Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سپهر حيدرى كاپيتان ذوب آهن، ديشب قرارداد خود با پرسپوليس را به ثبت رساند.ساعت ۱۹ ، سپهر حيدرى مدافع فصل قبل ذوب آهن به همراه يكى از اعضاى باشگاه در محل هيأت فوتبال حاضر شد و قرارداد ۲ ساله خود را با اين تيم به ثبت رساند.حيدرى پس از ميثم سليمانى دومين بازيكن پرسپوليس است كه قرارداد خود را با اين تيم به ثبت مى رساند.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس گفت: عده*اي با افشين قطبي تماس گرفته و با دادن اطلاعات غلط در وي ترديد و نگراني ايجاد مي*كنند. اين افراد كه با آمدن قطبي به ايران منافع*شان به خطر مي*افتد و متضرر مي*شوند درباره ايران اطلاعات غلطي مانند نبود امنيت و درباره باشگاه نيز اطلاعاتي مانند اينكه باشگاه بدهكار است و حق و حقوق شما را پرداخت نمي*كند، مي*دهند.

وي با اشاره به سخنان رييس جمهوري در مراسم تجليل از قهرمانان مبني بر استفاده از چهره*هاي برتر ايراني در خارج از كشور گفت : سخنان رييس جمهوري نشان از نكته سنجي وي دارد و ما نيز در اين راستا بايد از چهره*هاي تواناي ورزش ايران درخارج از كشور استفاده كنيم.

وي گفت: من واقعا نمي*دانم كه چرا يك عده*اي زنگ مي*زنند و قطبي را نگران كرده و از اين كار نيز لذت مي*برند.

وي افزود: باشگاه پرسپوليس در شرايط فعلي به*آرامش نيازدارد و كساني كه اين كار را مي*كنند حتما هوادار اين باشگاه و تيم نيستند. تنها كساني دست به اين گونه اقدامات مي*زنند كه از امدن قطبي متضرر مي*شوند.

وي درباره شرايط حضور قطبي در ايران گفت: ما بسيار اميدواريم كه وي طي روزهاي اخير باحضور در ايران قرارداد امضا كند.

كاشاني ادامه داد: قطبي پيش شرطهايي را اعلام كرده*است كه ماشرايط انها را فراهم مي*كنيم و درحال نزديك شدن به خواسته وي هستيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره زمان حضور قطبي در ايران گفت:احتمال دارد كه در صورت توافق، وي قبل از پايان مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا به ايران امده و قرارداد امضا كند.

وي ادامه داد: افشين قطبي پيش قرارداد خود را كه شامل ‪۳۶‬ماده است توسط مدير برنامه*هاي خود ارسال كرده و ما در هيات مديره بعد از بررسي آنها در جلسه ديروز،احساس كرديم شرايط مان بسيار نزديك شده و تنها چند اختلاف جزيي وجود دارد.

وي درباره شرط قطبي براي داشتن اختيار تام و عدم دخالت در وظايف وي گفت : اين حداقل خواسته*اي است كه يك سرمربي مي*تواند داشته باشد و هيچكس نبايد در كارهاي او دخالت كند.

وي درباره خبر احتمال شكايت باشگاه از محمد حسن انصاري فرد گفت : اين خبر صحيح نيست.

وي درباره بازيكنان جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت : آمدن شيث رضايي تقريبا نزديك به يقين است، ساها نيز امروز براي صحبت مي*آيد و با برهاني هم صحبت*هاي اوليه انجام شده است.

Comment

• مدافع ملي پوش كشورمان پس از امضاي قرارداد با تيم فوتبال پيروزي گفت :
              با تمام وجود براي پرسپوليس بازي مي*كنم و اميدوارم فصل خوبي را در اين تيم پشت سر بگذارم.

به گزارش سايت خبري باشگاه پرسپوليس، محمد نصرتي گفت: از پيوستن به تيم بزرگ پرسپوليس خوشحالم.

مدافع ملي پوش كشورمان افزود: پرسپوليس تيم بزرگي است و شايستگي و توان قهرماني را دارد. به اميد خدا آمده*ام كه با اين تيم قهرماني در ليگ برتر را جشن بگيرم و اميدوارم فصل خوبي را در ان پشت سر بگذارم.

نصرتي گفت:هواداران خوب و بي*شمار پرسپوليس هميشه حامي اين تيم بوده اند و در اين فصل و با حمايت آنها مي*توانيم به جايگاهي كه شايسته پرسپوليس است دست يابيم.

گفتني است امروز همچنين فرهاد خيرخواه آقاي گل ليگ دسته يك و بازيكن فصل پيش تيم سرخپوشان دلوار افزار با حضور در باشگاه پيروزي قراردادي دو ساله با اين تيم امضا كرد.

وي فصل گذشته تنها در ‪ ۸‬بازي تيم سرخپوشان شركت كرد و با زدن ‪ ۱۲‬گل ، عنوان آقاي گلي ليگ دسته يك را كسب كرد.

خيرخواه پيش از اين عضو تيم*هاي اميد و بزرگسالان پاس نيز بوده است.

Comment

• Comment

• دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس در مورد احتمال حضور دروازه بان جديد در اين تيم گفت: مشكلى با اين مسأله ندارم و مهم براى من موفقيت تيم است. فرشيد كريمى افزود: در چند سال اخير هميشه دروازه بان هاى بزرگى در پرسپوليس حضور داشته اند اما با رقابت سالم اجازه نداديم كه مسائل حاشيه اى اين به تيم ضربه بزند و براى فصل آينده نيز آماده رقابت با ديگر دروازه بان ها هستم و فرقى ندارد كه چه كسانى به تيم مامى پيوندند.وى در مورد احتمال حضور حسن رودباريان، دروازه بان اصلى تيم ملى در پرسپوليس نيز گفت: اين مسائل به كادر فنى مربوط است و من نيز مشكلى با حضور دروازه بان جديد ندارم زيرا در صورت آماده بودن همانند فصل قبل به عنوان دروازه بان اصلى براى پرسپوليس كار خواهم كرد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به احتمال فراوان از روز جمعه كارم را با تيم پرسپوليس شروع مي*كنم و همراه با"حميد استيلي"تيم قدرتمندي براي بازي نخست در روز ‪ ۲۶‬مرداد راهي ميدان مي*كنيم. به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، "افشين قطبي" با بيان اينكه تا پايان هفته جاري قطعا در تهران خواهد بود، گفت: بسياري از مصاحبه*هايي كه در دو هفته گذشته از قول من دربرخي از خبرگزاري*ها منتشر شده، صحت ندارد.

وي بااشاره به*اينكه مذاكرات خوبي با مدير عامل باشگاه پرسپوليس داشته است، تصريح كرد:من هنوز درفضاي ايران نيستم ونمي*دانم چه*اتفاقاتي در ايران رخ مي*دهد بنابراين در تمامي مصاحبه*ها اعلام كرده*ام كه بهترين راه براي دانستن روند مذاكرات، اخباري است كه از طريق باشگاه منتشر مي*شود.

او درباره اينكه چرا علاقه زيادي به گفت و گو ندارد، گفت: به دو دليل مصاحبه نمي*كنم اول اينكه بر اساس اصول حرفه*اي اگر قرار به مصاحبه باشد بايد با هماهنگي باشگاه پرسپوليس باشد و ديگر اينكه چون هنوز زبان فارسي را خيلي خوب و روان حرف نمي*زنم، نمي*توانم خيلي با خبرنگاران ايراني ارتباط داشته باشم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ادامه داد: مي*دانم كه اين روزها همه دوست دارند از من بدانند اما بهتر است كمي صبر كنيم تا در پايان هفته كه به تهران آمدم در كنفرانس مطبوعاتي به سوال*ها پاسخ دهم.

"افشين قطبي" در پايان درباره بسياري از مصاحبه*هايي كه از قولش چاپ مي*شود تصريح كرد: چون همه تشنه دانستن هستند بعضي از خبرنگاران از قول من حرف*هايي مي*نويسند كه خيلي از آنها واقعيت ندارد.

او افزود: مهم*ترين چيزي كه مي*توان گفت اين است كه من و مديرعامل باشگاه به نقاط اشتراك بسياري رسيده*ايم و فقط چند روز ديگر طول مي*كشد تا به تهران بيايم.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• محمدنصرتى مدافع ملى پوش تيم پرسپوليس گفت: خوشبختانه پرسپوليس تمرينات خوبى را برگزار مى كند. در سال هاى گذشته در اين تيم چنين نظمى حاكم نبوده است. مدافع تيم ملى فوتبال ايران اظهار داشت: سال ها در تيم بزرگ پاس بازى كرده ام اما پرسپوليس در فصل جارى به لحاظ فنى شرايط ايده آلى دارم. از نحوه تمرينات در اين تيم رضايت كامل دارم. نصرتى راجع به شايعه صحبت هايش با افشين قطبى براى انتقال به پرسپوليس عنوان كرد: در جام ملت ها با دستيار ايرانى كره جنوبى صحبت كردم اما بيشتر بحث ما درباره مسايل تيم ملى بود. در واقع، درباره پرسپوليس و انتقالم به اين تيم با قطبى صحبتى نداشتم.

Comment

• مسئولان باشگاه پرسپوليس از حضور بازيكن خارجى خود در اردوى تيم در روز جمعه خبر دادند. پرسپوليس صبح ديروز با كليه بازيكنان به منظور برگزارى يك ديدار دوستانه با تيم منتخب كاشان براى افتتاحيه ورزشگاهى در اين شهر تهران را ترك كرد. قرار است كاروان اين تيم پس از اين بازى، براى برگزارى اردوى ۵ روزه راهى بروجرد يا هشتگرد شود.به گفته مسئولان اين باشگاه تا روز جمعه الونگ به جمع سايرين در اردو ملحق مى شود. قرار است در اين اردوى ۵ روزه، بازيكنان خارجى كه باشگاه روى آنها نظر دارد، حضور يابند. يكى از اين بازيكنان مدافع چپ پاى تيم ملى عراق است. در ضمن افشين قطبى نيز روز يكشنبه هفته آينده براى اولين بار در تمرينات پرسپوليس حاضر خواهد شد.

Comment

• Comment

Working...
                                X