Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• معاون ورزشي باشگاه پرسپوليس، تاكيد كرد: جذب عليرضا نيك‌بخت واحدي خارج از توافقات دو باشگاه نبوده است. ما پيش از انجام توافق با مديران استقلال؛ با نيك‌بخت قرارداد بسته بوديم.

نادر وادي‌خيل اظهار داشت: ما از مدت‌ها قبل با نيك‌بخت وارد مذاكره شده بوديم. جذب او نيز پيش از انجام هرگونه توافقي با استقلالي‌ها نهايي شده بود. قرارداد پرسپوليس با نيك‌بخت خارج از توافقات دو باشگاه نبوده است و پرسپوليس هم‌چنان توافقات انجام شده را به رسميت مي‌شناسد.

وي افزود: پرسپوليس اگر چه بي‌پول است؛ اما، براي كارآيي تيمش در فصل آينده از هيچ برنامه‌اي فروگذار نخواهد كرد. ما با دقت به دنبال انجام برنامه‌هاي مورد نظر كادر فني هستيم و اميدواريم كه بتوانيم به بهترين نحو اين برنامه‌ها را عملي كنيم.

وادي‌خيل تاكيدكرد: پس از جذب بادامكي و نيك‌بخت سايرگزينه‌هاي باشگاه را به جديت پيگيري مي‌كنيم. تا پايان هفته و احتمالا تا اوايل هفته‌ي آينده ساير بازيكنان پرسپوليس نيز رسما قرارداد امضاء خواهند كرد.

معاون ورزشي باشگاه پرسپوليس، با بيان اينكه سرنوشت شش بازيكن اخراجي تيم پيروزي نيز پس از نشست پايان هفته‌ي انصاري‌فر مشخص خواهد شد، اظهار كرد: بايد بدهي‌هاي باشگاه به بازيكنان فصل گذشته را تسويه كنيم. قصد داريم با پرداخت كليه‌ي بدهي‌ها، برنامه‌هاي اجرايي باشگاه را از يازدهم تير ماه با شروع تمرينات آغاز كنيم.

وي افزود: تمرينات با حضور حميد استيلي آغاز خواهد شد تا شرايط براي حضور در اردوهاي خارج از كشور فراهم شود.

وادي‌خيل تاكيد كرد: جذب يك دروازه‌بان از گزينه‌هاي بعدي پرسپوليس است. قبلا بر روي ابراهيم ميرزاپور نظر داشتيم؛ اما، در شرايط كنوني اين گزينه منتفي است و هم‌چنان به دنبال يك دروازه‌بان ايده‌آل هستيم.

معاون ورزشي باشگاه پرسپوليس كه حاضر نشد در خصوص احتمال تلافي باشگاه استقلال براي جذب بازيكنان سرشناس پرسپوليس سخني بگويد، تاكيد كرد: پرسپوليس هميشه هوشيار است و از اين هوشياري نيز براي شرايط آينده‌اش بهترين استفاده را خواهد كرد.

Comment

• رييس پيشين فدراسيون فوتبال طي نامه‌اي به سرپرست جديد فدراسيون فوتبال بر حفظ استقلال فدراسيون تاكيد كرد.

به گزارش ايسنا، در نامه‌ي محمد دادگان به كيومرث هاشمي آمده است:

جناب آقاي كيومرث هاشمي

سرپرست محترم فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران

با سلام

حضور جنابعالي در عرصه فوتبال كشور خير مقدم عرض نموده و براي جنابعالي آرزوي توفيق و خدمت به رشد و توسعه فوتبال كشور را دارم.

بعنوان فردي از جامعه ورزش و فوتبال لازم مي‌دانم نكاتي را متذكر شوم:

همراهي همه جانبه سازمان تربيت بدني، كميته ملي المپيك و رسانه‌هاي گروهي با جنابعالي فرصت مغتنمي است كه در گذشته وجود نداشته و اين امر با هماهنگي مي‌تواند جنابعالي را در انجام وظايف محوله ياري رساند.

تجارب زيادي در كوران روزهاي سخت اداره فوتبال كشور اندوخته‌ام كه در طبق اخلاص خواهم گذاشت لكن توصيه دو مورد اساسي را لازم مي‌دانم:

1- لحاظ كردن استقلال فدراسيون بعنوان خمير مايه اصلي پيشرفت و توسعه فوتبال كشور در سياست‌هاي كلي را امري اجتناب ناپذير مي‌دانم و حراست از اين حريم را به جنابعالي توصيه مي‌نمايم.

2- توجه عملي به فوتبال پايه در رشد و توسعه كمي و كيفي فوتبال امر بديهي است كه سرلوحه برنامه‌هاي همه‌ي كشورهاي پيشرفته در عرصه فوتبال مي‌باشد. فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران چند سالي است كه به اين مهم همت گماشته و سرمايه‌گذاري خوبي را در امر برنامه‌ريزي، سازماندهي، هدايت و كنترل اين مقوله اساسي انجام داده كه ميوه‌هاي شيرين آن در حال به ثمر نشستن است و مطمئنا در سالهاي نه چندان دور فوتبال كشور از آن سود فراواني را خواهد برد، لذا توصيه ديگر بنده اين است كه اين مقوله اساسي بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.

محمد دادگان

Comment

• تيم ملي هندبال نوجوانان كشورمان قهرمان آسيا شد.

در ديدار پاياني رقابتهاي هندبال نوجوانان قهرماني آسيا در تهران، تيم ايران امروز به مصاف تيم كره‌ي جنوبي رفت و با حساب 38 بر 36 حريف خود را مغلوب كرد و بر سكوي نخست آسيا ايستاد.

تيم ايران پيش از اين تيم هاي قطر و ژاپن را شكست داده بود و براي دومين بار راهي رقابتهاي قهرماني جهان شده بود.

Comment

• جوواني كوبولي، رييس جديد يوونتوس مي‌خواهد فابيوكاپلو در اين باشگاه بماند.

يوونتوس با پرونده جنجالي تباني و فساد ورزشي دست به گريبان است.

پس از فاش شدن مكالمه تلفني لوچابوموجي، مدير پيشين يووه با سران كميته داوران فدراسيون فوتبال، ‌مديران اين باشگاه همگي استعفا كردن و اكنون بيم آن مي‌رود كه بازيكنان و مربيان هم دل‌آلپي را ترك كنند.

اما رييس جديد يوونتوس حتي اگر اين تيم به دسته B هم سقوط كند مي‌خواهد كاپلو را نگاه دارد.

او در اين‌باره گفت: كاپلو سرمربي يوونتوس است. او يكي از بهترين‌هاي جهان است و در اين باره ترديدي وجود ندارد. مي‌خواهيم حتي اگر به دسته دوم فرستاده شديم با كاپلو شروع كنيم. اما اين موضوع به تصميم خودش بستگي دارد. به هر حال ما گزينه‌هاي جانشيني خودمان را هم از دست مي‌دهيم.

Comment

• يک خبرنگار آلمانی از من پرسيد که شما که نبرده ايد و حذف شده ايد پس چرا باز هم مثل برنده ها عمل می کنيد. من به او گفتم برای ما نفس شرکت در اين جشن بين المللی برد است. پرسيد اگر برده بوديد چکار می کرديد و من گفتم همين کاری که داريم می کنيم با سروصدا و شادی بيشتر و با شعرهايی ديگر
              با حذف تيم ايران بتدريج تب پيگيری نتايج تيم فوتبال و بحث های داغ در رابطه با اين تيم فروکش ميکند و همانگونه که تصور ميرفت همه انتقادها و مشکلاتی که اجازه نميدهد تيم ملی ايران بتواند در سطحی شايسته امکانات کشور و علاقمندی بفوتبال در کشور ما قرار گيرد به انتقاد از اين يا آن مسيول محدود مانده و طبيعتا در تعادل نيروی کنونی همه چيز با حذف بخشی از مسيولين و تعيين افراد نزديک تر برياست جمهورخلاصه خواهد شد. من در رابطه با فوتبال و مشکلات کشور اطلاعات کمی دارم و در اين نوشته قصد ندارم در اين زمينه اظهار نظر کنم و تنها بعنوان يک تماشاگر بازيهای ايران به نکاتی در حاشيه بازيها اشاره کنم.

من هيچگاه به بازی فوتبال علاقه ای نداشته و ندارم و هميشه از اينکه همسر و پسرم با علاقه بازيهای فوتبال و بسکتبال را تماشا ميکنند و بعضی وقتها هم هيجان زده شده و سروصدا راه مياندازند؛ ناراحت و عصبانی شده و ميشوم. من در آلمان ساکن هستم و فضای عمومی حاکم بر جامعه مرا متقاعد کرد که در اين جشن بزرگ بين المللی شرکت کنم و برای ديدن دو بازی ايران با پرتغال و آنگولا برای اولين بار به استاديوم رفته و اين دو بازی را مستقيم مشاهده کردم.

آنچه مرا به شرکت در اين بازيها واداشت شور و حال مردم کشورهای مختلف و بخصوص ايرانيها بود. فضای شهر ، مملو از جشن و شادی و پايکوبی هزاران انسانی است که از کشورهای مختلف به آلمان آمده اند و هر روز در مرکز شهر جمع ميشوند، شعار ميدهند و ميخوانند و ميرقصند. در اين چند روز ما ايرانيها در يک جشن بزرگ بين الملی شرکت کرديم در جشنی که همانند چشن های ملی ما نظير نوروز همه از بزرگ و کوچک و زن و مرد مشارکت داشتند. برای ما ايرانيها اين فرصتی بود که تمايل خود را به مشارکت در حيات بين الملل نشان دهيم. فرصتی بود که در کنار آلمانی ها ؛ آمريکايی ها ؛ مکزيکی ها، تونسی ها و آنگولاييها جشن بگيريم و پايکوبی کنيم. برای من جالب بود که اگر بخش بزرگی از تماشاچيان ثابت فوتبال که به استاديوم ميروند، علاقمندان حرفه ای فوتبال بودند ولی در اين دوره تماشاچيان را بيشتر خانواده ها، زنان و کودکان علاقه مند به شرکت در اين جشن همگانی تشکيل می داد و به استاديوم می کشاند.

در بازی فرانکفورت ما جمعی بوديم حدود ۱۰ نفر، با صورت هايی که پرچم سه رنگ ايران روی آن کشيده شده بود . يکی از دوستان ما پرچم ۵ متری دوخته و با خود آورده بود. همه پشت اين پرچم جمع شده و ايران ايران گويان بسمت استاديوم رفتيم . بتدريج گروه های ديگری که تعدادی از آنها بوقهای بزرگی همراه داشتند بما پيوستند اين جمع در نزديکی در ورودی به چند صد نفره رسيده بود. شعار چندانی نداشتيم . تنها نام ايران بود که به دفعات تکرار می شد. احساس نزديکی ميان ايرانيان و احساس همبستگی ، يگانگی. تنها عنصر پيوند ايرانی بودن همه ما، همه مايی که خواهان سرفرازی ايران و نام ايرانی است ، در اين فضای شور و شادی بودم که يک باره سرود ايران از بلندگوها پخش شد. برای يک لحظه فکر کردم الان بايد ايران ای مرز پر گوهر را بخوانم ولی نوای ديگری از بلندگوها پخش می شد که نمی شناختم ، هيچ کس از اطرافيانم هم با آن آشنا نبود. اين سرود برايم غريبه بود. اشک در چشمانم جمع شده بود. من که خود را ايرانی می دانستم حالا با اين سرود احساس غربت می کردم .اين سرود من نبود... آنهمه صفا و صميميت و يکپارچگی ملی که مردم از خود نشان ميدادند و سرودی که نه آهنگ آن با آنهمه شور انطباق داشت و نه شعر آن انعکاسی از وحدت ملی ماست. مثل اينکه ما ايرانيها محکوم به آنيم که يا زنده باد شاهنشاه ما و يا شعری که از شهدا و ميراث امام و جمهوری اسلامی سخن ميگويد بايد سرود ما محسوب شود. سرودی که در واقع سرود حزب حاکم است و به همين دليل نميتواند سرود وحدت دهنده ملی باشد.

اگر همه تماشاچيان پرچم سه رنگ ايران را در دست داشتند ولی آنجا که به آرم پرچم ميرسيد؛ هر گروه يک نوع پرچم حمل ميکرد. بسياری از مردم بخصوص جوانان حتی تفاوت اين پرچم ها را نمی فهيدند . دختر م پرچمی از مغازه خريده بود آرم جمهوری اسلامی ميان سه رنگ آن نقش داشت و ميگفت چه فرق ميکند که وسط پرچم چه تصويری باشد . به نظر او و همه هم سن هايش بهترين پرچم ها آنهايی بودند که تنها پرچم سه رنگ ايران بود و روی بخش سفيد به لاتين ايران نوشته شده بود زيرا که با پرچم ايتاليا اشتباه نمی شد.

اگر نداشتن پرچمی که وحدت دهنده ايرانيان باشد برای من درد آور بود، اگر تاسف آور بود که سرود ملی ايران سرودی است که نود در صد تماشاچيان آنرا از خودشان نميدانستند و هيچکس بلد نبود که آنرا بخواند. ولی روحيه و فضای حاکم بر همه آنهايی که در استاديوم بودند تماشای دسته جمعی بازی را لذت آور کرده بود. همه آنهايی که در استاديوم بودند چه آنان که از ايران آمده بودند و چه آنان که در خارج اقامت دارند با يک روحيه و فرهنگ واحد آمده بودند، آمده بودند تمايل مردم ما را به مشارکت در آنچه در جهان ميگذرد به نمايش گذارند، آمده بودند تا بگويند ايران متعلق به جامعه جهانی است .حتی شکست تيم ايران هر چند همه را ناراحت کرد ولی فضای حاکم بر ايرانيها را از بين نبرد. بعد از بازی ما با همان جماعت چند صد نفره با طبل و بوق و شعار ايران ايران بسمت مرکز شهر رفتيم. يک خبرنگار آلمانی از من پرسيد که شما که نبرده ايد و حذف شده ايد پس چرا باز هم مثل برنده ها عمل ميکنيد. من باو گفتم برای ما نفس شرکت در اين جشن بين المللی برد است. پرسيد اگر برده بوديد چکار ميکرديد و من گفتم همين کاری که داريم ميکنيم با سروصدا و شادی بيشتر و با شعرهايی ديگر.

در فرانکفورت يک تيم خبری از تلويزيون آرته آلمان آمده بودند که ميخواستند فيلمی راجع به ممنوع بودن حضور زنها در استاديوم های ورزشی تهيه کنند. آنها از جماعت ما که بيش از نيمی از آن زن و بخصوص دخترهای جوان بودند خيلی خوششان آمد و تمام مدت با ما بودند و فيلمبرداری ميکردند. دختر من ميگفت من اصلا نميفهمم چطور چنين چيزی ميتواند ممکن باشد. شنيده ام که گفته اند اگر دخترها باستاديوم بروند پای مردها را می بينند و اين گناه دارد. پس بايد از فردا ديدن بازيها در تلويزيون را هم برای دخترها ممنوع کنند. من تی شرتی تهيه کرده بودم که روی آن پرچم سه رنگ ايران با کلمه ايران در مرکز آن کشيده شده بود و زير آن نوشته شده بود ايران برای همه ايرانيان. خبرنگار از من پرسيد اين جمله روی تی شرتت چه معنايی دارد و من گفتم اين جمله يعنی ايران هم مال زنهاست، هم مال کردهاست، هم مال بهايی هاست ، هم مال آخوندها و هم مال شيعه ها و سنی ها و هم مال حزب اللهی ها. اين جمله يعنی اينکه کسانی که حکومت ميکنند حقی بيشتر از آنهايی که مخالفشان هستند ندارند يعنی اگر مردان حق دارند فوتبال تماشا کنند زنان هم بايد حق داشته باشند.

نکته مثبت آنکه در بازيهای امسال بر خلاف ۸ سال پيش، همه آمده بودند که ايران را نمايندگی کنند و جريانهای سياسی چه حکومتی و چه اپوزيسيون نکوشيده بودند که در استاديوم از فرصت استفاده کرده و تبليغات گروهی کنند. تاسف آور بود که در بازی آنگولا اين امتياز هم منتفی شده و از طرف حکومت به پليس گفته شده بود که اجازه ندهند افراد با پرچم ها و تی شرت هايی با آرم شير و خورشيد وارد استاديوم شوند.

در بازی با آنگولا در استاديوم لايپزيک اکثر تماشاچيان ايرانی بودند و ما قبل و بعد از مسابقه با آنگولايی هايی که در استاديوم بودند ميرقصيديم و عکس ميگرفتيم. آنها هم مثل ما تماشاچيان حرفه ای فوتبال نبودند و من احساسم اين بود که آنها هم مثل ما به استاديوم آمده بودند که هم تيمشان را تشويق کنند و هم در يک جشن بين المللی مشارکت کنند.

Comment

• آماده نشدن پاسپورت هشت بازيكن تيم ملي اميد فوتبال ايران سبب شد، تا اردوي تيم ملي ايران در برزيل لغو شود.

رنه سيموئزگفت: سفر به برزيل با اين شرايط ارزش نداشت. چند روزي منتظر شديم اما پاسپورت هشت نفر از بازيكنان آماده نشد.

سه‌شنبه‌ي گذشته بيست و پنج بازيكن زير بيست و سه سال به اردوي آمادگي تيم ملي اميد دعوت شده بودند و تمرينات خود را از روز چهارشنبه آغاز كردند؛ اما، مشكلات سربازي مانع از سفر تيم اميد ايران به برزيل شد. اين درحالي است كه سيموئز تاريخ سفر به برزيل را پيشتر به كميته‌ي ملي المپيك اعلام كرده بود و برنامه‌ي كلي تيم در رسانه‌ها منتشر شده بود.

سيموئز درآن هنگام سفر به برزيل را يكي از سه برنامه‌ي مهم خود براي آماده‌سازي تيم تا بازي‌هاي آسيايي دوحه اعلام كرد.

سرمربي برزيلي تيم اميد ايران پس از ديدار شب گذشته‌ي برزيل برابر فرانسه به سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: قرار بود پنج‌شنبه به برزيل پرواز كنيم؛ اما، هنوز به دنبال گذرنامه‌ها هستيم تا هم اكنون دو بازي نخست با سائوپائولو و سانتوز را از دست داده‌ايم و تا زماني كه بخواهيم پاسپورت و ويزاي اين نفرات را آماده كنيم همه‌ي بازي‌ها را از دست خواهيم داد.

وي افزود: ليگ برزيل بلافاصله پس از جام جهاني پيگيري مي‌شود و بر اين اساس من پيشنهاد اين اردو را دادم؛ اما، با شرايط بهتر است قيد اين سفر را بزنيم. چرا كه ديگر اميدي به توافق مجدد با آنها، آن هم در اين زمان نامناسب را نداريم.

طبق برنامه‌ي از پيش اعلام شده قرار بود تيم ملي ايران در برزيل با تيم‌هاي سائوپائولو قهرمان باشگاه‌هاي جهان در اول جولاي با سانتوز در پنجم جولاي و پالميراس در هشتم جولاي بازي كند.

تيم اميد ايران در پايان اين تور تداركاتي به اروگوئه سفر مي‌كرد تا در مونته ويدئو دو بازي دوستانه با تيم زير بيست و سه ساله‌ها‌ي اين كشور انجام دهد.

Comment

• محمود ياوري، مربي فوتبال باور دارد كه فوتبال كشور نبايد تحت تاثير جام جهاني از مسير آينده‌ي خود منصرف شود.

محمود ياوري اظهار كرد: بايد اين مساله روشن شود كه نتايج تيم ملي در جام جهاني فاجعه نبود، در هر صورت ايران سه بار به جام جهاني رفته و هر بار نيز نتايج مختلفي گرفته است و نبايد تمام هستي فوتبال پس از اين رقابتها مورد خطر قرار گيرد.

وي افزود: به اندازه‌اي كه تلاش كرديم در جام جهاني نتيجه گرفتيم و انتظار نيز اين نبود كه مانند آلمان نتيجه بگيريم، بنابراين اكنون بايد با درس‌هايي كه از جام جهاني آموختيم و با فكر بازتر ، براي آينده برنامه‌ريزي كنيم.

ياوري تصريح كرد: زماني كه از آنگولا شكست خورديم نظرم اين بود كه از همان روز بايد به فكر آينده باشيم، هم اكنون نيز همين نظر را دارم، شايد براي فوتبال ما همين امروز نيز دير باشد و بايد بلافاصله برنامه‌هاي آينده را آغاز كنيم چراكه ليگ برتر در پيش است و مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا و آسيايي دوحه نيز منتظر نمي‌مانند تا ما آماده شويم.

ياوري تاكيد كرد: مهم‌ترين برنامه‌ي پيش رو انتخاب سرمربي جديد تيم ملي است.

ياوري در ادامه تاكيد كرد: تغييراتي در فدراسيون فوتبال رخ داده است اما، به نظر من بايد كميته‌هاي اين فدراسيون به كار خود ادامه دهند و بحث استعفا را كنار بگذارند، چرا كه فوتبال ما در شرايط فعلي نبايد دچار ركود شود.

ياوري ارايه‌ي تقويم مدون از سوي فدراسيون فوتبال براي ليگ ششم را ضروري دانست و افزود: يكي از نشانه‌هاي حرفه‌اي‌گري برنامه‌ريزي است و من اميدوارم تقويم مدوني از سوي فدراسيون تهيه شود تا ديگر در مسابقات فوتبال شاهد بي‌نظمي و وقفه نباشيم.

ياوري تاكيد كرد: اطمينان دارم اگر تيم ملي با همين شرايط فعلي به سرعت سامان داده شود و جوانگرايي مناسب نيز صورت گيرد، خواهيم توانست در شهريور ماه كره‌ي جنوبي را شكست داده و درآسيايي قطر نيز از عنوان قهرماني دفاع كنيم

Comment

• Comment

• ديويد بکام تصميم گرفته پس از شش سال بازوبند کاپيتانی تيم ملی فوتبال انگلستان را به بازيکن ديگری واگذار کند، اما به گفته خودش، می خواهد همچنان به بازی در عرصه بين المللی ادامه بدهد.
                      بکام تصميم تازه خود را در آخرين کنفرانس مطبوعاتی تيم انگلستان پس از شکست برابر پرتغال در مرحله يک چهارم نهايی جام جهانی اعلام کرد.

هافبک 31 ساله تيم انگلستان در حضور خبرنگاران پرشمار گفت: " احساس می کنم وقت آن رسيده که همزمان با مربيگری استيو مک لارن، و آغاز دوره جديدی برای تيم انگلستان، بازوبند کاپيتانی را به بازيکن ديگری بسپارم."

اولين بار در سال 2000 ميلادی پيتر تيلور، که آن زمان به طور موقتی هدايت تيم انگلستان را بر عهده داشت، بازوبند کاپيتانی را به ديويد بکام داد.

دلم می خواهد همچنان برای انگلستان بازی کنم و تا آنجايی که در توانم است به مربی و کاپيتان جديد تيم کمک کنم

ديويد بکام

کاپيتان تيم انگلستان نيز در متنی که برای صحبت روز يکشنبه خود آماده کرده بود، از آقای تيلور، مربی کنونی باشگاه کريستال پالاس، قدردانی فراوان کرد.

بازيکن سابق باشگاه منچستر يونايتد در حالی که اشک در چشمانش جمع شده بود گفت: "روز 15 نوامبر سال 2000، پيتر تيلور با سپردن بازوبند کاپيتانی انگلستان به من بزرگترين افتخار دوران ورزشی ام را رقم زد و آرزوی دوران کودکی ام را برآورده کرد.

بکام ادامه داد: "بايد تاکيد کنم که دلم می خواهد همچنان برای انگلستان بازی کنم و تا آنجايی که در توانم است به مربی و کاپيتان جديد تيم کمک کنم."

ديويد بکام در بازی مقابل پرتغال مجبور شد به دليل آسيب ديدگی پا در دقيقه 52 زمين مسابقه را ترک کند. اين ديدار را نهايتا پرتغالی ها در ضربات پنالتی بردند.

کاپيتان تيم انگلستان همچنين اعلام کرد که اين تصميم را از مدتی پيش گرفته بوده است و گفت: "دلم می خواست تصميمم را در پايان يک جام جهانی موفق اعلام می کردم، متاسفم که اينطور نشد."

Comment

• سپ بلاتر، رئيس فيفا تاييد کرده که در مورد صحنه زشت زد و خوردی که پيروزی آلمان بر آرژانتين را در مسابقات يک چهارم نهايی خدشه دار کرد، تحقيق خواهد کرد.
                        در پی آخرين پنالتی که منجر به پيروزی تيم آلمان در ورزشگاه برلين شد، بين دو طرف درگيری ايجاد شد و برخی از آنها با مشت و لگد به يکديگر حمله کردند.

بلاتر به برنامه ورزشی زنده کانال پنج بريتانيا گفت: "من از اين ماجرا بشدت عصبانی ام و کميته انضباطی ما اين حادثه را بررسی خواهد کرد."

"ما با کسانی که به عنوان محرک اين حادثه شناسايی شوند برخورد خواهيم کرد."

بلاتر افزود: "واقعا نيازی به اين کار نبود. بعد از ۱۲۰ دقيقه، فوتبال يک نمايش است. و بعد بايد پنالتی زده شود و نهايتا فوتبال به تراژدی بدل می شود. اما يکی برنده است و يکی هم بازنده."

"چيزی که من هميشه می گويم اين است که در فوتبال ياد می گيريد ببريد، اما همچنين بايد ياد بگيريد که ببازيد."

تورستن فرينگز، بازيکن آلمان در مورد اين حادثه گفت: "آنها (آرژانتين) بازنده های بدی هستند. عقلشان را از دست داده بودند."

اين حادثه نشان داد که ورزشکاران بدی هستند و اخلاق مناسبی ندارند.

تورستن فرينگز، بازيکن آلمان

در پی اين درگيری، لئوناردو کوفر، بازيکن ذخيره آرژانتين که در بازی حاضر نشده بود به خاطر لگد زدن به مرتزاکر، بازيکن آلمانی، کارت قرمز گرفت.

بازيکن دفاعی آلمان گفت: "با اين که من هيچ کاری نکرده بودم، يکی از بازيکنانشان به من حمله کرد. سه يا چهار نقطه از ران من زخمی شد و بعد هم دوباره با لگد به کشاله رانم زد."

فرينگز گفت که آنها سعی داشتند بازيکنان آرژانتينی را آرام کنند، اما "اين حادثه نشان داد که (آرژانتينی ها) ورزشکاران بدی هستند و اخلاق مناسبی ندارند. اميدوارم بازيکنانشان از بازی محروم شوند."

خوزه پکرمن، مربی آرژانتين که به دليل بيرون کشيدن خوان رومان ريکلمه، زمانی که آنها يک، صفر از آلمان جلو بودند مورد انتقاد قرار گرفته، پس از شکست در مرحله يک چهارم نهايی از مقام خود استعفا داده است.

با شکست اوکراين در بازی با ايتاليا، اينک آلمان بايد در مرحله نيمه نهايی در مقابل ايتاليا ظاهر شود

Comment

• به دنبال اختلافات پيش آمده ميان مديران دو باشگاه استقلال و پرسپوليس، دكتر محمد حسين قريب و محمد حسن انصاري فرد در نشستي به كدورت‌ها پايان مي‌دهند.

گفتني است، پس از جلسه‌اي كه ميان اعضاي‌ هيات مديره‌ي باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال تهران و امضاي تفاهم نامه ميان اين دو باشگاه انجام گرفت، عليرضا واحدي نيكبخت راهي پرسپوليس شد و مدير عامل باشگاه استقلال با انتشار بيانيه‌اي اين عمل مسوولان پرسپوليس را نادرست خواند.

محمد حسين انصاري فرد هم پس از آن در گفت وگويي با سايت باشگاه پرسپوليس بيانيه‌ي باشگاه استقلال را مطابق با جلسه‌ي تفاهم دو باشگاه ندانست.

اين نشست قرار است طي يكي دو روز آينده برگزار شود.

Comment

• يك مقام مسؤول در استقلال:

پروين را مى خواهيم اما براى جوانان!

اخبار منتشره از جانب برخى روزنامه هاى ورزشى حاكى از آن بود كه محمد پروين پسر على پروين قرار است به استقلال بيايد و به بزرگسالان اين باشگاه بپيوندد. يكى از مسؤولان استقلال در اين باره به ايران ورزشى گفت: «شايد محمد پروين را قبول كنيم و با او قرارداد امضا كنيم ولى اگر اين اتفاق بيفتد او به تيم جوانان ما خواهد پيوست و در جمع بزرگ ترها جايى نخواهد داشت. احترام على پروين سر جاى خودش اما پيراهن استقلال ارزشى دارد كه نبايد آن را به اين راحتى ها به اين و آن هديه كرد.»

Comment

• مهدي هاشمي نسب ، بازيكن فصل گذشته فوتبال عقاب گفت: مذاكراتي را با مسئولان استقلال انجام داده‌ام؛ اما هنوز حضورم در اين تيم قطعي نشده است.

مهدي هاشمي نسب اظهار داشت: چندي پيش با امير قلعه‌نوعي در خصوص مسائل مختلف صحبت كردم و به توافقات اوليه نيز دست يافتم.

وي ادامه داد: در يكي دو روز آينده همه چيز در اين خصوص مشخص خواهد شد شايد انتقالم به استقلال منتفي شود و شايد هم دوباره پيراهن اين تيم را برتن كنم.

هاشمي نسب تصريح كرد: قصد دارم دوباره به سطح اول فوتبال ايران باز گردم انگيزه كافي براي اين كار را دارم و مي‌دانم كه توانايي بازي در استقلال را خواهم داشت. هاشمي نسب يادآور شد: صحبت‌هايي زيادي در خصوص بازگشتم به استقلال دارم كه پس از قطعي شدن اين موضوع، بيان خواهم كرد.

Comment

• اعضاي تيم ملي وزنه‌برداري با برگزاري اردوهاي مختلف در سطح ارتفاع و سطح دريا روز به روز به برنامه‌هاي از پيش تعيين شده نزديك مي‌شوند و خود را براي حضور در مسابقات قهرماني جهان و بازي‌هاي آسيايي آماده مي‌كنند.

با اين حال ايوانف علاقه‌اي به مصاحبه‌هاي مفصل ندارد و مي‌گويد با رضازاده به عنوان سخنگوي تيم صحبت كنيد. حسين رضازاده ، قوي ترين مرد جهان هم نسبت به اين سمت واكنش مثبتي نشان مي‌دهد و مي‌گويد: بله درست است. من سخنگوي تيم هستم. هر چه بگويم همه قبول دارند و حرف من، حرف تمام بچه‌هاست.

به هر حال براي اطلاع از آخرين وضعيت تيم ملي، ميزان آمادگي قهرمانان، حواشي موجود در تيم و آخرين وضعيت خودش، به سراغ قوي‌ترين مرد جهان مي‌رويم و با او به صحبت مي‌نشينيم.

حسين رضازاده ، قوي‌ترين مرد جهان، دارنده‌ي دو مدال طلاي المپيك و سه عنوان قهرماني جهان و ركورددار دسته‌ي فوق سنگين وزنه‌برداري اظهار كرد: از روزي كه كوروش رفته حالم خوش نيست. شمال هم كه آمديم بدن‌ها شل مي‌شود و هميشه در حال استراحت هستيم.

خوب اين هم يك تنوع است. در تمرينات حرفه‌اي بايد در سطح دريا و سطح ارتفاع تمرين كنيم و به غير از مسايل فني، همين عوض كردن آب و هوا براي بچه‌ها خوب است. براي من ورزشگاه آزادي بهتر است.

بيشتر از دوازده سال است كه درگرما و سرما آنجا هستم و به آنجا عادت كردم. اما، از اردوي بابلسر همه راضي هستند. اين اردو از همه‌ي اردوهايي كه پيش از اين در شمال كشور داشته‌ايم بهتر است.

وي ادامه مي‌دهد: جواناني مانند ما از چندين سال قبل آمدند، تلاش كردند و نتيجه‌اش اين شد كه بودجه فدراسيون افزايش يافت و بايد چنين اردوهايي براي ما برگزار كنند. اما، ازاين شرايط جوان‌ترها بايد بيشتر استفاده كنند و قدرشناس باشند.

ما سال‌هاي قبل هم به شمال مي‌آمديم. در جايي تمرين مي‌كرديم كه به هيچ وجه در استحقاق ما نبود. پيش از بازي‌هاي آسيايي ‌٩٨ در تايلند به فريدون‌كنار آمده بوديم. در يك اتاق كوچك دو نفر مي‌خوابيدند.

به هيچ وجه شرايط مناسبي نبود. آن سال هزينه‌ي ‌٢٠ نفر در اردو حدود ‌٣٠٠ يا ‌٤٠٠ هزار تومان مي‌شد. با چنين شرايطي ما كار كرديم. من و توكلي در سيدني قهرمان شديم. ساير وزنه‌برداران نيز به ما كمك كردند، مدال گرفتند و الان وزنه‌برداري به يكي از پرافتخارترين رشته‌هاي ورزشي كشور بدل شده است.

اما، رضازاده در حالي كه موفقيت‌هاي خود را مرهون دعاهاي خير مردم، لطف الهي و كرم حضرت ابوالفضل (ع) مي‌داند، در اين اواخر تا حدودي از مردم گلايه‌مند است. رضازاده در اين رابطه مي‌گويد: مردم فقط لحظه‌ي مسابقه‌ي ما را مي‌بينند.

در مسابقات سال ‌٢٠٠٣ در چين ركورد يك ضرب جهان را زدم و پس از آن در مسابقات جهاني مدال طلا را به جابر سالم دادم. پس از آن همه مي‌گفتند رضازاده ضعيف شده. رضازاده خسته شده و خيلي حرف‌هاي ديگر. مردم اين تمرينات قبل از صبحانه‌ي ما را نمي‌بينند.

ساعت ‌٨ صبح چندين تن وزنه را بلند مي‌كنيم. در هواي شرجي شمال. اين همه زحمت را كسي نمي‌بيند و در نهايت مي‌گويند رضازاده ضعيف شده و يا رضازاده ديگر تمام شده. از مردم مي‌خواهم بيشتر ما را حمايت كنند.

قوي‌ترين مرد جهان تاكنون هفت بار ركوردهاي دسته فوق سنگين جهان را از سال‌هاي ‌١٩٩٨ تا سال ‌٢٠٠٤ فرو ريخته و به نام خود ثبت كرده است و كارشناسان اعتقاد داشتند او روزي به ركورد ‌٥٠٠ كيلوگرم مي‌رسد. رضازاده در اين مورد نيز گفت:من تا كنون هفت بار ركورد جهان را شكسته‌ام.

اولين بار در بازي‌هاي آسيايي تايلند بود كه ركورد دو ضرب جهان را به ‌٢٢٨ كيلوگرم ارتقا دادم. پس ازآن در مسابقات جهاني ‌٩٩ در آتن ركورد يك ضرب جهان را زدم كه ‌٢٠٦ كيلوگرم بود. در بازي‌هاي المپيك سيدني ركورد يك ضرب را با وزنه‌ي ‌٥/٢١٢ كيلوگرم شكستم و در دو ضرب به ركورد ‌٢٦٠ كيلوگرم رسيدم كه با اين ركورد ركورد مجموع جهان و المپيك را با ‌٥/٤٧٢ كيلوگرم به نام خود ثبت كردم.

پس از آن در سال ‌٢٠٠٢ ركورد دو ضرب جهان را به ‌٢٦٣ كيلوگرم رساندم. در مسابقات قهرماني آسيا در سال ‌٢٠٠٣ نيز ركورد يك ضرب جهان را با مهار وزنه‌ي ‌٢١٣ كيلوگرم به نام خود ثبت كردم و درسال ‌٢٠٠٤ و در المپيك آتن ركورد مجموع جهان را به ‌٤٧٣ كيلوگرم رساندم.

اما، با اين حال كارشناسان پس از المپيك سيدني اعتقاد داشتند من توانايي رسيدن به ركورد ‌٥٠٠ كيلوگرم را دارم كه خودم اين طور فكر نمي‌كنم. رسيدن به اين ركورد سخت است و فكر نمي‌كنم ديگر بتوانم به اين ركورد برسم.

قدرت من ماورايي نيست

داشتن دو مدال طلاي المپيك، افتخاري است كه رضازاده به عنوان اولين ايراني توانسته به آن دست پيدا كند. به هر حال كسب اين عنوان آن هم در بالاترين سطح ورزش جهان بي‌نظير است و تا سال‌ها در ورزش ايران باقي خواهد ماند.

رضازاده در مورد افتخارات كم نظيرش نيز اظهار كرد: فكر مي‌كنم قدرت من يك لطف الهي است، اما ماورايي نيست. هر كس زحمت بكشد، خوب تمرين كند، لطف خدا همراهش باشد و آسيب نبيند، مي‌تواند به اين ركوردها برسد. البته همه مي‌گويند كه ما زحمت مي‌كشيم اما، خيلي از موارد را بايد رعايت كنند.

خيلي‌ها سعيد علي حسيني را جانشين خوبي براي رضازاده مي‌دانند و پس از بازي‌هاي المپيك پكن روي او حساب مي‌كنند. رضازاده در مورد قهرمان جديد سنگين وزن جهان در رده‌ي جوانان گفت: اگر همه چيز طبق برنامه و خوب پيش رود، علي حسيني مي‌تواند جانشين من باشد.

اما قهرماني و آقايي علي حسيني در وزنه‌برداري فوق سنگين جهان به خيلي چيزها بستگي دارد. اول از همه اين كه نبايد آسيب ببيند و به غير از آن خوب تمرين كند. اگر وزنه‌بردار آسيب ببيند، نمي‌تواند تمرين كند، تمرين هم نكني ركوردت بالا نمي‌رود.

رشته ما هم طوري نيست كه قرعه بكشند، در وزنه‌برداري بايد همه به مصاف همديگر بروند و آنجا است كه فرق قهرمان با ساير نفرات مشخص مي‌شود. علي حسيني هم با داشتن اين تفكر بايد خود را براي مقابله با همه‌ي حريفان آماده كند. او بايد فكرش را بيشتر جمع كند و تمام حواسش به قهرماني‌اش باشد.

اما، رضازاده در پايان به حمايت‌هايي كه از او مي‌شود اشاره مي‌كند. وي در اين رابطه خاطرنشان كرد:« در سال‌هاي اخير بارها عنوان قهرماني را كسب كردم اما، توجه چنداني نشده است.

حداقل سال‌هاي قبل پاداش‌هاي مادي خوبي به ما مي‌دادند كه در يك سال اخير چنين نبوده است. درآمد ما نيز از همين پاداش‌ها است. هيچ كدام شغل ديگري جز حضور در تيم ملي نداريم و ماهيانه حقوق ناچيزي مي‌گيريم.

از همه دست‌اندركاران و مسوولان كشور تقاضا دارم كه توجه بيشتري به رفع دغدغه‌هاي مالي وزنه‌برداران ملي‌پوش داشته باشند. اين بزرگ‌ترين مشكل ما در سال‌هاي اخير است و بايد توجه بيشتري به ما شود. ما قادر به كسب افتخارات زيادي هستيم اما، بايد فكرمان از همه لحاظ آماده باشد.

Comment

Working...
                                X