Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• تيم ملي هندبال جوانان ايران آخرين ديدار از مرحله‌ي مقدماتي جوانان آسيا را با پيروزي به پايان رساند.

به گزارش ايسنا، تيم ملي هندبال جوانان ايران در آخرين ديدار مرحله‌ي مقدماتي مسابقات قهرماني آسيا در هيروشيما ژاپن، با نتيجه‌ي 40 بر 33 تيم چين‌تايپه را شكست داد.

تيم ايران در چهار ديدارگذشته خود به دو پيروزي برابر قطر و هنگ كنگ و دو شكست برابر عربستان و كويت دست يافته بود.

با اين نتايج صعود ايران از اين گروه بستگي به ديدار عربستان و قطر داشته كه در صورت شكست تيم عربستان تيم ملي كشورمان به عنوان تيم دوم از گروه صعود خواهدكرد.

گفتني است، دو تيم برتر اين رقابت‌ها جواز حضور در رقابت‌هاي جهاني 2007 را كسب مي‌كنند.

Comment

• وحيد هاشميان، مهاجم ايراني هانوفر پس از شكست 3 بر صفر اين تيم برابر آلمانيا آخن گفت‌وگويي را با سايت اين تيم انجام داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هاشميان كه در اين بازي نود دقيقه تمام در ميدان حاضر بود درباره‌ي آن گفت:« بازي بدي بود. از شروع نيمه نخست بازي فرصت‌هاي زيادي را به دست آورديم اما، در ادامه بازي اسير ضد حمله شديم. در نيمه دوم براي تساوي به زمين نيامديم و تنها براي پيروزي بازي كرديم. ولي باز هم در يك ضد حمله گل خورديم. نمي‌دانم ما ديگر چه كار مي‌توانيم بكنيم. در برهه خطرناكي بسر مي بريم. با اين حال تازه سه بازي فصل سپري شده است و فصل هنوز هم ادامه دارد. بايد در هفته‌هاي پيش رو به خوبي فكر كنيم، به كارمان سرعت دهيم و توانمان را به كار بيندازيم. مي‌خواهيم در جام حذفي برابر درسدن پيروز شويم و سپس در بوندسليگا هم تمام سعي‌مان را به خرج دهيم.»

Comment

• تيم فوتبال استقلال تهران در يك ديدار دوستانه حريف تركيه اي خود را با نتايج 4 بر صفر شكست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)‎، تيم فوتبال استقلال كه از مدتي پيش با هدف برپايي اردوي تداركاتي در تركيه به سر مي‌برد، پس ازپيروزي يك بر صفر در برابر تيم آنكارا دمير، امروز (يك‌شنبه) نيز در ديداري به مصاف تيم دوزچي اسپور(منتخب شهر بلو) رفت و توانست با نتيجه‌ي 4 بر صفر اين تيم را شكست دهد.

گل‌هاي استقلال را در اين ديدار داسيلوا و پيروز قرباني هر كدام با دوگل، به ثمر رساندند.

تيم استقلال ساعت 11 فردا، دوشنبه استانبول را به مقصد تهران ترك مي‌كند.

Comment

• ادامه‌ي مسابقات هندبال جوانان آسيا، با تساوي تيم‌هاي قطر و عربستان، تيم ايران از صعود به مرحله‌ي بعدي بازماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم كشورمان كه صبح امروز با نتيجه‌ي 40 بر 33 بر تيم چين تايپه فائق آمده بود، عصر امروز در انتظار نتيجه‌ي ديدار تيم‌هاي قطر و عربستان نشست كه درصورت پيروزي قطر، اين تيم ايران بود كه به عنوان تيم دوم راهي مرحله‌ي بعدي مي‌شد‎؛ اما، در پايان اين رقابت، تيم‌هاي قطر و عربستان به نتيجه‌ي تساوي 30 بر 30 رسيدند كه تيم ايران در اين گروه با اين نتيجه سوم شد.

بدين ترتيب تيم هندبال جوانان كشورمان براي كسب عنوان پنجم و يا ششمي روز چهارشنبه به مصاف تيم سوم گروه ديگر مسابقات كه به احتمال فراوان ژاپن خواهد بود، مي‌رود.

اين دوره از مسابقات هم اكنون در هيروشيماي ژاپن در حال برگزاري است.

Comment

• آخرين بازي ايران برابر كره ‌ي جنوبي، با خاطره‌ي خوب براي ايرانيان همراه نبود، شكست دو برصفر مقابل كره‌ي جنوبي در سئول، زماني اتفاق افتاد كه صعود تيم ملي به جام جهاني قطعي شده بود و نبودن بازيكنان لژيونر از ايران تيمي‌ از پيش باخته ساخته بود.

اين بار تيم ملي در شرايطي متفاوت قدم به خاك كره ‌ي جنوبي مي‌گذارد، تيمي ‌با كادر فني جديد و هشتاد درصد تغيير در تركيب و اين شايد كار تيم ملي را در ديدار يازدهم‌ شهريور ماه آسان كند، چرا كه ناشناخته بودن حداقل نيمي ‌از تركيب ايران براي «پيم وربيك» و دستيار ايراني اش «افشين قطبي» خطري محسوب مي‌شود و اين چنين است كه قلعه نويي‌، ايران را تيمي ‌سخت براي كره‌ي جنوبي مي‌داند ، ديداري كه در آن كسب امتياز اميد دارد.

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، از آخرين شرايط تيم ملي، انتقاد از ‌آناليزور تيم ملي، ديدار با نيروي زميني و ... سخن گفته است:

* در بازي با نيروي زميني با اهدافي كه مي‌خواستيد رسيديد؟

بله اين بازي در مرحله‌اي كه در آن هستيم بسيار به ما كمك كرد. در اين بازي توانستيم تاكتيك‌هاي مختلف خود را امتحان كنيم و از انجام اين بازي رضايت دارم.

* چه چيزي در اين بازي شما را نسبت به آينده اميدوار كرد؟

بازيكنان اميد و آمادگي ديگر بازيكنان. بازيكناني كه ما آنها را از تيم اميد به تيم ملي دعوت كرديم. در شرايطي كه نيمه‌ي دوم به تيم ما اضافه شدند اما، تا حد بسياري به آنها اميدوار شدم. بازيكنان اميد در نيمه‌ي دوم، نمايش خوبي ارايه كردند ضمن آن كه تمام بازيكنان نيز آماده هستند.

* شناخت كادر فني تيم ملي از تيم كره‌ي جنوبي تا چه حدي است؟

پس از آن كه فيلم بازي‌هاي كره‌ي جنوبي را در جام جهاني ديديم و با اطلاعات آناليزور تيم به شناخت بهتري نسبت به سوريه و تايوان رسيده‌ايم.

* بسياري معتقدندكه ماركار آقاجانيان عملكرد خوبي در گروه آناليز كادر فني نداشته است؟

من با اين نظر موافق نيستم. آقاجانيان عليرغم اين كه در بازي كره‌ي جنوبي مقابل چين تايپه بازي يك طرفه‌اي انجام شد، اطلاعات خوبي براي ما به تهران آورد، من از عملكرد آقاجانيان رضايت دارم.

* بازي برابر كره‌ي جنوبي را چگونه پيش بيني مي‌كنيد؟

اين ديداري سخت و حياتي براي هر دو تيم است. اگر بازي در سئول براي ما سخت است براي كره‌ي جنوبي هم اين چنين خواهد بود و آنها هم كار آساني مقابل ما پيش رو ندارند، ما از دو بازي آينده امتياز مي‌خواهيم و به اين مساله ايمان داريم. هر چند كه هنوز هم معتقدم اين بازي بايد اسفند سال گذشته برگزار مي‌شد و نه شهريور اما، متاسفانه در آن زمان با صحبت‌هايي كه كردند، اين بازي به شهريور موكول شد.

* اين تصميم AFC براي زمان دادن به نماينده‌هاي آسيا براي حضور قدرتمندانه در جام جهاني بود.

مي‌شد هنگام اعلام زمان بازي در شهريور به آن تاريخ اعتراض مي‌كردند. اين عقلاني نيست كه ما بايد در طول پنج روز هفده هزار كيلومتر را در هوا از اين كشور به آن كشور برويم. از غرب به شرق و از شرق به غرب.

* در اين شرايط آيا بايد نگران تيم ملي كشورمان باشيم؟

من به صعود تيم ملي به مرحله‌ي نهايي جام ملت‌هاي آسيا باور و اعتقاد دارم، ما هم اكنون تنها با دو امتياز اختلاف نسبت به كره‌ي جنوبي دوم هستيم و نبايد اين مساله را هم از ياد برد كه از هر گروه دو تيم به مرحله‌ي بعد صعود مي‌كنند. قطعا ما هم يكي از اين دو تيم خواهيم بود. پس از صعود هم زمان كافي براي ترميم تيم در اختيار داريم.

Comment

• تيم فوتبال بلندپرواز المپيك مارسي يكشنبه شب پس از كسب يك پيروزي دو بر صفر بر " لومان " صدرنشيني ليگ فوتبال دسته اول فرانسه را از "المپيك ليون " مدافع كسب عنوان قهرماني پس گرفت .

به گزارش خبرگزاري رويترز از پاريس ، مارسي به لطف تفاضل گل بهتر، بالاتر از ليون قرار گرفت كه شنبه شب به لطف ارائه يك بازي ديدني در نيمه دوم ديدار خود با نيس ، اين تيم را چهار بر يك درهم شكست .

هردو تيم با كسب سه پيروزي و يك مساوي در چهار بازي فصل جديد ده امتيازي هستند .

" حبيب باماگو " مهاجم مارسي بيست دقيقه پس از آغاز بازي ، يك پاس عرضي عالي " سمير نصري " را به گل اول تبديل كرد و پس از آن در دقيقه ‪ " ۷۸‬ممدو نيانگ " از روي نقطه پنالتي پيروزي اين تيم را تضمين كرد.

موناكو تيمي كه دچار مشكل شده است موفق شد تيم تازه صعود كرده سدان به ليگ اول فرانسه را رام كرده و پس از يك پيروزي دو بريك به نخستين موفقيت خود در اين فصل برسد .

" محمد كالون " مهاجم سيرالئوني و " فرانسوا مودستو " هافبك موناكو در هر نيمه يك گل به ثمر رساندند تا شاهزاده نشينان موناكو بتوانند دوباره در مسير پيروزي قرار گيرند .

Comment

• خوزه مورينيو سرمربي چلسي مي‌گويد: " ريمون دومنش " سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه با " ماكه له له " به عنوان يك " برده " رفتار مي‌كند چرا كه او برخلاف ميل اين بازيكن براي كناره‌گيري از تيم ملي خواستار تداوم بازيهاي ملي وي است .

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، " ماكه له له " ‪ ۳۳‬ساله از بازنشستگي اوليه خود از بازيهاي ملي خارج شد تا بتواند براي فرانسه در مسابقات مقدماتي جام جهاني و بعدا در مرحله نهايي در آلمان شركت كند .

وي پنجاهمين بازي ملي خود را در فينال جام جهاني در برابر ايتاليا انجام داد و پس از آن اعلام كرد كه قصد دارد به عمر فوتبال ملي خود پايان دهد .

با اين حال ، دومنش وي را براي ديدارهاي آتي فرانسه در مسابقات مقدماتي يورو ‪ ۲۰۰۸‬در برابر گرجستان و ايتاليا انتخاب كرد و در صورت خودداري وي از حضور در اين ديدارها بازي وي در چلسي به حال تعليق در خواهد آمد.

مورينيو يكشنبه شب پس از پيروزي دو بر صفر تيمش بر بلكبرن به شبكه ورزشي " اسكاي نيوز " گفت :" ماكه له له " يك فوتباليست نيست -- وي يك برده است ."
                سرمربي چلسي گفت :" وي در بزرگترين بازي كه مي‌توان تصور كرد يعني فينال جام جهاني حضور يافت و اكنون خواستار كناره‌گيري است ولي سرمربي فرانسه به ما گفته است اگر وي براي فرانسه بازي نكند براي چلسي نيز بازي نخواهد كرد."
                وي افزود :" ما مقررات را مي‌دانيم . شما يك برده‌ايد ، هيچ حقوق قانوني نداريد ."
                برخلاف ميل "ماكه له له " ، مورينيو مي‌گويد وي هيچ گزينه‌اي جز فرستادن وي براي پيوستن به تيم ملي ندارد . "
                مورينيو افزود :" ما راهي نداريم . مقررات و قوانين در اين مورد وجود دارد . اگر وي در دوبازي فرانسه شركت نكند از حضور در چهار بازي چلسي محروم خواهد شد ."
                دومنش پنجشنبه شب ماكه له له را در تركيب تيم ملي فرانسه قرار داد ولي گفت وي هنوز از قصد اين هافبك براي حضور در تيمش اطلاع ندارد .

Comment

• تيم فوتبال به مشكل خورده يوونتوس يكشنبه شب پس از تحمل شكست از ناپولي در جام حذفي ايتاليا و خارج شدن از گردونه اين مسابقات بدترين شروع خود را در يك فصل جديد داشت
                  به گزارش خبرگزاري رويترز از رم ، دو تيم تا پايان وقت اضافي اين ديدار دور سوم جام حذفي با نتيجه سه بر سه مساوي شده بودند ولي ضربات پنالتي يوونتوس را حذف و ناپولي را راهي مرحله بعد كرد .

حدود ‪ ۶۰‬هزار تماشاگر به اميد تسكين درد و رنج خود از جو شوك آور يك ديدار اواسط دهه ‪ ۱۹۸۰‬زماني كه يوونتوس به رهبري ميشل پلاتيني براي سلطه بر مسابقات سري آ به مصاف ناپولي زمان ديه‌گو مارادونا رفت ، به ورزشگاه " سن پائولو " در ناپل آمده بودند .

از آن زمان جاذبه هردو تيم كم شده است . ناپل از پنج سال پيش كه در سطح بالاي فوتبال ايتاليا قرار داشت با ورشكستگي دست و پنجه نرم كرده و فصل گذشته از ليگ دسته سوم ايتاليا صعود كرد .

دو تيم در وقت قانوني دو بر دو مساوي بودند تا اينكه در اواخر وقت دوم اضافي يك گل " دل پيه‌رو " مي‌رفت تا پيروزي يوونتوس را تضمين كند ولي " پائولو كاناوارو مدافع ناپولي -- بردار كوچك فابيو كاپيتان ايتاليا در جام جهاني كه به رئال مادريد فروخته شد -- در اخرين لحظات گل تساوي را به ثمر رساند تا بازي به ضربات پنالتي بكشد.

در ضربات پنالتي تيم ميزبان هفت بر شش پيروز شد و در جمع ‪ ۱۶‬تيم نهايي قرار گرفت و بايد در ماه نوامبر به مصاف پارما برود .

ديديه دشامپ سرمربي جديد يوونتوس از اين مسابقات به عنوان تنها اميد يوونتوس براي بازگشت سريع به مسابقات اروپايي ياد كرده بود چرا كه تيم قهرمان به جام يوفا راه مي‌يابد.

اين ديدار يكي از هفت ديداري بود كه يكشنبه شب به وقت اضافي كشيده شد. تنها سامپدوريا توانست در وقت قانوني سه بر دو بر بولونيا غلبه كند.

Comment

• " روبرتو دونادوني " سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا روز يكشنبه " آنتونيو كاسانو " مهاجم باشگاه رئال مادريد را در تركيب ‪ ۲۴‬نفره تيم قهرمان جهان براي ديدار مقدماتي يورو ‪ ۲۰۰۸‬در برابر ليتواني و فرانسه فرا خواند .

به گزارش خبرگزاري رويترز از رم ، كاسانو يكي از با نبوغ‌ترين بازيكنان ايتاليا محسوب مي‌شود ولي با اين حال " مارچلو ليپي " سلف دونادوني وي را كه مي‌كوشد در تركيب اصلي رئال قرار گيرد ، مورد غضب قرار داده و به جام جهاني نبرد.

اين مهاجم ‪ ۲۴‬ساله كه در هشت حضور بين‌المللي قبلي خود سه گل به ثمر رساند آخرين بار در ژوئن ‪ ۲۰۰۵‬در برابر نروژ بازي كرد كه اين ديدار به تساوي بدون گل انجاميد.

فراخواني كاسانو ، اين چشم انداز را بوجود آورد كه دونادوني ممكن است از وي در كنار " آلبرتو جيلاردينو " بازيكن آث ميلان -- و ديگر ستاره جوان فوتبال ايتاليا -- استفاده كند.

تيم ملي ايتاليا بسياري از بازيكنان تيمي را كه قهرمان جهان شد و اوايل ماه جاري ميلادي در يك ديدار دوستانه در برابر كرواسي كه منجر به شكست تيم دونادوني شد ، در اختيار نداشت .

هواداران ايتاليا از بازگشت " جيانلويجي بوفون "،" فابيو كاناوارو" ، " آندره پيرلو " و " گنارو گتوسو " به تيم براي ديدار حساس گروه دو يورو ‪ ۲ ۰۰۸‬در برابر ليتواني در ناپل در تاريخ دوم سپتامبر و نيز سفر به پاريس در ششم سپتامبر آسوده خاطر شدند .

با اين حال در اين تركيب جايي براي مهاجماني چون " لوكا توني "، " الساندرو دل پيه‌رو " ، " فرانچسكو توتي " و " وينچنزو اياكوينتا" كه همگي فاقد آمادگي لازم براي انجام يك بازي كامل هستند ، وجود نداشت .

دونادوني به جاي آنان ، " توماسي روچي " را بر گزيد كه در برابر كرواسي اولين بازي خود را انجام داد و همچنين " اميليانو بونازولي " مهاجم سامپدوريا كه تاكنون شانس بازي ملي را به دست نياورده است .

در خط دفاعي ، ايتاليا " الساندرو نستا " را به دليل مصدوميت و " ماركو ماتراتزي " را به سبب محروميت از دو بازي به دليل عصباني كردن زين‌الدين زيدان در فينال جام جهاني به طور لفظي پيش از كوبيده شدن ضربه سر زيدان به بدن وي ، در اختيار نخواهد داشت .

Comment

• شروع لنگ لنگان تيم فوتبال هامبورگ در فصل جديد بوندسليگا يكشنبه شب پس از توقف يك بر يك در برابر هرتا برلين ادامه يافت.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، " بوباكار سانوگو " مهاجم ساحل عاجي در دقيقه ‪ ۱۸‬سومين گل خود را در سومين بازي براي هامبورگ به ثمر رساند و اين تيم را پيش انداخت ولي " كريستيان گيمنز" با گل دقيقه ‪۶۴‬ خود براي هرتا نتيجه را مساوي كرد.

هامبورگ، تيم مهدوي كيا، كه به عنوان يك مدعي قهرماني، مسابقات فصل جاري را آغاز كرد در مبارزه جديد خود به سه تساوي در سه بازي دست يافت و هنوز رنگ پيروزي را نديده است .

تيم تحت رهبري توماس دال در اواسط هفته گذشته به قيمت حذف اوساسونا و هزينه گزاف شش ميليون يورويي كه هامبورگ صرف خريد " يوريس ماتيسن " مدافع ملي پوش هلند كرد ، توانست به ليگ قهرمانان اروپا راه يابد.

ماتيسن كه يكي از بازيكنان هلند در جام جهاني آلمان بود، بازي محكمي در نخستين حضور خود در هامبورگ ارائه داد ولي نتوانست به اين باشگاه در كسب پيروزي كمك كند.

در ديگر ديدار يكشنبه شب، اينتراخت فرانكفورت و ماينس نيز به تساوي يك بر يك رسيدند.

Comment

• حدود بيست روز ديگر مهم‌ترين و بالاترين سطح رقابت‌هاي دووميداني در شهر آتن برگزار مي‌شود و احسان حدادي، قهرمان پرتاب ديسك آسيا به عنوان اولين نماينده‌ي ايران در اين رقابت شركت مي‌كند.

حدادي در اين رابطه با اين مسابقات مي‌گويد: من براي كسب مدال به آتن مي‌روم و اميدوارم در بين بزرگان دووميداني جهان بدرخشم.

ركورددار پرتاب ديسك آسيا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در حالي كه از ابتداي فصل جاري مربي اختصاصي نداشتم و تنهايي تمرين مي‌كردم اما، به هر حال در يك ماه اخير تمريناتم خيلي خوب بوده است و همه ركوردهاي خودم را در فصل تمرينات قدرتي شكسته‌ام. از اين پس نيز سعي مي‌كنم تمرينات سرعتي را شروع كنم.

وي با بيان اين كه هدف اصلي من در سال جاري كسب مدال از مسابقات جام جهاني است، يادآور شد: هدف من جام جهاني است نه دوحه. اگر بتوانم در اين مسابقات مدال بگيرم، به طور حتم در دوحه هم مي‌توانم مدال كسب كنم. مسابقات آتن، بزرگ‌ترين رويداد دووميداني در جهان است و همه‌ي نفرات برتر قاره‌هاي مختلف در اين رقابت حضور مي‌يابند. اگر بتوانم در اين مسابقات خودم را مطرح كنم، در تمام دنياي دووميداني مطرح مي‌شوم، چون همه‌ي نگاه‌ها به اين مسابقات است. البته دوحه نيز براي من كم اهميت نيست.

ركورددار پرتاب ديسك آسيا در مورد تمرينات آتي خود گفت: از تمريناتم راضي هستم. ركورد ديسك‌هايي كه انداخته‌ام، برايم خوب بوده و تا ده روز ديگر مشخص مي‌شود كه مي‌توانم چه ركوردهايي در آتن داشته باشم. من براي كسب مدال و شكستن مجدد ركورد آسيا به جام جهاني مي‌روم.

وي كه اكنون در ساري به همراه صميمي و ويتالي، مربي اختصاصي‌شان مشغول تمرين است، در مورد عملكرد اين مربي اظهار كرد: فكر مي‌كنم مربي خوبي باشد. خيلي سخت‌گير است. حتي از ويكتور هم سخت‌گيرتر است و بايد ديد در آينده چه عملكردي خواهد داشت.

Comment

• به گزارش خبرگزاري فارس، در اين رقابت ها 8 تيم در قالب دو گروه به شكل دوره اي به مدت سه هفته با هم به رقابت مي پردازند.
                          در گره الف تيم هاي، دانشگاه آزاد اسلامي تهران، هيئت شناي گيلان، تربيت بدني كرمان و راه ترابري زنجان حضور دارند.
                          در گروه ب نيز تيم هاي مناطق نفت خيز جنوب (گچساران)، نفت و گاز اميديه، استخر انقلاب شيراز و هيئت شناي اصفهان بازي مي كنند.
                          هفته اول از دور رفت ليگ برتر روزهاي نهم و دهم شهريور ماه جاري برگزار مي شود و بر اساس برنامه از گروه الف دانشگاه آزاد به مصاف تربيت بدني كرمان مي رود، هيئت شناي گيلان با راه ترابري زنجان ديدار خواهد كرد و از گروه ب، استخر انقلاب شيراز به مصاف هيئت شناي اصفهان مي‌رود و مناطق نفت خيز جنوب (گچساران) به ديدار نفت و گاز اميديه مي رود.
                          پانزدهمين دوره ليگ برتر در سال 84 با قهرماني تيم پتروشيمي تهران به پايان رسيد و تيم‌هاي بلكاشرق زنجان و نفت و گاز گچساران به ترتيب عناوين قهرماني و سومي ليگ را بدست آوردند.

Comment

• آرش ميراسماعيلي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار فارس در اين خصوص و برخي مسائل ديگر به بيان توضيحاتي پرداخت كه در زير مي خوانيد:
                            * آنها منتظر باخت من بودند
                            در اين دو مبارزه اي كه در جريان هفته دوم ليگ برتر انجام دادم خيلي ها منتظر باخت من بودند، حريفانم با كوچكترين امتيازي كه بدست مي آوردند به شدت مورد تشويق قرار مي گرفتند اما من حتي از سوي برخي به طور مستقيم مورد هتك حرمت قرار گرفتم و كار به جنجال كشيده شد كه قضيه از سوي خودم فيصله پيدا كرد. واقعاً من متاسفم كه خيلي ها منتظر اين هستند تا شكست آرش ميراسماعيلي كه بيشترين افتخار را براي جودو ايران كسب كرده است، ببينند.

* در تمام مبارزات ليگ شركت مي كنم
                            بايد به اين افراد بگويم كه با چنين رفتارهايي انگيزه من براي شركت در مسابقات آينده بيشتر مي شود و در اوج آمادگي در تمام مسابقات بعدي نيز حضور خواهم يافت؛ همانطور كه در اين هفته حتي اجازه ندادم نفر ذخيره ام من به ميدان برود.اين افراد به جاي اينكه منتظر باخت من باشند، بهتر است براي موفقيت هاي آينده ام دعا كنند؛ چراكه تنها براي مردم به ميدان مي روم و مقام كسب مي كنم.

*ضربه فني جايي براي اعتراض نمي‌گذارد
                            من هر دو حريف خود را در ليگ برتر با ضربه فني شكست دادم بنابراين ديگر جايي براي اعتراض نمي ماند، از سوي ديگر داور ميان و شوراي داوري كاملاً بر مبارزات احاطه داشت و اگر مسئله اي بود عنوان مي شد.

*به دليل انتقادات باز گشته ام
                            در اين چند سالي كه در ليگ شركت نمي كردم انتقادات زيادي مي شد كه با غيبت من و ساير ملي پوشانؤ سطح مسابقات پايين مي آيد يا اينكه چرا در طول سال نبايد در چنين رقابت هايي شركت كنم؛ بنابراين تصميم گرفتم بار ديگر در اين مبارزات شركت و ثابت كنم كه هر كاري را براي ارتقاء جودو ايران انجام مي دهم.

*بهتر است ليگ تا بعد از دوحه تعطيل شود
                            اعضاي تيم ملي در حال حاضر در اردوهاي تيم ملي مشغول مرور تمريناتي پرفشار براي حضور در بازي هاي آسيايي دوحه هستند از سوي ديگر نبايد در ليگ نيز شكست بخورند؛ بنابراين شركت در اين مسابقات براي آنها كمي مشكل است. بهتر است هم انديشي شده و اين رقابت ها به بعد از بازي هاي آسيايي موكول شود. از طرفي ساير نفرات تيم ها با انگيزه فراواني مقابل ملي پوشان قرار مي گيرند و هر آنچه در چنته دارند نشان مي دهندؤ بنابراين اين مسئله نيز كار ما را سخت تر مي كند.

*سربازي در خدمت تيم ملي هستم
                            عدم اعزام به جام جهاني فرانسه به صلاحديد فدراسيون صورت گرفته است پس به طور حتم تمامي جوانب امر در نظر گرفته شده است. به هر حال من سربازي در خدمت تيم ملي هستم كه قرار بود در فرانسه به ميدان بروم. هر زمان ديگري هم كه فدراسيون صلاح ببيند براي ايران مبارزه خواهم كرد.

*به مدال طلاي دوحه مي انديشم
                            در حال حاضر تنها به انجام جدي تمريناتم مي انديشم و با شروع سال جاري تمام افتخارات گذشته ام را كنار گذاشته و مانند فردي كه به تازگي جودو را آغاز كرده است تمرين مي كنم. من بايد جاي مدال طلاي بازي هاي آسيايي را در كارنامه خود پر كنم بنابراين با شركت در ليگ داخلي و اروپا مي خواهم خود را محك جدي زده و با آمادگي كامل عازم شوم. من حتي اين كار را براي المپيك آتن انجام نداده بودم.

*هميشه براي مبارزات انتخابي آماده ام
                            اگر براي تعيين تيم اعزامي به بازي هاي آسيايي كادر فني صلاح ديد كه در مسابقات انتخابي شركت كنم بدون شك اين كار را انجام مي دهم. در حال حاضر ذكريا و نيكبين نفرات حاضر در وزن 66 كيلوگرم هستند كه من هر كمكي از دستم برآيد براي موفقيتشان انجام مي دهم و هرگز به آنها به چشم رقيب نگاه نكرده ام، فقط از اين جودوكاران مي خواهم كه خيلي خوب تمرين كنند.

*وارد عرصه مربيگري نمي شوم
                            بعد از المپيك پكن از دنياي جودو خداحافظي مي كنم و وارد عرصه مربيگري هم نمي شوم بنابراين از برخي دوستان مي خواهم مرا تا آن زمان تحمل كنند. تمام تلاش خود را براي كسب مدال طلاي المپيك به كار مي بندم؛ ولي اگر نتوانم به اين هدف برسم باز هم از دنياي جودو كنار مي روم .

*مي خواهم به سياست روي آورم
                            بعد از وداع با جودو وارد عرصه سياست مي شوم، در حال حاضر برنامه هايي در اين زمينه دارم كه بعداً اعلام خواهم كرد.

*نتيجه قطر بهتر از بوسان خواهد بود
                            تيم ملي در حال حاضر بدون هيچ حاشيه اي تمرين مي كند و افرادي كه انتخاب شده اند از بهترين هاي هر وزن هستند. اين تيم با تركيبي از جوانان و نفرات با تجربه مي توانند يكي از سكوهاي تيمي را به خود اختصاص دهند.

* حقوق ها پرداخت شده است
                            فدراسيون از نهايت بضاعت خود براي آمادگي تيم ملي استفاده مي كند وضعيت حقوق ها خيلي بهتر شده است. ما تا آخر تيرماه حقوق ها را دريافت كرده ايم.كادر فني نيز از بهترين ها هستند، ديدارهاي تداركاتي مناسبي نيز براي ما در نظر گرفته شده بود. اميدوارم با اين شرايط نتايج قابل توجهي كسب كنيم.

* 29 مهرماه به گرجستان مي روم
                            29 مهرماه آينده به گرجستان مي روم تا به همراه اين تيم در ليگ اروپا شركت كنم بايد در اين رقابت ها در وزن 66 شركت كنم. يك روز چند مبارزه براي اين تيم انجام داده و دوباره به ايران باز مي گردم. اين مسابقات در فاصله 40 روز مانده به بازي هاي آسيايي مي تواند تدارك خوبي براي من باشد.

Comment

• معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت‌بدني ظهر امروز در محل كمپ تيم‌هاي ملي فوتبال با اعضاي تيم ملي ديدار و در محفلي صميمي با آنان نهار را صرف كرد .

به گزارش ايسنا، در اين ديدار كه در حضور مسوولان فدراسيون فوتبال برگزار شد، امير قلعه‌نويي سرمربي تيم ملي فوتبال از رييس سازمان تربيت‌بدني به خاطر توجه‌ها وحمايت هايش از تيم ملي تشكر كرد و گفت: دو بازي حساس با كره جنوبي و سوريه پيش رو داريم و بنا داريم با تمام قدرت در اين ديدارها حاضر شده و با كسب امتيازهاي لازم، صعود خود را به مرحله‌ي نهايي جام ملت‌هاي آسيا مسجل كنيم.

مهندس علي‌آبادي نيز طي سخنان كوتاهي از تلاش‌هاي كادر فني و بازيكنان تيم ملي تشكر كرد وگفت: فوتبال هم از بعد قهرماني و هم از بعد اجتماعي داراي اهميت خاص خويش است و شما اعضاي تيم ملي بعنوان نخبگان فوتبال، بايد تلاش كنيد با توكل به خدا، از تمام توان خويش براي شادكردن دل مردم استفاده كنيد.

علي‌آبادي افزود: اين درست كه تيم ملي فوتبال براي كسب پيروزي به ديدار هر حريفي خواهد رفت؛ اما, بايد توجه داشت كه يك سر هر رقابتي برد است و يك سر آن باخت. بايد براي ملي‌پوشان فوتبال ما مهم اين باشد كه در ميدان مسابقه، آنچه در توان دارند در طبق اخلاص بگذارند و با تعصب خاص ايراني، براي نيل به پيروزي خيز بردارن .

وي توجه ملي‌پوشان فوتبال را به مباحث اخلاقي در ورزش جلب كرد وگفت: شما به عنوان سفيران تمدن بزرگ ايراني و اسلامي در ميادين مختلف زير ذره‌بين هستيد و بايد با رفتار و كردار نيك خود در ميدان مسابقه، الگوهاي شايسته و راستيني براي ورزش ايران باشيد.

رييس سازمان تربيت بدني با اشاره به اينكه در عرصه ورزش قهرماني ، تمام تلاش مسوولان اين است كه براساس ظرفيت هاي موجود، ورزشكاران ايران به بهترين نتايج و جايگاه‌ها دست يابند از مسوولان فدراسيون فوتبال خواست تا بهترين شرايط را براي اعضاي تيم ملي فراهم آورند.

Comment

• فدراسيون واليبال به دليل حضور چندين ساله‌ي محمدرضا يزداني‌خرم در رأس مديريت آن و كسب موفقيت‌هاي پياپي در ميادين آسيايي و جهاني در مسيري قرار گرفت تا پس از رفتن اين مدير از فدارسيون واليبال، مسوولان سازمان تربيت‌بدني حتي براي انتخاب سرپرست موقت نيز وسواس بسياري را به خرج دهند تا در نهايت محمدرضا داورزني به عنوان سرپرست جديد فدراسيون واليبال انتخاب شود.

داورزني معتقد است:« ايران خود را در آسيا به اثبات رسانده و از اين پس بايد در مسير جهاني شدن گام بردارد.»

سرپرست جديد فدراسيون واليبال كه به دليل مسابقات قهرماني جوانان آسيا در تهران و حضور تيم ملي كشورمان در مسابقات جهاني ژاپن و بازي‌هاي آسيايي دوحه روزهاي پرمشغله‌اي را سپري مي‌كند، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به مسائل روز اين رشته پاسخ داد.

داورزني به دليل مسابقات جهاني و بازي‌هاي آسيايي قصد ندارد در فدراسيون واليبال تغييرات اساسي را ايجاد كند. وي در اين زمينه توضيح داد: از زمان تاسيس اين فدارسيون، افراد بسياري به عنوان مدير بر مسند رياست واليبال كشور تكيه زده‌اند كه تلاش تمامي آن در جاي خود ستودني و قابل ستايش است؛ اما, بايد قبول كرد كه به دليل استمرار مديريت يزداني‌خرم در فدراسيون واليبال، تيم‌هاي ملي ما در رده‌هاي مختلف سني به عناويني دست يافتند كه در گذشته فقط براي ما در حد يك آرزو به حساب مي‌آمدند.

وي افزود: در طول 17 سال گذشته، واليبال در شهرهاي مختلف كشور، توسعه يافت و تيم‌هاي ملي نيز در عرصه‌ي آسيايي و جهاني به عناوين خوبي دست پيدا كردند.

البته اين موضوع سقف آرزوهاي ما نيست و از اين پس بايد به فكر موفقيت‌هاي بيشتر باشيم. به هر حال كارهاي نيمه‌تمام هنوز وجود دارد كه به نظر مي‌رسد در سال‌هاي آينده بايد به طور كامل انجام شود، هر چند در آسيا تقريبا حرف اول را مي‌زنيم؛ اما، اگر خود را در بين تيم‌هاي جهاني نگاه كنيم، مي‌فهميم كه هنوز در ابتداي راه هستيم.

سرپرست فدراسيون واليبال با بيان اين كه در واليبال گام‌هاي زيادي برداشته شده؛ اما, هنوز گام‌هاي تأثيرگذارتري باقي مانده است كه بايد در سال‌هاي آتي برداشته شود، تصريح كرد: نبايد از واقعيت فرار كنيم و يا آنها را به نوعي مخفي كنيم. واقعيت امروز واليبال ما اين است كه علي‌رغم تلاش‌هايي كه همگي قابل تقدير است، هنوز با واليبال نوين جهان فاصله داريم. ورزشكاران ما هنوز هيچ‌ يك حرفه‌يي نيستند و مانند گذشته به صورت آماتور واليبال را دنبال مي‌كنند. ما بايد با برنامه‌ريزي‌هاي درست و دقيق اين فاصله‌ها را از ميان برداريم و در تمامي زمينه‌ها در يك سطح مساوي رو به جلو حركت كنيم.

داورزني افزود: به هر حال ديگر نبايد به دنبال موفقيت‌هاي مقطعي و يا زودگذر باشيم. اصل، داشتن يك ثبات لازم در واليبال دنيا است؛ به اين معني كه ما با سروسامان دادن به زندگي حرفه‌يي واليباليست‌ها و مربيان و همچنين گسترش واليبال در شهرها و استان‌هاي مستعد بايد زمينه‌ي اقتدار واليبال ايران در بين تيم‌هاي جهان را به وجود بياوريم.

سرپرست فدراسيون واليبال توجه به آموزش در ميان كاركنان و مربيان را يكي از اهداف اصلي خود مي‌داند كه در صورت كسب رأي در مجمع عمومي فدارسيون واليبال، اين موضوع را به طور جدي پيگيري خواهد كرد.

وي در اين خصوص اظهار كرد: ما در كشور نيروها و استعدادهاي فراواني را داريم كه بايد آن را با آخرين علوم روز اين رشته آشنا كنيم. در دنياي امروز ديگر نمي‌توان تنها با تكيه بر تك‌ستاره‌ها در بين تيم‌هاي برتر جهان خود را مطرح كنيم، همان طور كه گفتم, استعدادهاي زيادي داريم كه متاسفانه در جهت درستي تربيت پيدا نكرده‌اند. به طور مثال يك مربي درجه‌ي يك كه مدرك مربي‌گري خود را از فدارسيون دريافت مي‌كند و در طول سال‌هاي بعد به هيچ وجه در كلاس‌هاي مربي‌گري براي به روز نگه داشتن اندوخته‌هاي مربي‌گري خود شركت نمي‌كند. اين براي ما يك ضعف بزرگ به حساب مي‌آيد كه بي‌ترديد بايد برطرف شود.

داورزني، سرمايه‌گذاري روي رده‌هاي پايه را يكي ديگر از اولويت‌هاي خود دانست و به خبرنگار ايسنا گفت: توافق اخير با شهرداري براي واگذاري كانون‌هاي استعداديابي واليبال، به خاطر همين توجه شديد به سرمايه‌گذاري روي رده‌هاي پايه است. به طور كلي اگر چشمه‌ي استعداديابي واليبال ما همواره جوشان باشد, مي‌توانيم به موفقيت‌هاي آتي خود حتي در عرصه‌ي جهاني نيز اميدوار باشيم، در غير اين صورت نبايد به ادامه‌ي اين پيشرفت اميدوار بود.

وي تصريح كرد: يكي ديگر از مواردي كه به آن بايد توجه ويژه داشت، بحث حضور مربيان داخي است كه بايد به آن انگيزه بدهيم و اين نيز با دادن دستمزدهاي دلاري مربيان خارجي در مقابل پرداخت‌هاي اندك ريالي ما به مربيان داخلي به دست نمي‌آيند. به هر حال نبايد فراموش كرد كه سازندگي در واليبال بدون توجه به مربيان داخلي و بالا بردن سطح زندگي آنان فراهم نمي‌شود.

حضور نمايندگان ايران در بين مسوولان رده‌ي ‌بالاي فدراسيون جهاني واليبال (FIVB) يكي ديگر از دغدغه‌هاي محمدرضا داورزني است كه وي اميد دارد تا در سال‌هاي آتي به آن دست پيدا كند. وي در اين خصوص اظهار كرد: فدارسيون واليبال ايران بايد در فدراسيون جهاني يك كرسي مستقل و با نفوذ را در اختيار داشته باشد، تا بتواند در تصميمات كلان تأثيرگذار باشد. البته شايد براي عملي شدن اين آرزو كمي زود باشد، چرا كه هنوز تيم‌هاي ملي ما در مسابقات جهاني جايگاه مطمئني را كسب نكرده‌اند؛ ولي, به هر حال بايد از هم‌اكنون به فكر اين موضوع باشيم تا در موقع لزوم بتوانيم يكي از كرسي‌هاي جهاني را از آن خود كنيم. ما زماني مي‌توانيم بگوييم كه در واليبال رشد پيدا كرده‌ايم كه تنه به تنه‌ي تيم‌هاي برتر جهان در تمامي زمينه‌هاي حركت كنيم. به شخصه من از تمامي تجربياتم براي محقق شدن اين امر استفاده خواهم كرد و اميدوارم در پايان با كمك ساير اعضاي خانواده‌ي واليبال به اين مهم برسيم.

وي با بيان اين كه نبايد فقط روي نيروهاي بازنشسته تاكيد كرد گفت: با جوانان به فكر تحول هستم. در فدارسيون يزداني‌خرم، حضور تيم‌هاي بازنشسته بيشتر از نيروهاي جوان به چشم مي‌خورد. به طوري كه به خاطر برخي مسائل مادي، رييس سابق فدارسيون بيشتر ترجيح مي‌داد تا از افراد بازنشسته در پست‌هاي مختلف فدارسيون استفاده كند.

داورزني با نگاهي نقادانه اين موضوع را بررسي مي‌كند به طوري كه در اين خصوص اظهار كرد: در فدراسيون واليبال، ما هم به فكر جوان و انرژي او نياز داريم، هم به تجربه‌ي اصحاب پيشكسوت. در واقع اگر به خاطر صرفه‌جويي در مسائل مادي بخواهيم تنها روي نيروهاي بازنشسته تاكيد كنيم، حركت ما كند خواهد شد، به طوري كه در نهايت نمي‌توانيم بر آيند مطلوبي از برنامه‌هاي خود داشته باشيم. هنر ما بايد اين باشد كه بتوانيم تلفيقي از اين دو نيرو را در فدراسيون واليبال جمع كنيم تا با استفاده از توانايي‌هاي خاص هر دوي آنها به خواسته‌هاي خود برسيم. در خصوص تامين منابع نيز نگراني خاصي وجود ندارد، چرا كه در ورزش مي‌توان با يك برنامه‌ريزي درست دغدغه‌هاي مالي را برطرف كرد.

وي در ادامه افزود: روزمرگي، آفت توسعه در هر بخش سازماني است. ما نبايد با تكيه بر يكي از اين دو نيروها دچار روزمرگي شويم، ضمن آن كه در فرصت مناسب براي جذب نيروهاي جوان برنامه‌هايي را در نظر دارم كه در فرصت‌هاي بعدي اعلام خواهم كرد.

داورزني در ادامه‌ي‌ گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا به برنامه‌هاي آتي خود براي واليبال كشور اشاره كرد و اظهار كرد: پس از پشت ‌سر گذاشتن مسابقات در صورت كسب اعتماد مجمع عمومي فدارسيون، 3 برنامه را دنبال خواهد كرد كه به ترتيب كوتاه مدت، ميان مدت و درازمدت خواهد بود. براي هر يك از اين‌ها, چشم‌اندازهاي خاصي در نظر دارم كه اكثر موارد مطرح شده را در آنها خواهم گنجانيد. برنامه‌ي كوتاه‌مدت ما 5 ساله، ميان مدت 10 ساله و دراز مدت نيز 20 ساله خواهد بود كه در افق كلي و در چشم‌انداز برنامه‌ي دراز مدت، حضور تيم ملي واليبال ايران را در بين 3 تيم برتر جهان پيش‌بيني خواهم كرد. شايد قبول كردن اين موضوع هم‌اكنون براي برخي دشوار باشد؛ اما, با توجه به نيروهاي جوان و استعدادهاي خوبي كه در اختيار داريم, به محقق شدن اين امر بسيار خوشبينم و اميدوارم در پايان نيز جامعه‌ي واليبال ايران به اين مهم دست يابد.

وي افزود: ما همين هم‌اكنون در تيم ملي نوجوانان خود 30 بازيكن داريم كه 20 نفر آنان بالاي 195 سانتي‌متر قد دارند و ميانگين قدي 10 نفر ديگر نيز بالاي 2 متر است. به لحاظ ژنتيكي بازيكنان و واليباليست‌هاي ما جزء ژن‌هاي برتر جهان هستند و همين مرا بر آن داشته تا با جديت خاصي به دنبال محقق كردن اين آرزوها باشم.

سرپرست فدراسيون واليبال تاكيد كرد: البته اين امر به نوع عملكرد مادر سال‌هاي آتي بستگي خواهد داشت؛ اما, بايد تاكيد كنم كه مي‌توانيم اين آرزوها را به واقعيت تبديل كنيم. خوب مي‌دانم كه در مدينه‌ي فاضله زندگي نمي‌كنيم؛ اما, اگر به جاي اين كه انرژي‌هاي خود را صرف مسائل حاشيه‌اي كنيم و بيشتر به فكر واليبال و پيش برد اهداف عالي آن باشيم، خواهيم توانست تيم‌هاي ملي خود را در ميادين جهاني بر روي يكي از سكوهاي اول تا سوم قرار دهيم.

واليبال ساحلي و لزوم توجه به اين رشته در دوران جديد فدراسيون واليبال، آخرين موضوع مورد علاقه‌ي محمدرضا داورزني است كه در بخش ديگري از گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، به آن پرداخت. وي در اين خصوص اظهار كرد: كشور ما بيش از 3 هزار كيلومتر ساحل دارد؛ اين در حالي است كه در رشته‌اي مثل واليبال ساحلي بسيار فقير هستيم، با توجه به وجود امكانات خوب و مناسب و توجه جدي به اين رشته مي‌توانيم زمينه‌هاي كسب مدال‌هاي آسيايي و جهاني آن را در كشور خودمان ايجاد كنيم. البته اين رشته شرايط فرهنگ خاص خود را دارد كه حتي با اين وجود نيز ما مي‌توانيم در قسمت مردان به عنوان يك قدرت اصل در آسيا مطرح شويم. ما با حفظ ارزش‌هاي فرهنگي بايد در اولين گام باشگاه‌ها را با اين رشته درگير كنيم و اگر موفق به انجام اين كار شويم، مي‌توانيم اميدوار باشيم كه در اين رشته مثل واليبال سالني، حرف‌هاي بسياري را براي گفتن داشته باشيم.

Comment

Working...
                                X