Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ابراهيم ميرزاپور: حذف نام من و دايی از ليست تيم ملی بی‌اساس است، ايسنا
    - با استقلال اهواز مذاکره کرده‌ام
    - پرسپوليس از رفتار من سوءاستفاده کرد

خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشی - فوتبال

دروازه‌بان تيم ملی فوتبال ايران،گفت: برای انتخاب تيم فصل آينده‌ام، با دو، سه باشگاه از جمله استقلال اهواز مذاکره کرده‌ام و با توجه به علاقه‌ام به اهواز و مردم اين شهر، تمايل بيشتری به اين تيم دارم.

ابراهيم ميرزاپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، اظهار کرد: در حالی که کمتر بازيکنی به دليل حضورش در جام جهانی، پيش از شرکت در اين مسابقات با هيچ تيم باشگاهی برای فصل بعد صحبت نمی‌کند؛ اما، من با مسوولان پرسپوليس مثل يک مرد گفت‌وگو کردم و به دليل علاقه‌ام به پرسپوليس و شخص انصاری‌فرد، دوست داشتم فصل آينده با اين تيم باشم؛ اما، نمی‌دانم چه مساله‌ای پس از جام جهانی پيش آمد که حتی مسوولان اين تيم تماسی با من نگرفتند، تا بگويند، تو را نمی‌خواهيم.

وی افزود: من با مردانگی به آنها قول دادم و زمانی که از ديگر باشگاه‌ها به من زنگ می‌زدند، می‌گفتم به دليل تعهد اخلاقی که با پرسپوليس دارم با جايی مذاکره نمی‌کنم؛ اما، متاسفانه پرسپوليسی‌ها دستم را در حنا گذاشته و بلاتکليفم کردند.

ميرزاپور تصريح کرد: زمانی که از باشگاه استقلال اهواز با من تماس گرفتند، آنها فکر می‌کردند که من با پرسپوليس قرارداد بسته‌ام و وقتی متوجه شدند که قراردادی در کار نبوده است، آنها عنوان کردند، اگر می‌دانستيم اين‌گونه است، زودتر قرارداد می‌بستيم. متاسفانه مسوولان پرسپوليس از رفتار من سو استفاده کردند و من از آنها ناراحت هستم، هر چندکه هم اکنون نيز اگر شرايطم را بپذيرند، دوست دارم فصل آينده با اين تيم باشم.

وی درباره‌ی جدايی‌اش از فولاد گفت: فولاد مشکلات مالی بسياری دارد و به همين دليل قصد استفاده از جوانان را دارد و با توجه به صحبت‌هايم با رضاييان، سال آينده در اين تيم نخواهم بود.

ميرزاپور انگيزه‌اش در فصل آينده‌ی رقابت‌های ليگ برتر را بالا عنوان کرد و افزود: هميشه با انگيزه بوده‌ام. سال گذشته هم به دليل نتيجه‌گيری بد فولاد خوزستان همه من را متهم می‌کردند، ‌در صورتی که وقتی تيمی می‌بازد همه‌ی بازيکنان در آن نقش دارند اما، سال آينده يکی از بهترين‌های سال‌های دروازه‌بانی‌ام را تجربه خواهم کرد.

دروازه‌بان شماره‌ی يک تيم ملی در جام جهانی در ادامه‌ی گفت‌وگو خود با ايسنا، درباره‌ی عملکردش در اين مسابقات، گفت: هم اکنون که تيم ملی نتيجه نگرفته است، همه‌ی انتقادها از من و يکی دو بازيکن ديگر است، در حالی که من و ساير بازيکنان تمام تلاش‌مان را برای موفقيت تيم انجام داديم؛ اما، اين نتايج به دليل اختلاف سطح فوتبال ايران با کشورهايی نظير پرتغال و مکزيک است.

وی درباره‌ی عملکرد سجادی و بگوويچ، دو مربی دروازه‌بان‌های تيم ملی گفت: آنها عالی بودند؛ اما، شايد خيلی‌ها از روی غرض ورزی از آنها انتقاد می‌کردند؛ اما، آنها نقش موثری در تيم ملی ايفا می‌کردند.

ميرزاپور با انتقاد از بازيکنانی که پس از جام جهانی همه‌ی کاستی‌ها را مرتبط با سرمربی و کادر فنی تيم ملی می‌دانستند، گفت: اين مساله به شخصيت بازيکنان برمی‌گردد. بسياری آرزوی حضور در ليست ۲۳ نفره‌ی تيم ملی را داشتند و به نظر من برانکو شايسته‌ی اين همه انتقاد نيست.

وی افزود: پس از جام جهانی انتقادهای بسياری مطرح شد و به جای اين که ما به دنبال پيدا کردن راه حل باشيم، ‌در پی پاک کردن صورت مساله بوديم. در نتايج نه چندان خوب تيم ملی نبايد چند نفر را مقصر معرفی می‌کرديم. متاسفانه در فوتبال ما باب شده وقتی می‌بازيم همه‌ی تقصيرها بر گردن يک يا چند نفر خاص می‌افتد و اين به هيچ عنوان صحيح نيست

ميرزاپور درباره‌ی شايعه‌ی حذف نام او و علی دايی از ليست بعدی تيم ملی، به ايسنا گفت: مطبوعات ما متاسفانه هر بازيکنی را که دوست داشته باشند به تيم ملی دعوت می‌کنند و هر کس را که بخواهند خط می‌زنند. نمی‌دانم اين شايعه در حالی که هنوز نه رييس فدراسيون مشخص است و نه سرمربی چگونه مطرح می‌شود.

وی درباره‌ی رکود فوتبال پس از جام جهانی و نزديک شدن به زمان شروع رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسيا، گفت: قطعا مسوولان فدراسيون هم نگران اين مساله هستند. معتقدم انتخاب سريع سرمربی تيم ملی می‌تواند، نگرانی‌های موجود برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌ها را به حداقل برساند.

Comment

• دومين جلسه‌ي تمريني تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز (شنبه) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اين تمرين كه حدود يك ساعت و 15 دقيقه به طول انجاميد، هشت بازيكن حضور داشتند.

عليرضا منصوريان‏، محمود فكري، مهدي اميرآبادي، وحيد طالب‌لو، اميرحسين صادقي، مرتضي ابراهيمي، سعيد لطفي و اميني فر حاضران تمرين امروز استقلال بودند.

بازيكنان استقلال پس از دريافت حقوق معوقه خود از سال پيش در تمرين امروز استقلال حاضر شدند، هرچند كه پاداش‌هاي قهرماني تاكنون پرداخت نشده است.

سياوش اكبرپور و ميثم بائو بازيكناني بودند كه با لباس شخصي تمرين هم تيمي‌هاي خود را نظاره مي‌كردند.

سياوش اكبرپور كه هنوز مشكل مالي‌اش با استقلال مرتفع نشده در آغاز تمرين براي دقايقي به تنهايي با قلعه نويي صحبت كرد.

سرمربي استقلال هم در تماس تلفني با سرپرست تيم استقلال حل مشكل مالي اين بازيكن را خواستار شد.

براين اساس او با حضور در باشگاه استقلال مبلغ باقيمانده از قراردادش را فردا صبح دريافت خواهد كرد.

بنابراين گزارش، عباس آقايي، بازيكن مياني سال‌هاي پيش پاس و فولاد مباركه سپاهان عصر امروز با حضور در اين باشگاه قرارداد دو ساله‌اي را منعقد كرد.

وي فردا با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد رسمي خود را با اين تيم منعقد خواهد كرد.

همچنين فردا قرار است محمد نوازي با حضور در باشگاه استقلال مذاكرات نهايي خود را با مسوولان اين باشگاه انجام دهد و در صورت توافق قرارداد خود را با اين تيم منعقد كند.

Comment

• علي كريمي، بازيكن ملي پوش بايرن مونيخ از دوشنبه در تمرينات آماده سازي اين تيم حاضر خواهد شد.

، علي كريمي، خوليو دوس سانتوس و روكه سانتاكروز بازيكنان بايرين مونيخ كه در جام جهاني با تيم‌هاي ملي كشورشان حضور داشتند پس از سه هفته استراحت به تمرينات آماده سازي اين تيم براي فصل آينده رقابت‌هاي بوندسليگا خواهند پيوست.

باشگاه بايرن مونيخ به بازيكنان خود كه در جام جهاني حاضر بودند سه هفته فرصت داده بود تا به استراحت بپردازند.

كريمي همچون دو بازيكن ديگر نام برده در همان مرحله گروهي از جام جهاني كنار رفت.

Comment

• آلمان، ميزبان جام جهانی 2006، در حالی به ديدار پرتغال می رود که ميشائيل بالاک کاپيتان خود را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد و در تغيير مهم ديگری اليور کان، کاپيتان سابق و بهترين بازيکن جام جهانی 2002، را به جای ينس لمان درون دروازه خواهد ديد.

تيم پرتغال نيز ميگل دفاع راست خود را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت و به جای او از ابتدا فريرا در ترکيب اصلی تيم قرار می گيرد.

دقيقه 4: ضربه آزاد برای آلمان از جناح چپ محوطه هجده قدم پرتغال با ضربه سر و سپس شوت شماره 5 اين تيم، کل، به کرنر رفت.

دقيقه 7: کارت زرد برای آلمان. تورستن فرينگز به دليل خطا و اعتراض به داور اخطار گرفت.

دقيقه 8: در يک ضد حمله خطرناک، کلوزه در گوشه محوطه جريمه پرتغال صاحب توپ شد که شوت او از کنار دروازه بيرون رفت.

دقيقه 15: اليور کان ضربه پائولتا مهاجم تيم پرتغال را مهار کرد.

دقيقه 25: کارت زرد برای پرتغال. ريکاردو کاستا به خاطر خطا روی کلوزه از داور اخطار گرفت.

دقيقه 30: هر دو تيم همچنان به بازی تهاجمی خود ادامه می دهند اما حملات هيچيک از دو تيم به ثمر نشسته است.

نيمه اول بدون رد و بدل شدن گلی به پايان رسيد.

دقيقه 50: ضربه آزاد برای پرتغال. ضربه سيمائو سابروسا از کنار دروازه آلمان به بيرون رفت.

دقيقه 56: گل اول برای آلمان. سباستين شواينشتايگر با شوتی تماشايی از راه دور دروازه پرتغال را باز کرد.

دقيقه 60: اخطار برای پرتغال. فريرا مدافع پرتغال پس از خطا بر روی پودولسکی با کارت زرد داور مواجه شد.

دقيقه 62: گل دوم برای آلمان. شوت محکم شواينشتايگر که روی ضربه آزادی از جناح راست دروازه پرتغال زده شده بود پس از برخورد با پای بازيکن پرتغالی تبديل به گل شد.

دقيقه 78: گل سوم برای آلمان. باز هم سباستين شواينشتايگر با شوتی محکم و تماشايی از پشت محوطه جريمه، دروازه پرتغال را باز کرد.

دقيقه 84: ضربه آزاد کريستيانو رونالدو از فاصله حدود 30 متری با واکنش اليور کان به بيرون رفت.

دقيقه 88: گل برای پرتغال. نونو گومژ، مهاجم تازه به ميدان آمده پرتغال، روی سانتر ديدنی فيگو از جناح راست با ضربه سر توپ را به تور دروازه آلمان رساند.

بازی تماشايی دو تيم با نتيجه سه بر يک به نفع آلمان به پايان رسيد و ميزبان به مقام سوم جام جهانی رسيد و پرتغالی ها نيز به مقام چهارمی جهان رضايت دادند.

ترکیب دو تیم:

پرنغال ريکاردو، فريرا، ميرا، کاستا، والنته، کاستينيو، مانيش، فيگو، رونالدو، دکو، پائولتا

آلمان: کان، يانسن، متزلدر، هوث، لام، اشنايدر، کل، بوروسکی، فرينگز، پودولسکی، کلوزه

Comment

• مهندس علي‌آبادي با حضور در اردوي تيم ملي اميد در جمع بازيكنان و كادر فني اين تيم گفت: سيموئز، مربي خوب و توانايي است و سعي مي‌كند كه نقاط ضعف اين تيم را برطرف كند. وجود چنين مربي در كنار تيم ملي اميد بسيار مفيد خواهد بود چرا كه اگر بازيكنان تيم ملي يك كشور بزرگترين بازيكنان هم باشند به تنهايي قادر نيستند كه يك تيم خوب و هماهنگ را تشكيل دهند.

وي افزود: تا زماني كه يك مربي خوب در كنار بازيكنان يك تيم نباشد و آنها را از نظر فني و روحي با يكديگر هماهنگ نكند نمي‌توان به موفقيتي دست يافت.

علي‌آبادي تصريح كرد: اگر ما يك بار در تورنمنتي نتيجه نگيريم اين پايان فوتبال ما نخواهد بود؛ برد و باخت هميشه در فوتبال وجود داشته و اگر اين شكست‌ها مقدمه‌اي باشد تا ما دلايل آن را بررسي كنيم عامل رشد ما خواهد شد. ما بايد علل ناكامي خود را به صورت اصولي، كارشناسي و آسيب شناسي كرده و از آن دست بكشيم.

علي آبادي با اشاره به ورزش كشور گفت: علي‌رغم آنكه كشتي را ورزش اول ايران معرفي مي‌كنند امروزه شاهد رواج ورزش فوتبال در جامعه هستيم؛ در حال حاضر بسياري از مردان، جوانان و زنان به فوتبال روي آوردند و اين نشان از اهميت اين ورزش دارد.

رييس سازمان تربيت بدني اظهار داشت: اكنون فوتبال به يك مبحث جهاني تبديل شده و از جهت سياسي، اقتصادي و همچنين افتخاري كه براي يك كشور همراه دارد، قابل بررسي است. بازي‌هاي جام جهاني حدود سه ميليارد نفر بيننده دارد كه در مقايسه با مسابقات ديگر مانند المپيك بسيار بيشتر است.

وي تاكيد كرد: تحرك، نشاط و شادابي ويژگي‌هاي ذاتي فوتبال است و به همين دليل اين ورزش در جهان اين گونه رواج پيدا كرده است. زماني كه من در دانشگاه زير نظر مرحوم فكري و مالكي به ورزش فوتبال مي‌پرداختم، اين ورزش تا اين اندازه اهميت پيدا نكرده بود.

علي آبادي ادامه داد: در زمان ما تا اين اندازه از فوتبال حمايت نمي‌شد و بسياري از خانواده‌ها حتي به فرزندانشان اجازه پرداختن به ورزش را نمي‌دادند اما، امروزه ورزش فوتبال با دانشگاه‌ها و مراكز علمي ارتباط برقرار كرده است.

وي افزود: امروزه تمامي حركات و وضعيت فيزيكي و روحي بازيكنان بررسي مي‌شود و فوتبال ارتباط گسترده‌اي با مباحث علمي پيدا كرده است. اين در حالي است كه در گذشته كمتر شاهد چنين مسائلي بوديم.

علي آبادي به خبرنگاران گفت: بعد از شكست تيم ملي در جام جهاني آلمان اكنون چشم اميد مردم به موفقيت تيم ملي اميد دوخته شده است؛ اميدوارم كه ما هم در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا و هم در بازي‌هاي دوحه با موفقيت حضور پيدا كنيم. مردم اگر ببينند كه نمايندگان كشورشان خوب و زيبا بازي مي‌كنند صرف نظر از هر نتيجه‌اي كه به دست آيد از تيم ملي كشورشان راضي و خشنود خواهند بود.

وي تاكيد كرد: آنچه مردم از ملي‌پوشان خود انتظار دارند اين است كه در داخل زمين يك تيم هماهنگ و منسجم را ببينند؛ اين كه مردم احساس نكنند بازيكنان تيم ملي در زمين كم فروشي مي‌كنند يا از تمام توان خود بهره نمي‌گيرند، اولويت اصلي است.

وي خاطر نشان كرد: ما هم وظيفه داريم كه بهترين مربي را براي تيم ملي اميد بياوريم كه پس از رايزني‌هاي مختلف بر روي سيموئز به اتفاق نظر رسيديم. اميدوارم كه با فراهم كردن امكانات لازم و تلاش مستمر مربيان و بازيكنان تيم ملي شاهد درخشش تيم ملي اميد در بازي‌هاي آسيايي اين دوره باشيم.

Comment

• در جام جهاني 98 فرانسه، حضور ايران در دور نهايي موفقيت بود و پيروزي بر آمريکا در واقع خوشحالي مردم را دوچندان کرد. اما در جام جهاني 2006 آلمان مردم به موفقيت بيشتر و صعود به دور بعد اميد بسته بودند. به نظر شما اين توقعات نابجا بود؟

هاشميان: فوتبال دوران مختلف با هم فرق مي‌کند و قابل مقايسه نيست. همانطور که مي‌دانيد، براي اين که به جام جهاني 2006 برسيم، در دور مقدماتي که اردن، ايران را شکست داد و در آن زمان تقريبا شانس ما براي حضور در جام جهاني کم شده بود.

تنها شانسي که داشتيم اين بود که بتوانيم در دو ديدار آخر پيروز شويم. يعني فوتبال ايران داشت در دوره مقدماتي اوت مي‌شد و آن ‌موقع هم همه توقع‌ها همين بود که خدا کند ما اين بازيها را ببريم تا بتوانيم به دوره‌هاي بعدي صعود كنيم.

اما، در دوره بعد براحتي توانستيم بازي هايمان را ببريم، حتا مقابل ژاپن، و به جام جهاني صعود کنيم. به نظر من اين براحتي صعود کردن يک مقدار توقع مردم را بالا برد و مي‌توانم بگويم که اين هم از طريق روزنامه‌ها و رسانه‌ها شکل گرفت. ما مي‌دانيم فوتبال ايران هميشه از لحاظ تاکتيکي مشکل داشته، ولي از لحاظ تکنيکي و پتانسيل قوي بوديم. متاسفانه در اين مدت توقع‌ها خيلي بالا رفت.

اين انتظارات بالا تا چه اندازه بازيکن‌ها را زير فشار قرار داد و تاثير منفي روي عملکردشان گذاشت؟

فکر نمي‌کنم تاثير منفي روي بازيکنان گذاشته باشد، چون بازيکنان ما تقريبا هرکدامشان30 -20 بازي ملي دارند يا بازيکن‌هايي هستند که در خارج بازي مي‌کنند و اين استرس روي‌شان تاثير منفي نمي‌گذارد.

به هر حال توقع مردم خيلي بالا رفت و من هم همان زمان گفتم، توقع مردم خيلي بالا رفته و نبايد انتظارات را بالا برد. ما مي‌رويم تلاشمان را مي‌کنيم و در حد توان و امکاناتي که به ما دادند سعي مي‌کنيم بازيهاي خوبي انجام بدهيم .

به نظر من در بازي با مکزيک ما بازي قابل قبولي انجام داديم و بازي خيلي خوبي بود، به خصوص نيمه اول. نيمه دوم، ما روي اشتباهات فردي‌مان اين بازي را باختيم و متاسفانه اگر ما بازي اول را نمي‌باختيم، حتا مساوي مي‌کرديم، اگر به پرتغال هم مي‌باختيم... البته در بازي پرتغال واقعا حق‌مان باخت بود، چون پرتغال سوار بر بازي بود و از ما بهتر بود. اگر ما بازي اول را مساوي گرفته بوديم، من مطمئن بودم که بازي با آنگولا را هم مي‌برديم و مي‌توانستيم از اين گروه صعود کنيم.

شما به بازي ايران و مکزيک اشاره کرديد. فکر مي‌کنم نه فقط براي خود ايراني‌ها که براي مفسران و صاحب‌نظران غيرايراني هم کمي عجيب بود. چون در هريک از دو نيمه واقعا شاهد چهره کاملا متفاوت تيم ملي ايران بودند.

شما بارها در صحبت‌تان به اين اشاره کرده ايد که يک مهاجم، مخصوصا مهاجمي مثل شما نياز به سانتر دارد تا بتواند موفق باشد. شما به ويژه در بازي مکزيک بيشتر در کنار زمين در حرکت و جنبش بوديد. اين چيده‌مان تيم تا چه اندازه تاثيري منفي روي بازي و توانايي شما داشت و حتا نفس شما را گرفت؟

مشکل اساسي ما در اين دوره از بازيهاي جام جهاني مشکل بدني بود. يعني در اکثر بازيها در دقيقه 60 از لحاظ بدني تيم ما دچار افت مي‌شد و در نتيجه تيمي که دچار افت بشود ناخودآگاه عقب‌نشيني مي‌کند.

يعني بازيکن مي‌گويد، من نمي‌توانم و تواناييش را ندارم بروم سانتر کنم و به عقب برگردم و هافبک هم مي‌گويد، من نمي‌توانم بروم جلو و برگردم و براي همه ناخودآگاه يک حالت عقب‌نشيني پيش مي‌آيد.

اگر دقت کرده باشيد، مقابل مکزيک ما خيلي عقب‌نشيني کرديم، بخصوص نيمه دوم. براي همين تنها راهي که براي من مانده بود اين که بروم کناره زمين صاحب توپ بشوم و حفظ توپ کنم. اين کارهايي بود که فقط من مي‌توانستم در آن شرايط بازي انجام بدهم.

شما مسئله آمادگي بدني را مطرح کرديد. در هرحال درباره علل ناکامي تيم ملي ايران در جام جهاني بحث و تحليل‌هاي زيادي شده و دلايل مختلفي را مطرح کردند، از جمله همين نداشتن آمادگي بدني، مصدوميت بعضي از بازيکن‌هاي کليدي در هفته‌هاي تدارکاتي، قوي‌بودن حريفان، اشتباهات فردي و همچنين عدم انسجام روحي و تيمي ملي‌پوشان که شايد هرکدام هم واقعا به نوعي نقش بازي کرده باشند. خود شما علت عمده را در چه چيزي مي‌بينيد؟

آماده نبودن بازيکن‌ها هم برمي‌گردد به اين که بعضي از لژيونرها مصدوم شده بودند و فيت نبودند. دوم اين که، آن بدن‌سازيي که در ايران انجام مي‌دهيم و مربي‌هاي ما انجام مي‌دهند،‌ شايد براي بازيهاي داخلي و يا آسيايي خوب و كافي باشد، ولي نمي‌تواند بازيکنان را به سطح جهاني برساند.

دومين دليلي که مي‌توان ذكر كرد، کم بودن بازيهاي تدارکاتي‌ است. ما از لحاظ تدارکاتي، بازيهاي کمي داشتيم، منظورم با تيم هاي خوب است، چون حريفان تداركاتي ما نسبتا ضعيف بودند. آنهم برمي‌گردد به مسايل سياسي که يکسري تيم‌ها جلوي ما بازي نکردند. به نظر من ما از لحاظ داخل تيم با همديگر به آن صورت متحد نبوديم که اين هم يکي از دلايل ديگر بود.

ولي شما پيش از شروع جام جهاني بر اين مسئله تاکيد کرده بوديد که خيلي جو خوبي حاکم است. اين تغيير از کجا سرچشمه مي‌گيرد؟

بله متاسفانه. نمي‌گويم که کسي با کسي دعوا كرده و يا مي‌كند، ولي از لحاظ دوستانه، با هم دوست نبوديم، حتا توي زمين. حالا مي‌توانيم بيرون زمين دوست نباشيم، ولي در داخل زمين همه بايد يکي مي‌بوديم. به نظرم ما «تيم» نبوديم. اين هم دليلي در كنار دليل‌هاي ديگر بود.

کسب موفقيت در فوتبال حرفه اي مستلزم ايجاد ساختارهاي حرفه‌اي است. يعني از جمله بوجود آوردن ايجاد ليگ حرفه‌اي به معناي واقعي کلمه. نه اين که بازيکن‌ها پولي بگيرند يا در ازاي نقل و انتقالشان مبالغي رد و بدل شود، بلکه حرفه‌اي به معني داشتن مربي و متخصص حرفه‌اي و کارآموخته...

يا فکر حرفه‌اي. به عقيده شما فوتبال ايران تا چه اندازه با اين حرفه‌اي بودن فاصله دارد؟

ببينيد، فوتبال ما نسبت به هفت هشت سال پيش پيشرفت خيلي خوبي کرده. فوتبال ما تقريبا چيزي در سطح آماتور بود،‌ ولي الان فوتبال‌مان به شکل حرفه‌اي پيش رفته، يعني از فوتبال آماتور فاصله گرفتيم و بين حرفه‌اي و آماتور هستيم.

اما، هنوز ما نياز داريم، هنوز باشگاههاي ما نياز به زمين تمرين دارند، نياز به استاديوم اختصاصي دارند، نياز به اين دارند که باشگاهها وقتي براي بازيکن‌ها پول خرج مي‌کنند، نتيجه‌اي هم بگيرند.

يعني سرمايه‌سازي کنند تا از اين طريق بتوانند قوي شوند و مانند يک شرکت عمل کنند. ما نياز داريم که مربيان‌ و مربيان بدن‌ساز را به خارج بفرستيم تا دوره‌هاي خوب و کلاسهاي آموزشي ببينند و از تحولات فوتبال روز دنيا آگاه و مطلع شوند.

ولي اين کار يک‌شبه اتفاق نمي‌افتد، چون لازمه‌ي اين کار داشتن مديران قوي ورزشي‌ است. يعني اين مديرها علاوه بر اين که بايد مدير باشند، بايد حداقل تخصص ورزشي هم داشته باشند که بتوانند در رابطه با اين مسايل تحقيق کنند، برنامه ريزي کنند و بعد انجام بدهند. پايه‌ريزي يک فوتبال حرفه‌اي هم از يک مديرت قوي امكان‌پذير است.

بحث را روي همين محور مربي ادامه بدهيم، بعد از شکست ايران خيلي از مفسران و صاحب‌نظران، بويژه در داخل ايران، اين مسئله را مطرح کردند که يک مربي درجه يک و نه درجه سه خارجي، بايد مربيگري تيم ملي را برعهده بگيرد.

در عين حال يکي از مسايل ديگري که مطرح شده، دخالت و اعمال نفوذ افراد مختلف بر مربي ا‌ست. فکر مي‌کنيد با توجه به اختلافات موجود ميان مسئولان و نهادها و سازمانهاي مختلف و کلا دخالت کردن آنها در مسايلي که شايد بيشتر در حيطه کار مربي‌گري باشد، اصلا کسي حاضر بشود قدم به ميدان بگذارد و اصلا مربي، ولو درجه يک، بتواند در چنين شرايطي در ايران کار کند؟

همه چيز گردن مربي‌مان نيست. البته نمي‌خواهم از آقاي برانکو دفاع کنم، برانکو مانند همه کساني که در اين بازي باختند، نقش داشته و صددرصد ضعف‌هايي هم داشته‌اند. ولي مشكل فوتبال ما برانکو نبود.

ما مشکلات خيلي زيادي داريم، ولي متاسفانه الان همه مشکلات را مي‌ريزند روي سر برانکو که من فکر مي‌کنم اگر بهترين مربي دنيا را هم بياوريم، ولي زيرمجموعه فوتبال ما مشکل داشته باشد و شرايط خوبي براي يک مربي فراهم نباشد، بهترين مربي دنيا هم هيچ نتيجه‌اي نخواهد گرفت.

شما خودتان صادقانه اين مشکل را در چي مي‌بينيد، چه مشکلي بيش از همه شما را آزار مي‌دهد؟

مهمترين مشکل ما اين است که ما فوتبال آماتور داشتيم، الان نيمه‌حرفه‌اي شديم و مي‌خواهيم حرفه‌اي پيش برويم. در زمان نسبتا كوتاهي مي‌توان از وضعيت آماتوري به نيمه‌حرفه‌اي رسيد اما، اين که از نيمه ‌حرفه‌اي به حرفه‌اي برسيم، مستلزم مديران حرفه‌اي ورزشي، برنامه‌ريزي خوب، امکانات خوب و سرمايه‌گذاري است که اين هم طي يکماه يا سه‌ ماه و يا دو يا سه سال اتفاق نمي‌افتد و شايد ده سال زمان ببرد.

کاري که کشورهايي مثل ژاپن، کره جنوبي انجام دادند و آنها را هم هنوز مي‌بينيد، با اين که اين همه سرمايه‌گذاري کرده‌اند، هنوز هم نمي‌توانند در جام جهاني نتيجه‌اي بگيرند. پتانسيل‌شان مانند پتانسيل ما نيست. ما اگر امکانات آنها را داشته باشيم، صددرصد قويتر از آنها عمل مي‌کنيم. مشکل ما مشکلي ا‌ست که شايد طي ده سال رفع بشود.

فکر مي‌کنيد ايراني بودن سرمربي تيم ملي تا چه اندازه مهم است؟

در حال حاضر بسياري از تيم‌ها از مربي خارجي استفاده مي‌کنند. ولي مشکل ما اين است، وقتي مربي داخلي مي‌آوريم مي‌گوييم، علم يا دانش ندارد و مي‌گذاريمش کنار. وقتي هم مربي خارجي مي‌آوريم بهانه‌ ديگري مي‌گيريم. به نظر من هر مربي بيايد ايران، برايش بهانه‌اي پيدا مي‌کنند.

شما چه راه حلي را پيشنهاد مي‌كنيد؟

راه حل، درواقع به نظر من يک مربي خوب و با دانش خارجي‌ست. به دليل اين که هم دانش‌اش بالاتر است، البته اگر درجه يک باشد و نه فقط به اسم خارجي، و هم اين که مربي خارجي مي‌تواند بي‌غرض‌تر عمل کند تا يک مربي داخلي. از آن گذشته مربيان جوان و پرانرژي داخلي نيز مي‌توانند از او بياموزند.

بازيهاي جام جهاني را هم در هفته‌هاي اخير دنبال کرديد يا اين که واقعا ترجيح داديد که براي استراحت و شارژ شدن مدتي از فوتبال و بحث فوتبال فاصله بگيريد؟

متاسفانه همان حرف دوم شما درست است. بعلت اين که در اين چند وقت خيلي تمرين و بازي بود و نتايج خوبي هم نگرفتيم، يک مقدار از فوتبال دور بودم. اما، نتايج را پيگيري مي‌کردم.

تيم‌هايي که بخواهند با اسم‌شان بيايند، غرور داشته باشند، رفاقت توي تيم‌شان نباشد، مثل برزيل اوت مي‌شوند يا مثل هلند. اما، تيم‌هايي مثل پرتغال، تيمي که يکدست بود و يا تيم ايتاليا که نمونه‌ي با ارزشي است.

تيمي که همه توي زمين مي‌دوند، با هم مي‌روند جلو، با هم برمي‌گردند و يک تاکتيک خوبي را اجرا مي‌کنند. اينها هستند که توانسته‌اند در اين جام جهاني موفق بشوند. اما، نکته جالب اين بود که تمام تيم‌هاي آفريقايي و آسيايي اوت شدند و اين نشان داد که هنوز فوتبال آسيا و آفريقا از فوتبال اروپا دور است و اروپا هنوز مهد فوتبال دنيا و مرکز اصلي‌ست.

برنامه‌هاي فعلي شما با هانوفر به چه ترتيب است؟

من تا سال 2008 با هانوفر قرارداد دارم و الان در فکر انتقال به تيمي ديگر نيستم. اميدوارم امسال بتوانيم با يارگيري جديدي که مي‌کنيم نتايج خوبي بگيريم.

تمرينات شما با هانوفر از كي شروع مي‌شود؟

تمرينات تيم از پنجم ماه ژوئيه آغاز شده، ولي تمرين من از روز دوازدهم ژوئيه شروع مي‌شود.

Comment

• در پايان جلسه‌ي سازمان ليگ كه با حضور اعضاي هيات رييسه برگزار شد، روز 18 شهريور ماه به عنوان زمان نهايي آغاز ليگ برتر اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جلسه همچنين مقرر شد، ديدار رفت فينال مسابقات جام حذفي ميان دو تيم پرسپوليس و سپاهان 22 شهريور ماه برگزار شود.

مراسم قرعه كشي اين مسابقه و تعيين ميزبان اين ديدار 18 مرداد ماه انجام خواهد شد و در اين روز در خصوص تاريخ ديدار برگشت فينال جام حذفي و تقويم ساليانه ليگ برتر تصميم گيري خواهد شد.

گفتني است، تيم‌هاي حاضر در ليگ برتر تا روز 4 شهريور براي نقل‌وانتقال فرصت دارند.

---
                علي انصاريان پس از ثبت قرارداد دو ساله اش در هيات فوتبال استان تهران گفت: دو برابر تعصبي كه در پرسپوليس داشتم را در استقلال خواهم داشت.

مدافع جديد تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: همان طور كه در پرسپوليس متعصب بازي مي‌كردم دو برابر متعصب‌تر در استقلال بازي خواهم كرد. متاسفانه امسال پرسپوليسي‌ها با من به خوبي رفتار نكردند و به خاطر آن‌ها تيم ملي را از دست دادم. اما، مطمئن باشيد كه پس از بازي با استقلال بازيكن ثابت تيم ملي خواهم شد.

انصاريان درباره پيشنهاد استقلال اهواز و ثبت قرارداد داخلي با اين تيم گفت: پس از پيشنهاد‌هايي كه ارايه شد علاقه مند بودم كه در تهران بازي كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از سرنوشت بازيكناني كه در دو تيم استقلال و پرسپوليس بازي كرده اند هراسي نداري، گفت: شرايط بازيكن با بازيكن متفاوت است و تصميمي‌ كه گرفته ام بهترين تصميم بود.

---
                دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال تهران، گفت: هنوز قراردادم را با استقلال تمديد نكرده‌ام و ادامه‌ي همكاري من با اين تيم به نظر مسوولان باشگاه بستگي دارد.

وحيد طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمرينات استقلال از روز گذشته آغاز شد اما، هنوز تيم به طور كامل جمع نشده و اين به دليل اين است كه يك سري از بازيكنان وضعيت‌شان مشخص نيست و تاكنون قراردادي با تيم نبسته‌اند كه من هم جزو اين افراد هستم.

وي ادامه داد: با اين حال بدون قرارداد با تيم تمرين كرده ام و هنوز هيچ چيز قطعي نيست. من پيشنهادات خوبي در دست دارم اما، به استقلال علاقه‌مندم و مردم بر گردن ما حق دارند.

وي افزود: براي تمديد قرارداد با استقلال مشكل خاصي ندارم اما، من يك سري خواسته‌ها دارم كه آن را به باشگاه انتقال داده‌ام، هر چند كه از بسياري از خواسته‌هايم نيز گذشته‌ام. با اين حال تمديد قراردادم با استقلال بستگي به نظر مسوولان باشگاه دارد.

طالب‌لو از پاسخ دقيق به اين پرسش كه آيا از پرسپوليس هم پيشنهاد دارد، طفره رفت و گفت: چند پيشنهاد خوب به لحاظ مالي دريافت كرده‌ام اما، هنوز هيچ چيز مشخص نيست، ضمن آن كه صحبت‌هاي اوليه را براي تمديد قرارداد با باشگاه استقلال انجام داده‌ام.

وي آينده‌ي استقلال را در فصل 86 - 85 سخت پيش بيني كرد و گفت: ما امسال بايد در سه جبهه با حريفان خود بجنگيم. استقلال سال پرمشغله‌اي خواهد داشت و اميدوارم با جذب بازيكنان مورد نياز بتوانيم با تقسيم توان خود در هر سه جبهه ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي موفق بوده و مدعي باشيم.

وي درباره‌ي شروع قدرتمند دوران آماده‌سازي تيم‌هايي نظير پاس و سايپا و شروع تمرينات نامنظم استقلال گفت: با توجه به اين كه احتمال تعويق زمان آغاز ليگ وجود دارد، كادر فني شرايط را به طور قطع بررسي كرده است. اما، هم اكنون يك سري مشكلات وجود دارد. به عنوان نمونه بازيكنان بعد از چند وقت، روز گذشته پول‌هاي باقي مانده از قراردادشان را دريافت كردند و اميدوارم كه با گذشت چند روز تمريناتمان با قدرت برگزار شود. اطمينان دارم با برگزاري اردوي تركيه، تيم به شرايط آمادگي كامل خواهد رسيد.

---
                سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز، گفت: ‌اگر شرايط همين گونه ادامه يابد، تيم ما يكي از بهترين تيم‌هاي ليگ ششم خواهد بود.

فيروز كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم در شرايط بسيار خوبي است و ما تا به حال تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته‌ايم و پنجشنبه يا جمعه‌ي هفته‌ي جاري براي حضور در تورنمنت بين‌المللي صوفيا عازم بلغارستان خواهيم شد.

وي افزود: مشكل خاصي نداريم و چند نفر از بازيكنان مورد نيازمان را جذب كرده‌ايم و اگر مشكل خاصي پيش نيايد و بتوانيم به اين سبك به كارمان ادامه دهيم مي‌توانيم يكي از بهترين ارايه كننده‌هاي بازي‌هاي زيبا در ليگ ششم باشيم.

كريمي با بيان اين كه استقلال اهواز مولود ما بوده است، گفت: من با اين تيم بيگانه نبوده و نيستم و در واقع من به اتفاق همه‌ي عوامل اعم از مديريت، بازيكنان با تعصب، تماشاگران خونگرم، هيات فوتبال حامي و اداره كلي كه در همه‌ي موارد يار و ياور ما بود تيم را تا ليگ برتر ارتقا داديم و از آن زمان به بعد تيم روند خوبي را ادامه داده است.

كريمي با انتقاد از دو نشريه گفت: آنها مطالب غير منطقي را درباره‌ي استقلال اهواز نوشته و اعلام كردند كه ما به دنبال ميرزاپور نيستيم. در صورتي كه مذاكرات و كارهاي مقدماتي با اين دروازه‌بان خوب كشورمان انجام گرفته است و به غير از او با كعبي كه در كنار ميرزاپور يكي از بهترين‌هاي ايران در جام جهاني بود، مذاكره كرده‌ايم و در چند روز آينده قرارداد او با تيم ما قطعي خواهد شد. اين دو با هفتاد بازي ملي مي‌توانند يكي از عوامل اصلي حركت رو به جلوي تيم ما باشند.

وي ادامه داد: علي بداوي به طور قطع به تيم ما پيوست. راجع به محمد محمدي هيچ فكري نكرده‌ايم. او دروازه‌بان بسيار خوب و با اخلاقي است اما، نسبت به همكاري‌اش با تيم هيچ بحثي را نداشته‌ايم. با واعظي هم صحبت‌هايي را انجام داديم اما، هر دو طرف از همكاري با يكديگر منصرف شدند.

كريمي با بيان اين كه عملكرد فني علي انصاريان همواره مورد قبول ما بوده است، عنوان كرد: در سال‌هاي گذشته براي جذب انصاريان فعاليت‌هايي را انجام داديم. او اگر به تيم ما اضافه شود مي‌تواند باعث بالا بردن سطح كار ما شود اما، اگر اين چنين نشود، مشكلي در كار تيمي ما ايجاد نخواهد كرد. تاكنون من انصاريان را براي ثبت قرارداد در اهواز نديده‌ام.

وي افزود: ميلاد مي‌داوودي هم پس از آن كه يك ماه از خدمتش را گذراند به تيم ما اضافه خواهد شد. او زماني كه با ما صحبت كرد، گفت كه باشگاه پاس رفتار حرفه‌اي را پس از مسجل شدن جداي‌اش با وي نداشته است و ما از مسوولان پاس كه در فوتبال كشور قدمت چندين ساله دارند انتظار رفتار حرفه‌اي‌تري را داريم.

كريمي از حضور آدريانو آلوز در تمرينات استقلال اهواز از شنبه‌ي هفته‌ي آينده خبر داد و گفت: خودم زماني كه در شهاب زنجان بودم، آلوز را به ايران آوردم و من مربي اول او در ايران بوده‌ام و هم اكنون نيز هر دو طرف براي ادامه‌ي همكاري علاقه‌مند هستند.

Comment

• خيلي از ناظران بين‌المللي معتقد بودند كه جام جهاني 2006 بايد در آفريقاي جنوبي برگزار شود؛ اما، ورزشگاه‌هاي مملو از تماشاگر و ميليون‌ها هواداري كه از صفحه نمايش‌هاي بزرگ فوتبال را مي‌ديدند، سبب شدند آلمان سزاوار به دست آوردن حق ميزباني باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با گذشت يك ماه از رقابت‌هايي كه با استقبال چشمگير تماشاگران روبه‌رو شد، سخت مي‌توان تصور كرد حق ميزباني را به آلمان تقديم كرده باشند.

راي‌گيري سرنوشت‌ساز جولاي 2000 زير سايه سنگين تباني قرار گرفت.

چارلز دمسي، نماينده اقيانوسيه گفت كه «فشار طاقت‌فرسا» سبب شد در دور آخر راي‌گيري‌ها در زوريخ به جاي ممتنع، به سود آلمان راي دهد و اين كشور را دوازده به يازده از آفريقاي جنوبي پيش اندازد.

انتظار مي‌رفت دمسي راي‌ خود را به نفع آفريقاي جنوبي به صندوق بيندازد. در صورت مساوي شدن راي دو نامزد پاياني، سپ بلاتر بايد تصميم نهايي را مي‌گرفت. رييس فيفا براي نخستين بار حمايت همه جانبه‌اش را از آفريقاي جنوبي اعلام كرده بود ؛اما، چهره جذاب و گيراي فرانس بكن بائر، ورق را به سود آلماني برگرداند كه در 1974 هم ميزبان جام جهاني بود.

لنارت يوهانسن رييس سوئدي مركز فرماندهي فوتبال اروپا و نايب رييس كنوني فيفا گفت:« به سختي مي‌توان جام جهاني را بهتر از آلمان ميزباني كرد.»

بكن بائر حضور چشمگير هواداران در كنار صفحه نمايش‌هاي بزرگ را دستاورد مهم آلمان خواند:« هواداران برنده اصلي جام جهاني هستند. «دالان تماشاگران» و مكان‌هاي سيار براي پخش بازي‌ها، فراتر از حد انتظار بوده‌اند.»

«دالان تماشاگران» برلين كه چهره ماندگار جام جهاني را به تصوير مي‌كشد، گنجايش نهصد هزار فوتبال دوست را دارد.

راهيابي مردان يورگن كلينزمن به نيمه نهايي جام جهاني، بي‌ترديد در افزايش جو شادي هواداران در اين دالان تاثير بسزايي داشته است.

سازماندهي اين رقابت‌هاي يك ماهه كه با انجام شصت و چهار بازي به پايان خواهد رسيد، با مشكلاتي نيز همراه بوده است.

ژرمن‌ها از هر گونه دستپاچگي و برنامه‌ريزي عجولانه دقيقه نودي كه يوناني‌ها در المپيك 2004 گرفتارش شدند، پرهيز كردند؛ اما، اشكال كار آنها هنگامي در ژانويه خودنمايي كرد كه گروه نظارتي حمايت كننده هواداران، از ايمني برخي از ورزشگاه‌هاي آلمان انتقاد كرد.

ولفگانگ نيرزباخ شخص شماره‌ي دو در كميته‌ي سازماندهي جام جهاني، ادعاي استيفتونگ وارنست را «خنده‌دار و مسخره» خواند.

كميته‌ي برگزاري جام جهاني با وجود اعلام بي‌اعتنايي به انتقاد گروه نظارتي، دستي مختصر به سر و روي برخي از ورزشگاه‌ها از جمله «المپيك برلين» كشيد.

يازده ورزشگاه ميزبان جام جهاني پس از پايان اين رقابت‌ها و با آغاز فصل جديد بوندس‌ليگا در آگوست، مورد استفاده تيم‌هاي باشگاهي آلمان قرار مي‌گيرند؛ اما، اين كشور تلاش مي‌كند باشگاهي جديد براي استفاده از ورزشگاه لايپزيگ بيايد.

تهديد آشوبگران به مشكل آفريني در اين تورنمنت هم بي‌اساس بود، چرا كه پليس ضد شورش خيلي زود از درگيري هواداران آلمان، انگلستان و لهستان جلوگيري كرد.

سپ بلاتر رييس فيفا هم با بي‌نظير خواندن جو آلمان به هنگام برگزاري جام جهاني، از اين كشور ستايش كرد.

اكنون آفريقاي جنوبي حق ميزباني جام جهاني 2010 را به دست آورده؛ اما، وظيفه بسيار سنگيني را روي دوشش احساس مي‌كند.

Comment

• بازيهاي فصل آتي باشگاهي آلمان - بوندسليگاي يك - با ديدار تيم‌هاي بايرن مونيخ و بوروسيا دورتموند شروع خواهد شد.

به گزارش ايسنا، علي كريمي و يارانش روز جمعه يازدهم آگوست (بيست مرداد) در ورزشگاه خانگي خود «‌آليانس آره‌نا» ميزبان زردپوشان دورتموندي خواهند بود.

هامبورگ و مهدوي‌كيا فرداي اين ديدار ميزبان بيله فلد هستند. عصر يكشنبه درآخرين ديدار هفته نخست وحيد هاشميان و هانوفر پذيراي وردربرمن، نايب قهرمان فصل گذشته رقابتهاي بوندس‌ليگا خواهند بود.

برنامه‌ي ديدارهاي هفته نخست و دوم بوندس‌ليگا در يك نگاه:

جمعه: بيست مرداد ساعت ‌٢٢

بايرن مونيخ - بوروسيا دورتموند

شنبه: بيست و يكم مرداد ساعت ‌١٧

هامبورگ - آرمينيا بيله‌فلد

شالكه - اينتراخت فرانكفورت

باير لوركوزن - آلمانيا آخن

اشتوتگارت- نورنبرگ

بوروسيا مونشن گلادباخ - انرگي كوتبوس

ماينتس - بوخوم

يكشنبه: بيست و دوم مرداد ساعت ‌١٨:30

هانوفر - وردوبرمن

ولفسبورگ - هرتابرلين

برنامه هفته دوم؛

جمعه: بيست وهفت مرداد ساعت ‌٢٢

نورنبرگ - بورسيا مونشن گلادباخ

شنبه: بيست وهشت مرداد ساعت ‌١٧

وردربرمن - باير لوركوزن

هرتابرلين -هانوفر

بوروسيا دورتموند- ماينتس

اينتراخت فرانكفورت - ولفسبورگ

انرگي كوتبوس - هامبورگ

آلمانيا آخن - شالكه

يكشنبه: بيست و نهم مرداد ساعت ‌٣٠/١٨

آرمينيا بيله‌فلد - اشتوتگارت

بوخوم - بايرن مونيخ

انتهاي پيام

Comment

• امشب (9 ژوئيه) کاپيتان تيم فوتبال ايتاليا يا فرانسه جام پر زرق و برق جام جهانی را در دست خواهد گرفت و بالای سر خود خواهد برد تا همه جهان آن را نظاره کند.
                      جام جهانی در مقايسه با ديگر جام های مسابقات مهم ورزشی، اندازه ای کوچک دارد اما برای بازيکنان فوتبال رسيدن به بالاترين آرزوست.

شیئی که این روزها همه چشم ها به دنبال آن است، یکپارچه از طلای عیار 18 ساخته شده، طول آن 36 سانتی متر و وزنش کمتر از 5 کیلوگرم است. دور پایه آن، دو حلقه مرمر سبز نقش بسته است.

ثمره تمام تلاش ها و تمرین های بازيکنان و اهل فوتبال در دو سال اخیر و آخرین ماه از بازی های فینال در این کاپ یا جام کوچک خلاصه می شود.

این جام، دومين جامی است که برای مسابقات جام جهانی ساخته شده است. جام "ژول ریمه"، که نخستین بار در مسابقات سال 1930 عرضه شد، پس از سومين پيروزی تیم فوتبال برزیل در جام جهانی 1970 به آنها اهدا شد.

چهار سال قبل از آن، این کاپ به سرقت رفته بود. سگی به نام "پیکلز" اين جام را در باغچه ای در انگلستان پیدا کرد.

جام "ژول ريمه" بار ديگر در سال 1993، اما در برزیل، به سرقت رفت و هرگز پيدا نشد.

کاپ دوم که از سال 1970 تا کنون بين دو قاره اروپا و آمريکای جنوبی در سفر بوده توسط سیلویو گازانیگا، مجسمه ساز ايتاليايی، ساخته شده است.

این جام هرگز برای همیشه به تیمی داده نمی شود و در اختیار گروه مدیران فیفا، که چند نمونه دیگر از آن را دارد، خواهد ماند.

تنها شماری معدودی می دانند نمونه اصلی کدام است.

برندگان جام جهانی همواره نمونه بدل را دریافت می کنند. جام اصلی همیشه تحت محافظت قرار دارد و طوری طراحی شده است که می توان اسامی برندگان تا سال 2038 را روی آن حک کرد.

این جام 100 هزار دلار ارزش دارد ولی اهمیت آن در جهان فوتبال به زبان اعداد و ارقام قابل بيان نیست

Comment

• دقيقه 2: تيه ری آنری پس از برخورد با کاناوارو مصدوم شد اما پس از مداوا به زمين برگشت.

دقيقه 7: گل برای فرانسه زيدان ضربه پنالتی را که از خطای ماتراتزی روی مالودا برای فرانسه به دست آمده بود به گل تبديل کرد تا ديدار فينال شروعی طوفانی داشته باشد.

دقيقه 11: اخطار برای سانيول. مدافع فرانسوی به دليل خطا روی گاروسو از داور کارت زرد دريافت کرد.

شادی بازيکنان ايتاليا پس از به ثمر رساندن گل تساوی

دقيقه 18: گل برای ايتاليا. ضربه کرنر ارسالی از جناح چپ دروازه فرانسه را ماتراتزی، با ضربه سر تبديل به گل کرد تا تيم ايتاليا تنها ده دقيقه از حريف خود عقب باشد.

دقيقه 31: پروتا برای دقايقی در ميانه زمين دراز کشيده و بازی متوقف شده است.

دقيقه 34: موقعيت بسيار خطرناک برای بازيکنان ايتاليا در محوطه جريمه فرانسه که در آخرين لحظه تورام، مدافع فرانسه، توپ را از جلوی پای مهاجم به کرنر فرستاد.

دقيقه 35: ضربه کرنز ايتاليا از جناح چپ دروازه فرانسه با ضربه سر تونی به تير افقی دروازه برخورد کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

نيمه اول ديدار دو تيم با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد.

--------------------------------------------------------------------------------

دقيقه 56: تعويض برای فرانسه. پاتريک ويه را به دليل آسيب ديدگی از ميدان خارج شد و جای خود را به الو ديارا سپرد.

دقيقه 60: تعويض برای ايتاليا. وينچنزو ياکينتا و دانيله د روسی به طور همزمان وارد زمين شدند تا بازی را به جای فرانچسکو توتی و سيمونه پروتا ادامه دهند.

دقيقه 62: بازيکنان ايتاليا گلی را به ثمر رساندند که داور مسابقه با اعلام آفسايد آن را مردود اعلام کرد.

دقيقه 74: ضربه آزاد بدست آمده در گوشه راست محوطه جريمه ايتاليا را، زين الدين زيدان با فاصله از کنار دروازه به بيرون زد.

دقيقه 76: اخطار برای فرانسه. ابو ديارا به دليل ضربه ای که در جدال هوايی با دست به بازيکن فرانسه وارد کرد، کارت زرد گرفت.

دقيقه 77: ضربه آزاد بدست آمده را پيرلو به زيبايی نواخت که توپ با فاصله بسيار اندکی از کنار تير دروازه فرانسه به بيرون رفت.

دقيقه 81: زين الدين زيدان، کاپيتان فرانسه، از ناحيه شانه دچا ر آسيب ديدگی شد، اما پس از چند دقيقه به بازی بازگشت.

دقيقه 86: تعويض برای ايتاليا. الساندرو دل پيرو به جای کاموره نزی وارد زمين شد.

بازی در نود دقيقه وقت قانونی با همان تساوی يک بر يک به پايان رسيد.

سرنوشت قهرمان جام هجدهم به وقت های اضافی کشيده شد.

دقيقه 5+90: بازی در وقت اضافه بدون اتفاق خاصی دنبال می شود و هيچکدام از دو تيم حاضر به ريسک کردن نيستند.

دقيقه 9+90: حرکت خوب بازيکنان فرانسه و فرار سرعتی ريبه ری خطرناک ترين موقعيت وقت اضافه را ايجاد کرد. اما ضربه او در شرايطی که دروازه بان را پيش رو داشت با فاصله اندک از کنار دروازه ايتاليا بيرون رفت.

دقيقه 101: تعويض برای فرانسه. ديويد تره زگه به جای ريبری وارد زمين شد.

دقيقه 103: ضربه سر زيدان از روی نقطه پنالتی در آستانه ورود به دروازه توسط بوفون به بيرون فرستاده شد.

نيمه اول وقت های اضافی بدون گل به پايان رسيد. تيم فرانسه در اين 15 دقيقه دو موقعيت خطرناک خلق کرد که هيچکدام به گل تبديل نشد.

دقيقه 107: تعويض برای فرانسه. تيه ری آنری مهاجم فرانسه جای خود را به سيلوين ويلتورد داد.

حرکت ناپسند زيدان بازی های درخشان وی را تحت الشعاع قرار داد

دقيقه 110: اخراج از تيم فرانسه. زيدان به دليل حرکت غير ورزشی توسط داور مسابقه از زمين کارت قرمز دريافت کرد. او خارج از جريان مسابقه با سر ضربه ای به سينه ماتراتزی وارد کرد.

دقيقه 112: بازی برای دقايقی به دليل برخورد زيدان با ماتراتزی و اخراج او متوقف بود.

دقيقه 117: تماشاگران اعتراض خود را به بازی کند و بدون موقعيت دو تيم، به ويژه ايتاليا، نشان می دهند.

وقت اضافی دوم نيز بدون هيچ خطری روی دروازه دو تيم به پايان رسيد. تنها حادثه اخراج زيدان از زمين بود.

سرنوشت قهرمان جام جهانی 2006 با ضربات پنالتی مشخص می شود. اين دومين بار در تاريخ جام های جهانی است که ديدار پايانی به پنالتی کشيده می شود.

پنالتی اول برای ايتاليا را پيرلو گل کرد.

پنالتی اول برای فرانسه را ويلتورد گل کرد.

پنالتی دوم برای ايتاليا را ماتراتزی گل کرد.

پنالتی دوم برای فرانسه را تره زگه به تير دروازه کوبيد.

پنالتی سوم برای ايتاليا را د روسی گل کرد.

پنالتی سوم برای فرانسه را ابيدال گل کرد.

پنالتی چهارم برای ايتاليا را دل پيرو گل کرد.

پنالتی چهارم برای فرانسه را سانيول گل کرد.

پنالتی پنجم برای ايتاليا را گروسو گل کرد.

تيم ايتاليا در ضربات پنالتی با نتيجه 5 بر 4 فرانسه را شکست داد تا به مقام قهرمانی جام جهانی 2006 آلمان برسد.

ترکیب دو تیم:

فرانسه بارتز، سانيول، ابيدال، تورام، گالاس، ماکه له له، ويه را (ديارا 56)، مالودا، ريبری (تره زگه 101)، زيدان، آنری (ويلتورد 107)

ايتاليا بوفون، زامبروتا، گروسو، کاناوارو، ماتراتزی، گاتوسو، کامورانزی (دل پيرو 85)، پيرلو، پروتا (د روسی 60)، توتی (ياکينتا 60)، تونی

داور: هوراشيو مارچلو اليزوندو

Comment

• Italy beat France 5-3 in a penalty shoot-out to win the World Cup after an absorbing 1-1 draw in Berlin.

Fabio Grosso scored the winning goal after France's David Trezeguet missed.

Playing his last game before retiring, Zinedine Zidane's career ended in disgrace after he was sent off for crazily headbutting Marco Materazzi.

Zidane had put France ahead early on with a coolly-taken chipped penalty, before Materazzi levelled with a header from an Andrea Pirlo corner.

The result caps an incredible period for Italian football, with the domestic game embroiled in a corruption scandal similar to 1982 when they last won the World Cup.

They have now won the competition four times, one fewer than Brazil, and it was the first time they managed to win a World Cup match on penalties after three failed attempts.

But France legend Zidane may forever be haunted by the moment of madness which cost him a second World Cup title.

Only Zidane knows why he chose to shove his head into Materazzi's chest after the two had exchanged words with 10 minutes left of extra-time.

He had started so well, too, with a goal after six minutes that meant Zidane, who scored twice in the 1998 final, became the fourth man to score in two World Cup finals after Brazilians Vava and Pele and Germany's Paul Breitner.

He casually chipped a penalty in off the crossbar after Florent Malouda had won the spot-kick with a theatrical fall inside the Italy penalty box.

But Italy recovered well from their unfortunate start and the industrious Pirlo and Gennaro Gattuso quickly began to set the tempo of the game.

Through Pirlo's dead-ball delivery, they were soon on level terms. The AC Milan midfield maestro whipped over a corner from the right and Materazzi thumped a header past Fabien Barthez.

France failed to learn their lesson. Moments later Materazzi saw another header cleared off the line by Lilian Thuram before Luca Toni nodded onto the bar - both efforts from Pirlo corners.

Thierry Henry had had a quiet first half, but he burst into life after the break with two turbo-charged runs that struck fear into the heart of the Italian defence.

Fabio Grosso and Gianluigi Buffon celebrate Italy's World Cup win

It was a more open final than many had predicted and both teams were attacking with gusto, though Italy came within a whisker of taking the lead when Toni was adjudged offside after heading in a Pirlo free-kick.

At the other end Henry was causing problems with his pace and Gianluigi Buffon had to be alert to parry away a snap-shot from the Arsenal striker.

As it went into extra-time, France had started to dominate proceedings.

Malouda was only kept out by a last-ditch Fabio Cannavaro tackle before Franck Ribery poked agonisingly wide and Buffon tipped Zidane's header over.

It was Zidane's last meaningful contribution to the French cause as with 10 minutes left of extra-time, his professional career ended in shameful circumstances.

He became involved in a dispute with Materazzi and, inexplicably, headbutted the Italian in the chest.

After the assistant referee informed referee Horacio Elizondo of the incident, the Argentine was left with no choice but to send Zidane off.

His team-mates looked shell-shocked, but they held on to force penalties for only the second time in a World Cup final after Italy lost to Brazil in 1994.

Pirlo, Materazzi, Daniele de Rossi, Alessandro Del Piero and Grosso made no mistake as Italy became the most successful European country in World Cup history.

Comment

• آندرانيك تيموريان فردا (دوشنبه) براي انجام آزمايش‌هاي پزشكي راهي انگليس خواهد شد.

تيموريان كه مورد توجه تيم بولتون انگليس قرار گرفته، پس از اخذ ويزا فردا (دوشنبه) براي انجام آزمايش‌هاي پزشكي به انگليس سفر خواهد كرد و در صورت مثبت بودن جواب آزمايش‌هايش قرارداد نهايي را با اين تيم ليگ برتري منعقد خواهد كرد.

گفته مي‌شود كه مبلغ قرارداد او با بولتون، يك ميليون پوند خواهد بود. روز گذشه هم جلسه‌اي با حضور مديرعامل ابومسلم و آندرانيك تيموريان برگزار شد و شفق ضمن موافقت خود با اين انتقال، به تيموريان اعلام كرد كه پس از موفقيت در آزمايش‌هاي پزشكي مبلغ درخواستي ابومسلم براي صدور ITC مشخص شود.

Comment

• كارشناس داوري فوتبال كشورمان گفت: هوراسيو اليسوندو مي‌توانست قضاوت بهتري در ديدار پاياني جام جهاني 2006 داشته باشد.

مميز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اين داور اشتباهاتي داشت به خصوص در اعلام ضربات پنالتي، در دقيقه ي شش بازي اعلام خطاي پنالتي درست نبود چرا كه اين صحنه را از زواياي مختلف به صورت آهسته مورد بررسي قرار دادم و مشخص بود كه پنالتي نيست. البته نمي‌توان در مورد اين صحنه چندان به داور اعتراض كرد. اما، در دقيقه 53 خطايي اتفاق افتاد كه زامبروتا در محوطه جريمه بازيكن فرانسه را سرنگون كرد كه داور پنالتي نگرفت،در واقع در نتيجه رعايت انصاف شد ولي اين اشتباهات را بايد به پاي داور نوشت.

وي افزود: اليسوندو خوب دويد و تمامي اخطارهايش به درستي بود اما چند آوانتاژ مهم را به ايتاليا نداد.

مميز در مورد صحنه اخراج زيدان نيز گفت: اين اخراج درست بود و چنين حركتي از يك بازيكن حرفه‌اي بعيد بود. بر فرض آنكه ماتراتزي به اين بازيكن فحاشي كرده باشد نيز زيدان بايد كمي صبر و شكيبايي از خود نشان مي‌داد چرا كه اين بازي آخرين ديدار زيدان بود و بايد با خاطره خوبي ميدان را ترك مي كرد.

وي افزود: در صورتي كه داور فحاشي ماتراتزي را مي‌شنيد اين بازيكن را اخراج مي‌كرد .كاش داور اين حركت ناشايست بازيكن ايتاليا را متوجه مي‌شد تا ديگر كار به اخراج زيدان نمي‌كشيد.

مميز در پايان در مورد قضاوت‌هاي جام هجدهم اظهار كرد: در مجموع قضاوت‌هاي جام هجدهم نسبت به گذشته بهتر بود البته اشتباهاتي را شاهد بوديم اما،با توجه به برگزاري 64 ديدار مي‌توان معدل قضاوت اين رقابت ها را قابل قبول دانست.

Comment

• روجر فدرر با پيروزي برابر رافائل نادال براي چهارمين بار پياپي قهرمان رقابت هاي تنيس ويمبلدون شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مرد شماره يك تنيس جهان كه پيشتر به نادال حريف سرسختش باخته بود، توانست اين بار او را شكست دهد.

فدرر شروعي رويايي داشت و توانست در همان ست نخست شش بر صفر نادال را شكست دهد.

تنيسور سوييسي پس از اين مسابقه دو ساعت و پنجاه دقيقه‌اي به BBC گفت:‌« مسابقه‌ي جالبي بود. هرگز فكرش را نمي‌كردم كه پيروز شوم. احساسم باور نكردني است. در شروع رقابت‌ها درباره‌ي توانايي‌هايم ترديد داشتم. بازي كردن با رافا در ديدار پاياني اين رقابت‌ها بسيار جالب بود.»

با حساب اين قهرماني فدرر به جمع هفت ورزشكار تمام دوران پيوست كه چهار بار پياپي قهرمان رقابت‌هاي ويمبلدون شده‌اند.

اكنون نام او در كنار بزرگاني مانند پيت سمپراس شنيده مي‌شود.

فدرر ادامه داد:‌ « اين مهم‌ترين رقابت‌هاي تنيس است و براي پنجمين قهرماني در ويمبلدون تلاش خواهم كرد.»

نادال هم در پايان اين بازي نفس‌گير و تماشايي گفت: « مي‌خواهم به فدرر تبريك بگويم او باور نكردني بود. در زمين دشواري بازي كردم. اما، بهترين تورنمنت سال را پشت سر گذاشتم. اميدوارم كه بار ديگر به اين رقابت‌ها بازگردم و قهرمان شوم.»

Comment

Working...
                                X