Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ماسيمو موراتي، مالك اينتر تصميم ندارد از والنسيا براي شكسته شدن بيني نيكولاس بورديسو در ديدار سه*شنبه*شب ليگ قهرمانان شكايت كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه اينتر در ديدار برگشت مرحله يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان برابر والنسيا در مستايا به تساوي بدون گل رسيد و با توجه به تساوي دو بر دو برابر در سن سيرو از اين رقابت*ها كنار رفت.

اما، نكته غم*انگيز درگيري شرم آور بازيكنان پس از تساوي بود كه به احتمال فراوان محروميت سنگيني را براي هر دو باشگاه به دنبال خواهد داشت. خوليو كروز و ايوان كوردوبا بازيكنان خشن اينتر پس از مشتي كه ناوارو زد دنبال او كردند.

موراتي پس از شب تلخ اينتر گفت:« بيني بورديسو شكست، پس بي*ترديد اكنون حال خوبي ندارد. نماينده يوفا به رختكن آمد تا شرايط را بررسي كند اما، فكر نمي*كنم كه ما شكايت كنيم.»

اينتر كه به تازگي ركورد پيروزي*هاي پياپي را در سري A شكسته نتوانست به مرحله يك چهارم پاياني ليگ قهرمانان راه يابد. موراتي در اين باره گفت:« اينتر در جريان بازي عملكرد بسيار خوبي داشت و چند فرصت را از دست داد. مي*دانستيم كه كار دشواري داريم. اما، به سختي مي*توان كسي را براي اين ناكامي سرزنش كرد.»

سال گذشته هم چنين اتفاقي براي آبي و سياه*پوشان رخ داد و آنها در ديدار برگشت برابر ويارئال ناكام شدند اما، موراتي اين دو حادثه را با هم مقايسه نمي*كند:« اين شكست با آنچه فصل گذشته ديديد به طور كامل متفاوت است. در خانه ويارئال ما شخصيت نداشتيم. اما، اين جا با بازي هجومي تا سوت پايان كوشيديم تا نتيجه را تغيير دهيم.»

Comment

• فرانچسكو توتي باور دارد، رم مي*تواند تمام راه ليگ قهرمانان اروپا را تا پايان بپيمايد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه رم دست به كار بزرگي زد و ليون قهرمان فرانسه را در خانه در ديدار برگشت ليگ قهرمانان به زانو درآورد. نظير ساير ديدارهاي گذشته توتي يكي از پايه*هاي اساسي پيروزي بزرگ رومي*ها بود.

كاپيتان رم كه يكي از دو گل تيمش را به ثمر رساند، در پايان بازي گفت:« غروب*هايي در زندگي وجود دارند كه فراموش*شان نمي*كني. ما بايد اين جا مي*آميدم و افتخار بزرگي به دست مي*آورديم. اين كار را كرديم. نشان داديم رم، گروه بزرگي است كه مي*خواهد به مرحله بالاتر برسد.»

كمتر كسي پيش بيني مي*كرد نماينده*ي ايتاليا برابر تيم نيرومند ژرارد هوليه پيروز شود.

توتي ادامه داد:« ما نقاط قدرت*امان را شناختيم و بازيكناني داريم كه مي*توانند براي حريفي دردسرساز شوند. بيشتر از خودم از عملكرد تيم راضي هستم. وقتي با تشويق تماشاگران (ليون) زمين را ترك كرديم نشان مي*دهد كه عملكرد بسيار خوبي داشته*ايم.»

توتي شايد جام جهاني و اسكودتو را به خانه برده باشد. اما، هنوز در حسرت قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست. او دراين باره گفت«: اين براي نخستين بار است كه به مرحله يك چهارم پاياني رسيده*ام، از بودن در جمع هشت تيم پاياني در اروپا احساس خوبي دارم. اگر مجبور باشم در مرحله بالاتر انتخابي داشته باشم، ميلان را انتخاب مي*كنم. آرزو دارم ميلاني*ها هم صعود كنند چرا كه يك ايتاليايي ديگر در اين جمع خواهد بود، اما، خوشحال*تر مي*شوم تا در ديدار پاياني با ميلان روبرو شوم.»

توتي در ورزشگاه ژرلند با ضربه سر شيرجه*اي گل نخست را به ثمر رساند.

بي*ترديد اين يكي از مهم*ترين گل*هاي بازيكن پيشين تيم ملي ايتاليا بوده، اما زيباترين خبر! توتي گفت:« گلم در مادريد، جايي كه ايتاليايي*ها براي دهه*ها پيروز نشده بودند را دوست دارم. حتي بدم نمي*آيد در بازي آينده با رئال بازي كند!»

Comment

• موج وحشتناك خشونت در فوتبال اروپا، ميشل پلاتيني، رييس يوفا را به فكر شكل دادن نيروي پليس بين*الملل در اين رشته ورزشي انداخته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماه گذشته خشونت سراسر فوتبال اروپا را فرا گرفت، در انگلستان، فرانسه، اتريش، ايتاليا و اسپانيا صحنه*هاي بسيار زشت زد و خورد بازيكنان، هواداران و پليس به تصوير كشيده است. آخرين خشونت سه*شنبه در بازي اينتر و والنسيا در ليگ قهرمانان اروپا بسيار آزاردهنده بود.

نيروي پليس بين*الملل در فوتبال بايد با اوباشگري، فساد و تباني مبارزه كند و افراطي*ها را از ورود به ورزشگاه*ها باز دارد.

پلاتيني در مركز فرماندهي اروپا در ليون سوييس گفت:« امروز در دنياي خشونت زندگي مي*كنيم و متاسفانه اين خشونت به ورزش مورد علاقه*امان هم سرايت كرده است، به عنوان نمونه ما براي اينترنت و موسيقي سازمان*هاي پليسي داريم، اما، براي ورزش كه براي جهان اهميت والايي دارد چنين چيزي نداريم.»

پلاتيني ايتاليايي*ها را براي تعليق فوتبال پس از كشته شدن يك افسر پليس در جريان زد و خورد با اوباش تشويق كرد و افزود:« زمانش رسيده كه كاري كرد. نمي*توانيم به اين شيوه ادامه دهيم.»

رييس تازه وارد يوفا در اين زمينه براي كمك گرفتن از فيفا تا كميته*ي بين*المللي المپيك (IOC) دو دل نخواهد بود.

پلاتيني در گفت*وگو با شبكه راديويي RTL فرانسه ابراز اميدواري كرده بود كه پليس كشورش با خشونت در ديدار سنت اتين و ليون كنار بيايد:« اميدوارم ليگ فرانسه معيارهاي انضباطي خوبي را در نظر بگيرد. از جو ورزشگاه پليس از شروع بازي به طرز ناخوشايندي شگفت زده شدم، اتفاقات بين دو نيمه هم اين چنين بود.»

Comment

• از فردا شب (پنجشنبه) رقابت*هاي مرحله يك هشتم نهايي جام يوفا آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين رقابت*ها اوساسوناي اسپانيا با جواد نكونام، هافبك ايراني*اش ميهمان گلاسكو رنجرز اسكاتلند است. اين تيم اسپانيايي در دور پيش اين رقابت*ها به لطف گل دقيقه*ي پاياني نكونام توانست بوردوي فرانسه را كنار بگذارد و به مرحله كنوني رقابت*ها پاي بگذارد.

برنامه رقابت*هاي جام يوفا:

پنجشنبه:

لانس - بايرلوركوزن

مكابي حيفا - اسپانيول

نيوكاسل - آلكمار

سويا - شاختار دونتسك

پاري سن ژرمن - بنفيكا ليسبون

سلتاويگو - وردربرمن

گلاسكو رنجرز - اوساسونا

اسپورتينگ براگا - تاتنهام

Comment

• بن باكلي، رييس فدراسيون فوتبال استراليا (FFA) ادعا كرد مربيان بزرگي در آرزوي نشستن روي نيمكت تيم ملي اين كشور هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران *(ايسنا)، استراليا در نخستين تجربه*اش در جام جهاني 2006 به مرحله دوم رقابت*ها راه يافت. آنها با ضربه پنالتي جنجالي ايتاليا قهرمان جام از دور رقابت*ها كنار رفتند.

پس از جام جهاني گاس هيدينك هلندي از استراليا جدا شد و "گراهام آرنولد" با هدف جام ملت*هاي آسيا جانشين*اش شد.

باكلي به رسانه*هاي استراليا گفت:« چند ماه پيش اروپا بودم و با بسياري از مربيان احتمالي استراليا حرف زدم. آنچه از ميان مذاكراتمان برداشت مي*شود علاقه*اي است كه كاميابي*امان در جام جهاني ميان اين مربيان بوجود آورده. اكنون در رادار بسياري از مربيان بزرگ جهان هستيم كه مي*خواهند با مربيگري استراليا به جام جهاني بروند.»

Comment

• آندري شوچنكو مهاجم اوكرايني چلسي هنوز هم با سرمربي پرتغالي اين تيم مشكل دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اكنون با گذشت چند ماه ازپيوستن اين مهاجم اوكرايني به چلسي ؛او همجنان با مورينيو سرمربي آبي*هاي لندني ميانه*ي چندان خوبي ندارد و به تسويه حساب با او مي*انديشد.

«شوا» در تابستان گذشته در برابر رقم پنجاه ميليون يورو ميلان ايتاليا را به مقصد چلسي ترك كرد. او در فصل پيش رقابت*هاي سري A و در بيست و هشت بازي توانسته بود، نوزده بار براي قرمز و مشكي*پوشان شهر ميلان گلزني كند.

او از موفق*ترين مهاجمان ميلان بود؛ او در عين حال در انگلستان همواره در پي يافتن شرايط آرماني خود است.

او در 25 بازي گذشته چلسي تنها نوزده بار در فهرست اوليه نفرات چلسي قرار داشته است و در رقابت*هاي ليگ برتر تاكنون تنها سه بار پايش به گلزني باز شده است. او دراين زمان دو بار براي آبي*ها در ليگ قهرمانان اروپا گلزني كرده است. اين روند كاري و اين كارنامه*ي ضعيف انتقادهاي فراوان رسانه*هاي انگلستان را از او در پي داشته است.

شوچنكو در گفت*وگو با Sport.ARD.de در برابر اين انتقادها به دفاع از خود پرداخت. او دراين گفت*وگو به شدت از مورينيو انتقاد كرد. او گفت كه روابط ميان او و مورينيو تنها كاري و حرفه*اي است و نه بيشتر.

شوا ادامه داد:« مورينيو يك روباه بسيار مكار است و روش*هاي سختگيرانه خود را دارد. با اين حال من مربيان بهتري نسبت به او را هم تجربه كرده*ام.»

اين مهاجم درباره*ي اقامتگاه تازه*اش هم گفت:« صادقانه بايد بگويم كه هنوز هم به زندگي در لندن خو نگرفته*ام. اگرچه بدنم اين جا حضور دارد، اما روحم جاي ديگري است. براي همين هم در زمستان به فكر جدايي و ترك چلسي افتاده بودم. با اين حال اين موضوع اكنون سپري شده است.»

«شوا» درباره*ي ميشائيل بالاك، هم بازي آلماني*اش هم چنين گفت:« او بازيكني است كه از سطح بازي بالايي برخوردار است. آنچه درباره*ي او گفته مي*شود بسيار ناجوانمردانه است. او چه در تمرين*ها و يا در بازي*ها بسيار خوب عمل مي*كند. ما به عنوان بازيكنان تازه وارد سرنوشت مشتركي داريم. با اين حال ميشائيل بازيكني رويايي است و نبايد با او اين گونه برخورد شود. او هنوز فرم بازي خود را نيافته بود، اين كار در چلسي بسيار دشوار است. جايي كه در نهايت بازي فردي در يك تفكر گروهي محو مي*شود.»

Comment

• به دنبال مرگ يک دانش آموز ورزشکار مشهدي در اثر استفاده از مواد نيروزا [ دوپينگ] مدير کل تربيت بدني خراسان به خبرگزاري ايسنا گفت با مسببان مرگ اين دانش آموز به شدت برخورد مي شود. افشين داودي البته اين را هم گفت که: "مي دانستيم در باشگاه ها فروش مواد نيروزا طبيعي شده است!"

مساله دوپينگ در حالي ورزش ايران را فرا گرفته که تاکنون چگونگي برخورد با آن همواره شعار گونه و به دور از يک اقدام موثر و کار ساز بوده است. بارز ترين مورد دوپينگ در دوران اخير رسوايي دوپينگ 9 وزنه بردار از 11 وزنه بردار تيم ملي ايران در آستانه رقابتهاي جهاني بود که منجر به محروميت دو ساله همه دوپينگي ها و رکورد جريمه 400 هزار دلاري شد. در اين فاجعه ورزشي همه مسوولان وزنه برداري اعلام بي گناهي و بي اطلاعي کردند. از دو نفر ورزشکاري که آزمايش دوپينگ آنان منفي نشان داد، يکي حسين رضا زاده بود که مسوول مبارزه با دوپينگ ورزش ايران رسما اعلام کرد به دليل مشکل افزايش وزن، او نمي بايست دوپينگ مي کرد.

استفاده از مواد نيروز زا در ميان ورزشکاران مساله اي است که اخبار آن جسته و گريخته و گهگاه از لابه لاي خبر ها درز مي کند. در اين ميان پاره اي هم به صورت کلي گويي تکذيب مي شود. خبرگزاري مهر اما در همين ارتباط از قول دکتر علي طاهري قائم مقام و سخنگوي ستاد ملي مبارزه با دوپينگ مي نويسد: "طي روز هاي گذشته اخبارضد و نقيضي درخصوص دوپينگ برخي از ورزشکاران سرشناس و مدال آور دربازيهاي آسيايي وجهاني دررشته هايي چون کشتي، وزنه برداري، بسکتبال، هندبال، جودو و... مطرح شده است که هيچيک ازاين اخبارمورد تاييد ستاد مبارزه با دوپينگ نيست و تنها جنبه شايعه دارد".
                دکتر طاهري پيش از اين در گفت و گويي با خبرگزاري جمهوري اسلامي، دوپينگ درميان 90 در صد ورزشکاران ملي رشته هاي مختلف را طبيعي خوانده بود.

خبر عجيب و گنگ

آخر هفته پيش نيز خبري در مورد يک مرگ دانش آموز ورزشکار بوشهري ساکن مشهد در خبرگزاري دانشجويان انتشار يافت که يک مقام مسوول، بدون ذکر نام، اعلام کرده بود تلاش براي پيگيري وضعيت او " به نتيجه نرسيده" است "چرا که خانواده*اش حاضر به اعلام نام باشگاه ورزشي او نيستند."

ايسناسپس مي افزايد "اين مقام مسوول از وجود مراكزي كه داروهاي غيرمجاز را در مشهد پخش مي *كنند، خبر داد و گفت: اگر لازم باشد نام تمام اين افراد را منتشر مي *كنيم. "... اما از آنجا که هنوز نامي انتشار نيافته، لابد لازم هم نبوده است.

در اين خبر که مشخص نيست چرا نام و نوع مسووليت گفت و گو کننده با ايسنا نيامده است، همچنين سخني در اين مورد اينکه علت اعلام اين خبر پس از گذشت حدود چهل روز چيست و چرا خانواده قرباني دوپينگ از بردن نام باشگاه بيم دارند، به ميان نمي آيد.

در پي انتشار خبر ياد شده غلامحسن اصغري، معاون ورزشي اداره کل تربيت بدني خراسان اعلام کرد: " با باشگاه*هاي بدنسازي فروشنده مواد نيروزا برخورد قضايي مي *شود".

محسن سادات اخوي، رييس هيات پرورش اندام و پاورليفتينگ خراسان نيز در گفت و گوبا ايسنا اظهار داشت: "مصرف بيش از حد مواد نيروزا منجر به مرگ نمي *شود. دارو هاي تقلبي مرگبار هستند!"

دوپينگ قهرمان کشتي جوانان جهان

در گرما گرم انتشار خبر مرگ يک جوان ورزشکار در مشهد، خبرگزاري ورزش ايران از طرف هيات کشتي مازندران نوشت: "محمد حسين *زاده آزاد كار جوان ساروي پس از كسب مدال طلاي جوانان جهان با استفاده از مواد نيروزا دو سال محروم و به حريمه نقدي محکوم شد. اگر او تا پايان امسال جريمه نقدي 10 هزار فرانك سوييس را نپردازد به احتمال فراوان با جريمه سنگين*تري از سوي فيلا (فدراسيون بين المللي کشتي ) رو به رو خواهد شد".

رسيدگي به اتهامات دوپينگي

... و در آخرين نشست سال دست اندر کاران ورزش با حضور محمد علي آبادي، رييس تربيت بدني و معاون رييس جمهوري اسلامي و مسولان کميته ملي المپيک و فداسيون ها قرار بر اين شد که لايحه* عضويت ايران در كنوانسيون بين المللي مبارزه با دوپينگ تنظيم شود تا به تصويب دولت برسد.

به گزارش ايرنا در اين جلسه کيومرث هاشمي، معاون سازمان تربيت بدني و عضو کميته ويژه مديريت موقت فوتبال اعلام کرد: "اتهامات دوپينگ در ايران در دادگاه*ها رسيدگي مي *شود".

حال بايد منتظر بود تا مشخص شود اين عضويت هم جنبه تشريفاتي دارد و يا براي نجات ورزشکاران از خطر مرگبار دوپينگ، در داخل ايران هم حرکتي صورت مي گيرد.

Comment

• كيومرث هاشمي با استعفاي اعضاي كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال مخالفت كرد.

در پي استعفاي دسته جمعي اعضاي كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص كاهش محروميت علي دايي، بازيكن - مربي تيم سايپا از سوي شوراي استيناف، رييس مركز توسعه*ي ورزش قهرماني و عضو كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران با بيان اين مطلب اظهار كرد: كميته*ي انضباطي وظايف و مسووليت*هاي دارد كه تاكنون طبق آن فعاليت كرده است، همچنين شوراي استيناف وظايفي دارد كه به آن عمل كرده است.

وي با تاكيد بر اين كه هر دو آنها از استقلال كامل برخوردارند، از مخالفت با استعفاي اعضاي كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال خبر داد و گفت: كميته*ي انضباطي تاكنون عملكرد خوبي داشته است.

هاشمي همچنين در خصوص شايعات اخيري كه در رابطه با اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال مطرح مي*شود، به ايسنا گفت: هيچ كدام از اسامي كه مطرح مي*شود،* صحت ندارد و سازمان با آن*ها صحبتي نداشته است.

Comment

• مربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا امروز (چهارشنبه) با حضور در مجلس شوراي اسلامي با تشكر از نمايندگان گفت: نمايندگان مجلس از حق دفاع كردند نه اين كه در كار علي دايي يا فوتبال دخالت كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) علي دايي در جمع خبرنگاران ادامه داد: در مورد رايي كه شوراي استيناف براي من صادر كرد خوشحالم كه اين شورا مساله فوتبالي را در فوتبال حل كرد. شاه حسيني با تمام دلايلي كه من در كميته*ي انضباطي آوردم به دلايلم رسيدگي نكرد اما، سه شنبه در شوراي عالي استيناف با توجه به دلايل و مداركي كه ارايه كرديم، اين عمل صورت پذيرفت.

دايي تصريح كرد: مطمئن باشيد كه حقم آن يك جلسه محروميت هم نبود.

وي در مورد علت حضور خود در مجلس گفت: آمده بودم، نمايندگان اردبيل، آذربايجان شرقي و غربي كه هميشه نسبت به من لطف دارند را ببينم. نه تنها اين جا بيرون از مجلس نيز اين آقايان را مي*بينم. آمدنم ربطي به راي كميته*ي انضباطي ندارد.

وي با بيان اين كه نمي*خواهد نماينده*ي مجلس شود، گفت: اصلا اين كاره نيستم. از سياست سر در نمي*آورم و فردي سياسي نيستم. هر كسي را بهر كاري ساخته*اند.

دايي تصريح كرد: من فوتباليستم و تا آخر عمرم هم وارد سياست نمي*شوم. چون از حيطه من خارج است.

وي هم*چنين گفت: هر كس را كه دنبال حق و حقيقت باشد را دوست دارم. نه تنها خبرنگاران، بلكه همه كس را كه چنين خصوصيتي داشته باشد را دوست دارم.

دايي در مورد انتقادات وارد به وي در مورد اصرارش درباره*ي بازي كردن گفت: هر كسي مي*تواند انتقاد كند و تا موقعي كه خود صلاح بدانم بازي مي*كنم.

وي در مورد صحنه درگيري خود با شيث رضايي گفت: در آن صحنه چون جفت دست*هايم را گرفته بود، براي آن كه از دست بازيكن پرسپوليس خلاص شوم آن مساله رخ داد. نمي*گويم به وي نخوردم. با سر هم او را هل دادم، در كميته*ي انضباطي هم گفتم، كسي كه به صورتش ضربه بخورد، بايد آثار كوچكي از ضربه داشته باشد. آنجا هم گفتم يك ميكروسكوپ بياوريد و صورت آقاي شيث را نگاه كنيد، ببيند اثري از اين ضربه است يا خير؟ مربي - بازيكن سايپا ادامه داد: فيلم آن صحنه را دارم، در شورا و كميته*ي انضباطي، شاه حسيني از شيث مي*پرسد، دايي به شما اهانت يا توهين كرد كه وي برمي*گردد و مي*گويد خير. شاه حسيني مي*گويد پس آن چه روزنامه*ها نوشتند چه بوده؟ كه شيث همه اين*ها را تكذيب مي*كند. بعد خبرنگاري از شيث مي*پرسد، مصاحبه از شما داريم كه گفته*ايد. دايي به شما توهين كرده و ايشان عنوان مي*كند، يادم آمد! در حالي كه بنده فيلم صحنه را دارم و اين را مي*توانم در شوراي انضباطي نشان دهم.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: تيم و بازيكنان ابومسلم جنبه و شخصيت رده سوم جدول را نداشتند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، خداداد عزيزي، چهارشنبه (امروز) يك روز پس از شكست برابر استقلال اهواز، در يك كنفرانس مطبوعاتي در باشگاه ابومسلم افزود:* ابومسلم اكنون مي*توانست پشت سر استقلال باشد، امروز به بازيکنان هم گفتم که اصلا به قيافه شما سومي جدول نمي*خورد.

وي ادامه داد: مقابل استقلال اهواز مستحق باخت بوديم ولي امروز مي*خواهم فقط گلايه كنم، ولي هيچ كدام از اين*ها توجيه باخت ديروز نيست چرا که هيچ وقت از باختن نمي*ترسيدم.

وي با بيان اين مطلب كه ديروز شرمنده تماشاگران ابومسلم شدم، افزود: بازيكنان ابومسلم ديروز مسووليت*پذير نبودند، ديروز همه بد بوديم.

عزيزي به غيبت چند نفر از بازيكنان ابومسلم در اين ديدار اشاره كرد و گفت: ديروز سه بازيکن تيم خود را نداشتيم ولي اگر پنج بازيکن ما هم غايب بود، نبايد مي*باختيم.

وي همچنين از خبرنگاران بابت عدم حضورش در كنفرانس مطبوعاتي روز گذشته عذرخواهي كرد.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان خاطرنشان ساخت: در بازي با سپاهان اصفهان مشکل من بودم، در بازي با پيکان هم کادر فني مقصر بود و براي باخت مقابل استقلال اهوازهم هيچ توجيهي نمي*آورم ولي متاسفانه عده*اي در اين شهر وقتي ابومسلم نتيجه نمي*گيرد، خوشحال مي*شوند.

عزيزي با بيان اين مطلب كه مي*خواهم گله*هاي هفت ماهه را بگويم، افزود: امروز وقت مي*خواهم تا گله کنم، گله*هاي که طي اين 7 ماه برايم پيش آمده است، حرف*هايم را در دل نگاه داشتم ولي الان مي*خواهم بازگو كنم.

وي از عدم سرويس*دهي اتوبوسراني مشهد براي بازي*هاي ابومسلم گلايه کرد و گفت: خواهش مي*کنم مسوولان به فكر حل اين مشكل باشند چرا كه تماشاگران ما در اين خصوص گلايه دارند.

وي ادامه داد: توقع ما اين است که مسولان ما را کمک کنند، اگر الان کمک نکنند، کي مي*خواهند به فرياد ما برسند؟

عزيزي از کمبود بليت زير جايگاه ورزشگاه ثامن نيز انتقاد کرد و گفت: ما هر بازي 900 هزار تومان براي اجاره ورزشگاه ثامن مي*پردازيم ولي از يک هزار و 100 بليت زير جايگاه تنها 150 بليت به ما مي*رسد.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان به وقايع اخير در کرمان اشاره کرد و گفت: ضرب و شتم داوران در کرمان به اين دليل است که در كرمان همه تيمشان را دوست دارند، من معتقدم که کار غلطي در کرمان انجام شد و انتظار ندارم که مسوولان هيات فوتبال و تربيت*بدني داوران را در مشهد بزنند ولي حداقل مي*توانند از ما حمايت کنند.

وي در ادامه صحبت*هاي خود از مطبوعات محلي، صدا و سيماي خراسان رضوي و نمايندگان مجلس استان انتقاد کرد و گفت: تنها نماينده* حامي ما آرين*منش است، چرا بقيه حمايت نمي*کنند، چرا نبايد ايران خودرو از طريق نمايندگان مجلس تحت فشار قرار گيرد که طلب ما را بپردازد؟ حتما بايد به فلاکت بيفتيم که ما را کمک کنند؟

وي از شرکت ايران خودرو انتقاد کرد و گفت: عدم پرداخت بدهي*هاي ايران خودرو تبديل به نگراني بزرگي شده است، آن*ها اگر قرار نبود به ما کمک کنند چرا شهسواري را قبل از فصل همراه ابومسلم به اتريش فرستادند.

خداداد تاکيد کرد: اگر مسوولان استان به فکر ابومسلم و پيام نباشند، به سرنوشت تيم*هاي فروخته شده به استانهاي ديگر دچار مي*شوند، مي*ترسم اتفاقي که در گذشته بر سر آن*ها افتاد فردا به سر پيام بيايد و پس فردا هم نوبت ابومسلم شود.

عزيزي با بيان اين که به آن چه در ورزش مي*خواستم رسيدم، گفت: جز 13 سکه چيزي از باشگاه نگرفته*ام، نه قرارداد بسته*ام و نه از ابومسلم پول مي*گيرم، لذا از وضعيت نامناسب ابومسلم من ضرر نمي*کنم بلكه بازيكنان تيم متضرر مي*شوند.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان ادامه داد: به بازيکنان هم گفته*ام که ابومسلم شخصيت خود را به دست آورده، نگذارند خراب شود، چرا كه آن*ها بيشتر از همه ضرر مي*كنند ولي من از بازيکنانم حمايت کرده و سرم را هم براي آن*ها مي*دهم.

وي ادامه داد: کسي که در ابومسلم ضعيف باشد، بازي نخواهد كرد، هر کسي كه مي*خواهد باشد چرا كه تيم را فداي هيچ بازيكني نمي*کنم.

وي موثرترين بازيکن ابومسلم را احمد مقدسي*پور دانست و در خصوص فرانك آتسو، مدافع توگويي تيم خود گفت: فرانک بهترين دفاع آخر ليگ برتر است كه به او نمره 19 مي*دهم.

عزيزي در خصوص "عرفان الروم" مهاجم نيجريه*اي تيم خود گفت: او مديون ابومسلم و بچه*هاي ابومسلم است، مشکل او کم هوشي است يعني اگر هوش داشت الان بايد بالاي 25 گل مي*زد، عرفان حرفه*اي نيست.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان با برشمردن خصوصيات مثبت الروم گفت: او با اين همه خصوصيات مثبت بايد دروگبا مي*شد و در چلسي بازي مي*کرد ولي حيف كه بي هوش است.

عزيزي در خصوص اين كه شايعه شده است که بازيکنان ابومسلم دوپينگ کرده*اند، گفت: وقتي بازيکني عقل ندارد که يارگيري کند، با تزريق 60 آمپول دوپينگ هم تغييري در او ايجاد نمي*شود.

وي با اشاره به اين موضوع كه دوپينگ ما محمد رضا مولايي، مربي بدنسازمان است، خاطرنشان ساخت: دوپينگ در بازيكنان ما بي*تاثير است، مي*خواهيد به بازيكنانم بگويم براي بازي با سايپا دوپينگ كنند تا ببينيد هيچ فرقي نمي*كند.

وي در خصوص برنامه*هاي ابومسلم براي بازي با ساپيا گفت: سايپا به مراتب با تجربه*تر از استقلال اهواز است و اين مي*تواند براي ما مشکل*ساز باشد.

عزيزي ادامه داد: بازي با سايپا بسيار سخت است، ما بازي مشکلي داريم ولي نبود علي دايي به نفع ماست.

رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم با بيان اين مطلب که مي*توانيم در پايان فصل، سوم شويم گفت: ولي با وجود اين بازيکنان هيچ چيز قابل پيش*بيني نيست.

وي در پاسخ به خبرنگاري که پرسيد اگر سرنوشت اکبر ميثاقيان و تيمش در دست ابومسلم باشد، در بازي آخر راه آهن در مشهد چه مي*کنيد؟ گفت: اگر سرنوشت تيم ميثاقيان در دست ابومسلم باشد، مطمئن باشيد با تيم اميد خود بازي مي*کنيم.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: سپاهان با اين شرايط مي*تواند هر تيمي را شكست دهد و تنها هدف ما صعود از اين مرحله است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) لوكا بوناچيچ پس از پيروزي 2 بر يك سپاهان بر الاتحاد سوريه در جمع خبرنگاران گفت: حساسيت مسابقه روي بازي ما تاثير گذاشته بود ولي فكر مي*كنم در ديدارهاي آتي بهتر بازي كنيم.

وي ادامه داد: من به بچه*هاي تيم خودم تبريك مي*گويم كه توانستند علي*رغم اين*كه به خاطر دو شكست قبلي در ليگ برتر ايران روحيه*ي خوبي نداشتند، در اين ديدار سه امتياز بازي را كسب كردند. البته ما مي*توانستيم در نيمه*ي نخست گل*هاي بيشتري به ثمر برسانيم.

بوناچيچ در مورد افت بازي در نيمه*ي دوم خاطرنشان كرد: ما در نيمه*ي دوم تاكتيك جديدي را به بازيكنان گوشزد كرديم كه متاسفانه نتوانستند اين تاكتيك را به خوبي اجرا كنند. از طرفي ديگر ما 2 بر يك جلو بوديم و بازيكنان براي حفظ پيروزي خيلي احتياط مي*كردند. تيم فوتبال الاتحاد نيز نتوانست از فرصت*هايش خوب استفاده كند.

سرمربي تيم فوتبال سپاهان در مورد علت استفاده از عماد رضا به جاي حميدرضا شفيعي گفت: عماد رضا در بازيكنان شاداب*تر بود و انگيزه*ي زيادي هم براي بازي داشت ولي در عوض شفيعي تازه از بند مصدوميت رها شده و براي استفاده از او خيلي احتياط كردم. ما در مجموع دو نيمه تنها نيم از قابليت*هايمان را به نمايش گذاشتيم و سه امتياز بازي حق ما بود.

وي در مورد عملكرد حريف امروز تيمش نيز افزود: تيم سوريه*اي با دو نتيجه*ي بسيار خوب 5 بر صفر و 3 بر صفر به مصاف ما آمده بود اما نتوانست در مقابل ما مقاومت كند.

بوناچيچ در مورد حريف بعدي تيم فوتبال سپاهان يعني الشباب عربستان يادآور شد: ما اطلاعات لازم را از اين تيم به دست آورديم و يكي از مربيان تيم را براي آناليز بازي*هاي اين تيم فرستاده*ايم.

وي در پايان گفت: اميدوارم در بازي بعدي ديدار بهتري را ارايه كنيم و بتوانيم نتايج مناسب*تري كسب كنيم.

Comment

• تيم فوتبال پرسپوليس تهران، با شكست هفت بر پنج برق تهران، از بازي*هاي مرحله*ي يك چهارم پاياني جام حذفي كشور راهي مرحله*ي بعد اين رقابت*ها شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرسپوليس در اين بازي ابتدا با گل زياد شعبو در دقيقه*ي 33 از حريف تهراني خود پيش افتاد، اما در دقيقه*ي 78 با گل مصطفي نجمي*زاده، بازي به تساوي كشيده شد. تلاش دو تيم در وقت*هاي قانوني بازي گل ديگري در پي نداشت و دو تيم كار را در وقت اضافي دنبال كردند.

در دقيقه*ي چهارم وقت اول اضافي بازي با گل عليرضا نيكبخت*واحدي پرسپوليس بار ديگر از حريف پيش افتاد، اما هفت دقيقه*ي بعد با گل ياسر پورمحسني باز هم بازي به تساوي كشيده شد.

در نهايت بازي پس از 120 دقيقه تلاش دو تيم با تساوي دو بر دو پايان گرفت و كار دو تيم به ضربات پنالتي كشيده شد.

در ضربات پنالتي، پرسپوليسي*ها هر پنج ضربه*ي خود را به گل تبديل كردند. باقري، آشوبي، معدنچي، اسدي و بادامكي، پنج بازيكني بودند كه براي پرسپوليس پشت توپ قرار گرفتند. براي تيم برق تهران هم سلامي*بخش، فتحي و يادگاري توانستند در ضربه*هاي پنالتي موفق عمل كنند. مهدي واعظي، سنگربان پرسپوليس ضربه*ي محمدزاده را كه سومين پنالتي*زن برق تهران بود، مهار كرد.

به اين ترتيب پرسپوليس به دور بعد اين رقابت*ها راه يافت.

Comment

• سرمربي تيم پرسپوليس تهران پس از صعود تيمش از مرحله*ي يك چهارم رقابت*هاي جام حذفي فوتبال كشور، گفت: صعود از يك مرحله از رقابت*هاي جام حذفي هميشه قابل تبريك است؛ مهم نيست كه مقابل چه تيمي بازي كرده*ايم و چگونه بازي انجام شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي كه در جمع خبرنگاران سخن مي*گفت، اظهار كرد: چيزي زيادي نمي*توان درباره*ي اين بازي گفت. بازيكنان با تمام وجود تلاش كردند و در نهايت نيز پيروز ميدان بوديم.

وي افزود: در تمام دنيا اين بازي*ها با شرايط سخت و دشوار برگزار مي*شود. حتا پيش از اين اعلام كرده بودم كه بازي با برق تهران بسيار دشوارتر از بازي با سپاهان خواهد بود و به*واقع هم اين*گونه شد.

مصطفي دنيزلي گفت: چند موقعيت خطرناك در جريان بازي داشتيم كه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. دو گلي هم كه دريافت كرديم، روي اشتباهات محرز بازيكنان انجام شد. اين بازي يك درس بود و به*طور قطع در مراحل آينده*ي جام حذفي هوشيارتر عمل خواهيم كرد.

وي افزود: بازي برابر سپاهان نيز بازي دشواري است. سعي مي*كنيم از تجربيات گذشته در مقابل اين تيم استفاده كنيم. بازي صد در صد دشوار و پيچيده* خواهيم داشت.

دنيزلي همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اظهارات اخير علي دايي كه او را مربي كشتي معرفي كرده بود، عنوان كرد: نيازي نمي*بينم در اين*باره چيزي بگويم. اين گفته*ها در شأن دايي نيست. به*عنوان يك مربي هيچ*گاه به بازيكنانم ياد نمي*دهم كه در بازي رفتارهايي مانند ديدار برابر سايپا را داشته باشند، خصوصا آن هم در برابر بازيكني مانند علي دايي كه همه او را مي*شناسند. تنها مي*توانم بگويم از اين گفته*هاي دايي ناراحت شدم.

Comment

• مربي تيم فوتبال برق تهران، پس از شكست تيمش در برابر پرسپوليس، اذعان داشت: بازي سختي بود، اما به*نظر مي*رسد كه نتيجه مي*توانست متفاوت از آنچه كه اتفاق افتاده، باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي دينورزاده كه در جمع خبرنگاران سخن مي*گفت، اظهار كرد: تيم ما تيم جوان و باانگيزه*اي است. پيش*بيني كرده بوديم كه در مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام دهيم. همگان ديديد كه برق تهران نه بازي دفاعي و نه تأخيري انجام نداد، واقعا فوتبال بازي كرديم و از تيمم راضي هستم.

وي افزود: پيش از اين نيز در مقابل داماش و راه*آهن با پنالتي به مرحله*ي يك چهارم پاياني جام حذفي صعود كرده بوديم، به*نظر مي*رسيد در ضربات پنالتي اين بازي نيز موفق باشيم، اما شرايط اين*گونه نشد.

وي خاطرنشان كرد: در اين بازي بهترين بازيكن ما صحنه*ي پنالتي را از دست داد، قابل پيش*بيني نبود، اما فوتبال همين است.

دينورزاده افزود: پرسپوليس تيم بزرگي است و مشكلات زيادي دارد. آنها آمده بودند كه اين بازي را ببرند و هواداران نيز از آنها توقع برد داشتند.

او با تاكيد عنوان كرد: قضاوت اينكه اين نتيجه بازي عادلانه بوده يا خير را به مردم واگذار مي*كنيم. بپذيريم كه شرايط پرسپوليس با برق تهران متفاوت است.

دينورزاده گفت: برق تهران در ليگ دسته دو بازي*هاي خوبي انجام نداده است و ما اين بازي*هاي جام حذفي را آمادگي براي بازي*هاي ليگ دسته دو قرار داده بوديم و واقعا بازيكنان ما عملكرد خوبي از خود نشان دادند.

دينورزاده تأكيد كرد: هدف اصلي برق تهران صعود به ليگ آزادگان است. اميدواريم كه با بازي*هاي انجام شده در جام حذفي بتوانيم به اين مهم دست پيدا كنيم.

Comment

• ديويد بكام، بازيكن انگليسي تيم فوتبال رئال مادريد، از هر اتفاقي در زندگي خصوصي*اش كسب درآمد مي*كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن كه در پايان فصل جاري رقابت*هاي لاليگاي اسپانيا راهي فوتبال آمريكا مي*شود،* قصد دارد حق فروش نقل مكان خود به ينگه دنيا را هم به*فروش بگذارد.

شبكه*ي تلويزيوني TELE 5 اسپانيا، با اعلام اين خبر گزارش داد: يكي از شبكه*هاي تلويزيوني آمريكا حاضر است به اين بازيكن 31 ساله، براي اسباب*كشي*اش از مادريد به لس*آنجلس، حق پخش تلويزيوني بپردازد.

بكام اين روزها به*دليل آسيب*ديدگي نمي*تواند برابر رئال مادريد بازي كند. او در ديدار برگشت رقابت*هاي ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ غايب بود.

Comment

Working...
                                X