Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • تيم ملي اسکيت ماراتن ايران در دومين دوره مسابقات قهرماني به مقام نخست دست يافت.

    به گزارش ايسنا، در پايان اين دوره از مسابقات كه در چين برگزار شد، اميررضا بحريني با ثبت رکورد 1 ساعت و 10 دقيقه و 3 ثانيه با فاصله بيش از 50 متر با رقباي خود به مقام اول و مدال طلا دست يافت و حسين اکبرپور ديگر ورزشکار کشورمان نيز پس از کشورهاي چين ، کره و چين تايپه به مقام پنجم رسيد.

    در رده سني نوجوانان تنها نماينده ايران - پوريا واحد در همين ماده مقام پنجم را از آن خود کرد.

    تيم ايران با 6 ورزشکار در اين رقابت*ها شركت كرده بود.

    Comment


    • گئورگي هاجي، سرمربي جديد باشگاه رومانيايي استوا بخارست شد.

      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گيگي بكالي، رييس باشگاه اين خبر را اعلام كرد. هاجي 42 ساله در زمان مربيگري سه بار با اين تيم قهرمان روماني شد.

      او در سال 1989 به ديدار پاياني جام باشگاه*هاي اروپا نيز راه يافت. اين مربي قرار است بار ديگر اين باشگاه را به روزهاي پر افتخارش در روماني و اروپا بازگرداند.

      هاجي 125 بازي براي تيم* ملي كشورش بازي كرده، او در سال 2000 همراه با گالاتاسراي قهرمان جام يوفا شد.

      استوا بخارست در فصل گذشته نايب قهرمان باشگاه*هاي روماني شد.

      هاجي تا ماه مه در باشگاه پلي تكنيك تيميسوآرا به كارمشغول بود.

      Comment


      • مدير عامل باشگاه شيرين فراز كرمانشاه گفت: سه بازيكن* از كشورهاي آفريقايي تيم ما را در ليگ برتر فوتبال همراهي مي*كنند.


        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه کرمانشاه، فرمان كريمي با اعلام اين خبر، افزود: ليست نهايي تيم شيرين فراز كرمانشاه بسته شده است.


        وي گفت: تيم كرمانشاه را در ليگ برتر پنج بازيكن مطرح كشور و سه بازيكن خارجي همراهي مي*كنند.


        كريمي افزود: اسامي اين بازيكنان روز 13 تيرماه جاري همزمان با برپايي جشن بزرگ قهرماني تيم شيرين فراز كرمانشاه در جام آزادگان اعلام خواهد شد.


        وي گفت: مربي تيم يك خارجي از كشور آلمان و يا كشور پرتغال خواهد بود.


        کريمي گفت: پس از اعلام اسامي، تيم از روز 20 تيرماه جاري براي اردو به كشور ايتاليا اعزام خواهد شد.


        مدير عامل باشگاه شيرين فراز كرمانشاه تصريح كرد: ما براي كسب قهرماني در ليگ برتر حاضر مي*شويم و هر برنامه*اي كه منجر به دست يابي به اهداف ما شود را پياده خواهيم كرد.


        وي*از مسوولان استان خواست كه با ارايه تسهيلات اين تيم را در رسيدن به هدفي كه دارد، كمك كنند.

        Comment


        • پس از پيروزي تيم فوتبال ايران در مسابقات غرب آسيا تمام نشريات اماراتي به انعكاس اين خبر پرداختند.

          به گزارش ايسنا، اين نشريات با بيان اين كه ايران در غياب بازيكنان لژيونر و اصلي خود در اين رقابت*ها شركت كرد، اين قهرماني را ثمره*ي وجود استعدادهاي ناب فوتبال ايران خواند كه تمامي ندارد.

          اين نشريات با اذعان به اين كه در هر دوره مسابقات فوتبال در آسيا بايد شاهد ستاره*هاي درخشاني از فوتبال ايران در آسمان فوتبال آسيا باشيم،* نوشتند: فوتبال ايران با تكنيك ناب خود فوتبال آسيا را صاحب اعتباري خاص كرده* است.


          ** نيناد استراويچ مربي النجمه لبنان

          نيناد استراويچ صرب با قراردادي سه ساله هدايت تيم النجمه لبنان را براي فصل بعد مسابقات ليگ لبنان در اختيار گرفت . اين مربي صربستاني سابقه*ي مربي*گري در كشورهاي كويت و سوريه را داراست.

          Comment


          • فرناندو هيرو، سرگروه پيشين تيم ملي اسپانيا و باشگاه رئال مادريد در اين تيم مشغول به كار خواهد شد.

            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع بلند بالاي سال*هاي پيش رئال قرار است در آينده عضو رابط ميان تيم و سران باشگاه باشد.

            خوان رامون كالدرون، رييس باشگاه مادريدي اعلام كرد، فرناندو هيرو در برنامه*هاي آتي «كهكشاني*ها» بايد رابطه*ي تيم و سران باشگاه را بهتر و بيشتر كند. كالدرون مي*خواهد اين بازيكن سابق كه سال*ها براي رئال بازي كرده است، نقشي مستقيم و پررنگ در قرارداد بازيكنان تازه*ي اين باشگاه داشته باشد.

            هيرو از سال 1989 تا 2003 براي مادريدي*ها بازي كرد و با اين تيم سه بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا هم شد.

            Comment


            • اظهارنظر آنجلو پروتزي دروازه*بان سي و هفت ساله*ي لاتزيو درباره*ي حضور دوباره در اين تيم شگفتي هواداران اين تيم ايتاليايي را در پي داشت.

              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پروتزي چند هفته پيش از دنياي فوتبال كناره*گيري كرده بود، او اعلام كرده بود خود را بازنشسته كرده و از دنياي حرفه*اي كناره*گيري خواهد كرد.

              پس از اين اظهارنظر ناگهاني سنگربان پيشين تيم ملي ايتاليا، لاتزيو در پي يافتن جانشيني براي او بود. پروتزي كه همچنان با لاتزيو قرارداد دارد اظهارنظر تازه و البته عجيبي كرده است.

              او گفته است قصد دارد در تمرين*هاي آماده*سازي پيش فصل لاتزيو كه از هشتم جولاي شروع خواهد شد، حضور خواهد يافت.

              پروتزي ادعا كرده است كه لاتزيو هنوز قرارداد او را فسخ نكرده است، از اين رو او مي*تواند در تمرين*ها حضور يابد.

              Comment


              • ليورپول، پرافتخارترين باشگاه انگلستان در پي به خدمت گرفتن «يان هونته لار» هلندي است.

                به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليورپولي*ها براي فصل آينده چند مهاجم بزرگ را مد نظر دارند كه يكي از آنها «يان هونته لار» است.

                اين بازيكن 24 ساله كه اكنون در آژاكس توپ مي*زند، پيش از اين در آستانه*ي پيوستن به يوونتوس تورين بود. ايتاليايي*ها از ژانويه گذشته از حق خريد اين مهاجم برخوردار بودند اما، اين مهلت در پايان ژوئن به پايان مي*رسد.

                پس از تمديد قرارداد ديويد ترزه*گه با يوونتوس و ماندن اين مهاجم فرانسوي در تورين به نظر مي*رسد، يووه نيازي به هونته*لار نداشته باشد.

                به اين ترتيب ليورپولي*ها جدي*ترين مشتري هونته*لار به شمار مي*آيند. البته آرسنال و منچستريونايتد هم با كناره*گيري يووه در پايان ماه جاري ميلادي اين فرصت را خواهند داشت تا به خريد اين بازيكن جدي*تر فكر كنند.

                Comment


                • ديويد ترزگه، مهاجم فرانسوي يوونتوس، قراردادش را با اين باشگاه تمديد كرد.

                  به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن 29 ساله كه بهترين گل*زن غير ايتاليايي تاريخ باشگاه يووه هم به شمار مي*آيد، در اواخر وقت دوشنبه قراردادش را با اين باشگاه تا سال 2011 تمديد كرد.

                  قرارداد پيشين او با «بانوي پير فوتبال اروپا» تا سال 2008 اعتبار داشت. چندي پيش اخباري درباره*ي نارضايتي اين مهاجم آرژانتيني الاصل به گوش مي*رسيد. او گفته بود به دليل رفتار ناشايست سران باشگاه، يوونتوس را ترك خواهد كرد.

                  البته مسوولان باشگاه هيچ*گاه درباره*ي قطع همكاري با اين مهاجم اظهارنظري نكرده بودند.

                  ترزگه در اين مدت با باشگاه*هاي زيادي وارد گفت*وگو شده بود.

                  اما، والنسيا جدي*ترين اين باشگاه بود كه به طور رسمي درخواست خريد اين بازيكن را ارايه كرده بود.

                  Comment


                  • دیوید ، مهاجم گل زن كالیاری به تیم اینتر میلان پیوست.

                    این بازیكن بیست و هفت ساله در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت : امیدوارم در این تیم هم بتوانم گل های زیادی را به ثمر برسانم و محبوب تماشاگران شوم.

                    شایان ذكر است این بازیكن پس از هفت سال از كالیاری جدا شد.

                    Comment


                    • آمادگی اریکسون برای مربیگری منچسترسیتی


                      اریکسون قرار است به مدت 3 سال هدایت منچستر سیتی را برعهده بگیرد
                      سون گوران اریکسون، سرمربی سابق تیم ملی انگلستان، توافق خود را برای هدایت تیم منچسترسیتی اعلام کرد، ولی گفته است که جواب قطعی را تا آخر هفته اعلام می کند.
                      اریکسون 59 ساله که سال گذشته بعد از پایان رقابتهای فوتبال جام جهانی 2006 آلمان از سمت سرمربیگری تیم ملی انگلستان کناره گیری کرد، بعد از یک سال دوری از فوتبال هفته گذشته با پیشنهاد چشمگیر تاكسين شيناواترا، کسی که قرار است منچسترسیتی را بخرد، روبرو شد.

                      آقای شيناواترا، نخست وزیر پیشین تایلند، که هفته گذشته برای خرید باشگاه فوتبال منچسترسیتی انگلستان پیشنهادی بالغ بر هشتاد میلیون پوند داد، قصد دارد در صورت تصاحب این باشگاه و جذب سون گوران اریکسون، مبلغ 50 میلیون پوند برای خرید بازیکن اختصاص دهد.

                      با این حال تاكسين شيناواترا، تاکید کرده است در صورت مخالفت اریکسون، سه مربی سرشناس دیگر جهان جزو گزینه های او برای هدایت منچسترسیتی هستند.

                      برخی گزارش ها به رقم هشت میلیون پوند برای دستمزد سه ساله این مربی سوئدی اشاره کرده اند که در صورت تحقق این امر، اريكسون بالاترين حقوق را در تاريخ اين باشگاه دريافت خواهد كرد.

                      در سالهای اخیر سرمایه گذاران خارجی توجه زیادی به باشگاه های فوتبال انگلیس نشان داده اند و در صورت پذیرفته شدن پیشنهاد نخست وزیر پیشین تایلند، باشگاه منچستر سیتی هشتمین باشگاه انگلیسی با مالک خارجی خواهد بود.

                      پیش از این باشگاه های آستون ویلا، پورتسموث، چلسی، فولام، لیورپول، منچستریونایتد، و وستهام، که همگی در لیگ برتر انگلستان حضور دارند، به غیرانگلیسی ها واگذار شده اند.

                      نخست وزیر پیشین تایلند پس از آنکه در سپتامبر سال گذشته میلادی توسط ارتش این کشور از کار برکنار شد، خارج از تایلند به سر برده و عموما در لندن زندگی می کند.


                      Comment


                      • روزنامه ۹۰ مدعی شد که محمد مایلی کهن به زودی به باشگاه پرسپولیس اضافه خواهد شد. این روزنامه نوشت که مایلی کهن یا سرمربی پرسپولیس خواهد شد یا جانشین انصاری فرد در هیات مدیره می شود.


                        فرناندو تورس، کاپیتان جوان آتلتیکو مادرید، در آستانه پیوستن به لیورپول است. روزنامه انگلیسی دیلی میل در این باره نوشت این مهاجم قصد دارد هر طور که شده اتلتیکو مادرید را ترک کند و لیورپول مقصد بعدی اوست. اتلتیکو برای فروش تورس ۲۷ میلیون پوند خواسته است.


                        امیر عابدینی، مدیر عامل سابق پرسپولیس، در گفتگو با روزنامه خبر ورزشی عنوان کرد که در ملاقات خود با حبیب کاشانی به این نتیجه رسیده که کاشانی قصد ندارد حمید استیلی را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کند. این در حالی است که تا به امروز گفته می شد استیلی سرمربی قطعی پرسپولیس است.


                        روزنامه جهان فوتبال نوشت که میثم منیعی اولین خرید پرسپولیس در این فصل خواهد بود. کاشانی با منیعی به توافق رسیده است و این بازیکن سابق پاس با عقد قراردادی ۲ ساله به پرسپولیس خواهد آمد. او برای دو سال ۲۵۰ میلیون تومان خواهد گرفت.


                        به نوشته روزنامه انگلیسی سان، کارلوس ته وس علاقه مند است که به آرسنال بپیوندد و از پیشنهاد توپچی ها هیجان زده شده است. ته وس آرژانتینی از چندین تیم معتبر اروپایی از جمله رئال مادرید، چلسی و منچستریونایتد پیشنهاد دارد، اما خودش دوست دارد به آرسنال برود و جانشین آنری شود.


                        بهمن فروتن، مربی سابق شموشک نوشهر، روز دوشنبه با حضور در موسسه صدر با دختر و نوه امام موسی صدر ملاقات کرد. گفته می شود فروتن به زودی به لبنان خواهد رفت و شاید در این کشور به مربیگری بپردازد.

                        Comment


                        • ناصر حجازي به اتفاق آراي كليه* اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال، به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم منصوب شد.

                          به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، *دومين نشست اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال،* چهارشنبه*شب (امشب) برگزار شد و اعضاي هيات مديره پس از بررسي برنامه*هاي فني ناصر حجازي به اتفاق آرا، وي را به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم انتخاب كردند.

                          هاشم ساعدي سخنگوي باشگاه استقلال در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) و با تاييد اين خبر گفت: همانگونه كه پيش از اين اعلام شده بود، *حجازي در جلسه* امشب، برنامه*هايش را ارايه كرد و به اتفاق آراي اعضاي هيات مديره به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم منصوب شد.

                          وي تاكيد كرد: حجازي از فردا فعاليتش را در تيم استقلال تهران آغاز خواهد كرد و ساير اعضاي كادر فني نيز معرفي خواهند شد.

                          Comment


                          • فوتبال ايران فاقد حداقل معيارهاي يوفاست و حتي در بعضي از حيطه*ها، خلا بسيار زيادي بين وضعيت باشگاه*هاي حرفه*يي ايران و معيارهاي اتحاديه فوتبال اروپا وجود دارد.

                            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمد خبيري، عضو هيات علمي دانشگاه تهران در پژوهشي پيرامون مقايسه*ي وضعيت باشگاه*هاي ليگ حرفه*يي ايران با معيارهاي يوفا و باشگاه*هاي منتخب از كشورهاي ژاپن، تركيه، امارات و كره*ي جنوبي به اين مهم دست يافت.

                            اين پژوهش كه در شش حيطه*ي جداگانه بر اساس معيارهاي يوفا انجام شده است، ابتدا به مقايسه*اي بين وضعيت باشگاه*هاي ليگ حرفه*يي ايران، باشگاه*هاي جام آزادگان و باشگاه*هاي خارجي با معيارهاي يوفا پرداخته و سپس مقايسه*اي نيز بين وضعيت باشگاه*هاي حرفه*يي به تفكيك كشورهاي ايران، ژاپن، كره جنوبي، امارات و تركيه*ي انجام شده است.

                            - بخش توصيفي يافته*هاي پژوهش

                            ** مقايسه*ي وضعيت باشگاه*هاي مورد مطالعه با معيارهاي يوفا در حيطه برنامه*ي رشد و توسعه در سطح جوانان:

                            باشگاه*هاي منتخب خارجي 77 درصد از معيارهاي يوفا، باشگاه*هاي حرفه*اي ايران 69 درصد و باشگاه*هاي جام آزادگان 53 درصد از معيارهاي يوفا را دارا هستند.

                            اين وضعيت به اين معناست كه برنامه*هاي رشد و توسعه در سطح جوانان در ايران پايين*تر از حداقل*هاي باشگاه*هاي اروپايي است. ضمن آن كه 8 درصد تفاوت بين باشگاه*هاي حرفه*يي ايران با باشگاه*هاي منتخب خارجي وجود دارد كه اگر اين فاصله*ها افزايش يابد مي*تواند در آينده*ي فوتبال ايران عقب ماندگي*هاي زيادي را به وجود آورد.

                            ** مقايسه*ي وضعيت باشگاه*هاي مورد مطالعه با معيارهاي يوفا در حيطه*ي برنامه زمينه*سازي براي توسعه*ي فوتبال:

                            در اين زمينه باشگاه*هاي خارجي 98 درصد از معيارهاي يوفا را دارا هستند و باشگاه*هاي حرفه*يي ايران و جام آزادگان به ترتيب داراي 42 و 17 درصد از معيارهاي يوفا هستند.

                            با اين توصيف بايد گفت كه باشگاه*هاي ليگ حرفه*يي ايران در مقايسه با حداقل*هاي يوفا فقط 42 درصد و نيز باشگاه*هاي دسته يكم جام آزادگان فقط 17 درصد از حداقل*هاي يوفا را دارند كه در اين قسمت فاصله بسيار است.

                            ضمن آن كه در مقايسه با باشگاه*هاي خارجي نيز فاصله بسيار زياد است و به ترتيب باشگاه*هاي دسته يكم جام آزادگان 17 درصد، باشگاه*هاي ليگ حرفه*يي 42 درصد، و باشگاه*هاي منتخب خارجي 98 درصد حداقل*هاي يوفا را دارند. اين در حالي است كه كشورهاي اروپايي در اين زمينه برنامه*ريزي*هاي بسيار گسترده*يي را تدارك ديده*اند و نيز توانسته*اند به موفقيت*هاي زيادي نائل آيند.

                            اين باشگاه*ها به تماشاچيان و هواداران به عنوان مشتري نگاه مي*كنند و آنها را جزو لاينفك توسعه فوتبال مي*دانند.

                            ** مقايسه*ي وضعيت باشگاه*هاي مورد مطالعه با معيارهاي يوفا در حيطه وضعيت مالي:

                            باشگاه*هاي منتخب خارجي 87 درصد، باشگاه*هاي حرفه*يي ايران 64 درصد و باشگاه*هاي جام آزادگان 61 درصد از معيارهاي يوفا در حيطه*ي وضعيت مالي را به خود اختصاص داده*اند.

                            تفاوتي كه در اين بخش وجود دارد به اين بازمي*گردد كه در اين بخش، مقايسه*ها در زمينه*ي چارچوب*هاي تراز مالي و اصولا جنبه*هاي حسابداري، حسابرسي، شفافيت در هزينه*ها و درآمدها، حقوق و دستمزدها و هزينه*هاي نقل و انتقال است. در اين مقايسه توان مالي، درآمدها، هزينه*ها، سرمايه*گذاري و حقوق تلويزيون در نظر گرفته نشده است، زيرا فاصله*ها در اين زمينه*ها بسيار فاحش و غير قابل مقايسه است. چنان چه به بخش درآمدها، هزينه*ها، حقوق و دستمزد بازيكنان، اسپانسرشيب و حقوق تلويزيوني مراجعه شود، تاكيدي بر اين مدعا خواهد بود.

                            **مقايسه*ي وضعيت نيروي انساني و كاركنان باشگاه*هاي مورد مطالعه با معيارهاي يوفا:

                            باشگاه*هاي منتخب خارجي 80 درصد از معيارهاي يوفا را دارا هستند و باشگاه*هاي ليگ حرفه*يي و جام آزادگان ايران به ترتيب داراي 65 و 46 درصد از معيارهاي يوفا هستند.

                            تفاوت موجود نشان مي*دهد كه باشگاه*هاي آسيايي با حداقل*هاي تعيين شده فاصله دارند و بايد نيروي انساني متخصص در زمينه*هاي مختلف را در باشگاه*هاي حرفه*يي جذب كنند. تحقيقات نشان داده*اند كه باشگاه*هاي حرفه*يي مثل ديگر سازمان*ها بايد داراي نيروي انساني متخصص در زمينه*هاي مختلف باشند.

                            ** مقايسه*ي وضعيت باشگاه*هاي مورد مطالعه با معيارهاي يوفا در حيطه اماكن و فضاهاي مورد نياز فوتبال:

                            باشگاه*هاي منتخب خارجي 86 درصد از معيارهاي يوفا را دارا هستند ولي، باشگاه*هاي حرفه*يي و جام آزادگان هر يك 28 درصد از معيارهاي يوفا را برخوردارند.

                            در بخش اماكن و فضاهاي مورد نياز فوتبال نيز وضعيت باشگاه*هاي ايران نسبت به باشگاه*هاي منتخب خارجي و حداقل*هاي يوفا بسيار ضعيف*تر است. نكته مهم اين است كه در اين تحقيق اماكن و فضاهايي كه مسابقات برگزار مي*شده، در نظر گرفته شده و اين اماكن و فضاها، به جز موارد استثنايي (ذوب*آهن و پاس)، تماما متعلق به ادارات كل تربيت بدني استان*ها و سازمان تربيت بدني بوده نه متعلق به باشگاه*ها، و فقط زمين*هاي تمريني و فضاهاي جنبي اختصاصي و يا اجاره*اي به عنوان فضاهاي متعلق به باشگاه*ها در نظر گرفته شده است. به هر حال چنان چه فرض را بر اين قرار دهيم كه تمامي اماكن و فضاهاي مسابقه، تمرين و فضاهاي جنبي متعلق به باشگاه*ها باشد، فقط 28 درصد حداقل*هاي تعيين شده توسط يوفا را دارا هستند و نيز در مقايسه با باشگاه*هاي منتخب خارجي كه 86 درصد حداقل*هاي يوفا را دارا هستند، تفاوت فاحش است.

                            اين بيانگر آن است كه باشگاه*هاي كشورهاي آسيايي و به خصوص ژاپن، كره*ي جنوبي (پس از برگزاري موفق جام جهاني 2002) در اين زمينه قدم*هاي بسيار محكمي برداشته*اند. در اروپا سرمايه*گذاري*ها در زمينه*ي ساخت و بازسازي استاديوم*هاي مخصوص مسابقات فوتبال بسيار زياد است. به طوري كه در انگلستان طي 10 سال بيش از يك ميليارد دلار در زمينه استاديوم سازي سرمايه*گذاري كرده*اند و اين سرمايه*گذاري*ها با تسهيلات دولت انجام پذيرفته است.

                            ** مقايسه*ي وضعيت حقوقي باشگاه*هاي مورد مطالعه با معيارهاي يوفا:

                            باشگاه*هاي منتخب خارجي 90 درصد از معيارهاي يوفا را دارا هستند و باشگاه*هاي ليگ حرفه*يي و باشگاه*هاي جام آزادگان به ترتيب داراي 85 و 75 درصد از معيارهاي يوفا را دارا هستند.

                            فوتبال ايران در زمينه*ي حقوقي وضعيت نسبتا بهتري از ساير بخش*ها دارد. اين نشان دهنده آن است كه در اين زمينه توانايي*هاي بالقوه*اي وجود دارد كه با كوشش*هاي جمعي مي*توان نسبت به رفع نواقص در اساس*نامه و آيين نامه*ها كه موارد بسيار محدود و دست يافتني را براي باشگاه*ها در نظر گرفته است به موفقيت*هايي دست يافت.

                            */*/ الف پيشنهادات برخاسته از پژوهش

                            1_ پيشنهاد مي*شود باشگاه*هاي شركت كننده در ليگ حرفه*اي و دسته يكم جام آزادگان نسبت به برنامه*هاي رشد و توسعه فوتبال حساسيت*هاي لازم را داشته باشند و اقدامات بايسته انجام دهند تا پشتوانه*هاي لازم را خود پرورش دهند.

                            2- از انجايي كه تماشاچيان و هواداران جز اساسي و لاينفك براي زمينه*سازي و توسعه فوتبال هستند، پيشنهاد مي*شود سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال براي جذب و حفظ تماشاچيان، برنامه*هاي مدوني را طراحي كنند تا با همكاري و هماهنگي باشگاه*ها بتوان بسترهاي جذب و نگهداري تماشاچيان را تقويت كرد. همچنين پيشنهاد مي*شود باشگاه*ها خود، در هويت دادن به تماشاچيان و هواداران زمينه*هاي رشد را فراهم كنند.

                            3_ پيشنهاد مي*شود مقررات و آيين نامه*هاي مالي موجود در باشگاه*ها مورد تجديد نظر قرار گيرد تا در زمينه درآمدها و هزينه*هاي باشگاه، شفافيت*هاي لازم و ضروري فراهم شود.

                            4_ پيشنهاد مي*شود باشگاه*هاي ليگ حرفه*اي و دسته يكم جام آزادگان نسبت به استخدام نيروهاي متخصص در حيطه*هاي مديريت، روابط عمومي، حقوقي، امنيت، فني، بازاريابي و علوم پشتيباني نظير بدنسازي، روانشناسي و تغذيه اقدامات بايسته را انجام دهند.

                            5_ از آنجايي كه در بخش اماكن مشكلات عديده*اي وجود دارد و اين بخش نياز به سرمايه*گذاري*هاي كلان و دراز مدت دارد، بنابراين پيشنهاد مي*شود اين امر در بخش كلان مجلس و دولت مورد بحث و بررسي قرار گرفته و با استفاده از تجارب كشورهاي پيشرو در اين امر، قدم*هاي موثري برداشته شود تا با واگذاري تسهيلات دولتي به باشگاه*ها اين مشكل در دراز مدت حل شود.

                            6- با توجه به اين كه كشورهاي اروپايي در سايه ايجاد استانداردهاي مورد نياز باشگاه*ها به موفقيت*هاي زيادي نايل گشته*اند، بنابراين پيشنهاد مي*شود فدراسيون فوتبال نسبت به تدوين آيين نامه و مقررات در زمينه ايجاد استانداردها براي باشگاه*هاي فوتبال اقدام كند. به طوري كه باشگاه*ها پس از اخذ مجوز رسمي از فدراسيون فوتبال و ارايه استانداردهاي لازم بتوانند در مسابقات ليگ حرفه*اي و دسته يكم جام آزادگان شركت كنند.

                            */*/ ب - پيشنهادات به محققين آينده

                            1_ پيشنهاد مي*شود محققين در زمينه هر يك از معيارهاي مستقل (معيارهاي شش گانه) تحقيق جداگانه*اي انجام دهند.

                            2_ پيشنهاد مي*شود محققين با ابزارهاي ديگري باشگاه*هاي ليگ حرفه*اي جمهوري اسلامي ايران را با ساير باشگاه*هاي ليگ*هاي آسيايي مورد مقايسه قرار دهند.

                            3_ به محققين پيشنهاد مي*شود تحقيقات موردي در باشگاه*هاي پيشرفته جهان را به انجام برسانند تا الگوهاي پيشرفته براي باشگاه*هاي ليگ حرفه*اي ارايه گردد.

                            4_ پيشنهاد مي*شود سازمان*هاي ليگ*هاي مهم در آسيا و اروپا مورد بررسي و مقايسه قرار گيرند.

                            Comment


                            • سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تاكيد كرد كه در بازي*هاي دوستانه در برابر غنا و جاماييكا به دنبال پيدا كردن تركيب اصلي تيم ملي پيش از جام ملت*هاي آسياست.

                              امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: درطول ده الي پانزده ماه گذشته كه مسووليت تيم ملي را بر عهده داشتم، اولين بار است كه تمام بازيكنان را در تمرينات دراختيار دارم و توانسته ايم به بخشي از خواسته*هاي تمريني خود دست پيدا كنيم.

                              وي افزود: هرچند مشكلاتي در شروع تمرينات داشتيم و مسابقات ليگ نيز دير تمام شد و 10 روز از تمرينات را از دست داديم، اما در اين سه هفته تمرينات بازيكنان خوب تمرين كردند و به شرايط موردنظر خود رسيده ايم.

                              قلعه نويي خاطرنشان كرد: درتمرينات مجبور شديم به دليل شرايط پيش رو فشار بيشتري به بازيكنان بياوريم، در حال حاضر نيز شرايط تيم را بسيار عالي مي*بينم، بازيكنان انگيزه*ي بسيار بالايي دارند و با اين شرايط و بازيهاي تداركاتي كه در پيش داريم مي*توانيم در جام ملت*ها اميدوارانه به مصاف حريفان برويم.

                              وي گفت: در برابر غنا با سيستم 3-3-4 بازي خواهيم كرد و مطمئنا مي*توانيم به نكات فني مورد نظر خود دست پيدا كنيم، 14 الي 15 بازيكن آماده را مدنظر داريم كه دربازي*هاي تداركاتي آنها را تست خواهيم كرد.

                              قلعه نويي با بيان اين كه در ديدارهاي دوستانه پيش رو به دنبال امتياز نيستيم، گفت:* ما براي كسب آمادگي و محك بازيكنان با غنا و جامائيكا بازي خواهيم كرد، اين ديدارها تنها براي سنجش ميزان آمادگي تيم ملي انجام مي شود و كسب امتياز نيز در اولويت دوم قرار دارد.

                              سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ادامه داد: هيچ شناختي از غنا ندارم، هر چند كه اين موضوع نيز چندان هم مهم نيست، چرا كه مي*خواهيم خودمان را محك بزنيم.

                              وي تاكيد كرد: تيم غنا با 8 بازيكن جام جهاني خود به ايران آمده است و اين نشان مي*دهد كه حريف با تيم اصلي خود به مصاف ما خواهد آمد.

                              قلعه نويي همچنين در مورد آندرانيك تيموريان گفت:* براي حل مشكل تيموريان با باشگاهش مكاتبه كرده*ايم قرار شده است تيموريان در اختيار تيم ملي باشد، ولي بايد 48 ساعت پس از آخرين بازي تيم ملي ايران خود را به بولتون معرفي كند.

                              وي در مورد سفر احتمالي كعبي به انگلستان نيز گفت:* به كعبي اجازه داده*ايم تا 48 ساعت اردوي تيم ملي را ترك كند و براي بررسي وضعيت تيم خود به انگلستان برود، احتمالا كعبي از جمعه تا يكشنبه درتمرينات حضور نخواهد داشت.

                              قلعه نويي همچنين با اشاره به تغييرات مديريتي در باشگاه*هاي استقلال و پرسپوليس به ايسنا گفت: *اميدوارم شرايط براي اين دو تيم پر طرفدار به گونه اي پيش برود كه در آينده مشكلات آنها به حداقل برسد، استقلال و پرسپوليس باشگاه*هايي هستند كه اگر مشكلات آنها حل شود بيشتر مشكلات فوتبال ايران حل خواهد شد.

                              وي افزود: كاشاني، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در ديدار من اعلام آمادگي خود را براي كمك به تيم ملي اعلام كرد. اميدوارم كه با حضور مديران جديد شرايط پرسپوليس نيز بهتر از گذشته شود.

                              قلعه نويي همچنين در مورد فتح الله زاده و حضور ناصر حجازي به عنوان سرمربي در استقلال به خبرنگار ايسنا گفت: اميدوارم كه تغييرات استقلال به نفع باشگاه باشد و با حضورمديران جديد نيز روزهاي خوبي در انتظار اين تيم باشد. فرق نمي*كند چه كسي در تيم استقلال باشد مهم اين است كه زمينه موفقيت اين تيم فراهم شود.

                              Comment


                              • فرهاد مجيدي گفت: باشگاه النصر يك طرفه قرارداد من را فسخ كرده است و اگر اين مشكل حل نشود به فيفا شكايت خواهم كرد.

                                بازيكن ايراني تيم النصر امارات كه در چند سال اخير يكي از موفق ترين بازيكنان ايراني ليگ امارات بوده بعد از خبر فسخ قراردادش از طرف باشگاه النصر در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا در امارات درمورد فسخ قراردادش از طرف مسولان النصر گفت: مسوولان تيم النصر با توجه به مشكلاتي كه درفصل قبل من با آنها و سرمربي قبلي تيم پيدا كردم و در ميانه راه هم به تيم الاهلي پيوستم و با توجه به اتمام نرسيدن قرارداد من يك طرفه قرارداد من را فسخ كرده اند.

                                وي در مورد اين كه آيا اين قطع همكاري با توافق طرفين بوده افزود: نه آنها هيچ توافقي با من نكرده اند و اين كار يك طرفه انجام شده است.

                                مجيدي در مورد نظر خود در قطع همكاري با النصر ادامه داد: آنها هنوز قسمتي از مطالبات من را پرداخت نكرده اند و من منتظر وكيل خود هستم تا از ايران بيايد تا اين مشكل را حل كنم، من قرارداد سفت و سختي از هر لحاظ با آنها دارم، اگر لازم باشد شكايت خود را ابتدا به فدراسيون فوتبال امارات و در صورت لزوم به فيفا خواهم برد و از حق و حقوق خود دفاع خواهم كرد.

                                وي در مورد پيشنهاد تيم*هاي ديگر براي فصل جديد به ايسنا گفت: من فعلا تمام سعي و تلاشم اين است كه مشكل خود را با النصر حل كنم وبعد از آن در مورد پيشنهادات جديد فكر كنم.

                                مجيدي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به حضور علي فتح اله زاده به عنوان مدير عامل استقلال احتمال بازگشتش به استقلال وجود دارد؟ افزود: بگذاريد مشكل من با النصر حل شود، آن وقت هر احتمالي در فوتبال وجود خواهد داشت. من با خيال راحت بايد تصميم بگيرم.

                                Comment

                                Working...
                                X