Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فرمانده مركز اجرايي سپاه «قدس» شمالغرب تهران در ادامه روند دستگيري ساير اعضاي باند قوي هيكلان از دستگيري «سعيد براوو» يكي از سرشاخه‌هاي اصلي اين باند خبر داد و گفت: اين باند تحت عنوان «خفاش شب» فعاليت مي‌كردند.

پاسدار حسن نهان در خصوص دستگيري اين متهم گفت: در ادامه تحقيقات به عمل آمده در پرونده مذكور 13 تن ديگر دستگير شدند كه بر اين اساس مجموع دستگيري‌هاي مربوط به اين باند به 38 تن رسيد.

وي با بيان اين كه اعضاي باند قوي هيكلان از عوامل باند بزرگ تهيه و توزيع مواد مخدر به ويژه كوكائين، قرص‌هاي اكستازي، شيشه، كوكائين و زورگيري مسلحانه هستند، خاطرنشان كرد: ده تن از اين 13 متهم طي 3 عمليات پليسي با شناسايي دو مخفيگاه در منطقه سعادت آباد و يك مخفيگاه در منطقه مجيديه تهران دستگير شدند، اين در حاليست كه شناسايي اين افراد در پي دستگيري 25 متهم اين پرونده صورت گرفت.

پاسدار نهان با تاكيد بر اين كه 10 تن از دستگيرشدگان پرونده عوامل توزيع مواد مخدر و قرص‌هاي اكستازي بودند، عنوان كرد: در بازرسي از محل مخفيگاه اين متهمان، حدود يكهزار قرص اكستازي و مقاديري مواد مخدر از نوع شيشه و كوكائين و همچنين مشروبات الكلي كشف شد.

فرمانده مركز اجرايي سپاه قدس شمالغرب تهران در ادامه نحوه دستگيري پنج تن از عوامل اصلي اين باند را اين گونه تشريح كرد: مقارن ساعت 10 روز چهارشنبه گذشته، يك تن از اعضاي تهيه و توزيع مواد مخدر در يك منزل مجردي واقع در «سعادت آباد» تهران شناسايي شد كه در بازرسي از منزل تعدادي قرص‌هاي اكستازي و مواد مخدر شيشه به دست آمد.

اين در حالي بود كه زني نيز كه به صورت نامشروع با متهم ارتباط داشت در همان منزل شناسايي و دستگير شد.

بر اين اساس با انتقال اين دو متهم به مركز اجرايي سپاه و انجام بازجويي‌هاي به عمل آمده مشخص شد: اين متهم به نام «عباس» در ساعت 16 همان روز با شخصي به نام «سعيد براوو» جهت فروش مواد مخدر در بزرگراه يادگار امام (ره) قرار ملاقات دارد.

بدين ترتيب ماموران پس از هماهنگي و اخذ مجوز از شعبه يك دادياري دادگستري صادقيه ناحيه 5، به محل قراراعزام شده و با مشاهده يك خودرو ماكسيما به همراه سه سرنشين، متهمان را شناسايي كردند و به آنها جهت توقف دستور ايست دادند، اين در حاليست كه سرنشينان به دستور ايست توجهي نكرده و بلافاصله از محل متواري شدند.

بر اين اساس انجام عمليات تعقيب و گريز20 دقيقه‌اي، سرانجام در خيابان فرحزادي به درگيري مسلحانه از سوي سرنشينان خودرو ماكسيما با شليك بيش از شش گلوله به سمت ماموران منجر شد.

در اين ميان پس از اقدام به تيراندازي ماموران به سمت دو تن از سرنشينان خودرو و پنچر كردن لاستيك ماكسيما، خودرو در پي برخورد با شش خودرو سواري متوقف شد و سرنشينان آن دستگير شدند.

در بازرسي از خودرو، يك سلاح كلت كمري ، 6 پوكه فشنگ كشف شد و اين در حاليست كه يك سلاح ديگر مفقود شده و مقاديري مواد مخدر حين تعقيب و گريز انجام شده معدوم شده بود.

به گزارش ايسنا همچنين در جريان درگيري مسلحانه، «محمد» از ناحيه پا و «حميد» از ناحيه پهلو مضروب شدند كه جهت مداوا به بيمارستان انتقال يافتند.

در بازجويي‌هاي به عمل آمده از اين سه متهم به نامهاي «محمد» ، «حميد» و «سعيد» معروف به «سعيد براوو» مشخص شد: اين افراد از جمله عوامل اصلي باند تهيه و توزيع مواد مخدر و زورگيري و سرقت مسلحانه هستند.

در همين حال تحقيقات بعدي نشان داد: «محمد» ماههاست كه به جرم كلاهبرداري از سوي شعبه 14 و «سعيد براوو» نيز به جرم ارتكاب سرقت‌هاي مسلحانه از سوي شعبه يك پليس آگاهي تهران تحت تعقيب هستند.

اين در حاليست كه «سعيد براوو» تنها فرد مسلح اين باند بوده كه اغلب جهت تسويه حساب به همراه ساير اعضاي باند مبادرت به ارتكاب سرقت‌هاي مسلحانه مي‌كرده است.

فرمانده مركز اجرايي سپاه قدس شمالغرب تهران با بيان اين كه اين پرونده تاكنون نزديك به 50 شاكي داشته است، خاطرنشان كرد: تعدادي از افراد در خصوص شرارت، سلب آسايش و امنيت از سوي اعضاي اين باند شكايت كرده‌اند.

پاسدار نهان با اشاره به اين كه از ميان 38 عضو اصلي اين باند، سه تن زن و 35 تن مرد هستند، به ايسنا گفت: سرنخ اوليه دستگيري اعضاي اين باند با شناسايي و تحت مراقبت قراردادن 72 ساعته يك عضو زن اين باند كه قصد فروش مواد مخدر را داشت به دست آمد كه پس از دستگيري، مقدار 65 گرم مواد مخدر شيشه از وي كشف شد.

فرمانده مركز اجرايي سپاه قدس شمالغرب تهران در ادامه به دستگيري يكي ديگر از اعضاي اين باند كه به همراه همسرش مشغول ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا در مالزي بوده و اقدام به قاچاق مواد مخدر مي‌كرد، گفت: از اين متهم مقدار 250 گرم شيشه و 33 ميليون و 600 هزار تومان وجه نقد كشف شد.

وي اضافه كرد: اعضاي اين باند، مواد مخدر كوكائين را از كشورهاي آسياي شرقي به خصوص تايلند و مالزي به كشور قاچاق مي‌كردند.

به گفته پاسدار نهان، در حال حاضر 7 تن از اعضاي اين باند در اختيار مركز اجرايي سپاه قدس بوده و تعدادي نيز به دليل سبك بودن جرم با قرار وثيقه آزاد شدند و اين در حاليست كه ساير اعضاء در زندان به سر مي‌برند.

فرمانده مركز اجرايي سپاه قدس شمالغرب تهران با بيان اين كه افرادي كه به نحوي از اعضاي اين باند شكايت دارند، مي‌توانند به مركز اجرايي سپاه قدس شمالغرب تهران و يا شعبه يك دادياري دادسراي ناحيه پنج صادقيه مراجعه كرده و تشكيل پرونده دهند، اضافه كرد: عمليات جهت شناسايي ساير اعضاي اين باند كه بيشتر نقش پشتيباني را داشته‌اند، همچنان ادامه دارد

Comment

• دكتر محمد امين اسكندرزاده در پي احساس ناراحتي در ناحيه پلك چشم به يك متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه كرد كه به دنبال عمل جراحي در يكي از بيمارستانهاي شيراز فوت كرد.

مهندس علي اسكندرزاده برادر متوفي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: عمل اول برادرم به مدت 4 ساعت به طول انجاميد كه در جريان آن جمجمه‌اش سوراخ شد اما پس از اينكه وي به هوش آمد، پزشك معالج بيمار، اين موضوع را به اطلاع خانواده نرساند و به جاي مشورت با يك پزشك ديگر قضيه را پنهان كرد كه در نهايت با مرگ برادرم پايان يافت.

وي افزود: پس از انجام عمل، هنگامي كه بيمار از كندي حركت در سمت چپ بدن خود با درد در ناحيه سر نزد پزشك شكايت كرد، پزشك جراح مشكلات به وجود آمده را مربوط به عوارض پس از عمل اعلام كرد و اين در حاليست كه اين پزشك چند روز پس از عمل به مسافرت خارج از كشور رفت.

برادر متوفي اضافه كرد: در نهايت آبسه مغزي باعث مرگ برادرم شد و اين در حاليست كه برخي پزشكان معتقدند چنانچه مشكل بيمار همان موقع تشخيص داده مي‌شد امكان زنده ماندن او بسيار بالا بود، از اين رو بي تعهدي يك پزشك نسبت به بيمار، ما را داغدار كرده است، چراكه ما هرگز به دنبال قصاص و يا دريافت ديه نيستيم.

دكتر شريفي، مديركل پزشكي قانوني فارس نيز در اين رابطه به خبرنگار ايسنا گفت: معاون ارشد خود را به صورت خيلي ويژه مأمور رسيدگي به اين پرونده كرده‌ايم و يك پزشك حاذق نيز كار كالبد شكافي جسد را انجام داده است، بنابراين با توجه به اهميت موضوع كه احتمال قصور پزشكي در آن مي‌رود در حال حاضر به صورت ويژه بر روي آن كار مي‌كنيم.

وي اضافه كرد: هم اكنون براي پزشكي قانوني بحث خطاي پزشكي و بي‌احتياطي مطرح است اما براي اثبات آن بايد اقدامات تخصصي آزمايشگاهي، آزمايشات ميكروبيولوژي و عكسبرداري به عمل آوريم.

مديركل پزشكي قانوني فارس ادامه داد: مرگ بيمار در درجه اول ناشي از آبسه مغزي و مشكلات عفونتي به دنبال عمل جراحي بوده است و روي اين مسأله هم اكنون كار مي‌كنيم تا نتايج بهتري حاصل كنيم

Comment

• يك هيات اكتشافي چيني موفق به كشف جسد موميايي انسان شد كه گفته مي‌شود 26 سال پيش در همين مكان يك دانشمند سرشناس به طرز مرموزي ناپديد شده بود.
        اكنون اين جسد مي‌تواند گره اين معما را بگشايد.

در حال حاضر گروه ديگري از دانشمندان در حال شناسايي دقيق اين جسد موميايي هستند كه در منطقه «لاپ نور» جايي كه پنگ ژانو، دانشمند سرشناس چيني ناپديد شد، كشف شده است

Comment

• جلسه‌ي رسيدگي به پرونده يك ناپدري كه متهم است دخترناتني‌ 22 ساله خود را با ضربات چاقو به قتل رسانده در حالي صبح روز شنبه با حضور 5 قاضي شعبه 71 دادگاه كيفري استان برگزار شد كه نماينده دادستان، اين قتل را يكي از جنايت‌هاي فجيع سال 83 خواند و متهم نيز ارتكاب قتل را پذيرفت.

در ابتداي جلسه رسيدگي به اتهامات ناپدري دختركش، خاكي، نماينده دادستان، اين حادثه را يكي از جنايت‌هاي فجيع در سال 83 برشمرد و در قرائت كيفرخواست صادره از سوي دادسراي جنايي تهران گفت: «علي - م» 59 ساله به مباشرت در قتل عمدي «طاهره - ش» دختر ناتني‌ خود كه فرزند شهيد نيز هست، متهم است. اين قتل با ضربات چاقو و در تاريخ 26/ 12/ 83 واقع شده است.

وي افزود: متهم از همان ابتدا با توجه به حالت خودزني، به عنوان متهم به قتل، تحت بازجويي قرار گرفته و در جريان كليه تحقيقات به ارتكاب قتل، اقرار و اعتراف كرد.

خاكي در ادامه به بيان شرح ماجرا از زبان متهم اين پرونده پرداخت و گفت: متهم در جريان تحقيقات اعلام داشته است كه روز حادثه به طرف منزل مقتوله، دختر ناتني‌ام آمدم، درب منزل را زدم. طاهره خودش در را باز كرد اما به من محل نگذاشت و به رختخواب رفت و من با چاقويي كه شب قبل خريداري كرده بودم از رو به رو با دست چپ به سينه و چند ضربه نيز به شكمش زدم.

نماينده دادستان در ادامه قرائت متن كيفرخواست اظهار داشت: پزشكي قانوني يك عدد بريدگي در ناحيه گردن را به عنوان علت تامه مرگ اعلام كرده است و نظريه ديگر پزشكي قانوني حاكي از عدم وجود جنون متهم در حين ارتكاب جرم است. لذا با توجه به درخواست اولياي دم مبني بر قصاص متهم و نظريه پزشكي قانوني همچنين اقرار متهم و مستند به بند الف ماده 206 و مواد 209 و 232 قانون مجازات اسلامي تقاضاي كيفر متهم را دارم.

در ادامه جلسه، ولي دم (مادر مقتول) با حضور در جايگاه درخواست خود را از دادگاه، قصاص متهم اعلام كرد و گفت: علت درگيري دخترم با ناپدري‌اش، مخالفت‌هاي بيش از حد او با مسائلي همچون دانشگاه رفتن و ازدواج دخترم بود.

وي همچنين پذيرفت كه در صورت قصاص متهم، تفاضل ديه وي را پرداخت كند.

علايي، وكيل مدافع اولياي دم مقتوله اين پرونده با حضور در جايگاه با بيان اين‌كه متهم با كمال شقاوت و بي‌رحمي مرتكب قتل عمدي مرحومه شده است، گفت: قرائن موجود از جمله خريد چاقو در شب قبل از حادثه دلالت بر قصد قتل از ناحيه متهم دارد و ادعاي وي مبني بر اين‌كه در راه پله با مقتول درگير شده، كذب محض است بلكه متهم با اطمينان از خروج مادر مقتول از منزل و با استفاده از كليد يدكي، درب منزل را گشوده و مستقيم به محل خواب مقتول مراجعه كرده و با او درگير شده است، لذا تقاضاي كيفر متهم را دارم.

در ادامه اين جلسه «علي - م»، متهم اين پرونده كه به علت خودزني بعد از ارتكاب جرم توانايي حرف زدن و ايستادن در جايگاه دادگاه را نداشت پس از تفهيم اتهام ارتكاب قتل عمدي دختر ناتني‌اش با پذيرش اين اتهام در بيان شرح حادثه گفت: من مدت 13 سال بود كه با مادر طاهره ازدواج كرده و به خاطر او به همراه بچه‌هايم به آلمان نرفته و در ايران ماندم، همه دارايي ام را نيز به اسم طاهره و مادرش كردم و از خودم چيزي نداشتم، تا قبل از اين‌كه دانشگاه قبول شود نيز ما رابطه خوبي داشتيم و همه جا با هم مي‌رفتيم، چند وقتي بود كه اخلاق و رفتارش تغيير كرده بود و ديگر طاهره سابق نبود، يك روز با درخواست او به خانه دخترم رفتيم، بعد از آن دخترم گفت طاهره پسري را دوست دارد اما نتوانسته اين مساله را به تو بگويد و به من گفته است، من گفتم ايرادي ندارد بگو بيايد خواستگاري، شب خواستگاري پسر تنها و بدون پدر و مادرش آمد، سربازي هم نرفته بود، كار درستي هم نداشت براي همين به طاهره گفتم اين پسر به درد تو نمي‌خورد.

متهم به قتل در اين پرونده در ادامه بيان حادثه عنوان كرد: بعد از اين‌كه طاهره دانشگاه قبول شد گفت مي‌خواهد سر كار برود كه من به او گفتم تو نيازي به كار نداري اما او اصرار كرد و گفت كاري پيدا كرده و مي‌خواهد به آنجا برود. بعد از مدتي من به رفت و آمدهايش مشكوك شدم و به او گفتم كه تو فرزند شهيدي نبايد طرز لباس پوشيدنت اين گونه باشد وقتي اين حرف‌ها را به او زدم به من گفت اگر از اين موضوع ناراحتي از اين خانه برو كه من بعد از اين حرف او، وسايلم را برداشتم و رفتم منزل دخترم، چند شب از عصبانيت خوابم نمي‌برد چون تمام زندگي‌ام به اسم همسرم بود، خانه هم به اسم دخترم (طاهره) بود. به خاطر همين با خودم گفتم چون طاهره زندگي‌ام را تباه كرد، زندگي‌اش را تباه مي‌كنم. شب قبل از حادثه به او زنگ زدم و گفتم ماشيني را كه به نام مادرت كردم به من بده تا دنبال زندگي‌ام بروم. صبح هم به او زنگ زدم و گفتم كه مي‌آيم تا ماشين را ببرم كه او گفت بيا.

وي ادامه داد: صبح چاقويي را كه از قبل خريده بودم، برداشتم و به سمت منزل طاهره رفتم، در را زدم كه او خودش در را باز كرد، ديدم طاهره لباس مناسبي ندارد. به او سلام كردم اما او به من توجهي نكرد و رفت روي تختش خوابيد. من به او گفتم به خاطر تو با بچه‌هايم به آلمان نرفتم، فرستادمت دانشگاه، همه وسايل خانه را برايت خريدم و همه چيز را از دست دادم حالا با من اين گونه رفتار مي‌كني.

در ادامه اين جلسه، متهم كه به بيان لحظه وقوع جرم مي‌پرداخت و كنترل خود را از دست داده بود و گريه مي‌كرد روي زمين نشسته و صحنه قتل را عينا براي قضات و حاضران در دادگاه اجرا كرد و گفت: در اين لحظه من عصباني شدم و بدون اين‌كه بفهمم چه كار مي‌كنم با چاقو به او ضربه زدم و بعد با خودم گفتم تمام دل خوشي من طاهره بود حالا كه او نيست بهتر است من هم نباشم براي همين با چاقو به شكم و دست خودم هم ضربه زدم.

وي در بيان آخرين دفاع از خود اظهار داشت: دفاعي ندارم، تا كنون 3 با خودكشي كرده‌ام و اگر اعدامم كنيد خيلي بهتر است من قصاص را قبول دارم.

در ادامه رسيدگي به اين پرونده، وكيل تسخيري متهم پرونده با حضور در جايگاه اظهار داشت: از حيث اين‌كه مقتول اين پرونده دختر شهيد است اظهار تاسف خودم را اعلام مي‌كنم، گرچه موكلم در اين جلسه مجال دفاع را از من سلب كرد اما لازم مي‌دانم مطالبي را درباره خود موكلم بگويم.

وي افزود: موكلم صادقانه شرح ماجرا و علت و انگيزه قتل را بيان كرد كه از اين حيث دفاعي ندارم، اما با توجه به اين‌كه در خصوص ايجاد رابطه نامشروع كه بعضا به عنوان علت و انگيزه قتل به آن اشاره شد، ابهام وجود دارد لازم است بگويم موكلم به علت استيصال، مرتكب عمل مجرمانه شده و به زعم اين‌كه مقدماتي را تهيه و در خصوص موضوع انديشيده است، اما به نظر مي‌رسد در لحظه ارتكاب جرم تحت تاثير هيجانات آني و نگراني از اين‌كه پس از دست دادن توانايي مالي خود در آينده چگونه زندگي كند و همچنين بيم جدايي از همسر و از دست دادن كاشانه به نادرست مرتكب چنين جرمي شد.

با توجه به اخذ آخرين دفاع، ختم رسيدگي به اين پرونده اعلام و قضات شعبه 71 دادگاه كيفري پس از شور، به اتفاق «علي-م» را به اتهام ارتكاب قتل عمدي «طاهره-ش» به اعدام (قصاص نفس) محكوم كردند.

Comment

• يك قاضي دادسراي امور جنايي تهران گفت: ادعاي شكنجه شدن از سوي ضابطان قضايي در مدت بازجويي از طرف متهمان به دليل نظارت دقيق مسوولان قضايي بر امر تحقيقات و بازجويي، نادرست است.

حسيني در رابطه با مواد قانوني كه بر اساس آنها بازجويي از متهمان در زمان بازداشت صورت مي‌گيرد، به قانون آيين دادرسي كيفري اشاره كرد و افزود: شكنجه طبق قانون اساسي و مقررات آيين دادرسي ممنوع است و حتي اقراري كه به اجبار اخذ شده باشد طبق قانون آيين دادرسي اعتباري ندارد و اين قانون ضمانت اجرايي در اين رابطه قرار داده كه بر اساس آن اقراري كه ناشي از شكنجه باشد اعتبار قانوني ندارد.

وي خاطرنشان كرد: اخيرا اقرارها بايد در مراجع قضايي صورت گيرد و با دستور رييس قوه قضاييه تحقيقات در دادسرا انجام مي‌شود بنابراين متهمان نمي‌توانند ادعا كنند كه در زمان بازداشت، اقرار تحت فشار داشته‌اند.

بازپرس دادسراي امور جنايي تهران ادامه داد: ماموران آگاهي و نيروي انتظامي با توجه به تشكيل اداره حقوق شهروندي و بازرسي‌هايي كه انجام مي‌شود عملا هيچ گونه شكنجه‌ي بدني اعمال نمي‌كنند؛ چون نظارت كافي توسط قاضي بر اخذ اقرار و بازجويي از متهم وجود دارد.

حسيني با تاكيد بر اين‌كه اصول علمي ايجاب مي‌كند كه صرفا به اقرار متهم اكتفا نشود، اظهارداشت: جمع‌آوري ادله به غير از اقرار متهم براي محكوم كردن او امري ضروري است كه در حال حاضر اجرايي مي‌شود و در صورتي كه دلايل لازم براي مجرم بودن فرد، كافي و كامل باشد علي‌رغم اعتراف متهم، وي در برخي موارد مجرم شناخته مي‌شود.

وي در رابطه با امكان طرح شكايت از ضابط قضايي كه در جريان بازجويي خسارت و صدمه‌ي جسمي را به فرد متهم وارد آورده است، گفت: امكان طرح شكايت در دادسراي عمومي براي دريافت خسارت و لطمه‌ي جسمي از ضابط قضايي كه به ناحق و نادرست آسيبي را به فرد وارد كرده، وجود دارد اما ادعاي شكنجه كه توسط برخي متهمان مطرح مي‌شود وجود ندارد و اين به دليل نظارت رييس قوه‌ي قضاييه بر ضابطان و دادسراهاست

Comment

• تهديدات جوان اراكي با درگيري منجر به قتل پايان يافت.

سرهنگ محمد علي چگيني، سركلانتر شهرستان اراك گفت: ساعت يك بعدازظهر روز سه‌شنبه 22 فروردين ماه، خبر وقوع يك فقره درگيري منجر به قتل به مركز فوريت‌هاي پليسي 110 اراك گزارش شد.

بدين ترتيب بلافاصله ماموران كلانتري 15 و ماموران اداره آگاهي استان مركزي به محل حادثه اعزام و تحقيقات تيمي در خصوص اين حادثه آغاز شد.

سركلانتر شهرستان اراك گفت: بر اساس تحقيقات به عمل آمده در خصوص اين حادثه مشخص شد: در ساعت 13 روز حادثه در مقابل يك كارخانه پتوبافي، دو جوان به نامهاي «حميد» و «يعقوب» با يكديگر درگير شده كه به مجروح شدن يكي از طرفين به هويت «يعقوب» منجر مي‌شود.

در همين حال «حميد» (متهم) با مشاهده اين وضعيت طي تماسي با پدرش «يعقوب» را به بيمارستان انتقال داد كه متاسفانه بدليل شدت جراحات وارده، وي جان باخت.

سرهنگ چگيني افزود: پليس در ادامه تحقيقات متوجه شد: متهم به قتل با خودرو شخصي پدرش فرار كرده و از اين رو با اعلام شماره پلاك خودرو به تمامي واحدهاي انتظامي استان از يك سو و شناسايي محلهايي كه احتمال پناه بردن قاتل به آنجا بود،‌ سرانجام ماموران پاسگاه انتظامي «فرمهين»، خودرو مورد نظر را در روستاي عباس آباد در حالي مشاهده كردند كه پس از يك ساعت و نيم، وي دستگير شد و در بازجويي‌هاي اوليه به قتل «يعقوب» اعتراف كرد.

به گفته سركلانتر شهرستان اراك، «حميد»، متهم به قتل 23 سال داشته و با مقتول در يك محل زندگي مي‌كردند.

وي در بازجويي‌هاي پليسي، علت درگيري منجر به قتل را تهديدات مقتول عنوان كرد

Comment

• Comment

• عامل قتل عام خانوادگي باغ افسانه جهرم پس از گذشت 52 روز در منطقه گوهستاني مه گويه دستگير شد.

متهم به نام علي محمد افسانه در روز پنجم اسفند ماه گذشته در جريان جنايتي فجيع 12 نفر از اعضاي خانواده خود را با شليگ گلوله در باغ افسانه جهرم به قتل رساند و 6 نفر ديگر را بشدت زخمي گرد و پس از ارتگاب جنايت به همراه دو فرزند 16 و 20 ساله خود و گارگر افغاني اش از منطقه متواري شد و به منطقه نامعلومي گريخت.

در حالي گه تحقيقات درباره اين جنايت ادامه داشت ، مدرگي در اختيار پليس قرار گرفت گه در آن عامل جنايت باغ افسانه ، اعضاي خانواده خود را تهديد به قتل گرده بود و بيانگر آن بود گه جنايت از قبل سازماندهي شده است.

به اين ترتيب پليس استان فارس تحقيقات گسترده اي را براي دستگيري متهم جنايت خانوادگي آغاز گرد و سرانجام جمعه شب با گذشت 52 روز از زمان جنايت ، متهم پس از درگيري با ماموران پليس دستگير شده و به ارتگاب جنايت با انگيزه اختلافات مالي اعتراف گرد.

سردار احمد عليرضا بيگي ، فرمانده انتظامي استان فارس روز گذشته در خصوص چگونگي دستگيري متهم گفت : در جريان عمليات پليس براي دستگيري متهم اصلي اين جنايت ، 12 نفر به جرم همگاري و اختفا و پشتيباني از وي دستگير شدند تا اين گه ساعت 21 جمعه شب ماموران موفق به شناسايي و دستگيري وي در منطقه گوهستاني مه گويه ، از توابع بخش ميمند فيروزآباد شدند. در همين حال قاضي نجيبي ، معاون قضايي دادگستري استان فارس از آغاز تحقيقات مقدماتي و بازپرسي از متهم پرونده خبر داد و گفت : پرونده به صورت وي?ه و خارج از نوبت در حال رسيدگي است.

او افزود: به نظر مي رسد اختلافات مالي و خانوادگي و اختلالات رفتاري ، انگيزه اصلي اين فرد براي قتل عام خانوادگي باشد. وي تصريح گرد: به رغم اظهارات متهم درباره اين گه انگيزه جنايت ، اختلافات مالي با خانواده اش بوده است ، هيچ گونه شگايتي در اين باره در محاگم قضايي جهرم و استان ثبت نشده است و وي با تشخيص خود دست به چنين اقدامي زده است.

علي محمد افسانه روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران ، علت جنايت هاي خود را اختلاف بر سر 200 ميليون تومان دانست و مدعي شد برادران و اعضاي خانواده اش راهي را جز قتل براي وي نگذاشته بودند. وي گفت: من براي آنها باغ خريدم ، چاه عميق احداث گردم اما 200 ميليون تومان حق من را پايمال گردند. متهم به قتل ادامه داد: پس از حادثه به گوههاي مه گويه فرار گردم.

چون 2 سال مدت سربازي را در اين گوهها سپري گرده بودم و به منطقه آشنايي گامل داشتم ، فگر مي گردم در آنجا مي توانم مدتي پنهان شوم. مي دانم با اين جنايت هايي گه مرتگب شده ام ، حق من اعدام است

Comment

• اعضاي باندي گه با وعده استخدام مهماندار ، از زنان جوان و دختران گلاهبرداري مي گردند ، دستگير شدند.

راز فعاليت هاي اعضاي اين باند هنگامي فاش شد گه چندين دختر و زن جوان با مراجعه به شعبه اول دادسراي ناحيه شميران و با طرح شگايتي اعلام گردند: مدتي قبل با خواندن آگهي استخدام به عنوان مهماندار به آدرسي گه در آگهي اعلام شده بود ، رفتند و بعد از آن گه با آنها مصاحبه شد ، چند صدهزار تومان جهت استخدام به آنها پرداخته اند ولي بعد از مدتي متوجه شده اند گرفتار يگ باند گلاهبرداري شده اند.

با افزايش شگايت ها ، بازپرس شعبه اول دادسراي ناحيه شميران ، دستور بررسي درباره فعاليت اين باند گلاهبرداري را صادر گرد گه با انجام عمليات تعقيب و مراقبت ، اعضاي باند دستگير شده و تحقيقات قضايي درباره اين پرونده آغاز شد.

(رئيس) بازپرس شعبه اول دادسراي ناحيه شميران در خصوص چگونگي فعاليت اعضاي اين باند گفت : اين افراد با وعده استخدام مهماندار در فرودگاه امام خميني (ره) ، زنان مطلقه و دختران جوان را فريب داده و مبالغي بين 200 تا 500 هزار تومان جهت استخدام در فرودگاه از آنها دريافت مي گردند گه متاسفانه تعدادي از زنان و دختران نيز توسط اعضاي اين باند اغفال شده و مورد سوئاستفاده قرار گرفته اند.

Comment

• مركز اطلاع رساني معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان سمنان اعلام كرد: در ساعت 10 و 30 دقيقه روز سه‌شنبه 22 فروردين ماه در پي تماس يكي از شهروندان به پليس 110 دامغان، ماموران از وقوع قتلي در يك منزل واقع در شهرك وليعصر (عج) اطلاع يافتند.

به دنبال دريافت خبر بلافاصله ماموران كلانتري 12 و پليس آگاهي دامغان به همراه بازپرس دادسراي عمومي در صحنه قتل حاضر و به پيگيري موضوع پرداختند.

در بازرسي اوليه از اتاق‌هاي منزل، ماموران مشاهده كردند كه كف اتاقها مملو از آب هست و آثار خون در چند نقطه منزل به چشم مي‌خورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران در ادامه بررسي‌ها، ماموران جسد يك مرد و يك زن را داخل حمام منزل در حالي كه آثار جراحات متعددي بر روي بدنشان مشاهده مي‌شد، كشف كردند.

در اين حال تحقيقات پليسي نشان داد: اين دو جسد متعلق به زن بيوه‌اي به نام «س ــ س» 74 و فرزندش به نام «الف ــ ب» 27 ساله است.

اين در حالي بود كه در بررسي جسد بيش از 15 ضربه چاقو در بدن مقتول و حدود 11 ضربه چاقو در بدن مقتوله مشاهده شد.

در اين حال كارآگاهان آگاهي دامغان با دستور بازپرس دادسرا با تشكيل چند تيم ويژه، ضمن جمع آوري مداركي از صحنه قتل، پيگيري و تحقيقات خود را براي شناسايي عامل يا عاملان ارتكاب اين جنايت آغاز كردند.

با جمع بندي تحقيقات و قرائن و مدارك، صبح روز پس از حادثه، 7 مظنون در رابطه با اين پرونده دستگير شدند كه مظنونيت بيشتر پليس مربوط به فردي به هويت «رمضانعلي» 21 ساله (برادرزاده مقتوله)، مي‌شد، چراكه آثار بريدگي در دستان و آثار خون بر روي كفش‌هايش نمايان بود، از اين رو مورد بازجويي قرار گرفت.

به گزارش ايسنا وي با اعترافات به جنايت ارتكابي اذعان كرد: به دليل اختلافاتي كه با مقتول بر سر معامله مواد مخدر و اختلافاتي كه با مقتوله بر سر ارث خانوادگي داشتم، شب حادثه (ساعت 21:30 روز21 فروردين ماه) به منزل عمه‌ام رفتم و با او و پسرش پيرامون موضوعات مورد اختلاف مذاكره كردم.

متهم اضافه كرد: در جريان مذاكره، مشاجره و درگيري بالا گرفت و پسرعمه‌ام با چاقو به سمت من حمله‌ور شد، اما در همين حين چاقو را از دست او گرفته و چند ضربه چاقو به آن وارد كردم و پس از آن نيز عمه‌ام را مورد اصابت چندين ضربه چاقو قرار دادم.

Comment

• Comment

• پرونده زني كه متهم به قتل داماد جوانش بود، صبح ديروز مجددا با اعتراض اولياي دم مبني بر قرار منع تعقيب متهم پرونده براي دومين بار به دادسراي جنايي كرج انتقال يافت.

در اين پرونده، كبري (۳۸ساله) متهم به قتل داماد ۲۲ساله اش به نام احمد- ن است. اين حادثه در حالي اتفاق افتاد كه ساعت ۱۴ و۳۰ روز ۲۵خردادماه امسال از طريق تماس تلفني اهالي خيابان نسترن، مأموران كلانتري۱۷مهرويلا در جريان كشف جسد مرد جواني در يك خودرو پيكان قرار گرفتند.

پس از اعزام به محل مورد نظر، مأموران با جسد مردي پشت فرمان خودرو پيكاني كه مقابل پارك لادن در گلشهر كرج پارك شده بود، روبه رو شدند.

پس از حضور بازپرس ويزه قتل و پزشك متخصص پزشكي قانوني مشخص شد كه مرد جوان با ضربات متعدد چاقو به قتل رسيده است.

به اين ترتيب جسد به پزشكي قانوني انتقال يافت و پس از بازرسي از خودروي مقتول، كارآگاهان كيف دستي وي را پيدا كردند و متوجه شدند جسد متعلق به احمد- ن است. بنابراين با شماره تلفني كه در داخل كيف بود تماس گرفته و نيوشا ،همسرش را در جريان مرگ وي قرار دادند.

ماموران پليس با توجه به نخستين سرنخ ها، مادر نيوشا را بازداشت كرده و تحت بازجويي قرار دادند. اين زن در نخستين اظهارات، منكر هرگونه جنايتي شد اما بعد از چند جلسه بازجويي، به قتل دامادش اعتراف كرد.

اين در حالي است كه متهم به قتل كه آذر ماه سال گذشته محاكمه شد منكر هرگونه جنايتي شد. قضات دادگاه كيفري با توجه به نواقص موجود در پرونده از صدور حكم امتناع كردند و پرونده اين جنايت را براي تحقيقات بيشتر در اختيار دادسراي كرج قرار دادند.

با ارجاع پرونده به دادسرا و انجام تحقيقات، بازپرس پرونده قرار منع تعقيب را در مورد كبري صادر كرد و مجددا پرونده را به دادگاه كيفري فرستاد. اولياي دم با توجه به اين اقدام نسبت به تصميم گيري اعتراض كردند و قاضي عزيز محمدي، صبح ديروز مجددا اين پرونده را براي رسيدگي و تحقيق به دادسرا ارجاع كرد

Comment

• گوين ري اندرود 26 ساله دختر 10 ساله همسايه اش را گشت تا گوشت او را گباب گند و بخورد.

به گزارش گاردين ، پليس جسد اين دختر را در يگ گيسه پلاستيگي در آپارتمان اندروود پيدا گرد. در اين آپارتمان گه در طبقه زير آپارتماني بود گه «جامي رزبولين» با پدرش در پورسل ، اوگلاهاما، زندگي مي گرد همه وسايل لازم براي گباب گردن گوش جامي وجود داشت.

دادستان گفت: خواستار مجازات مرگ براي قاتل خواهد شد. تيم گوي گندال ، دادستان ناحيه مگ گلين در اوگلاهاما گفت : اين يگ جنايت معمولي نيست بلگه با انديشه و برنامه قبلي و با ماهها تدارگ و برنامه ريزي انجام شده است.

يگ سخنگوي پليس گفت : آنان با ايجاد مرگز بازرسي در نزديگي مجموعه آپارتماني محل سگونت اين افراد ، به اندروود ظنين شدند. جامي ، آخرين بار روز چهارشنبه در گتابخانه پورسل ، حدود 32 گيلومتري شهر اوگلاهاما ديده شد.

او ، اندروود را مي شناخت گه با موش دست آموز خود جامي را سرگرم مي گرد.دادستان گفت : شب پيش از ناپديد شدن جامي ، اندروود به او پيشنهاد گرد با تلفن آپارتمان او پيتزا سفارش بدهد. اندروود ظاهرا اعتراف گرده است گه از يگ سال پيش به فگر خوردن گوشت يگ انسان افتاد.

دادستان گفت : مسوولان معتقدند اگرچه اندروود بالاخره جامي را انتخاب گرد اما او به گشتن و خوردن گوشت بدن گسان ديگر ازجمله يگ زن و يگ پسر 5 ساله هم فگر گرده بود.

Comment

• صداي بوق هاي ممتد خودروي اوپل خبر از جنايتي مي داد كه در آن مردي دوست خود را با ضربات كارد به قتل رسانده بود.

اين حادثه سحرگاه روز ۲۵ فروردين ماه سال جاري در منطقه باغ فيض واقع در غرب تهران رخ داد.قبل از آنكه شاهدان صحنه درگيري فرصت عكس العملي داشته باشند، يكي از دو سرنشين خودرو كه تي شرت قرمز رنگي به تن داشت، از خودرو پياده شده و پا به فرار گذاشت.

دقايقي بعد وقتي بازپرس «اصغرزاده» از كشيك ويزه قتل دادسراي جنايي تهران در محل جنايت حاضر شد، به بررسي آثار و نشانه هاي باقي مانده در محل حادثه پرداخت.

وقتي به دستور بازپرس پرونده در جعبه شيريني باز شد، در داخل آن يك قبضه كلت كمري شاه كش به طرز ماهرانه اي زير شيريني ها جاسازي شده بود كه يك گلوله در لوله اسلحه قرار داشت، ولي از آن گلوله اي شليك نشده بود.

بدين ترتيب تحقيقات روي بيمارستان هاي اطراف محل حادثه آغاز شد تا اينكه مأموران گزارشي دريافت كردند كه مرد جواني با مشخصات ضارب فراري در بيمارستان ميلاد به دليل شدت خونريزي ناشي از اصابت ضربات چاقو بستري شده است.

مرد مجروح وقتي ديد پليس او را به عنوان عامل جنايت شناخته است، اعتراف كرد كه به خاطر اختلاف مالي اش با مقتول، با او درگير شده و وي را به قتل رسانده است.متهم با انجام تحقيقات تكميلي با صدور قرار قانوني در اختيار پليس آگاهي تهران قرار گرفت

Comment

• زن جواني پس از رهايي از دست ربايندگانش، ماجراي 12 روز اسارت در يك گاوداري در ورامين را فاش كرد.

بنا به اين گزارش روز هشتم فروردين ماه سال جاري مرد جواني با مراجعه به اداره يازدهم پليس آگاهي تهران آنان را در جريان ماجراي ناپديد شدن دختر ۲۰ ساله اش قرار داد.

وي در شكايت خود ادعا كرد: دخترم كه ساكن اصفهان است روز ششم فروردين ماه سال ۸۵ براي كمك به خواهرش كه در كيانشهر تهران ساكن است، به تهران آمد ولي از آن لحظه به بعد ديگر خبري از او نداريم .

پليس در جريان تماس تلفني مشكوكي با خانه خواهر دختر ناپديدي شده قرار گرفت و تحقيقات خود را روي آن متمركز كرد تا اينكه دريافت اين شماره تلفن متعلق به يك گاوداري در منطقه قلعه بلند جوادآباد ورامين است.

مأموران پليس پس از محاصره گاوداري وقتي وارد آنجا شدند، ۲ مرد را ديدند كه قصد تعرض به زن جواني را داشتند.زن ۲۰ ساله در جريان تحقيقات قضايي به داديار هاشمي گفت: ساعت ۱۴ ظهر روز ششم فروردين ماه، وقتي در ترمينال جنوب از اتوبوس پياده شدم به انتظار آمدن خواهرم ماندم ولي خبري از او نشد، بنابراين چون نشانه خانه خواهرم را دقيق نمي دانستم يك خودروي مسافركش را به صورت دربست كرايه كردم تا مرا به كيانشهر ببرد.

دقايقي بعد از حركت با ديدن اينكه راننده جوان مسير حركت خود را به منطقه ديگري تغيير داد، نسبت به او اعتراض كردم، اما راننده پاسخ داد بايد در بين راه مسافر ديگري را سوار كند. من كه خيلي ترسيده بودم خواستم داد و فرياد كنم كه با تهديد او مجبور به سكوت شدم.

راننده مرا به خانه زن جواني در ورامين برده و به او تحويل داد. اين زن پس از دو روز حبس كردنم در يك اتاق، مرا به دو پسر جوان در يك گاوداري تحويل داد.

پس از آن همان زن جوان هر روز مردهاي غريبه را براي تعرض به سراغم مي فرستاد تا اينكه يك روز از غفلت آنها استفاده كرده و با خانه خواهرم تماس گرفتم ولي قبل از اينكه بتوانم با آنها حرف بزنم با وارد شدن يكي از مردان غريبه مجبور شدم تلفن را قطع كنم.

وي ادامه داد: مرد جواني به آن گاوداري رفت و آمد مي كرد كه مي گفتند از بازيگران است و همه به او احترام مي گذاشتند ولي من او را نمي شناختم. من ۱۲ روز در اين گاوداري زنداني بودم بدون آنكه اجازه تماس با بيرون را داشته باشم.با توجه به اين اظهارات به دستور داديار پرونده، زن جوان نيز بازداشت شد

Comment

Working...
                                X