اصغر حاجيلو» در پايان ديدار تيمش مقابل سايپا گفت: نيمه اول خوب بازى كرديم و بايد بازى را مى برديم اما در نيمه دوم تيم از اين رو به آن رو شد. شخصاً تا به حال استقلال را اين همه ضعيف نديدم. براى هواداران متأسفتم كه اين همه راه آمدند و ناراحت برگشتند. وى افزود: در اين بازى بهاشتباهات فردى بازيكنان باختيم. آنها در اين بازى ۱۸۰ درجه با تمرين تفاوت داشتند. نمى دانم چرا اين همه بد بازى كردند. آنها بايد بدانند در چه تيم بزرگى بازى مى كنند.سرپرست استقلال ادامه داد: هر تيمى مقابل استقلال و پرسپوليس بازى مى كند با انگيزه ظاهر مى شود در حالى كه كه بازيكنان ما بى انگيزه ظاهر شدند. سايپا اگر از ابتداى فصل اين گونه بازى مى كرد الان مثل پرسپوليس صدرنشين بود.حاجيلو در پايان تصريح كرد: هواداران اجازه نمى دهند استقلال اين طور بماند. نبايد به خاطر اشتباه يكى، دو نفر كل مجموعه زير سؤال برود.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
مربى استقلال در خصوص شكست اين تيم مقابل سايپا گفت: ما فقط ۲۰دقيقه فوتبال بازى كرديم و در بقيه دقايق در حد و اندازه هاى استقلال نبوديم.صادق ورمزيار با بيان اين مطلب اظهار داشت: در طول هفته، تمرينات بسيار خوبى را پشت سر گذاشتيم و پيش بينى باخت را نمى كرديم. متأسفانه بازيكنان ما به راحتى دست هاى خود را بالا آورده و تسليم شدند. واقعانمى دانم چراآنها ضعيف بازى كردند. به نظر من هر ۱۱ بازيكن، بايد تعويض مى شدند و نوع بازى آنها جاى تعجب داشت. وى تاكيد كرد: در ۳۰ دقيقه ابتدايى، بازى بى نقصى را انجام داديم و علاوه بر زدن گل، چند موقعيت مناسب را از دست داديم. با اين شرايط نمى توان گفت استقلال مشكل فنى دارد. البته بايد قبول كرد كه در اين بازى ضعيف كار كرديم.ورمزيار در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه بازيكنان گفت: طرفداران از تيم محبوب خود فقط پيروزى مى خواهند و نمى توان از آنها ايراد گرفت. البته بهتر است تماشاگران استقلال كمى صبور باشند تا تيم به شرايط ايده آل برسد.دستيار حجازى در خصوص شايعه تغيير كادرفنى استقلال گفت: هنوز ۵ هفته از ليگ گذشته و تا پايان كار اتفاقات زيادى خواهد افتاد، درضمن معتقدم فتح الله زاده مدير باهوش و كاربلدى است و او كادرفنى را تغيير نمى دهد.

Comment
-
مهاجم كرمانى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دوست داشتم روز تولدم گلزنى نكنم اما استقلال پيروز شود و هواداران حاضر در ورزشگاه آزادى با رضايت به خانه هاى خود بازگردند. «آرش برهانى » خاطرنشان كرد: به هر ترتيب آن گل بدموقع سايپا كه در اواخر نيمه اول به ثمر رسيد، شيرازه تاكتيكى ما را بهم ريخت و نتيجه تساوى را براى سايپا به ارمغان آورد. وى اضافه كرد: طبيعى است پس از گلى كه برخلاف جريان بازى به ثمر مى رسد، ممكن است هر اتفاقى بيفتد و يك تيم تا پيدا كردن شرايط آرمانى خود نتواند تاكتيك مدنظر مربيان خود را پياده كند. همين مسأله فرصت را به سايپايى ها داد تا در روز بدشانسى بازيكنان استقلال بتواند اهداف خود را پيش ببرد و برنده ديدار شود. برهانى تصريح كرد: فكر مى كنم با صحبت هايى كه كادرفنى انجام داد ما در آينده بهتر كار كنيم و اين روند بد را با كسب چند پيروزى پياپى از بين ببريم.

Comment
-
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، باشگاه استقلال تهران را به علت فحاشي هوادارانش به پرداخت مبلغ ۵۰ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد و هشدار داد در صورت تكرار، تنبيه شديدتري به جز جريمه نقدي در انتظار خواهد بود.
رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت : در خصوص تفاوت شكل پيراهن "سعيد لطفي" بازيكن تيم استقلال تهران با ساير بازيكنان اين تيم در ديدار مقابل تيم سايپا ، تذكر كتبي به اين باشگاه داده شد و در صورت تكرار ، اين تخلف مشمول جريمه نقدي خواهد شد.
"عبدالرحمان شاه*حسيني" درباره رسيدگي به ساير تخلفات صورت گرفته در جلسه روز يكشنبه كميته انضباطي افزود : تيم فوتبال برق شيراز به علت دريافت كارت زرد بيش از حد ، به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي و تيم ذوب*آهن اصفهان نيز به علت تاخير در ورود به زمين مسابقه ، ۲ميليون ريال جريمه نقدي شد.
وي همچنين تصريح كرد كه تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي شيراز نيز به علت سنگ پراني هواداران به پرداخت ۵ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
او با اشاره به تخلفات صورت گرفته در رقابتهاي فوتسال باشگاه*هاي برتر ايران گفت : "محمود خوراكچي" سرمربي تيم فوتسال تام ايران خودرو به دليل اعتراض و مداخله در امر داوري يك جلسه محروم شد و "عدالت خواه" سرمربي تيم شهيد منصوري نيز به علت اعتراض ، مداخله در امر داوري و ورود به زمين مسابقه بدون اجازه داور يك جلسه محروم و يك ميليون ريال جريمه نقدي شد.
رئيس كميته انضباطي ادامه داد : "تقوي" سرپرست تيم شهيد منصوري نيز به علت اعتراض و مداخله در امر داوري ، ۲جلسه محروم و به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد و "خبيري" سرپرست تيم فوتسال شن سا ساوه نيز به همين علت ۲جلسه محروم و به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
"شاه*حسيني" همچنين اظهار داشت : تيم فوتسال فلامينگو قزوين نيز به علت پرتاب اشياء از سوي تماشاگران به داخل زمين ، به پرداخت ۲ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
وي در پايان در خصوص حوادث مربوط به ديدار دو تيم فوتبال ابومسلم خراسان و صنعت نفت آبادان خاطرنشان كرد : به علت ناقص بودن گزارش نماينده فدراسيون فوتبال ، درخواست شد تا گزارش تكميلي ظرف ۲۴ساعت ارسال شود تا بعد از تكميل پرونده نسبت به صدور راي نهايي اقدام شود.

Comment
-
سرمربى استقلال در پاسخ به دليل شكست تيمش گفت: «خيلى بد بازى كرديم و باختيم. استقلال مستحق شكست بود و در نهايت بازنده از زمين خارج شد.» اما حرف هاى بعدى سرمربى: «بازيكنان با غرور در زمين راه مى رفتند. دوندگى خيلى كمى داشتند و هركدام از بازيكنان سايپا، ۲ برابر ما مى دويدند.» سؤال جالبى كه مطرح شد، اين بود كه بازيكنان استقلال به خاطر چه نتايج و چه عملكردى مغرور شده اند؟ شايد به اين دليل كه شيرين فراز را برده اند و در آن بازى چندين موقعيت گل داشتند، فكر مى كردند سايپا را هم راحت شكست مى دهند.» حجازى در پاسخ به سؤالى مبنى بر اين كه چرا خط دفاعى استقلال بسيار پراشتباه و ضعيف ظاهر شد گفت: «به نظر من مدافعان به تنهايى مقصر نيستند. اشكال از خط هافبك هم بودكه به مدافعان كمك نمى كرد. وقتى گل دوم را خورديم، فقط ۲ مدافع ما در هجده قدم حضور داشتند و هافبك ها ۲۰ متر جلوتر بودند. زمانى كه مى خواستيم ضربات ايستگاهى بزنيم، سايپايى ها با ۹ نفر دفاع مى كردند اما وقتى آنها ضربه آزاد به دست مى آوردند، شرايط كاملا برعكس بود و بازيكنان ما برنمى گشتند.
به نظر مى رسيد تعويض هاى حجازى اشتباه بود و كار دست استقلال داد. بيرون رفتن مجتبى جبارى ميانه زمين را كاملاً در اختيار نارنجى پوشان قرار داد و حضور عليرضا منصوريان نيز كوچكترين فايده اى براى استقلال نداشت. حجازى در پاسخ به سؤالى مبنى بر تعويض هاى خود اظهار داشت: «هرچه در چنته داشتيم رو كرديم. بازيكن ديگرى نبود كه بخواهيم به زمين بفرستيم. قصد داشتم احمد خذيراوى را تعويض كنم اما ترسيدم او تحت تأثير شرايط مسابقه قرار بگيرد و آينده فوتبالى اش خراب شود.» حجازى در مورد درگيرى وحيد طالب لو و پيروز قربانى گفت كه اين صحنه را نديده است. سرمربى آبى پوشان پايتخت از ميان سؤالاتى كه مسلسل وار و توأمان مطرح مى شديكى را انتخاب مى كرد و پاسخ مى داد. حجازى به صورت غير مستقيم گل دومسايپا كه داور آن را مردود اعلام كرد را صحيح دانست! «گل اولى كه داور خطا اعلام كرد صددرصد نادرست بود اما در مورد گل دومى كه داور نپذيرفت، حرفخاصى ندارم. شايد داور اشتباه سوت زده باشد اما نظر من كه تغييرى در نتيجه ايجاد نمى كند! من كه داور نيستم تا در اين خصوص نظر بدهم!»سرمربى استقلال بدون كوچكترين مقاومتى، ضعف خط دفاعى تيمش را مى پذيرد: «خط دفاع ما اشكالات زيادى دارد. من ايراداتى كه از مدافعان ما مى گيريد را قبول دارم و مى پذيرم. اين مشكلات بايد برطرف شود.»
انتقادات حجازى اين بار به درون دروازه بازمى گردد. سرمربى استقلال از عملكرد وحيدطالب لو نيز ناراضى است. «نمى دانم چرا وحيد اين قدر از نظر روحى پايين است. وحيد يكى از ستاره هاى ليگ ما در يكى، دوسال گذشته بود. بازى هاى پارسال او را با امسالش مقايسه كنيد تا تفاوت ها را ببينيد. براى خودم هم جاى تعجب است كه چرا دروازه بانى مثل طالب لو تا اين اندازه دچار افت شود. طالب لو يكى از بهترين دروازه بان هاى ايران است و اصلاً در حد خودش بازى نمى كند. شايد مشكل شخصى يا خانوادگى دارد كه بايد از خودش بپرسم.» يك اعتراف تلخ ديگر از ناصر حجازى: «بازيكنان ما اصلاً در اين بازى ندويدند. هر بازيكن سايپا ۲ برابر هر بازيكن ما دويد و بايد بگويم ۲۲ به ۱۱ بازى كرديم! هافبك ها و مهاجمان سايپا دوندگى بسيارى داشتند و به همين دليل در نيمه دوم جريان مسابقه را به دست گرفتند. نمى دانم دليل اين كم كارى چيست. شايد بازيكنان انگيزه ندارند، شايد من بد تمرين مى دهم، شايد...»
اظهار نظر سرمربى در مورد آرش برهانى: «آرش يك گل مى زند و ۱۰ گل نمى زند. خود من هم مانده ام كه دليل اين امر چيست و بهتر است از خودش بپرسيد چرا اين گونه عمل مى كند.» حجازى اعتقاد دارد بازيكنان استقلال به حرف او گوش نمى دهند. اصل جمله او را بخوانيد تا متوجه اين ادعا بشويد: «در رختكن، تمرينات و پاى تخته همه نكات را به بازيكنان مى گويم اما آنها گوش نمى كنند. چندين بار به آنها گفتم در ضربات ايستگاهى جايگيرى كنند اما وقتى عمل نمى كنند ، خودم كه نمى توانم بروم وسط زمين و به زور جايشان را مشخص كنم.» ناصر حجازى حرف از كتك زدن بازيكنانش نيز به ميان مى آورد: «بازى كه در نيمه دوم از استقلال شاهد بوديم، ضعيف ترين بازى تيم در چند سال اخير بود. در اين۴ ، ۵ سال چنين عملكرد ضعيفى از استقلال نديده بودم و واقعاً چنين باختى تعجب ندارد. من كه نمى توانم تركه بردارم و بازيكنان را كتك بزنم! آنها خودشان بايد با وظايفشان آشنا باشند و كارشان را به درستى انجام دهند.»
انتقاد سرمربى اين بار از مهرداد پولادى مطرح شد: «چيزهايى كه به پولادى مى گوييم، اجرا نمى كند. او يا متوجه من نمى شود و يا نمى گيرد و يا توانش بيشتر از اين نيست. پولادى به گوش چپ ما اضافه مى شد و فضاى پشت سرش خالى مى ماند. سايپايى ها نيز از فضاى به وجود آمده نهايت استفاده را بردند.» از حجازى پرسيده شد اگر در استقلال به بن بست برسد و كار تا جايى پيش رود كه هواداران او را نيز هو كنند، چه تصميمى مى گيرد كه او گفت: «من زحمتم را مى كشم و كارم را انجام مى دهم. بستگى دارد كه بازيكنان به حرف هاى من گوش دهند يا خير. همه يك روزى به بن بست مى رسند ومى روند اما هنوز كه چنين اتفاقى نيفتاده است.» حجازى افزود: «هيچ مربى اى نمى تواند براى نتيجه گرفتن تيمش تاريخ و مهلت تعيين كند زيرا ما خدا نيستيم بلكه بنده خدا هستيم. در بازى با سايپا، صادقى، محروم بود، جبارى و شفيعى هنوز به آمادگى كامل نرسيده بودند، منصوريان با روزهاى اوج فاصله داشت، بياتى نيا و يوسفى هم مصدوم بودند. اين بازيكنان كه نام بردم جزو بهترين هاى تيم هستند و با رسيدن آنها شرايط خيلى بهتر مى شود.» سرمربى استقلال در پاسخ به سؤالات حاشيه اى، جواب هاى جالبى داد. «من ۲ ۳، روزه حجازى نشدم كه حالا هم ۲ ، ۳ روزه خراب شوم. خيلى ها مى خواهند مرا خورد كنند و خراب كنند اما من از ۱۸ سالگى تا ۶۰ سالگى حجازى بوده و هستم. اين حجازى بودن را نيز مديون هواداران استقلال هستم. آنها حق دارند به ما اعتراض كنند و ايراد بگيرند. آنها مى توانند به بازيكنان و مربيان بد و بيراه بگويند زيرا به استقلال غيرت و تعصب دارند.» و اما حرف هاى جالب تر ناصر حجازى: «طرفداران استقلال حق هرگونه انتقادى را دارند. اين كه مى گوييد در صورت «هو» شدن من، يكى از سمبل هاى باشگاه استقلال شكسته مى شود، اشكالى ندارد. به هر حال باز هم براى استقلال اسطوره پيدا مى شود اما نه به راحتى بلكه خيلى سخت!» اما يك جمله استثنايى ديگر: «اگر من و على پروين بشكنيم، ديگر هيچ كس روزنامه هاى شما را نمى خرد. اگر استقلال و پرسپوليس نباشند، از هر روزنامه ۵ عدد هم به فروش نمى رسد!»يك نفر از حجازى پرسيد ناكامى هاى استقلال تا چه زمانى ادامه پيدا مى كند كه سرمربى گفت: «فعلاً كه ادامه دارد و بايد ببينيم در آينده چه مى شود.»

Comment
-
حميد شفيعى با اشاره به شكست استقلال مقابل سايپا گفت: در طول هفته خيلى خوب تمرين كرده بوديم اما بازى با سايپا راضى كننده نبود و متاسفانه نتيجه را واگذار كرديم. وى با بيان اين مطلب اظهار داشت: در نيمه اول بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم و برترى كاملى نسبت به حريف داشتيم اما در نيمه دوم از لحاظ بدنى كم آورديم و اين موضوع در نهايت با شكست استقلال همراه شد. مشكل ناهماهنگى تيم نسبت به بازى هاى قبلى كمتر شده بود اما همان طور كه گفتم از لحاظ بدنى كم آورديم و سايپا از اين موضوع نهايت استفاده را برد. شفيعى تاكيد كرد: هر ۲ تيم موقعيت هاى خوبى داشتند و تساوى نتيجه عادلانه اى بود. يك نيمه ما خوب بازى كرديم و يك نيمه سايپا و با اين شرايط نتيجه بايد مساوى مى شد. البته هنوز ۵ هفته از مسابقات گذشته و به اندازه كافى زمان داريم تا جبران كنيم.مهاجم استقلال در مورد شعار تماشاگران اين تيم عليه بازيكنان گفت: آنها حق اعتراض دارند چون فقط از تيمشان پيروزى مى خواهند اما بهتر است كمى صبور باشند. من به آينده استقلال خوشبينم و از اين شرايط به طور حتم فاصله خواهيم گرفت.شفيعى در خصوص عملكردش در اين بازى گفت: پس از مدت ها، ۹۰ دقيقه بازى كردم و از عملكرد خودم چندان راضى نيستم. به من و آرش هم زياد توپ نمى رسيد. البته برهانى چند بار در موقعيت گل قرار گرفت و شايد ايراد از من بود كه در فرصت گلزنى قرار نگرفتم.

Comment
-
بيژن كوشكى مدافعى كه به تازگى آبى پوش شده است طى اظهار نظرى گفت: خيلى خوشحال هستم كه به تيم پرطرفدارى مثل استقلال پيوسته ام. خيلى خوب مى دانم كه پيراهن پرطرفدارترين تيم ايران را پوشيده ام و هميشه بايد آماده باشم.وى افزود: در هفته هاى گذشته تمريناتم را قطع نكرده ام و به همين دليل از لحاظ بدنى كاملاً آماده هستم. با اين حال بايد بگويم هنوز در تيم جا نيفتاده ام كه طبيعى است.كوشكى در پايان تصريح كرد: به پشت گرمى حجازى استقلالى شدم و مى دانم كه او مى تواند در رسيدن من به تيم ملى يك عامل كليدى باشد.

Comment
-
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران درباره علت شكست در هفته پنجم مقابل سايپا گفت: نيمه دوم استرس داشتيم. «حميد شفيعى» اظهار داشت: در نيمه اول ديدار با سايپا خيلى خوب بازى كرديم اما با شروع نيمه دوم، به دليل خستگى، با استرس توپ را در زمين به گردش در آورديم. مهاجم استقلال عنوان كرد: هنوز با شرايط تيم جديدم هماهنگ نشده ام چرا كه در ديدارهاى گذشته بازيكن ذخيره بودم. وى افزود: تاكنون از عملكردم در استقلال راضى نيستم و هواداران به درستى از ما انتقاد مى كنند. شفيعى گفت: در ديدار با سايپا تيم ما روز بدش را تجربه كرد و در واقع، اين شكست درس عبرت بزرگى براى ما محسوب مى شود.

Comment
-
مدير تيم هاى پايه استقلال گفت: ناصر حجازى با توجه اينكه مديرعامل، تمامى بازيكنان مورد نيازش را فراهم آورده، بهانه اى ندارد. «حسن روشن» در خصوص بازى استقلال مقابل سايپا اظهار داشت: استقلال بايد ۳ يا ۴ گل ديگر هم دريافت مى كرد. باز هم داور شهامت دارد كه به اشتباهش درباره گل سوم سايپا اعتراف كرده است. همين براى داورى يك قدم به جلو محسوب مى شود. وى در باره اينكه چطور استقلال با وجود اين همه بازيكن بازى را واگذار كرد، عنوان كرد: فقط داشتن مهره مناسب و زياد كارساز نيست. اگر ۱۰ ميليون تومان پول داشته باشيد اما ندانيد چه طور خرج كنيد، فايده ندارد. مهم درست استفاده كردن از اين بازيكنان است. اين مربى ادامه داد: استفاده از اين بازيكنان تازه وارد، خيلى سخت است و كار و زمان مى برد. در ديدار مقابل سايپا سيستمى در تيم نديدم. با همه اينها، نمى دانم چه بگويم. از يك طرف تا پايان فصل راه زيادى مانده و از يك سو، امتيازات اول فصل هميشه به كمك تيم ها مى آيد. روشن تصريح كرد: براى اينكه تنش در تيم ايجاد نشود؛ حتى در تمرين تيم هم شركت نمى كنم. از اول بازى ها منتظر يك برد شيرين هستم تا بازيكنان تيم هاى پايه را به تمرينات ببرم و انگيزه اى به آنها بدهم اما فعلا تيم نتيجه نمى گيرد. مدير فنى تيم هاى پايه استقلال كه هنوز بودجه اى را از فتح الله زاده دريافت نكرده است، اظهار داشت: نمى توانيم منتظر شويم تا بزرگسالان نتيجه بگيرند و بعد به فكر تيم هاى پايه بيفتيم. از جيب خودم براى اين تيم ها خرج مى كنم چون مطمئنم موفق مى شوم. از اين بابت هم ناراحت نيستم. وى بار ديگر به شرايط تيم بزرگسالان اشاره كرد و گفت: سيستم استقلال يخ زده بود. ناصر حجازى نبايد به اين حرف گوش دهد كه بازيكنان كم كارى مى كنند؛ مگر چند هفته از بازى ها گذشته است كه بازيكنان دست به اين كارها بزنند؟ بزرگترين معضل، داشتن بازيكنان زياد در پست هاى مختلف است. آنها مى خواهند بازى كنند و اين دردسرساز مى شود.
Comment
-
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مااز اين به بعد در ادامه ليگ بايد شكست خوردن را از ياد ببريم و چهره متحول شده اى از استقلال را به نمايش بگذاريم. «على عليزاده» خاطرنشان كرد: استقلال مقابل سايپا تنها در نيمه اول توانست اهداف كادر فنى را به اجرا گذارد و با امتياز به رختكن بروداما در ادامه كار، بازيكنان ما موقعيت هاى خود راتك به تك از دست مى دادند تا سايپايى ها در ضد حملات بتوانند به گل برسند.وى اضافه كرد: طبيعى است كه اگر در فوتبال گلى را وارد دروازه حريف نكنى، آنها در ضد حملات همين كار را خواهند كرد و در نيمه دوم اگر گل دوم آدريانو را داور خطا نمى گرفت ما با نتيجه اى غيرقابل باور شكست ديگرى را مى پذيرفتيم.عليزاده از نزديك شدن بازيكنان استقلال تهران به مرز انسجام كامل تاكتيكى صحبت به ميان آورد و تأكيد داشت: فكر مى كنم با وجود تغييراتى كه اين فصل داشتيم ۵ هفته پرفراز و نشيب براى نتيجه گرفتن كفايت كند و ما در ادامه ليگ منسجم تر شويم و روى نوار موفقيت گام برداريم.

Comment
-
مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: عدم نتيجه گيرى براى تيم هاى بزرگ فوتبال يك امر طبيعى است اما بدون شك در بازى هاى بعدى بهتر ظاهر مى شويم.صمد مرفاوى اظهاركرد: به دليل مشكلات خاص باشگاه ها، بعضى تيم ها اول فصل را خوب آغاز مى كنند و تيم هاى ديگر شروع خوبى ندارند.وى افزود: از دست دادن نفرات زياد وعدم هماهنگى در بخشى از قسمت هاى تيم، در هفته هاى آغازين نتايج دلخواه خود را نگرفته ايم اما هنوز در هفته پنجم ليگ هستيم و حاشيه امنيت براى هيچ تيمى وجود ندارد. مرفاوى در خصوص زمان هماهنگ شدن بازيكنان استقلال تصريح كرد: چون بازيكنان تازه وارد با تفكرات جديد به تيم استقلال آمده اند۵، هفته براى هماهنگى آنها كم است و شايد اين زمان تا پايان فصل هم به طول نينجامد. وى در پايان بااشاره به جريانات حاشيه ساز در اطراف استقلال گفت: زيربناى موفقيت دورى از حاشيه هاست، اصلا به مسايل حاشيه اى فكر نمى كنيم و تمام تمركز خود را براى قهرمانى حفظ كرده ايم.

Comment
-
پس از جلسه اى كه شنبه شب در محل باشگاه استقلال تشكيل شد، اعضاى كادرفنى و مديريت باشگاه براى اضافه شدن يك آناليزوربه جمع مربيان تيم به توافق رسيدند. قرار است از اين پس «ساكت الهامى» به عنوان آناليزور به كادر فنى استقلال اضافه شود و بازى هاى اين تيم و رقبا را آناليز كند. البته الهامى روى نيمكت تيم نمى نشيند و فقط وظيفه آناليز و بررسى نقاط ضعف و قوت استقلال و ساير تيم هاى ليگ را برعهده دارد.

Comment
-
«مهرداد پولادى» درباره باخت مقابل سايپا و دلايل آن اظهار داشت: خودمان هم نمى دانيم چرا چنين نتيجه اى رقم خورد. غير از ديدار مقابل سايپا، در ساير مسابقات تيم برتر ميدان بوديم. مقابل سايپا هم فقط نيمه دوم بد بازى كرديم. در همان نيمه اول، در ۱۰ دقيقه ابتدايى مى توانستيم چندبار دروازه حريف را باز كنيم. وى در خصوص ناراحتى حجازى از بازيكنان و انتقاد به نحوه عملكردشان، عنوان كرد: به هر حال ناصرخان به ما اعتماد كرده و ما را خواسته تا تيم نتيجه بگيرد. او حق دارد كه ناراحت شود. وى افزود: البته به اين هم فكر كنيد كه ۸۰ درصد تيم تغيير كرده است. قبول دارم خوب نتيجه نگرفته ايم اما هنوز ۵ هفته گذشته و اگر آنهايى كه انتقاد مى كنند، روحيه تيم را پايين نياورند، مى توانيم جبران كنيم. پولادى با مشابه خواندن شرايط استقلال با تيم هاى بزرگ دنيا در ليگ هاى مختلف، گفت: منچستر هم در ۳ هفته اول ليگ برتر پيروزى نداشت. اگر منچستر در انگلستان يك قطب محسوب مى شود، استقلال هم در ايران قطب است. اين بازيكن در مورد انتقاد حجازى به او مبنى بر اينكه خواسته هاى سرمربى را در زمين پياده نمى كند، اظهار داشت: تا جاييكه به من وظيفه داده بودند، انجام دادم. باختيم و حتما آقاى حجازى ناراحت بودند كه اين حرف را زده اند. نيمه اول خوب بوديم اما نيمه دوم نمى دانم چرا اينطور شد. سعى مى كنم كه از اين هفته حواسم را بيشتر جمع كنم.

Comment
-
«هاشم ساعدى» سخنگوى باشگاه استقلال ضمن رد خبر اخراج چند بازيكن اين تيم گفت: در استقلال جاسوس وجود ندارد و اين موضوع را به شدت تكذيب مى كنيم. وى افزود: حجازى به تمام بازيكنان استقلال اعتقاد دارد زيرا آبى پوشان يا با نظر حجازى در تيم مانده اند، يا با نظر او از ساير تيم ها به استقلال آمده اند. شايد هر بازيكنى در يك مسابقه دچار اشتباه و افت شود كه سرمربى حق دارد به او تذكر دهد و اين موضوع دليل بر جاسوسى نيست. ساعدى اظهار داشت: نمى دانم چنين مسائلى با چه هدفى مطرح مى شود . هر تيمى ممكن است ببازد و نمى توان به خاطر باختن، كسى را متهم به جاسوسى و كم كارى كرد. كسانى كه اين خبرها را پخش مى كنند، از روى نادانى است واميدوارم خدا همه را به راه راست هدايت كند.

Comment
-
مدافع ملى پوش تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نبايد گل اول استقلال را به نام من ثبت كنيد، چرا كه اصلا پاى من به توپ برخوردى نداشت و برهانى توپ را از خط عبور داد. «سيدجلال حسينى» خاطرنشان كرد: در آن صحنه من يك لحظه روى چمن سر خوردم و در حالى كه معمارزاده آمده بود توپ را جمع كند با يكديگر برخورد كرديم و موقعيت گل استقلال فراهم شد.وى اضافه كرد: خوشبختانه خط دفاعى سايپا با دروازه بان تيم هماهنگى لازم را دارد و هيچ اشتباهى را به عمد انجام نمى دهد كه خداى ناكرده تيم ضررى كند.حسينى از بازى ضعيف استقلال مقابل سايپا صحبت به ميان آورد و يادآور شد: آنها به غير از موقعيت هايى كه در نيمه اول داشتند ديگر نتوانستند كارى از پيش ببرند و در مابقى دقايق سايپا توپ و ميدان را در اختيار داشت و توانست پيروز هم شود.وى تأكيد كرد: سايپا همين روند را ادامه خواهد داد و به جمع مدعيان اصلى قهرمانى مى پيوندد.

Comment
Comment