Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• يك كارگردان زن با به اجرا گذاشتن مهريه اش همسر آهنگساز خود را روانه زندان كرد.اين دختر جوان در دادگاه اعلام كرد تا زماني كه مهريه او كامل پرداخت نشود حاضر به تمكين ازشوهرش نيست.

دختر ۲۹ ساله اي به شعبه ۱۲ دادياري دادسراي ناحيه ۴ رسالت مراجعه و از همسر ۳۳ ساله خود به خاطر ترك نفقه شكايت كرد.

وي به داديار پرونده گفت: حدود ۸ سال پيش با مهريه اي معادل ۴۰۰ سكه بهار آزادي به عقد ازدواج يكي از هم دانشگاهي هايم درآمدم اما او مرا در بي خبري و بلاتكليفي رها كرد و هيچ وقت به ديدنم نيامد، طوريكه بيشتر از سه سال است او را اصلاً نديده ام و در مقابل چراها ونگاه هاي ديگران هيچ جوابي ندارم.

مورد سرزنش اطرافيان قرار گرفته ام و به خاطر اين همه فشار، مهريه ام را به اجرا گذاشتم و تا زماني كه همسرم مهريه مرا نپردازد پاي به خانه و زندگي او نمي گذارم و از دادگاه خواسته ام تا با توجه به آنكه من قانوناً و شرعاً عقد كرده او هستم نفقه مرا تعيين و وي را محكوم به پرداخت نفقه كند.

پس از طي مراحل قانوني و بررسي شرايط موجود دادگاه خانواده با جلب نظر كارشناسي نفقه مرا تعيين كرد اما بررسي كيفري ترك انفاق را به عهده دادسرا دانست.به همين خاطر تقاضاي تعقيب كيفري همسرم را دارم.

پس از معرفي شهود از سوي اين دختر و اخطاريه هاي قانوني به همسر وي و احضار وي از طريق نشر آگهي به دادسرا به دليل عدم حضور او در جلسات دادرسي، قرار مجرميت اين مرد آهنگساز از سوي دادسراي ناحيه ۴ رسالت صادر شد و پرونده جهت صدور رأي به دادگاه ارسال شد.

پس از تعيين وقت اين آهنگساز جوان به همراه وكيل مدافعش در شعبه ۱۰۸۵ دادگاه عمومي تهران حاضر شد و در برابر قاضي «عبدالمنافي» رئيس شعبه به دفاع از خود پرداخت وگفت: پس از آشنايي با اين دختر در محيط دانشگاه در سال ۷۸ با هم عقد كرديم و قرار شد تا پايان دوره تحصيلات دانشگاهي در منزل پدري ام ساكن شويم اما او با پذيرفته شدن در مقطع كارشناسي ارشد تغيير رويه داد و بدون اطلاع من مهريه اش را به اجرا گذاشت و در شرايطي كه من در زندان تحمل حبس مي كردم با تشكيل پرونده اي جديد در دادسرا به خاطر ترك نفقه از من شكايت كرد، در حاليكه طبق قانون تعقيب و مجازات كيفري شوهر در صورت عدم پرداخت نفقه منوط به تمكين زن است.

من چطور مي توانم به خاطر مهريه در زندان باشم و به خاطر عدم پرداخت نفقه دختر جواني كه عقد كرده من است و هنوز با من زندگي مشترك را آغاز نكرده و حاضر به تمكين نيست در دادگاهي ديگر محكوم شوم.

دختر جوان پس از شنيدن اظهارات همسر هنرمندش رو به قاضي كرد و گفت: هر وقت همسرم براي من مسكن مناسب فراهم كرد حاضر به تمكين مي شوم و چون در طول ۸ سال هيچ مسكني تهيه نكرده شرايط تمكين برايم پيش نيامده است از طرفي تا زماني كه مهريه ام را به طور كامل نپردازد حاضربه آغاز زندگي مشترك با او نيستم و تا آن روز بايد خرجي مرا هم بدهد.

قاضي عبدالمنافي رئيس شعبه ۱۰۸۵ مستقر در دادسراي رسالت به استناد ماده ۱۰۸۵ قانون مدني اين جوان آهنگساز را به تحمل چهارماه حبس تعزيزي محكوم كرد و با توجه به وضعيت خاص متهم و جهت تحكيم خانواده و سازش اين مجازات را به مدت دو سال به حالت تعليق درآورد.

به گزارش خبرنگار ما با اعتراض جوان آهنگساز به رأي دادگاه، پرونده جهت بررسي به دادگاه تجديدنظر استان تهران ارسال شد

Comment

• اختلاف نظر دو هوو درباره ماجراي 4 روز ناپديد شدن نادختري شان باعث طرح پرونده جنجالي در دادسراي جنايي تهران شد.

اين دو زن هر يك ديگري را متهم به ربودن و پنهان كردن دختر ۱۴ ساله اي مي كردند كه هيچ يك مادر اصلي او نبودند. ماجراي اين شكايت ها به دنبال ارائه طرح دعوايي از سوي ناپدري اين دختر در شعبه ۵ بازپرس دادسراي جنايي تهران مطرح شد.

وي در اظهارات خود گفت: مدت ها قبل همسرم از شوهرش به دليل اختلافاتي كه داشتند جدا شد شوهر او با زن ديگري آشنا شده و با او ازدواج كرد كه از او صاحب يك دختر شد.

اما مدتي بعد مادر اين دختر در جريان يك حادثه فوت كرده و پدرش با زن ديگري ازدواج كرد. در آن زمان دختر بچه خردسال در كنار پدر و نامادري اش زندگي مي كرد تا اينكه پدرش در حال رانندگي با موتور تصادف كرده و جان سپرد.

من كه با همسر اول آن مرحوم ازدواج كرده بودم وقتي ديدم زن باباي دختر حاضر به نگهداري او نيست، وي را به خانه خودم آوردم.

اكنون از آن زمان ۷ سال مي گذرد و اين دختر ۱۴ ساله است، وقتي به خانه برگشتم همسرم گفت او پس از جر و بحث با من خانه را ترك كرده و رفته است.

اكنون متوجه شده ايم كه به خانه زن بابايش رفته است و مي ترسم او را به خلاف بكشاند. با توجه به اين اظهارات خانه اين زن شناسايي و تحت بازرسي قرار گرفت ولي هيچ مدركي از حضور دختر ناپديد شده به دست نيامد.

تا اينكه دختر ۱۴ ساله پس از ۴ روز به خانه برگشت. وي در اين باره به بازپرس توكلي گفت: وقتي همسر نخستين پدرم با من بدخلقي كرد به خانه يكي از دوستانم رفتم. زن باباي قبلي ام او را به من معرفي كرده بود.

خانواده جديد اين دختر با توجه به طرح اين گفته ها از سوي دختر ۱۴ ساله خواستار رسيدگي به پرونده شان شدند، چرا كه عقيده دارند اين زن پس از فريب دختر ۱۴ ساله قصد داشته او را به خانه هاي فساد بكشاند. بازپرس توكلي براي زن باباي سابق دختر ۱۴ ساله قرار قانوني صادر كرد

Comment

• احمد سياوش پور ، رئيس گل دادگستري استان فارس از تاييد حگم اعدام متجاوزان به عنف در شيراز از سوي ديوان عالي گشور ، اجراي حگم اعدام قاتل دارابي و رسيدگي خارج از نوبت به پرونده عامل اصلي جنايت خانوادگي در جهرم خبر داد.

احمد سياوش پور ، رئيس گل دادگستري فارس اظهار گرد: حگم اعدام محمود - الف ، وحيد - ع و احمد - ع 3 جواني گه سال گذشته با ربودن 2 زن شيرازي آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده بودند ، توسط ديوان عالي گشور تاييد شد.

وي ادامه داد: اين پرونده با تاگيدات و برنامه ريزي حوزه مديريت دادگستري فارس در وقت فوق العاده و خارج از نوبت مورد بررسي قرار گرفت و براي هر سه متهم حگم اعدام صادر شد.

وي ادامه داد: اين حگم هم اگنون در ديوان عالي گشور به تاييد رسيده است و پس از طي مراحل قانوني به اجرا گذاشته خواهد شد. سياوش پور همچنين از اعدام قاتل دارابي خبر داد و گفت : مرتضي - ف نيز گه سال گذشته اقدام به قتل عمد در شهرستان داراب گرده بود ، پس از محاگمه روز چهارشنبه 30 فروردين در زندان عادل آباد شيراز به دار مجازات آويخته شد.

همچنين در پي بروز شايعاتي مبني بر فرار علي محمد - الف ، عامل اصلي جنايت خانوادگي و قتل 12 نفر از اعضاي خانواده خود در جهرم ، ابوالقاسم رنگاني ، فرماندار جهرم فرار اين مجرم از زندان را تگذيب گرد.

احمد سياوش پور نيز در اين باره گفت : اين متهم هم اگنون در اختيار بازپرس در جهرم قرار دارد و پس از طي مراحل مقدماتي ، محاگمه وي در شعبه 5 دادگاه گيفري استان برگزار مي شود.

وي با بيان اين گه رسيدگي به پرونده اين متهم خارج از نوبت انجام خواهد شد ادامه داد: اگر علي محمد - الف براي خود وگيل اختيار نگند ، دادگاه موظف است قبل از رسيدگي براي وي وگيل تسخيري تعيين گند. وي اظهار اميدواري گرد در ماه آينده دادگاه اين متهم برگزار شود

Comment

• Comment

• زني كه در پي فاش شدن ارتباط نامشروع خود، نقشه قتل جوان مورد علاقه اش را طراحي و با همدستي دو پسر جوان اجرا كرده بود، با تلاش كارآگاهان پليس ورامين دستگير شد.

رسيدگي به اين پرونده پس از آن در دستور كار ويزه پليس جنايي قرار گرفت كه چندي قبل مرد چوپاني در بيابان هاي اطراف پيشوا با جسد مردي كه نيمي از بدنش از خاك بيرون بود روبه رو شد.

با گزارش موضوع به پليس ورامين، كارآگاهان جنايي و بازپرس ويزه قتل منطقه در محل كشف جسد حضور يافتند، بررسي هاي تيم تشخيص هويت نشان مي داد از مرگ مقتول مدت زيادي مي گذرد.

با انتقال جسد به پزشكي قانوني، تلاش براي شناسايي هويت قرباني آغاز شد و كارشناسان پزشكي قانوني در نخستين نظريه خود اعلام كردند وي در اثر ضربه وارده به قفسه سينه اش به قتل رسيده است.

بنابر اين تيمي از كارآگاهان جنايي ورامين شناسايي عامل يا عاملان اين جنايت هولناك را در دستور كار خود قرار دادند و پس از بررسي هاي دقيق و انجام كارهاي اطلاعاتي دريافتند جسد متعلق به جوان ۳۲ ساله اي به نام افشين است.

بنابراين پس از شناسايي هويت وي، صاحبكارش شناسايي و مشخص شد كه قرباني در يك مغازه تعويض روغني مشغول به كار بوده است.

صاحبكار مقتول در بازجويي مقدماتي به ماموران گفت: حدود ۶ ماه بود افشين در مغازه ام كار مي كرد اما به دليل اعتياد شديد و چندين مرحله سرقت از مغازه وي را بيرون كردم.

با اظهارات مرد ميانسال، خانواده افشين شناسايي شده و در بازجويي ها مشخص شد وي به دليل اعتياد شديد از سوي خانواده اش طرد شده است. در ادامه بررسي ها، كارآگاهان پليس ردپايي از يك زن جوان به نام فريبا را يافتند كه با مقتول ارتباط داشت.

بنابر اين وي تحت شناسايي قرار گرفت و مشخص شد كه همسر فريبا مدتي قبل از رابطه آنها مطلع شده و وي را تهديد كرده است. بنابر اين فريبا به همراه همسرش به عنوان مظنونان اصلي دستگير و تحت بازجويي ويزه قرار گرفتند.

در تحقيقات صورت گرفته فريبا به ارتباط با مقتول اعتراف كرد و اظهار داشت: يك روز وقتي در خانه با مقتول بودم ناگهان فرزند ۱۰ ساله ام وارد خانه شد و ارتباط بين ما فاش شد.

از آن به بعد رفتار همسرم با من تغيير كرد و چون او از ماجرا خبر داشت، دائماً احساس ترس داشتم. موضوع را با دو تن از دوستانم كه دو جوان به نام هاي مجتبي و عبدالله بودند، در ميان گذاشتم قرار شد براي آن كه از شر افشين رها شويم او را به قتل برسانيم.

به اين ترتيب با قرار قبلي با افشين او را به بهانه تفريح به اطراف پيشوا برديم و در يك فرصت مناسب با چند ضربه چاقو به سينه اش، او را از پاي در آورديم و جسدش را داخل چاله اي انداخته و همانجا دفن كرديم. در اين مدت دائماً عذاب وجدان داشتم تا اين كه سرانجام ماجرا فاش شد.

پليس جنايي ورامين با شنيدن اظهارات فريبا در يك فرصت مناسب محل سكونت دو همدست فريبا را شناسايي و آنها را دستگير كردند. با اعتراف صريح متهمان به قتل افشين بازپرس پرونده آنها با قرار قانوني روانه زندان كرد

Comment

• محمدكاظم بهرامي , رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح خبر داد كه بخش عمده تحقيقات پرونده سقوط هواپيماي c-130 انجام شده و بخش اندكي از آن باقي مانده است.

محمدكاظم بهرامي در حاشيه دهمين مجمع استاني پيشگيري از وقوع جرم در نيروهاي مسلح درخصوص پرونده سقوط هواپيماي c-130گفت: تقريباً بخش عمده تحقيقات پرونده سقوط هواپيمايc-130 انجام شده و بخش اندكي از آن باقي مانده است كه به دليل اختلافات نظري كه ميان برخي نظرات كارشناسي هست بايد كار كارشناسي بهتري انجام و نظر كارشناسي ارائه شود كه در اين صورت پرونده ظرف يك ماه آينده تكميل مي شود.

وي، با بيان اين كه مشكل كنوني، بحث كارشناسي است، گفت: چون در رابطه با بحث هواپيمايي، بحث هاي فني و كارشناسانه مطرح هست، هنوز اين پرونده به مرحله نهايي نرسيده است.

بهرامي اضافه كرد: بايد بحث كارشناسي به صورت دقيق انجام شود؛ به طوري كه هم بازپرس قانع شود و هم نظرات در دادگاه مورد توجه قرار گيرد؛ اگر نظرات كارشناسي ضعيف باشد، مراجع عالي تر به پرونده اشكال مي گيرند.

وي، با تأكيد بر اين كه «نظر ما اين است كه حتي الامكان از نظرات كارشناسي داخلي استفاده كنيم مگر اين كه به نتيجه قاطعي نرسيم»، در پاسخ به سؤال ديگري درخصوص تعداد متهمان افزود: متهمان همان ۶ نفر هستند كه قبلاً هم اعلام شده ولي معلوم نيست كه اين ۶ نفر در نهايت نيز متهم باشند و ممكن است براي برخي منع پيگيري صادر شود.

بهرامي ادامه داد: كار كارشناسي به دليل اين است كه بفهميم در نهايت متهمان مقصر بوده اند يا نه يا تعداد مقصران روشن شود

Comment

• حكم مردي كه به خاطر سوءظن، همسرش را به قتل رسانده و جسدش را داخل يك چمدان رها كرده بود، از سوي قضات ديوان عالي كشور به دليل نقص در تحقيقات، رد شد.

حسين ۳۶ ساله كه متهم به قتل همسرش سهيلا است۸، بهمن سال ۸۳ با مراجعه به كلانتري ۲۴ كمالشهر اعلام داشت همسرش سهيلا سه روز قبل در حالي كه وي در خانه نبوده از خانه خارج شده و مراجعه نكرده است.

در پي اين اعلام و گزارش كلانتري به پزشكي قانوني، مشخص شد جسد زن ناشناسي داخل چمدان در حوزه كلانتري ۱۵ چهار باغ ساوجبلاغ كشف شده است. جسد سهيلا شناسايي شد و حسين تحت بازجويي قرار گرفت.

تحقيقات از اين مرد ادامه داشت تا اينكه فرزند ۷ساله اش كه تنها شاهد واقعه بود، به ذكر جزئيات حادثه پرداخت. در جلسه دادگاه حسين پس از شنيدن اظهارات فرزند خردسالش با چهره اي پريشان در جايگاه قرار گرفت.

وي ضمن رد اتهام قتل عمدي همسرش گفت: تنها يك آشنا مي تواند قتل را انجام داده باشد و آن غير از پدر همسرم كس ديگري نيست. من فرزندم را آزار نداده ام. آزارم حتي به يك مورچه هم نمي رسد.

برپايه اين گزارش، قضات دادگاه كيفري پس از اتمام جلسه محاكمه، متهم اين پرونده را به قصاص نفس (اعدام )محكوم كردند اما حكم صادره از سوي ديوان عالي كشور نقض شد و به شعبه هم عرض ارجاع شد

Comment

• مرد جواني كه در به دار كشيدن همسرش از سوي پليس و بازپرس جنايي، مجرم شناخته شده است از سوي قضات دادگاه كيفري استان تهران محاكمه شد.

اين مرد، در همه مراحل تحقيقاتي ادعا كرده است هيچ دخالتي در مرگ همسرش نداشت و اين زن در غياب وي اقدام به خودكشي كرده است.

بنا به اين گزارش، روز ۲۹ مردادماه سال ۸۲ مردي جوان فريادزنان از خانه اش بيرون دويد و نزد صاحبخانه و همسايه ها ادعا كرد همسرش به نام «طاهره نديم» خود را دار زده است.

مرد صاحبخانه وقتي همراه شوهر «طاهره» به خانه وي رفت، پيكر بي جان زن جوان را در حالي كه مانتو و روسري به تن داشت از چادري گره خورده به لوله گاز آويزان ديد.

دقايقي بعد، پليس و بازپرس ويزه قتل در صحنه مرگ مرموز «طاهره» دست به تجسس هاي ويزه اي زدند و با پايين آوردن جسد اين زن در بررسي آن به يك روسري با گره محكم و سفت برخوردند كه دور گلوي «طاهره» پيچانده شده بود و چادر رنگي خانگي از روي روسري دور گردن بسته شده و از لوله گاز آويزان بوده است.

با اين ابهامات وقتي نظريه پزشكي قانوني در اختيار بازپرس ويزه قتل قرار گرفت، فرضيه وقوع يك جنايت خانوادگي قوت گرفت چرا كه آنان اشاره داشتند به اينكه روسري گره سفتي دارد و يك ساييدگي غيرحياتي در مقياس نيم در ۱۰ سانتي متر در زاويه فكي راست ديده شده است و كارشناسان پزشكي جنايي در نظريه نهايي خود با تأكيد بر اينكه صحنه به دار آويخته شدن «طاهره» خودكشي نيست و ديگركشي است آورد كه به طور معمول در اينگونه خودكشي ها، زنان از طناب، چادر و روسري استفاده كرده و خود را حلق آويز مي كنند و در گردن آنان شياري ناقص و مايل به وجود مي آيد حال آنكه در خصوص «طاهره» روسري در گردن وي شياري كامل و افقي ايجاد كرده است و چادر نيز با گره سفت به خاطر آويزان بودن جسد، شياري عمودي به وجود آورده است و اين صحنه نمي تواند خودكشي باشد.

در دادگاه

شوهر «طاهره» با وجود اينكه در همه مراحل تحقيق روي ادعاي بي گناهي خود تأكيد مي كرد ساعت ۱۱ و ۲۰ دقيقه صبح ديروز _ يكشنبه سوم ارديبهشت ماه _ در برابر ۵ قاضي شعبه ۷۴ دادگاه كيفري استان تهران ايستاد.

وقتي مرد جوان پشت تريبون دفاع ايستاد گفت: ساعت ۶ صبح بود كه دخترم من را از خواب بيدار كرد و گفت مامان خودكشي كرده است، من رفتم و ديدم همسرم خودش را از لوله گاز حلق آويز كرده است، صاحبخانه ام را صدا كردم او داخل خانه نيامد، پليس را در جريان قرار داديم، فرداي آن روز بود كه دختران همسرم از من شكايت كردند و به آگاهي بردند، مدركي نبود آزادم كردند اما چند روز بعد باز دستگير شدم، من در زمان مرگ همسرم خواب بودم و بي گناهم

Comment

• عامل جنايتي كه در آن مادري با پسر خردسالش در دام نقشه شوم مرد آشنايي گرفتار شده اند به صورت فوق العاده از سوي قضات دادگاه كيفري استان تهران محاكمه خواهد شد.

اين جوان افغان كه «صابر» نام دارد، ظهر روز ۲۷ تيرماه سال ۸۴ وقتي پيكرهاي بي جان «مزگان» و پسر دو ساله اش به نام «پارسا» در خيابان اسكندري پيدا شد در تجسس هاي قضايي و پليسي مجرم شناخته شد.

تيم تحقيق وقتي پي برد كه «مزگان» و «پارسا» تنها زندگي مي كردند و عامل جنايت با پيچاندن پارچه دور گردنشان آنان را خفه كرده سپس با سرقت تلويزيون، ماهواره و يك دستگاه تلفن گريخته است ردپايي از جوان افغان به نام «صابر» به دست آوردند.

بنابه گزارش خبرنگار جنايي ما؛ قاضي عزيز محمدي و چهار قاضي مستشار شعبه ۷۱ دادگاه كيفري استان تهران با توجه به فجيع بودن اين جنايت، رسيدگي به آن را در هفته آينده به صورت فوق العاده در دستور كار خود قرار داده اند

Comment

• يك مادربزرگ براي ديدار تنها نوه اش از دادگاه خانواده تقاضاي ملاقات كرد. داماد اين زن پس از مرگ همسر جوانش مانع ديدار اين مادربزرگ و نوه ۲ ساله اش مي شد.

شهريورماه سال ۸۴ زن ميانسالي به شعبه ۲۶۱ دادگاه خانواده تهران مراجعه كرد و درخواست دستور فوري دادگاه براي ملاقات نوه خود را كرد و گفت: چون در جواني در يكي از ادارات دولتي شاغل بودم و فرصت كمي براي پرداختن به امور خانه داشتم به داشتن يك فرزند اكتفا و سعي كردم تا پس از بازگشت از محل كار تمام توجه ام را به تنها دخترم معطوف كرده و به تربيت صحيح او بپردازم.

دخترم در سن ۲۲ سالگي به عقد پزشك جواني درآمد و با علاقه زيادي كه به هم داشتند زندگي آرامي را آغاز كردند و ۶ سال بعد با تولد دختر كوچكشان خوشبختي آنها چند برابر شد اما ناگهان دست تقدير سرنوشت تلخي را براي آنها رقم زد و در حالي كه دختر كوچكشان ۲ سال بيشتر نداشت فرزندم در اثر بيماري ناشناخته اي در يكي از بيمارستان هاي تهران جان سپرد و همه اميدها و آرزوهاي من و حاصل زحمات چندساله ام به باد رفت.

اين زن با ناراحتي ادامه داد: پس از مرگ تنها فرزندم شرايط بدي داشتم و در اين شرايط تنها دلگرمي من وجود نوه كوچك ۲ ساله ام بود كه شباهت زيادي به دخترم دارد.

تنها ديدار و بوسه هاي شيرين نوه ام بود كه تحمل اين داغ را برايم ممكن ساخت و مرا به زندگي برگرداند. اما از پنج روز پيش دامادم به طور رسمي و خشك از من خواسته تا آنها را فراموش كنم و مانع از ملاقات نوه ام شده است، به همين خاطر از دادگاه مي خواهم براي ملاقات نوه ام دستور موقت فوري صادر كند.

قاضي دادگاه با استناد به ماده ۳۱۵ قانون آيين دادرسي مدني به اين مادربزرگ حق داد تا هر هفته به مدت ۹ ساعت نوه اش را ببيند.

با اعتراض داماد وي پرونده به شعبه ۳۰ دادگاه تجديدنظر استان تهران ارسال شد. داماد جوان در اعتراض به اين رأي گفت: مادرزن سابقم هميشه با دخترش اختلاف داشت و درگير بود.

اختلافات شديد آنها باعث مشكلات روحي همسر جوانم شده بود و پس از مرگ وي من اجازه نمي دهم او دخترم را ملاقات كند چون او با سوءنيت قصد آزار فرزندم را دارد.

قضات شعبه ۳۰ تجديدنظر، داستاني، حسيني و اصلاني پس از بررسي پرونده و لوايح طرفين و شنيدن اظهارات آنان از آنجايي كه دليلي براي سوءنيت مادربزرگ وجود نداشت و داماد نتوانسته بود دلايل قابل قبولي به دادگاه ارائه دهد حكم صادره از سوي دادگاه بدوي را تأييد كردند و اجازه ديدار نوه را براي اين مادربزرگ صادر كردند

Comment

• فردي گه خود را مهندس معرفي مي گرد ، پس از خوراندن آبميوه مسموم به يگ گارگر ، پيگر نيمه جان او را از خودروي در حال حرگت بيرون انداخت و مرتگب جنايت شد.

ساعت 21 يگي از روزهاي شهريور سال 83 ، دو گارگر فصلي گه قصد عزيمت به زنجان را داشتند ، در ابتداي بزرگراه با مشاهده فردي گه با ظاهر آراسته سوار بر خودروي پزو بود ، با اشاره دست راننده به او نزديگ شدند.

راننده پس از مخاطب قرار دادن 2 گارگر جوان ، از آنها مسيرشان را سوال گرد و هنگامي گه دو گارگر جوان گفتند قصد عزيمت به زنجان را دارند ، راننده اقدام به سوار گردن آنها گرد.

جنايت شوم

ساعتي پس از اين ماجرا ، مرد راننده گه خود را مهندس معرفي مي گرد ، گفت: سالها در گشور اگراين در رشته مهندسي تحصيل گرده است و اگنون قصد سرگشي به بستگان خود را دارد.

بنا بر اين گزارش ، دقايقي بعد وقتي اعتماد 2 گارگر جوان جلب شد ، راننده 2 پاگت آبميوه در اختيار آنها قرار داد و هر دو گارگر پس از نوشيدن آبميوه ، ناگهان دچار سرگيجه و بيهوشي شدند.

ساعتي بعد راننده در حوالي بزرگراه قزوين تهران در حالي گه خودرو با سرعت در حال حرگت بود ، با گشودن در ابتدا جواني را گه در صندلي جلو نشسته بود ، به بيرون انداخت و به فاصله گمي از او ، با متوقف گردن خودرو ، پيگر نيمه جان گارگر ديگر را گه در بي هوشي گامل بود ، در حاشيه جاده رها گرد.

صبح روز بعد فردي با مشاهده جسدي متلاشي شده در منطقه ، موضوع را به مرگز فوريت هاي پليسي 110 گزارش گرد و با عزيمت ماموران به محل ، ابتدا چنين تصور شد گه فرد فوت شده قصد عبور از عرض بزرگراه را داشته است اما چند ساعت بعد با پيدا شدن پيگر نيمه جان ديگر گارگري گه در حاشيه جاده رها شده بود ، وي گفت: آخرين بار ، او به اتفاق دوستش ، سوار يگ خودروي عبوري شده و پس از خوردن آبميوه ، بي هوش شده است.

به دنبال اين اظهارات ، مشخص شد جسد متلاشي شده در وسط بزرگراه متعلق به گارگر جواني است گه قصد عزيمت به زنجان را داشته است و به دليل رها شدن او در بزرگراه ، خودروهاي عبوري جسد او را متلاشي گرده اند.

شگايت در دادسرا

به دنبال اين ماجرا ، گارگر جواني گه پيگر نيمه جان او در حاشيه بزرگراه رها شده بود ، چند روز پيش به صورت اتفاقي مرد شياد را در حوالي خيابان آزادي مشاهده و با مراجعه به بازپرس شعبه 12 دادسراي ناحيه 5 عليه وي شگايت گرد. با بررسي اين موضوع ، بازپرس حسين روشن بلافاصله دستور دستگيري متهم را صادر گرد.

با دستگيري و انتقال متهم به دادسرا ، وي ابتدا منگر ارتباط و آشنايي با شاگي شد اما در ادامه و پس از بررسي اسناد و مدارگ به دست آمده از وي ، مشخص شد متهم پس از بي هوش گردن 2 گارگر ، گواهينامه يگي از آنها را سرقت گرده و سپس هنگام استفاده از اين گواهينامه ، از سوي پليس براي تخلف رانندگي جريمه شده است.

با به دست آمدن اين سرنخ ، بازپرس روشن دستور بررسي سوابق متهم را صادر گرد و مشخص شد ، وي داراي سوابق متعدد گيفري است و در يگ مقطع زماني نيز در گشور اگراين تحصيل مي گرده است.

هشدار

با صدور قرار بازداشت موقت براي متهم ، بازپرس روشن به خبرنگار ما گفت : متهم با اين روش اقدام به سرقت از مردم مي گرده است و تعدادي از مالباختگان گه اموال آنها توسط متهم به سرقت رفته بود، پس از مراجعه به دادسرا ، عليه وي شگايت گردند.

بازپرس پرونده با هشدار به مردم تصريح گرد: مردم بايد در اين گونه موارد هوشيار باشند زيرا افراد شياد پس از جلب اعتماد ، با تعارف آبميوه و تنقلات مسموم ، اقدام به بي هوش گردن مردم و سرقت اموال آنها مي گنند.

در اين پرونده هم شاهد بوديم گه متهم علاوه بر بي هوش گردن 2 مسافر و سرقت اموال آنها ، مرتگب جنايت نيز شده است. او افزود: پرونده پس از تگميل براي رسيدگي به دادسراي قزوين ارسال شده تا در اين خصوص تحقيقات لازم صورت گيرد

Comment

• مادر و دختري گه پس از سوار شدن به يگ خودروي مسافربر شخصي با تهديد چاقو ربوده شده بودند ، پس از آزار و اذيت از سوي 5 شرور در يگ منزل مسگوني ، با مراجعه به دادسراي جنايي عليه متهمان شگايت گردند.

زن و مردي گه با خودرو در حوالي خيابان شوش در حال عزيمت به خانه خود بودند ، با مشاهده گريه هاي زن جواني گه همراه دختر 11 ساله خود از خودروها و عابران درخواست گمگ مي گردند ، آنها را به گلانتري منتقل گردند.

اين مادر و دختر با ارائه شگايتي عنوان گردند وقتي از بيمارستان قصد عزيمت به محل سگونت خود را داشته اند ، در ميانه راه سوار خودروي مسافرگشي شده و از سوي 2 سرنشين خودرو با چاقو مورد حمله قرار گرفته اند و پس از انتقال به خانه اي در حوالي خيابان شوش ، در اين محل خود و دخترش از سوي 2 سرنشين و 3 نفر ديگر مورد آزار و اذيت قرار گرفته اند و آنها پول و طلاهايشان را سرقت گرده و سپس با بستن چشمها ، آنها را در يگي از خيابان هاي خلوت رها گرده و متواري شده اند.

تحقيقات ويژه

با تشگيل پرونده اي در اين ارتباط، موضوع به دادسراي جنايي ارسال شد و بازپرس حسين توگلي پس از تحقيق از مادر و دختري گه از سوي 5 شرور بي رحمانه مورد آزار و اذيت قرار گرفته بودند ، پرونده به صورت ويژه در دستور گار ماموران پايگاه ششم پليس آگاهي قرار گرفت.

با تحقيق و بررسي در اين باره ، مشخص شد آدم رباها پس از انتقال مادر و دختر به خانه اي در جنوب تهران ، آنها را تهديد گرده اند در صورتي گه عليه آنها شگايتي مطرح شود ، انتقام سختي خواهند گرفت.

با پيگيري پرونده سرانجام ماموران موفق شدند با گمگ زن جوان خانه اي را گه مادر و دختر به آن محل منتقل شده بودند ، شناسايي گنند.

با گزارش موضوع به بازپرس شعبه پنجم دادسراي جنايي و صدور دستور قضايي ، ماموران پس از ورود به اين خانه 2 نفر از متهمان را به هويت گاظم و طاهر دستگير گردند.

اعتراف

هر 2 متهم پس از انتقال به پليس آگاهي اعتراف گردند چون از مشروبات الگلي استفاده گرده بوديم ، پس از آن گه 2 نفر از دوستانمان تلفني اطلاع دادند قصد انتقال مادر و دختري را به خانه دارند ، يگي ديگر از دوستانمان را نيز به محل دعوت گرديم و هر 5 نفر پس از آزار و اذيت مادر و دختر، پول و زيورآلات آنها را سرقت گرديم.

به دنبال اين اعترافات ، مشخص شد 3 همدست متهمان دستگير شده پس از اطلاع از دستگيري 2 همدست خود متواري شده اند. با صدور دستور قضايي براي تحقيق از 2 متهم ، دستور دستگيري 3 همدست متهمان صادر شد.

هشداري گه بايد جدي تلقي شود

دقايقي پس از صدور دستور قضايي در اين ارتباط ، بازپرس توگلي با اشاره به اعترافات تگان دهنده 2 متهم دستگير شده به خبرنگار ما گفت : متاسفانه با آن گه هر از گاهي خبرهايي در ارتباط با جرايم مربوط به بانواني گه از خودروهاي شخصي استفاده مي گنند ، منتشر مي شود ، اما برخي اين هشدارها را جدي نمي گيرند گه نمونه عيني آن را در اين پرونده شاهد هستيم.

بازپرس جنايي تاگيد گرد: متاسفانه ابعاد اين پرونده بسيار تگان دهنده است و نشان مي دهد خانه اي گه متهمان مادر و دختر را به اين محل منتقل گرده اند ، خانه مجردي بوده است.

بازپرس جنايي از مردم و بخصوص خانمها درخواست گرد حتي الامگان از خودروهاي مسافربر عمومي استفاده گنند. وي در بخش ديگري از اظهارات خود از مسوولان حمل و نقل شهري خواست تا در خصوص ساماندهي خودروهاي مسافربر شخصي اقدامات لازم را به عمل آورند زيرا اين موضوع هر از چندگاه مطرح و سپس به فراموشي سپرده مي شود

Comment

• قاتل اجير شده يك مرد كارخانه دار با تحقيقات كارآگاهان اداره يكم آگاهي تهران بزرگ شناسايي و فرد اجيركننده نيز بازداشت شد.

ساعت ۶ بامداد يكي از روزهاي زمستان سال ۸۴ مرد ميانسالي كه صاحب يك كارخانه قالبسازي بود، به قصد خارج كردن خودرويش از پاركينگ و عزيمت به محل كارش در حال گشودن در ورودي خانه بود كه ناگهان از پشت سر فردي ناشناس گلوله اي به سوي كمرش شليك كرد.

مرد كارخانه دار كه امير نام داشت در حالي كه به شدت زخمي شده بود به هر زحمتي كه بود صورتش را برگرداند تا ضارب را ببيند ولي مرد مسلح كه نقاب بر چهره داشت، فرصتي به او نداده و گلوله ديگري به سمت او شليك كرد و سپس با تصور اينكه نقشه اش به پايان مناسب رسيده و مرد كارخانه دار جان باخته است، به سرعت از محل متواري شد.

خانواده امير كه صداي فرياد كمك خواهي او را شنيده بودند، مرد كارخانه دار را كه در نبرد بين مرگ و زندگي بود به بيمارستان انتقال دادند و پزشكان مرد مجروح را تحت عمل جراحي قرار داده و وي با خوش شانسي زنده ماند.

با گزارش موضوع به پليس، تيم ويژه اي از كارآگاهان دايره يكم آگاهي تهران بزرگ مسئول بررسي اين پرونده شدند. بعد از بهبود نسبي، كارخانه دار به اداره آگاهي مراجعه كرد تا اقدام به چهره نگاري از ضارب بنمايد.

ولي به دليل اينكه متهم فراري در زمان ارتكاب جرم نقاب به چهره داشت، مشخصات چهره وي بدست نيامد و تصويري كه امير از اندام و ظاهر او به پليس ارائه داد، در شناسايي وي چندان مفيد نبود.

به اين ترتيب كارآگاهان اداره يكم آگاهي با اندك سرنخ هايي كه در دست داشتند به تحقيقات خود براي يافتن هويت متهم فراري ادامه دادند.

در اقدام بعدي، پليس تماس هاي گرفته شده از سوي خانواده امير را در طول چند روز قبل از حادثه و پس از آن مورد بررسي قرار داد و توانست سرنخ هاي مهمي را در اين باره پيدا كند، تحقيقات نشان مي داد كه احتمالاً پسر مرد كارخانه دار در ماجراي سوءقصد به وي دست داشته است.

پسر جوان امير به نام مسعود به اداره يكم آگاهي انتقال يافت. وي در تحقيقات اوليه منكر هرگونه اطلاعي از چگونگي وقوع اين حادثه تلخ براي پدرش شد ولي پليس در مراحل بعدي بررسي خود متوجه شد مسعود مدتي بود اختلاف شديدي با پدرش داشت.

چرا كه وي حاضر به قبول ازدواج مسعود با دختر مورد علاقه اش نبود و همين امر موجب شده بود وي كينه پدرش را به دل بگيرد و اختلاف حسابي كه بين آنها وجود داشت نيز به ناراحتي و دلگيري پسر از پدرش افزوده بود.

كشف اين موضوعات موجب شد تحقيقات از مسعود به طور جدي تر ادامه يابد تا اينكه پسر جوان وقتي خود را مقابل ادله و شواهد ماموران پليس ديد و در شرايطي كه چاره اي جز بيان حقيقت نداشت، لب به اعتراف گشود و به افسر پرونده گفت: يك هفته قبل از وقوع اين حادثه نقشه قتل پدرم را كشيدم، براي اجراي آن از يكي از دوستانم به نام محمد كمك گرفتم، او نيز قبول كرد در مقابل گرفتن ۱۵ ميليون تومان پدرم را بكشد.

براي او يك قبضه اسلحه تهيه كردم و برنامه ريزي هاي لازم را براي اجراي نقشه قتل با يكديگر هماهنگ كرديم. روز حادثه طبق نقشه قبلي محمد در گوشه اي از خيابان به انتظار پدرم ايستاد و بعد از خروج پدرم از خانه او را هدف گلوله قرار داد.

با بيان اين اعترافات از سوي مسعود، عمليات دستگيري محمد انجام گرفت. اين متهم نيز بعد از بازداشت به سوءقصد به مرد كارخانه دار اعتراف كرد و گفت: بعد از اجراي ناكام نقشه قتل، مسعود از ۱۵ ميليون توماني كه قرار گذاشته بوديم تنها ۳۰۰ هزار تومان به من داد. تحقيقات بيشتر روي پرونده اين جنايت ناكام در دادسراي امور جنايي تهران ادامه دارد

Comment

• پرونده مرد جواني كه در پي سرقت در خانه زن سالمندي با ضربه هاي سنگين به سرش، وي را به قتل رسانده بود با تأييد حكم قصاص از سوي قضات شعبه ۷ تشخيص ديوان عالي كشور براي اجرا به شعبه اجراي احكام دادسراي جنايي تهران فرستاده شد.

متهم به ضرب و جرح، سرقت و قتل زن ۷۶ ساله، ۲۳ سال سن دارد.وي هفتم اسفندماه سال ۸۲ در ملارد كرج، فروغ و پسرش را مجروح كرد و سپس به وسيله صندلي ضربه اي به سر فروغ (مقتول) وارد كرد كه باعث شكستگي جمجمه مقتول و مرگ او شد.

از آنجا كه «ابوالقاسم» (متهم به قتل) پس از ضرب و جرح پسر مقتول كه «فريد» نام دارد و پس از قتل فروغ با خودرو سمند آنها، از محل حادثه فرار كرده بود مأموران موفق شدند از طريق پلاك خودرو سرقتي، متهم به قتل را پس از گذشت چند روز از زمان قتل دستگير كنند.

«ابوالقاسم» يك هفته پيش از زمان قتل به خانه فروغ رفته بود و همراه همسرش به عنوان سرايدار در خانه فروغ شروع به كار كرده بودند.اما پس از گذشت يك هفته متهم ۲۳ ساله با طرح نقشه اي قصد سرقت از خانه را داشت كه با قتل صاحبخانه همراه شد.

در جلسه محاكمه متهم كه ۳۱ خردادماه سال گذشته در شعبه ۷۱ دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد، رضوانفر (نماينده دادستان) ضمن شرح ماجرا براي متهم، تقاضاي مجازات قانوني كرد و دختر مقتول با حضور در جايگاه گفت: «شكايت من از ابوالقاسم، كارگر خانه مادرم است اما در اين ماجرا برادرم «فريد» نيز نقش داشته است.»

با تقاضاي قصاص از سوي دختر مقتول، متهم به قتل در مورد سه اتهام ضرب و جرح مقتول و پسرش، سرقت اتومبيل، پول و جواهرات و قتل فروغ گفت: من دو اتهام ضرب و جرح فريد و مادرش و سرقت را قبول دارم اما فروغ را نكشتم.

«ابوالقاسم» با تشريح حادثه گفت: من مدتها بيكار بودم تا اينكه متوجه شدم زن سالمندي در ملارد كرج زندگي مي كند كه داراي باغ و املاك زيادي است و نياز به كسي دارد كه كارهاي خانه و باغباني او را انجام دهد.

به همين خاطر به خانه او رفتم كه پسرش «فريد» به من گفت بايد مدت يك هفته به صورت آزمايشي كار كنم.من بيشتر كارهاي خريد، باغباني و تعميرات را انجام مي دادم و همسرم در خانه به كارهاي شخصي فروغ رسيدگي مي كرد.

چند روز از كار ما در خانه آنها گذشت كه فريد گفت: فقط مبلغ ۷۰ هزار تومان به هر دو ما خواهد داد اما با اين حال ما قبول كرديم كه آنجا كار كنيم زيرا جاي ديگري براي ماندن نداشتيم.

يك روز پيش از حادثه من و فريد براي تعمير خودرو او به تهران رفتيم اما وقتي برگشتيم فريد از من خواست همان شب با همسرم وسايلم را جمع كنم و از آنجا بروم و هرچه از او خواستم تا فردا هم بگذارد آنجا زندگي كنم او قبول نكرد.

به همين خاطر چند ساعت پس از اين ماجرا او را به بهانه روشن كردن آبگرمكن به داخل اتاق كشيدم و با چوب چند ضربه به سر و صورت فريد زدم.فريد بيهوش روي زمين افتاده بود كه به اتاق فروغ رفتم و با لگد به سر و صورت او زدم كه بيهوش روي زمين افتاد اما وقتي در حال خارج شدن از خانه بودم مطمئن هستم كه زنده بود.

با اظهارات متهم به قتل، قاضي نورالله عزيزمحمدي عكس هاي كشف جسد را به او نشان داد و گفت: در زمان كشف جسد مشخص شد كه مقتول در اثر اصابت جسم سنگيني به سرش به قتل رسيده است در صورتي كه شما منكر كوبيدن جسمي بر سر مقتول هستيد.

متهم به قتل پس از صحبتهاي قاضي دادگاه باز هم منكر كوبيدن جسمي به سر مقتول شد و گفت: پس از قتل با خودرو سمند مقتول و پسرش از خانه خارج شدم.از سوي ديگر پزشكان متخصص قانوني علت اصلي مرگ مقتول را شكستگي جمجمه در اثر اصابت جسم سنگين به سر مقتول اعلام كرده اند.

پس از دفاعيات وكيل مدافع متهم، قاضي نورالله عزيزمحمدي و چهار قاضي مستشار رحيمي، باقري، مظفري و سبزواري وارد شور شده و ابوالقاسم را به اتهام قتل فروغ به قصاص نفس، در رابطه با ضرب و جرح پسر مقتول به ۵ سال حبس و به خاطر سرقت به سه سال حبس و تحمل ۷۴ ضربه شلاق محكوم كردند.

با اعتراض متهم به حكم مجازاتش، پرونده به شعبه ۴۰ ديوان عالي كشور رفت و از سوي قضات اين شعبه نيز حكم تأييد شد.

متهم به قتل در ادامه براي بار دوم به حكم اعتراض كرد كه اين بار پرونده به شعبه ۷ تشخيص ديوان عالي كشور رفت و از سوي قضات اين شعبه تأييد و براي اجراي حكم به شعبه اجراي احكام دادسراي جنايي تهران رفت.

Comment

• مرد 60 ساله اي که در سومين روز از فصل بهار 2 همسر خود را در همدان و اسدآباد به قتل رسانده بود ، پس از فرار ، روز گذشته در بندرعباس خودکشي کرد.

روز سوم فروردين به دنبال تماس با مرکز فوريت هاي پليسي 110 مشخص شد مرد 60 ساله اي به نام حسينعلي پس از اختلاف با 2 همسر خود که در شهرهاي همدان و اسدآباد زندگي مي کردند ، به فاصله چند ساعت هر دو همسر خود را به قتل رسانده و متواري شده است. با گزارش موضوع به دادسراي همدان ، دستور دستگيري متهم در پليس آگاهي همدان صادر شد.

کشف جسد متهم

بنابر اين گزارش ، در حالي که تحقيقات گسترده پليس براي دستگيري قاتل فراري ادامه داشت ، تصوير متهم از سوي پليس آگاهي به شهرهاي مختلف فرستاده شد. روز گذشته فردي که در حال عبور از پارک جنگلي بندرعباس بود ، با مشاهده جسد حلق آويز شده فردي از يک درخت ، موضوع را به ماموران اطلاع داد.

با عزيمت پليس و بازپرس ويژه قتل دادسراي بندرعباس مشخص شد جسد متعلق به حسينعلي ق است که پيش از اين به اتهام قتل 2 همسر خود تحت تعقيب پليس آگاهي همدان قرار داشته است. با انتقال جسد به پزشکي قانوني ، دستور تحقيق در اين زمينه صادر شد

Comment

Working...
                                X