امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال طى اظهارنظرى گفت: با فتح الله زاده به طور كامل هماهنگ هستم و او را مدير خود مى دانم.وى همچنين اظهار كرد: در پاسخ به كسانى كه مى گويند فتح الله زاده در فصل گذشته گفته است نمى خواهم قلعه نويى سرمربى استقلال باشد و پيامد آن از دوستان ديگر به عنوان سرمربى استقلال استفاده شده است، پاسخ مى دهم كه هر صحبتى فتح الله زاده در آن زمان انجام داده، به تشخيص صلاحديد خودش بوده و من به تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال احترام مى گذارم؛ در همان زمان نيز مطلبى در اين باره اظهار نكردم و تابع حرف مديرعامل باشگاه استقلال بوده و هستم. وى افزود: در فصل گذشته و پس از استعفاى فيروز كريمى نيز زمانى كه فتح الله زاده براى بازگشت به استقلال با من صحبت كرد، بدون هيچ حرف و حديثى اين درخواست را پذيرفته و به استقلال بازگشتم. قلعه نويى همواره جايگاهش را در استقلال مى داند و هر زمانى كه فتح الله زاده تشخيص دهد نباشم، از تيم استقلال خواهم رفت اما تا امروز تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال اين بوده است كه من سرمربى تيم باشم. سرمربى تيم فوتبال استقلال ادامه داد: تيم ما در حال حاضر تنها ۴ امتياز از رقيب اصلى خود (پرسپوليس) فاصله دارد و اين در حالى است كه ما ۳ بازى خارج از خانه برگزار كرده ايم و پرسپوليس تنها يك ديدار خارج از خانه داشته است و با اين حال ما به جبران همين فاصله ۴ امتيازى و همچنين صعود در جدول و پيدا كردن جايگاه اصلى استقلال در ليگ برتر بسيار اميدواريم. قلعه نويى در پايان گفت: همچنان به قولى كه درباره قهرمانى در ليگ برتر به هواداران داده بودم، پايبند هستم.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Amir Ghalenoi
Collapse
X
-
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:* تقويت هيات مديره اين باشگاه لازم بود.
"امير قلعه نويي"* سه شنبه شب در مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرنگاران گفت:* اين باشگاه شرايط مطلوبي را در ماههاي اخير نداشت به طوريکه تقويت هيات مديره احساس مي شد.
وي با قدرداني از تلاش هاي مديرعامل سابق باشگاه استقلال تهران افزود:* "علي فتح الله زاده" زحمات زيادي را براي اين باشگاه متحمل شد.
قلعه نويي اظهار اميدواري کرد که واعظ آشتياني مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران بتواند شرايط لازم را براي موفقيت تيم فوتبال اين باشگاه در ميدان هاي داخلي و بين المللي فراهم کند.
وي با بيان اينکه تيم استقلال تهران پرافتخارترين تيم آسياست، گفت:* در صورتي که امکانات لازم فراهم شود، اين تيم مي تواند نتايج درخشان گذشته خود را تکرار کند.
قلعه نويي در مورد وضعيت تيم استقلال تهران در ليگ برتر باشگاههاي ايران افزود:* اين تيم با بدشانسي، متحمل چند شکست در اين رقابتها شد به طوريکه کادر فني و بازيکنان در استرس فراواني قرار داشتند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران به ديدار آينده اين تيم در ليگ برتر اشاره کرد و اظهار داشت:* استقلال تهران بازي سختي را روز شنبه هفته آينده مقابل تيم راه آهن تهران پيش رو دارد که اميدواريم با برتري مقابل اين تيم بتوانيم جايگاه خود را در جدول رده بندي بهبود بخشيم.

Comment
-
امير قلعه نويى سرمربى استقلال طى اظهارنظرى گفت: به نظر مى رسد تيم ما دوران بحران را پشت سر گذاشته است. وى افزود: فتح الله زاده دوست خوب ما بود و زحمات بسيارى براى باشگاه استقلال كشيد. با اين حال مديريت جديد نيز بسيار با درايت بوده و مى تواند مشكلات استقلال را برطرف كند و من براى واعظى آشتيانى آرزوى موفقيت دارم. وى درباره تغييرات مديريتى در استقلال نيز گفت: من تنها در حيطه فنى مى توانم اظهارنظر كنم اما تصور مى كنم در مجموع مسئولان مديريتى تصميم گرفتند تا اين تغييرات را براى بهبود وضعيت استقلال انجام دهند. در هر صورت واعظى آشتيانى نيز از مديران قدرتمندى است كه توانايى اش را در فدراسيون دوچرخه سوارى نشان داده است. قلعه نويى در ادامه با اشاره به بازى استقلال مقابل راه آهن گفت: بازى بسيار دشوارى پيش رو داريم اما اميدواريم تا نتيجه ى خوب استقلال در بازى مقابل استقلال اهواز را در مقابل راه آهن نيز ادامه دهيم. حريف ما تيم خوبى است اما استقلال نيز به دنبال جايگاه بهتر در جدول است. خوشبختانه بازيكنان از نظر جسمى و به ويژه روحى و روانى شرايط بسيار مطلوبى پيدا كرده اند كه در اين زمينه بايد از منتظرى روانشناس تيم تشكر كنم. قلعه نويى در پاسخ به مشكلات مالى بازيكنان اين تيم و حضور نيافتن بازيكنانى چون جبارى در تمرينات نيز گفت: در هر صورت باشگاه استقلال مانند باشگاه هاى بزرگ صنعتى نيست كه دغدغه مالى ندارند. به اين دليل از بازيكنان مى خواهم تا حوصله بيشترى به خرج دهند و به خاطر مردم صبورى كنند. در هر صورت حق اصلى براى تماشاگرانى است كه از شهرستان ها براى ديدن بازى استقلال به تهران مى آيند و گاهى اوقات حتى پول تو جيبى نيز ندارند. بنابراين بازيكنان در قبال اين هواداران مسئول بوده و بايد تحمل بيشترى داشته باشند. وى افزود: فعلاً نمى خواهم در مورد بازى با پرسپوليس صحبت كنم چون ما مى خواهيم بازى به بازى جلو برويم. وى در ادامه افزود: استقلال و پرسپوليس متعلق به تماشاگران هستند. هوادار اين ۲ تيم شايد حتى پول توجيبى نيز نداشته باشد اما به عشق اين ۲ تيم بليت مى خرند و به ورزشگاه مى آيند. استقلال و پرسپوليس مشكل بودجه دارند و براى حل مسائل مالى با مشكل مواجه هستند. اين مشكلات تيم هاى سرخ و آبى پايتخت را آزار مى دهد.پرسپوليس و استقلال كلاً بودجه ثابت دولتى ندارند كه بتوانند با آسودگى خاطر به كار خودشان ادامه بدهند.
Comment
-
امير قلعه نويى، سرمربى تيم استقلال تهران پس از پيروزى تيمش مقابل راه آهن شهر رى اظهار داشت: از انصارى فرد تشكر مى كنم. ۲ سال در راه آهن بازى كردم و يك لوح گرفتم. ۲۰ سال است در استقلال هستم هنوز چيزى نگرفته ام. بازى بسيار خوبى بود و راه آهن بسيار قوى كار كرد. اين تيم سخت ترين حريف ما قبل از دربى بود. تا به حال اينقدر تحت فشار نبوديم.خدا را شكر مى كنم كه توانستيم ۳ امتياز ارزشمند اين مسابقه را به دست آوريم و هواداران خوبمان را خوشحال نماييم. چيزى تا دربى باقى نمانده است. اميدوارم شرايط خوبمان را ادامه دهيم و در مقابل پرسپوليس نيز با انجام بازى خوب نتيجه مطلوبى نيز كسب كنيم.

Comment
-
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال تهران به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال فراخوانده شد. مجتبى شريفى رئيس كميته انضباطى فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر گفت: در زمانى كه تخلف شديدى صورت بگيرد، افراد به كميته انضباطى احضار مى شوند اما در تخلفات خفيف ما افراد را به كميته انضباطى دعوت مى كنيم كه اميرقلعه نويى نيز براى ارائه توضيحات و انجام برخى مذاكرات به كميته انضباطى دعوت شده است. قلعه نويى بايد ساعت ۱۶ روز شنبه در كميته انضباطى فدراسيون فوتبال حاضر شود.

Comment
-
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران ضمن رد تمامي اخبار مربوط به بي*احترامي به بازيکنانش، معتقد است که مربي بايد رابطه مناسبي با مهره هايش داشته باشد تا بتواند برنامه هاي خود را پياده کند. وي گفت: "بعد از ديدار با پرسپوليس خيلي ها به من انتقاد کردند که چرا به بازيکنانم در ملاء عام اعتراض مي کنم، اين در حالي است که بازيکنان استقلال همه از برخورد من راضي هستند و اگر مساله اي هم باشد، اتفاقات مقطعي است که نبايد بهانه اي براي زير سوال بردن من يا بازيکنانم باشد."
قلعه نويي همچنين در ادامه در مورد ديدار با مقاومت سپاسي اظهار داشت: "هيچ وقت نمي توان تيم هايي را که با هدايت غلام پيرواني بازي مي کنند، جدي نگرفت. مقاومت تيمي است که نشان داده حتي در خانه حريفان هم حرف هاي زيادي براي گفتن دارد و اگر غفلت کنيم، حتي امکان دارد در ورزشگاه آزادي مقابل اين تيم امتياز هم از دست بدهيم."
وي با اشاره به شرايط حساس تيمش در جدول رده بندي گفت: "در هفته هاي اول ليگ برتر، امتيازات زيادي از دست داده ايم و به همين دليل نه تنها به مساوي يا باخت فکر نمي کنيم، بلکه در هفته هاي بعد هم به دنبال رسيدن به پيروزي هاي متوالي هستيم تا از اين طريق جبران مافات کرده و در رده هاي بالاي جدول رتبه اي شايسته و در حد نام استقلال کسب کنيم."

Comment
-
پس از نيمه نخست بازى استقلال با استيل آذين و برترى اين تيم، امير قلعه نويى سرمربى استقلال بشدت از بازيكنان تيمش انتقاد كرد.وى گفت: بازيكنانى كه نمى توانند بازى كنند، بهتر است ساكشان را بردارند و بروند. اگر خسته هستيد و نمى توانيد بازى كنيد بگوييد تا تيم دعوت نكنيم و اكنون كه تيم دعوت كرده ايم به ميدان برويد و مردانه فوتبال بازى كنيد. وى ادامه داد: اينجا استقلال است و بايد هر بازى بهتر از بازى قبل كار كنيد. يا به زمين برويد و فوتبال بازى كنيد و يا اگر نمى توانيد همين حالا بيرون برويد. قلعه نويى همچنين از عملكرد فنى چند بازيكن بشدت انتقاد كرد و به آنها گفت: درك كنيد كه بازيكن استقلال هستيد. هر زمان كه مى خواهيد پاس ندهيد و هر طور كه مى خواهيد بازى نكنيد. مهدى اميرآبادى، هاشم بيك زاده و ابراهيم تقى پور از جمله بازيكنانى بودند كه قلعه نويى از عملكرد آنها در بازى بشدت انتقاد كرد.

Comment
-
-
با عقد قراردادي يك ساله امير قلعه نويي رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه مباركه سپاهان انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، مرتضي رمضاني مدير پايگاه خبري باشگاه سپاهان با اعلام اين خبر افزود:*هيات مديره اين باشگاه پس از بررسي ها و مطالعات و مذاكرات لازم امير قلعه نويي سرمربي سابق تيم استقلال تهران را بهترين گزينه براي هدايت طلايي پوشان اصفهان تشخيص داد و طي مذاكراتي كه با وي نهايي شده، با اجماع كامل اعضاي هيات مديره سكان هدايت سپاهان را به اين مربي سپردند. قرارداد وي يك ساله است اما در صورت توافق براي مدت 3 سال قابل تمديد است.
وي گفت: همكاران قلعه نويي در كادر فني تيم فوتبال سپاهان با نظر و تاييد وي در روزهاي آينده مشخص خواهند شد.
رمضاني ادامه داد: هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان مصمم است با حمايت همه جانبه از محمدرضا ساكت و امير قلعه نويي بار ديگر روز*هاي طلايي سپاهان تكرار شود و هواداران باز هم تيم محبوبشان را بر بام فوتبال ايران و يك مدعي هميشگي قهرماني در آسيا ببينند.
رمضاني همچنين اظهار داشت: قطعا هواداران مان هم از اينكه يك مربي بزرگ با كارنامه*اي درخشان سكاندار سپاهان شده خوشحالند و اميدوارند كه فولاد مباركه سپاهان بتواند با هدايت امير قلعه نويي همان تيم توفنده موسوم به طوفان زرد آسيا شود. ضمن اين كه در مدتي كه مذاكرات*مان با قلعه نويي در جريان بود، تعداد كثيري از هواداران به شكل هاي مختلف خشنودي و رضايت خود را از اين انتخاب اعلام كرده بودند.
وي در مورد ليست خريد و مازاد تيم سپاهان در فصل پيش رو اظهار كرد: امير قلعه نويي در مورد ليست مازاد و خريد نظرات خود را به مدير عامل باشگاه سپاهان اعلام مي كند و همه چيز در اين مورد به نظر سرمربي بستگي دارد.
Comment

Comment