Announcement

Collapse
No announcement yet.

Esteghlal - Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

berin shumaha jelo bugh bezanin keh digeh team nadarin, chand vaght digeh teametoun monhal misheh,ta'atil misheh, misheh juventus,mireh dasteh 2.. hahaha

Comment

Har chi ke mishe badan mishe felan didim ke emruz bazie beine in 2 ta team , teametun ye zede haali behetun zad
      Tasliat migam
      Ishala ghame akharetun bashe

Comment

redwine jaan, in excusha dige mani nadare shekast ro ghabol konid o chizi nagid behtare chon bayad natijeh 4-1 mishod, shans ovordid.

Man gonaham ine asheghet shodam
        Kheili narahatam az daste khodam
        Ma ke goftim to az eshghe ma sarrri
        Pas chera baz ham dary del mibary
        Boro, Boro, Boro, Boro
        Boro, Boro, Boro, Boro....

Comment

Berin hala kilu kilu halva kheir konin balkeh team-e shoma nayofteh dasteh 2.

My dear persian king.. i am so glad to see you in sport section :=) .

Comment

nice try dear Redwine , but i ve been in sport section all my life. hahhaa

Boro, Boro, Boro, Boro

Comment

Originally posted by persian_king View Post
              nice try dear Redwine , but i ve been in sport section all my life. hahhaa
              Hmm.. so strange.. is for first time i read your post here ! anyway,i am happy to see you, here or in music section amigo :=) .

Comment

pursian_king looool eyval kheily bahal javab dadi...

R/W loool eshkal nadare.... hamountori ke goftam ghame akharetun bashe saied dare perspolisi mishe...I recommend ke toam beshi vaela dige aberut mire ta alan ke ziad barat aberu namunde vali har chi ke munde mire, dige khodet hesab kon dige

Comment

that's ok buddy, i guess you are not paying enough attention, otherwise you would remember the reply you had to my Rezazadeh Rulez or Ali Karimi thread, cause i dont forget my posts , but i know they are alot of pressure on you right now, so i dont wanna put "Namak" on your "Zakhm" Anymore. hehehe
                  Originally posted by RedWine View Post
                  Hmm.. so strange.. is for first time i read your post here ! anyway,i am happy to see you, here or in music section amigo :=) .

Boro, Boro, Boro, Boro

Comment

loooooooool
                    u are right sarcastic aint u?

Comment

Some pix..

Comment

HAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHA

SSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKHHHHHHHHHHHHHTTTTTTTT TTTTTT

TTAAAAKKKKBBBBBIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HAHHAAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAAHAHAH

Comment

Some pix.. (2)

Comment

baba dige bishtar az in aberooye in estefraghi ha ro nabarid. ina ta akhare omreshoon bayad khodeshoon ro beshooran choon badjoor ridan be khodeshoon emroooozzzzzzzz hahahahahaha

Comment

Originally posted by RedWine View Post
                              perspolisia surakh mishan... khurd mishan,az bein miran... digeh nah baratun aberu moundeh va nah hichi !!!! esteghlal miad keh leh koneh shomaharo ! esteghlal tamame stadium ro migireh,sare yeki yekie perspolisiha ro az taneshun joda mikoneh...

Hatta rouz-e jome'eh ham Khoda lebasesh is blue... pa shin berin ja'am konin basatetun ro keh viking ha daran mian... hahahahahaha
                              daghighan
                              pERSPOLIS

Comment

saeed hala boro ye threade perspolis pool nadarde dige bezan
                                ba pool bi poola loole hastid perspolis ba 10 ta bazi kon bazi kone bazam loole hastid aslan be tore koli soorakh va loole hastid
                                pERSPOLIS

Comment

Working...
                                X