Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• «ريكاردو ايسكسون دس سانتوس لايته» در سپتامبر سال 2000 در يك استخر شنايي شيرجه رفت كه به اندازه*ي كافي گود نبود. در نتيجه ستون مهره*هاي او دچار شكستگي مي*شود. بخت يار ريكاردوي جوان است كه مجبور نيست تمام عمر را روي يك صندلي چرخدار سر كند. او در دوران طولاني بهبودي فهرستي از «يازده آرزو» فراهم مي*كند. آرزوهايي كه او مي*خواهد در زندگي*اش به آنها دست پيدا كند. و اكنون تنها يك از اين آرزوها برآورده نشده است، خواسته*اي كه شايد چهارشنبه شب در آتن انجام گيرد: «قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا». اين بازيكن برزيلي در آستانه*ي ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا برابر ليورپول گفت*وگويي با پايگاه اينترنتي FIFA.com انجام داده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجوبان ايران (ايسنا)، اين مهاجم جوان كه با نام «كاكا» بهتر شناخته مي*شود و در حال حاضر بهترين گلزن رقابت*هاي اين فصل ليگ قهرمانان اروپا نيز به شمار مي*آيد، در اين گفت*وگو درباره*ي اهميت ايمان واعتقادش، پيشرفت در سال جاري ميلادي به عنوان يك بازيكن فوتبال صحبت كرده است.

پاسخ به پرسش*هايي از قبيل، «چرا كاكا هنوز هم مي*خواهد بهترين باشد» و يا اين كه «او چگونه مي*خواهد ميلان را در رسيدن به هفتمين عنوان قهرماني*اش در قاره*ي سبز ياري كند» بخش*هاي ديگر اين پرسش و پاسخ را تشكيل مي*دهند.

متن كامل گفت*وگوي «كاكا» با FIFA.com در زير مي*آيد:

* «كاكا» شما تنها بازيكن فوتبالي نيستيد، كه آزادانه از ايمان و اعتقاداتش به خدا صحبت مي*كند. با اين وجود به نظر مي*رسد اين ايمان و اعتقاد در زندگي شما نقشي محوري بازي مي*كند.

- «كتاب مقدس» در دوران كودكي نقشي اساسي داشت. «انجيل» نزد من نه تنها به عنوان يك فرد بلكه در قالب يك بازيكن فوتبال بي*اندازه اهميت دارد. «انجيل» بخشي از من و وجودم است. روشن است كه كار سخت و تمرين*هاي فشرده هم برايم همين اندازه اهميت دارند، كه البته براي همه اين گونه است اما، هنگامي كه بايد «نشدني*ها» شدني بشوند، ايمان و باورم به خدا پشتيبان و ياريگر من هستند. همواره مي*توانم روي اين موضوع اتكا داشته باشم.

* شما اكنون از نظر بدني و فيزيكي بسيار بهتر از نخستين فصل حضورتان در فوتبال اروپا به نظر مي*رسيد. آيا روي اين موضوع كار زيادي كرده*ايد؟

- بله من تمرين*هاي جنبي زيادي را در سالن بدن*سازي انجام دادم تا قدرتمندتر شوم. زماني كه در سائوپائولوي برزيل بودم اين كار را شروع كردم. اين تمرين*ها در ميلان هم ادامه پيدا كرد تا جايي كه در حال حاضر در شرايط بدني بسيار خوبي براي انجام فوتبال در اين سطح به سر مي*برم. حتي پس از يك فصل بسيار طولاني با تعداد بسيار زياد بازي*ها هنوز هم احساس خستگي و كوفتگي نمي*كنم.

* و اين آمادگي آن هم در آستانه*ي ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا بدون ترديد نوعي برتري به شمار مي*آيد.

- بايد صادقانه اعتراف كنم كه پس از كاهش و كسر هشت امتياز ما ديگر باور چندني به قهرماني در سري A نداشتيم. از همين رو تنها در پي آن بوديم كه به جايگاه سوم يا چهارم جدول دست پيدا كنيم. تا در فصل آينده هم بتوانيم در ليگ قهرمانان اروپا بازي كنيم. از اين رو نگاه ما بيشتر به بازي*ها در اروپا معطوف بود.

* باشگاه ميلان در زمستان با گرفتاري*هاي مسلمي روبرو بود، با اين وجود فصل جاري براي اين باشگاه روي هم رفته بسيار خوب بود. تيمي كه به نظر در بهترين هنگام در شرايط آرماني*اش به سر مي*برد...

- مي*توان اين طور گفت، اگرچه ما روي اين موضوع چندان هم برنامه*ريزي نكرده بود. بديهي است كه ما خوشحاليم از اين كه اكنون و در آستانه*ي مهم*ترين بازي فصل همه چيز عالي است و به خوبي پيش مي*رود.

* آمادگي بدني خود شما هم به ويژه در ليگ قهرمانان بسيار خيره كننده بود.

- معتقدم كه هنوز هم مي*توانم بهتر از آنچه در اين زمان انجام مي*دهم بازي كنم. دشوار است بگويم در كجا مي*توانم بهتر شوم، با اين حال اعتقاد دارم كه انسان همواره مي*تواند پيشرفت داشته باشد. دوست دارم در فصل آينده نشان بدهم كه اين موضوع شدني است.

* «كلارنس سيدورف» يكي ديگر از بازيكنان ميلان است كه در شرايط آرماني به سر مي*برد. به نظر مي*رسد شما دو نفر در خط مياني ميلان زوجي رويايي را تشكيل داده*ايد.

- براي ميلان بسيار مهم است كه كلارنس بازي كند و البته به خوبي هم بازي كند. كلارنس در بازي برابر بايرن مونيخ (در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا) نمايشي خيال*انگيز داشت و در دو بازي برابر منچستريونايتد هم او اين گونه بود. وقتي فردي از عهده اين كار برمي*آيد، به واقع او بازيكن بزرگي به شمار مي*آيد.

* آيا پس از شكست برابر ليورپول در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل 2005، ديدار چهارشنبه براي شما نوعي ميدان تلافي و انتقام*گيري به شمار مي*آيد؟

- نه. من چنين ديدگاهي ندارم. ليورپول در آن زمان ما را شكست داد و براي همين هم با شايستگي عنوان قهرماني را از آن خود كرد. اكنون هم اين ما هستيم كه بايد نشان دهيم توانايي بردن جام قهرماني اين رقابت*ها را داريم. تمام حواس من به اين موضوع دوخته شده است كه بايد پيروز اين بازي باشيم. در عين حال ذهنم را از پرداختن به انديشه تلافي و انتقام بازمي*دارم. دوست دارم تاريخ ساز فوتبال باشم. آن هم از اين طريق كه نامم و نام باشگاه ميلان را به عنوان فتح ليگ قهرمانان اروپا در فصل 7 - 2006 به ثبت برسانم. بايد همه*ي بازي*هاي گذشته را از ياد ببريم، چرا كه آنها در تجزيه و تحليل اشتباهاتمان هيچ كمكي به ما نمي*كنند. فكر كردن به گذشته هيچ فايده*اي ندارد. تنها چيزي كه بازي گذشته نشان داد آن بود كه در فوتبال همه چيز «شدني» است. ما اكنون دو سال بزرگ*تر و با تجربه*تر شده*ايم و از آن زمان بازي*هاي متعددي را در بالاترين سطح تجربه كرده*ايم. از اين موضوع بازيكنان جواني همانند من بهره خواهند برد.

* كارلو آنچلوتي گفته است، كه همه كار خواهد كرد تا بازي با ديگر به ضربه*هاي پنالتي كشيده نشود. آيا شما هم چنين برداشتي داريد؟

- اين موضوع روشن و مسلم است. من در اين فصل در بازي برابر فيورنتينا يك ضربه پنالتي را از دست دادم. در عين حال با وجود آن كه در آن بازي برابر ليورپول ضربه*ي پنالتي*ام را به گل تبديل كردم اما، در پايان بازنده*ي بازي بوديم. فكر نمي*كنم كه تيمي به ضربه*هاي پنالتي علاقه*مند باشد و يا روي آن برنامه*ريزي كند. مي*دانيم كه ليورپول در مرحله*ي نيمه نهايي با همين روش چلسي را از پيش رو برداشت، با اين حال مطمئن هستم كه آنها هم ترجيح مي*دهند سرنوشت بازي در وقت قانوني و عادي*اش رقم بخورد. من اغلب بازي*هاي ليورپول را در فصل جاري تماشا كرده*ام و باور دارم كه آنها تيمي بسيار قدرتمند هستند. آنها از نظر فني تقريبا كامل هستند. و البته از سرمربي بسيار خوبي هم برخوردار هستند. از اين گذشته آنها از روحيه*اي جنگجو كه خاص انگليسي*هاست برخوردارند.

* كداميك از بازيكنان ليورپول شما را بيشتر تحت تاثير قرار داد؟

- استيون جرارد بدون ترديد بزرگ*ترين سازمان* دهنده و روح تيم به شمار مي*آيد. خيلي خوشحال مي*شدم اگر او در بازي چهارشنبه حضور نداشت و بازي نمي*كرد!

* در فصل جاري رقابت*هاي ليگ قهرمانان اروپا شما با ده گل زده بهترين گلزن رقابت*ها هستيد. اين عنوان براي يك هافبك تهاجمي نتيجه*اي درخشان است.

- در واقع گلزني وظيفه*ي من نيست. كار من بازي*سازي است و همواره هم همين خواهد ماند. با اين حال بسيار زيباست بتوان اين اندازه گلزني كرد. در جريان بازي پاياني دوست دارم روي پيروزي و برد تمركز كنم. اين كه در اين بازي چه كسي گلزني خواهد كرد، برايم هيچ اهميتي ندارد.

* يك بار هم درباره*ي جنجال*ها پيرامون آينده*ي شما حرف بزنيم. شايعه*هايي شنيده مي*شود كه رئال مادريد همانند گذشته علاقه*مند به خدمت گرفتن شماست. آيا براي خود شما هم پيوستن به اسپانيا تا به حال مطرح بوده است؟

- همواره با اين پرسش روبرو بوده*ام. بااين حال تا زماني كه براي ميلان بازي مي*كنم اين پاسخ را خواهم داد كه قرارداد من تا سال 2011 اعتبار دارد و من به اين قرارداد وفادار خواهم بود. اگر روزي ميلان اعلام كند قصد فروش مرا دارد، در آن زمان، تاكيد مي*كنم تنها در آن زمان درباره*ي پيوستنم به باشگاهي ديگر فكر خواهم كرد.

* «دياگو» برادر كوچك*تر شما هم اكنون براي تيم ريميني در سري B فوتبال ايتاليا بازي مي*كنند. روي هم رفته 9 بازيكن برزيلي وجود دارند كه در اين شهر چه در ميلان و يا اينتر به بازي مشغول هستند. آيا احساس نمي*كنيد كه در وطن*تان برزيل به سر مي*بريد؟

- روشن است كه اين موضوع كمك فراواني است. تا آنجا كه به بازيكنان برزيلي كه براي اينتر بازي مي*كنند مربوط است، همه*ي رقابت*هايي كه ميان اين دو باشگاه به چشم مي*خورد. مانع از آن نمي*شود كه ما دوست هم نباشيم.در كنار فوتبال ما اغلب همديگر را مي*بينيم. اين كه پيراهن چه باشگاهي را بر تن داريم براي ما اهميتي ندارد. اين موضوع پيش دوستي ما بي*اهميت است.

* آدريانو گالياني، نايب رييس باشگاه ميلان به تازگي اعلام كرد كه دوست دارد آندري شوچنكو را بار ديگر در سان سيرو ببيند. شوچنكو در چهارشنبه زماني كه شما در آتن مشغول بازي در ميانه ميدان هستيد، روي سكوها خواهد نشست. آيا شما هم دوست داريد كه او را بار ديگر در تيم ببينيد؟

- مي*دانيم براي او تماشاي بازي دوستانش بيسار دشوار خواهد بود. آن هم در حالي كه او تنها بايد تماشاگر اين رخداد باشد. خوشحالم كه مجبور نيستم برابر او بازي كنيم. چرا كه آندري هنوز هم بازيكن بسيار خوبي است. خيلي خوب خواهد بود اگر بشود او بار ديگر به ميدان بازگردد. با اين حال اين من نيستم كه بايد در اين باره تصميم*گيري كنم.

* از پيوستن رونالدينيو به ميلان هم چيزهايي به گوش مي*رسد. اين موضوع را چگونه مي*بينيد؟

- بسيار خوشحال مي*شوم. اگر بشود او را به خدمت گرفت. رونالدينيو بهترين بازيكن است و آمدن او براي باشگاه بهترين تقويت خواهد بود. ما همديگر را به خوبي مي*شناسيم و اغلب از راه تلفن با هم در تماس هستيم. بازي در يك تيم با بازيكناني چون رونالدينيو، شوچنكو و رونالدو رويايي خواهد بود. همانند هر بازيكني من هم دوست دارم در كنار بهترين بازيكنان بازي كنم.»

Comment

• سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك گفت: بازي روز پنج شنبه مقابل پيروزي تهران، هيچ گونه حساسيتي براي من ندارد و تنها به فكر ارائه يك بازي جذاب و جوانمردانه هستيم.

"منصور پورحيدري" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه مركزي ، افزود: رسانه ها بيش از حد اين بازي را بزرگ كرده اند ، بازي صنايع و پرسپوليس يك بازي دوستانه است و نتيجه آن هم براي ما اهميتي ندارد.

وي ادامه داد: پيروزي در حال حاضر در كوران مسابقات ليگ برتر قرار دارد و بازيكنان اين تيم آمادگي خوبي دارند، ولي تيم ما يك ماه است كه تمريني نداشته است، بنابراين در ديدار مقابل سرخپوشان تهراني تنها به فكر ارائه يك بازي تماشاگر پسند و جوانمردانه هستيم.

پورحيدري در مورد افتتاح ورزشگاه 15 هزار نفري امام خميني اراك اظهار كرد : جاي بسيار خوشحالي دارد كه پس از سال ها شهر اراك صاحب يك ورزشگاه خوب شده است، ولي به نظر من بهتر بود افتتاح اين ورزشگاه را به اواسط تابستان و پيش از آغاز ليگ هاي برتر و دسته اول موكول مي كردند تا هر دو تيم شركت كننده در مراسم افتتاحيه ، با آمادگي بالا در اين مسابقه حضور مي يافتند.

وي ادامه داد: حيف است شهر اراك كه از قطب هاي اصلي صنعت كشور به شمار مي رود و از يك ورزشگاه مجهز هم برخوردار شده است، تيمي در ليگ برتر نداشته باشد، همواره در طول سه سال اخير اين سوال در ذهنم مطرح بوده است كه چرا استان مركزي و شهر اراك با اين همه شركت ها و كارخانجات معتبر صنعتي ، توانايي اداره يك تيم فوتبال را ندارند.

پورحيدري تصريح كرد: به اين نتيجه رسيده ام كه در استان مركزي دوست ندارند تيم فوتبالي در ليگ هاي كشوري حضور داشته باشد ، مدتي پيش پس از اعتصاب بازيكنان، مسوولين باشگاه چكي به تاريخ 25 ارديبهشت ماه به بازيكنان دادند ولي متاسفانه اين چك برگشت خورد ، در حال حاضر هم هيچ كس نيست كه جوابگوي بازيكنان باشند و همچنان بازيكنان در بلاتكليفي به سر مي برند.

سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در مورد شكست اين تيم در مقابل سايپا تهران گفت: استقلال در بازي مقابل سايپا استقلال هميشگي نبود ، تاكنون نديده بودم مرفاوي در طول بازي هاي اين فصل مدام روي نيمكت بنشيند و فكر مي كنم بازيكنان و مربيان اين تيم در بازي مقابل سايپا يك مشغله فكري و يا مشكل روحي داشتند.

پورحيدري در پايان نقش علي دايي در برتري سايپا را بسيار تاثير گذار دانست و افزود : استقلال بهترين شانس براي قهرماني در ليگ برتر را از دست داد ، درست است كه هنوز دوهفته از ليگ باقي مانده است ولي اگر استقلال از سد سايپا مي گذشت ، كار راحتي براي قهرماني مجدد در ليگ برتر داشت ، در عين حال بازيكنان و مربيان اين تيم نبايد اميد خود را از دست بدهند ،چرا كه در فوتبال هيچ چيزي قابل پيش بيني نيست.

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس از حضور تيم اميد پرسپوليس در اراك و بازي با تيم صنايع خبر داد.

Comment

• تيم ملي تكواندو ايران با كسب دو نشان نقره و يك برنز از نظر مرغوبيت مدال در رده*ي سيزدهم هجدهمين دوره*ي مسابقات جهاني تكواندو قرار گرفت، ولي از نظر امتيازي به مقام نايب قهرماني رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه روند رو به رشد تكواندو ايران با كسب عنوان نايب قهرماني جام جهاني در مسابقات سال 1997 قاهره مصر آغاز شد و در رقابت*هاي سال 1999 ادمونتون كانادا براي اولين بار در سطح جهان به مقام نايب قهرماني رسيد، اين عنوان در سال*هاي 2001 كره، 2003 آلمان و 2005 اسپانيا نيز تكرار شد اما، ناكامي ستاره*هاي بزرگي مانند كرمي، ساعي، مهدي*زاده، بي*باك و خداداد در سال 2007 باعث شد تا نايب قهرماني امتيازي تكواندو خيلي به دل نچسبد و با مقايسه*ي تنها 3 مدال نقره و برنز ايران با ساير كشورها و قرار گرفتن در جايگاه سيزدهم جهان اين سوال در اذهان تداعي شود كه عيار واقعي تكواندو ايران كدام است؟

آيا جمع*بندي چند امتياز حاصل شده در مسابقات و اين كه امتيازها بدون توجه به مدال كه معيار عملكرد فني يك تيم است و اين كه بازيكنان تا چه حد آماده بوده*اند جايگاه دومي را نشان دهد، ولي از هشت مدال طلاي توزيع شده حتي دريغ از كسب يك مدال طلا مي*تواند پشتوانه*ي محكمي براي اطمينان از كسب سهميه*ي المپيك 2008 پكن باشد.

آيا شكست برابر حريفاني از مصر، افغانستان تركيه، مالي، برزيل، پورتوريكو، گواتمالا، قبرس و كرواسي واقعا مي*تواند دليل قانع كننده*اي داشته باشد؟ زيرا هرگز اين كشورها جايي در جغرافيايي تكواندو نداشته و ندارند و تصور شكست برابر آنها بسيار دشوارتر از پيروزي در مصاف با آنها بوده است.

هادي ساعي دارنده 9 مدال جهاني تكواندو برابر حريف افغانستاني مسابقه را واگذار كرد. افغانستاني كه سال*ها تحت شرايط جنگ داخلي بوده و داشتن يك سالن تمريني مناسب هم از آرزوهاي ورزشكاران اين رشته است. دانش فني يك مربي معمولي تكواندو ايران به مراتب مي*تواند بالاتر از يك مربي تكواندو افغانستاني باشد. ولي شاهد بوديم كه ساعي در ماراتن يك امتيازي از دور مسابقات كنار رفته و به برنز قناعت مي*كند. شايد اگر در مرحله*ي پايين*تر اين حريف و ساعي روبرو مي*شدند همين مدال برنز هم عايد نمي*شد و متاسفانه هيچ كدام از اعضاي پرشمار كادر فني تيم ملي اين حريف افغانستاني را نه در بازي*هاي آسيايي دوحه، نه در جام باشگاه*هاي آسيا در ايران و نه در دورهاي مقدماتي رقابت*هاي جهاني جدي نگرفتند و آناليز نكردند.

مرتضي رستمي تكواندو سنگين وزن كشورمان كه قهرمان بزرگي مانند "پاسكال ژنتيل" فرانسوي را شكست مي*دهد برابر تكواندوكا اهل مالي شكست مي*خورد، در صورتي كه مالي تنها با دو تكواندوكا در مسابقات جهاني شركت كرده و به يك مدال طلا رسيد. واقعا اين كشور در كجاي تكواندو قرار دارد كه با اقتدار تمام و با اختلاف چهار امتياز قهرمان طلايي سال 2003 جهان و برترين تكواندوكاي سنگين وزن كشورمان را شكست مي*دهد.

بهزاد خداداد پس از شكست برابر مصر عذرخواهي مي*كند. دكتر چوي - رييس فدراسيون جهاني تكواندو اظهار كرده نتايج تيم ملي تكواندو ايران راضي كننده نيست. مرتضي رستمي پس از بازي فينال مي*گويد كه قواي جسماني*اش تحليل رفته و هادي ساعي مطابق معمول از داوري*ها گله*مند بوده است. به نظر مي*رسد واقعيت تنها چيزي است كه در بسياري از اين اظهارنظرها در نظر گرفته نمي*شود.

كدام كشور را سراغ داريد كه رييس جمهور آن كشور در تمرين تيم ملي تكواندو حاضر شود و در گفت*وگو با ملي*پوشان باعث شارژ رواني بالاي آنها شود. چند رشته*ي ورزشي داخل ايران را مي*شناسيد كه به اندازه*ي تكواندو مورد توجه بوده و امكانات كاملي براي تمرين و مدال*آوري در اختيار تيم ملي قرار بگيرد و تمامي رسانه*ها نيز حمايت كاملي از تكواندو داشته باشند.

يك ماه پيش از اعزام تيم ملي به مسابقات جهاني ناظر كميته*ي ملي المپيك صراحتا از وجود عدم تفكيك وظايف دقيق بين كادر فني تيم ملي و انجام تمرينات نامنظم خبر داد. در حالي كه به جاي توجه به اين صحبت*ها عناويني مانند حاشيه*ساز و تضعيف كننده*ي تيم ملي را به دفعات از مسوولان فدراسيون شنيديم. اينك در تيم ملي تكواندو، مربياني به عناوين مختلف حضور دارند كه تعداد آنها از تعداد بازيكنان بيشتر است. ولي آيا اين تعداد مربي بازدهي لازم را داشتند؟

قبول داريم كه ساير كشورها نيز رشد كرده*اند و با سرمايه*گذاري ويژه امروز ديگر نمي*توان تنها كره را قدرت مطلق تكواندوي جهان دانست زيرا توزيع يكنواخت مدال*هاي طلا بين هشت كشور هم نشان دهنده*ي رشد فني و هم داوري*هاي مناسب است. زيرا هرگز نديده*ايم كه تمامي مدال*ها يك جانبه به طرف كره سرازير شود.

آنچه كه مي*توان به آن اشاره كرد اين است كه پس از بازگشت تيم ملي از مسابقات جهاني پكن بهتر است با تشكيل كميته*ي ويژه*اي به بررسي دلايل شكست پياپي ملي*پوشان پرداخت تا بتوانيم از حالا اميدوار به كسب سهميه*ي المپيك پكن باشيم.

Comment

• شوراي* استيناف فدراسيون فوتبال راي کميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال درمورد تجديد ديدار تيم*هاي فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان را تاييد کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)؛ تيم فوتبال سپاهان اصفهان كه به دليلي تاخير در پرواز اصفهان - اهواز موفق نشد در ديدار برابر فولاد خورستان حاضر شود و کميته*ي انضباطي نيز راي به تکرار اين مسابقه داده بود، بايد اين ديدار را مجددا برگزار كند.

پس از صدور راي كميته*ي انضباطي، باشگاه فولاد خوزستان به اين راي اعتراض كرد و پرونده به شوراي استيناف ارجاع شد و اين شورا نيز راي اوليه را تاييد كرد.

براساس اين گزارش، شوراي استيناف فدراسيون فوتبال براي رسيدگي به در خواست تجديد نظر فولاد خوزستان عصر روز سه*شنبه و با حضور افتخاري، نبي، رشادتي و شاه حسيني تشکيل جلسه داد و راي کميته*ي انضباطي را تاييد كرد.

بر اساس اين راي سازمان ليگ موظف است، تاريخ جديد برگزاري اين ديدار را اعلام كند.

Comment

• "ويرين ويلسون" با تاكيد بر اين كه تيم*هاي فيناليست مسابقات قهرماني نوجوانان آسيا ممكن است حتي در مرحله*ي مقدماتي نتايج ضعيفي را گرفته باشند گفت: در رده*ي سني نوجوانان و جوانان نمي*توان شرايط يكساني را متصور بود، چرا كه هر لحظه ممكن است بازيكنان دچار افت شديدي بشوند.

سرمربي تيم ملي واليبال نوجوانان استراليا در گفت*وگو با خبرنگار اعزامي ايسنا به مالزي در رابطه با ششمين دوره*ي مسابقات قهرماني آسيا اظهار كرد: سطح مسابقات نسبت به دوره*هاي قبل بسيار بالا رفته است. تيم*هاي كره*ي جنوبي، ايران، چين و استراليا شانس بيشتري براي حضور در جمع چهار تيم برتر را دارند. بازي*هاي تيم ايران را از نزديك ديده*ام و هنوز معتقدم كه توانايي*هاي اصلي تيم ايران براي ساير تيم*ها مشخص نشده است.

وي افزود: هيچ بعيد نيست كه تيم ايران حتي با وجود اين دو باختي كه پشت سر گذاشته است به فينال برسد. به هر حال مهم بازي*هاي حذفي مرحله*ي بعد است.

ويلسون با اشاره به عملكرد تيم ملي استراليا در اين دوره از مسابقات تصريح كرد: در چند سال اخير سرمايه*گذاري خوبي بر روي رده*هاي پايه استراليا انجام گرفته است. اكثر بازيكناني كه الان در تيم ملي واليبال نوجوانان استراليا حضور دارند به صورت حرفه*اي در شهرهاي مختلف كشورمان مشغول به فعاليت هستند كه همين امر كار ما را براي انتخاب بهترين*ها ساده*تر كرده است.

سرمربي تيم ملي واليبال نوجوانان استراليا خاطرنشان كرد: قبل از اعزام به مالزي سه اردوي يك هفته*اي را برگزار كرديم كه دو اردوي اول ما بيشتر جنبه*ي انتخابي داشت. براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا بازي تداركاتي خاصي انجام نداديم و فقط يك بازي با يك تيم داخلي استراليا را انجام داديم.

وي افزود: برخي از بازيكنان ما شش روز هفته را تمرين مي*كنند و مرتب در كوران مسابقات داخلي رده*ي سني نوجوانان هستند. پس نيازي نداريم كه بيش از حد آنها را تحت فشار قرار دهيم.

ويرين ويلسون در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: به شخصه معتقدم كه سطح واليبال استراليا فراتر از قاره*ي آسياست. فدراسيون واليبال استراليا براي بالا بردن سطح تيم*هاي ملي خود از سطح قاره*ي آسيا برنامه*ريزي چندين ساله*اي را انجام داده است كه در حال اجراي آن هستيم. مطمئنا طي سال*هاي آتي خواهيد ديد كه استراليا در سطح جهان به عنوان يك تيم قدرتمند ظاهر خواهد شد.

Comment

• سياوش اكبرپور گفت: زيبايي فوتبال به اتفاقاتي است كه در آن بوجود مي*آيد.

بازيكن تيم فوتبال استقلال در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بعد از باخت مقابل سايپا در حال حاضر وضعيت تيم خوب است. البته باخت مقابل سايپا، نتيجه عادلانه*اي نبود و ما مي*توانستيم در آن بازي پيروز ميدان باشيم كه اين اتفاق رخ نداد. همه*ي بازيكنان زحمت خودشان را در بازي مقابل سايپا كشيدند اما، متاسفانه نتيجه را واگذار كرديم.

اكبرپور با اعتقاد به اين كه روز بازي مقابل سايپا از روزهاي خوب فوتبال استقلال بود، اظهار كرد: بايد بازي را مي*برديم. زيبا بازي كرديم ولي اي كاش نتيجه را مي*گرفتيم، چرا كه هيچ كس نگفت استقلال خوب بازي كرد و باخت. پس اگر نتيجه را مي*گرفتيم به نظرم بهتر بود.

وي دو بازي آينده استقلال مقابل پيكان و پاس را بسيار مهم دانست و ادامه داد: بايد دو بازي باقيمانده خودمان را ببريم تا براي قهرماني اميدوار باشيم. به نظر من اين 2 بازي سرنوشت رقابت*هاي ليگ برتر امسال را مشخص خواهد كرد و نقش بسيار تعيين كننده*اي در قهرماني ما خواهد داشت. تلاش خودمان را مي*كنيم كه هر 2 بازي خودمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

بازيكن تيم فوتبال استقلال در رابطه با عدم گلزني بازيكنان اين تيم گفت: بازيكنان استقلال خوب بازي مي*كنند. از موقعيت*هايي هم كه به دست مي*آوريم استفاده كرده*ايم و به گل رسيديم. بازي مقابل سايپا يك اتفاق بود و اين اتفاقات را نمي*توان در فوتبال پيش بيني كرد.

اكبرپور با بيان اين كه هواداران استقلال خيلي صبور هستند اظهار كرد: تماشاگران استقلال براي قهرماني تيم محبوب*شان 3 سال صبر كردند بنابراين بسيار صبور هستند. از آنها مي*خواهم كه در 2 بازي آينده استقلال را حمايت كنند. هواداران استقلال اين2 بازي آخر هم تيم خودشان را تحمل كنند. من به هواداران استقلال نويد روزهاي خوبي را مي*دهم و از آنها مي*خواهم كه اين بازي هم با تمام وجود استقلال را براي قهرماني تشويق كنند.

سياوش اكبرپور در رابطه با وضعيت حضورش در تيم استقلال براي ليگ برتر آينده به ايسنا گفت: در حال حاضر تمام ذهن و فكرم حضور در استقلال است. پس از اينكه بازي*ها تمام شد در اين رابطه تصميم خواهم گرفت. خودم مي*خواهم فوتبالم را در اروپا ادامه دهم كه هنوز وضعيتم در اين رابطه مشخص نيست. در بين تيم*هاي داخلي به استقلال فكر مي*كنم. باز هم تاكيد مي*كنم كه فعلا به استقلال فكر مي*كنم و پيشنهادات را ارزيابي مي*كنم و آن پيشنهادي كه مناسب باشد را انتخاب مي*كنم.

Comment

• يك هفته پس از بركناري نايل وارنوك از مربيگري شفيلد يونايتد، مسوولان اين باشگاه برايان رابسون را جايگزين او كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رابسون كه سال*ها سرگروه تيم ملي انگلستان بود و به تازگي هم در «وست برومويچ آلبوين» مشغول به كار بود، بايد شفيلدي*ها را به ليگ برتر انگلستان براند.

اين تيم در آخرين روز بازي*هاي ليگ برتر با پذيرش شكست دو بريك برابر ويگان راهي دسته اول باشگاه*هاي انگلستان شد.

رابسون 50 ساله پس از پذيرش مربيگري شفيلد يونايتد درنشست خبري معرفي*اش گفت:« از قبول مربيگري شفيلد خوشحالم. ما بازيكنان خوبي داريم و با كمي باد موافق مي*توانيم به ليگ برتر بازگرديم.»

كوين مك كا به رييس باشگاه هم اميدوار است، رابسون تيمش را هر چه زودتر به ليگ برتر بازگرداند.

رابسون كه در فصل پيش هدايت «وست بروم» را بر عهده داشت، در سپتامبر 2006 از كار دراين تيم بركنار شد.

او كه 90بار پيراهن تيم ملي كشورش را به تن كرده است پيشتر ميدلزبورو را هدايت مي*كرد. او دو در سال*هاي 1995 و 1998 اين تيم را به ليگ برتر رسانده بود.

نايل ورنوك چهارشنبه گذشته و در پي نتايج بد اين تيم پس از هشت سال از كار بركنار شد. شفيلد تنها به خاطر يك گل زده كمتر در قياس با ويگان به رقابت*هاي دسته پايين*تر سقوط كرد.

Comment

• اعتصاب خطوط هوايي ايتاليا تا ساعاتي پيش از شروع فينال ليگ قهرمانان اروپا مانع از حضور هواداران ميلان در آتن شده است.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به آتن، در حالي كه كمتر از ده ساعت ديگر حساس*ترين ديدار فصل رقابت*هاي باشگاهي در اروپا با انجام بازي نهايي جام قهرمانان باشگاه*هاي اروپا برگزار مي*شود، تعداد بسياري از هواداران ميلان به دليل اعتصاب خطوط هوايي ايتاليا نتوانسته*اند خود را به آتن محل برگزاري اين مسابقه برسانند.

هم اكنون در مراكز اصلي شهر تعداد بسيار زيادي از هواداران ليورپول وجود دارند و آتن به تصرف طرفداران متعصب اين تيم انگليسي درآمده و اندك هواداران ميلان در ميان مردم ديده مي*شوند.

همچنين از صبح امروز هواداران ليورپول در طرف درب شمالي ورزشگاه المپيك مستقر شده*اند و هم اكنون در حال استراحت هستند تا آماده* بازي امشب باشند.

برگزار كنندگان ديدار فينال، در شمالي را به هواداران ليورپول و در جنوبي را به طرفداران ميلان اختصاص داده*اند.

سي هزار نفر از هواداران ليورپول بدون بليت هستند. يكي از اين هواداران به خبرنگار ايسنا گفت:« اي كاش سران باشگاه ليورپول هم بليت اين بازي را در اختيار طرفداران وفاداري كه بليت يك فصل را خريداري كرده*اند، قرار مي*دادند.»

Comment

• ارنست ميدن دروپ از چهاردهم مارس 2007 بار ديگر هدايت آرمينيا بيله*فلد را بر عهده گرفت. او ابتدا قرار بود تا پايان فصل آينده بوندسليگا سرمربي اين تيم باشد. اما اكنون اين قرارداد براي يك سال ديگر تمديد شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس قرارداد تازه، ميدن دروپ بدون در نظر گرفتن بوندسليگاي يك يا دو تا سال 2009 بيله*فلد را هدايت خواهد كرد.

اين مربي پس از شكست دو بر يك تيمش برابر شالكه در روز پاياني بوندسليگا گفت:« ما به هدفمان رسيديم. اگر تنها از اواسط ماه مارچ تا اكنون را در نظر بياوريم مي*توانيم از امتيازهايمان راضي باشيم.»

سران باشگاه ناحيه وست فالن هم از عملكرد سرمربي خود رضايت دارند. اين سرمربي كه از 1988 تا 1990 و از 1994 تا 1998هم مربيگري بيله*فلد را بر عهده داشت.

او كه در صورت سقوط بيله*فلد به بوندسليگاي دو در پايان فصل پايان يافته*ي فوتبال باشگاه*هاي آلمان اين تيم را ترك مي*كرد، گفت:« انتظار همكاري پرثمري را دارم وگرنه از اين تيم جدا مي*شدم.»

اين مربي چهل و هشت ساله كه چند سال قبل از سوي هواداران آرمينيا به عنوان سرمربي قرن اين تيم انتخاب شده بود، در مارچ گذشته تيم را از فرانك گايدك در حالي تحويل گرفت كه با خطر سقوط به بوندسليگاي 2 روبرو بود. گايدك هم براي مدتي كوتاه جانشين توماس فون هسن شده بود. او اكنون دستيار ميدن دروپ در بيله*فلد است.

چهار پيروزي پي در پي در پنج هفته*ي پاياني بقاي بيله*فلد را در بوندسليگاي يك ميسر كرد. هانس هرمان شويك رييس باشگاه اميدوار است با مربيگري ميدن دروپ ركورد پنج سال حضور پي در پي در بوندسليگا شكسته شود، بيله*فلد در سال*هاي 1980 تا 1985 در بوندسليگاي يك حاضر بود.

Comment

• لوكا بوناچيچ پس از صعود سپاهان به مرحله*ي حذفي ليگ قهرمانان آسيا با تبريك به بازيكنان خود گفت: من زماني كه به سپاهان آمدم و با آقاي ساكت صحبت كردم، ايشان گفتند كه در ابتدا دنبال قهرماني در جام حذفي و بعد موفقيت در آسيا هستيم. و من خوشحال هستم كه به عهدم وفا كردم.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم سپاهان پس از پيروزي بر الشباب گفت: من قبل از بازي حتي يك درصد هم شك نداشتم كه تيمم در اين بازي امتياز نگيرد؛ بازيكنانم بازي خوبي به نمايش گذاشتند و علي*رغم فشردگي چند هفته*ي بازيها خوب بازي كردند.

وي در ادامه گفت: اگر از بيرون به بازي نگاه كنيم، شايد اين پيروزي يك پيروزي ساده براي ما باشد، ولي ما براي اينكه بتوانيم اين بازي را ببريم، موانع زيادي را پشت سر گذاشتيم. ما امروز ثابت كرديم كه همه چيز امكانات و پول نيست و ما مي*توانيم جلوي هر تيمي كه از نظر امكانات و پول از ما بالاتر است، بايستيم.

بوناچيچ افزود: تيم الشباب بازيكنان خوبي دارد اما، امروز در حد انتظار ظاهر نشد، اگر به آنها فرصت مي*داديم امكان داشت براحتي بازي را واگذار كنيم، البته در مورد گل تيمم هم بايد بگويم اين گل همراه با شانس بود و در زمان مناسبي هم به ثمر رسيد.

مربي سپاهان ادامه داد: ما از فدراسيون فوتبال بدليل عدم همكاري*اشان به هيچ وجه راضي نيستيم. آنها بازي*هاي ما را فشرده برنامه*ريزي كردند، ضمن اين كه در مورد لغو بازي با فولاد خوزستان هم معتقدم كه طوفان شن كار خدا بود و بجاي فدراسيون، خدا به ما كمك كرد.

وي گفت: من تا ده روز ديگر قراردادم با سپاهان به اتمام مي*رسد و اگر قرار باشد در اين تيم بمانم، قطعا در فصل آينده در انتخاب بازيكنان تجديدنظر مي*كنم، البته اين بستگي دارد كه مذاكراتم با آقاي ساكت به نتيجه برسد.

Comment

• دكتر قراخانلو، رييس كميته*ي ملي المپيك طي نامه*اي خطاب به مهندس صفايي فراهاني، رييس كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال، لغو عضويت كميته ملي المپيك از مجمع فدراسيون فوتبال را مخالف با منطق سازمان بين*المللي ورزش و غير قابل توجيه دانست.

به گزارش ايسنا، قراخانلو هم*چنين در نامه*ي خود حق مكاتبه با فيفا را در زمينه*ي فوق براي كميته المپيك محفوظ خواند.

در متن اين نامه آمده است:

طبق اطلاع واصله، كميه*ي انتقالي در بررسي نهايي اساس*نامه فوتبال تصميم به حذف كميته ملي المپيك از فهرست اعضاي مجمع عمومي فدراسيون فوتبال گرفته است كه علت اين امر بر اين كميته معلوم نيست.

كميته*هاي ملي المپيك در نمودار بين*المللي ورزش در مجاورت فدراسيون*هاي بين*المللي، عضويت كميته بين*المللي المپيك را دارند و به اين اعتبار نقش آنها در مجامع عمومي فدراسيون*هاي ملي كتمان ناپذير است. لغو عضويت كميته ملي المپيك از مجمع عمومي فدراسيون فوتبال توجيه قابل قبولي ندارد و مخالف منطق سازمان بين*المللي ورزش است.

عليهذا مقتضي است ضمن بررسي مجدد چارت بين*المللي ورزش و همچنين اساس*نامه كميته ملي المپيك كه هر دو مورد كميته ملي المپيك را مستقيما در فعاليت*هاي ورزشي قهرماني دخيل و سهيم مي*دانند نسبت به رفع مشكل موجود اقدام و نتيجه را به اين كميته اعلام كنيد. خاطر نشان مي*سازد كه حق مكاتبه با فيفا در اين زمينه براي كميته ملي المپيك محفوظ است كه عندالزوم در اولين فرصت ممكن مورد استفاده قرار خواهد گرفت، ولي رفع اين مشكل در مجموعه مديريت ورزش داخل كشور مورد تاكيد جدي كميته ملي المپيك است كه انشاالله با حسن تدبير و دلسوزي جنابعالي محقق خواهد شد.

Comment

• شايد اگر استقلال، سايپا را برده بود شرايط خيلي فرق مي*كرد و اكنون همه به نوعي از قهرماني استقلال حرف مي*زدند. صمد مرفاوي هم با خيال آسوده*تري در دو بازي آخر ليگ برتر بر روي نيمكت مي*نشست. اما؛ اكنون شرايط به گونه*اي ديگر است. سايپا توانست استقلال را در مقابل چشمان تماشاگرانش در استاديوم آزادي ببرد تا اول از همه به صدر جدول صعود كند و بعد از آن هم استقلال را از رسيدن به جام قهرماني دور كند.

ر اين ميان مرفاوي هنوز هم با اميدواري حرف مي*زند و شكست در مقابل سايپا را جز طبيعت فوتبال مي*داند. استقلال هنوز شانس قهرماني دارد. آنها فردا با انگيزه*ي زيادي به مصاف پيكاني مي*روند كه نيم فصل اول استقلال را شكست داده است. استقلال و مرفاوي خوب مي*دانند كه براي رسيدن به قهرماني نبايد نتيجه*ي بازي رفت را تكرار كنند.

خبرنگار ايسنا با سرمربي استقلال پيش از بازي تيمش مقابل پيكان به گفت*وگو نشسته است كه متن آن را در زير مي*خوانيد:

* آقاي مرفاوي شرايط تيم استقلال چگونه است.

بعد از بازي با سايپا كه تيم ما خوب فوتبال بازي كرد و نتيجه را واگذار كرد، شرايط بازيكنان خوب است. صد در صد اميدواريم و به دنبال اين هستيم كه 2 بازي باقيمانده*ي خودمان را ببريم و بتوانيم هر 6 امتياز اين دو بازي را بگيريم.

* برنامه*تان براي بازي فردا مقابل پيكان چگونه است؟

با توجه به اين كه زمان ما تا بازي بعدي*مان كم است، تمرينات سبكي را انجام مي*دهيم تا بتوانيم بازيكنان را در شرايط خوبي براي بازي با پيكان نگه داريم.

* فردا بازي حساسي مقابل پيكان داريد، آيا فكر مي*كنيد بتوانيد هر سه امتياز بازي را بگيريد؟

پيكان تيم جواني است و امسال هم خوب فوتبال بازي كرده است و شرايط خوبي هم دارد. ما هم بازي سختي داريم ولي اميدوارم سه امتياز اين بازي را به دست آوريم. با توجه به اين كه بازي رفت را شكست خورديم، آن بازي مي*تواند درس خوبي براي ديدار فرداي ما مقابل پيكان باشد.

* شكست شما مقابل سايپا شايد شوكي را به مجموعه استقلال وارد كرده، آيا با اين شكست قهرماني استقلال در پرده*اي از ابهام قرار نگرفته است؟

ابهام كه نه. اولين باري نبود كه استقلال مقابل 60 تا 70هزار تماشاگر شكست خورده است. نه تنها در دوره*ي من بلكه در دوره*هاي قبلي هم چنين اتفاقي افتاده است. اين اتفاقات در فوتبال طبيعي است. تيمي كه از موقعيت*هايش به نحو احسن استفاده نكند ممكن است شكست بخورد كه ما شكست خورديم. ولي من از بازي بازيكنانم و روندي كه داشته*اند راضي هستم. آنها خوب فوتبال بازي كردند و تلاش بسياري داشتند. شايد با بدشانسي روبرو بوديم كه موقعيت*هايمان به گل تبديل نشد و بازي را واگذار كرديم. در حال حاضر هم چيزي تمام نشده است. 2 بازي ديگر داريم و اين توانايي را داريم كه هر 2 بازي را ببريم. بازيكنان وضعيت تيم را به خوبي مي*دانند و اميدوارم بتوانيم بازي*هاي خوبي را ارايه كنيم و حريفان را شكست دهيم.

* يكي از مشكلات استقلال بحث گلزني بازيكنان است كه گويا با مشكل روبرو هستند.

اين اتفاقات در فوتبال بوجود مي*آيد و هميشه موقعيت*هايي است كه از دست مي*رود يا خراب مي*شود. منتها بازيكنان استقلا بايد تمركز بيشتري داشته باشند. بايد روي تمركزشان بيشتر كار كنيم تا براي بازي*هاي آينده مشكلي نداشته باشيم.

* آقاي فتح الله زاده اعلام كرده*اند كه فصل بعد هم مرفاوي در استقلال خواهد ماند.

به هر حال هر كسي نظري دارد و آقاي فتح*الله زاده سرپرست باشگاه هستند و اختيار دارند. ايشان مختار هستند كه هر برنامه*اي كه مي*خواهند داشته باشند.

* رابطه*تان با فتح الله زاده چگونه است؟

من رابطه*ي بدي با آقاي فتح الله زاده ندارم، در زمان ايشان وارد عرصه*ي* مربيگري شدم.

* در روز بازي با سايپا ناصر حجازي، در بين تماشاگران حاضر شد، نظرتان در اين خصوص چيست؟

در اين رابطه صحبتي ندارم، چون 2 بازي خيلي مهم را در پيش داريم. در رابطه با مسائل حاشيه*اي حرف نمي*زنم و در باره چيزي كه در باشگاه اتفاق نيفتاده است صحبت نمي*كنم. بعد از اين 2 بازي وقت براي صحبت كردن در خصوص مسايل حاشيه*اي هست.

* صحبت*هايي شنيده مي*شود مبني بر اين كه يونگ گفته است كه معلوم بود استقلال در مقابل سايپا شكست مي*خورد، آيا اين صحبت ها را تاييد مي*كنيد؟

من چنين چيزي را تاييد نمي*كنم. چنين چيزي را نگفته است. اين صحبت*هايي است كه در اين چند وقت دور تيم استقلال است كه فكر مي*كنم همه*ي آنها كذب باشد. 95 درصد اين مسايل كه بيان مي*شوند مسايل حاشيه*اي است.

* اگر در پايان فصل قهرماني را با تفاضل گل از دست دهيد سخت نيست؟

كار فوتبال است و امكان دارد اتفاق بيفتد. زيبايي فوتبال به همين چيزهاست. اگر فوتبال اين همه طرف*دار دارد به خاطر همين جذابيت هايش است و اين كه هيچ چيز در فوتبال قابل پيش بيني ينست.

* پيش بيني*تان براي بازيهاي آينده استقلال چيست؟

من تا آخرين لحظه به قهرماني اميدوار هستم.

Comment

• مسعود رضاييان گفت: فقط شنيده*ايم كه راي كميته انضباطي تاييد شده است، اما برگزاري بازي با استقلال اهواز بستگي به بازي با سپاهان دارد.

مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان – با بيان اين مطلب اظهار کرد: هنوز نامه*اي به*دست ما نرسيده و هيچ ابلاغي نشده است. امروز صبح هم تماس گرفتيم اما، كسي نبود كه پاسخ ما را بدهد. فقط شنيده*ايم كه شوراي استنياف راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال را تاييد كرده است. خوشبختانه اين اولين بار است كه شوراي استيناف راي كميته انضباطي را تاييد مي*كند.

وي تصريح كرد: تا بازي با سپاهان تكليف*اش روشن نشود ما كاري نمي*كنيم. ما كه در گرد و غبار آن روز نقشي نداشتيم.

رضائيان گفت: به اين راي احترام مي*گذاريم اما، ما هم حقي داريم. به ما بگويند گناه ما چه بوده است كه سپاهان نيامده. من نگران سال*هاي بعد هستم؛ اگر اين*طور پيش برود از سال آينده هر تيمي نخواست و يا خسته بود براي بازي حاضر نمي*شود.

او خاطرنشان كرد: اين حق ما است كه بازي*مان با سپاهان قبل از استقلال اهواز انجام شود. كميته انضباطي كه نگفته است ما بايد بعد از استقلال اهواز با سپاهان مسابقه بدهيم گفته*اند بازي بايد تجديد شود.

Comment

• فدراسيون فوتبال قطر در اقدامي عجيب براي تشويق اين تيم در جام ملت*هاي 2007 آسيا تماشاگر اجاره مي*كند!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قطري*ها كه پيشينه فراواني در تغيير مليت ورزشكاران درجه دوم اروپا، آمريكا و آفريقا دارند، اين بار با اقدامي عجيب براي تشويق تيم ملي اين كشور در طول برگزاري رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا هزاران نفر از تماشاگران ويتنامي را اجاره مي*كنند.

نمايندگان فوتبال قطر در بازديدي كه از ورزشگاه هانوي انجام داده*اند تعداد 10 هزار فرم را بين هواداران فوتبال ويتنام پخش كرده*اند تا بتوانند از آنها براي تشويق قطر در طول رقابت*هاي جام ملت*ها استفاده كنند.

مقامات قطري اعلام كرده*اند كه بليت بازي*ها را براي اين تعداد هوادار خريداري خواهند كرد.

با وجود محبوبيت فوتبال در قطر و تلاش*ها براي كشاندن بازيكنان بزرگ به اين كشور، ليگ داخلي قطر تماشاگران كمي را به خود جذب مي*كند و همين مساله مسوولان فوتبال قطر را بر آن داشته تا براي تشويق تيم ملي اين كشور هوادار اجاره كنند!

كشور ثروتمند حاشيه خليج فارس تنها هفتصد و چهل و چهار هزار نفر جمعيت دارد كه بخش بزرگي از آنها را كارگران مهاجر از آسياي جنوبي و فيليپين تشكيل مي*دهند.

قطر در رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا در گروه B و كنار تيم*هاي ژاپن، ويتنام و امارات متحده*ي عربي قرار دارد.

Comment

• عليرضا منصوريان گفت: امسال استقلال بدترين شرايط* را داشت.

بازيكن با سابقه*ي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: استقلال در فصلي كه پشت سر گذاشت بدترين سال خود را هم از لحاظ مالي و هم از لحاظ مديريتي طي كرد. اگر تا اينجا هم پيش رفتيم به خاطر هواداران تيم*مان بوده است و روحيه*اي كه به ما مي*دادند.

وي ادامه داد: نمي*توانم قول خاصي بدهم، جز اين كه در 2 بازي باقيمانده نهايت تلاش*مان را بكنيم كه بتوانيم هر سه امتياز بازي را بگيريم.

منصوريان گفت: بازي مقابل سايپا خيلي حساس بود و متاسفانه نتوانستيم پيروز باشيم و بازي را به سايپا واگذار كرديم.

بازيكن تيم استقلال اضافه كرد: مقابل سايپا تا دقيقه هفتاد خوب دوام آورديم اما، بعد از آن سايپا كار دست ما داد و توانست با 2 گلي كه به ما زد نتيجه را به سود خودش رقم بزند.

منصوريان گفت: دو بازي حساس در آينده خواهيم داشت كه بايد در آن بازي*ها تلاش كنيم كه هر سه امتياز بازي را بگيريم.

وي با بيان اين كه در حال حاضر ديگر قهرماني در دست خودمان نيست، اظهار كرد: از حالا بايد چشم*مان به از دست دادن امتياز توسط 2 تيم سايپا و استقلال اهواز باشد تا بتوانيم قهرماني را به دست آوريم.

بازيكن كهنه*كار تيم استقلال با بيان اين كه بيشترين ضرر متوجه هواداران خواهد بود، به ايسنا گفت: من خودم قبل از اين كه به استقلال بيايم يك هوادار بودم و به طور كامل شرايط هواداران تيم استقلال را درك مي*كنم.

منصوريان افزود: اگر استقلال در حال حاضر در كورس قهرماني است به خاطر هوادارانش است، چرا كه در فصل گذشته باشگاه استقلال مشكلات فراواني داشته است. هواداران در فصلي كه گذشت نيروي بسيار زيادي براي تيم بودند و به عنوان يار دوازدهم به تيم كمك كردند.

Comment

Working...
                                X