Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• دروازه*بان تيم ملي فوتبال ايران گفت: با تفكر شكست دادن تمام حريفان پا به رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا خواهيم گذاشت.

حسن رودباريان پيش از سفر به مالزي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ارزيابي كلي*اش از شرايط تيم ملي گفت: تيم ملي فعلي يك تفاوت اساسي با تيم*هاي ملي گذشته دارد. در اين دوره بازيكنان زيادي در تمرينات حضور داشتند و اين باعث شده بود كه بازيكنان با انگيزه بالايي در تمرينات شركت كنند.

وي با مقايسه تمرينات تيم ملي در ساليان گذشته با اردوي فعلي گفت: در گذشته تيم ملي با توجه به تفكرات كادر فني قبلي در انحصار 20، 22 بازيكن بود و اين مساله انگيزه ديگر بازيكنان را از بين مي*برد اما، در اين دوره شرايط متفاوت بود.

رودباريان درباره*ي آخرين وضعيت تيم ملي گفت: بازيكنان تمرينات بدنسازي خوبي انجام داده*اند و تيم به لحاظ بدني در شرايط ايده*آلي است. در اين مدت مربيان تمرينات تاكتيكي ويژه*اي نيز در نظر گرفته بودند و در دو بازي اخير تيم ملي اين تاكتيك*ها آزمايش شد.

رودباريان دفاع تيم ملي را يكي از نقاط اميدبخش دانست و گفت: بدون ترديد براي اين كه يك تيم گل نخورد خط دفاع مسووليت سنگيني بر عهده دارد. احساسم اين است كه دفاع تيم ملي نسبت به دوره قبلي جام ملت*ها بهتر و مستحكم*تر شده است و اطمينان دارم كه در بازي*هاي بزرگ اين خط دفاعي ارزشش را نشان خواهد داد.

دروازه*بان تيم ملي درباره شرايط دروازه بانان حاضر در اردو گفت: به لحاظ ساختار دروازه*باني، فوتبال ايران هميشه دروازه*بانان بزرگي داشته است. در دوره قبل مربيان تيم ملي تنها از يك دروازه*بان استفاده مي*كردند اما، در حال حاضر اين نويد را مي*دهم كه هر يك از سه سنگربان تيم، درون دروازه باشيم مي*توانيم براي تيم مثمرثمر باشيم.

رودباريان درباره*ي انتخاب دروازه*بان اصلي تيم ملي به ايسنا گفت: طبيعي است كه هر كس به تيم ملي دعوت مي*شود دوست دارد كه در تركيب اصلي باشد. من هم دوست دارم كه دروازه*بان اصلي تيم ملي باشم اما، بيشتر از هر چيز موفقيت تيمي مهم است و نه موفقيت فردي.

وي درباره*ي شانس قهرماني ايران در جام ملت*ها گفت: چين در مرحله گروهي دشوارترين حريف ما است. ديگر تيم*هاي آسيايي نيز پيشرفت كرده*اند و در مقايسه با دوره قبل با اضافه شدن استراليا قهرماني بسيار سخت است اما، ما نيز تيم با تجربه*تري نسبت به گذشته داريم و لژيونرها كليد موفقيت*مان خواهند بود. براي ما كه مي*خواهيم قهرمان شويم، تفاوتي نمي*كند كه چه تيمي حريف ما است و با انگيزه شكست تمام تيم*ها به مسابقات مي*رويم.

Comment

• بازيكن مياني تيم ملي فوتبال ايران پيش از عزيمت به مالزي گفت: بازي برابر ازبكستان در آغاز حكم فينال را براي ما دارد.

آندرانيك تيموريان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: آمارهايي كه از تست بدني بازيكنان به دست آمده نشان مي*دهد كه تيم در شرايط خوبي است و بازيكنان در آمادگي به سر مي*برند و در هفت روز باقيمانده به شروع جام ملت*هاي آسيا تيم مي*تواند به خوبي ريكاوري كند تا براي نخستين بازي برابر ازبكستان آماده شود.

وي بازي با ازبكستان را در حكم فينال دانست و گفت: هميشه در تورنمنت*هاي معتبري همچون جام ملت*هاي آسيا اولين بازي مي*تواند حكم يك فينال را داشته باشد، اگر ما بتوانيم در اين بازي به پيروزي دست يابيم مي*توانيم تا حدود بسيار زيادي خود را در مرحله*ي بعد ببينيم. با اين وجود بازي با دو تيم ديگر نيز بسيار سخت است و به نظرم چين دشوارترين حريف براي ما در مرحله*ي گروهي خواهد بود. فوتبال سرعتي آنها مي*تواند هر تيمي را غافلگير كند. اما ما بايد از پيش راهكارهاي دفاع برابر چنين تيمي را پيدا كنيم.

تيموريان در پايان گفت: اميدوارم كه بتوانيم بازي*هاي خوبي را در آنجا انجام دهيم. مهم اين است كه بتوانيم از مرحله*ي گروهي به عنوان تيم نخست صعود كنيم و اين مساله مي*تواند تا حدود زيادي صعود ما را به جمع چهار تيم برتر آسيا هموار كند.

Comment

• سايت اينترنتي گلف نيوز نوشت:« علي كريمي ستاره فوتبال ايران با امضاي قراردادي دوساله به ارزش 4 و نيم ميليون يورو به باشگاه القطر پيوست.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گلف نيوز با اشاره به امضاي قرارداد كريمي با القطر نوشت:« كريمي بازيكن برتر فوتبال آسيا در سال 2004 كه دو فصل در بايرن مونيخ حضور داشت نتوانست جايگاه ثابتي براي خودش در اين تيم به دست آورد و در سي و سه بازي براي بايرن سه گل به ثمر رساند. كريمي پس از جدايي*اش از بايرن مونيخ ابراز علاقه* كرده بود كه به امارات بازگردد.

مدير برنامه*هاي كريمي گفت:« يك باشگاه اماراتي دو نيم ميليون يورو به كريمي پيشنهاد داده بود و اين پيشنهاد دو ميليون كمتر از پيشنهاد باشگاه القطر بود.

بازيكن استثنايي فوتبال ايران كه در دوره قبل جام ملت*هاي آسيا جزو بهترين*ها بود، در دوره پيش رو نيز رهبر تيم ملي ايران خواهد بود.

علي كريمي كه فوتبالش را از نوزده سالگي در تيم پرسپوليس آغاز كرد، در سال 2001 با قراردادي به ارزش يك ميليون دلار به الاهلي پيوست. او قراردادش را دو سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.

در اين مدت كريمي به الاهلي براي قهرماني در رقابت*هاي رياست جمهوري در سال*هاي 2002 و 2004 كمك كرد.»

Comment

• كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: افتخار بسيار بزرگي خواهد بود اگر بتوانيم قهرمان جام ملت*هاي آسيا شويم.

مهدي مهدوي*كيا پيش از سفر تيم ملي به مالزي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اگر بتوانيم قهرمان جام ملت*هاي آسيا شويم افتخار بسيار بزرگي خواهد بود. اما بايد بپذيريم كه رسيدن به اين عنوان فوق*العاده دشوار است. با اين حال تمام سعي و تلاش خود را خواهيم كرد كه بتوانيم بازي*هاي خوبي را براي تيم كشورمان انجام دهيم و در اين راه رسيدن به قهرماني مهم*ترين وظيفه*ي ما خواهد بود.

مهدوي*كيا درباره*ي شرايط كنوني تيم ملي گفت: خوشبختانه تمرينات بسيار خوب و منظمي را پشت سر گذاشتيم و اميدواريم كه در يك هفته*ي آينده كه تا شروع رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا زمان داريم بتوانيم به شرايط آرماني برسيم.

وي افزود: بعد از دو بازي كه برابر غنا و جامائيكا انجام داديم اميدوارم كه به شرايط ايده*آل دست يابيم و بتوانيم بعد از سي و يك سال ايران را قهرمان جام ملت*هاي آسيا كنيم. اما تاكيد مي*كنم كه رسيدن به قهرماني اين رقابت*ها كار فوق*العاده مشكلي است.

Comment

• خيلي*ها بر اين باورند كه بي*نظيرترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران است اما، بسياري ديگر معتقدند كه او درعين حال كه بازيكن توانمندي است ولي هيچ گاه انگيزه بالا براي بهترين شدن را نداشته. كم نبودند كساني كه در روزهاي اول حضور علي كريمي در فوتبال، او را در پيراهن بزرگ*ترين باشگاه*هاي جهان تصور مي*كردند. تصور آنها به حقيقت تبديل شد اما، همان انگيزه كم براي بهترين شدن سبب شد كه «مارادوناي فوتبال آسيا» پس از دو سال دوري از قاره بار ديگر به آسيا بازگردد. براي كريمي كجا بهتر از تيم*هاي عربي كه هم طرفداران بسياري در آنجا دارد و هم به لحاظ امكاناتي چيزي كمتر از بهترين تيم*هاي اروپايي ندارند. با اين وجود كريمي در قراردادش بندي را گنجانده كه بر طبق آن، مي*تواند هر وقت كه خواست به يك تيم اروپايي برود و اين كورسويي از اميد را براي ما زنده نگه داشته كه اميدوار باشيم كريمي روزي پيراهن يكي از تيم*هاي بزرگ جهان را بر تن كند.

علي كريمي پيش از سفر تيم ملي به مالزي در گفت*وگويي اختصاصي به پرسش*هاي خبرنگار ايسنا پيرامون مسايل مختلفي همچون قراردادش با القطر، انتقاد برخي رسانه*ها از تيم ملي و شرايط تيم ملي پاسخ گفت. او ابراز اميدواري كرد كه بتواند با نمايش خوبش خاطره تلخ جام جهاني را از ذهن مردم ايران پاك كند.

- آقاي كريمي چه فرايندي طي شد كه به القطر پيوستيد؟

قرارداد دو ساله*اي را با اين باشگاه به امضا رساندم. اين يك حقيقت است كه كشورهاي عربي براي نزديك شدن به فوتبال روز جهان سرمايه*گذاري مي*كنند. در همين قطر بازيكنان بزرگي حضور دارند و اين نشان مي*دهد كه مسوولان فوتبال اين كشور قصد دارند كه فوتبال در كشورشان پيشرفت كند.

- شنيده مي*شد كه از تيم*هاي اماراتي هم پيشنهاد داريد؟ چه اتفاقي افتاد كه القطر را انتخاب كرديد؟

اتفاق خاصي نيفتاد. دوست داشتم كه بازي كردن در فوتبال قطر را هم تجربه كنم و فكر كنم تجربه بدي هم نباشد، با اين حال نمي*توان از هم اكنون درباره*ي آينده اظهار نظر كرد.

- سايت باشگاه القطر پس از امضاي قرارداد، نوشت كه شما بايد به همراه ساير بازيكنان، اين تيم را به مدعيان اصلي قهرماني در ليگ قطر تبديل كنيد.

من در باشگاه القطر به هيچ كس قول قهرماني ندادم. تنها يك بازيكن نمي*تواند تيم را قهرمان كند و بايد ساير بازيكنان براي رسيدن به اين مهم تلاش كنند.

- گفته مي*شود كه شما مي*توانيد در صورت پيشنهاد يك تيم اروپايي از القطر جدا شويد؟

بله، اين بند در قراردادم آمده و مي*توانم هر وقت خواستم از القطر جدا شوم.

- با اين حال بعيد است كه شما به همين راحتي از تيم*هاي عربي جدا شويد و بايد ساليان سال شما را در همين تيم*ها ببينيم.

عرب*ها كه عاشق چشم و ابروي من نيستند. امروز ممكن است از بازي من تعريف كنند و فردا شايد ديگر من را نخواهند. براي آنها فرقي نمي*كند كه تو چه بازيكني هستي. براي آنها اين مهم است كه تيم موفق شود.

- قيمت مبلغ قراردادتان با القطر چه قدر است؟

در فوتبال رسم نيست كه قرارداد بازيكن اعلام شود اما، اين مبلغ*هايي كه در اين يكي ، دو روز گفته*اند صحيح نيست و اصلا در فوتبال قطر از اين پول*ها خبري نيست.

- اما كيكر اعلام كرده كه شما با چهار تا پنج ميليون يورو به القطر رفتيد؟

من چنين قراردادي امضا نكردم. حتما تن خبرنگاران كيكر هم به بعضي از خبرنگاران ايراني خورده است!

- گويا از بعضي روزنامه*ها گلايه داري؟

متاسفانه بعضي از روزنامه*ها براي اين كه روزنامه*هايشان بفروشد شروع مي*كنند عليه تيم ملي به نوشتن. در حالي كه من اصلا متوجه نمي*شوم كه انتقاد از تيم ملي يعني چه؟

- يعني در فوتبال آلمان هم كسي از تيم ملي انتقاد نمي*كند؟

چرا تيم ملي آلمان نقد مي*شود اما، نقد سازنده. اين انتقادها تا پيش از حضور تيم ملي در تورنمنتي مهم ادامه دارد.

- اما قبول كنيد كه بعضي از انتقادها بر تيم ملي وارد است؟

قبول دارم اما، بايد انتقادات سازنده باشد. من گفتم زمين تمرين تيم ملي خشك است. اين مساله بدن بازيكن را كوفته مي*كند و باعث آسيب ديدگي مي*شود. اين حرف تمام بازيكنان است. مگر حرف بدي زدم اما، همه چيز به اسم من تمام شد، با اين وجود براي من اين چيزها اهميت ندارد. هفت، هشت سال است كه به اين حرف*ها عادت كرده*ام. با اين حال اميدوارم تيم ملي نتيجه بگيرد. شايد بعضي*ها كه تعدادشان انگشت*شمار است خوشحال نشوند اما، ما براي شاد كردن دل مردم هر كاري مي كنيم.

- مثل اين كه خيلي عصباني هستيد؟

پس از اولين روز تمرين تيم ملي چند تا روزنامه تيتر زدند كه علي كريمي 15 كيلو اضافه وزن دارد. اگر من پانزده كيلو اضافه وزن دارم نمي*توانم در زمين راه بروم چه برسد به اين كه بخواهم بدوم. به نظرم اين روزنامه*هاي طنز هستند كه چنين مطالبي را مي*نويسند. آيا فوتبال ما اينقدر پيشرفت كرده كه پانزده كيلو اضافه وزن من تيتر اول روزنامه شده است. مگر ما در تيم ملي مشكل ديگري نداريم. اگر من اضافه وزن دارم، تيم مربي دارد و او مي*داند كه با من چه بكند. ديگر در فوتبال روز دنيا ديگر اسم*ها بازي نمي*كنند و اين طور نيست كه سرمربي تيم ملي به خاطر اسم علي كريمي از اضافه وزنش چشم پوشي كند.

- خيلي به حاشيه رفتيم. نظرتان درباره*ي دو بازي دوستانه اخير تيم ملي چيست؟

بازي*هاي چندان سنگيني نبود. با اين حال فكر مي*كنم كه مربيان به چيزي كه مي*خواستند رسيدند و در مسابقات مي*توانند از اين نكات استفاده كنند.

- چه قدر براي قهرماني ايران در جام ملت*ها شانس قائل هستيد؟

شانس ايران به اندازه ساير تيم*ها است. ايران همان قدر براي قهرماني شانس دارد كه تيم*هاي كره ي جنوبي، استراليا، ژاپن و عربستان شانس دارند. هر كس خوش شانس*تر باشد قهرمان خواهد شد. با اين وجود مطمئن باشيد كه هر بازيكن تيم ملي تمام تلاش*شان را انجام خواهند داد و هيچ كس كم كاري نمي*كند.

- شما در جام ملت*هاي قبلي بهترين بازيكن ايران بوديد. اين بار وظيفه*تان سنگين*تر شده است.

شرايط خوبي دارم اما، فوتبال هيچ وقت قابل پيش بيني نيست. نمي*توانم قول بدهم اما تمام سعي*ام را خواهم كرد كه بتوانم گوشه*هايي از بازي*هاي بدم در جام جهاني را جبران كنم.

Comment

• فيليپ تروسيه، مربي نام آشناي فرانسوي مربيگري تيم اردن را برعهده خواهد گرفت.

به گزارش ايسنا،* به نقل از فدراسيون فوتبال اردن اين مربي تا سال 2010 مربيگري تيم ملي اردن را در دست خواهد داشت.

تروسيه سابقه مربيگري تيم*هاي ملي ژاپن وقطر را در آسيا دركارنامه خود دارد.

Comment

• كارل هاينس فلد كامپ، سرمربي آلماني و جديد باشگاه گالاتاسراي تركيه خواهان خريد روكه سانتاكروز مهاجم پاراگوئه*اي بايرن مونيخ شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فلد كامپ پس از خريد لينكلن برزيلي از شالكه اكنون به دنبال بازيكني ديگر از بوندسليگاست. به نوشته*ي رسانه*هاي تركيه گفت*وگوها در اين خصوص در جريان است. اين بازيكن 25 ساله قرار است با قراردادي دو ساله و با شرط تمديد يك ساله راهي بوسفر شود.

سران بايرن پس از به خدمت گرفتن مهاجمان بزرگي همچون لوكاتوني و ميروسلاو كلوزه اعلام كردند، مي*خواهند سانتاكروز را با وجود قراردادش تا سال 2009 به تيم*هاي ديگر واگذار كنند.

اوتمار هيتسفلد، سرمربي بايرن مونيخ به تازگي گفته بود:« اگر پيشنهادي به دست ما برسد، او را واگذار خواهيم كرد.»

سانتاكروز از سال 1999 در بايرن بازي مي*كند. او نمي*خواهد در اين تيم نقش بازيكن ذخيره و تعويضي را داشته باشد. او در 155 بازي بوندسليگا 31 گل به ثمر رسانده است.

گالاتاسراي، قهرمان شانزده دوره*ي باشگاه*هاي تركيه كه در فصل گذشته جام قهرماني را به فنرباغچه واگذار كرد، اكنون مي*كوشد تا به دوران اوج گذشته*اش بازگردد. از همين رو دست به خريدهاي گران قيمتي زده است.

Comment

• اوليور كان، سنگربان و سرگروه بايرن مونيخ كه آخرين فصل حضورش در فوتبال را پيش رو دارد، دوست دارد وداعي خوش با ورزش داشته باشد. او در سال پاياني فعاليتش خواهان كسب هر سه جام قهرماني است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كان كه هنوز هم تشنه*ي پيروزي و موفقيت است به روزنامه*ي مونيخي TZ گفت:« مشكلي ندارم بگويم كه هر سه جام قهرماني را مي*خواهم. مي*خواهم اين گونه خداحافظي كنم.»

اين بازيكن سي و هشت ساله كه سه بار عنوان بهترين دروازه*بان دنيا را از آن خود كرده است، ادامه داد:« در پايان بازي راهي فوتبال آسيا خواهم شد. به نظرم مي*آيد آنجا كاري براي انجام دادن دارم. در آنجا يك يا چند سال كار خواهم داشت.»

او به مرخصي موقت در پايان بازي براي بايرن فكر نمي*كند:« فكر كنم رفتنم به آسيا خيلي زود اتفاق بيفتد. مي*خواهم با فاصله*ي زيادي قهرمان شوم.»

كان در جام جهاني 2002 كه در كره و ژاپن برگزار شد، ستاره*ي رقابت*ها بود. او از جي ليگ پيشنهادهايي داشت، اما همه*ي آنها را رد كرد.

او بارها اعلام كرده است كه در تابستان 2008 با پايان يافتن زمان قراردادش با بايرن مونيخ به فوتبال پايان خواهد داد.

Comment

• پيتر كنيون، رييس اجرايي چلسي به ژوزه مورينيو هشدار داد كه از رفتار و اظهارنظرهاي جنجالي*اش دست بكشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كنيون نمي*خواهد آبي*هاي لندن با مشكل فصل پيش دست به گريبان شوند و رقابت قهرماني را به منچستريونايتد ببازند.

مورينيو، بار ديگر گلايه*هايش را از شرايط باشگاه، بازار نقل و انتقالات و حمايت مالي سران باشگاه تكرار كرده است.

اين درگيري*هاي داخلي، چلسي را تهديد مي*كند.

كنيون در اين باره گفت:« اميدوارم آن*چه سال گذشته رخ داد، تكرار نشود. چرا كه اين كارها به بسياري از كارهاي خوب ما سايه افكند. هر چه زودتر به نكات مثبت بازگرديم، بهتر است. نبايد تنها منفي بافي كرد. زمان، هميشه حلال مشكلات است. ژوزه و ساير بازيكنان پس از دو يا سه سال سنگين تعطيلات خوبي را پشت سر گذاشتند. اين تعطيلات طولاني براي همه خوب بود و حالا همگي آماده هستيم.»

Comment

• ماركو ماتراتزي، مدافع تيم ملي ايتاليا از سه روزنامه*ي انگليسي براي اتهامي كه به او در فينال در جام*جهاني 2006 زدند، شكايت كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماتراتزي با زين*الدين زيدان در ديدار پاياني جام*جهاني درگير شد كه پيامدش اخراج ستاره*ي فرانسه از ميدان بود. پس از قهرماني ايتاليا روزنامه*هاي انگلستان نوشتند كه مدافع خشن ايتاليايي زيدان را در آخرين بازي*اش با حرف*هاي زشت تحريك كرده است.

ماتراتزي تصميم گرفته تا روزنامه*هاي Sun، Daily Mail و Daily Star را مورد پيگرد قانوني قرار دهد.

استيون هفر، وكيل ماركو ماتراتزي در اين باره به BBC گفت:« او براي پاك كردن نامش اين كار را انجام مي*دهد.»

پس از فينال جام*جهاني، ماتراتزي از سوي فيفا از دو بازي محروم شد. زيدان هرگز فاش نكرد، دقيقا مدافع اينتر به او چه گفته است.»

Comment

• تيم الاهلي در فصل نقل و انتقالات با دو بازيكن قبلي تيم دبي به توافق رسيد.

به گزارش ايسنا، الاهلي كه تا به حال تنها با گريگوري دوفرينسس فرانسوي به توافق رسيده است، روز گذشته با «هيثم ربيع» و «تراوري» دو بازيكن ديگر تيم دبي قراداد به ثبت رساند تا جمع بازيكنان جديد اين تيم به عدد سه برسد.

**مدير باشگاه المبره لبنان مسوولان باشگاه الانصار را به دادن رشوه به يكي از بازيكنان اين تيم در مرحله نيمه نهايي مسابقات ليگ اين كشور متهم كرد.

به گزارش ايسنا، در اين ديدار، تيم الانصار با نتيجه 3 بر 2 حريف خود را شكست داده بود. وي با بيان اين موضوع از تحقيقات گسترده*ي اين باشگاه در مورد به اثبات رساندن اين موضوع شوم در ورزش اين كشور اشاره كرد.

**باشگاه الشباب عربستان با مانويل مارتينز بازيكن 22 ساله آرژانتيني به توافق رسيد.

به گزارش ايسنا، اين بازيكن آرژانتيني با مبلغ قراردادي به ارزش دو ميليون دلار براي يك فصل به اين تيم عربستاني پيوسته است

Comment

• ميثم بائو روز چهارشنبه در كنفرانس مطبوعاتي باشگاه الشعب شركت كرد و رسما براي يك فصل به اين تيم پيوست.

به گزارش ايسنا؛ در اين كنفرانس مطبوعاتي كه با حضور شامسي، سخنگوي باشگاه و زرعوني مدير مالي باشگاه الشعب و ميثم بائو برگزار شد، سخنگوي باشگاه با بيان اين كه زلاتكو با ديدن فيلم بازي*هاي اين بازيكن و طي مشورتي كه با سرمربي قبلي تيم ملي ايران، «برانكو» هم*وطن خود داشته، بائو را براي فصل قبل انتخاب كرده است، افزود:« اميدواريم اين بازيكن تكنيكي، جاي كاظميان را براي ما در كنار ستاره*ي چند فصل اخير ايراني الشعب، يعني سامره پر كند.»

Comment

• حسين كعبي با قرارداد دو ساله*اي كه مبلغ آن فاش نشده به لسترسيتي پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روز گذشته سران لستر ادعا كردند مدافع ايراني را در رقابت شديد با چهار باشگاه ليگ برتر به چنگ آوردند.

مارتين آلن، سرمربي لستر سيتي پس از بستن قرارداد به سايت رسمي باشگاه گفت:« خريد بسيار مهمي بود. ناظران تيم*هاي ليگ برتر مراقب اين بازيكن بودند. براي همين آوردن او به انگلستان بدون از دست دادن قرارداد براي ما مساله مهمي به حساب مي*آمد.»

كعبي كه در پنجاه ديدار ملي به ميدان رفته سال *٢٠٠٣ در تمرينات ولورهمپتون شركت كرده بود. او پس از انتقال به باشگاه انگليسي گفت:« وقتي شنيدم كه لستر به من علاقه دارد، پيشينه*شان را مرور كردم و از اين كه نام*هاي بزرگي نظير گري لينكر و اميل هسكي را در اين باشگاه ديدم، هيجان زده شدم. مي*خواهم عالي بازي كنم و به اعتماد باشگاه پاسخ بدهم. هميشه مي*خواستم در اروپا بازي كنم و لستر اين موقعيت را به من داد.»

كعبي تابستان گذشته در سه ديدار ايران در جام جهاني بازي كرد و همين موضوع نامش را بر سر زبان*ها انداخت.

**واكنش هواداران انگليسي به انتقال حسين كعبي

هواداران لسترسيتي در بخش ويژه سايت رسمي BBC به كعبي خوش آمد گفتند و از او با عنوان*هايي نظير «شاهزاده پارسي» «برگ برنده روباه*ها» «ستاره آينده*دار» و «كوچك اما مهار نشدني» ياد كردند.

اين اظهار نظر يكي از هواداران روباه*ها (لقب لسترسيتي) است: «بازي*هاي كعبي را در جام جهاني تماشا كرده*ام. حركاتش با توپ باورنكردني است و در كارهاي هجومي هم بسيار خطرناك مي*رسد. اما، نكته جالب تكل*ها و تيزهوشي*اش در كارهاي دفاعي است. با اين جثه كوچكي كه دارد به سختي مي*توان از سدش گذشت.»

"بلوبردسال" يكي ديگر از هواداران انگليسي در بخشي به نام «كعبي» اظهارنظرهاي BBC نوشت:« من بليت*هاي فصل تيم كارديف سيتي را خريده*ام اما، به ايراني*ها احترام مي*گذارم. شما هواداران لستر خريد و سرمايه*گذاري بي*نظيري انجام داده*ايد. به شما تضمين مي*دهم كه فصل آينده كعبي را به ليگ برتري*ها مي*فروشيد و پول خوبي به دست مي*آوريد. دوازده ماه پيش به سران باشگاه سفارش مي*كردم كه كعبي را بخرند اما، كسي به حرف من توجه نكرد، حالا لستري*ها او را خريدند. با دادن تنها هشت پوند بازي*هاي ايران در جام ملت*هاي آسيا را تماشا كنيد، ببينيد چه بازيكني خريديد. به عنوان يكي از هواداران كارديف به شما براي خريد اين بازيكن ايراني حسادت مي*كنم، البته براي شما و حسين آرزوي موفقيت مي*كنم.»

**نگاهي به باشگاه لسترسيتي

لسترسيتي *١٨٨٤ تاسيس شد. آنها را با لقب «روباه*ها» در فوتبال انگلستان مي*شناسند. در حال حاضر نماينده شهر لستر در ليگ دسته دوم بازي مي*كند. بهترين افتخاري كه آنها به دست آورده*اند، ايستادن در جايگاه دومي ليگ برتر و چهار بار حضور در فينال جام حذفي انگلستان است. تنها سه بار قهرمان جام اتحاديه و شش بار قهرمان ليگ دسته دوم شده*اند. ورزشگاه*شان «واكرز» *٣٢٥٠٠ صندلي گنجايش دارد. از افتخارات اروپايي لسترسيتي مي*توان به حضورشان در جام در جام اروپا (*١٩٦٢/١٩٦١) اشاره كرد. ميلان مانداريچ، رييس اين باشگاه است.

بازي*هاي لستر با داربي كانتي و ناتينگام فارست، داربي به حساب مي*آيد. سي و شش مربي تا كنون روي نيمكت روباه*ها نشسته كه شايد سرشناس*ترين*شان، مارتين اونيل باشد. در بازار نقل و انتقالات تابستاني به جز حسين كعبي و جيمي نيلسن دانماركي تازه واردها همگي به عنوان بازيكن آزاد قرارداد بسته*اند.

Comment

• معاون اجرايي باشگاه استقلال تهران از ثبت نهايي قرارداد دو ساله محسن بياتي*نيا در صبح روز شنبه در هيات فوتبال تهران خبر داد.

بهرام اميري در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با هشت، نه بازيكن مذاكرات نهايي انجام شده است و قراردادهاي داخلي را نيز امضا كرده*ايم مه قرارداد آنها پس از حل مشكلات مالياتي و برخي امور اداري، در طول هفته*ي جاري به مرور در هيات تهران ثبت خواهند رسيد.

وي تصريح كرد: محسن بياتي*نيا اولين بازيكن استقلال است كه روز شنبه (فردا) دو ساله با استقلال قرارداد مي*بندد.

اميري تاكيد كرد: مرتضي ابراهيميان نيز از باشگاه رضايت*نامه*اش را دريافت كرده و از استقلال جدا شد.

وي در مورد احتمال پيوستن رحمتي به مس كرمان نيز گفت: اين حرف*ها شايعه است. تا به حال هيچ درخواستي براي جدايي از استقلال از سوي رحتمي ارايه نشده است و او در استقلال مي*ماند.

معاون اجرايي باشگاه استقلال گفت: فرهاد مجيدي نيز با خود فتح*الله زاده در حال مذاكره است و شخصا از حضور يا عدم حضورش در استقلال اطلاعي ندارم.

وي در مورد ادعاي مجتبي جباري درباره*ي پيوستن به پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: جباري در حال حاضر در هلند به سر مي*برد و پس از اين كه وارد تهران شد تكليف وي نيز با استقلال مشخص است. او بازيكن استقلال است و اگر بخواهد در ايران بازي كند در استقلال مي*ماند.

اميري تصريح كرد: ساير بازيكنان در استقلال مي*مانند و فقط در پست*هايي كه بازيكنان جديد جذب مي*شوند، تعدادي از استقلال مي*روند.

Comment

• با پايان يافتن رقابت*هاي گروهي جام ملت*هاي آمريكاي جنوبي چهره*ي تيم*هاي راه يافته به مرحله*ي يك چهارم نهايي اين رقابت*ها مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آخرين روز رقابت*هاي گروه C آرژانتين و كلمبيا از سد حريفان خود گذشتند.

آرژانتين با تك گل دقيقه*ي 79 خاوير ماسكه*رانو پاراگوئه را شكست داد و به عنوان تيم نخست گروه راهي مرحله*ي بعد شد. پاراگوئه از اين گروه به عنوان تيم دوم به مرحله*ي بعدي راه يافت.

در ديگر ديدار اين گروه كه براي هر دو تيم جنبه*ي تشريفاتي داشت كلمبيا يك بر صفر آمريكا را شكست داد. جيمي كاستريون در دقيقه*ي 16 تك گل كلمبيا را وارد دروازه*ي حريف كرد. به اين ترتيب از گروه C رقابت*ها آرژانتين و پاراگوئه راهي دور بعد شدند و كلمبيا و آمريكا هم نتوانستند به مرحله*ي بعد راه پيدا كنند.

پنجشنبه هم برزيل با پيروزي يك بر صفر برابر اكوادور پس از مكزيك راهي مرحله*ي يك چهارم نهايي شده بود. برزيلي*ها در اين ديدار با سختي و با تك گل دقيقه*ي 56 روبينيو كه از روي نقطه*ي پنالتي به ثمر رسيد حريفشان را شكست دادند.

مكزيك و شيلي در ديگر ديدار اين گروه به تساوي بدون گل دست يافتند تا هر دو تيم به مرحله*ي بعد راه پيدا كنند. مكزيك به عنوان تيم نخست گروه و شيلي به عنوان يكي از دو تيم سوم گروه*ها راهي مرحله*ي حذفي شد.

ديدارهاي مرحله*ي يك چهارم نهايي:

يكشنبه:

ونزوئلا - اروگوئه

شيلي - برزيل

مكزيك - پاراگوئه

دوشنبه:

آرژانتين - پرو

Comment

Working...
                                X