Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• عصر شنبه (ديروز) هشتاد و سومين داربي شمال - جنوب آلمان ميان تيم*هاي هامبورگ و بايرن مونيخ برگزار شد. اين بازي براي يك بازيكن بسيار خاص ويژه بود. دانيل فان بويتن، بازيكن بلژيكي اين فصل بايرن با اين تيم بار ديگر به AOL باز مي*گشت. كاپيتان پيشين هامبورگ پس از دو فصل حضور در اين تيم تابستان گذشته راهي مونيخ شد تا پيراهن تيم نخست اين شهر، بايرن را بر تن كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فان بويتن اكنون در خط دفاعي بايرن، امور دفاعي اين تيم را سامان مي*دهد. اين بازيكن در گفت*وگو با سايت رسمي هامبورگ درباره باشگاه جديدش، ليگ قهرمانان اروپا و احساسش پيش از بازي برابر هامبورگ صحبت كرد. متن اين گفت*وگو در زير مي*آيد:

* دانيل، آيا نمي*ترسيدي در بازي روز شنبه بر حسب عادت از رختكن هامبورگ سر در بياوري؟

- (با خنده) چه بگويم. در اين باره فكر كرده نبودم . بايد مراقب مي*بودم كه به سمت چپ نروم (!). من آن طرف را بهتر بلدم. بايد عادت كنم كه به رختكن تيم ميهمان بروم.

* بايرن در آخرين ديدارش در ليگ قهرمانان اروپا در مسكو برابر اسپارتاك به تساوي دو بر دو دست يافت. آيا از اين نتيجه خرسند هستي؟

- بله. فقط به خاطر ليگ قهرمانان اروپا. ما در گروهمان تيم نخست هستيم و مطمئن هستم كه اينتر را هم شكست مي*دهيم. نتيجه بازي در مسكو چندان هم درست نبود، ما در نيمه دوم آن بازي چندان هم هوشمندانه عمل نكرديم. اين موضوع مرا عصباني مي*كند.

* آيا بازي*هاي هامبورگ را در ليگ قهرمانان اروپا پيگيري مي*كني؟

- بله، همه بازي*هاي اين تيم را ديده*ام. بايد بگويم كه آنها در چند بازي به واقع بدشانس بودند. در برخي بازي*ها گل*هايي مي*خورد كه بدون اغراق مي*توان آنها را «استثنايي» خواند. اما آنها در بازي آخرشان برابر آرسنال بازي خوبي انجام دادند. حيف كه ديگر نمي*توانند در ادامه رقابت*ها حضور داشته باشند.

* آيا تا كنون با آنها تماس گرفته*اي و به آنها راهنمايي لازم را كرده*اي؟

- نه، در اين باره نمي*توانم به جوانان هامبورگ دستور بدهم. آنها خود مي*دانند، چه بايد بكنند. علاوه بر اين سرمربي بسيار خوبي دارند كه به بهترين شكل ممكن آنها را آماده مي*كند.

* پيشرفت*هاي هامبورگ را چگونه ارزيابي مي*كني؟

- صحبت كردن در اين مورد براي من بسيار دشوار است. من ديگر آنقدرها هم به تيم نزديك نيستم. از همين رو نمي*دانم كه در اين تيم چه مي*گذرد. تنها مي*توانم درباره*ي زمان حضورم در اين تيم صحبت كنم. باشگاه آن زمان قصد داشت پيشرفت كند و اين كار را هم مي*كرد. با اين همه مطمئن هستم كه تيم و باشگاه از پتانسيل خوبي برخوردار هستند. حتي هنگامي كه اوضاع كنوني تيم چندان هم خوب نيست.

* تو پس از دو فصل حضور در HSV به بايرن مونيخ رفته*اي. در باشگاه تازه*ات چه احساسي داري؟

- هماهنگي در اين تيم بسيار بالاست و همواره بهتر هم مي*شود. از بودن در مونيخ و در بايرن احساس بسيار خوبي دارم. اين جا همه چيز اندكي بزرگ*تر است و ساختار در مونيخ كمي گسترده*تر از هامبورگ است.

* در رسانه*ها آمده بود كه دانيل فان بويتن از واكنش هواداران مي*ترسد.

- اين را خود من هم شنيده*ام و در اين باره تنها يك چيز مي*توانم بگويم، هنگامي كه هواداران براي من سوت مي*زنند، ناراحت مي*شوم. در مقابل زماني كه در هامبورگ بودم براي تيم، باشگاه و هواداران اين تيم همه كار كردم. هرگز حرف بدي درباره اين باشگاه يا هواداران اين تيم نزده*ام و هنوز هم ارتباط*هاي خوبي با بسياري از بازيكنان HSV دارم. اگر تماشاگران قصد دارند عليه من سوت بزنند، نمي*توانم كار بكنم.

* آيا پيش از بازي به هم تيمي*هايت راهنمايي مهمي درباره بازي هامبورگ داشتي؟

- نه نيازي نبود. هر بازيكن به درستي مي*دانست كه چه بايد بكند. HSV در بازي*هاي فصل گذشته دو بار بايرن را شكست داده بود و حتي اكنون كه اوضاع در اين تيم چندان خوب نيست، ما مطمئن بوديم كه آنها پيروزي را به ما هديه نخواهند كرد. بازي دشواري بود.

* شما اكنون در بايرن با يك مربي همچون ماگات كار مي*كني؛ فردي سخت*گير آيا او به واقع اين گونه است؟

- نه، بديهي است كه مراحل آماده*سازي بسيار دشوار است اين وضع شامل همه تيم*هاي ديگر نيز مي*شود. ارتباط ميان تيم و سرمربي هم خوب است.

* و پرسش آخر اين كه درباره*ي بازي شنبه چه مي*گويي؟

- مي*خواهم از هر بازي برنده بيرون بيايم. حتي هنگامي كه براي تيم هامبورگ ناراحتم. ما به سه امتياز بازي نياز داشتيم تا در پايان بازي*ها قهرمان بوندسليگا باشيم.

Comment

• هيات ايراني صبح امروز عازم بلژيك شد تا با مقامات فدراسيون جهاني فوتبال ديداركند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آن كه عصر روز يكشنبه مذاكرات مقدماتي با مسوولان فيفا به نتيجه رسيد و تيم ملي اميد ايران جواز حضور در رقابت*هاي آسيايي دوحه را دريافت كرد، هيات بلند پايه*اي از جمهوري اسلامي ايران جهت مذاكره با مسوولان فيفا وارد بروكسل شد.

هيات مذكور امروز با مسوولان فيفا نشستي را برگزار كرد تا راهكارهاي اجرايي حل اختلافات را بررسي كند.

بر اساس اين گزارش؛ پس از توافق اوليه قرار شده است درخواست*هاي فيفا در مورد فوتبال ايران بررسي و اجرايي شود.

Comment

• فيفا به طور موقتي محروميت ايران را براي حضور در رقابت*هاي بين*المللي برداشته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري اسوشيتدپرس در اين باره گزارش داد:« فيفا به طور موقتي محروميتش را براي حضور ايران برداشته است و اين به اين معناست كه آنان مي*توانند از عنوان قهرماني*شان در بازي*هاي آسيايي دفاع كنند.

تصميم فدراسيون جهاني فوتبال به اين معناست كه بايد براي مرحله*ي دوم رقابت*ها قرعه*كشي تازه*اي برگزار شود. اين گفته*ي سران برگزاري رقابت*هاي آسيايي است.

چهارشنبه*ي گذشته فيفا ايران را براي اخراج محمد دادكان و رعايت نكردن قانون فيفا درباره*ي استقلال اتحاديه*ها به حالت تعليق درآورد.

ايران كه در بازي*هاي آسيايي 1974، 1990، 1998 و 2002 قهرمان شده است پس از نشست اضطراري كميته*ي فيفا محروم شد.

يكشنبه در مراسم قرعه*كشي ابتدايي عراق جانشين ايران به عنوان سرگروه گروه D انتخاب شده بود.»

Comment

• در ادامه*ي بازي*هاي آسيايي جانبازان و معلولان در مالزي، صبح امروز كاروان ايران به

سه نشان طلا، پنج نقره و دوم برنز دست يافت.

به گزارش ايسنا، در پرش ارتفاع كلاس F12 امير كمالي با *٧٤/١ متر اول شد و مدال طلا را از آن خود كرد. ورزشكاران چين تايپه با يك متر و *٧٢ سانتي*متر و يك متر و *٧٠ سانتي*متر دوم و سوم شدند.

در دوي پنج هزار متر پيمان نصيري در كلاس T20 طلا گرفت و ژاپن و مالزي به ترتيب دوم و سوم شدند.

در صد متر دو كم توانان نيز ورزشكار هنگ كنگ با *١١ ثانيه و *٤٥ صدم ثانيه اول شد. مهران حمزه پور از ايران دوم و ورزشكار مالزي به مقام سوم رسيد.

در پرتاب ديسك محمد دباغ*زاده در كلاس F52 طلا گرفت، مالزي دوم شد و ابراهيم عسگري از ايران به مقام سوم رسيد.

در پرتاب ديسك كلاس B1 هاجر تك تاز از كشورمان با *٢٢ متر و *٤ سانتي*متر دوم شد. چين با *٣٧ متر و *١٩ سانتي*متر اول و ورزشكار مالزي با *٩٥/١٨ متر سوم شد.

در پرش طول كلاس F12 حسين سعيدي با *٩٢/٥ متر به مقام سوم رسيد، چين با *٤٤/٦ اول شد و چين تايپه با *٠٢/٦ به مقام دوم رسيد.

به گزارش ايسنا، در پرتاب ديسك F57 چين با *٩١/٢٦ اول شد، آذر خداياري از ايران با *٧٩/٢٥ دوم و ورزشكار ميانمار با *٥٤/١٤ سوم شد.

در ديسك *٥٨ بانوان (نشسته)، چين با *٧٧/٣١ اول شد، فاطمه منتظري از ايران با *٢٥/٢٩ دوم شد و ورزشكار ويتنام با *٦١/٢٤ سوم شد.

همچنين گلبال مردان ايران با نتيجه*ي *١١ بر يك تيم نيوزلند را شكست داد و فردا با اردن بازي دارد.

در تنيس با ويلچر محمدرضا يعقوبي در نيمه نهايي به حريف قدرتمند تايلندي باخت و به عنوان سوم دست يافت. در دوچرخه*سواري و در كلاس ويژيون *٤ شهاب*الدين سيد قلعه از ايران برنز گرفت، چين اول شد و كره به مقام سوم رسيد.

همچنين بهمن گلبادنژاد در كلاس LC2 دوم شد و دوچرخه*سواران چين اول و سوم شدند

Comment

• هانوفر به لطف مهاجم ايراني خود، وحيد هاشميان به ماه*ها ناكامي در بازي*هاي خانگي*اش پايان داد و برابر تماشاگران خودي پيروزي را جشن گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تك گل دقيقه هفتاد و پنجم هاشميان كه با ضربه سر و روي ارسال ميشائييل تارنات به ثمر رسيد، سه امتياز خانگي اين ديدار را براي «قرمزها» به ارمغان آورد. هاشميان در پايان بازي درباره*ي آن گفت:« ما مدت*ها بود كه در خانه پيروز نشده بوديم. با اين پيروزي در جدول اندكي بالا آمديم. بايد صبر مي*كرديم و از فرصت*هايمان استفاده كنيم. من مهاجم هستم و بايد از فرصت*هايم استفاده كنم، اين گل نتيجه كاري تمام تيم بود و نه فقط خود من.»

ديتر هكينگ، سرمربي هانوفر هم در پايان بازي درباره*ي يري اشتاينر و وحيد هاشميان گفت:« مي*دانيم كه يري ديگر مهاجمي بزرگي نمي*شود اما، به خصوص در نيمه دوم در زمين بسيار هوشيار بود. او بازيكنان حريف را بارها و بارها به دردسر انداخت، چرا كه او قابل پيش بيني نيست. او كارش را بسيار ارزشمند انجام داد. در اين باره بايد اين را هم در نظر گرفت كه او حتي ده گل هم نزده است. او در گل ما هم سهم داشت. وحيد هم از جايگيري*اش پس از سانتر عالي "تارنات" نشان داد كه او برنده دوئل هوايي است؛ هلي كوپتر!»

جانشين نويرورر در نيمكت قرمزها درباره*ي احساسش از پيروزي خانگي گفت:« چگونه مي*توان اين پيروزي را توصيف كرد؟ ما در بازي تشنه*ي پيروزي هستيم. به عنوان مربي تيم از پيروزي*هاي خارج از خانه هم خوشحال مي*شوم. اما طبيعي است كه در حضور تماشاگران خودي كه مدت*ها مشتاق و منتظر پيروزي بودند و صبورانه از ما پشتيباني كرده بسيار زيباست. ما از ضعف*هاي خود آگاهيم و بايد كمي اطمينان و امنيت به دست آوريم.»

Comment

• شب گذشته ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي پس از ديدار بزرگ ليگ برتر انگلستان برابر منچستر يونايتد ادعا كرد كه تيمش فرصت*هاي بسياري را براي نزديك شدن به صدرنشين كنوني جدول از دست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مورينيو در پايان بازي به خبرنگاران گفت:« ما كوشيديم كه پيروز شويم اما، تساوي هم براي ما نتيجه*ي خوبي است چرا كه منچستر مي*توانست اختلافش را به شش امتياز برساند. تساوي بيشتر براي ما نتيجه*ي بهتري بود تا براي آنها. يونايتد مي*دانست كه آنها براي پيروزي خانگي برابر ما شانس خوبي دارد. اگر من اين شانس بزرگ را داشتم تا فاصله*ام را با تيم ديگري بيشتري كنم و اين كار را نمي*كردم، بسيار نااميد مي*شدم. ما همچنين مي*دانيم كه منچستر يونايتد در رقابت*هاي نيم فصل دوم بايد با آرسنال، چلسي و ليورپول بازي كند و با هر سه در الدترافورد بازي كرده است. پس آنها لحظات دشواري خواهند داشت. نشان داديم كه خواب نيستيم. قدرت*مان را نشان داديم.»

اين هم نظر فرگوسن درباره ديدار بزرگ بريتانياست:«از عملكرد تيم راضي هستم و اين موضوع به من مي*گويد؛ هنگامي كه ما در بالاترين سطح بازي مي*كنيم بهترين تيم كشور هستيم. اما اگر مي*خواهي قهرمان شوي بايد گامي به جلو برداري. براي ما فرصت بسيار خوبي بود. از آن استفاده نكرديم. چلسي (از اين نتيجه) خوشحال خواهد شد. اكنون آنها در ديد ما هستند. با ادامه پيدا كردن فصل بايد مطمئن شويم كه ثابت قدم هستيم و تا پايان اين رقابت شانه به شانه وجود خواهد داشت.»

Daily Mail هم در گزارش ويژه*اي نوشت:« روز گذشته جول، برايان و آوي برادران گليزر مالكان منچستر يونايتد براي نخستين بار در اين فصل به ورزشگاه آمدند تا به اين كارشان هم سر بزنند.»

Comment

• بايرلوركوزن و اشتوتگارت برندگان دو ديدار پاياني هفته*ي چهاردهم رقابت*هاي بوندسليگا بودند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر يكشنبه و در دو ديدار پاياني هفته، باير لوركوزن و اشتوتگارت در ورزشگاه*هاي خانگي خود به ترتيب با نتيجه سه بر يك و يك بر صفر از سد انرگي كوتبوس و بوروسيا مونشن گلادباخ عبور كردند.

در ورزشگاه «باي آره*نا» و در حضور 22500 متر تماشاگر، لوركوزن با گل*هاي سرگئي باربارز (19)، رولنس (66) و ورونين (80) كوتبوس را شكست داد. مونته آنو در دقيقه 51 زننده تك گل انرگي كوتبوس بود.

ميشائيل اسكيبه در پايان ديدار گفت:« اين بازي واكنشي عالي به سه باخت گذشته*مان بود. اين پيروزي به ما كمي اطمينان بخشيد. اما آن را آنقدرها هم بزرگ نخواهيم كرد. ما تازه توانستيم از فرو رفتن در گرداب سقوط نجات پيدا كنيم.»

در ديگر ديدار عصر يكشنبه هم شاگردان آرمين فه، سرمربي اشتوتگارت با تك گل دقيقه شش كاكائو به سه امتياز ديدار خانگي برابر گلادباخ دست يافتند.

آرمين فه در پايان پيروزي مردانش گفت:« بوروسيا بسيار دفاعي بازي كرد و با وجود گل زود هنگام بازي براي ما فضاي زيادي باقي نگذاشتند. البته بازيكنان من هم همانند بازي*هاي گذشته حركت نمي*كردند. اما آنچه در پايان منظور مي*شود نتيجه*ي رقابت است.»

نتيجه*ي بازي*هاي يكشنبه بوندسليگا:

بايرلوركوزن 3

باربارز (19)، رولفس (66)، ورونين (80)

انرگي كوتبوس: يك

مونته آنو (51)

اشتوتگارت يك

(كاكائو 6)

مونشن گلادباخ صفر

Comment

• اوضاع در هامبورگ هرگز به خوبي پيش نمي*رود. تيم سوم فصل پيش رقابت*هاي بوندسليگا و يكي از نمايندگان فوتبال آلمان در ليگ قهرمانان اروپا، اكنون بايد براي نجات از خطر سقوط راهكاري بيابد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بركناري دال از مربيگري هامبورگ مدت*هاست كه در رسانه*هاي آلمان مطرح شده است.

در اين ميان برخي رسانه*ها انگشت اتهام را به سوي بازيكنان هامبورگ نشانه رفته*اند. پايگاه اينترنتي روزنامه*ي tageszeitung در مقاله*اي راجع به شرايط باشگاه هامبورگ نوشت: فرياد هواداران برآورده شد، آنها خواستار حضور "بريشا" بودند و او وارد بازي شد. بريشا تنها بازيكني بود كه هنگام ورودش با فرياد هواداران مورد استقبال قرار گرفت.

اما، در صحنه ورود دانيل ليوبويا و ماريو فيلينگر جمعيت خاموش ماندند.

اين اعتراض خاموش تلقي مي*شود. اعتراضي كه هفته*ها درباره*ي آن با صداي بلند بحث شده است. آيا بازيكناني همانند آتوبا، ليوبويا، گوئره*رو، سانوگو و مهدي مهدوي*كيا اصلا مي*توانند در شرايطي دشوار كم كاري كنند؟ دال هم اكنون با اين پرسش روبروست كه آيا مي*تواند دراين زمان روي بازيكنان زبده*اش حساب كند؟ دال پس از باخت دو بر يك برابر بايرن مونيخ گفته بود:« برخي از بازيكنان ما از “شهامت“ و “تهور“ مي*هراسند.»

سايت رسمي باشگاه هامبورگ هم از تمرين هامبورگ در فرداي شكست اين تيم برابر بايرن مونيخ خبر داد. دال در اين تمرين از پيش فروش شدن تمامي بليت*هاي بازي هامبورگ قدرداني كرد و آن را حمايت قاطع هواداران از تيمش دانست.

روزنامه*ي هامبورگر آبندبلات هم در توصيف بازي مهدوي*كيا در بازي برابر بايرن مونيخ نوشت:« روي هم رفته بسيار ضعيف».

Comment

• سپ بلاتر در نشست خبري ويژه*ي مراسم SOCCEREX امروز (دوشنبه) در دبي درباره*ي تعليق فعاليت*هاي بين*المللي فوتبال ايران و حضور تيم اميد در بازي*هاي آسيايي اظهارنظر كرد.

به گزارش خبرنگار ايسنا در دبي‏،‎ بلاتر در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره*ي تعليق فوتبال ايران گفت: «ما ايران را براي بي*احترامي*اش به قوانين به حالت تعليق در*آورديم. ما براي آنها دوازده دسامبر را تعيين كرده بوديم تا اساس*نامه*اش را تغيير دهد اما، به سبب دخالت دولت در كار فدراسيون، فوتبال اين كشور را به حالت تعليق درآورديم.»

رييس فيفا درباره*ي حضور تيم اميد در بازي*هاي آسيايي دوحه گفت:« پس از درخواست سازمان تربيت بدني ايران و مشورت با "محمد بن همام" (رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا ) درباره*ي حضور تيم اميد تصميم گرفتيم كه اين تيم را به اين رقابت*ها بفرستيم. اكنون هم سفير ايران در حال مذاكره با نمايندگان ما در بروكسل درباره*ي اين مشكل است.»

همچنين بلاتر هشدار داد كه مشكل تعليق فوتبال ايران حل نشده است و ممكن است دامنگير اين تيم در رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا شود:« اگر اساس*نامه*ي ايران تا دوازده دسامبر تغيير نكند اين تيم رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا را از دست خواهد داد. »

به گزارش خبرنگار ايسنا، بن همام در نشست خبري*اش درباره*ي تعليق فوتبال ايران اظهار نظر نكرد.

Comment

• در چارچوب رقابت*هاي دسته*ي اول كشور، دو تيم صنايع اراك و تربيت يزد در اراك به قضاوت "فرشيد افشار" به مصاف هم رفتند. ديداري كه با اتفاقاتي خاص و تاسف*بار براي فوتبال كشور و جامعه*ي داوري همراه شد.

فرشيد افشار كه پس از داوري اين بازي با حكم قضايي براي توضيحاتي به كلانتري رفت در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي تربيت يزد و صنايع اراك به دلايلي از حساسيت خاصي برخوردار بود. مربيگري تيم يزد را ابراهيم طالبي، سرمربي سابق استقلال بر عهده داشت و منصور پورحيدري هم سرمربي تيم صنايع اراك بود و در فصل نقل و انتقالات هم چند بازيكن از دو تيم به تيم*هاي مقابل رفته بودند، اين مسائل باعث شده بود كه بازي از حساسيت بالايي برخوردار باشد. ضمن آن كه صنايع اراك هم به دليل مشكلات مالي كه دارد، به دنبال خارج شدن از شرايط فعلي است.

وي افزود: تا دقيقه*ي هفتاد و پنج بازي هيچ مشكلي نبود و بازي روال عادي خود را طي مي*كرد و حتي پس از پايان نيمه*ي اول هنگامي كه داشتم به رختكن مي*رفتيم، با سلام و صلوات از ميان صد، صد و پنجاه تماشاگر اراكي به رختكن رفتم. شرايط عادي پيش رفت تا زماني كه صحنه*ي پنالتي اتفاق افتاد و من در حالي كه شايد هر داوري اين پنالتي را اعلام نمي*كرد، اين كار را در زمين تيم، انجام دادم. پس از اين صحنه، تماشاگران كمي اعتراض كردند. در دقيقه*ي *٨٢ بازيكن تربيت يزد لگد بسيار بدي را به بازيكن صنايع زد و در حالي كه كارت قرمز در دستانم بود، نيمكت صنايع با رهبري رشيدي به سمت زمين هجوم آوردند. از اين جا به بعد تنش بر بازي حاكم شد. در اين چند دقيقه، همه*ي ورزشگاه عليه من شروع به فحاشي كردند.

افشار ادامه داد: پس از هشت دقيقه و *٣٦ ثانيه سوت پايان بازي را زدم اما، مربي صنايع (رشيدي) كه اخراج شده بود، در حالي كه به تخته*ي سينه*ي من ضربه مي*زد، عليه من فحاشي كرد اما، هيچ كس نبود از من دفاع كند. فرياد كشيدم كه اينجا نيروي انتظامي نيست كه مديرعامل صنايع گفت كه من خودم نيروي انتظامي هستم.

افشار ادامه داد: با كمك نماينده*ي حراست ورزشگاه به رختكن رفتم و در حالي كه در رختكن بودم، تعداد زيادي با مشت و لگد به در رختكن مي*كوبيدند و به من فحش مي*دادند. در همين حين مديرعامل صنايع اراك به داخل آمد و گفت كه عليه تو اعلام جرم كرده*ايم و امشب شما ميهمان ما هستيد. چهل و پنج دقيقه در رختكن مانده بوديم و سپس متوجه شدم كساني كه به من فحش داده*اند، عليه من شكوائيه*اي را ارايه كرده*اند و ما بايد براي اين مساله به كلانتري مي*رفتيم.

وي افزود: اگر ابوطالب طاهريان، نماينده*ي داوري فدراسيون نبود، به احتمال فراوان من از داوري كشور محو مي*شدم. او گفت كه فحش خورديم، بايد به كلانتري هم برويم. اين بسيار جالب است اما، به هر حال او را قانع كردم كه با هم به كلانتري برويم.

داور ديدار صنايع اراك و تربيت يزد در ادامه به خبرنگار ايسنا، گفت: هنگامي كه به كلانتري رسيديم، گفتم كه من داور بازي هستم. مديرعامل باشگاه گفت كه با چه غروري مي*گويي كه داور هستي كه من هم در پاسخ گفتم، بله من داور بازي هستم. سپس دستور قضايي را آوردند و ديدم كه در آن نوشته*اند كه من به مردم اراك فحاشي كرده*ام. آنها به من تهمت رشوه*گيري زدند اما، مي*خواهم بپرسم كه اگر من فحاشي كردم، چه دليلي براي اين گفته خود دارند و اگر من رشوه*گير هستم چرا در سن *٢٨ سالگي هنوز به ليست داوران بين*المللي نرفته*ام و اجاره*نشين هستم.

وي افزود: من داور هستم و داوري مي*كنم اما، خانواده، خواهر و زن چه گناهي مرتكيب شده*اند، به همين دليل در ابتدا از* آنها شكايت كردم. اما به دليل اين كه قائله زودتر ختم به خير شود، از ادامه*ي پيگيري شكايت در كلانتري صرف نظر كردم.

افشار با بيان اين كه هيچ اشتباهي در داوري ديدار اين دو تيم مرتكب نشدم، به ايسنا گفت: تيم صنايع اراك به دليل مشكلات داخلي، سعي داشت كه از داوري سو استفاده كند و من كوتاه*ترين ديوار براي پنهان شدن اين آقايان بودم. ناظر فدراسيون به من نمره*ي *٥/٨ تا *٧/٨ داده و با توجه به درجه*ي سختي بالاي بازي، اين نمره*اي بسيار خوب است. مديرعامل صنايع اراك مي*خواست كه از موقعيت و منصبش استفاده كند اما، من به هيچ كسي اجازه*ي اين مساله را نخواهم داد و داور حاكم بي*چون و چراي زمين فوتبال است.

وي ادامه داد: بازيكن صنايع اراك كه فرق دست چپ و راستش را نمي*داند صحبت از رقم*هاي پنجاه ميليوني مي*كند اما، من داور شايد براي قضاوت چنين بازي شش ماه ديگر صد هزار تومان حقوق بگيرم. من جانم را برداشتم و از آنجا فرار كردم.

افشار افزود: امسال از مجموع هشت بازي دسته اول، پنج بازي را قضاوت كرده*ام و داوري بازي حساسي همچون استقلال دزفول و شاهين بوشهر را بدون هيچ مشكلي در كارنامه*ي خود دارم اما، متاسفانه اراك براي اولين بار نيست كه چنين مشكلاتي را ايجاد مي*كند.

وي به مشكلات داوري در دسته*ي اول اشاره كرد و گفت: تا زماني كه تفاوت*هاي اساسي ميان ليگ برتر و دسته اول از قبيل دستمزد، دوربين*هاي به كار گرفته شده، ناظر بازي*ها و ... حل نشود، اين مشكلات پابرجا خواهد بود. اين اختلاف*ها سبب مي*شود كه تيم*هاي دسته اولي عصباني شوند و اين گونه مسايل رخ دهد. بايد به ليگ يك اهميت داده شود. هم اكنون داور ليگ برتر دو برابر ليگ يك حقوق مي*گيرد اما، حاضرم با خونم بنويسم كه داوري در دسته*ي اول به مراتب سخت*تر از ليگ برتر است. پيشنهادم اين است كه اگر قرار است فوتبال اين مملكت اين گونه پيش برود، در فوتبال را ببنديم، بهتر است، براي اين فوتبال و مظلوميت*ها و ناحقي*هايي كه در حق داوران مي*شود، متاسفم.

Comment

• در جريان ديدار تيم*هاي صنايع اراك و تربيت يزد از سري رقابت*هاي ليگ دسته يك فوتبال، «فرشيد افشار» داور اين ديدار از سوي برخي بازيكنان تيم ميزبان مورد هجوم قرار گرفت و علاوه بر فحاشي تماشاگران و مسوولان باشگاه و تيم صنايع اراك، اين داور به كلانتري برده شد و از وي بازجويي شد.

به گفته*ي رييس كميته ي داوران فدراسيون فوتبال تمام اتفاقات ديدار مذكور از سوي مسوولان و بازيكنان تيم صنايع اراك اتفاق افتاده است و داور كوچك*ترين نقشي در درگيري*ها نداشته است.

مسعود عنايت درگفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تشريح اتفاقات رخ داده در اين ديدار اظهار كرد: بر اساس گزارشي كه از سوي ناظر و داور ديدار صنايع اراك و تربيت يزد به كميته*ي داوران ارسال شده است، در اين ديدار اتفاقات غيرقابل تصور و بي*شرمانه*اي افتاده است كه كميته*ي داوران خواستار رسيدگي و برخورد با اشد مجازات شده است.

وي افزود: در جريان بازي افشار (داور) يك پنالتي به نفع تيم تربيت يزد گرفته است و اين پنالتي نيز باعث تساوي اين ديدار شده كه كمك مربي تيم صنايع اراك وارد زمين شده و با دخالت در امور داوري، بازي را به هم زده است.

وي افزود: پس از اين اتفاق نيز خطاي يكي از بازيكنان تربيت يزد بر روي بازيكن صنايع اراك با كارت قرمز داور روبرو شده كه پيش از عمل داور براي اخراج بازيكن، «رشيدي» مربي تيم صنايع وارد زمين شده و اين موضوع نيز باعث گسترش اعتراض بازيكنان و مربيان صنايع اراك گرديده است. اعتراضات به گونه*اي بوده كه ظاهرا در مواردي نيز با داور برخورد فيزيكي صورت گرفته است.

رييس كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال افزود: به دليل حساسيت* اين ديدار، كميته*ي داوران يكي از بهترين داوران را انتخاب كرد. اما متاسفانه عدم توجه كافي مسوولان حراست و انتظامات ورزشگاه باعث شده است كه پس از پايان بازي نيز درگيري زيادي در ورزشگاه ايجاد شود و تماشاگران و حتي مسوولان تيم صنايع اراك با فحاشي و زدن داور همچنان اعتراض خود را ادامه دهند.

وي تاكيد كرد: *داور پس از پايان بازي بدون هيچ گونه امنيتي به رختكن رفته است و در جريان ورود به رختكن نيز بارها مورد فحاشي و اعتراض قرار گرفته است، حتي در درون رختكن نيز برخي از هواداران با شديدترين الفاظ آشوب به پا كردند و با لگدزدن به درب رختكن داوران، شرايط ناامني را ايجاد كردند.

عنايت مدعي شد: پس از مدتي از پايان بازي مديرعامل باشگاه صنايع اراك با حضور در رختكن اعلام مي*كند كه به دليل آنچه كه او آن را توهين «افشار» به مردم اراك خوانده است، وي را به كلانتري مي*برد و مدعي مي*شود كه بايد در مقابل اتفاقات افتاده پاسخگو باشد، كه پس از روشن شدن موضوع و با پي بردن به اشتباه خود به دنبال دلجويي از داور برمي*آيد.

رييس كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال به ايسنا گفت: فرشيد افشار قسم خورده است كه هيچ گاه بر عليه هيچ كدام از مسوولان باشگاه و مردم اراك فحاشي نكرده است و كليه*ي اين موضوعات جريان سازي براي يافتن مقصر بوده است.

وي افزود: اگر هم داور در مواردي تخطي كرده است نبايد اين جريانات اتفاق مي*افتاد. هيات فوتبال اراك مي*توانست با تهيه*ي گزارشي نسبت به تخلفات داور اعتراض كند اما، متاسفانه هيچ كدام از اين موارد اتفاق نيفتاده و طرفداران و مسوولان صنايع اراك با بدترين حالت ممكن اعتراض كردند.

عنايت خاطرنشان كرد: شكايتي را از سرپرست تيم، مديرعامل، مربي و بازيكنان خاطي صنايع اراك به كميته*ي انضباطي ارسال كرده*ايم وخواستار برخورد شديد فدراسيون فوتبال با مقصران اين حادثه هستيم.

وي افزود: كميته*ي داوران نمي*تواند براي تامين امنيت داوران در هر سفر كليه*ي داوران را با اسكورت به شهرستان*ها بفرستد، متاسفانه سهل*انگاري كه از سوي مسوولان صنايع اراك و نيروهاي حراست ورزشگاه انجام شده است غير قابل بخشش است.

Comment

• سير سقوطي هامبورگ هفته به هفته در بوندسليگا ادامه دارد. ركورددار حضور در بوندس*ليگاي يك، در شرايطي كه تنها سه هفته به پايان نيم فصل نخست باقي مانده در رده*ي هفدهم قرار گرفته و كابوس توماس دال، سرمربي HSV اين است كه در سقوط تيمش به دسته*ي دوم متهم رديف اول نام بگيرد، هر چند كه او با وجود نتايج ضعيف هامبورگ حاضر به استعفا نيست.

مهدي مهدوي*كيا در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هيچ كم فروشي در تيم انجام نمي*شود و همه تلاش مي*كنند تا تيم از شرايط فعلي خارج شود. ما در بيشتر بازي*هايي كه باختيم يا مساوي كرديم در نيمه*ي اول نمايش*هاي خوبي را ارايه كرديم اما، با عقب رفتن در نيمه*ي دوم، نتيجه را واگذار كرديم.

مهدوي*كيا درباره*ي ديدار برابر بايرن مونيخ و پنجمين شكست هامبورگ، گفت: در ديدار برابر بايرن مثل بازي برابر آرسنال نيمه*ي اول بسيار خوب بوديم و حتي با يك گل هم از حريف پيش بوديم اما، نيمه*ي دوم براي حفظ نتيجه عقب كشيديم و متاسفانه دو گل خورديم. بايرن مونيخ در اين زمينه بسيار بهتر از ما بود و از سه، چهار موقعيتي كه داشت، دوگل را به ثمر رساند.

مهدوي*كيا درباره*ي نتايج ضعيفي كه هامبورگ در اين فصل كسب كرده*، گفت: ناكامي*هاي*مان در اين فصل ادامه دارد، ما هم اكنون تيم هفدهم جدول هستيم و اين جايگاه بدي براي هامبورگ است. سه هفته تا پايان نيم فصل باقي مانده و اميدوارم كه بتوانيم با كسب امتيازهاي لازم در اين سه ديدار بتوانيم به وضعيت*مان در جدول سر و سامان بدهيم.

وي افزود: فصل را بسيار بد شروع كرديم. با پنج، شش تساوي فصل را آغاز كرديم و پس از آن در ليگ قهرمانان همه*ي بازي*ها را باختيم و در مرحله*ي نخست جام حذفي، از مسابقات كنار رفتيم. اين نتايج تيم را از نظر روحي به شرايط بدي رسانده و اميدوارم كه هر چه زودتر از اين شرايط خارج شويم. شروعي اين چنيني هر تيمي را دچار مشكل مي*كند و خارج شدن از اين شرايط هم بسيار سخت است اما ما، همچنان اميدواريم.

مهدوي*كيا كه در ديدار برابر آرسنال مصدوم شد، توانست هامبورگ را در ديدار با بايرن مونيخ همراهي كند. او درباره*ي وضعيت آسيب ديدگي*اش به ايسنا گفت: هم اكنون شرايط بهتري دارم. در ديدار برابر آرسنال از ناحيه*ي مچ پا و زانو مصدوم شدم و با توجه به زماني كه تا ديدار برابر بايرن داشتم، خودم را به شرايط بازي رساندم، هر چند كه صد در صد نتوانسته بودم كه آماده شوم. اين روزها تمريناتم را انجام مي*دهم و تا ديدار برابر بوخوم زمان كافي براي رفع كامل مصدوميت دارم.

كاپيتان تيم ملي پس از رفع موقت تعليق فوتبال ايران، تعليق را به ضرر ورزش كشور خواند و گفت: مسوولان بايد شرايط فيفا را بپذيرند. قطعا مشكلي بوده كه فيفا چنين حكمي را صادر كرده است.

Comment

• تيم ملي فوتبال اميد ايران فردا در نخستين ديدار خود در بازي*هاي آسيايي دوحه به مصاف تيم مالديو مي*رود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در دومين روز رقابت*هاي فوتبال بازي*هاي آسيايي، تيم ملي اميد ايران از گروه D و از ساعت 21 و پانزده دقيقه در ورزشگاه الغرافه*ي قطر به مصاف تيم ملي مالديو مي*رود. پيش از اين ديدار، هند و هنگ كنگ دو تيم ديگر گروه D به مصاف هم خواهند رفت.

در ديگر ديدارهاي فردا عمان روبروي مالزي صف*آرايي خواهد كرد. ژاپن به مصاف پاكستان مي*رود. كره*ي شمالي و سوريه هم با يكديگر روبرو خواهند شد و چين و عراق مهم*ترين بازي روز دوم مسابقات فوتبال بازي*هاي آسيا را برگزار خواهند كرد.

Comment

• سازمان ليگ حرفه*يي فوتبال تاكيد كرد كه ديدارهاي هفته*ي دهم بدون هيچ تغييري برگزار مي*شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اعزام تيم ملي اميد ايران به رقابت*هاي آسيايي دوحه شرايطي را ايجاد كرده بود كه برخي از تيم*ها كه داراي سه بازيكن يا بيشتر در تركيب تيم اميد داشتند، درخواست*هايي مبني بر تاخير و لغو ديدارهاي هفته*ي دهم داشتند اما، سازمان ليگ تاكيد كرد كه بر اساس آيين نامه اين سازمان، هيچ ديداري به تعويق نخواهد افتاد.

سازمان ليگ برتر همچنين تاكيد كرد كه باشگاه*هايي كه خواستار تعويق ديدارهاي خود بوده*اند شرايط آيين نامه براي درخواست تعويق مسابقات را ندارند.

باشگاه پرسپوليس و پيكان باشگاه*هايي بوده*اند كه به دليل حضور 4 و 3 بازيكن در تركيب تيم اميد اين درخواست را مطرح كرده بودند. اما سازمان ليگ تاكيد دارد كه دو بازيكن از پرسپوليس و يك بازيكن پيكان از ليست اميدهاي اين باشگاه*ها هستند.

همچنين سازمان ليگ از برگزاري منظم ليگ در طول برگزاري رقابت*هاي آسيايي دوحه خبر داد.

Comment

• رييس كميته*ي فوتسال فدراسيون فوتبال گفت: تيم فوتسال استقلال از ليگ برتر كنار نمي*كشد.

عباس ترابيان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره*ي حضور نيافتن استقلال در ديدار برابر علم و ادب مشهد، گفت: بر طبق قوانين اين بازي سه بر صفر به سود تيم مشهدي اعلام شد و استقلال اين هفته بايد به مصاف حريف خود در ليگ برتر برود.

وي درباره*ي شايعه كناره*گيري استقلال از ليگ برتر فوتسال گفت: خير، چنين چيزي نيست. من با مديرعامل باشگاه استقلال صحبت كردم و پس از اين كه گفتم كنار رفتن تيمي كه با هزار زحمت به ليگ برتر آماده است، صورت خوشي ندارد، او هم اطمينان داد كه استقلال به حضورش در ليگ برتر ادامه خواهد داد.

رييس كميته*ي فوتسال فدراسيون فوتبال از پيشنهاد ميزباني ايران براي برگزاري رقابت*هاي جام باشگاه*هاي آسيا خبر داد و گفت: هنوز زمان اعلام ميزبان مسابقات جام باشگاه*هاي آسيا مشخص نيست اما، پيشنهاد خود را به كنفدراسيون فوتبال آسيا ارايه داده*ايم.

ترابيان در پاسخ به اين پرسش كه باتوجه به تعليق فوتبال ايران، سرانجام ديدار دوستانه ايران با اسپانيا چه مي*شود؟ گفت: مسوولان فدراسيون سخت در تلاش براي رفع تعليق فوتبال ايران هستند و تا آن زمان ما اميدواريم اين مشكل حل شود. قرار است كه طي چند روز آينده اسامي بازيكنان را به فدراسيون فوتبال اسپانيا اعلام كنيم.

Comment

Working...
                                X