيكن فوتسال قاره*ي كهن هستند.

پيش از اين تيم ملي فوتبال ايران نيز يكي از نامزدهاي دريافت عنوان برترين تيم سال قاره بود.

مراسم انتخاب برترين*هاي آسيا چهارشنبه*ي هفته*ي جاري در هتل الامارات ابوظبي برگزار مي*شود و ايران در دو بخش برترين تيم فوتسال و بهترين بازيكن فوتسال شانس دريافت جايزه را دارد.

Comment

• نايب رييس هيات مديره*ي باشگاه استقلال گفت: به صراحت اعلام مي*كنم كه قلعه*نوعي به تيم استقلال برگردد و سرمربي اين تيم شود.

سيداحمد رسولي*نژاد در گفت*وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در مورد تصميم هيات مديره باشگاه استقلال درمورد سرمربي آينده*ي اين تيم گفت: يكشنبه هفته*ي گذشته هيات مديره با حضور قلعه*نويي جلسه داشت. بحث*هاي مفصلي صورت گرفت و هم به صورت تلفني و به صورت حضوري بنده و نجف*نژاد صبحت*هايي با سرپرست فدراسيون فوتبال در اين*باره داشتيم.

وي افزود: آخرين توافق اين بود كه بايد هم به تيم ملي و هم به باشگاه استقلال كمك شود. دنبال راهكاري مناسب بوديم و در اين هفته نيز اين جلسات ادامه دارد تا بتوانيم به يك جمع*بندي برسيم.

نماينده*ي دماوند و فيروزكوه در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در مورد علت اصرار باشگاه استقلال بر حضور قلعه*نوعي در اين تيم گفت: بايد بپذيريم، استقلال را قلعه*نوعي بسته و وي با توجه به اين*كه چندين سال در كنار تيم بوده، به خوبي با بازيكنان و شرايط تيم آشناست. در واقع وي بهترين گزينه براي پذيرفتن مسووليت سرمربي تيم استقلال است. صريحا مي*گويم قلعه*نويي به استقلال بازگردد و مسووليت مستقيم سرمربي*گري را بپذيرد.

وي تاكيد كرد: در صورت آمده قلعه نويي به استقلال تيم ملي چند ماهي فرصت دارد تا خود را براي بازي*هاي جام ملت*هاي آسيا آماده كند. در اين فرصت آقايان مي*توانند به فكر مربي ديگري، براي تيم ملي باشند.

وي ادامه داد: 10 هفته از بازي*هاي ليگ مي*گذرد. شرايط ما به گونه*اي است كه به اين جمع*بندي رسيده*ايم كه با حضور قلعه*نوعي اين وضعيت جمع و جور مي*شود. اميدواريم فدراسيون هم با ما همكاري كند.

اين نماينده*ي مجلس تصريح كرد: در يك زماني آنها به قلعه*نويي نياز داشتند. بعد از بازگشت تيم از جام جهاني و بركناري سرمربي و مشكلاتي كه در فدراسيون فوتبال به وجود آمد، ما به آنها كمك كرديم و سرمربي كه تيم را قهرمان كرده و باعث صعود تيم استقلال به بازي*هاي آسيايي شده بود را به خاطر تيم ملي در اختيار فدراسيون گذاشتيم، حالا هم ما به اين مربي نياز داريم.

وي تاكيد كرد: اگر به طور حتم بنده آن زمان در هيات مديره استقلال بودم، مانع اين كار مي*شدم. ولي اكنون زماني است كه فدراسيون فوتبال بايد به باشگاه استقلال كمك كند.

رسولي با بيان اين كه نجف*نژاد اعتقادي به مربي خارجي ندارد، افزود: اصلا مديرعامل باشگاه چنين نظري نداشته و ندارد. وي بيشترين مذاكرات را با قلعه*نوعي داشته و ببيشترين مشوق قلعه*نوعي براي بازگشت به تيم استقلال است. وي به توانمندي و توانايي*هاي بالاي قلعه*نوعي اعتماد دارد.

رسولي*نژاد در مورد مشكلات قلعه*نوعي با حجازي و حضور حجازي در مراسم معرفي نجف*نژاد به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال گفت: از بسياري از پيشكسوتان در مراسم معارفه*ي نجف*نژاد از جمله ناصر حجازي، حسن روشن و غلام*حسين مظلومي دعوت كرده بوديم. بناي كار ما هم بر اين است كه در برخي برنامه*ها به اين شكل حضور همه*ي پيشكسوتان را داشته باشيم.

وي ادامه داد: باشگاه استقلال متعلق به همه*ي طرفداران و هواداران و همه*ي پيشكسوتان باشگاه است. ما محدوديتي براي حضور هيچ*يك از عزيزان و گروه*هاي مختلفي كه در درون باشگاه است، قائل نيستيم و باشگاه را متعلق به همه آنها مي*دانيم.

رسولي*نژاد با تاكيد بر واسطه*گري بزرگان و پيشكسوتان براي حل مشكل بين قلعه*نوعي و حجازي گفت: اين دو عزيز و محترم و از پيشكسوتان و چهره*هاي پرطرفدار باشگاه استقلال هستند. بايد اين قضيه حل و فصل شود. اين مساله نه به صلاح باشگاه، نه به صلاح اين دو است.

وي گفت: اگر حجازي و قلعه*نوعي را با هم داشته باشيم، وحدت بيشتري در مجموعه باشگاه*ها و بين هواداران خواهد بود.

Comment

• شنبه سرانجام ميلان پس از چند هفته ناكامي در ديدار خانگي برابر مسينا پيروز شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلو آنچلوتي، سرمربي ميلان ادعا كرد كه اين پيروزي مردانش را به مسير گذشته بازمي*گرداند. سرخ و سياه*پوشان از چهار ديدار گذشته*اشان تنها يك امتياز به دست آورده بودند. آنچلوتي در پايان بازي به خبرنگاران گفت:« اين امتيازها براي ميلان مهم بودند، از حالا مي*توانيم بدون اضطراب به كارمان ادامه دهيم.»

البته با اين وجود سرمربي ميلان فريب اين پيروزي را كه با تنها گل پائولو مالديني به دست آمد را نمي*خورد:« تيم هنوز بايد پيشرفت كند. نيمه نخست مشكلاتي داشتيم. اما، شيوه*اي كه بازي را به پايان برديم، راضي كننده بود. درباره*ي كاكا هم بايد بگويم كه عالي بازي كرد و سزاوار گل بود.»

كاكا در اين ديدار يكي از بهترين*هاي ميلان بود و يك بار هم توپ را به تيرك دروازه كوبيد. با اين حال بازيكن برزيلي از اين كه راه دروازه مسينا را پيدا نكرده نااميد نشده است:« گل زود هنگام كار را براي ما راحت*تر كرد. دروازه*بان مسينا (ماركو استوراري) شرايط بسيار خوبي داشت. او سزاوار ستايش بود.»

برونو جوردانو، سرمربي مسينا نتيجه بازي سن سيرو را پذيرفته است. او در پايان بازي گفت:« بازيكنان ميلان مدت بيشتري توپ را در اختيار داشتند. ما خوب بازي كرديم و با كمي شانس مي*توانستيم نتيجه*ي خوبي بگيريم. مي*خواستيم برابرشان بايستيم، اما، پس از ده دقيقه گل خورديم. نمي*توانستيم در تمام مدت حمله كنيم. نمي*تواني انتظار داشته باشي كه به سن سيرو بيايي و پانزده فرصت گلزني داشته باشي! به كمي شانس هم نياز دارد.»

Comment

Working...
                                X