Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مجتبي جباري بازيكني بود كه همه از او به عنوان پديده ايران در جام جهاني ياد مي*كردند، با آسيب ديدگي نا به هنگام نتوانست عضوي از تيم ايران در جام جهاني 2006 باشد. هر چند كه يك سال از مصدوميت بازيكني كه قرار بود «زيدان» فوتبال ايران باشد، گذشته اما، او همچنان به آينده اميدوار است.

مجتبي جباري در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره*ي وضعيت فعلي خود، مذاكره با فتح*الله زاده و آينده*اش در فوتبال ايران سخن گفت.

* با فتح*الله مذاكره داشتيد و گويا قرار شد كه فصل بعد هم در استقلال بماني؟

با ايشان صحبت كردم اما، اين به معناي ماندن در استقلال نيست.

* اما پس از اين جلسه گفته شد كه قراردادت را با استقلال تمديد خواهي كرد؟

خير. صحبت*هاي مقدماتي را انجام داديم. فتح*الله زاده برنامه*ها و نظرات خود را گفت و من هم شرايط خودم را اعلام كردم اما، گفتم كه پس از پايان فصل درباره*ي آينده*ام تصميم*گيري خواهم كرد.

* وضعيت بدني*ات چگونه است؟

روز گذشته اولين جلسه تمريني*ام را انجام دادم و بايد تمرينات هوازي خودم را هم آغاز كنم. هنوز مشخص نيست كه از چه زماني مي*توانم براي تيم بازي كنم. اميدوارم كه مشكلي به وجود نيايد.

* گويا قرار است به هلند سفر كني؟

بله. يك هفته يا نهايتا ده روز ديگر به هلند مي*روم و در آنجا آزمايش*هاي لازم پزشكي را انجام مي*دهم تا مشخص شود كه از چه زماني مي*توانم بازي كنم.

* خيلي*ها بر اين باورند كه پس از آسيب ديدگي نخست، مربيان و تيم پزشكي استقلال براي استفاده از تو عجله به خرج دادند.

اين چنين نيست. باور دارم كساني كه چنين صحبت*هايي را مطرح كرده*اند در حق دكتر نوروزي كه جزو بهترين پزشكان ايران است ظلم كرده*اند. من در آن زمان در شرايط بسيار عالي قرار داشتم و پس از بدنسازي كه انجام داده بودم در بهترين وضعيت بودم و مي*توانستم از همان بازي اول مقابل ذوب*آهن نود دقيقه براي استقلال بازي كنم اما، آن مصدوميت تنها يك بدشانسي بود.

* در اين مدت هيچ گاه نااميد شدي؟

به هيچ وجه. آدمي نيستم كه با يكي، دو بار زمين خوردن، نتوانم بلند شوم. به همين راحتي نااميد نمي*شوم. بلكه قوي*تر مي*شوم و با اميدواري بيشتري به آينده نگاه مي*كنم.

* شرايط اين روزهاي استقلال را چگونه ارزيابي مي*كني؟

وضعيت خوبي داريم. اين كه مي*توانيم هر سه بازي*مان را در تهران انجام دهيم يك امتياز بزرگ است.

* چه قدر براي استقلال شانس قهرماني قائل هستي؟

صد در صد اما، بايد در بازي*هاي باقي مانده هوشيار باشيم. قهرماني در دست خودمان است و تنها استقلال حريف استقلال است.

* نظرت درباره*ي انتخاب فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال چيست؟

همين كه مي*دانيم كه در باشگاه با چه كسي طرف هستيم جاي شكرش باقي است. فتح الله زاده مي*تواند به استقلال كمك كند و سابقه مديريتي او بزرگ*ترين دليل است. فكر مي*كنم كه اين گونه استقلال از نابساماني خارج مي*شود. بايد همه در باشگاه دست به دست هم بدهند تا استقلال به جايگاه واقعي*اش برسد.

* احتمال دارد كه پس از فصل مانند سال قبل با پرسپوليس مذاكره كني؟

به هيچ وجه. سال گذشته مسوولان استقلال شرايط را براي پيشرفتم فراهم نكرده بودند و من به اجبار با پرسپوليس مذاكره كردم. هيچ گاه قصد تلافي نبود، بلكه به دنبال پيشرفت بودم.

* يعني به پرسپوليس نمي*روي؟

مطمئن باشيد مذاكره هم نخواهم كرد. دوست ندارم هواداران اذيت شوند.

* نظرت درباره*ي وضعيت تيم ملي چيست؟

فكر مي*كنم كه قلعه*نويي با توجه به شناخت كاملي كه از ليگ ايران دارد نتايج بسيار خوبي با تيم ملي گرفته است اما، معتقدم براي اين كه تيم ملي بتواند در جام ملت*ها موفق شود به انجام بازي*هاي دوستانه نياز داريم و اگر اين كار انجام شود فكر مي*كنم تيم ملي بتواند در جام ملت*هاي امسال قهرمان شود.

* دوست داري كه در تركيب اين تيم قهرمان باشي؟

آرزوي هر بازيكني اين است كه بتواند براي تيم ملي كشورش بازي كند. من تمام تلاشم را مي*كنم كه بتوانم تا آن زمان آمادگي لازم را به دست بياورم. اگر كادر فني تيم ملي صلاح ديد و من را انتخاب كرد، تلاش مي*كنم همان بازيكني باشم كه همه انتظار دارند.

* بزرگ*ترين آروزي ملي تو؟

صعود تيم ملي از مرحله گروهي جام جهاني 2010*، دوست دارم كه عضوي از اين تيم باشم.

Comment

• يكشنبه، سرالكس فرگوسن نهمين قهرماني*اش با منچستريونايتد را در ليگ برتر جشن گرفت و به هواداران وعده داد كه در اين باشگاه مي*ماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روز گذشته چلسي نتوانست از آرسنال در داربي لندن سه امتياز بگيرد و يونايتد به فاصله دو هفته مانده به پايان ليگ برتر قهرمان انگلستان نام گرفت. آنها پس از دو سال از زير سايه چلسي بيرون آمدند و بار ديگر به قدرت اول فوتبال جزيره تبديل شدند حالا فرگوسن كه دو فصل پيش تصميم داشت بازنشسته شود مي*خواهد براي چند فصل آينده هم روي نيمكت يونايتد بنشيند.

پيرمرد اسكاتلندي كه هر افتخاري را با سرخ*ها تجربه كرده به خبرنگاران گفت:«* نمي*دانم تا كي اين جا مي*مانم اما از اين كار لذت مي*برم و تا زماني كه لذت ببرم ادامه مي*دهم. چرا بايد كنار بكشم؟ بازنشستگي ساده است. چند سال پيش تصميم گرفتم خداحافظي كنم و يكي دو روز پس از آن پشيمان شدم. اين بازيكنان جوان در باشگاه به من نيرو مي*دهند. وقتي مرداني مانند رايان گيگز، پل اسكولز و گري نويل را هر هفته كنارم مي*بينم، نيرو مي*گيرم به من نشان مي*دهند كه جاي درستي هستم. فصل بي*نظيري بود. بازيكنان منچستر هميشه به من اميد مي*دهند.»

فرگوسن اعتراف كرد كه دقايق پاياني بازي چلسي و آرسنال او را جان به لب كرده بود:« صبح آن روز براي تماشاي بازي نوه*ام رفته بودم؛ او هم در فينال بازي داشت و اتفاقا قهرمان ليگ*شان هم شدند ما هم قهرمان ليگ شديم. پس از آن به خانه رفتم تا از تلويزيون بازي (چلسي - آرسنال) را تماشا كنم. وقتي تمام شد كاري نداشتم جز اين كه با انگشتانم بازي كنم. در پانزده دقيقه پاياني بازي ورزشگاه امارات جان مي*كندم. فكر مي*كردم آرسنال بازي را مي*بازد چرا كه سعي مي*كردند توپ را حفظ كنند و چلسي حمله مي*كرد قلبم تو دهنم بود!»

پيرترين مربي ليگ برتر كه دو دهه سرمربي منچستريونايتد بوده ادامه داد:« دو سال گذشته چلسي ليگ برتر را در دست داشت. ما كار بزرگي انجام داديم كه آنها را گرفتيم. نكته*ي مهم شروع خوب در ليگ بود كه فكر مي*كنم به خوبي از عهده اين كار برآمديم. آسان نبود، شش ماه در بالاي جدول بوديم و چلسي درست پشت سرمان حركت مي*كرد.»

يكشنبه، هواداران منچستريونايتد بيرون الدترافورد قهرماني را جشن گرفتند. آنها ناكامي در ديدار نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر ميلان را فراموش كرده*اند، موضوعي كه فرگوسن هنوز به آن مي*انديشد:« سال*ها در اشتياق قهرماني در اروپا بودم؛اما، ليگ برتر جاي آن را گرفت. اين دشوارترين ليگ اروپاست و قهرماني در آن دستاورد بسيار بزرگي است. اين الويت ما بود؛ اما، آْرزو داشتم به فينال ليگ قهرمانان در آتن مي*رسيديم. آرزو داشتم مي*توانستيم بار ديگر با ميلان بازي كنيم اين تجربه*اي بود كه هرگز فراموشش نخواهم كرد.»

حالا سرالكس به ديدار پاياني جام حذفي انگلستان برابر چلسي فكر مي*كند. او در اين باره گفت:« ما در تاريخ جام حذفي پيشينه بسيار خوبي داريم. بيش*تر از هر تيم ديگري قهرمان شده*ايم و فكر نمي*كنم فينال بهتري از رويارويي با چلسي وجود داشته باشد!»

Comment

• روبرتو مانچيني از رسانه*هاي ايتاليا براي اين كه اين روزها بيشتر از ميلان ستايش مي*كنند، انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اينتر با عملكرد بسيار خوب در رقابت*هاي اين فصل اسكودتو را فتح كرد؛ اما ميلان رقيب همشهري توانسته به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا برسد. موضوعي كه روزنامه*هاي ايتاليا بيش*تر به آن پرداخته*اند.

مانچيني به شبكه*ي SKY Italia گفت:« نمي*خواهم جنجال درست كنم. به گاتوزو و كاكا براي رسيدن به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا تبريك مي*گويم. آن*چه كه مي*خواهم بگويم اين است كه بودن در باشگاهي كه رييس*اش مالك بيست و دو روزنامه است، هر كاري كه بكند بيش*تر از ساير تيم*ها مورد ستايش قرار مي*گيرد!»

سيلويو برلوسكوني، مالك ميلان، غول رسانه*اي در ايتاليا به حساب مي*آيد. نخست وزير پيشين ايتاليا شركت*هاي تلويزيوني بسياري را اداره مي*كند.

يكشنبه، اينتر، مسينا را با گل هرنان كرسپو در ديدار سري A شكست داد.

مانچيني درباره*ي اين بازي گفت:« كرسپو در منطقه*ي جريمه يك متخصص است. او مهاجم بزرگي است و هميشه گل*هاي تعيين كننده*اي به ثمر رسانده است.»

Comment

• يكشنبه (شب گذشته) ژوزه مورينيو پس از از دست دادن قهرماني در رقابت*هاي اين فصل ليگ برتر از سران چلسي براي خريد چند بازيكن بزرگ؛ اما، بي*استفاده انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چلسي با تساوي در داربي لندن در ورزشگاه امارات پس از دو سال قهرماني، رقابت*هاي انگلستان را به منچستريونايتد تقديم كرد.

مورينيو از بازيكني نام نبرد؛ اما، منظور او بيش*تر آندره شوچنكو و ميشائيل بالاك بود كه با سفارش رومان آبراموويچ به چلسي آمدند.

بالاك كه با مورينيو سر عمل جراحي*اش درگير شد، رقابت*هاي چلسي را تا پايان فصل از دست داده است.

مورينيو باور دارد شوچنكو هم براي آسيب*ديدگي*اش غلو كرده است.

با اين وجود سرمربي آبي*هاي لندن از عملكرد تيمش در رقابت*هاي اين فصل راضي است:« اين چلسي آقاي آبراموويچ است. او مالك باشگاه است؛ اما، در رختكن چلسي كه روابط انساني و حرفه*اي حكم*فرماست هر كسي كه مي*خواهد موفق باشد، بايد حواسش متوجه اين بازي*ها باشد و اين نشان مي*دهد چرا بعضي*ها در چلسي موفق بوده*اند و بعضي*ها خير. به هر باشگاهي برويد و بازيكنان و تاثيرشان در فصل را ارزيابي كنيد، روشن است كه در هر باشگاه چرا شما يك بازيكن را به عنوان بهترين مهره در فصل داريد.»

مورينيو ادامه داد:« هميشه فكر مي*كردم كه يك روز بايد قهرماني را از دست بدهيم و هميشه به مردانم گفته بودم اگر اين اتفاق رخ دهد، نمي*خواهم كساني را كه با آنها كار مي*كنم يا بازيكنان را سرزنش كنم. در اين باشگاه و در رختكن من بازيكنان حتي بيشتر از دو فصل پيش تلاش كردند. اين گروه بي*نظيري از اين پسرها بود. از فصل*هاي گذشته بيش*تر آن*ها را دوست دارم و امروز بيشتر به آنها اعتماد مي*كنم. افسوس كه فصل آينده از همين فردا شروع نمي*شود.»

مرد جنجالي ليگ برتر درباره*ي قهرماني منچستريونايتد گفت:« تيم درستي قهرماني را به دست آورد. جدول به ما دروغ نمي*گويد. يونايتد گل*هاي بيشتري به ثمر رساند و من تنها مي*توانم بگويم كه سزاوارش بودند. آنها نابغه*هايي داشتند كه مي*توانستند سبب تفاوت در يك بازي شوند. يونايتد بيش*ترين ثبات را هم در اين سال داشت. آن*ها هيچ نقطه ضعفي نشان ندادند. چلسي و منچستريونايتد تيم*هاي بزرگي هستند؛ اما، چند نقطه عطف در اين فصل وجود داشت؛ يونايتد هيچ نقطه ضعفي نشان نداد. توانايي هجومي آنها بيش*تر از هر تيم ديگري است.»

Comment

• سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران از سرپرست جديد اين باشگاه حمايت كرد.

" منصور پورحيدري " در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا) - منطقه مركزي، افزود: به عقيده من فتح*الله*زاده انتخاب خوبي براي باشگاه استقلال بود، وي از خانواده استقلال است و با مشكلات و كاستي هاي اين باشگاه كاملا آشنايي دارد.

وي ادامه داد: فتح الله زاده در گذشته بارها شايستگي خود را به اثبات رسانده است و در مقطع حساس كنوني كه هواداران استقلال از تيمشان تنها قهرماني مي خواهند، حضور فردي همچون فتح الله زاده كمك زيادي مي تواند به استقلال كند.

پورحيدري در مورد صحبت هاي مطرح شده در مورد بازگشتش به استقلال اظهار كرد: باور كنيد فتح الله زاده هيچ گونه صحبتي با من در مورد بازگشت به استقلال نداشته است. من خودم را يك استقلالي مي دانم و هر كمكي كه از دستم بر بيايد براي موفقيت استقلال و خوشحالي هواداراي ميليوني اين تيم انجام خواهم داد.

سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در مورد قهرمان احتمالي ليگ برتر اظهار كرد: به عقيده من استقلال شانس اول قهرماني در ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي كشور است. به خصوص با شكست سنگين استقلال اهواز مقابل سپاهان هم اكنون شرايط براي قهرماني استقلال ايده*آل است.

وي افزود: سرنوشت قهرماني ليگ برتر را خود استقلال رقم مي زند و بازيكنان و مسوولان استقلال بايد در سه هفته باقي*مانده، از فرصت بدست آمده نهايت استفاده را بكنند.

پورحيدري ادامه داد: هواداران استقلال همچنان از حذف اين تيم از جام باشگاه هاي آسيا ناراحت هستند و آنها تنها انتظار قهرماني استقلال را دارند.

Comment

• ديتمار بايرسدورفر، مدير ورزشي هامبورگ شكست سه بر صفر اين تيم برابر بوخوم را نديد، چرا كه در برزيل در پي يافتن بازيكني براي جايگزيني مهدي مهدوي*كيا در فصل آينده بود.

به گزارش ايسنا، مرد شماره*ي 2 هامبورگ كه همواره از روي نيمكت، بازي*هاي اين تيم را دنبال مي*كند، اين بار به خاطر سفر به برزيل نتوانست از نزديك بازي هامبورگ - بوخوم را تماشا كند.

به نوشته*ي هامبورگر آبندبلات قرار بود آلبرت اشترايت، بازيكن اينتراخت فرانكفورت جايگزين مهدوي*كيا در هامبورگ بشود؛ اما، اكنون شالكه خواهان به خدمت گرفتن او شده است. هامبورگ كه در پايان نيم فصل نخست بوندسليگا در قعر جدول جاي داشت، با آمدن هوب استيونس اكنون از خطر سقوط رها شده است و پس از تيم*هايي چون اشتوتگارت، شالكه و وردربرمن چهارمين تيم برتر دور برگشت بازي*هاست. استيونس براي يك مرخصي دو - سه روزه راهي هلند شد تا از همسر بيمارش عيادت و مراقبت كند.

مهدوي*كيا در بازي برابر بوخوم دويست و بيست و يكمين بازي بوندسليگايي*اش را تجربه كرد و از روزنامه*ي مورگن پست نمره ضعيف پنج را دريافت كرد.

هامبورگر آبندبلات، درباره*ي بازي مهدوي*كيا در اين باره نوشت:« درمانده. او در جناح راست بارها توپ را از عقب به جلو برد تا آن را در آن جلو لو بدهد! باز هم سانترهاي او بد و ضعيف بودند. سانترهاي خوب و بد مهدي. به ويژه زماني كه حريفي در كنار يا در پشت سر او هست، او ضربه*اش را مي*زند.

به نوشته*ي مورگن پست، مهدوي*كيا از جمله*ي بازيكناني هستند كه HSV را در پايان فصل جاري رقابت*ها ترك مي*كنند.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتسال ايران كه پيش از سفرش به ژاپن و تماشاي ديدار اين تيم برابر آرژانتين علاقه*اي به صحبت درباره*ي شانس ايران براي رسيدن به عنوان قهرماني نداشت، پس از بازگشتش از ژاپن گفت: هم*اكنون ترديد ندارم كه شانس اصلي قهرماني هستيم.

حسين شمس در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران*(ايسنا)، اظهار كرد: اگر بخواهم واقع*بينانه درباره*ي شانس قهرماني ايران در رقابت*هاي قهرماني آسيا صحبت كنم، بايد بگويم پس از بازي كه از ژاپن مقابل آرژانتين ديدم، مطمئن شدم كه توانايي*هاي بازيكنان ايران بسيار بالاتر از حريف ژاپني است و ما اگر دچار مشكل نشويم و كمترين اشتباه را مرتكب شويم، مي*توانيم بدون شك عنوان قهرماني را از ژاپن بازپس بگيريم. اكنون به اين اطمينان رسيده*ام.

وي درباره*ي شرايط تيم ژاپن گفت: *آنها در بازي اول برابر آرژانتين شكست خوردند؛اما، در بازي دوم موفق شدند كه اين تيم را مغلوب كنند. اين نشان مي*دهد كه مربيان ژاپن مي*توانند پس از يك بار تماشاي بازي حريفان، به خوبي از آنها شناخت پيدا كنند. به همين دليل ما تا ديدار فينال دست*مان را براي ژاپن رو نخواهيم كرد و خودمان را در معرض ديد آنها قرار نخواهيم داد.

شمس به بازي دوستانه*ي ايران برابر اوكراين اشاره كرد و گفت: با توجه به هماهنگي*هاي به عمل آمده قرار شده كه ديدار ايران مقابل اوكراين از شبكه جهاني جام*جم پخش نشود تا اين گونه ژاپن نتواند شناختي از ما پيدا كند.

وي افزود: سطح فوتسال اوكراين بسيار بالاتر از ژاپن است، به همين دليل تاكتيك*هاي مورد نظر خودمان را برابر اوكراين آزمايش خواهيم كرد.

سرمربي تيم ملي فوتسال با ابراز رضايت از آخرين وضعيت اين تيم گفت: شرايط فوق*العاده*اي داريم. ضمن آن كه هيچ بازيكني از ما مصدوم نيست. اميدوارم كه بتوانيم از اين چند روز باقي مانده نيز به سلامت عبور كنيم و با آمادگي كامل پا به مسابقات قهرماني آسيا بگذاريم.

شمس به حضور رييس سازمان تربيت*بدني در تمرينات تيم فوتسال اشاره كرد و گفت: مشكلات مالي مجموع تيم را اذيت مي*كرد؛ اما، با حضور مهندس علي*آبادي و هاشمي و قول*هاي مساعد شرايط مناسب شد. ضمن آن كه قرار شد پس از قهرماني پاداش*هايي نيز به بازيكنان اهدا شود.

وي افزود: صحبت*هايي كه علي*آبادي درباره*ي فوتبال انجام داد، بي*نظير بود و من تا به حال چنين حرف*هايي را از رييس سازمان يا حتي رييس فدراسيون در مورد فوتسال نشنيده بودم. اميدوارم كه بتوانيم با رسيدن به قهرماني پاسخ حمايت*هاي بي*دريغ رييس سازمان تربيت*بدني را بدهيم.

Comment

• فدراسيون فوتبال سه بازي در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه هاي برتر ايران را كه قرار بود فردا سه*شنبه برگزار شود، لغو كرد. از هفته بيست و هشتم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران قرار بود سه ديدار فردا در شهرهاي اهواز و تهران به شرح زير برگزار شود.
                  استقلال اهواز - مس كرمان - ورزشگاه نفت اهواز
                  سايپا- پاس تهران - ورزشگاه انقلاب كرج
                  پيكان - استقلال تهران - ورزشگاه آزادي تهران
                  پيش از اين قرار بود يك ديدار نيز بين تيم*هاي فولاد مباركه سپاهان و فجر شهيد سپاسي شيراز در روز سه*شنبه برگزار شود كه اين ديدار به علت سفر تيم سپاهان به سوريه لغو شده بود.

لغو ديدارهاي روز سه*شنبه در پي در اختيار گذاشتن چهار بازيكن تيم استقلال اهواز به تيم فوتبال اميد ايران صورت گرفت.

پس از آنكه فدراسيون فوتبال ديدار تيم*هاي استقلال اهواز و مس كرمان را لغو كرد با توجه به حساسيت بازي*هاي تيم*هاي صدر جدول ، اين فدراسيون مجبور شد دو بازي ديگر را نيز به زمان ديگري موكول كند.

به احتمال بسيار سه ديدار فوق در روز بيست و چهارم ارديبهشت ماه برگزار خواهدشد.

Comment

• مصطفي محبي نوري به عنوان سرپرست روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي منصوب گرديد.
                    حسن ضياءآذري مدير مجموعه ورزشي آزادي طي حكمي مصطفي محبي نوري را با حفظ سمت قبلي ، به عنوان سرپرست روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي برگزيد.
                    در اين حكم آمده است :

" آقای مصطفی محبی نوری ؛
                    احـتراماً ، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش ها و مساعی جنابعالی ، و نظر به شایستگی های اخلاقی و اجرایی آن جناب بدینوسیله با حفظ سمت شما را بعنوان سرپرست روابط عمومی مجموعه منصوب می نمایم .
                    امیــدوارم ضمــن دقت به حساسیت ها و ظرافت های کـاری مجموعه و با درک صحیح کارکرد اصــلی این نگین درخـشان ورزش کشور در بکارگیری تمام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود و ارتقاء جایگاه روابط عمومی و اطلاع رسانی ، موفق و مؤید باشید . "

Comment

• تيم فوتبال اميد ايران براي ديدار با تيم اميد استراليا بامداد امروز دوشنبه عازم سيدني شد.

اعضاي تيم فوتبال اميد ايران به همراه كادر فني و ديگر همراهان ‪ ۹‬روز زودتر براي تطبيق شرايط آب و هوايي عازم استراليا شدند.

ملي*پوشان فوتبال اميد كشورمان روز چهارشنبه بيست و ششم ارديبهشت ماه در چارچوب رقابت*هاي مقدماتي بازي*هاي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن در گروه چهارم آسيا در شهر آدلايد به مصاف تيم استراليا مي*روند.

اين ديدار را " سعد كميل " داور كويتي به كمك "اكبر عبدالله و شماري سليمان" قضاوت خواهدكرد.

در جدول رده*بندي پيكارهاي اين گروه تيم عربستان پيشتاز است و تيم*هاي ايران ، استراليا و اردن در رده*هاي دوم تا چهارم قرار دارند.

Comment

• "لئون آرونيان" ، شطرنج باز معروف ارمني با غلبه بر "ولاديمير كرامنيك" روس عنوان قهرماني مسابقات جهاني شطرنج را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در آسياي ميانه، سرانجام در حالي كه علاقمندان و قهرمانان شطرنج در سرتاسر جهان چشم به ايروان دوخته بودند، آرونيان در سه روز مبارزه نزديك توانست رقيب نام آور روس خود ولاديمير كرامنيك را 4 بر 2 شكست داده و حائز عنوان قهرماني جهان شود.

در آخرين روز اين رقابت كه روبرت كوچاريان رئيس جمهور و سرژ سركيسيان نخست وزير نيز حضور داشتند، سركيسيان اين پيروزي را اتفاقي جديد در تاريخ شطرنج جهان دانست و گفت: موفقيت استاد بزرگ شطرنج ارمنستان افتخاري جديد و ارزنده براي ملت ارمنستان در عرصه ورزشي و جهاني است.

Comment

• " زين*الدين زيدان "، ستاره فوتبال فرانسه در ماه ژوييه، همزمان با برگزاري مسابقات جام ملت*هاي آسيا، به اندونزي مي*رود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از جاكارتا، زيدان هدفش از اين سفر را گسترش فوتبال در ميان كودكان اعلام كرد.

وي كه تا كنون سه بار به عنوان بهترين بازيكن سال جهان دست يافته است، در سفر به اندونزي در يك تورنومنت بين*المللي براي كودكان شركت خواهد كرد.

سخنگوي شركت توليد مواد غذايي كه حمايت مالي اين تورنومنت را بر عهده دارد، گفت: زيدان ششم تا هشتم ژوييه (‪ ۱۵‬تا ‪ ۱۷‬تير) به اندونزي سفر مي*كند اما هنوز برنامه اقامت وي مشخص نيست.

اندونزي يكي از چهار ميزبان مسابقات سال جاري جام ملت*هاي آسيا است كه از روز هفتم ژوييه (‪ ۱۶‬تير) آغاز مي*شود.

اين در حالي است كه تيم "منچستريونايتد" انگليس مجبور شد تور آسيايي خود به مالزي، يعني يكي ديگر از چهار ميزبان، را به دليل تداخل با مسابقات جام ملت*هاي آسيا لغو كند.

"نوگراها بوسوئس"، رييس اتحاديه فوتبال اندونزي در اين*باره گفت: زيدان در اين سفر احتمالا از مدارس فوتبال كودكان نيز بازديد خواهد كرد.

اگر چه، بدمينتون ورزش شماره يك اندونزي به شمار مي*رود، اما فوتبال نيز محبوبيت بسياري در آن كشور دارد.

اندونزي ميزبان فينال جام ملت*هاي آسيا است كه روز ‪ ۲۹‬ژوييه (‪ ۷‬مرداد) در جاكارتا برگزار مي*شود.

Comment

• تيم فوتبال "سوييا"ي اسپانيا، پس از ‪ ۴۵‬سال در مرحله نهايي جام حذفي اين كشور اروپايي حضور خواهد داشت.

سوييا شب*گذشته در مسابقه برگشت مرحله نيمه*نهايي در برابر تيم دپورتيوو با كسب نتيجه دو بر صفر، جواز ورود به فينال جام حذفي را گرفت تا با احتساب نتيجه سه بر صفر بازي رفت در خانه دپورتيوو و زدن در مجموع پنج گل نشان دهد يكي از قدرتهاي بزرگ فوتبال اسپانيا و اروپا است.

با اين نتيجه، سوييا در طول يكصد سال فعاليت خود، موفق شده است كه براي ششمين بار در مرحله فينال جام حذفي باشگاههاي اسپانيا حضور يابد.

آخرين بار سوييا در سال ‪ ۱۹۶۲‬ميلادي در مرحله نهايي اين جام شركت كرده بود.

رقيب سوييا، در پايان بازي امشب تيمهاي "بارسلونا" و "ختافه" معلوم خواهد شد تا مسابقه نهايي روز دوم تيرماه در ورزشگاه "سانتياگو برنابئو" زمين اختصاصي رئال مادريد برگزار شود.

تيم سوييا امسال بازي درخشاني در سه جام مختلفي كه در آن شركت داشته، از خود نشان داده است.

سوييا علاوه بر حضور در مرحله نهايي جام حذفي اسپانيا، روز چهارشنبه آينده در مرحله فينال جام يوفا به مصاف تيم اسپانيول، ديگر تيم اسپانيايي مي*رود.

سوييا همچنين يكي از اميدهاي كسب جام باشگاههاي برتر اسپانيا موسوم به لاليگا است.

Comment

• مربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از پايان نيم فصل اول ليگ برتر به دلايلي و به صورت ناخواسته از كادر فني اين تيم جدا شد با ابراز نگراني نسبت به شرايط كنوني پرسپوليس از مديريت انصاري فرد در اين باشگاه حمايت كرد.

حميد استيلي در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: شرايط كنوني پرسپوليس نگراني*هايي را براي انجام برنامه*ها و دستيابي به اهداف از پيش تعيين شده ايجاد كرده است. اميدوارم كه هر چه سريع*تر اين مشكلات حل و آرامش بر پرسپوليس حاكم شود.

وي تصريح كرد: شخصا مخالف بركناري يا كناررفتن انصاري فرد از مديريت پرسپوليس هستم. عملكرد باشگاه در مدت حضور وي قابل دفاع بوده است.

استيلي با بي*ارتباط دانستن مسايل سياسي با تغييرات هيات مديره پرسپوليس به ايسنا گفت: شهرداري و پرسپوليس دو مقوله كاملا جدا از هم هستند. معتقدم كه تغييرات پرسپوليس هيچ ارتباطي با انتخابات شهرداري نداشته است.

مربي پيشين تيم پرسپوليس تاكيد كرد: شهردار تهران كه انتخاب شد، اميدوارم پرسپوليس نيز زودتر به سامان برسد.

استيلي هم*چنين با اشاره به شرايط پرسپوليس براي قهرماني در جام حذفي گفت: بايد از اين فرصت*ها استفاده كنيم. نبايد به راحتي اجازه داد تا اتفاقات سال گذشته تكرار شود.

وي خاطر نشان كرد:* اعتقاد كامل دارم كه اين بازيكنان مي*توانند به راحتي سپاهان را شكست دهند. اين بار بازي در استاديوم آزادي است و بايد از اين فرصت استفاده كرد.

استيلي هم*چنين از تغيير برنامه*هايش براي حضور در كلاس*هاي مربي*گري خبر داد و گفت: برنامه*اي كه قبلا داشتم تغيير كرد. در حال حاضر ويزاي انگلستان را گرفته*ام و در فرصتي مناسب براي يك دوره آموزش مربي*گري به اين كشور خواهم رفت.

Comment

• عضو كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال ايران تاكيد كرد كه هنوز براي رفع ايرادات اساس*نامه فرصت داريم و طي روزهاي آينده اين كار انجام خواهد شد.

حسن غفاري* در گفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تاكنون هيچ اتفاق جديدي در مورد رفع ايرادات فيفا به اساس*نامه فوتبال ايران صورت نگرفته است. بايد به سرعت مراحل اصلاح اساس*نامه انجام شود تا بتوانيم طبق زمان*بندي برنامه*ها را پيش ببريم.

وي افزود: ايرادات اساس*نامه مشخص است ولي هنوز ويرايش و ترجمه نشده است.

غفاري تاكيد كرد: پس از ويرايش نهايي و ترجمه اساس*نامه به فيفا ارسال مي*شود تا پس از تاييد شرايط براي برگزاري انتخابات فراهم شود.

وي افزود: به احتمال فراوان چهارشنبه هفته*ي جاري نشست كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال تشكيل خواهد شد تا در مورد ايرادات وارده تصميم نهايي اتخاذ شود.

عضو كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال در پايان ابراز اميدواري كرد كه تمام مراحل اصلاح*، ارسال و تاييد اساس*نامه در يك زمان*بندي كوتاه انجام شود تا پيش از پايان خرداد انتخابات فدراسيون نيز برگزار شود.

Comment

Working...
                                X