روابط عمومی نیروی انتظامی اعلام کرد: به دلیل بی جنبه بودن هموطنان قزوینی تولید پفک حلقه ای ممنوع شد!
☻هم زشت و هم جوادم، بد تیپ و بد لباسم، گویم سخن فراوان با آنکه بی سوادم، تیغ و ژیلت ندارم، حموم رفته زیادم،
پایم دهد کمی بو، من احمدی نژادم!
پایم دهد کمی بو، من احمدی نژادم!
☻خدایا به من صفای دل و قلم شریعتی، نبوغ مارکس، خوشنامی کوروش، دانایی مصدق، منش خاتمی، دین کدیور، شجاعت بوتو، هوش رایس، دنیای رفسنجانی، عمر خامنه ای و اعتماد به نفس احمدی نژاد عطا کن!
☻امام جمعه اردبیل: به لطف خدا امریکا در بازی های آسیایی حتی یک مدال هم نیاورد!!!
☻ابراز علاقه زن احمدی نژاد به همسرش: نگاهم با نگاهت کرد برخورد، خدا مرگت دهد حالم بهم خورد !!!
☻پزشکان بیماری احمدی نژاد را تشخیص دادند: یبوست در افکار، اسهال در گفتار !!
☻پنج صفتی که احمدی نژاد از پیامبران به ارث برده: از محمد، بی سوادی ـ از عیسی، بی پدری ـ از موسی، جادوگری ـ از نوح، عمر ـ از سلیمان، صحبت با حیوانان!
☻به دلیل تورم فزاینده، سال 1387 به سال فشار اسلامی و تحمل ملی تغییر نام یافت !
☻باز آخوند با عمامه، با دروغهای فراوان، میخورد از مال مردم، میپرد بر کول مردم، کودکی تنبل به حوزه، همچو بلبل مدح روضه، یادم آرد از فلسطین، از بلندیهای جولان، از دلار نفت ایران، حرفهای احمقانه، از رجایی زمانه، بشنو اینک کودک من، از زبان مام میهن، مرز و بوم پاک ایران، این رئیس جمهور نادان، کرد ویران، کرد ویران ...
☻
☻در جریان سخنرانی احمدی نژاد در رشت زنها دستهای خود را با چاقو بریدند!
☻کاپشن احمدی نژاد در سفر به آمریکا توسط آنجلینا جولی از پشت پاره شد!
☻نهضت سواد آموزی اعلام کرد: ما هم به کردان مدرکی نداده ایم!
☻مادر کردان: اگه می دونستم یه روز وزیر میشی حتماً می فرستادمت مدرسه!
☻آشغالهای خود را به موقع جلوی در بگذارید با رفتگران به مهربانی و محبت رفتار کنید، اینجا ایران است ممکن است همین رفتگر روزی رئیس جمهور شود.
☻مستضعفی بگفتا: صاحبدلان خدا را، ما انقلاب کردیم یا انقلاب ما را؟ هاتف بگفت از غیب، جانا که غافلی تو، آخوندهای این قوم، کردند هر دو تا را!
☻
☻از یه بسیجی می پرسن : دو خط موازی چیه ؟ میگه : دو خط موازی دو خطی هستند که هیچ گاه بهم نمیرسن ، مگر به دستور مقام معظم رهبری!
☻به بچه آخونده ميگن بابات چيکارست؟ ميگه کمربند مشکي قرآن داره!
☻زن دوم مثل انرژي هسته اي است با اينکه حق مسلم ماست ولي اجازه دستيابي به آن را نميدهند.
☻پیغامگیر تلفن بچه بسیجی ها: لطفاً بعد از شنیدن سوره ی بقره پیغام خود را بگذارید!!!
☻سال 1350 : محمد رضا شاه، کنار مقبره کوروش: آسوده بخواب که ما بیداریم . . . . . سال 1386 : احمدی نژاد، کنار مقبره کوروش: کوروش پاشو من ریدم !!!
☻آخونده میره منبر، یه زنه میگه: حاج آقا، من توی خونه با چادر راه میرم. آخونده میگه: کلید بهشت را بدین به این خواهر. یه زنه دیگه میگه: من توی خونه با شرت راه میرم. آخونده میگه: تبارک الله، کلید منزل ما زو بدین به این خواهر !
☻به گزارش خبرگزاری ایسنا، جایزه نوبل شیمی به احمدی نژاد تعلق گرفت زیرا ایشان توانسته ریال را به پهن تبدیل کند.
☻احمدی نژاد اعلام کرد: از سال آینده نام کشور تعویض خواهد شد زیرا اولا ایران نام زنانه است دوما عراق هشت سال به آن تجاوز کرده و سوما آمریکا به آن نظر بد دارد. او نام جدید کشور را نریمان اعلام کرد چون هم نر است هم ایمان دارد !
☻متن استعفای کردان: آغای احمتی نجات بدین وصیله مراطب اصطعفای خود را از مغام آلی وذارت کشور اعلام میکنم سلوات!

Comment