هافبك تيم فوتبال هانزاروشتوك، ضعيف ترين لژيونر ايرانى در هفته پنجم بوندس ليگا شد. امير شاپورزاده در بازى مقابل بيله فلد درنيمه نخست به ميدان آمد و در آغاز نيمه دوم جاى خود را به ريدله ويتس سپرد. شاپورزاده با دريافت نمره ۵.۵ به عنوان ضعيف ترين لژيونر ايرانى در هفته پنجم بوندس ليگا شناخته شد. روشتوك در اين بازى ۴ بر ۲ مغلوب شد. بازيكن ايرانى تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت براى بازى خوبش مقابل هامبورگ، نمره ۳ دريافت كرد. مهدوى كيا كه در اين ديدار در نقش مدافع راست ظاهر شد، تلاش زيادى كرد تا بلكه بتواند دروازه تيم پيشين خود را باز كنداما باوجود تلاش بسيار، اين مهم برآورده نشد. دراين ديدار كه از هفته پنجمبوندس ليگا انجام شد،اينتراخت فرانكفورت توانست به برترى ۲ بر يك برسد. هر ۲ گلاينتراخت را ماير به ثمر رساند. گفتنى است وحيد هاشميان، بازيكن ايرانى هانوفر مقابل نورنبرگ نيمكت نشين بود.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mehdi Mahdavi Kia
Collapse
X
-
مجله معتبر كيكر در پايان هفته هفتم رقابت هاى فوتبال بوندس ليگا نمرات بازيكنان بر اساس ميزان تاثيرگذارى آنها در مسابقات را اعلام كرد. درديدار اينتراخت فرانكفورت مقابل كارلسروهه، مهدى مهدوى كيا ۹۰ دقيقه درتركيب تيمش حضور داشت و درنهايت ازمجله كيكر نمره ۵/۳ گرفت.مهدوى كيا در اين ديدار به عنوان مدافع راست براى اينتراخت بازى كرد.

Comment
-
مهدى مهدوى كيا، بازيكن ايرانى تيم اينتراخت فرانكفورت بعد از باخت ۴ بر يك در بازى روز شنبه مقابل اشتوتگارت، نمره ۵ از كيكر دريافت كرد. اين بازيكن و يارانش در اين مسابقه عملكرد ضعيفى مقابل قهرمان دوره قبل بوندس ليگا ارائه دادند و به اين خاطر همتيمى هاى مهدوى كيا نيز همانند او نمره ضعيفى دريافت كردند.

Comment
-
كاپيتان تيم ملى فوتبال كشورمان گفت: فوتبال ايران آن قدر پتانسيل دارد كه زمان از دست داده را جبران كند، به شرط آنكه بيش از اين معطل نكنيم و همه با تمام توان از فدراسيون و تيم ملى حمايت كنند. مهدى مهدوى كيا در خصوص وضعيت فوتبال كشورمان ضمن بيان مطلب فوق افزود: بى صبرانه منتظرم كه انتخابات فدراسيون فوتبال انجام شود تا پس از آن، تيم ملى وضعيت روشنى پيدا كند. ما بايد زودتر كار را شروع كنيم، چون حريفان ما زودتر از اينها آماده سازى خود را آغاز كرده اند. كاپيتان تيم ملى فوتبال كشورمان در مورد تمرينات اينتراخت عنوان كرد: ۲ هفته ديگر تمريناتمان را شروع مى كنيم و بعد از ۳ ، ۴ روز تمرين براى برگزارى اردو و بازيهاى تداركاتى راهى پرتغال مى شويم.مهدوى كيا درمورد جايگاهش در اينتراخت تصريح كرد: مساله اول اينكه من در اين فصل به اينتراخت پيوستم، همچنين همراهى تيم ملى در جام ملتهاى آسيا، باعث شد كه نتوانم در تمرينات بدنسازى تيم شركت كنم اما حالا بعد از يك ريكاورى خوب، فرصت دارم كه در تمرينات بدنسازى تيم حضور داشته باشم. وى خاطرنشان كرد: من اهل مبارزه هستم اما سرمربى حرف اول و آخر را در تيم مى زند. اگر بخواهيد در فوتبال آلمان موفق باشيد بايد توانايى خود را ثابت كنيد و در فرصتهايى كه نصيبتان مى شود، جايگاه مناسبى را در تيم به دست آوريد. اينجا مرا براى اسمم نمى خواهند، براى فوتبالم مى خواهند.هافبك تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در مورد وضعيت پرسپوليس هم اظهار داشت: به خاطر تداخل با بازيها و تمرينات، بسيارى از بازيهاى اين تيم را نمى توانم ببينم، اما اخبار را دنبال مى كنم. واقعاً خوشحال هستم كه پرسپوليس صدرنشين است و بدون شكست بازيها را ادامه مى دهد.وى افزود: مسئولان باشگاه بايد مراقب باشند كه اين آرامش بر هم نخورد و من اميدوارم پرسپوليس همين طور بدون شكست تا قهرمانى پيش برود تا پس از سالها، دوباره هواداران طعم خوش قهرمانى را بچشند. آنها در اين چند سال خيلى سختى كشيده و صبور بوده اند و حق آنهاست كه امسال خوشحال باشند.

Comment
-
مهدى مهدوى كيا در مورد حضور على كريمى در پرسپوليس گفت: بازگشت كريمى به اين تيم پرطرفدار اتفاق جالبى بود زيرا مى تواند مجدداً براى تيم محبوبش مثمرثمر باشد. من اميدوارم اين بازيكن موفق شود خاطرات خوب گذشته خود را در پرسپوليس زنده كند.وى ادامه داد: كريمى مى تواند با عملكرد خود در كنار ساير بازيكنان اين تيم، آرزوى ديرين هواداران پرسپوليس كه قهرمانى در آسياست را تحقق بخشد. البته من مطمئنم كريمى مى تواند براى پرسپوليس مفيد باشد و به اين تيم كمك شايانى كند.هافبك تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در پاسخ به اين سؤال كه آيا مهدوى كيا هم فوتبالش را در پرسپوليس به پايان مى رساند؟ اظهار داشت: من ۲ سال ديگر با اينتراخت فرانكفورت قرارداد دارم اما به عنوان كسى كه پيشرفتش در فوتبال را مديون اين تيم است، دوست دارم به هر نحوى كه مى توانم به پرسپوليس كمك كنم.مهدوى كيا با بيان اينكه كسب تساوى در زمين وولفسبورگ در سومين ديدار اينتراخت در بوندس ليگا نتيجه بدى نبود، در مورد نيمكت نشينى اش در آن ديدار افزود: تا صبح روز آن مسابقه در تركيب اصلى تيم قرار داشتم اما پس از آنكه مربى تيم متوجه شد محروميت مهاجم برزيلى وولفسبورگ به پايان رسيده و اين تيم مى خواهد با ۲ مهاجم بازى كند، ترجيح داد سيستم تيم را تغيير داده و از ۳ مدافع مقابل ميزبان استفاده كند، به همين دليل فرصت حضور در زمين مسابقه را از دست دادم.وى با اشاره به اينكه در آمادگى كامل به سر مى برد، خاطرنشان كرد: متأسفانه روز چهارشنبه بازى هاى ملى برگزار مى شود و روز جمعه هم بايد در هفته چهارم بوندس ليگا مقابل كارلسروهه به ميدان برويم كه همين موضوع مى تواند براى ما مشكل ايجاد كند اما تلاش مى كنيم در اين ديدار با كسب امتياز لازم خود را از وضعيت فعلى نجات دهيم.

Comment
-
مهدى مهدوى كيا، كاپيتان تيم ملى ايران پس از يك غيبت ۹ ماهه براى بازى با كره شمالى دوباره به تيم ملى بازگشت.
اين اولين مرتبه است كه مهدوى كيا براى تيمى كه هدايت آن بر عهده على دايى است به ميدان مى رود.
با توجه به دعوت نشدن مهدوى كيا به تيم ملى در ماه هاى گذشته و شايعاتى كه درباره رابطه او با دايى منتشر شده بود تصور مى شد دوران مهدوى كيا در تيم ملى به پايان رسيده است، اما حضور مجدد اين بازيكن ۳۲ ساله در اردوى تيم ملى مشخص كرد او همچنان مى تواند يكى از اعضاى تيم ملى ايران باشد و همچنان به بازى هاى ملى خود اضافه كند.
با توجه به غيبت بلندمدتت آيا تصور مى كردى كه براى بازى با كره شمالى به تيم ملى دعوت شوى؟
اين مساله اى نيست كه بتوان آنرا پيش بينى كرد ، به هرحال من در چند بازى به علت مصدوميت غايب بودم و براى بازى با عربستان هم دعوت نشده بودم.
دليل اينكه در چند ماه گذشته از تيم ملى دور ماندى و بعد از بازى با سوريه ديگر براى تيم ملى دعوت نشدى چه بود؟
من قبلا هم چندين مرتبه در اين باره گفته بودم كه اگر به تيم ملى دعوت شوم با كمال ميل در خدمت تيم ملى خواهم بود و در غير اين صورت تلاش مى كنم كه در باشگاهم خوب كار كنم.
در شرايط فعلى چقدر آماده اى؟
به نظر خودم شرايط خوبى دارم و بدون اينكه مصدوم شوم تمرينات خوبى در باشگاهم انجام دادم.
پس چرا در فرانكفورت كم به بازى گرفته مى شوى؟
مهدوی کیا معتقد است به عنوان مدافع کار دشواری برای کسب موقعیت حضور در ترکیب تیم آینتراخت دارد
به خاطر پست بازى ام است؛ مربى مرا براى دفاع راست در نظر گزفته و معمولا در اين پست تعويض كم صورت مى گيرد.
اگر تيم عقب باشد كه مهاجم و هافبك عوض مى كنند، اگر تيم جلو باشد هم دفاع وسط و هافبك دفاعى اضافه مى كنند.
دفاع راست مان يا بايد مصدوم شود يا آنقدر بد بازى كند كه به من نوبت بازى برسد. البته در اين بازى آخر بيست دقيقه در هافبك راست بازى كردم.
آيا از بازى هايى كه در اين همين دقايق كوتاه براى فرانكفورت انجام دادى راضى هستى؟
متاسفانه تا وارد زمين شدم گل خورديم ، اما در مجموع بد نبودم.
در ماه هاى گذشته چندين مرتبه نشريات آلمانى از تو انتقاد كردند و نوشتند كه مهدوى كيا ديگر آن بازيكن اماده سالهاى گذشته نيست و حتى سرعتش هم پايين آمده آيا اين انتقادات را قبول دارى؟
راستش را بخواهيد از اين بدتر هم نوشته اند، اما من به عنوان يك بازيكن به اين مسائل عادت كرده ام.
بالاخره فصل گذشته اكثرا در نيم فصل دوم مصدوم بودم و نتوانستم خوب كار كنم، در هامبورگ هم همين انتقادات بود ولى من بايد كار خودم را انجام دهم.
اميدوار هستى كه در آينده جايگاه بهترى در فرانكفورت پيدا كنى؟
صددرصد. با تمريناتى كه انجام مى دهم مى توانم به تركيب تيم راه پيدا كنم.
فرانكفورت در اين فصل اصلا نتايج خوبى نگرفته دليلش را چه مى بينى؟
ما پارسال خيلى خوب شروع كرديم ، اما امسال تا به حال نتايج خيلى بدى گرفتيم. فكر كنم مشكل ما برد اول باشد؛ با كسب برد اول روى غلتك مى افتيم.
گويا مربى تيم تان هم در خطر اخراج قرار دارد؟
نه در اين مورد صحبتى نشده است.
به موضوع تيم ملى برگرديم. در اين مدت هميشه گفته شده كه بين تو وعلى دايى مشكلاتى وجود دارد و علت دعوت نشدنت به تيم ملى همين بوده. در اين باره چه نظرى دارى؟
خدا را شكر من در فوتبال با هيچ كس مشكلى نداشتم و ديديد كه به تيم ملى دعوت شدم.
سالها با دايى هم بازى بودى و الان مربى ات است با اين قضيه چطور كنار آمدى؟
جايگاه مربى با بازيكن كاملا فرق مى كند. من قبلا چنين تجربه اى داشتم؛ توماس دال، مربى سابق هامبورگ سالها همبازى ام بود و بعد مربى ام شد. در اين باره مشكلى ندارم.
اولين حضورت در تيم دايى محسوب مى شود ، اين تيم را چطور ديدى؟
تيم نسبت به گذشته جوان تر شده ، اميدوارم اين تيم به جام جهانى صعود كند تا اين بازيكنان جوان بتوانند پيشرفت كنند.
خيلى ها مى گويند كار سختى براى صعود نداريم نظر تو چيست؟
مهدوی کیا پس از نه ماه به تیم ملی بازگشته است
ديگر در فوتبال راحتى وجود ندارد.
شايد فكر كنيم حريفان اصلى ما كره جنوبى و عربستان هستند، اما كره شمالى و امارات هم تيم هاى خطرناكى اند و نسبت به چهار سال قبل كار سخت ترى داريم.
امسال سيزدهمين سال حضورت در تيم ملى است تا كى مى خواهى به حضورت در تيم ملى ادامه دهى؟
قصد دارم اگر تيم ملى به جام جهانى صعود كرد بعد ار جام جهانى از تيم ملى خداحافظى كنم.
على كريمى بازگشت موفقيت آميزى به ليگ ايران و پرسپوليس داشت آيا تو وسوسه نشدى كه به پرسپوليس برگردى؟
من تا ۲۰۱۰ با فرانكفورت قرارداد دارم وتا آن موقع كه در آلمان خواهم بود در باره بعد از آن هم زود است الان تصميم بگيرم.
گويا قصد داشتى كريمى را به تيم ملى برگردانى؟
كريمى فوتباليست بزرگى است ومى توانست وزنه بزرگى براى ما باشد. من متاسقم كه چنين تصميمى گرفت.
فكر می كنم عوض شدن تصميمش با تلاش من امكان پذير نباشد.
درباره بازگشت كريم باقرى به تيم ملى چه نظرى دارى؟
من چند بازى پرسپوليس را در اين فصل ديدم. وقتى كريم را ديدم ياد بازى هاى خوبش در سالهاى ۷۳ و ۷۴ افتادم؛ وقتى يك فوتباليست سالم زندگى كند مى تواند در اين سن و سال هم اينقدر خوب بازى كند.
در آلمان هم ماته ئوس همين طور بود. براى من افتخارى است تا دوباره كنار كريم بازى كنم.
حاضرى بازوبند كاپيتانى تيم ملى را به كريم باقرى بدهى؟
صددرصد ، كريم بزرگ ماست.
Comment
-
مهدوي كيا: آماده*ام، اما نمي دانم چرا بازي نمي كنم
بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت گفت: در شرايطي كه وضعيت جسماني ام مطلوب است، متاسفم كه به تركيب اصلي راه پيدا نمي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه بيلد در تازه ترين شماره خود به درج گزارشي از وضعيت مهدي مهدوي كيا*، بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت پرداخته است.
اين روزنامه در ابتداي گزارش خود نوشت: در تيم هامبورگ مهدوي كيا سال ها، بازيكن محبوب بود. در تيم ملي ايران نيز اين بازيكن 31 ساله تا حد كاپيتان مورد پذيرش قرار گرفت. تنها در تيم اينتراخت فرانكفورت او نتوانست لحظات خوشي را بيابد و فرصتي براي خنده به دست آورد. در دور برگشت بوندس ليگا مهدوي كيا تا به اين لحظه حتي در يك دقيقه هم همراه تيمش در مسابقات حضور نداشته است.
اين روزنامه سپس نقطه نظر بازيكن ايراني را جويا شده و از قول وي نوشته است: من دوران آماده سازي زمستاني خيلي خوبي را پشت سر گذاشتم كه بدون مصدوميت بود. الان هم بسيار متاسف هستم كه حتي در حين بازي، به عنوان بازيكن ذخيره به ميدان نرفته ام.
روزنامه بيلد در ادامه به انعكاس اين نكته پرداخته كه مهدوي كيا با فريدهلم فونكل، سرمربي اينتراخت تنها يك گفت و گوي خيلي كوتاه در مورد وضعيت اخيرش داشته است.
بيلد عنوان كرده است:* به خاطر اينتراخت، *او حتي بازي هاي اخير تيم ملي كشورش را از دست داده تا بلكه بتواند با آرامش و آمادگي بالا براي اينتراخت بازي كند.
مهدوي كيا گفت: حضور در تركيب اصلي همواره هدف من به شمار رفته است. در سال هاي اخير اغلب با ناكامي مواجه بودم اما الان واقعا احساس شور و شعف مي كنم و مي خواهم اين آمادگي و احساس شعف را در بوندس ليگا به اثبات به رسانم.
به اعتقاد نويسنده اين روزنامه آلماني، بازي فردا با كارلسروهه مي تواند فرصتي اميدبخش براي تحقق رويا و اهداف بازيكن ايراني اينتراخت باشد. به ويژه كه او نامزد جدي براي حضور در تركيب در قالب مدافع سمت راست بعد از شكستگي دست پاتريك اوكس است. البته مهدوي كيا به عنوان هافبك راست نيز بازي كرده است.
مهدوي كيا مي گويد: مايه تاسف و ناراحتي است وقتي مي بيني مجبوري مرتب تماشاگر باشي، آن هم در زماني كه ما بازي ها را واگذار مي كنيم .
اين روزنامه در پايان گزارش خود عنوان كرده است: اينك مهدوي كيا همراه با خانواده اش در آرامش در فرانكفورت و در آپارتمان مجللش زندگي مي كند. در اين شرايط او فقط درخشش مجدد در عرصه ورزشي را كم دارد.
Comment
-
-
مهدى مهدوى كيا كه پيش از آغاز بازى هاى تيم ملى در مسابقات مقدماتى جام جهانى اعلام كرده بود كه در صورت صعود نكردن تيم ملى به جام جهانى پس از اين بازى ها از تيم ملى خداحافظى مى كند، به طور رسمى با بازى هاى ملى خداحافظى كرد. مهدوى كيا در اين باره گفت: من هميشه به جوانگرايى اعتقاد داشته ام و مدت ها قبل هم گفته بود در صورتى كه تيم ملى به جام جهانى برود، پس از اين بازى ها از تيم ملى خداحافظى مى كنم و اگر تيم ملى به جام جهانى نرفت، بعد از بازى هاى مقدماتى از بازى هاى ملى خداحافظى مى كنم. خداحافظى من از تيم ملى خبر جديدى نيست. وى افزود: تيم ملى جام ملت هاى آسيا را پيش رو دارد. معتقدم كه بايد جاى خود را به بازيكنان جوان بدهم و بر اين اساس از تيم ملى خداحافظى مى كنم. در همين حال كاپيتان پيشين تيم ملى كه بيش از ۱۳ سال پيراهن تيم ملى را بر تن داشت گفت: من قبل از پايان بازى هاى تيم ملى ايران در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى گفته بودم در صورتى كه تيم ملى به جام جهانى صعود كند و مربيان خواهان ادامه حضور من در تيم ملى باشند، در خدمت تيم كشورم خواهم بود و در صورت عدم راهيابى تيم ملى به جام جهانى، از تيم ملى خداحافظى خواهم كرد. حالا هم حرفى كه چند وقت پيش زده بودم را تكرار مى كنم و مى گويم كه بازى با كره جنوبى آخرين و تلخ ترين بازى من در تيم ملى بود. مهدوى كيا در پايان گفت: خيلى ناراحتم كه تيم ملى ايران از راهيابى به جام جهانى بازماند و نتوانستيم پيام آور شادى براى ميليون ها ايرانى دوست داشتنى باشيم. من قصد دارم درباره خداحافظى ام از تيم ملى در قالب يك نامه يا يك مصاحبه توضيحاتى بدهم و طى روزهاى آتى اين كار را خواهم كرد.

Comment
-
مهدي مهدوي*كيا در نامه*اي به طور رسمي از حضور در تيم ملي فوتبال ايران خداحافظي كرد.
به گزارش ايسنا، در اين نامه كه در وب سايت شخصي* مهدوي كيا انتشار يافته است، كاپيتان تيم ملي از دلايلش براي خداحافظي از تيم ملي گفته است.
او عنوان كرده قصد دارد به بازيكنان جوانتر شانس حضور در تيم ملي را بدهد و براي تيم ملي ايران در آينده آرزوي بهترين*ها را دارد.
بازيكن 32 ساله اينتراخت فرانكفورت در اين نامه همچنين از خانواده* و هواداران، همبازيان و مربيان و البته تمام كساني كه به او كمك كرده*اند، تشكر كرده است.
به نام پروردگار يكتا
با درود بر مردم با فرهنگ و متمدن ايران در سراسر دنيا
در ابتدا با شما سخن مي*گويم كه در همه حال و همواره حامي و پشتيبان تيم ملي و بازيكنان آن بوده ايد و در تمامي پيروزي*ها و شكست*ها در كنار ما و در غم*ها و شادي*هاي يكديگر شريك بوده*ايم، با پيروزي*هاي تيم ملي اشك شوق و با شكست*ها گريسته*ايد.
تلاش براي سربلندي ايران و به وجود آوردن لحظات شاد و زيبا براي شما، از وظايف اصلي من و همبازيانم در طول اين سال*ها بوده است، اما از جهت شكست*ها و لحظات بدي كه در ذهن شما نشانده*ايم، به نوبه خود از همه شما عذرخواهي مي*كنم و براي تك تك شما عزيزان آرزوي سلامتي و موفقيت در راه رسيدن به اهداف*تان را دارم.
اولين باري كه با پيراهن تيم ملي به ميدان رفتم را فراموش نخواهم كرد و مدت حضورم در تيم ملي از بهترين زمان عمرم به حساب مي*آيد، از آنجا كه در عمل به جوانگرايي اعتقاد خاصي داشته*ام و به همين دليل از شركت در بسياري از بازي*هاي ملي به خاطر حضور جوانان و تجربه*اندوزي آنان، صرفنظر كرده*ام، زمان را مناسب مي*بينم كه براي هميشه از فوتبال ملي كناره گيري كرده تا اين جوانان برومند و توانا در سال*هاي آينده افتخارات بي*شماري را براي ايران به ارمغان آورند.
آرزوي موفقيت مي*كنم براي تيمي كه هميشه عاشقانه دوستش داشته*ام و براي سربلندي*اش تلاش كرده*ام و از اين به بعد عنوان هوادار و حامي، بازي*هاي تيم ملي را دنبال خواهم كرد.
از مربيان عزيزم، بازيكناني كه در طول اين سال*ها در تيم ملي همبازي بوده ايم و هميشه از دوستان خوب من هستند، از تمامي عزيزاني كه در طول اين سال*ها افتخار همكاري با آنها در تيم ملي را داشته*ام، از مطبوعات و رسانه*هاي ورزشي كه هميشه سعي كرده*ام احترام متقابلي بين ما باشد، از همه شما صميمانه تشكر و قدرداني مي*كنم.
از تك تك اعضاي خانواده*ام، دوستان خوبم در سراسر دنيا كه همواره مرا ياري كرده*اند، از همسرم و دختر عزيزم كه در طول اين سال*ها به علت حضورم در اردوها و مسابقات بيشتر اوقات را تنها بوده*اند و سهم بزرگي در موفقيت*هاي من داشته*اند صميمانه تشكر و قدرداني مي*كنم و در پايان بعد از هفته*ها سكوت لازم مي*دانم كه نسبت به دو نكته اظهار نظر كرده و بعد از اين هيچ اظهارنظر و مصاحبه*اي در مورد تيم ملي و فوتبال ايران انجام نخواهم داد.
اول آن كه همه مي*دانيم با راه نيافتن تيم ملي به جام جهاني و حذف نمايندگان فوتبال ما از جام باشگاه*هاي آسيا، زنگ خطر براي فوتبال ايران به صدا در آمده است.
از تمامي پيشكسوتان و اهالي فوتبال كه در فوتبال اين مملكت زحمت كشيده*اند و دلشان براي فوتبال ايران مي*سوزد، درخواست مي*كنم دست به دست هم داده و با همت و تلاش و دور انديشي شرايطي را به وجود آوريد تا فوتبال ايران به جايگاهي كه استحقاقش را دارد، باز گردد و از مسوولين فوتبال كشور و افرادي كه به هر نحوي در اداره فوتبال ايران نقشي دارند، خواهش مي*كنم به جاي نامه*نگاري و پيگيري مسايلي كه اصولا از وظايف آنها به شمار نمي*رود، به دنبال اجراي طرحي منظم و دقيق و دراز مدت همراه با امكانات لازم براي فوتبال ايران باشند، به مانند ديگر كشورهاي آسيايي كه در فوتبال در حال پيشرفت هستند، تا در آينده شاهد شكوفايي و درخشش فوتبال ايران در سطح آسيا و جهان باشيم.
كلام آخرم خطاب به افرادي است كه بازيكنان ملي را وطن*فروش! خوانده*اند:
شما با ارائه كدام مدرك و با چه جراتي به خود اجازه مي*دهيد در مورد بازيكنان ملي اين گونه قضاوت كنيد.
بازيكناني كه در طول اين سال*ها با كوچك*ترين چشم داشتي با تحمل اردوهاي سخت و طاقت فرسا و فشارهاي روحي و رواني ناشي از بازي*هاي مهم و سرنوشت ساز ملي و تحمل دوري از خانواده*هايشان، تنها به دنبال كسب افتخار براي وطن و مردم*شان بوده*اند و تلاش نموده*اند در تمامي مسابقات آسيايي و جهاني و ليگ*هاي معتبر اروپايي از اعتبار ايران و فوتبال ايران دفاع كنند.
بازيكنان ملي همه اين تلاش*ها را نكرده*اند كه حالا شما افراد اندك آنها را با اين القاب ناشايست بخوانيد.
توصيه مي*كنم، شب هنگام كه سر بر بالين مي*گذاريد، كمي به شرف و وجدان فكر كنيد تا فردا روز قبل از بيان هر مطلبي اين دو ارزش انساني كه در وجود هر انساني بايد پيدا شود، را مد نظر قرار داده و از اين به بعد بازيكنان ملي را با القابي كه شايسته آنهاست بخوانيد.
كارنامه ما در راه به دست آوردن عزت و افتخار براي وطن و مردم داراي نمرات خوب و بد بسياري است، اما هرچه هست روشن است، از شما تقاضا دارم با ارائه نام و كارنامه خود، به ما اين افتخار را بدهيد تا با ورق زدن كارنامه درخشان و زرين وطن پرستي*تان، ما نيز مقداري بر وطن پرستي خود بيفزاييم، گر چه معتقدم مردم به خوبي بين ما وطن*فروشان و شما وطن*پرستان قضاوت خواهند كرد.
بازيكنان تيم ملي هميشه سعي كرده*اند، نماينده شايسته*اي براي مردم كشورشان باشند. از اين رو در ميادين جوانمردانه حضور پيدا كرده*اند و تخلفات كمي را مرتكب شده*اند، گر چه بسياري از بازي*ها را باخته*ايم، ولي اخلاق را فراموش نكرده ايم.
در اين دوره نيز تيم ما كمترين تخلفات را داشت و به عنوان كاپيتان تيم از تك تك بازيكنان متشكرم و از آنها دفاع مي*كنم.
لازم به ذكر است كه بررسي تخلفات در بازي*هاي بين*المللي فوتبال فقط بر عهده فدراسيون فوتبال جهاني فيفاست و نه هيچ فرد و سازمان ديگري.
با آرزوي سلامتي و موفقيت براي همه ايرانيان.
Comment

Comment