Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mehdi Mahdavi Kia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

مهدي مهدوي‌كيا، بازيكن ايراني تيم فوتبال هامبورگ كه چند وقتي است براي ترك اين باشگاه توسط مديران هامبورگ تحت فشار قرار گرفته، اعلام كرد: به هيچ وجه آنها نمي‌توانند به اجبار من را به باشگاه ديگري انتقال دهند.

مهدي مهدوي‌كيا، اظهار كرد: من اواخر فصل پيش با اصرار مديران باشگاه و تمايل خودم قراردادم را تا سال 2007 با اين تيم تمديد كردم و من نسبت به اين قرارداد وفادار هستم اما مدير ورزشي باشگاه (بيرسدورفر) طي اين چند وقت در گفت‌وگوهايي اعلام كرده كه ما به مهدوي‌كيا نيازي نداريم و او مي‌تواند باشگاه جديدش را انتخاب كند. من تا پايان قراردادم در هامبورگ خواهم ماند و در پايان فصل بعد و با تمام شدن قرارداد دو ساله‌ام براي جدايي و انتقال به تيمي ديگر تصميم‌گيري خواهم كرد.

وي درباره‌ي وضعيت آينده‌اش در هامبورگ، گفت: مشكلي نيست. در اين تيم مي‌مانم و براي مجاب كردن مربي براي استفاده از من در تركيب اصلي با ديگران رقابت خواهم كرد.

بازيكن باسابقه‌ي تيم ملي كشورمان در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با ايسنا درباره‌ي ميزان آمادگي‌اش، گفت: در هامبورگ تمرينات منظمي را انجام داده‌ام و هم اكنون در وضعيت خوب بدني قرار دارم و اميدوارم تا چند روز آينده به هماهنگي كامل با ساير بازيكنان دست پيدا كنم.

وي در مورد شرايط فعلي تيم ملي و دو ديدار آينده تصريح كرد: بازيكنان حاضر هما‌ن‌هايي هستند كه در چند بازي اخير در اردو حضور داشته‌اند و فضاي بسيار مثبتي بر تيم ملي حاكم است ولي اميدوارم بتوانيم اين انگيزه بالا را با بازي خوبمان در دو ديدار آينده به ويژه ديدار پيش رو (كره‌ي شمالي) تكميل كرده و با صعود به جام جهاني مردم كشورمان را كه دراين چند ساله زجر فراواني را متحمل شده‌اند را شاد كنيم.

Comment

Comment

M Mahdavikia Is New captain Of Team Melli

bache ha bodoyid ke in barbarez kachale az mehdi jelo oftaade

Hamburger SV – News, Spielplan, Ergebnisse und mehr.

Comment

bacheha bejonbid

salam
          baba bejonbid ke in barbarez ke ye gherun ham nemiarze hodude 10% az mehdi jolo oftade, bejonbid o beterkunid

Comment

man alan baraye mahdavikiya vote dadam vali barbarez kheyli az mahdavikiya jolotare

God made Coke,
            God made Pepsi,
            God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

faghat mahdavi kiaaa

Comment

Hala vote bedin ya nadin, Mahdavi kia bebareh ya nah ! chizi keh mohem hast,ineh keh Barbarez az lahazeh tecnic sar tar hast (His coach Said!) vali agha Mehdi-e ma joon dareh,nafas dareh, ziba pas mideh ! ba in hal,hamchin chizi,ta'aghiri nemideh tooyeh alagheyeh ma beh ishan va neither to his coach !

Comment

vali mahdavikiya khodayiish kheyli tamrin dare, va kheyli dare roo bazish kar mikone
                  eyval be hame bazikonaye iraniiii, i love them all

God made Coke,
                  God made Pepsi,
                  God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

miss germany ...........

Comment

Felan Ke Damesh Garm Mahdavikia Rooye Hamaro Kam Karde..
                      Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

Comment

Mahdavikia is the best

Comment

I like the other ones too

Comment

Aslan monsefane nist

Comment

Vaghan hardoshoon liaghatesho daran

Comment

Hardo bazikonaye kheily khoobian

Comment

Working...