berin shumaha jelo bugh bezanin keh digeh team nadarin, chand vaght digeh teametoun monhal misheh,ta'atil misheh, misheh juventus,mireh dasteh 2.. hahaha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Esteghlal - Perspolis
Collapse
X
-
redwine jaan, in excusha dige mani nadare shekast ro ghabol konid o chizi nagid behtare chon bayad natijeh 4-1 mishod, shans ovordid.
Man gonaham ine asheghet shodam
Kheili narahatam az daste khodam
Ma ke goftim to az eshghe ma sarrri
Pas chera baz ham dary del mibary
Boro, Boro, Boro, Boro
Boro, Boro, Boro, Boro....
Comment
-
-
pursian_king looool eyval kheily bahal javab dadi...
R/W loool eshkal nadare....
hamountori ke goftam ghame akharetun bashe
saied dare perspolisi mishe...I recommend ke toam beshi
vaela dige aberut mire
ta alan ke ziad barat aberu namunde
vali har chi ke munde mire, dige khodet hesab kon dige

Comment
-
that's ok buddy, i guess you are not paying enough attention, otherwise you would remember the reply you had to my Rezazadeh Rulez or Ali Karimi thread, cause i dont forget my posts
, but i know they are alot of pressure on you right now, so i dont wanna put "Namak" on your "Zakhm" Anymore. hehehe
Originally posted by RedWine View PostHmm.. so strange.. is for first time i read your post here ! anyway,i am happy to see you, here or in music section amigo :=) .
Man gonaham ine asheghet shodam
Kheili narahatam az daste khodam
Ma ke goftim to az eshghe ma sarrri
Pas chera baz ham dary del mibary
Boro, Boro, Boro, Boro
Boro, Boro, Boro, Boro....
Comment
-
HAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHA
SSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKHHHHHHHHHHHHHTTTTTTTT TTTTTT
TTAAAAKKKKBBBBBIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAHHAAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAAHAHAH
Comment
-
daghighanOriginally posted by RedWine View Postperspolisia surakh mishan... khurd mishan,az bein miran... digeh nah baratun aberu moundeh va nah hichi !!!! esteghlal miad keh leh koneh shomaharo ! esteghlal tamame stadium ro migireh,sare yeki yekie perspolisiha ro az taneshun joda mikoneh...
Hatta rouz-e jome'eh ham Khoda lebasesh is blue... pa shin berin ja'am konin basatetun ro keh viking ha daran mian... hahahahahaha
pERSPOLIS
Comment

Comment